Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 31 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 31 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+43Fylsonien Celderionis Nagy R. Anita Angela Jones Tanja Tereskova Gerlice Éva Shiwo Altolos Ivet Bisera Amaril Gwyneth Leonard de Wandom Játékmester Lorelei Gloria Dobrah Scarlett Emerald Cirelin de Sovalon Vaszilij Potrevszkij Estera Linnet Isabella Clerence Celadine Leatherweed Lisette Anhel Jack Darkfield Kalandmester Claire Relge Driana Stardew Rupert Rankle Felaern Yhendorn Sofija Darina M. Snjezana Justine Belmond-allidon Atanas Iordan Rosetta Waylan Timothy Waylan Alexandra Sirov Victoria Dewey Ivana Rosa Nadezhda Ann-Tabitha Serenity Mira Todorka Sheila Leays Luna Lynch Aali White Mélissa Lisette Élise Irina Yoana Jane Scott Toomas Vladislav Anaze White Arabella Jagusia 47 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Márc. 27, 2008 4:21 pm | |
| First topic message reminder :
*Arabella lép ki a kúria ajtaján. A lépcsőn megáll majd körbenéz. Hosszú fekete talár fedi testét alatta pedig kék farmert és fehér polót visel. Táskája oldalán lifeg, melyben egy könyv néhány pergamen kapott helyet. Elindult a padok felé ahol 2 szaktársát pillantotta meg. Lassan lépkedett a padok felé. Vállán hóbaglya pihent, aranysárga szemeivel pásztázva a környéket.* -Sziasztok csatlakozhatok? *kérdezi halkan a srácokhoz érve, majd miután választ kapott leül egy másik padra, ahonnan hallhatja a társai szavait. Egyenlőre nem kérdez mást, tekintete az eget fürkészi.* | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Atanas Iordan Diák
Főkarakter : dasdqwertzui@freemail.hu Hozzászólások száma : 2073 Kaszt : Üzenőláda : Meguntam félni.
KOCKACUKOR
"rá mondanád, hogy ez Ő.."
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 30, 2008 8:35 pm | |
| *Amikor kiérnek az udvarra, és Sheila megcsókolja elkezd izzani a vére. A feje elkezd lüktetni, de mindezt élvezi és átadja magát az érzésnek. Elbámulja a csillagokat, és főleg a Holdat. Kezét lassan felemeli, mintha megpróbálná elmozdítani a helyéről. Pár pillanat múlva visszaengedi, majd észreveszi azt, hogy Sheila egy közeli padra ült le. Gyorsan utánnasiet a lánynak, majd lehuppan mellé a padra és azonnal megöleli. Miután befejezte az ölelést, megfogja Sheila jó kezét és legszívesebben soha el nem engedné. Gyengéden szorítja, majd megcsókolja. Az egész csók egy pillanatig tart csak , és az ajkai is csak egy pillantásnyi időre érnek a lány kézfejézhez. A fejét megint elönti a vér, és csillogó szemekkel néz Sheilára. Nem szólal meg, de nemis érzi azt, hogy szükséges lenne mmegtörni neki az idilli pillanatot. Majd Sheila beszél ha akar. Felemeli a fejét, majd újra meg újra elbóbiskol a fölöttük pislákoló millió csillagon és a Holdon.* | |
| | | Sheila Leays Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1602 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 30, 2008 8:45 pm | |
| ~még sose viselkedett így~*gondolja és kicsit meglepődik a kézcsókon ezért kicsit bele is pirul* -Köszi*mondja mosolyogva és kezére néz ami megint fájzni kezdett.Eszébe jut pár emlék amit gyorsan próbál kiverni a fejáből bár kevés sikerrel.* -Imádom nézni a csillagokat.Talán a szüleim is ott vannak fent*mondja lehajtott fejjel és kicsit remegő hangon.Legszivesebben ordítana a dühtől és fájdalomtól egyszerre de úgydönt inkább erős próbál maradni bérmennyire is nem az ezért nagy levegőt vesz és ökölbe szprított ujjait kinyújtja.Rádől Atanas vállára és úgy nézi tovább az eget majd tekintete a holdra szegeződik és várja hogy Atanas meséljen valamit.Mindegy mit csak hallja a hangját amit annyira szeret*
| |
| | | Atanas Iordan Diák
Főkarakter : dasdqwertzui@freemail.hu Hozzászólások száma : 2073 Kaszt : Üzenőláda : Meguntam félni.
KOCKACUKOR
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 30, 2008 8:50 pm | |
| *Atanas észreveszi, hogy Sheila forrong belül. Úgy dönt nemszól, majd amikor meghallja a szüleire való utalást akkor eszébe jut valami.* -Tudod én azthiszem a te szüleid a mennyben vannak. *Majd hirtelen eszébejut, mivan ha a lány nemis vallásos és nemtudja miről van szó.* -Szóval mi vallásos család vagyunk. *mondja, majd kissé elpirul. Az ujjaival simogatja Sheila kezét, és félősen néz rá. Nemszokott senkinek sem dicsekedni ezekkel a családi dolgaival. Úgy dönt inkább tereli a szót a témáról, hátha Sheila nem akar róla beszélni. -Egyébként azon gondolkoztam, hogy induljak-e ezen a versenyen. Tudod ilyen mugli sportágak mint futás és ilyesmik.* monda, majd kiváncsi arcal néz a lányra.* | |
| | | Sheila Leays Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1602 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 30, 2008 8:56 pm | |
| *A földet kezdi nézni és kicsit megborzong majd egy mondtad hallatán feleeli fejét és Atanasra néz* -Lehetséges*mondja egy halvány mosollyal a végén.* -Mi is eléggé azok voltunk egy darabig bár én ha megölöm a szüleim gyilkosát Beatrixot lehet nem a mennybe fogok jutni de megkell ölnöm*kiabálja el a végét dühösen és egy könnycsepp legördül az arcán és megint a földet kezdi bámulni* ~most nem siránkozhatok~*gondolja és reméli Atanas nem vette ésszre a könycseppet.* -indulhatsz ha gondolod*válaszolja miközbe belül temérdeknyi érzések kavarognak de tudja hogy egyszer minden rendbe jön* -Te mikor írtál utoljára a szüleidnek?
| |
| | | Atanas Iordan Diák
KOCKACUKOR
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 30, 2008 9:01 pm | |
| | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Május 01, 2008 8:32 am | |
| *Megérkezik az udvarra, kis ideig csak álldogál a lépcsőn és nézelődiok majd kissebb lépésekkel elindul végül egész gyorsan felgyorsulnak a léptei, nemsokára már az udvaron van és a szokásos sétáját teszi közbe nézelődik és gondolkozik* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Május 01, 2008 9:42 am | |
| *Miután eleget nézelődött úgy dönt hogy tovább áll* |
| | | Aali White Diák
Főkarakter : aaliwhite@hotmail.com Hozzászólások száma : 2258 Kaszt : Üzenőláda : - Mindig is tudtuk, hol a határ.
- És csak óvatosan léptük át.
Illik zavarni, ha játszani akarsz
(\_/)
(O.o)
(><)
/_|_\
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Május 01, 2008 12:32 pm | |
| *Aali érkezik az udvarra jegyzeteivel, ugyanis tanul. Most erőre figyel, és mikor odaér egy padhoz, a célállomáshoz, lecsüccsen, és kényelmes helyzetben biztonságosan elkezd tanulni. Nem illik zavarni őt most, de nem is zudnák, hiszen ha vaalki a fülébe ordít, azt sem biztos, hogy észreveszi, annyira belefeledkezik a tanulásnak szinte már művészetébe.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Május 01, 2008 6:18 pm | |
| *Belép és körbenéz. Sehol semilyen ismerős. Kutyája vakangatásokkal követi őt egy üres padhoz.Leül és felsóhajt. ~Milyen rossz így egyedül. Csak Cézár a kutyája van mellette akivel nem lehet beszélgetni ... ~ *Elővesz egy könyvet és olvasni kezd. Egy oldal elolvasása után ,bedobja a táskájába a könyvet és elővesz egy rajzlapot s vele együtt színes ceruzákat. Rajzolni kezdett mint mindig. ~Talán ez már jobban fog sikerülni ,mint az előző többi. ~*De nemsokára a rajzolgatást is abbahagyja ,ugyanis Leila utálja a csendet. Társasági lény.. Nem bir egyedül ,csödben ülni itt. Feláll és járkálni kezd,de nem tudja miért. ~Ha járkálok akkor sem fog semilyen ismerős jönni. De azért mégis jobb sétálgatni ,mint ülni. *Végül leül elővesz egy kutyakekszet és egy zacskó chipset. A kutyakekszet odaadja Cézárnak(aki örül neki ,mint mindig) a chipset meg felbontja és ezegetni kezd miközbe néz ki a fejéből..* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Május 01, 2008 6:25 pm | |
| *Elege lett a magányból ezért a zacskót bedobja a táskájába és elindul a lovarda felé* |
| | | Jane Scott Diák
Főkarakter : renikee2@citromail.hu Hozzászólások száma : 4037 Kaszt : Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...
Titulus: Dilibogyóó Lyrával^^
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 02, 2008 9:00 am | |
| *Lassú léptekkel közeledik az udvar felé. Senkit nem talált ott, ezért leült az egyik fa alá, s olvasott.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 02, 2008 9:10 am | |
| *Belép és körbenéz. Észreveszi azt a lányt akivel tegnap találkozott.~Jane...azt hiszem ugy hívják a lányt.~-Gyere Cézár menjünk oda hozzá ugy látom unatkozik és egyedül van. *Szól ,oda kutyájához. Elindul Jane felé. -Szia Jane! Hogy smint? Ugye milyen szép napunk van? *Leül mellé és a bejárat felé néz ,mintha várna valakit. |
| | | Jane Scott Diák
Főkarakter : renikee2@citromail.hu Hozzászólások száma : 4037 Kaszt : Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 02, 2008 9:13 am | |
| *Becsukja a könyvét, s felnéz.* -Szia Leila, örülök, hogy látlak. Éppen olvastam...olyan jó idő van, hogy nem lehetett kihagyni. *mondja.* -Veled mi újság? Hogy vagy? *kérdezi a lányt, s közben megpillantja Lolát, a hóbaglyát, aki végre megérkezett a levéllel.* -Lolaa, végre itt vagy. *mondja a bagolynak, s elteszi a levelet, s Leila-ra figyel.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 02, 2008 9:15 am | |
| *Kata érkezik meg az udvarra. Megpillant két ismerőst és odamegy hozzájuk.*-Sziasztok! Ugye nem zavarok? Kicsit unatkoztam, gondoltam lejövök egy kicsit sétálni. Mi újság veletek?*kérdezi mosolyogva, majd leül egy közeli padra. Farmerminiszoknyát, egy tornacipőt, és egy fehér felsőt visel. * |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 02, 2008 9:25 am | |
| *Ránéz a könyvre. -Remélem nem zavartunk meg téged és nem is zavarunk. Igen ilyen jó időben kint kell lenni. Hát én jól vagyok.*Ránéz a lányra utána a közeledő bagolyra. -Nagyon édes hóbagoly*megsimogatja a baglyot. Mintha Cézár értette volna mit mond Leila idegesen ugatott. -Bocs ,haver,te is édes vagy ,nem kell féltékednykedni.*Cézár megnyugodott és Leila lába mellé lefeküdt és szunyokált. Kata érkezett feléjük. -Szia Kata! Nem zavarsz ,sőt!Hát velem semmi különös sincs ,én is kicsit kijöttem levegőzni ,ugyanis sokat tanultam és már kikelett s fejemet szellőztetni. *Rámosolyog a lányokra. -És veled?-*Fordul Katához* |
| | | Jane Scott Diák
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Május 02, 2008 9:29 am | |
| *Jane továbbra is mosolyog, úgy látszik, hogy a jó idő megtette a hatását. Nagyon jó kedve van, főleg a tegnapi nap után. Jót tett neki az a sok alvás, nevetés és minden jó dolog. Könyvét a táska mélyére süllyesztette, s észrevette a feléjük közeledő Katát.* -Szia Kata! Régen láttalak, mi újság veled? *kérdezi.* -Én is jól vagyok, élvezem a napsütést meg a tavaszt. Ez az egyik kedvenc hónapom. *mondja még most is széles mosollyal az arcán, majd Leila-nak megköszöni a dicséretet.*
------- Suite ŕ un grand nombre de réponses, ce sujet a été automatiquement divisé. Vous pouvez retrouver la suite de ce sujet ici : [Only admins are allowed to see this link] | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |