Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 21 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 21 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+43Fylsonien Celderionis Nagy R. Anita Angela Jones Tanja Tereskova Gerlice Éva Shiwo Altolos Ivet Bisera Amaril Gwyneth Leonard de Wandom Játékmester Lorelei Gloria Dobrah Scarlett Emerald Cirelin de Sovalon Vaszilij Potrevszkij Estera Linnet Isabella Clerence Celadine Leatherweed Lisette Anhel Jack Darkfield Kalandmester Claire Relge Driana Stardew Rupert Rankle Felaern Yhendorn Sofija Darina M. Snjezana Justine Belmond-allidon Atanas Iordan Rosetta Waylan Timothy Waylan Alexandra Sirov Victoria Dewey Ivana Rosa Nadezhda Ann-Tabitha Serenity Mira Todorka Sheila Leays Luna Lynch Aali White Mélissa Lisette Élise Irina Yoana Jane Scott Toomas Vladislav Anaze White Arabella Jagusia 47 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Márc. 27, 2008 4:21 pm | |
| First topic message reminder :
*Arabella lép ki a kúria ajtaján. A lépcsőn megáll majd körbenéz. Hosszú fekete talár fedi testét alatta pedig kék farmert és fehér polót visel. Táskája oldalán lifeg, melyben egy könyv néhány pergamen kapott helyet. Elindult a padok felé ahol 2 szaktársát pillantotta meg. Lassan lépkedett a padok felé. Vállán hóbaglya pihent, aranysárga szemeivel pásztázva a környéket.* -Sziasztok csatlakozhatok? *kérdezi halkan a srácokhoz érve, majd miután választ kapott leül egy másik padra, ahonnan hallhatja a társai szavait. Egyenlőre nem kérdez mást, tekintete az eget fürkészi.* | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Sheila Leays Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1602 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Ápr. 28, 2008 1:13 pm | |
| *Észreveszi közeledő barátnőjét és elmosolyodik* -Dehogy zavarsz*mondja vidáman* -Te sose zavarsz*mosolyodik el és a lányra néz* - a hétvégén nem voltam túl jol tanultam ezért most kicsit lazítok.És te mit tanulsz?*kérdezi kíváncsian*
| |
| | | Ivana Rosa Nadezhda Diák
Főkarakter : ivanarosa@windowslive.com Hozzászólások száma : 229 Kaszt : Üzenőláda : .
FM Static - Tonight <3 <3
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Ápr. 28, 2008 1:16 pm | |
| -Hát, kis ezt-kis azt, amit éppen sikerül. Bűbájtant tanultam, mielőtt kijöttem volna, csak totál nem fogtam fel belőle már szinte semmit, gondoltam jobb kicsit lazítani. *mondja mosolyogva.* -Nem voltál túl jól? Hogyhogy, mi történt? Csak nem lettél beteg? *kérdezi érdeklődve. Ha Sheila beteg is volt, reméli, hogy nem valami komoly dologról van szó.* | |
| | | Aali White Diák
Főkarakter : aaliwhite@hotmail.com Hozzászólások száma : 2258 Kaszt : Üzenőláda : - Mindig is tudtuk, hol a határ.
- És csak óvatosan léptük át.
Illik zavarni, ha játszani akarsz
(\_/)
(O.o)
(><)
/_|_\
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Ápr. 28, 2008 1:17 pm | |
| *Aali érkezik az udvar friss levegőjére. Látjas már a természetben a tavaszt, hiszen már minden kivirágzott. Ekkor észreveszi Shilát, és még egy lány.* -Sziasztok, szia Sheila! És szia, Neked is! Aali White vagyok. *Mutatkozik be az ismeretlen lánynak, miközben élvezi a frissességet.*
| |
| | | Sheila Leays Diák
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Ápr. 28, 2008 1:20 pm | |
| -Értem*mondja mosolyogva* -Hát csak nem éreztem jol magam nem tudom mi volt*válaszolja miközbe kicsit elgondolkozik majd az érkező lányra visszazökken.* -szia.Hogy vagy?*kérdezi kíváncsian Aalit* -Üllj le nyugodtan*mutat a padra miközbe figyel a lányokra*
| |
| | | Aali White Diák
Főkarakter : aaliwhite@hotmail.com Hozzászólások száma : 2258 Kaszt : Üzenőláda : - Mindig is tudtuk, hol a határ.
- És csak óvatosan léptük át.
Illik zavarni, ha játszani akarsz
(\_/)
(O.o)
(><)
/_|_\
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Ápr. 28, 2008 1:23 pm | |
| -Köszi, megvagyok. Tanulok a vizsgákra. Jajj! Tök nehezek az anyagok.*Miközben ezt mondja, lecsüccsen a padra, amit Sheila mutatott.* -És benned kit tisztelhetek? Kérdezi a még mindig ismeretlen leánykától.* | |
Főkarakter : ivanarosa@windowslive.com Hozzászólások száma : 229 Kaszt : Üzenőláda : .
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Ápr. 28, 2008 1:24 pm | |
| -Értem, remélem már jobban vagy! *feleli Sheilának, majd mikor egy számára ismeretlen lány érkezik, sort kerít a bemutatkozásra is.* - Szia, Ivana Rosa Nadezhda, árnydalnok. *alaposan megnézi a lányt, barátságosnak találja, bár ha Sheila kedveli, nem lehet rossz. Mosolyog és várja, hogy mit mondanak a társai.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Ápr. 28, 2008 1:30 pm | |
| *Egy nem régen ébredt kis Sonya érkezik az udvarra.Kivételesen fehérbe öltözött hogy megtisztelje a tavaszt amit szeret is meg nem is.A tél valahogy jobban tetszik neki de az már elmúlt majd pár hónap múlva úgy is visszatér.Lassú léptekkel halad hajába néha-néha belekap egy ici-pici szél.Közben tekintete ide-oda járkál figyeli az udvaron lévőket akik közül csak egy lányt ismer,így nem igazán akar odamenni helyette tesz egy kört az udvaron mivel levegőzni és sétálni jött le nem pedig ücsörögni.Kicsit belemélyed a gondolataiba és az eget kémleli.Kezd neki hiányozni egy bizonyos személy akivel már picit régen találkozott de legyűri ezt az érzést és inkább a lánycsapat felé veszi az irányt,persze még mindig lassan.Sosem volt a gyorsaság híve a drága hát ezt most sem hazudtolja meg.* -Sziasztok.Sony Hadley,dalnok. *Mondja mikor odaér,köszön is és be is mutatkozik az ismeretlenek* -Öhmm ugye nem zavarok? *Kérdi kellemetlenül nincs semmi olyasmi szándéka amivel az itt lévőket megzavarná de azért megkérdezi.És ha zavarja a csajokat akkor kézségesen távozik a helyszínről* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Ápr. 28, 2008 1:37 pm | |
| *Aisa érkezik az udvara Cseresznye pedig mellete lépked kecsesen. Egy kis friss levegöre vágyot és sétálni indult végül itt lyukat ki. Meg pillant egy kisebb csoportot és látt közötük néhány ismerös arcot ezért oda megy hozzájuk reméli nem zavar meg semmit.*-Sziasztok Aisa Black vagyok!*Mutatkozik be azismeretleneknek.*-Zavarok?*Kérdezi udvariasan* |
| | | Sheila Leays Diák
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Ápr. 28, 2008 1:48 pm | |
| *Felnéz és újabb két ismerős arcot lát* -Sziasztok*mosolyog a két lányra majd a többire* -Dehpgy zavartok*mondja és a lányokra néz* -Látom azért mindenki rendesen tanul a vizsgákra.Aali egyet értek szerintem is nehezek félek hogy megbukok*mondja és kicsit elcsuklik a hangja a bukás szónál.* ~ha megbuknék hu mi lenne~*gondolja és a többieket nézi* -Ma egész szép idő van.Remélem holnap is ilyen lesz*mondja mosolyogva az eget nézve és leveszi talárját.Fekete nadrág van rajta bakancsával és egy rövid újjú fekete fölső*
| |
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Ápr. 28, 2008 1:52 pm | |
| *Újabb két érkező, akiket látásból mintha ismerne, de azért bemutatkozik.* - Ivana Rosa Nadezhda, árnydalnok. *majd figyelmesen hallgatja, hogy ki mit mond.* - Igen, a bukás nem egy szép kilátás, azért remélem nem lesz olyan nehéz a vizsga, hogy bármelyikőnk is megbukjon. *fejti ki véleményét, majd órájára néz, és hirtelen felpattan.* - Ne haragudjatok, nekem most mennem kell, nagyon örültem és remélem még találkozunk! Sziasztok! *köszön el mosolyogva és gyors léptekkel a kastélyba vonul.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Ápr. 28, 2008 2:12 pm | |
| *Mivel maradhatot így marad is.Szépen áldogál a csajcsapat mellett.Közben végig hallgatja a bemutatkozást is.Amire csak biccent egyet és figyeli tovább a trécselést.Majd egy még ismertebb személy érkezik még hozzá a drága szobatársa Aisa neki vigyorogva integet és egy mosolyt küldt Cseresznye felé aki lehetőleg már kezdi megszokni Sonya jelenlétét mivel egy szobában éldegélnek.Sonyát sajna annyira nem szeretik az állatok nem is tudja miért.De ez nem is olyan lényeges hála még egy se óhajtot belőle vacsizni.Hirtelen kezd mindenki távozgatni a két megismert lány is távozott a helyszínről így Sonya egy-egy sziát motyogot.És hát csak Aisa,Sheila és Sonya maradtak na meg persze Cseresznye pont őt ne hagyjuk már ki a sorból^^.* -Hallom a vizsgákról beszéltetek. *Jegyzi meg Sheila felé mivel ő társalgott erről a barátnőivel.* -Én véleményem szerint annyira nem lesz vészes talán.Persze nagyon ritkán vagyok órán de próbálok pótolgatni de véleményem szerint megbukni csak nem fogunk ha meg igen akkor még mindig van egy pótvizsga. *Hát igen Sonya már csak ilyen optimista felé.Nem mindig de egy vizsga miatt csak nem pesszimista ként fogja fel a dolgokat.Ki tudja mit hoz a jövő, vagy jót vagy rosszat.Majd Aisa felé fordul* -Hejj de rég láttalak ugyan úgy mint drága Miwát pedig szobatársak vagyunk.De attól függetlenül mindig megtudjuk oldani hogy ne találkozzunk.Mi újság? *Kérdi és mosolyog Aisara majd legugol és Cseresznyét kezdi figyelni.Közben magában reménykedik hogy drága fejével térhet majd vissza a szobájába és nem annélkül.Mikhail mit is szólna ha meglátná őt úgy.Ezt kicsit megmosolyogja igazán kiváncsi lenne szivecskéje képére^^* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Ápr. 28, 2008 2:18 pm | |
| *A lányok között felfedezi Sheilát és rá mosolyog. Majd még egy kedves ismeröst vél felfedezni még hozzá Sonyát a szobatársát.*-Hát igen sajna mindig elkerüljük egymást. Na de most végre össze futotunk.*Mondja mosolyogva Sonyának*-A vizsgáktól én is félek de azért remélem össze jönn az. Legalábbis amenyit az utobi idöben tanulok nagyon remélem hogy össze jönn.*Mondja és közben Cseresznyét figyeli ahgy úgy mond Sonyát kémleli. Oda megy a lányhoz és hozzá dörgölödzik ezzel akkarja kifejezni hogy kedveli a lányt.*-Úgy láttom Cseresznye kedvel téged. Igaz?*Szavait Cseresznyének idézi.*-Igen.*Dörmögi mély hangján.* |
| | | Sheila Leays Diák
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Ápr. 28, 2008 2:25 pm | |
| -sziszatok.Remélem mlg beszélünk*mondja a távozó lányoknak és a maradék két barátnőjére néz* -hát igen Sonya fő az optimizmus*mondja mosolyogva és észreveszi Cseresznéyt is és kutyáját Apacsot aki nagys lendülettel közelít gazdája felé* -Szia Apacs*mosolyog a kutyára és megsimogatja.Apacs hirtlen felkel és Cseresznye felé veszi az irányt.Egyet hátra lép majd egyet előre.Morogásba tör ki* -Nem szabad gyere ide*mondja a kutya felé* -üllj ide*mondja mire a kutya nagy nehezen elvánszorol a lábához és szemeivel nézi Cseresznye minden mozdulatát.*
| |
| | | Vendég Vendég
| | | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Ápr. 28, 2008 2:46 pm | |
| *Látja a közeledö kutyus de tudja hogy nem lesz semmi gond ezért nem szól a pumára mert ö nem fog a kutyusra támadni.*-Kérhetek valamit egy kicsit hanyagojuk a vizsgákat mert már egy kicsit idegesit a téma.*Mondja kedvesen és reméli a lányok nem sértödnek meg.*-Inkább meséljetek mi újság veletek? Hogy vagytok?*Nézz rájuk érdeklödve és közben nézzi ahoyg Cseresznye és Sonya barátságot köttnek.*-Most majd mindig azt fogja akkarni hogy simogasd.*Mondja neki mosolyogva.* |
| | | Sheila Leays Diák
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Ápr. 28, 2008 2:49 pm | |
| *Elmosolyodik Sonyán és Cseresznyén* -példát vehetnél Apacs*mondja nevetve majd órájára néz* -Bocsi nekem mennem kell.Remélem jött a posta várok nagyon egy levelet*mondja és felkel* -Kösti a beszélgetést nagyon élveztem*néz vidáman* -Gyere Apacs*mondja a kityának akinek nagyon nem szimpi Cseresznye ezért inkább magával viszi.A kutya a felszóításra egyből felkel és útra kész* -Sziasztok*köszön el mosolyogva és Apaccsal elindulnak a hálóba utánna késöbb a toronyba*
| |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Ápr. 28, 2008 3:01 pm | |
| -Egyetértek hanyagoljuk engem is kezd idegesíteni *Szólal fel miközben szegény Cseresznyét "kínozza".Egyetért Aisaval addig amíg nincs itt a vizsga nem is nagyon akar róla hallani de ezt biztos elkerülhetetlen lesz:DMajd Sheila is távozik és Sonya integet neki* -Velem?Nincs semmi hiányzik egy személy azon kivül nem sok.De várjuk nem egy személy kettő. *Mondja mosolyogva majd abba hagyja a simogatást és Aisara figyel* -Amúgy tökéletesen jól vagyok kigyógyultam abból a fránya betegségből szóval mondhatjuk azt hogy tökéletesen vagyok.És te hogy vagy? *Érdeklődik majd feláll mert már kicsit elzsibadtak a lábai ezért inkább odasétál a megüresedett padhoz és felül annak támlájára mivel az valahogy az kényelmesebbnek néz ki* -Csak nem?Ugye Cseresznye nem fogod mindig azt kérni hogy simogassalak. *Kérdi mosolyogva a daimontól* -Bár mondjuk nem hiszem hogy megtudom majd állni hogy ne simogassalak meg de az már az egyéni szocproblem. *Jegyzi meg csak úgy magának de persze a jelenlévők is hallották* -Tényleg Miwát láttad mostanában?Azt tudom hogy Tony nagyon lefoglalja..Ezek a mai fiatalok..Borzalmasak *Fejét csóválja akár egy kutyus de elmosolyodik mintha ő nem lenne olyan mint Miwa.Bár meg lehet hogy Mikhaillal nincs annyit de azért ha együtt vannak akkor pont annyit hogy az a kis idő amit külön töltöttek elfelejtődjön.Hát persze akadtak már különös esetek e két lény között,ami nagyon vicces volt.Ezen még Sonya is ismét elmosolyodik magában majd az ajtó felé pillant talán megjelenik ott valaki,valaki aki ismeretlen.Ma valahogy ismerkedős hangulata van és trécselős.Ez is ritka egy pillanat* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Ápr. 28, 2008 3:08 pm | |
| *Elköszön a távozo lánytól majd sonyáhozz fordul.*-ÖRülök hogy most már teljesen jól vagy. Velem sincs semmi mostanában nem nagyon mozdultam ki a szobából. De most hogy megjött ez a szép id nem tudtam ben maradni meg nem is akkartam.*Követi Sonyát a padhoz és ö s letelepedik rá. Cseresznye nem szólal meg csak még jobban od férközik sonyához simogasa.*-Nem már én is sajna régen láttam húsvét után valamikor. Igen én is hallotam hogy nagyon elvannak Tonyval de szerintem nagyon össze illenek.*Mondja mosolyogva.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Ápr. 28, 2008 3:23 pm | |
| -Akkor ezek szerint te sem bírtad tovább abba a szobába.Már nekem is kezdett az agyamra menni a bentülés.De kint se jobb ha nincs senki ezért maradtam eddig a bentnél de mikor az ablakból hogy vannak itt kint úgy döntöttem nem hagyom ki az alkalmat. *Sose szokott semmilyen lehetőséget elszalasztani általában így jó hogy kidugta a szobájából a noziját és hopp itt kötött ki ahol éppen csücsül.Vagyis egy padon:D* -Ez a kis huncut most nézd meg nem tudja megállni *Szemével Cseresznyét vizslatja majd engedni neki és megsimogatja.Hát igen Sonyának általában jó szíve van és ha már ilyen aranyos kis daimon megkedvelte miért ne szeretgesse meg^^* -Azt hiszem neked lesz igazad.De legalább erősödni fog a kezem a sok simogatástól *Mondja nevetve közben hallgatja Aisa monológját* -Huh én meg még húsvét előtt..emlékszem én ébresztettem egy hatalmas párnával a fején.Nagyon örült nekem a kis drága.Eltudod képzelni mennyire. *Gondol vissza arra kis eseményre.Igen Miwa valóban örült akkor Sonyának de még jobban örült volna neki ha egy kanál vízben megfojthatta volna az biztos.Persze ő csak nevetett volna rajta.Sonyát se nagyon zavarta volna bár talán egy személy nem igazán örvendett volna ennek az eseménynek így hát nem is lett belőle semmi.Drága Sonyácska vígan üldögél itt az udvaron közben egy daimont simogat aki szinte hozzá ragad a kezéhez és majd csak valamilyen bűbájjal lehet majd eltűntetni onnan.* -Egyetértek összeillenek.Kis csoki nyuszik azok ketten *Mosolyogva néz fel az égre majd mintha valami belenyilalt volna abba a pici buksiba hirtelen felpattan* -Nagyon sajnálom de mennem kell azt hiszem akadt egy kis dolgom *Hadarja gyorsan és alig érthetően* -Majd máskor folytatjuk sajnálom hogy most én is itt hagylak bár nem leszel egyedül *Biccent Cseresznye felé búcsúzás képpen megsimogatja még utóljára* -Majd akkor máskor vagyis a szobában úgy is találkozunk majd.Szia..sztok *Integet és elköszön hogy nem csak ketten voltak így a Daimonnak is köszön elvégre érti amit mondanak neki.Aztán drága Sonya volt és nincs lett.Eltűnt mint a kámfor^^* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Ápr. 28, 2008 3:37 pm | |
| -Biztos szép látvány lehetet szivesen meg nézztem volna Miwa arcát.*Mondja és közben ahogy elképzeli Miwa fejét elkezd kuncogni.*-Kis csoki nyuszik ez tetszik.*Mondja és most már kitörbelöle a nevetést.*-Örülök hogy végre össze futotunk olyan jó veled beszélgetni.*Mondja és örül hogy ilyen barátai vannak.*-Jól vanmenj csak akkor majd találkozunk.*Egy kicsit sajnálja hogy itthagya a lány de ez van. Ö még üldögél egy kicsit a padon majd elmegy sétálni.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Ápr. 29, 2008 4:39 pm | |
| // Múltkori játék befejezése Leevel. //
*Kissé felkacag Lee kijelentésén, s ugyanekkor Aepos pedig a fogát kezdi vicsorítani.* ~Még hogy le tud győzni, hát nem hiszem h sokkal erősebb lenne nálam...~ *Gondolja magában, s a fiú kérdésére egy hirtelem mozdulattal feláll és előrántja kardját, melyet idáig köpenye elrejett az idegen szemek elől. Félrehúzza a ruhadarab szélét és megmutatja a tőrt, ami az övén lévő tokban található, valamint a bakancsra mutat, melyen belül szintén található egy hasonló tőr. Ezután felmutatja ökölbe zárt jobb kezét, s karján megcsillan a vastag karperec, melyen furcsa szimbólumok, jelen éktelenkednek.* -Arany de itt nem az számít, hogy milyen értékű. Hanem, hogy mit tud. *Fűzi hozzá, ugyanis a karperec különleges erővel bír, még ha ezt nem is sokan tudják, s csak akor segít, ha gazdája rászorul. Elluin leengedi kezét, majd Lee szemébe néz, s a morgó kutyát hallva megszólal.* -Jobb lenne ha leállítanád az édi-bédi pincsid. *Mondja, ugyanis Aepost már kezdi idegesíteni, nem sok kell hozzá, hogy rávesse magát és mancsával elhallgattassa a házikedvencet. Így is Elluin tartja vissza, nem akar jelenetet, s a tigris még "szelídnek" nevezhető tettét Lee durvaságnak venné. Nem szólal többet, visszaül a padra és vár. Várja, hogy Lee válaszoljon, kimondja azt amit szeretne, esetleg ő is megmutassa milyen fegyverei vannak. Ekkor azonban eszébe jut valami, amit azért mégis csak eldarál.* -Egyébként meg nem aza fő, hogy mennyi és milyen fegyvereket birtokol valaki. Olyan is lehet, hogy semmi harci kellék ne legyen nála akkor, mikor valaki megtámadja. S ettől függetlenül még felülkerekedhet ellenségén, ha gyorsaságát, fürgeségét és ügyességét használja. *Ez a három tulajdonság ugyanúgy megvan Elluinban is, ahogy akár Leeben is megfordulhat.* -Ahogy mondani szokták: "többet ésszel mint erővel." *Somolyodik el, majd tényleg Leenek adja át a szót.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Ápr. 29, 2008 4:53 pm | |
| *Bernádt időközben abbahagyta a morgást. Lee elmosolyodik*-Minek csillogtatod tompa fegyvereidet? Az hogy van még korán sem jelenti azt hogy használni is képes lennél.*Mondja a lánynak. A mosolyból már gúnyos mosoly lett. Nem mutogatja a fegyvereit. Nem akar nagy felhajtást csinállni belőle de látja hogy mit akar a lány. Egyszerűen és nagyszerűen megcsörrenti az oldalán lengő szablyát. Ami a tokban van. Nem húzza ki. Minek? Ez az össz fegyvertárja. Vagyis...van még neki de az végszükség esetén használatos. MNár épp akarta mondani Elluin szavait de az megelőzte őt. Ott van az első szmú harcászati ága...a Taijutsu. Ez már elég is ahoz hogy megtudja védeni magát...Azonban Elluin önvédelmi módszereit kétségbe vonja. Ezt nem teszi szóvá de ez így van* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Ápr. 29, 2008 5:06 pm | |
| *Lee következő kijelentésén megint csak elvigyorodik. Nem tudja elhinni, hogy szaktársa ennyire éretlen. Túlságosan makacs és konok, túlságosan elbízza magát. Az sem vitás, hogy egyszer majd ez okozza a vesztét.* -Ezek tompák? Milyen hülyeségeket beszélsz.... Tompa... *Vigyorog továbbra is.* -Ezeket tündék kovácsolták, szerinted tompa lenne? Majd megtapasztalhatod a saját bőrödön is, ha tovább kekeckedsz. Szánalmas.... *Rázza fejét, s szinte sajnálja a fiút, hogy ennyire elferdült a belsője.* ~Szegényke... letért a helyes felfogás útjáról és most ott bandukol a poros, elhagyatott kois köves utón, ami bizony tele van nagy és érdes kövekkel. Jól végig fog rajta bukdácsolni mindaddig, míg vissza nem talál az egenyes, és szilárd országútra....~ *Elmélkedik magában, Aepos arcán pedig jóleső mosoly féle fedezhető fel. Immár nyugodtan ül Elluin mellett és várja Lee következő ostoba beszólását. Még az is lehet, hogy elkacagja magát. Már csak Bernádtot kéne rávenni a nevetésre. De hát ő egyszerű kutyának született, nem tud beszélni.... akkor nevetni mégis hogyan tudna?* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Ápr. 29, 2008 5:15 pm | |
| *A fiú természetesen nem gondolta komolyan amit mondott. Azonban eléggé megmosolyogtatta a lány szavai. Nem hitte volna hogy ennyire beveszi. El is mosolyodik rajta. Azonban kár azt hinni hogy elbízza magát. Mindig úgy beszél azonban résen van és nem becsüli alá az ellenfeleit. Ez egyfajta megtévesztés. Makacs és konok...ez igaz de senki sem tökéletes. Még maga Elluin sem aki Lee szerint igen nagyra tartja magát tünde mivoltábol adódóan de a fiú szemében csak egy mocskos félvér. Na jó talán ez egy kicsit erős volt. Mondjuk úgy hogy ő nem képzeli olyan nagynak a lányt. Végül válaszol Elluin-nak*-Természetesen nem...*Mondja teljesen nyugodtan* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Ápr. 29, 2008 5:26 pm | |
| *Várakozva néz Leere, s mintha valahogy sejtené, hogy mire gondol. Meglehet, hogy Lee egy beképzelt, mocskos fél-tündének tartja, de ez már egy csöppet sem érdekli Elluint, már megszokta h sokan annak nézik őt, valamint rajta kívül azokat, akikben van némi tünde vér. Bár Elluinban inkább az emberi vonások találhatók meg, mégis érződik viselkedésében, beszédében, hogy volt kitől örökölnie helytállását. Ő maga nem tartja magát sokra, nem tartja magát beképzeltnek, de akkor sem hiszi, hogy pont Lee tudna vele szemben felülkerekedni. Tisztában van avval is, hogy az iskolában számtalan diák van, aki könnyedén legyőzné őt, nem csak tiszta tündék, negyed-óriások és hasonlók, de emberek is. Hogy Lee képes lenne-e rá, azt meg ő vonja kétségbe. Elvégre tényleg van némi előnye a korával és tapasztaltságával, ami meghaladja szaktársáét. Mikor a fiú nyugpodtan válaszol, ismét gúnyos vigyorba rándul arca, s bólint egyet.* -Én is így gondoltam, drága barátom. *Szól, majd megbökdösi a fiú vállát. Bármennyire is ellenszenves neki, bármennyire is fel tudja húzni, amit Elluin inkább palástol, kedveli a srácot, mert ő az egyetlen az iskolában, akivel ilyen jól el lehet cseverészni a másikról. Vele lehet vitázni, kész passz. Valaki kell erre is, nem de?* ~Ez a kölök...~ *Gondolja magában és még mindig vigyorog.* -Na, én lassan elindulok vissza a kúriába, még van némi teendőm. *Jelenti ki, s feláll, majd Leere néz, várva, hogy vele tart-e vagy sem.* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |