Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 26 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 26 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+43Fylsonien Celderionis Nagy R. Anita Angela Jones Tanja Tereskova Gerlice Éva Shiwo Altolos Ivet Bisera Amaril Gwyneth Leonard de Wandom Játékmester Lorelei Gloria Dobrah Scarlett Emerald Cirelin de Sovalon Vaszilij Potrevszkij Estera Linnet Isabella Clerence Celadine Leatherweed Lisette Anhel Jack Darkfield Kalandmester Claire Relge Driana Stardew Rupert Rankle Felaern Yhendorn Sofija Darina M. Snjezana Justine Belmond-allidon Atanas Iordan Rosetta Waylan Timothy Waylan Alexandra Sirov Victoria Dewey Ivana Rosa Nadezhda Ann-Tabitha Serenity Mira Todorka Sheila Leays Luna Lynch Aali White Mélissa Lisette Élise Irina Yoana Jane Scott Toomas Vladislav Anaze White Arabella Jagusia 47 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Márc. 27, 2008 4:21 pm | |
| *Arabella lép ki a kúria ajtaján. A lépcsőn megáll majd körbenéz. Hosszú fekete talár fedi testét alatta pedig kék farmert és fehér polót visel. Táskája oldalán lifeg, melyben egy könyv néhány pergamen kapott helyet. Elindult a padok felé ahol 2 szaktársát pillantotta meg. Lassan lépkedett a padok felé. Vállán hóbaglya pihent, aranysárga szemeivel pásztázva a környéket.* -Sziasztok csatlakozhatok? *kérdezi halkan a srácokhoz érve, majd miután választ kapott leül egy másik padra, ahonnan hallhatja a társai szavait. Egyenlőre nem kérdez mást, tekintete az eget fürkészi.* | |
| | | Anaze White Diák
Főkarakter : koka.gergely@invitel.hu Hozzászólások száma : 3016 Kaszt : Üzenőláda :
Katt :>
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Márc. 27, 2008 4:26 pm | |
| *Anaze hosszasan foyltatja eme műveletét, avagy, hogy ovlas, feltekint, és táskáját ellenőrzi. Egyszercsak, amikor épp belelendül az olvasásba, észre sem veszi, hogy leszólítják elsőre. A lépteket is halotta már, de annyira elmerült a könyv tartalmában, hogy a külvilágot sikerült kizárnia. Amikor ráeszmél, hogy nincs egyedül, köszön, ahogy azt illik és szokás.* -Hello. Persze, hogy szabad. *Akarná se sajátíthatná kia padot, hiszen az nem az övé. Anaze még csak egyszer találkozott Toomassal, akkoris igazándiból csak bemutatkozás volt, ismerkedés nem.* ~Hát itt lenne az ideje.~ *Majd könyvjelzőjét áthelyezi a könyv elejéről oda, ahol éppen tart, becsuklya akönyvet sé táskájába mélyeszti. * -Amúgy mondd csak, mióta is vagy itt? Mert arra emlékszem, hogy régen találkoztunk egyszer, de ismerkedés nem igen volt. Legalábbis ahogyan én emlékszem, persze, javíts ki ha tévedek. *Kezdd bele a mondandójába Anaze. A választ türelmesen kivárja, hátha kap egy viszont kérdést, vagy esetleg egy más kérdést, amelynek mégjobban örülne. Témában sosem volt jó, ahogyan ismerkedésben sem a legprofibb.* | |
| | | Toomas Vladislav Diák
Főkarakter : ToomasVladislav@windowslive.com Hozzászólások száma : 1375 Kaszt : Üzenőláda : Az univerzumban, az egyetlen állandó a változás.
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Márc. 27, 2008 4:37 pm | |
| *Bár hallgatja a fiú szavait először semmi jelét nem mutatja hogy egyáltalán el jut az agyáig a hang. Malyd néhány másodperc után hirtelen megmozdul és Anazera nézve, válaszol a -szerinte- kicsit ügyetlenül összedobott kérdésre.* -Én "bizonyos" okok miatt csak januárban érkeztem ide. És egyébként én sem emlékszem hogy különösebben ismerjük egymást. *Mondja, és közben felfigyel za érkező lányra.* Üdvözlöm, engem nem zavar, nyugodtan csatlakozhat. *Ismét a fiúhoz fordul.* A komolyabb ismerkedést én kihagynám most ha nem sértelek meg vele. *Fojtatja, bár az indokait szépen megtartja magának. Ezek a dolgok nem tartoznak másokra. Újra a lányhoz fordul és meutatkozik neki.* Ah.. Nem is köszöntem. Toomas Vladislav, elemista szintén *mondja, bár ezt láthatta a lány a nyakához kitűzött jelvényről. Többet nem mond, a tekintete a két másik elemista között ingadozik, és várja a feleletüket. Arabellától a bemutatkozást, Anazétől pedig az ismerkedés fojtatását, már amennyiben ez lehetséges.* | |
| | | Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Márc. 27, 2008 4:43 pm | |
| *Miután helyet foglalt a fiúk felé fordult* - Arabella Jagusia elemista *mondja, bár ez nyilvánvaló, de megszokta, hogy bemutatkozáskor szakot is mond. Toomas arca ismerős neki a Négy Elem Templomához tett kirándulsából, de lehet, hogy csak összekeveri valakivel. A csend beállta nagyon zavarja ezért felteszi az első kérdést ami eszébe jut.* - Hogy tetszett a húsvéti bál? *lehet, hogy idejétmúlt már a kérdés, de most jobb nem jutott eszébe. Tekintetével társai arcát fürkészi, miközben várja a választ és az esetleges újabb kérdést, vagy témát, amihez ő is hoozátud szólni. Közbenvállán ülő baglya tesz egy kört a levegőben.* | |
| | | Anaze White Diák
Főkarakter : koka.gergely@invitel.hu Hozzászólások száma : 3016 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Márc. 27, 2008 4:53 pm | |
| *Anaze elsőre észre sem veszi a leányzót, aki idő közben megjelent, csak amikor a másik elemista fiú is ráköszönt a lányra.* -Szia. Mért ne élhetnél le? *Neki is elmondja, amit Toomasnak mondott, a miért is ne -vel kifejezve mindent.* -ANaze White. *Szakja kimondása helyett kissé kiegyenesedik, így tökéletesen látni a gyönyörű kék jelvényét, melyről bármelyik nezabaros tanuló, vagy épp más alkalmazott felismerné, hogy melyik szakhoz tartozik. Ekkor visszafordul Toomas felé, majd váalszola komolyabb ismerkedésre.* -Aha, persze, miért lenne gond? Majd talán legközelebb! *Mondja nagy mosollyal azarcán. Csak ekkor érkezik a kérdés a bálról, éghozzáa húsvétiról.* -Uhh... A bál? Szerintem jó volt, bár végére eléggé fáradt voltam, és a táncverseny helyett inkáb elsétáltam. *Nem mintha lett volna mitől elfáradnia, hiszen csak egy menetet táncolt, többet is táncolhatott volna, csak hát, a tánc nem szíve szerelme.* -Szerinted? *Kérdezi vissza, hiszen, ne már, hogy ő válaszol, séa lány kihagyja a válasz megadását.* | |
Főkarakter : ToomasVladislav@windowslive.com Hozzászólások száma : 1375 Kaszt : Üzenőláda : Az univerzumban, az egyetlen állandó a változás.
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Márc. 27, 2008 5:00 pm | |
| *Ahogy felteszi a lány a kérdést tudja hogy ez a téma nem fekszik neki, egy egyszerű okból amit ki is mond.* -Hát, én nem igazán tudom, mivel nem voltam jelen. *Mondja egy kis mosollyal az arcán, és hátradől a padon mivel nincs mit mondania erről a témáról. Ül egy kicsit a másik két diákot hallgatva malyd egy kis biccentéssel föláll és arrébb sétál. Nem sokat, csak pár métert. Előhúzza a kardját a tokjából, és maga elé tartja. Egy pillanatig figyeli ahogy a fény megcsillan a tünde acélon, malyd belekezd a rég óta nem végzett formagyakorlatába amit az apjától lesett el. Először lassan, malyd egyre gyorsabban mozog, közben fojamatosan koncentrál arra a mozdulatra amit éppen végez, és arra is ami következik. A mozgás -főleg az efféle- egészen fölfrissíti. Némán támad, és véd a pengével jó pár láthatatlan ellenféllel szemben, és közben csak néha, a szeme sarkából pillant a padon üldögélő két diákra.* | |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Márc. 27, 2008 5:08 pm | |
| - Szerintem a táncverseny volt a legjobb, de összeségében nagyon tetszett *azt már nem említi meg, hogy második lett, táncpartnerével Olgával, hisz úgysem érdekelné őket. A másik fiú válaszán nem lepődik meg. Aztán Toomas feláll és kardját előhúzva gyakorol.* - Szép kard *mondja ki véleményét hangosan. Hát igen ez az a csend, amit már ő sem tud megtörni. Kérdőn néz Anaze-re hátha neki eszébe jut valami olyan téma, amiről elbeszélgethetnek majd. Neki tényleg nincs több ötlete. De ha kérdezik szívesen válaszol, hátha ezzel is feldobnak majd valami újat.* | |
| | | Anaze White Diák
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Márc. 27, 2008 5:18 pm | |
| *Anaze felpattan.* -Bocsi nekem msot mennem kell. Sziasztok. *Majd már el is tűnt.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Márc. 27, 2008 5:37 pm | |
| *Lassan befejezi a gyakorlatot, egy kicsit zihál is. Ez mindig kifárasztotta, bár ha lehet azt mondani akkor nem csak testileg hanem lelkileg is. Toomas többszőr gondolkodott azon hogy ez miért van, de soha nem tudodtt értelmes okot kitalálni, azon kívül hogy a gyakorlat erős koncentrációt igényel. Csak int egyet az elköszönő Anazenak, egy kicsit meglepődik a fiú hirtelen távozását, de hát ő tudja. Továbbra sem szól semmit, csak leül a padra és a tojkába csúsztatja a tünde kardot. A kezét épp hogy észrevehetően a bal oldalához szorítja. Megint fáj a tetoválása. Egy pillanatig elgondolkodik hogy mi hozhatja elő a fájdalmat, de mivel emlékei között semmi rendeszerességet nem talál, hamar föladja a dolgot. Erőt vesz magán és a kezét leereszti maga mellé. Fölpillant a mellette ülő lányra, és várja hogy az szóljon valamit. Reméli nem kérdezi meg fáj-e valamije, mivel nem akar hazudni, bár inkább attól fél hogy nem is hazudna...* | |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Márc. 27, 2008 5:42 pm | |
| *A hirtelen távozó Anaze-nek csak int. Nem érti miért rohant el úgy, egyik percről a másikra. Ezután figyelmét Toomasra fordítja, aki nagyon jól bánik a karddal. Ennek a megfigyelésének hangot is ad, miután a fiú leült a padra* - Ügyesen bánsz a karddal. Ki tanított meg rá? *kérdezi s reméli, hogy nem veszi tolakodásnak a kérdést. Régen ő is vett egy-két kósza leckét, de hát ennek már több éve is van, azóta pedig nem fogott kezében kardot. Látja, hogy a fiúnál valami nem stimmel, de nem kérdez rá, ha akarja elmondja, ha nem akkor úgyis jó.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Márc. 27, 2008 5:51 pm | |
| *Örül hogy a lány nem kérdezett olyat amire nem válaszolna. Malydnem nem kérdezett. Egy kicsit mintha az új témához se nagyon lenne kedve, de elrejti a nemtetszését és őszintén válaszol a lánynak.* -Hát, a javát jóapámtól tanultam, a többit pedig magam fejlesztettem ki gyakorlással, és egy kis elmélkedéssel. *Mondja az igazat, mivel a mostani technikájának egy jó részét maga találta ki, úgy hogy saját magának előnyös legyen.* Én te űzöl valamien hogy is mondjam... küzdősprotot?*A szó egy kicsit nehezen jön ki a száján, mivel ritkén használ ilyesfajta szavakat de azért hogy biztosra vegye hogy megrétik egy kicsit átvariálja a mondatot.* Ilyesmire gondoltam mint a kardvívás, íjászkodás csak bocsáss meg de én nem tudom ti mely kifejezést használjátok ezekre.*Magyarázza elemista szaktársának.* | |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Márc. 27, 2008 6:01 pm | |
| *Érdeklődve hallgatja szaktársát és a kérdésre szinte azonnal válaszol* - Nem, sajnos *kiskorában örült volna, ha valaki megtanítja ezekre a dolgokra, de sajnos ezek kimaradtak az életéből.* - És honnan jöttél? *próbálja másirányba terelni a témát, nem szivesen szeret múltjáról beszélni.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Márc. 27, 2008 6:06 pm | |
| *A lány rövid válasza után újabb kérdés. Megint olyan amire nem szivesen válaszol. Mégis rá veszi magát, és kimondja a szerinte helyesnek ítélt választ, bár erre a kérdésre nem tud konkrétan felelni.* -Magyarországról. *Mondja tömören malyd, lassan föláll. Eléggé kimerítette a gyakorlat, és még mindig salyog az oldala.* Ha megbocsálytassz, én most mennék, mivel nem érzem magam túl rózsásan. *Mondja illedelmesen, és egy köszönés után a kúria épülete felé indul hogy aztán fölsétáljon a szobájába és az ágyára feküdve kipihenje a mai napot.*
//Bocsi, usernek mennie kelll.// | |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Márc. 27, 2008 6:12 pm | |
| ~De jó, akkor nem én vagyok az egyetlen magyarorszégi diák~ *jegyzi meg magában, majd miután a fiú felállt ő is így tesz.* - Nyugodtan, örülök, hogy megismerhettelek, szia *köszön el, majd a távolodó alakot nézve várja, hogy baglya megérkezzen a vadászatáról. A várakozás közben ismét helyet foglal.* ~Remélem nincs semmi komolyabb baja~ *tekintetét a kúria ajtaja felé fordítja, majd halk szárnycsapkodás után az égre tekint. Baglya ott repked feje felett szájában a mai zsákmány. Arabella kinyújtja kezét és megvárja míg madárkája rászáll* - Milyen volt a vadászat? *kérdezi bár tudja választ nem kap. Lassan ő is elindul, hogy szobájában folytassa az olvasást.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Márc. 29, 2008 9:03 am | |
| *A látóhatáron egy fiáker lebeg be,rajta 3 személlyel.A vadőr,és egy fél-véla ikerpár. Camnel a thestrálon ül,mit ugyan nem lát,de remek bulinak tartja,hogy lovagol a semmin. Pár perce még egy szikla előtt áltt,ahol kiderült,hogy holtak őrei hallgató lesz.Kecses léptekkel száll le a hintóról.Haja aranyszőke,szeme tengerkék,pontosan olyan szőke-herceg típus. Egy fehér ing van rajta,valamint divatos zöld mellény,s az ehhez tartozó sapka és kesztyű*-Gyere,Julien,ideje birtokba venni ezt a helyet-*szól mosolyogva testvérének*
A hozzászólást Camnel de Pompadour összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Márc. 29, 2008 9:12 am-kor. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Márc. 29, 2008 9:11 am | |
| *Julien csak a fiákerből nézi, ahogy fivére a tesztrált lovagolja, és jókat nevet, amikor jobban meg kell kapaszkodnia a finak. Hisz látszólag a szép nagy semmibe kapaszklodik. Mikor megáll a fiáker ő is kilép az udvarra. Haja, tekintete, külseje Camnel pontos mása, hiszen ikertestvérekként jöttek a világra. Ő is fehér inget visel, ami lengén van be gombolva, mellénye böröndjén hever, levetve. Túl melegnek érezte az időt, hogy magán tartsa. Magas testalkata igen kecsesnek bizonyul, bár van mikor ez a kecsesség eltűnik belőle. Most viszont, szépen lassan lépked, nem elsietve a dolgokat. * - Rendben Camnel, mehetünk. Te, tyű, ez eddig a legszebb iskola ahol jártunk. *Mondja nyugodt hangon, bár elég viccesen hangozhat. Hiszen az ikerpáros már másik két varázsló iskolában megpróbálkozott. S most ez a harmadik, ami talán elnyeri végre a tetszésüket.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Márc. 29, 2008 9:12 am | |
| *Estella lépked sietősen az udvar felé. Nagyon rosszul érzi magát, de nem tudja, hogy mitől. Oldalán siet aranyszőrű leopárd daimónjda, Delila.* - Mi a baj? *Kérdezi a leopárd a gazdájától menet közben. Estella csak megrázza a fejét.* - Nem tudom. Furcsán érzem magam. Vagyis most már nem annyira, de mikor lent voltunk valami hányinger fogott el és éreztem, hogy ki kell jönnünk. *Hadarja a lány, aztán megpillantja az érkező fiákert a thesztrállal. Most már elérték az udvart. Úgy véli, hogy ha két új diák érkezik, akkor kötelessége odamenni hozzájuk. Erőt gyűjt, majd lassan odasétál a két fiúhoz.* - Sziasztok. *Köszönti őket hűvösen és végigméri az ikerpárt.* - Újak vagytok? *Kérdezi továbbra is hidegen. Delila gazdája mellett áll és a távolodó thesztrált figyeli.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Márc. 29, 2008 9:20 am | |
| ~Túl hűvös a kicsike~*gondolja magában,és már mennek is a fél-véla pillantások,amiknek biztos nem tud ellenállni*~Most te jössz,Miss-*üzen gondolatban,mire hátizsákjából egy jegesmedve kószál elő,s előveszi bociszemeit*-Adnál nekünk egy szobát?Hossz volt az út,és pihenni szeretnénk-*szól olyan ágyan,amitől a világ összes tinilánya szépen elolvadna.Inge lazán van begombolva,a felső két gomb,még be sincs.A sármos mosolyok közepette,figyelmezteti testvérét,hogy Estella az övé.Ha minden jól megy,elindul a kúria irányába,hogy megkaphassa a szobát* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Márc. 29, 2008 9:28 am | |
| *Mikor Miss színrelép elmaradhatatlan, hogy Kiss is megjelenjen. A még kölyök jegesmedveszerencsétlenül bukdácsolva esik ki a még itt álló fiákrből, aztán a tesztrál szekér meg is indul és eltűnik. * ~Szép kis belépő Kiss.~*Gondolja kissé kárörvendően Julien, nem kérdezi meg, hogy jól van e hiszen azt érezné, ha nagyopbb kár esett volna benne. A kis jegesmedve oda "totyog" Estellához, és csatlakozik a bociszemekhez. Bár ekkor Julien kap egy szép kis tekintete, hogy a lányt már lestoppolta. Ekkor a fiú kissé visszábbhívja az állatkáját, magamellé. Lehajol hozzá és a kezébe veszi, bár a jegesmedve még bocs, így se olyan kicsi. * - Igen, szeretnénk egy szobát kérni, hiszen amin látod most érkeztünk. *Mondja egy kedves mosollyal, és kék szeme testvérére villan. Nem akarja lenyúlni a csajt, messze nem, hisz ha már egyszer lefoglalta Camnel minek neki? * ~Hmm...Mennyiszer voltunk már újjak, múltévben, azelőtt, minden iskolában újak voltunk és mindenhonan el is jöttünk. Remélem ez a sötétmágus képző nem olyan béna mint a Roxfort.~ *Gondolja magában kis mosollyal az arcán, majd Estellára ekint és fivérére.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Márc. 29, 2008 9:32 am | |
| *Figyeli Camnelt és egyre vonzóbbnak talája. Bár nem hatnak rá olyan erősen a fél-véla pillantások, mert a lánynak kőszíve van. De azért némi hatást kifejtenek.* ~Térj észhez.~ *Üzeni gondolatban daimónja, amitől a lánynak némileg kitisztul a feje. Ekkor pillantja meg a hátizsákból előmászó jeges medvét. Aranyosnak tartja, de nem hatja meg a két nagy bociszem.De ekkor megérkezik még egy bocs. Szívtelen létére kettő maci sem hatja meg, de a kötelességét elvégzi.* - Gondoltam, hogy szoba kellene, azért jöttem ide. *Szólal meg hűvösen. Figyeli mindkét jegesmedvét, és kicsit furcsának tartja, hogy az egyik miért vonult vissza. Nem teszi szóvá, mert nem rá tartozik. HŰvös pillantásokkal méregeti az ikerpárt, aztán int nekik.*- Kövessetek. *Elindul daimónja társaságában a kúria felé és ha minden igaz felmennek a második emeletre.* |
| | | Jane Scott Diák
Főkarakter : renikee2@citromail.hu Hozzászólások száma : 4037 Kaszt : Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...
Titulus: Dilibogyóó Lyrával^^
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Márc. 29, 2008 1:07 pm | |
| *Jane halk léptekkel és a madara hangos csipogásával az udvar felé vette az irányt. Fekete csőnadrágot és világos pulcsit viselt a kellemes időnek köszönhetően. Lola hirtelen a magasba röppent és egyedül hagyta gazdáját. Ezért a lány leült egy padra, körbenézett, de senkit nem látott maga körül. * | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Márc. 29, 2008 1:10 pm | |
| *Nyílik a kúria ajtaja és egy fekete párduc daimon lépked ki rajta, mögötte pedig Raina. A holtak őreis lány most egy hosszú, fekete színű szoknyát visel és hozzá egy fekete színű bluzt. Lábán egyszerű acélbetétes bakancs van, melyet még itt is hord alkalmanként, ha olyan kedve van. Haja kibontva omlik vállaira, mint ahogy az szokott lenni, mert nagyon nem szereti összefogni. Ahogy sétálgatnak az udvaron, megpillant egy lánykát, aki bizony ismerős számára, így felé veszi az utat, de Svíra inkább most szaladgál, ezzel magára hagyva a lányt. Amikora Janehez ér, leül mellé és csak utánna köszön.* - Hali. Rég láttalak. Mi van veled manapság? *kérdi érdeklődve a lánytól, miközben néha Svírára pillant, hogy még is mit csinál a kis párduc.*
|
| | | Jane Scott Diák
Főkarakter : renikee2@citromail.hu Hozzászólások száma : 4037 Kaszt : Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Márc. 29, 2008 1:14 pm | |
| *Jane egy ismerős hagot hall a háta mögül, ezért megfordul. Éppen Raina áll mögötte.* -Szia! Én is régen láttalak *mondja mosolyogva.* -Nem ülsz le? *kérdezi a lánytól, majd válaszol kérdésére.* -Hát semmi izgalmas nem történt velem. Csak telnek az unalmas hétköznapjaim. *feleli* -Na és veled mi újság? *kérdezi a lánytól, majd megpillantja a bakancsát.* -Húú, de jól néz ki. *mondja hangosan.* -Én is mindig ilyet szerettem volna, de aztán soha nem vettem. *mondja.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Márc. 29, 2008 1:19 pm | |
| *Mivel már úgy köszönt, hogy a lány mellett ül, így a kérdésre inkább nem is válaszol, mert már ücsörög egy ideje. Inkább csak mosolyog, hiszen ma remek kedve van.* - Hát nekem is valami hasonló. Megismertem még pár embert és egy kicsit szorosabb barátságokat is sikerült kötnöm. Tehát egész jól érzem magam, most, hogy egyre jobban sikerül belerázódnom az iskola életébe. *mondja mosolyogva a lánynak, majd amikor az megjegyzi, hogy jó a bakancsa, arcán még szélesebb mosoly jelenik meg. * - Köszi. Már körülbelül fél éves, de imádom. Mondjuk itt, a Nezabarban nem sokszor hordom, csak ha olyanom van, de otthon szinte minden nap ebben mászkáltam, de a szüleim valahogy nagyon nem tudták elviselni, bár fogalmam sincs, hogy miért nem. *mondja vigyorogva, de azért érthető, hogy a szülők miért nem örülnek annak, ha a 14 éves lányuk acélbetétesben mászkál.*
|
| | | Jane Scott Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Márc. 29, 2008 1:25 pm | |
| *Jane kicsit szétszórt mostanában, s ez meg is látszik rajta. Hiszen Raina már rég mellette ült, látta is, de valahogy nem fogta fel.* -Jajj ne haragudj. *mondta, s a mondta közepén elnevette magát.* -De tényleg nagyon jól néz ki. Én még soha nem szántam rá magam, hogy vegyek egyet, mert különben a szüleim eléggé kiakadtak volna. *mondta nevetve.* -De ami késik...az nem múlik. *nevet.* -Na mesélj valamit. Tényleg voltál a bálon? *kérdezi érdeklődve Rainát.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |