Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 20 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 20 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 20 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 20 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 20 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 20 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 20 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 20 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 20 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 20 I_vote_lcapUdvar - Page 20 I_voting_barUdvar - Page 20 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Udvar - Page 20 I_vote_lcapUdvar - Page 20 I_voting_barUdvar - Page 20 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+43
Fylsonien Celderionis
Nagy R. Anita
Angela Jones
Tanja Tereskova
Gerlice Éva
Shiwo Altolos
Ivet Bisera
Amaril Gwyneth
Leonard de Wandom
Játékmester
Lorelei Gloria Dobrah
Scarlett Emerald
Cirelin de Sovalon
Vaszilij Potrevszkij
Estera Linnet
Isabella Clerence
Celadine Leatherweed
Lisette Anhel
Jack Darkfield
Kalandmester
Claire Relge
Driana Stardew
Rupert Rankle
Felaern Yhendorn
Sofija Darina M. Snjezana
Justine Belmond-allidon
Atanas Iordan
Rosetta Waylan
Timothy Waylan
Alexandra Sirov
Victoria Dewey
Ivana Rosa Nadezhda
Ann-Tabitha Serenity
Mira Todorka
Sheila Leays
Luna Lynch
Aali White
Mélissa Lisette Élise
Irina Yoana
Jane Scott
Toomas Vladislav
Anaze White
Arabella Jagusia
47 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

Főkarakter : zsokica15@hotmail.com
Hozzászólások száma : 5022
Kaszt : Udvar - Page 20 Elemista
Üzenőláda : arabellajagusia

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimeCsüt. Márc. 27, 2008 4:21 pm

First topic message reminder :

*Arabella lép ki a kúria ajtaján. A lépcsőn megáll majd körbenéz. Hosszú fekete talár fedi testét alatta pedig kék farmert és fehér polót visel. Táskája oldalán lifeg, melyben egy könyv néhány pergamen kapott helyet. Elindult a padok felé ahol 2 szaktársát pillantotta meg. Lassan lépkedett a padok felé. Vállán hóbaglya pihent, aranysárga szemeivel pásztázva a környéket.* -Sziasztok csatlakozhatok? *kérdezi halkan a srácokhoz érve, majd miután választ kapott leül egy másik padra, ahonnan hallhatja a társai szavait. Egyenlőre nem kérdez mást, tekintete az eget fürkészi.*
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 12, 2008 7:10 pm

*A főhadiszállásról nem tért vissza a szobájába, hanem a kúria környékét járta Svírával, a fekete párduc daimonával együtt. Még mindig fekete nadrágban és fekete pulcsiban van, haja már egy kicsit kócos, hiszen a mai nap elég sok minden történt vele, így az frizuráján is meglátszik. Éppen a kúria nagy kapujából érkezik ki az udvarra és Svíra elkezd futni, élvezve a hűs levegőt. Raina pedig lassan sétál a párduckölyök mögött, minél messzebb az iskolától, élvezve a szabadban töltött időt.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 12, 2008 7:14 pm

*Lily hatalmas csomaggat az oldalán érkezik a kúria előtt tereszkedő udvarra. Csodálkozó tekintetét végighordozza az iskolán, bár a fáradtágtól már majd' leszakad a lába. Választhatott volna egyszerűbb módszert is a gyalogolás helyett. Lassan feltűnik neki némi élet a szabadban, aminek kifejezetten örül.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 12, 2008 7:19 pm

*Csak sétálgat tovább az udvaron, amikor megpillant egy lánykát, méghozzá csomaggal, ami nem is kicsi, így rögtön leesik Rainanak, hogy bizony egy új diákkal van dolga. Lassan megindul felé, majd amikor odaér hozzá, egy barátságos mosoly jelenik meg az arcán.*
- Üdvözöllek a nekromanták között. Raina Gergana vagyok, a szakod egyik prefektusa és ha bármi kérdésed van, hozzám nyugodtan fordulhatsz. Amúgy tudom, szobát szeretnél, az is megvan ám. *mondja, majd kezét mélyen jobb zsebébe sűllyeszti és elővesz belőle egy kicsinyke kulcsot.*
- Tessék, ez az ezüstsirály háló kulcsa, mely mostantól a te szobád lesz. A harmadik emeleten találod és ha gondolod, segítek neked odatalálni, mert nagy a kúria és könnyű benne eltévedni. Amúgy téged hogy hívnak? *ma igen segítő kész, ami aztán ritka alkalom a lánynál, de így az új diák örülhet neki. Ha a kulcsot Lilyana elveszi tőle, akkor ismét zsebeibe mélyeszti kezeit.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 12, 2008 7:28 pm

*Felpillant a felsősre, és megtörli a homlokát, ami kicsit megizzadt, pedig egyáltalán nincs meleg. Hűvös szellő fújdogál az udvaron, szerencsére tiszta az ég. Ennek ellenére nem kizárható, hogy esni is fog. Lily morfondírozva az égre emlei a tekintetét.*
~Későn érkeztem. Azt hittem sokkal hamarabb ide fogok érni, dehát annyi baj legyen. Szerencsére segítő kezekbe futottam!~
- Lilyana Milena vagyok! A közeli barátaim csak Lily-nek szólítanak, úgyhogy ha van kedved hívj nyugodtan te is így.
*Mosolyogva elfogadja a kulcsot, újabb meglepetésként nyugtázva, hogy máris kapott hálót. Kicsit tartott tőle, hogy vendéghálóban kell töltenie az éjszakát, de ennek örömére, már ma este beköltözik új otthonába.*
- Köszönöm szépen! Ha nem haragszol, megyek is, megkeresem a hálókörletet. Borzasztóan elfáradtam az utazában. Meg ez a rohadt nagy csomag... pedig mondtam anyunak hogy a fele cucc sem fog kelleni. A jövőhéten ugyanis haza kell utaznom a hugomhoz, és akkor biztos el tudok hozni még egy kevés ruhát. De nagyon kedves tőled, hogy így észre vettél!
*Kezet fog a lánnyal, és megajándékozza egy széles mosollyal. Majd elnyomva egy ásítást, elindul a kúria felé, csak miután intett Rainának.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 12, 2008 7:36 pm

*Amikor a lány is észreveszi, majd bemutatkozik, akkor egy aprót biccent felé, majd rámosolyog.*
- Rendben, akkor Lilynek foglak hívni. *feleli a lánynak, majd úgy tűnik, hogy az már is távozni akar és úgy gondolja, hogy majd egyedül megtalálja a szobáját. Viszont ha így gondolja, akkor Raina se tarthatja fel ebben a lánykát, tehát elköszön tőle, ahogy azt illik és közben megszorítja annka jobbját, persze nem túl erősen, csak úgy, ahogy azt szokta. *
~ Ezek szerint még is szokás itt a kézfogásos köszönés. ~ *gondolja, de azért még szóval is elköszön Lilytől.*
- Hát akkor majd mondd meg anyukádnak, hogy ne terheljen túl, mert nehéz volt a táska. Amúgy meg igazán nincs mit, hiszen ez a dolgom. Tehát máskor is megtalálsz, ha gondolod. *mondja, majd int a lány után és végül ismét csak a kúria felé indul Svírával együtt.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimeVas. Ápr. 13, 2008 2:29 pm

*Judy boldogan lépked az udvaron, mostanában nyugodtság volt körülötte, nem történt semmi izgalmas. Élvezi a tavaszi napsütést és mosolyog az égre. Jelenleg boldog és úgy érzi semmi nem ronthatja el a kedvét. Talán egy kis társaság jót tenne neki, mostanában a tanulás kicsit elvette az idejét a szórakozástól. SZóval most azon van, hogy tökéletesen használja ki ezt a gyönyörű vasárnapi délutánt.Elővesz egy nyalókát a talárja zsebéből, kibontogtaja és szájába veszi. Ez teszi igazán tökéletessé a kedvét.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimeVas. Ápr. 13, 2008 2:35 pm

*Kata érkezik az udvarra. Farmerminiszoknyát és egy fehér topot visel. Egyáltalán nem fázik, hiszen nagyon jó idő van. hét ágra süt a nap, aminek nagyon örül.Amint igy sétálgat megpillant egy lányt. Még soha nem látta a kúria falai között. Látja, hogy szaktárssal van dolga. Odalép hozzá.*-Szia! Remélem nem zavarlak. Erdős Katalin árnydalnok .*mutatkozik be a lánynak. Direkt nem mondja, hogy prefektus, hiszen nem szándékozik ezzel dicsekedni, másrészt a jelvényét mindig magával hordja látható helyen. Csak néha -néha fúj egy kis szellő, de Katát ez egyáltalán nem zavarja, sőt örül is neki, hogy nincs az a nagy kánikula. Rámosolyog a lányra, és várja, hogy elküldik vagy sem.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimeVas. Ápr. 13, 2008 2:43 pm

*Judy nagyban bambul amikor egy lányt vesz észre aki egynesen mellette áll. Elmosolyodik kiveszi szájából a nyalókát és bemutatkozik ő is.*
-Szia! Judy Lovely, szintén árnydalnok. Mi szél hozott erre? *Kérdezi bár sejti a választ ezt a szép időt kár bentlétre pocsékolni.*
-Milyen csodás az idő, ugye? Már alig vártam a tavaszt...*Jegyzi meg mellékesen és közben jobban megfigyeli Katát, ott csillog ruháján a perfektusi jelvény, Judy nem lepődik meg, nincsenek előítéletei a prefikkel szemben, eddig még nem ártottak neki Ezután ismét nyalókázni kezd.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimeVas. Ápr. 13, 2008 2:47 pm

-Gondolom ugyanaz, mint téged.*mondja Kata a rövid választ.*-Igen nagyon csodás az idő. Ennél már nem is lehetne szebb. *jelenti ki mosolyogva, majd egy közelebbi padhoz sétál és leül.*-Szerinted a többiek hol vannak ilyen szép időben? Szerintem bent, pedig ebben a szép időben sokkal jobb kint lenni.*mondja, majd elővesz egy könyvet és elkezd olvasni. Néha a lányra pillant, hátha az mondani, akar valamit, majd visszafordul a könyvéhez és tovább olvas. *
Vendég
Vendég

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimeVas. Ápr. 13, 2008 2:54 pm

*Judy is leül a padra, eközben gondolkodik.*
-Hát igen...valószínűleg bent vannak. De biztosan tanulnak...vagy...vagy valami ilyesmi.*Mondja és érzi is, hogy a mondatnak sok értelme nem volt. Ezután kis csönd uralkodik, de mivel Judy nem szereti ezt megszólal.*
-Milyen könyvet olvasol? Én is hódolok a könyveknek, csak a hálómban felejtettem azt amit most olvasok. Bár sok időm nem jut rá. Szeretnék jó lenni a vizsgákon, ezért most többet tanulok. Ha jók lesznek a jegyeim a nevelőszüleim elengednek nyaralni a régi barátaimmal. Remélem összejön.*Mondja és Katára néz. Hátha van valami amit mondani szeretne.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimeVas. Ápr. 13, 2008 3:00 pm

-Igen, valószinűleg bent tanulnak.*mondja, és sóhajt egy nagyot, majd a mesziséget kémleli. Visszafordul Judy-hoz.*-Egy mugli regény.Az a tanulása, hogy akárkit elitélhetsz, de lehet, hogy később ő lesz a legjobb barátod.*mondja a lánynak, majd bezárja a könyvet.*-Én is szeretném ha jól sikerülnének a vizsgáim, de ahhoz nagyon sokat kell tanulnom. Minden este a könyveket bújom, de nem nagyon ragad meg a fejemben semmi.*mondja, majd egy rövid hatásszünet után ismét megszólal.*-Reméljük összejön.*Ennyit akart mondtani. A lányra néz, és arra vár, hogy mondjon Judy mondjon valamit. Bármilyen témának nagyon örülne.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimeVas. Ápr. 13, 2008 3:10 pm

-Én is szeretm a mugli könyveket, nagyon érdekesek tudnak lenni, pont mint maguk a muglik.*Mondja és kicsit elgondolkozik, kicsit oldalra dönti a fejét, majd végül eszébe jut valami.*
-Te magyar származású vagy? Mert félig én is de már régen voltam Magyarországon. A legtöbb barátom pedig Angliában van.* Mondja kicsit álmodozva.* De az itteni emberkék is barátságosak. Nem nehéz jó fej haverok találni. Amúgy jó prfektusank lenni? Én tuti nem bírnám...kikészítene.*mondja és kis mosoly jelenik meg ajkán. Szemét pedig ismét Katára emeli.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimeVas. Ápr. 13, 2008 3:16 pm

-Igen. Félig magyar száramású vagyok. Anya magyar származású, apa pedig bolgár volt.Én is régen jártam már Magyarországon, mert itt éltem anyával Bulgáriában. *mondja Judy-nak.*-Igen nagyon jó prefektusnak lenni. Semmi megerőltető nincs benne. A járőrözést szeretem a legjobban, mert tudom, hogy mikor én megyek járőrözni, sosem kell senkit megbűntetnem.*mondja mosolyogva a lánynak. Én nem szoktam kikészülni tőle.*jelenti ki határozottan. *

//Csak user szokott néhaXD//
Vendég
Vendég

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimeVas. Ápr. 13, 2008 3:24 pm

-Nekem is anyu magyar, az apám pedig angol...de nem ismerem őket.* Mondja és most az udvart kémleli.*
-Hát akkor neked való feladat, mármint a prefiség. Na igen, itt csak olyanok vannak akiket nem kell büntetgetni.*mondja mosolyogva.* Jó idegrendszer kell ahhoz, meg még a tanulás mellett...nekem az is sok, nemhogy még plussz feladatokat vállaljak fel.
-Amúgy remélem nem vagyok túl tolakodó ha megkérdezem hogy van-e barátod? Ennyi dolog mellett jut pasizásra időd?*Kérdezi és kíváncsian várja a választ.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimeVas. Ápr. 13, 2008 3:38 pm

-Nem vagy egyáltalán tolakodó. Most nincs barátom. Volt, márha annak nevezhető. Kiszemelt az van hónapok óta, de észresem vesz, csak barátként.Hozzá kell szoknom, hogy semmi nem lehet köztünk.*mondja Judynak kicsit szomorúan, de nem hagyja, hogy egy ilyen téma elkeseritse.*-A prefiség mellett persze, hogy lehet pasizni. Ugyanúgy jut időm mindenre, mint eddig, csak kicsit plusz munkát válaltam. De szeretmcsinálni.*mondja mosolyogva.*-És neked van valakid?*kérdezi egy huncut mosollyal az arcán.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimeVas. Ápr. 13, 2008 3:39 pm

*Belép és mohó tekintettel körbepásztázza az udvart. Észrevesszi Katát és egy lányt mellette. Odasiet a lányokhoz és így szól hozzájuk:- Szia Kata,hogy vagy? Mi újság?*Most a lány felé fordul- Szia,Leila Hamilton vagyok ,dalnok.*kezet nyújt a lánynak és egy magabiztos mosolyt villant felé és Kata felé.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimeVas. Ápr. 13, 2008 3:46 pm

-Háát nincs senkim, bár kétszer már majdnem volt...Sőt még egy régi barátom Angliából máig nem adta fel. Dehát messzi van.*mondja kis mosollyal.*
-Szia Leila! Judy Lovely, szintén árnydalnok.*Mutatkozik be a lánynak és kezetfog vele.*
*Ezután hátradől és folytatja a nyalókázást a lányokat figyelve.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimeVas. Ápr. 13, 2008 3:52 pm

*Egy ismerőst lát közeledni feléjük.*-Szia Leila! Nincs semmi különös. És köszi jól vagyok. És te?*kérdezi Leilától, majd Judyhoz fordul.*-Értem. Majdcsak találsz itt az iskolában is valakit, hiszen elég szép számmal vannak varázslók is nem csak boszorkányok.*mondja Judynak, bár ezt mondhatta volna akár Leilának is. Csendben hallgat, hiszen semmilyen téma nem jut az eszébe.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimeVas. Ápr. 13, 2008 4:04 pm

*Kiér az udvarra, fekete ruha van rajta, kicsit nézelődik majd int azoknak akik kint vannak, megcéloz egy padot majd felhúzza a lábait és ugy néz körül, a környező tájon, közbe próbálja kiverni a fejéből az állmosságot*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimeVas. Ápr. 13, 2008 4:07 pm

*Judy felé pillant- Örülök ,hogy megsimerhetlek Judy.*Kata felé fordul* -Igen én is jól vagyok ,köszi a kérdést ,csak mostanába nagyon sokat gubbasztok a szobába és csak tanulok ,tanulok ,de sajnos nem sok minden marad mindig benne a fejembe. Most is nagy nehezen tudtam eljönni...nem akartak elengedi a könyvek * Egy keskeny mosoly gyúl az arcán és körbetekint a két lány között. ~Ezt viccnek szántam ,remélem nevetnek~ *Elővesz a táskájából egy csomag kekszet,s Judy és Katát kínálja vele.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimeVas. Ápr. 13, 2008 4:15 pm

*Judy vesz a kekszből és mosolyogva megköszöni.*
-Amúgy a tankönyvek tényleg alattomosak tudnak lenni...a múltkor egy engem is majdnem az ágyamhoz kötözött még jó, hogy idejében észrevettem, különben még most is egy könyv rabja lennék.*mondja nevetve.*
-De hagyjuk ezután a tanulási témát mert még előjön a lekiismeretem, és kopogtat, hogy tanulni kellen már.* mondja fanyar mosollyal.*
*Elfogyott a nyalókája, szóval beleharap egy kekszbe, és ezzel együtt el is hallgat, várja a lányok reakcióját.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimeVas. Ápr. 13, 2008 4:16 pm

*Egy tünde lép ki a Kúria kapuin. Puha bőrcsizmát, kék nadrágot, fehér inget és egy vékony kiskabártot visel, akár egy elegáns lovas, aki könnyebb túrára készül pedig nem. Kezein apró kesztyűk, egyikben pálca. Nyomában egy hiúz lépked, Arkadion, a daimonja. Mikor megpillantja Tonyt, odalépked.* Szia Tony! Mi újság? Rég láttalak!
Vendég
Vendég

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimeVas. Ápr. 13, 2008 4:18 pm

*Elmosolyodik, majd köszön Arnuilnak*-Szia Arnuil. Hogy smint?*kérdeiz mosolyogva madj kinyújtóztatja a lábait és ismét a lányra néz*-Hát ami igaz az igaz nem sokszor hoz minket össze a jó szerencse. Velem semmi különös nincsen, elvagyok, tanulok a vizsgákra*mondja mosolyogva*-És veled? Mi ujság?
Vendég
Vendég

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimeVas. Ápr. 13, 2008 4:20 pm

*Elmosolyodik a két lány beszámolóján.*-Megesik az ilyen *mondja nevetve.*-Most viszont ha nem haragszotok meg, távozom. Még van egy kis dolgom. Remélem még találkozunk, ha nem is a mai nap, de a közeljövőben. Sziasztok!*köszön el a két lánytól, majd gyors léptekkel elindul a kúria felé, majd pár perc múlva el is tűnik a kúria ajtaja mögött.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitimeVas. Ápr. 13, 2008 4:21 pm

Szintén lassan kezdem ismtéletni a dolgokat, bár nem panaszkodom, nem lustálkodtma az évben, így nagyon most nem nehéz újra átvenni.*húzza ki magát kissé talán túl büszkén* Épp csak egyet levegőzök, kicsit kijövök a jóidőre, ki tudja milyne idő lesz hétközben, hétvégén most ráérek, nem igaz?*mondja csevegőn.* Van valami egyéb újság?*jelentőségteljes pillantás.*
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 20 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
20 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: