Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+43Fylsonien Celderionis Nagy R. Anita Angela Jones Tanja Tereskova Gerlice Éva Shiwo Altolos Ivet Bisera Amaril Gwyneth Leonard de Wandom Játékmester Lorelei Gloria Dobrah Scarlett Emerald Cirelin de Sovalon Vaszilij Potrevszkij Estera Linnet Isabella Clerence Celadine Leatherweed Lisette Anhel Jack Darkfield Kalandmester Claire Relge Driana Stardew Rupert Rankle Felaern Yhendorn Sofija Darina M. Snjezana Justine Belmond-allidon Atanas Iordan Rosetta Waylan Timothy Waylan Alexandra Sirov Victoria Dewey Ivana Rosa Nadezhda Ann-Tabitha Serenity Mira Todorka Sheila Leays Luna Lynch Aali White Mélissa Lisette Élise Irina Yoana Jane Scott Toomas Vladislav Anaze White Arabella Jagusia 47 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Márc. 27, 2008 4:21 pm | |
| First topic message reminder :
*Arabella lép ki a kúria ajtaján. A lépcsőn megáll majd körbenéz. Hosszú fekete talár fedi testét alatta pedig kék farmert és fehér polót visel. Táskája oldalán lifeg, melyben egy könyv néhány pergamen kapott helyet. Elindult a padok felé ahol 2 szaktársát pillantotta meg. Lassan lépkedett a padok felé. Vállán hóbaglya pihent, aranysárga szemeivel pásztázva a környéket.* -Sziasztok csatlakozhatok? *kérdezi halkan a srácokhoz érve, majd miután választ kapott leül egy másik padra, ahonnan hallhatja a társai szavait. Egyenlőre nem kérdez mást, tekintete az eget fürkészi.* | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 20, 2008 12:58 pm | |
| *Látja, hogy a lány elgondolkozott valamin* - Csak nem azon a bizonyos fiún elmélkedsz? *kérdezi meg mosolyogva* - És most épp melyik óra anyagát tanultad? *kérdezi visszatérve a tanuláshoz* | |
| | | Gerlice Éva Diák
Főkarakter : gerlice_eva@hotmail.com Hozzászólások száma : 138
| | | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 20, 2008 1:06 pm | |
| *Éva terve nem jött be, Bella minden egyes szót hallott, s észrevette azt is, hogy a lány elpirult közben* - Miért nem beszélsz vele? Lehet, hogy nincs barátnője, és pont összeilletek *mondja, hisz azt még nem tudja, ki az a szerencsés, aki ennyire tetszik Évának* - Amúgy az természetes, hogy sokat gondolsz rá. Nekem is folyton Alex körül járnak a gondolataim *mosolyog a lányra* | |
| | | Gerlice Éva Diák
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 20, 2008 1:13 pm | |
| -Nemhiném, hogy egyedül van. Tuti, hogy van valakije*Éva egy kicsit csodálkozik, de azért felel.*:-Neked lehet, hogy természetes hisz ti együt vagytok, de nekem csak tetszik. Amugy ki az az Alex? Még sosem találkoztam vale.*Éva reméli, hogy ezzel a kérdéssel nem sérti meg a lányt hisz ő még sosem látta aszt a fiút.* | |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 20, 2008 1:17 pm | |
| - Addig úgysem tudod meg, míg nem beszélsz vele *noszogatja tovább* - Mindenkinél úgy kezdődik, hogy csak tetszik. Nálam is így volt, aztán egyre többet gondoltam rá és látod most együtt vagyunk *mosolyog a lányra* - Holtak őrei szakos diák, egy tündéri fiú, de tényleg. Mindig tudja mi a jó nekem *kezd el áradzoni, de aztán abbahagyja, hisz Évát biztos nem érdekli ez a dolog* - majd bemutatlak neki *veti fel az ötletet Bella* | |
| | | Gerlice Éva Diák
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 20, 2008 1:24 pm | |
| -Jó akkor majd valamikor beszélek vele.*Éva kicsit morcosan válaszol hisz nemszereti ha ennyit noszogatják, de azért nem haragszik meg. De hirtelen egy hüvös fuvallat éri a lányt és rögtön fel is veszi a kabátját mert már érzi, hogy nagyon hideg kezd lenni.* | |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 20, 2008 1:27 pm | |
| - Én nem sürgetni akarlak, csak elmondtam a véleményem. Ez a te döntésed, úgy cselekszel, ahogy jónak látod *mondja, hisz ő tényleg nem akar semmit a lányra erőltetni. A fuvallatot ő is megérzi, de nem tesz semmit, szereti a szelet és ez a kis szellő még jól is jött, felfrissiti a levegőt. Látja, hogy a lány belebújik kabátjába *- Ha gondolod akkor bemehetünk *ajánlja fel* | |
| | | Gerlice Éva Diák
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 20, 2008 1:31 pm | |
| -Jó menyünk be*És már fel is kelthogy beinduljon,de nem ment be mert megakarta várni a lányt.* | |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 20, 2008 1:32 pm | |
| - Rendben és hová szeretnél menni? *kérdezi miközben elindulnak a kúria felé, és útközben talán azt is megbeszélik, hogy merre menjenek tovább.* | |
| | | Jane Scott Diák
Főkarakter : renikee2@citromail.hu Hozzászólások száma : 4037 Kaszt : Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...
Titulus: Dilibogyóó Lyrával^^
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 20, 2008 3:00 pm | |
| *Jane megunta az olvasást és friss levegőre vágyott. Lola, mint mindig már reggel elrepült, így Jane egyedül maradt. Első útja az udvarra vezetett, hiszen itt mindig szoktak lenni. De mikor odaért, senkit nem talált ott. Így leült a fűbe, és élvezte a nap meleg sugarait.* | |
| | | Luna Lynch Diák
Főkarakter : kaligandakabha@live.com Hozzászólások száma : 61
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 20, 2008 3:05 pm | |
| * Egy lila és sárga színben pompázó ruhában Luna közeledik az udvarhoz daimonjával. Megpillantja Janet és oda lépked a fűben ülő lányhoz. * - Szia! Zavarok? * Érdeklődi a lánytól.* ~ Különös, hogy most nincs kint senki rajtunk kívül.~* | |
| | | Jane Scott Diák
Főkarakter : renikee2@citromail.hu Hozzászólások száma : 4037 Kaszt : Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 20, 2008 3:10 pm | |
| *Jane egy ismerős hangot vél felfedezni mellette. Felemeli a fejét, s Lunát találja maga mellett.* -Szija! Dehogy zavarsz...sőt örülök, hogy van társaságom. Sokat voltam egyedül az elmúlt pár napban és elegem lett belőle. Ezért úgy döntöttem, hogy sétálok egy kicsit, és azért jöttem az udvarra, mert itt sokan szoktak lenni. De sajnos senkivel nem találkoztam, mostanáig. Gyere ülj ide. *Invitálja a lányt.* -Mi újság veled? *Kérdezi.* | |
| | | Luna Lynch Diák
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 20, 2008 3:19 pm | |
| *- Örülök, ha nem zavarlak. *Mosolyog, majd leül a lány mellé a fűre. Daimonja leszállt válláról és elkezdett a fűben keresgélni valami rovar félét. * - Én meg vagyok. Csak bámulom a könyveket, amikből a vizsgára kéne tanulni, de se hogy sem tudom elkezdeni. És te veled miújság? Hogy, hogy nem nagyon találkozol senkivel? * Majd egy lepke száll a szoknyájára. Pár másodpericig pihent, majd amilyen hirtelen szállt oda, olyan hamar is repült el onnan. * | |
| | | Jane Scott Diák
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 20, 2008 3:25 pm | |
| *Jane mosolyogva néz Lunára.* -Hát kicsit rosszul voltam a hétvégén, így most kezdek egy kicsit helyre jönni. Friss levegőre volt szükségem, így kijöttem, és szerencsére jöttél te. Most, hogy mondod a vizsgákat, én se vagyok a topon velük. Már persze elkezdtem tanulni, de a neheze még hátra van. *mondja, majd megkérdezi.* -Régen láttalak már. Csak nem utaztál haza? *kérdezi érdeklődve.* | |
| | | Luna Lynch Diák
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 20, 2008 3:29 pm | |
| *-Örülök, hogy meg gyógyultál. Nem, nem utaztam haza, csak ebédelni jártam ki./// Mármint a szobából/// AMúgy meg a szobában töltöttem napjaim. De már unatm így kijöttem. * Elejt egy mosolyt Jane felé. * - Neked amúgy van valami állatod? * Kérdi tőle.* | |
| | | Jane Scott Diák
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 20, 2008 3:33 pm | |
| Figyelmesen végighallgatja a lányt, majd a kérdésére felel.* -Állatom? Hát persze, de nem daimón. Csak háziállat...egy gyönyörű hóbagoly, csak soha nem tudom, hogy merre jár. *mondja mosolyogva.* -Lolának hívják, csak ő van itt velem a suliban. Otthon, Londonban pedig van egy kis uszkárom. Őt Lancelotnak hívják. *mondja mosolyogva, s régi szép emlékeket idéz fel magában.* -Na és neked van daimónod vagy háziállatod? *Kérdezi.* | |
| | | Luna Lynch Diák
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 20, 2008 3:36 pm | |
| *- Hóbagoly... azok szépek. *Mondja mosolyogva.* - Igen... Van egy daimonom Garv, aki ott ugrál előtted. Otthon egy Border Colleim van. Fehér- fekete színű. Nagyon hiányzik. Te haza mész még a vizsgák előtt?? *kérdi* | |
| | | Jane Scott Diák
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 20, 2008 3:40 pm | |
| *Jane elmosolyodik, hiszen eddig fel sem tűnt neki, ezért egy kicsit elszégyelli magát.* -Oh, tényleg! *mondja mosolyogva.* -Nekem is hiányzik az uszkárom, de nem tudom, hogy haza megyek-e. Nagyon szeretnék, mert a nővérem nemsokára szülni fog, és elkéne a segítség. A suli meg nélkülem is működni fog. *mondja nevetve.* -Na és te hazautazol a szüleidhez? Tényleg hol laksz? *kérdezi a lányt.* | |
| | | Luna Lynch Diák
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 20, 2008 3:47 pm | |
| - Semmibaj. Valamikor én sem találom meg, aztán a végén ott van a szemem előtt. Kislány vagy kisfiú lesz a nővéred gyermeke? Én is hazaszeretnék menni. Nekem neveő szüleim vannak. Én Bulgária határa környékének részén. De hamarosan költözünk. Azt hiszem mi is Angliába. Vagy annak környékére. * Mosolyogva válaszolja.* | |
| | | Jane Scott Diák
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 20, 2008 3:51 pm | |
| *Jane mosolyogva válaszol.* -Kislány lesz, és valamikor májusba fog megszületni. *mosolyog.* -Remélem haza tudunk majd menni, hiszen a suli megvár. A nevelőszüleid csak téged nevelnek, vagy testvéred is van? *kérdezi érdeklődve.* | |
| | | Luna Lynch Diák
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 20, 2008 4:02 pm | |
| *-Kislány... az jó. Ne vedd tolakodásnak, de a nevét már tudjátok? *kicsit szégyenlősen kérdi.* -Csaj engem nevelnek. Úgy volt, hogy volt az igazi anyám és apám. A húgom után édesanyám meghalt tüdőgyulladásban. A húgom neve Lily volt. Gazdag családban éltem. De apámnak csődbe mentek a vállakozásai. A dada lelépett. Lilyt odadták az egyik rokonomékhoz. Ott nevelkedik. gondolom. Én nem ismerem. Engem árvaházba adtak. Onnan vettek ki, majd raktak vissza.10 éves koromban anyám barátnője vett ki. Oda kerültem. A nevelő anyámnak nem lehet gyereke... de amúgy állítólag ők a keresztszüleim is voltak, csak apám Karlos Lynch utálta őket. Nah mindegy. Röviden összefoglalva az én életem ilyen. *Mosolyogva tekint Jeanra. * -És veled? Mesélj valamit a gyerekkorodról...* | |
| | | Jane Scott Diák
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 20, 2008 4:06 pm | |
| *Jane szomorúan néz Lunára.* -Igazán sajnálom. *mondja röviden.* -A kislány neve Reece lesz...Reece Gilmore. *mondja boldogan.* -S én leszek a keresztanyukája is. *Jane az órájára pillantva megállapította, hogy hogy szalad az idő.* -Ha nem haragszol, akkor megyek. Van még egy kis dolgom, de remélem, hogy majd még találkozunk és bepótoljuk a történetemet. *mondja mosolyogva, s elindul a kúria felé.* | |
| | | Luna Lynch Diák
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 20, 2008 4:11 pm | |
| *-Semmi baj. SZép neve lesz.*mosolyog* -Azt hiszem én is megyek. És elindul egy vele ellenkező irányba.* -Szia* | |
| | | Alexandra Sirov
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1492 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 20, 2008 5:35 pm | |
| *Óvatosan nyílik a Kúria ajtaja és egy fekete macska szalad ki az udvarra, nyakában egy kör alakú ezüstmedál csüng, léptei puhák és kecsesek. A legközelebbi padig oson, arra felugrik és az ülôalkalmatosságon állva pislog az ajtó felé, min ô kiszökött, ám gazdája ahogy elnézzük nem... Ám nem kell sokat várnia a kiskedvencnek, hisz egy fekete ruhás lány is megjelenik, kiengedett, derekáig érô mélykék hajába belekap az esti tavaszi szellô, kicsit megborzolja, s suhan is tovább. A lány betolja az ajtót, majd tekintetével az elôbb elszaladó jószágot kutatja. Közben tesz pár lépést, a szellô ismét rátalál és most erôsebb, valamivel durvább játékot ûz a lány hajával.* Megvagy. *Suttogja a hölgyike, pár tincset kiszedeget fehér arcából és megindul ahhoz a padohz melyen a macsek trónol. Fekete cipôi kopognak a kikövezett úton, de ômaga nem siet, nyugodt, kényelmes léptekkel halad a pad felé. A macska rögtön arább vonul, mintha érezné, hogy itt talán baj lesz. Elterül a padon, hízelegni kezd. A Holtak ôrés lány csípôre tett kezekkel, kissé oldalra döntött fejjel kémleli a kis hamist, teszi a szigorú gazdit, ám legvégül csak elmosolyodik és letelepedik állatkája mellé, cirógatni kezdi. Néha a Kúria felé pillant, nem-e jelenik meg valaki, bár most nem annyira fontos számára a társaság, hisz elvan ô kandúrjával, de azért mégis...* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 20, 2008 5:42 pm | |
| *Egy áporodott zabpehely túnik fel... oké, nem zabpehely és még csak nem is áporodott, de azért régóta nem dugta ki a becses orrát a szobájából. Pölö utoljára Amyvel volt egy kedves diszkúciója és azóta.... csend és hullaszimfónia-dfalnok a drága, igazitunk hozzá. S láááám, apropo Amy, ki van itt? Na ki? Hát Amy... Vagy mégsem? Hátulról Amys feelingű a lány nagyon, de akkor adja már meg a köszönési szép módot neki. Nem kellett ám túl sokat másszon, hogy elérjen a lány közelébe. Macskaléptek bizony, azokkal jön, de tuti, hogy az élesfülű hölgy ezt is meghallja. Amynek nagyon jó a füle bizony* ~Bunăăăăăăăă~ *ehh gondolati üdvözlés... Lex kap egy Mattet hátulról, szegény lány és még egy jóóó nagy ölelést is, mekkora pech* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |