Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 16 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 16 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 16 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 16 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 16 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 16 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 16 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 16 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 16 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 16 I_vote_lcapUdvar - Page 16 I_voting_barUdvar - Page 16 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Udvar - Page 16 I_vote_lcapUdvar - Page 16 I_voting_barUdvar - Page 16 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+43
Fylsonien Celderionis
Nagy R. Anita
Angela Jones
Tanja Tereskova
Gerlice Éva
Shiwo Altolos
Ivet Bisera
Amaril Gwyneth
Leonard de Wandom
Játékmester
Lorelei Gloria Dobrah
Scarlett Emerald
Cirelin de Sovalon
Vaszilij Potrevszkij
Estera Linnet
Isabella Clerence
Celadine Leatherweed
Lisette Anhel
Jack Darkfield
Kalandmester
Claire Relge
Driana Stardew
Rupert Rankle
Felaern Yhendorn
Sofija Darina M. Snjezana
Justine Belmond-allidon
Atanas Iordan
Rosetta Waylan
Timothy Waylan
Alexandra Sirov
Victoria Dewey
Ivana Rosa Nadezhda
Ann-Tabitha Serenity
Mira Todorka
Sheila Leays
Luna Lynch
Aali White
Mélissa Lisette Élise
Irina Yoana
Jane Scott
Toomas Vladislav
Anaze White
Arabella Jagusia
47 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

Főkarakter : zsokica15@hotmail.com
Hozzászólások száma : 5022
Kaszt : Udvar - Page 16 Elemista
Üzenőláda : arabellajagusia

Udvar - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 16 Icon_minitimeCsüt. Márc. 27, 2008 4:21 pm

First topic message reminder :

*Arabella lép ki a kúria ajtaján. A lépcsőn megáll majd körbenéz. Hosszú fekete talár fedi testét alatta pedig kék farmert és fehér polót visel. Táskája oldalán lifeg, melyben egy könyv néhány pergamen kapott helyet. Elindult a padok felé ahol 2 szaktársát pillantotta meg. Lassan lépkedett a padok felé. Vállán hóbaglya pihent, aranysárga szemeivel pásztázva a környéket.* -Sziasztok csatlakozhatok? *kérdezi halkan a srácokhoz érve, majd miután választ kapott leül egy másik padra, ahonnan hallhatja a társai szavait. Egyenlőre nem kérdez mást, tekintete az eget fürkészi.*
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Udvar - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 16 Icon_minitimePént. Ápr. 11, 2008 2:50 pm

*Lee elmosolyodik*~Áhh értem~*És ekkor kerül Lee a sorra. Lehajtja a fejét majd kitalál valamit*-Hááát....szeretem a harcművészetet és a kardomat is jól forgatom...*Mondja el röviden*~A többiről jobb ha nem tudsz~*Gondolja magában. Közben Bernádt visszahozta a botot és már várja a következő menetet. Farkát csóvállja melyből látszik hogy nagyon boldog*
Victoria Dewey
Diák
Victoria Dewey

Főkarakter : az
Hozzászólások száma : 501
Kaszt : Udvar - Page 16 Mutatvanyos
Üzenőláda : újra itt, új msn, régi Vic Very Happy

Udvar - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 16 Icon_minitimePént. Ápr. 11, 2008 2:54 pm

-Értem...nekem ha kardom lenne...tuti levágnám a saját fejem...-*mondja nevetve majd elvette a kutyától a botot és újra elhajitotta.*
-Leülünk?-*kérdezte töle, majd egy padra mutatott, majd a kutyát nézte és mosolygot.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 16 Icon_minitimePént. Ápr. 11, 2008 3:01 pm

*Lee felvont szemöldökkel tátott szájjal hallgatja a lányt*-Tesék?*Kérdezi meg újra hátha csak rosszul hallotta. Bólint neki majd leül és látja ahogy Bernádt most nem bottal a szájában indul hanem cask úgy szimplán. Látja hogy a lány leült a padra. Lee megcsóvállja a fejét egy halvány mosoly kíséretében*~Már megint?~*Kérdezi magától majd látja ahogy Bernádt fölügrik az ülő lányra egyenesen az ölébe. Le is kényelembe is helyezte magát. Mostmár csak a simogatást várja. Lee az homlokára csap*~Mint mindig most is ezt csinállja~
Victoria Dewey
Diák
Victoria Dewey

Udvar - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 16 Icon_minitimePént. Ápr. 11, 2008 3:17 pm

*Elomosolyodik Lee arckifejezésén, majd elkezdi simogatni a kutyát.*
-Aranyos kutya...nekem otthon macskám van. Mazsolának hivom...a hugom adta neki a nevét...még mikor joban voltunk....nah de mindegy.- *mosolygott és tovább simogatta a kutyát.*
-Te is ilyan rosszul jól ki a testvéreddel?-*kérdezte majd és hátradölve simogatta tovább a kutyát.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 16 Icon_minitimePént. Ápr. 11, 2008 3:26 pm

*Lee mosolyogva bólint a lánynak majd így szól*-Nekem nincs testvérem.~Csak egy mocsadék mostoha~*Teszi hozzá magában.*-Nem lehet mindenkinek testvére*Mosolyodik a lányra majd visszatér az előző témához*-Hogy értetted azt hogy levágnád a fejedet ha lenne nálad kard?*Kérdezi a lántól csodálkozva hisz ez nem teljesen normális dolog*
Victoria Dewey
Diák
Victoria Dewey

Udvar - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 16 Icon_minitimePént. Ápr. 11, 2008 3:28 pm

-Értem..bocsi...hát ugy hogy nem vagyok valami jó...persze jó pap holtig tanul...nem?-válaszolta mosolyogva.
-Nah jó azért egy kicsit enyhe tulzás hogy levágom a fejem..csak vigyázon aki a közelemben van...de azért vagyok itt, h tanuljak..és azt is fogom tenni.-tette hozzá még mindig Bernandt fejét simogatva.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 16 Icon_minitimePént. Ápr. 11, 2008 3:33 pm

*Lee még mindig furcsállva tekint a lányra elég külnösnek talállja*~Mindenki tnaulni jön ide...~*Gondolja magában majd vállat von. Föláll majd csettint egyet és egyben füttyent is*-Bernádt lábhoz!*Mondja a kuyának aki abban a pillanatban feláll leugrik a lányról amjd odamegy Lee-hez. Ezután együt sétálnak el a kúria felé. Még int egyet a lánynak amikor visszanéz*-Szia!*Köszön el majd eltűniik a messzeségben. A tőle megszokott hirtelen távozást használlta. Nem szereti amikor az elköszönéseket elhúzzák és csöpögős beszélgetés lesz belőle*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 16 Icon_minitimePént. Ápr. 11, 2008 5:31 pm

Dageron érkezik az udvarra de nem lát ott senkit ezért megérkezett.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 16 Icon_minitimePént. Ápr. 11, 2008 5:32 pm

*Tony érkezik meg az udvarra és meg is lát egy fiut, már ugy is régóta dumált és ahogy látja nem is ismeri a gyereket ezért gondolja bemutatkozik, lassan oda megy majd kezet fog vele*-Üdv Tony Cascada HOltak őrei*mondja majd megtámaszkodik a hátsó lábán*-Azt hiszem téged még nem ismerlek
Vendég
Vendég

Udvar - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 16 Icon_minitimePént. Ápr. 11, 2008 5:35 pm

Dageron felemeli fejét mikor lápteket hall. Felnéz és észrevesz egy deákot akivel kezet fog és bemutatkozik Dageron Bulton szintén Holtak őrei!
Vendég
Vendég

Udvar - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 16 Icon_minitimePént. Ápr. 11, 2008 5:37 pm

*Elmosolyodik*-Akkor mi szaktársak vagyunk*mondja majd leül egy padra és ujból Dangeron-ra néz*-Még nem láttalak a suliba de gondolom nem vagy új, ahogy látom elég jól ki ismered magad*mondja majd megroppantja a nyakát, utána kinyújtózkodik*-Te honnan jöttél ide a suliba,?
Vendég
Vendég

Udvar - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 16 Icon_minitimePént. Ápr. 11, 2008 5:42 pm

*Dageron a iúra néz és feláll.*-Én most megyek! örültem hogy találkoztunk.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 16 Icon_minitimePént. Ápr. 11, 2008 5:47 pm

*Int a fiuak*~huh hát hamar elment mindegy~*gondolja majd vissza indul a kúria felé hátha össze fut valakivel*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 16 Icon_minitimePént. Ápr. 11, 2008 8:44 pm

*Kata sétálgat az udvaron, szabályszegő diákokat keresve. Körbesétál párszor, de sehol senkit, és semmit nem lát. Elsétál egy padig, és pihenésképpen leül rá. Nem sokáig szándékozik ott ülni, körübelül csak 4-5percig, mig fúj egyet. A mai napon jár az esze. nagyon jól érezte magát Ruperttel. Bár lehet,hogy a hülyesége miatt lesz Rupert beteg. Elég sápadtnak látszott a fiú, mikor felment a szobájába. Reméli, nem lesz semmi komoly baja. Ha meg mégis lesz, akkor majd megy nővérkét játszani, úgy ahogy azt múltkor megigérte. Arcán legördül egy könnycsepp, ami lehet akár a bánat akár a boldogság és a vidámság jele is. Ebben az esetben nem lehet eldönteni. Szomorú, mert fél, hogy Rupert miatta lesz beteg, és vidám, mert nagyon jól érezte magát a fiúval. Miután letelt a pár perc, feláll és újra elkezd körbe-körbe járkálni az udvaron, tilosban járókat keresve. Bár reméli, hogy ezen a napon, senkit nem kell büntetőmunkára fognia. Eléggé sötét van, ezért előveszi pálcáját.*-Lumos!*hogy legalább az, nyújtson valamennyi fényt számára. Senkit sem lát, még a prefektustársait sem. Rápillant az órájára, és megállapitja, hogy még nem jár későre. Furcsának találja, hogy egyetlen egy kósza lélek sem jár errefelé.*
Sheila Leays
Diák
Sheila Leays

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 1602
Kaszt : Udvar - Page 16 Jos

Udvar - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 16 Icon_minitimePént. Ápr. 11, 2008 9:00 pm

*Fekete csukjába érkezik az udvarra.Nem bírt aludni ezért inkább lejött.MEglátja Katát és odasétál*
-Szia hogy vagy? rég beszéltünk.*mosolyog barátnőjére majd leül a padra.*
~hátha csatlakozik~*gondolja*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 16 Icon_minitimePént. Ápr. 11, 2008 9:09 pm

*Amint épp sétélgat az udvaron, egy fekete csuklyás alakot pillant meg. Rémületére az amúgy is a kezében lévő pálcát az illető felé tartja. Mikor az megszólal megkönnyebbülten rakja le a pálcáját, hiszen a csuklyás illető nem más mint egyik prefitársa,szaktársa, és egyben barátnője is, Sheila.*-Szia Sheila! Rémülten de jól. Nagyon rám ijesztettél. Nem tudtam elképzelni, hogy ki járkál ilyenkor idekint, ráadásul csuklyában. *-Igen, elég régen beszéltünk.Mi újság veled? És mi újság Atanassal?*kérdezi a lánytól, majd helyetfoglal Sheila mellett a padon. Tudja, hogy nem lenne szabad ilyenkor itt beszélgetniük, ezért leszögezi.*-Ne sokáig maradjunk, hiszen nem az ilyenkor a dolgunk, hogy trécseljünk, hanem az, hogy a kijárási tilalmat megszegőket elkapjuk és megbüntessük.*mondja kicsit furcsa hangon. Ilyet még nem igen hallott tőle senki. Ez nem kedves volt, mint eddig, hanem inkább zord, és monoton. Talán csak azért, mert kötelességtudó, és szereti, ha be is tartják a szabályokat, ahogy ő is megpróbálja több, kevesebb sikerrel.*-Mesélj egy kicsit! Mi van köztetek Atanassal? Fáj még a kezed?*kérdezi a lánytól, és rápillant a lány kezére, de a sötétben semmit sem lát.*
Sheila Leays
Diák
Sheila Leays

Udvar - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 16 Icon_minitimePént. Ápr. 11, 2008 9:14 pm

-Bocsi nem akartalak megilyeszteni csak most olya sötét hangulatom van*kissé meglepődik ahogy a kijárásról beszél Kata*
-Így még nem hallottalak beszélni*néz komolyan a lányra majd meghallja a kérdést*
-Hát minden rendbe velem.Atanassal megvagyunk meg elvagyuk.Szeretem nagyon*mondja és kicsit bele is pirul de ez a sötétbe nem nagyon látszódik.*
-A karom egész jol van*mondja miközbe megkeresi pálcáját és keze felé tartja*
-Lumos*az udvaron egy nagy fény pontot lehet látni.Sheila ránéz a kezére és szomorúan látja hogy a nem túl szép nagy heg még mindig megvan*
-Hát ilyen*mondja kicsit bánkódva*
-És veled mi van mostanság?*kérdezi kíváncsian*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 16 Icon_minitimePént. Ápr. 11, 2008 9:22 pm

-Semmi baj, én már csak ilyen ijedős vagyok.*mondja mosolyogva, bár ezt a lány nem biztos, hogy látja.*-Csak próbálok komoly lenni.Én még nem láttam olyan prefit, aki nem végzi jól a munkáját. Én is igyekszem úgy tenni.*jelenti ki határozottan.*-Nemsokára meg fog gyógyulni.*jegyzi meg, ahogy a lány karjára néz, és megpillantja a heget. *-Örülök, hogy jól megvagytok.*mondja mosolyogva a lánynak, bárr mint már emlitettem, ez nem látszik. *-Hogy velem mi újság? ...Hm..Hát igazából semmi. Élem az én életem. Megvagyok. *mondja a rövid választ Sheila kérdésére.*-Kezdek álmos lenni, meg ahogy látom, ma a diákok nagyon jók, ezért azt hiszem én most megyek lefeküdni. Szerintem tégy te is úgy. Jó éjt! Szia! Remélem még találkozunk, ha nem is holnap, de a közeljövőben. Vagy jösz te is?*kérdezi meg a lánytól, de nem várja meg szaktársa válaszát, hanem elindul a kúria felé, gyors, de hangtalan léptekkel. Remélhetőleg a lány is vele tart. Ha igen, akkor a haramdik emeleten külön válnak az útjaik, ha nem akkor viszont Kata egyedül megy fel a harmadikra, egyenesen a szobájába, a Piranha hálóba, ahol lezuhanyzik, és lefekszik aludni.*
Sheila Leays
Diák
Sheila Leays

Udvar - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 16 Icon_minitimePént. Ápr. 11, 2008 9:40 pm

-Örülök hogy megvagy*néz mosolyogva majd felnéz az égre és megcélozza a holdat.Eszébe jut Atanas és hogy a fiú nyaklánca most biztos nagyon világíthat.Belefeledkezik az emlékekbe majd hirtelen látja Kata felkel*
-Ja bocsi én még maradok kicsit.Jo éjt.Szia*néz a távozó lány után majd vissza a holdra*~ma még fényesebb? vagy az én szemem szeret káprázni mostanság?*gondolja és teszi fel magának a kérdéseket.Eszébe jutnak az emlékek és az egész élete  lejátszódik elötte.Keze fázni kezd ezért zsebre rakja kezét.Érzi van valami a zsebébe.Kiveszi és látja hogy a levél az amibe értesítették a nevelőszüleiről.A papír már majdnem barna annyit sírt és olvasta.Hirtelen valami fájdlmat kezd érezni kezébe és a szíve körül.A papír összeszorítja fájdalmába és visszapillant a holdra.Szeméből könny csordul ki és úgy érzi elveszített szinte majdnem mindent ami fontos volt.Tudja hogy ezt csak most érzi mert itt vannak neki még a barátai de a mindennapos fájdalom nagyon megviseli.Nagyon elhagyta magát ez alatt a pár nap alatt.*~inkább elmegyek~*gondolja.Felkel a padról még egyszer ránéz a holdra ami neki szinte az élete.Mindig elfogy de valamikor teli van örömmel.Eszébe jut amit anyukája mondogatott neki mikor már tudták hhogy nincs sok idő.*
-Emlékezz a boldog percekre ne add fel a harcot,
Veled leszünk akkor is ha mindenki elhagyott,
A barátokra támaszkodj keresd a szerelmet,
Ne félj a kudarctól ne szenvedj..éld az életed!
*Mondja el a kis verset mikor a végére ért elindult a hálójába aludni*

-
Vendég
Vendég

Udvar - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 16 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 12, 2008 7:30 am

*Arcát gyengédes simogatja a szellő,s rózsaszín hajáról visszatükröződik a napfény.Halván mosoly húzódik végig ajkán,de szíve még magányos.Lehuppan a legközelebbi padra,s tekintetét a földre biggyeszti,hol a szél a faleveleket kis tornádókban fújja ide-oda.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 16 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 12, 2008 7:39 am

*Avril sétálgat erre egy kisebb könyvvel a kezében. Épp a tárgyakat nézegeti.* Jajjnekem... Óh, szija Corina! *köszön a lánynak majd leül mellé* Miújság?
Vendég
Vendég

Udvar - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 16 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 12, 2008 7:40 am

*Kata érkezik meg az udvarra. Farmerminiszoknyát, és egy fehér topot visel. Ismét egy fekete tallár van rajta, de nem az ami tegnap, mert az kicsit piszkos lett . Megpillant egy dalnoklányt. Közelebb lép hozzá. Megpillantja, hogy Corina az.*-Szia Corina! Mi újság? *kérdezi a lánytól.*-Leülhetek? *teszi fel az újabb kérdését, majd remélhetőleg a lány megengedi, hogy leüljön, ezért leül. A nap egyre jobban melegiti az arcát.Verőfényes délelőtt van. Csak a szél kap bele néha hosszú, barna hajába. Látja, hogy Avril is ott van, neki csak biccent, de nem veszi figyelembe. *

//Avril ez nem ér//

A hozzászólást Erdős Katalin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Ápr. 12, 2008 8:02 am-kor.
Isabella Clerence
Diák
Isabella Clerence

Hozzászólások száma : 853
Üzenőláda : Na hellóka!Új karival tértem vissza háborgatni titeket,remélem örültök!!!Írj üzit ha játszani akarsz
puszzantás,
Clar...akarom mondani Izzie xD

Udvar - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 16 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 12, 2008 7:48 am

*Clara érkezik meg.Haja csillog a napfényben,arca szikrázik a boldogságtól.Vidámnak tűnik,de még mindig nyomja a lelkét valami.Még mindig magányos.Leül egy padra,előveszi kedvenc könyvét,és el kezdi olvasni.lMégegyszer felpillant könyvéből,hátha lát valakit,aztán visszatér az olvasáshoz.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 16 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 12, 2008 8:06 am

*Elmosolyodik a társaság láttán,de szivén csalódottság ül.*
-Nagyon örülök,hogy ekkora társaságom lett volna,de sajnos muszáj elintéznem valamit. *Tenyerével enyhén a homlokára csap.*
-Ha legközelebb találkozunk,majd jót dumálunk. *Azzal feláll,s sajnálkozó tekintettel tér vissza a kastélyba.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 16 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 12, 2008 8:09 am

-Ne haragudjatok, de nekem is mennem kell. Remélem még találkozunk. Sziasztok!*köszön el, majd gyors léptekkel elindul a kúria felé. *
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 16 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
16 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: