Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 23 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 23 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+43Fylsonien Celderionis Nagy R. Anita Angela Jones Tanja Tereskova Gerlice Éva Shiwo Altolos Ivet Bisera Amaril Gwyneth Leonard de Wandom Játékmester Lorelei Gloria Dobrah Scarlett Emerald Cirelin de Sovalon Vaszilij Potrevszkij Estera Linnet Isabella Clerence Celadine Leatherweed Lisette Anhel Jack Darkfield Kalandmester Claire Relge Driana Stardew Rupert Rankle Felaern Yhendorn Sofija Darina M. Snjezana Justine Belmond-allidon Atanas Iordan Rosetta Waylan Timothy Waylan Alexandra Sirov Victoria Dewey Ivana Rosa Nadezhda Ann-Tabitha Serenity Mira Todorka Sheila Leays Luna Lynch Aali White Mélissa Lisette Élise Irina Yoana Jane Scott Toomas Vladislav Anaze White Arabella Jagusia 47 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Márc. 27, 2008 4:21 pm | |
| First topic message reminder :
*Arabella lép ki a kúria ajtaján. A lépcsőn megáll majd körbenéz. Hosszú fekete talár fedi testét alatta pedig kék farmert és fehér polót visel. Táskája oldalán lifeg, melyben egy könyv néhány pergamen kapott helyet. Elindult a padok felé ahol 2 szaktársát pillantotta meg. Lassan lépkedett a padok felé. Vállán hóbaglya pihent, aranysárga szemeivel pásztázva a környéket.* -Sziasztok csatlakozhatok? *kérdezi halkan a srácokhoz érve, majd miután választ kapott leül egy másik padra, ahonnan hallhatja a társai szavait. Egyenlőre nem kérdez mást, tekintete az eget fürkészi.* | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Angela Jones Diák
Hozzászólások száma : 60 Üzenőláda : Régebben mindenki számára egy nyitott könyv volt az életem, de miután bezártam a könyvet, ők már csak a borítót fürkészhetik.
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Ápr. 18, 2008 2:58 pm | |
| *Örül az új témának, de mikor felfogja, hogy VIZSGÁK megretten.* ~ Jaj, télleg a vizsgák...avizsgák amikről teljesen megfeledkezdtem!~ -Hogy őszinte legyek teljesen kiment a fejemből, szóval most nagyon bele kell húznom a tanulásba, ha jó eredményeket szeretnék elérni. Gondolom sokat tanulhatsz, ha így kifáraszt a tanulás. Mész valahova a nyáron? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Ápr. 18, 2008 3:02 pm | |
| *Sóhajt egyet.* - Hát, sok a tanulnivaló, de nem csak az fáraszt ki, hanem még sok más dolog is. Végülis a tanulás az, ami nem fáraszt ki annyira, mert év közben tanultam órától órára. *Mondja a lánynak.* - Hát, nem ártana belehúzni, főleg bájitaltanból, mert hallottam néhány dolgot, amit a Mester mondott. *Szólal meg egy kis gondolkodás után. Aztán szóba kerül a nyár. Estella sóhajt még egy kicsit, de alig hallhatót.* - Szerintem nem, én itt jól vagyok, még szerencse, hogy a Nezabar nyáron is itt van... Sokan vannak, akik nem mennek el. Te mész? *Kérdez vissza a végén, de hát ez nem is maradhat el. Delila éppen feláll a földről, mert a sok fekvéstől egy kicsit elgémberedtek a tagjai. Felkel és sétál egy kicsit az udvaron, de nem távolodik el a gazdájától, épp csak annyira, amennyire lehet.* |
| | | Angela Jones Diák
Hozzászólások száma : 60 Üzenőláda : Régebben mindenki számára egy nyitott könyv volt az életem, de miután bezártam a könyvet, ők már csak a borítót fürkészhetik.
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Ápr. 18, 2008 3:09 pm | |
| *Elgondolkozik, hisz még maga se tudja, hogy megy-e vagy marad. Hiányoznak a régi barátai és nagyon szeretné látni őket, de nem biztos benne, hogy el akar menni.* -Még nem tudom. Leht, hogy maradok, de az is lehet, hogy elmegyek.Szeretnék találkozni a családommal meg a barátaimmal. Neked az iskolán kívül is vannak barátaid? *A válaszban kicsit kételkedett, de már egyáltalán nem találta gorombának a lányt. Szinte meg is kedvelte, pedig még alig ismerték egymást.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Ápr. 18, 2008 3:18 pm | |
| ~Család... Barátok.. Jó neki.~ *Gondolja, aztán ismét Angelára tekint.* - Nincsenek, de nem is kellenek. *Felel a kérdésre, majd kicsit elgondolkozik ezen. Soha nem voltak barátai és nem is érezte a hiányukat. Hátradől megint és fejét is hátradönti. Közben szemeit becsukja, hogy ne zavarja a fény. Haja egészen hátrahull, derekáig ér, ezért a padról jó mélyre lelóg. Delila néha-néha fut egy rövidebb távot, jól esik neki a mozgás, rég nem futott. Miután kisétálta magát, visszatér a padhoz, de most nem ül le mellé, hanem felugrik rá és gazdája mellett elhelyezdkedik.* |
| | | Angela Jones Diák
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Ápr. 18, 2008 3:25 pm | |
| -Ó...értem. *Nem nagyon lepte meg a válasz,de azon nem gondolkozott, hogy erre mit kéne mondani.Eddigi életében számára mindig a barátai voltak a legfontosabbak, és azt gondolta, hogy ezzel mások is így vannak.~ CSalád, barátok és a többi...~ *Sajnálta a lányt, téll7eg sajnálta, de nyilvánvaló volt, hogy amaz nem is vágyik barátokra, mintahogy ezt az előbb meg is mondta. Mivel fogalma sem volt, hogy mit mondjon tekintetét a patak felé fordította, és belül abban reménykedett, hogy szektársa ismét előáll valamivel.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Ápr. 18, 2008 3:39 pm | |
| *Sejtette, hogy Angela nem nagyon tud erre majd válaszolni. Ő maga sem tud egyelőre hozzászólni semmihez, hiszen kifogytak a témából. Ekkor Estella rápillant az órájára.* - Hamarosan kezdődik az elemi varázslatok ismerete. *Szólal meg hangosan, bár ezt inkább csak gondolatban akarta mondani. De ha már kimondta, rátekint szaktársára.* - Megyünk? *Kérdezi tőle és ha igenlő válastz kap, akkor feláll a helyéről, Delila is leugrik a padról. Lassan elindul együtt a kúria felé és ott elsétálnak az Elemi Varázslatok Ismerete teremig.* |
| | | Angela Jones Diák
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Ápr. 18, 2008 3:42 pm | |
| *Angela maga is ezt akarta mondani, de Estella megelőzte. Mivel látja, hogy a lány feláll, elmotyog egy igent, és követi példáját és ő is elindul a terem felé.* | |
| | | Lisette Anhel Diák
Hozzászólások száma : 219 Üzenőláda : Lisette Anhel... a jövő boszorkánynövendékeinek egyike ^^
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 19, 2008 11:15 am | |
| *Lucy lép ki az ajtón egy farmerszoknyában és barna tavaszi kabátban.Kutyusával és A törpegolymokjával akit most kapot. Körülnéz és nem lá senkit, úgyhogy kezébe veszi Lindát a törpegolymokot és elindul. Kis gondolkozás után leül egyfa alá és az egetnézegeti miközben kutyáját simogatja.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 19, 2008 11:19 am | |
| *Kata érkezik meg az udvarra. Fekete szoknyát, fekete felsőt és egy fekete tallárt visel. Ruházata elárulja, hogy nincs jó kedvében. megpillant egy lányt. Úgy emlékszik, hogy még nem ismeri. Odasétál hozzá.*-Szia! Azt hiszem mi még nem találkoztunk. Erdős Kata árnydalnok.*mutatkozik be a lánynak. Ha mégis találkoztunk már akkor elnézést, hogy bemutatkoztam.*mondja, egy kicsit elpirulva, majd leül egy padra, és felhuzza két térdét. Elkezd gondolkozni. * |
| | | Lisette Anhel Diák
Hozzászólások száma : 219 Üzenőláda : Lisette Anhel... a jövő boszorkánynövendékeinek egyike ^^
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 19, 2008 11:24 am | |
| *Felnéz és meglát egy lányt aki ismerős neki.* -Már találkoztunk de semi baj hisz csak a nevedről ismertelek fel.*mondja és elpirul.-Lucy Bennet szintén árnydalnok.*mondja mosolyog és Lolát a kutyusát simogatja aki felugrik és odamegy Katához majd megnyalja a kezét.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 19, 2008 11:28 am | |
| -Aranyos kiskutyád van. Nekem is van egy palotapincsim. Fent van a hálómban. Mint mindig most is alszik.*mondja, majd küld egy mosolyt a lány felé.*-Hogy hivják a kutyádat? és milyen fajta?*kiváncsiskodik Kata. reméli, hogy ezzel a sok kérdéssel nem sérti meg a lányt. A távolra szegezi a tekintetét. Örül,hogy akadt társasága. * |
| | | Lisette Anhel Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 19, 2008 11:35 am | |
| -Lolának hívják és írfarkas de kissebb mint a legtöbbjük.*mondja mosolyogva mert szereti a kutyáját és ha állatokról beszélgethet.*-És a te kutyádat, hogy hívják?*kérdezi arcán mosolyal. Lola közben közéjük telepszik és hol Lucyra hol Katára pillant, majd megnyalja a száját.Lucy érti a célzást és elkezd a zsebében turkálni majd kivesz egy kutyakekszet.*-Oda adod neki?*néz a lányra kérdő szemmel.Linda a törpegolymog közbe elmászot és most a földön alszik.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 19, 2008 11:41 am | |
| -Picurnak hivják.*mondja a rövid válasz a lánynak, majd ismét megszólal.*-Persze!*mondja mosolyogva, majd odaadja Lolának a kutyakekszet. Nagyon aranyosnak tartja a kutyust. *-Tényleg te izgulsz a vizsgák miatt?*intézi kérdését Lucy felé. Közben a kiskutyusra pillant, aki úgy látszik,hogy nagyon örül a keksznek. * |
| | | Lisette Anhel Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 19, 2008 11:49 am | |
| -Persze nagyon izgulok.*feleli.LÁtszik rajta, hogy nem akar a vizsgákról beszélni.*-Nagyon cuki lehet a kutyád.*mondja és megigazitja farmerszoknyáját . Ekkor látja, hogy Kata minden ruhája fekete.*-Valami baj van ?*kérdezi olyan ovatosan amenyire csak lehet.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 19, 2008 11:50 am | |
| *Natasa lép ki az udvarra. Nem igazán néz körül, így nem láthattya, hogy mások is vannak az udvaron. Elindul lassa, s mélyeket szippant a friss levegőböl.*~Igazán szép időnk van ma.~*Gondolja, de őt még azs em érdekelné, ha zuhogna az eső, vagy fújna a szél. Minden időt szépnek tart, csak a sőtét felhős eget nem szereti, mert jól érzi magát, ha a nap sugarai kicsit megbarnítják igen fehér bőrét.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 19, 2008 11:52 am | |
| -Nem nincs. Gondolom a fekete színű ruháim miatt kérdezed. Hosszú.*mondja, majd az egyik fára tekint és csak ennyit mond.*-Gyászolom a legjobb barátomat. Még él, de már nem a barátom.*mondja. Tudja, hogy ez igy hülyén hangzik, de ez az egy dolog az, ami nem nagyon izgatja. Szemében látszik a szomorúság és a harag, bár nem igazán szeretne erről beszélni senkinek. * |
| | | Lisette Anhel Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 19, 2008 11:58 am | |
| -Értem és bocs nagyon kíváncsi vagyok.* majd próbálja másra terelni a szót.*-Te szoktál olvasni?Én imádok.*Ekkor lát meg egy lányt aki nem ismert .*-Egy pillanat.* mondja Katának.Felugrik és oda megy.*-Szia! Lucy Bennet árnydalnok. NEm jösz oda hozzánk .*kérdezi és reméli a lány is jönn majd vissza megy Katához.*-MÁr itt is vagyok. *Majd észbe kap.*-Bocs mennem kell .Sziasztok.*Majd állataival együt eltünnek a kúriában.
A hozzászólást Lucy Bennet összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Ápr. 19, 2008 12:02 pm-kor. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 19, 2008 12:00 pm | |
| ~Végre itt vagyok. Hosszú volt az út, és a bőröndjeim is nehezek.Merre menjek? Nem ismerek senkit. Sokan vannak itt; talán meg kéne kérdeznem valakit.~ *-Szia! *Köszön oda a magában sétáló lánynak* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 19, 2008 12:02 pm | |
| -Nincs semmi. szerintem mindenki kiváncsi.*mondja Lucynak.*-Igen én is imádok olvasni.*majd megpillantja Natasát. Int neki, hogy nyugodtan jöjjön ide hozzájuk beszélgetni.Közben lucy is odamegy natasához. kata reméli, hogy Natasa is csatlakozik hozzájuk. Kicsit melege van, ezért leveszi tallárját. nem is csidálkozik, hogy melege van, hiszen a fekete magábaszivja a meleget.*-Szia Lucy!*köszön a távozó lánynak, majd szép lassan elindul sétálni, mikor megpillant egy dalnokot, akit még soha nem látott. Sőt böröndökkel érkezett. ebből arra következtet, hogy nincs szobája. odasétál hozzá és natasához és köszön a lánynak.*-Szia! Erdős Kata árnydalnok vagyok. Segithetek valamiben? *kérdezi a lánytól mosolyogva.*
A hozzászólást Erdős Katalin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Ápr. 19, 2008 12:11 pm-kor. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 19, 2008 12:06 pm | |
| - Szia Natasa Ivanov.*Köszön a neki bemutatkozó Lucy nevű lánynak.*- Szia Kata.*Szól oda a távolabb lévő barátnőjének, majd megpillantja a most érkező lányt, aki eléggé zavartnak tűnik.*- Mindjárt megyek, de most van még egy kis dolgom.*Mondja, majd ő is elindul a lány irányába, aki látszólag szintén felé tart.*- Szia. Én Natasa Ivanov vagyok, árnydalnok. Ha jól sejtem, te újonnan érkező vagy. Segíthetek?*Kérdezi barátságosan, s egy kedves mosolyt küld a lány felé.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 19, 2008 12:23 pm | |
| -Sziasztok! Én Tasha Lidiya Marina vagyok, de szólítsatok csak Tashanak. Most érkeztem, és nem tudom hogy hol van a szobám. Tudnátok segíteni? ~ Remélem tudnak. Olyan meleg van... ~ |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 19, 2008 12:30 pm | |
| *Kata rámosolyog a lányra.*-Persze hogy tudunk segiteni. Szobát én tudok neked adni. *mondja, majd elővesz egy napló-szerűséged, elkezdi lapozni, majd az egyik oldalnál abbahagyja a lapozást, becsukja a könyvet és megszólal.*-A Maláji medve hálóban van üres hely. Már van egy lakója, szóval nem leszel egyedül. *mondja mosolyogva alánynak, majd átnyújt neki egy rézkulcsot.*-Ez a hálód kulcsa. Ha gondolod felkisérlek a hálódig . Natasa szerintem te is jöhetsz. Persze Tacha dönt, hogy ki menjen vele. Persze ha akar akkor egyedül is mehet.Nem hiszem, hogy el tudna tévedni.*mondja a lánynak, majd várja a választ.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 19, 2008 12:36 pm | |
| -Tudod a lány hálók a harmadikon vannak.*Ad egy kis útbaigazítást, ha a lány egyedül kívánna távozni, de persze szívesen fel is kíséri őt, ha szeretné, de ráakaszkodni senkire sem fog, mert az nem az ő szokása. Mint mindig, most is mosolyog, persze nem mint a tejbetök, csak úgy kedvesen, diszkréten.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 19, 2008 12:38 pm | |
| -Köszönöm! *és viszonozza Kata mosolyát* -Örülök hogy pont veled találkoztam! *még szélesebbre húzódik a mosoly a száján. Egy kis szünetet tart a beszédben majd megszólal újra.* -Szerintem az lenne a legjobb, ha mind a ketten velem jönnétek. Igazán örülnék neki! ~Milyen segítőkészek! Pedig még csak most tettem be a kapun a lábam. Nem is ismernek. Remélem mindenki ilyen lesz ~ *Gondolta* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 19, 2008 12:42 pm | |
| -Akkor induljunk.*mondja, majd megfogja a lány egyik bőröndjét, majd elindul vele a kúria felé. Persze előreengedve a lányt, hiszen ő csak kisérő. Tasha hagy nézelődjön egy kicsit. * //Nati légyszi a Maláj medve hálóba irj// |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |