Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 31 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 31 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+43Fylsonien Celderionis Nagy R. Anita Angela Jones Tanja Tereskova Gerlice Éva Shiwo Altolos Ivet Bisera Amaril Gwyneth Leonard de Wandom Játékmester Lorelei Gloria Dobrah Scarlett Emerald Cirelin de Sovalon Vaszilij Potrevszkij Estera Linnet Isabella Clerence Celadine Leatherweed Lisette Anhel Jack Darkfield Kalandmester Claire Relge Driana Stardew Rupert Rankle Felaern Yhendorn Sofija Darina M. Snjezana Justine Belmond-allidon Atanas Iordan Rosetta Waylan Timothy Waylan Alexandra Sirov Victoria Dewey Ivana Rosa Nadezhda Ann-Tabitha Serenity Mira Todorka Sheila Leays Luna Lynch Aali White Mélissa Lisette Élise Irina Yoana Jane Scott Toomas Vladislav Anaze White Arabella Jagusia 47 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Márc. 27, 2008 4:21 pm | |
| First topic message reminder :
*Arabella lép ki a kúria ajtaján. A lépcsőn megáll majd körbenéz. Hosszú fekete talár fedi testét alatta pedig kék farmert és fehér polót visel. Táskája oldalán lifeg, melyben egy könyv néhány pergamen kapott helyet. Elindult a padok felé ahol 2 szaktársát pillantotta meg. Lassan lépkedett a padok felé. Vállán hóbaglya pihent, aranysárga szemeivel pásztázva a környéket.* -Sziasztok csatlakozhatok? *kérdezi halkan a srácokhoz érve, majd miután választ kapott leül egy másik padra, ahonnan hallhatja a társai szavait. Egyenlőre nem kérdez mást, tekintete az eget fürkészi.* | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 19, 2008 4:38 pm | |
| *Curtis sétál ki az udvarra, hogy egy kis friss levegőt szippantson. De nem sétál túl sokáig, csak addig míg úgy nem gondolja, hogy megtalálta a legmegfelelőbb padot, amire leülhet. Hogy mi alapján a legmegfelelőbb? Hát hogy épp úgy gondolta, hogy most arra fog leülni, mert épp az volt a közelében, mikor úgy határozott, hogy le szeretne ülni. Jelenleg csak egy felete pulcsi, alatta egy vörös póló épp hogy kilátszik, egy farmer, és a szokásos vászon tornacsuka. Csak üldögél, és leskelődik körbe* |
| | | Nagy R. Anita Diák
Hozzászólások száma : 86
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 19, 2008 4:42 pm | |
| Anita sétál az udvaron farmerban lés testhez simuló pólóban, kezében néhány könyvvel, de nem tud velük mit kezdeni, és amikor már menne tovább, meglát egy fiút és megtorpan. - szia - lép hozzá. - A nevem Anita. Te ki vagy? Végigméri, majd várja a választ és közben nézelődik, nem tud mit tenni. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 19, 2008 4:46 pm | |
| *Meglepődik, mikor egy lány, csak úgy egyszerűn, mintha faggatná, rákérdez, hogy "Te ki vagy?" De persze nem veszi zokon, hisz előtte bemutatkozott* Szia, én Curtis vagyok, de csak hívj egyszerűen Curtnek. Látom elemista vagy. Mondd csak, mit olvasol? Nem ülsz le? Talán kényelmesebb, mintha most végig kéne állnod a beszélgetésünket |
| | | Nagy R. Anita Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 19, 2008 4:50 pm | |
| Anita örömmel vette a felkínálást, és leült a padra a fiú mellé, majd felmutatta a könyvet, amit olvasott, és elmosolyodott. - Hááát...- húzza el a száját. - Az igazat megvallva, én se tudom, miről szól, csak a kezembe akadt, és levettem a polcról, gondoltam, belelapozok. Megvonta a vállát, és a térdére fektette a könyvet, majd a fiúra pillantott: - Szeretek olvasni, de most nincs kedvem, hát sétálok. Te hogyhogy kijöttél? A fiú arcát fürkészi és választ vár. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 19, 2008 4:56 pm | |
| Hát hogy én? Hát nem is tudom. Mindennap kijövök egy kicsit a szabadba. Tudod, egész nap a szobában görnyedni a könyvek felett nem túl egészséges eleve, és ilyenkor jólesik egy kis fejszellőztetés. *Kicsit elmosolyodik, miután átgondolta ezt az egész könyvdolgot* Na várj, lehet hogy én értettem félre. Szóval, fogtál pár könyvet, de rájöttél, hogy nem is akarsz most olvasni, ezért elhoztad a könyveket egy sétára? Hmmm. Nos a könyveknek sem árt az egészséges séta *Kicsit felnevet, nem akar sértő lenni, csak egyszerűen humorosnak találja a dolgot* |
| | | Nagy R. Anita Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 19, 2008 5:00 pm | |
| Anita is felnevetett és megvonta a vállát: - Már csak egy pórázt akartam hozni, de nem volt kéznél egy sem - válaszolta, majd megszólalt: - Csak meggondoltam magam és erre jöttem, nem is vettem észre a könyveket a kezemben, néha ez is előfordul, nem? Mosolyogva nézett a fiúra. - Mikor kerültél ide? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 19, 2008 5:06 pm | |
| Póráz? Hát az meg minek? A könyveknek? *Egy újabb msolyt ereszt a lány felé, majd folytatja* Persze néha velem is előfordul, hogy nem veszem észre azt ami a kezemben van. Márha erre gondoltál. *Majd kicsit furcsálkodva néz az utolsó kérdést hallva* Nos, hát mikor érkeztem volna. Iskolakezdéskor, mint általában mindenki. Vagy te mondjuk nem? Te mikor érkeztél? |
| | | Nagy R. Anita Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 19, 2008 5:11 pm | |
| *Anita megvonta a vállát, és az ajkába harap, majd kiböki, de immáűr mosolyogva* - Az igazat megvallva én nemrég jöttem, mert az én sulim bezárt. *A fiúra pislog* - Ugye nem baj, hogy nem ide jártam egy ideig? *Aggódva pislog, majd fészkelődni kezd a padon, mindig is ilyen izgága volt* - Sajnos nem ismerem annyira az itteni iskolát. *Mosolyogva néz a fiúra* - De szeretném megismerni.... | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 19, 2008 5:15 pm | |
| *Tütelmesen hallgatja a lányt, bár egy kicsit zavarja a fészkelődése, majd válaszol* Nos már miért lenne probléma, hogy nem ide jártál? Fel vagy véve, és ez a lényeg. A társaság hamar megszerethető. Legalább is egy része, majd megismered őket. Arról meg hogy bezárt az iskolád, nem te tehetsz. *Majd egy hirtelen pillanatban arca gondolkodóra vált* Ugye nem te tehetsz róla, hogy bezárt az iskolád? *Kérdi gyanakvó tekintettel* |
| | | Nagy R. Anita Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 19, 2008 5:18 pm | |
| *Anita elnevette magát, majd megkérdezte* - Miért én tennék róla? *Szibte fuldoklott a nevetéstől* - Mit tettem volna, hogy bezárjon az iskola? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 19, 2008 5:21 pm | |
| *Rögtön el kezd komoly arccal magyarázni* Hát nem is tudom, nekem elég sok ötletem lenne arra, hogy hogy lehet egy iskolát tanításképtelenné tenni. Persze ezt könnyebb elintézni mugli iskoláknál, itt lehet, hogy vannak olyan védelmek...na de szerintem ezt hagyjuk is, nem szeretnék efajta tanácsokat adni, de akkor nem te tehetsz róla. Na és hogy tetszik itt? Azért ugya ismersz már pár embert? |
| | | Nagy R. Anita Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 19, 2008 5:24 pm | |
| *Anita a fiúra pillant* - Nem sokat - feleli* - Csak téged, meg még egy-két embert, nem sokat mászkálok kinn a szabadban, néha nem igazán szeretem a társságot. *Itt elpirul, de olyan hirtelen, hogy észre sem lehet venni, hogy előtte még normális színe volt, éás megkérdi * - Van barátnőd? * KIfújja a levegőt, elég kellemetlen kérdésen van túl, és a fiúra pillant. Tetszett neki..* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 19, 2008 5:32 pm | |
| Nem baj, majd idővel biztos megismersz egy párat még. Nem szereted a társaságot? Akkor pont arra jó a szabad, hogy elég tágas, és el lehet benne tűnni, úgy, hogy ne vegyenek észre. Persze a szobádban is elbújhatsz, csak az nem annyira élvezetes *Majd jön az egyáltalán nem várt kérdés* Hogy...hogy barátnőm? *Eddig valóban nem figyelte meg túlságosan a lány arcát, de azt a kis pírt nem nehéz észrevenni* Ja hogy...öööööööööö...igen van. Ne haragudj *Kicsit kellemetlenül érzi magát, nem mindennap kérdezik meg tőle, még ebben a párvadász suliban sem*
//FAGY// |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 19, 2008 7:00 pm | |
| *Tony érkezik meg az udvarra, élvezi hogy ujra este van, kis idő mulva leül egy padra hátra dől és a fejét is hátra dönti, majd felnéz a sötét égre. Elmosolyodik és lehunnya a szemét* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 19, 2008 7:33 pm | |
| * Halk lábacskák somfordálnak ki a kuriából. Szíve huztaki ide , hisz meg láta az ablakból szerelmét. Szokásosan fekete farmerban van. Felsője is fekete V-alakban kívágot és ujjatlan. Szoval lassan sétál a pad felé söt előbb el bujik egy fa mögöt. Onnan nézi a fiút aki az eget kémleli. * ~ De édes! Mindjárt le is támadom ! ~ * Lassan sétál ki a fa mögül csendben. Bár lehet halani a fű és egy pár fa levél zörgését. A fiú mögé áll majd meg szolal * - Ha egész este a csillagokat szeretnéd bámulni akkor csillagá válok csak ,hogy velem is fogalkoz! * Mosolyog a fiúra. Majd nagy szemekel néz rá. Szíve szerint most kiönetené menyire is hiányzot neki de inkább nem teszi. Hisz igy túl idil lenne . Bár igaz ezt furcsálja is ... hisz most semi rosz nem történt vele de ugy tartja ami késik nem múlik. Igy inkább a pad elé sétál. * - Mond csak min gondolkodtál enyire? * Pár féltékeny gondolat át suhan a gondolatán de eltörli hisz meg bizik a fiúban. Igy továbbra csodája a fiút aki már nagyon hiányzot neki * |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 19, 2008 7:43 pm | |
| *Elmosolyodik amikor meghallja a hangot, a szíve dobban egy nagyot és csillogó szemekkel néz fel a lányra, aki már régen látott és hiányzott is neki, amikor a pad elé jön feláll és megöleli*-Jaj de jó hogy itt vagy*mondja és a vállára hajtja a fejét*-Ha itt vagy nem a csillagokat nézem,*mondja látszik az arcán hogy már régen örült ennyire valakinek, lehúzza maga mellé a padra*-Mesélj mi volt veled, annyira hiányoztál hogy el sem hiszed*mondja kicsit szomoru hangon de arca mosolyog és örül hogy itt van Miwa* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 19, 2008 8:05 pm | |
| *Szorosan magához ölelei a fiút. Majd nagy mosoly lesz az arcán. Most elsem engedné ha lehetne hisz olyan anyira örül ,hogy ujra érezheti a fiú szívdobanását és illatát. El mosolyodik majd engedi ,hogy a fiú visza hajoljon még mielött elvesztené az egyensúlyát és ledöntené a lányt. Majd mikor maga mellé invitálja oda is ül. De rájön ,hogy nem akar most ülni igy inkább fel áll a padon. De meg gondolja magát igy beül a fiú ölébe és át karolja fúlét a szívéhez tapasza és hallgatja a szív dobogást. Miwa arcán öntelt mosoly futt át. * - Hm.. ha itt vagyok akkor is egy csillagot nézel! Hisz amilyen boldog vagyok veled ugy ragyogok mint egy csillag! * Továbbra is mosolyog. Majd a fiú következő kérdésre is válaszol.* - Beteg voltam nagyon beteg! Bár még most is beteg vagyok! * Egyik fele igaz amit mond hisz kapot egy durvább náthát ami leteritete a lábáról. De már meg gyogyul. A fiú szemébe néz majd halkan suttogja* - Ajkaim még lázasak! De egy csókol meg gyogyit hatod öket! * Visza fogja mosolyot majd a fiú szemeit nézi* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 19, 2008 8:22 pm | |
| *Nézi ahogy Miwako feláll a padon majd amikor leül átkarolja és Megcsókolja a lányt, és közbe mosolyogva nézi az arcát*-Hát nem akarom hogy beteg légy, Aggódok ám érted*mondja ki és így is érez és lágyan elmosolyodik*-Ha itt vagy akkor is egy csillagot nézek, a legszebb csillagot*mondja , majd ránéz az órájára, arca egy percre elkomorodik*-Jaj ne, ne mond hogy már kijárási tilalom van,*mondja hiszen most annyira nem akar megmozdulni hisz jó neki ahogy most van de hát nem akarja hogy ebből baj legyen*-Felkisérlek a szobádhoz,*mondja mosolyogva*-Annyira jó hogy ujra látlak*ismétli meg a szavakat, szemeivel mást nem is néz csak Miwa szemeit*-Mennyünk nehogy bajod legyen belőle*mondja majd ha a lány is jön akkor elhaggyák az udvart és a kúria felé veszik az irányt* |
| | | Gerlice Éva Diák
Főkarakter : gerlice_eva@hotmail.com Hozzászólások száma : 138
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 20, 2008 12:29 pm | |
| *Éva érkezik és rögtön el is foglalja a szokásos hajét. Elővesz egy könyvet és elkezdi olvasni. nagyon örül, hogy végre kint van a fris levegön.* | |
| | | Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 20, 2008 12:34 pm | |
| *Bella érkezik meg az udvarra, most nem szokásos öltözékében. Egy kék szoknyát és egy fehér felsőt visel, s talárját is levetette. Haját nem kötötte össze. Mikor kilép a kapun, rögtön meglátja Évát, aki mintha olvasna valamit. Közelebb sétál hozzá, majd leül egy távolabbi padra, nem szeretné zavarni a lányt. Némán nézi, mjad egy idő után mégiscsak megszólal* - Szia! *köszön, majd megkérdezi* - Nem zavarok? *ezután csendben vár a lány válaszára* | |
| | | Gerlice Éva Diák
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 20, 2008 12:40 pm | |
| -Már tegnap is mondtam, hogy te sosem zavarsz.*Éva egy kicsit elmosojodik*:-Hogy hogy kijöttél az udvarra?*Kérdezi és közben elrakja a könyvét a táskájába.* | |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 20, 2008 12:42 pm | |
| - Akkor jó, csak gondoltam megkérdzem, hisz annyira belemerültél az olvasásba *a mosolyt viszonozza, majd a következő kérdésre is válaszol* - Csak egy kis friss levegőre vágytam. És te? *kérdezi, majd még hozzátesz egy kérdést* - És milyen könyvet olvasol? *tudakolódik majd az égre meli tekintetét, és újra vissza a lányra* | |
| | | Gerlice Éva Diák
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 20, 2008 12:47 pm | |
| -Tanulni jöttem ki.Kel egy kis tanulás.A gyakorló terembe nemakarok bemenni ugy hogy egyedül vagyok ezért inkáb átveszem az elméletet.*válaszol a lánynak és egy pillanatra megnézi, hogy éppen kik jönnek ki a kastéjból. Asztán ismét a lányra figyel.* | |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 20, 2008 12:51 pm | |
| - Értem *bólint a válaszra, majd egy új kérdést tesz fel* - És mi újság? *kérdezi meg, majd keresztbe teszi a lábait s közben elgondolkodik. Egy mosoly szalad át arcán, de épp, hogy csak egy pillanatig lehet látni. Ezután újra visszatér a valóságba* | |
| | | Gerlice Éva Diák
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 20, 2008 12:54 pm | |
| -Semmi érdekes.*Éva ép egy pillanatra néz oda és látja, hogy a lány egy kis mosoj szalad az arcára.~Vajon most reajtam nevet?~*Éva elgondolkodik ezen a felvetésen.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |