Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 20 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 20 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+43Fylsonien Celderionis Nagy R. Anita Angela Jones Tanja Tereskova Gerlice Éva Shiwo Altolos Ivet Bisera Amaril Gwyneth Leonard de Wandom Játékmester Lorelei Gloria Dobrah Scarlett Emerald Cirelin de Sovalon Vaszilij Potrevszkij Estera Linnet Isabella Clerence Celadine Leatherweed Lisette Anhel Jack Darkfield Kalandmester Claire Relge Driana Stardew Rupert Rankle Felaern Yhendorn Sofija Darina M. Snjezana Justine Belmond-allidon Atanas Iordan Rosetta Waylan Timothy Waylan Alexandra Sirov Victoria Dewey Ivana Rosa Nadezhda Ann-Tabitha Serenity Mira Todorka Sheila Leays Luna Lynch Aali White Mélissa Lisette Élise Irina Yoana Jane Scott Toomas Vladislav Anaze White Arabella Jagusia 47 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Márc. 27, 2008 4:21 pm | |
| First topic message reminder :
*Arabella lép ki a kúria ajtaján. A lépcsőn megáll majd körbenéz. Hosszú fekete talár fedi testét alatta pedig kék farmert és fehér polót visel. Táskája oldalán lifeg, melyben egy könyv néhány pergamen kapott helyet. Elindult a padok felé ahol 2 szaktársát pillantotta meg. Lassan lépkedett a padok felé. Vállán hóbaglya pihent, aranysárga szemeivel pásztázva a környéket.* -Sziasztok csatlakozhatok? *kérdezi halkan a srácokhoz érve, majd miután választ kapott leül egy másik padra, ahonnan hallhatja a társai szavait. Egyenlőre nem kérdez mást, tekintete az eget fürkészi.* | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Ápr. 24, 2008 3:53 pm | |
| -Rendben, tudok várni... Nézhetlek közben? *Választ se várva közvetlenül alány mellé húzódik és nézi ahogy rajzol. Nagyon szereti a rajzolt képeket és az, hogy őt is lerajzolta a lány hatalasat emelt a szemében a lányon.* -El sem hiszem. Reggel felkeltem és futottam, nem gondoltam volna, hogy ma már egy kész portréval megyek aludni... |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Ápr. 24, 2008 4:02 pm | |
| -Persze nyugodtan,nem zavar *Mondja majd meglepődik a fiún,mikor közelebb csúszik.Nem zavarja,inkább tetszik neki* -Nah kész is,tessék,az eredeti a tiéd. *Mondja majd odaadja a fiúnak a képet* -Ezt meg megtartom magamnak. *Mondja majd beleteszi a rajzot a többi közé és elteszi maga mögé a füzetet és felhúzza térdeit és szembefordul a fiúval* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Ápr. 24, 2008 4:04 pm | |
| -Hm.. Nagyon baba... *És a lány szembefordul vele, ami ilyen közelségben nagyonis belépésnek számít a magánszférájába. Egyenlőre nem zavartatja magát, csak egyszerűen a lány szemébe néz és mondja amit akar.* -Öhh... Úgy különösen tetszik a rajzod. Azt hiszem hazaviszem Norvégiába is.. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Ápr. 24, 2008 6:41 pm | |
| -Örülök hogy tetszik...Nekem is,mert persze én rajzoltam...majd ha kell modell szólnék ha nem baj *Mondja mosolyogva.Majd elgondolkozik hogy miről beszélgessenek* -Neked van valami jó témád?Mert nekem most nincs *Mondja és tovább gondolkozik* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Ápr. 24, 2008 6:45 pm | |
| -Persze, szólj csak, azt hiszem ki fogom bírni... *Közben azért félrehúzódik és nézi az udvar nyugalmát.* -Hát jelenleg agyilag zokni vagyok, érzelmileg is egy bögre szintjén vagyok, szóval nem igazán van ötletem... |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Ápr. 24, 2008 6:48 pm | |
| -Rendben...akkor majd elkaplak valahol és lerajzollak *Mondja mosolyogva...és ekkor eszébe jut valami* ~Elkaplak...lekaplak...~ *Kissé érdekes lehet ez a gondolat menet,de kijön a szóból,ezért is jutott az eszébe* -Értelek.Akkor jó kis beszélgetésnek nézünk elébe *Mondja és próbál feldobni egy témát* -Voltál már Nellondban? *Kérdezi,mert csak ez jutott eszébe,és az is hogy le kéne mennie hétvégén* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Ápr. 24, 2008 6:50 pm | |
| -Rendben. Vagy üzensz valakivel, esetleg magad hozod el a hálómba és szólsz róla... Általában ott megtalálható vagyok. ~Általában...~ -Nem, eddig nem volt még szerencsém lemenni, de tervben van már régóta. *Tényleg régóta tervezi, hogy lemegy a kis faluba, de eddig soha nem volt társa hozzá.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Ápr. 24, 2008 6:54 pm | |
| -Rendben.Akkor majd kereslek,ha modell kell *Mondja majd mikor a fiú mondja hogy még nem volt lenn eszébe jut valami* -Nem jössz le hétvégén velem?Én megyel le úgy is.De csak ha van kedved. *Mondja,majd gondolja hogy lemegy a fagyizóba mert már rég járt ott* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Ápr. 24, 2008 6:56 pm | |
| -Megbeszéltük... *Közben ledől inkább a fűbe és félkézzel támasztja arcát.* -De, mehetünk, akkor melyik nap? ~Legalább lesz kivel menni..~ |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Ápr. 24, 2008 6:58 pm | |
| -Nekem mindegy.De délután legyen az a lényeg *Mondja,mert tudja magáról hogy úgy se tudna korán felkelni* -És mit akarsz lenn csinálni?Van egy csomó bolt.Van például fagyizó,pálca üzlet,ajándék bolt vagy mi a szösz meg ilyenek *Mondja és nem jut több az eszébe* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Ápr. 24, 2008 7:01 pm | |
| *Hirtelen eszébe jut, hogy most hétvégén hazamegy és nem jön majd csak vasárnap este.* -Most kapcsolok, hogy a most hétvége nekem egyáltalán nem jó, mert otthon töltöm... Bocsi, de viszont jövő hétvégén vagyok és akkor tényleg lemehetünk... ~Anyámékat úgyis ritkábban látom, és már hiányoznak is.~ -Első körben körülnézni csak.. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Ápr. 24, 2008 7:04 pm | |
| -Rendben,akkor jövőhéten.Majd kitaláljuk hogy mikor *Mondja kissé szomorúan* -Oksi,akkor majd körülnézünk *Mondja majd leveszi kabátját és lefekszik rá úgy hogy lássa a fiút*
/fagyunk/ |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Ápr. 25, 2008 2:35 pm | |
| *Tony érkezik meg az udvarra, kicsikét járkáll de nem vesz senkit észre, nem is baj, keres magának egy távoli padot majd leül, térdeit felhúzza majd átfogja a kezével és onnan nézelődik tovább, varja most meg találta és a vállán pihent meg. A fiu mosolyogva, simagatja meg a madár fejét közbe gondolkozik* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Ápr. 25, 2008 3:06 pm | |
| *A kuri ajtaja ki nyilik ki osson rajta egy lány. Egy fekete sokit mintás rövid szoknyát, fekete szegecses,láncos övet és egy fekete ujjatlan inget vissel. Nyakában egy piros nyakendővel. Lábán szokás szerint acél betétes virit ami a lány térdéig ér. Haja kivan engedve elöl fehér tincsei a szemébe log. De nem zavarja. Ma kicsit ki csipte magát nem tudja miért. Igy somfordál csendesen. Igazából most nem vágyik társaságra. Csupáncsak friss levegöre. Felnéz a napra szipant egy mély levegöt majd elmosolyodik. * ~ Mien jó ez a friss levegő!~ Tovább sétál kikerült egy pocsoját. Hisz nem szeretné ha frissen boxolt bakancsa sáros lenne. Elkezd sétálni a tölgyes felé hisz eszébe jutt legtöbbször arra találta azt az embert akiért az életét is odadná de vala hogy meg gondolja magát. * ~ Ö sem kereset én miért keresem? Uristen ezt most tényleg én gondoltam? Borzalmas! ~ * Meg gondolja magát igy íráyt vált. De egy varju károgás csapja meg a fülét. Oda kapja a fülét de igazából nem látt senkit. Azért elkezd sétálni a hang írányába. Egyszer csak Cerolt pillantja meg a levegőben. Nézi egy darabig a madarat majd egyenesen felé tart. Cerol Tony varja egyenesen a lány vállára szállt. Nagy mosoly lesz az arcán. * - Hát szia! * Meg simizi a varju fejét*-Mond csak merre van a gazdid? * Károg valamit de Miwa nem ért varjúul igy máskép kéri a jószágot* - Mutasd meg hol a gazdi! * Oda sugja a madárnak mire az bolint és fel száll. Földröl követi a madarat. Majd egy közeli fenyő fa allatt meg bujik és figyeli a fiút. Már is rá vettné magát a fiúra! De nem akarja elöbb ugy gondolja ki talál valamit. Miwa a fába kapaszkodik. Nem veszi észre de a fán egy csunya nagy fekete bogár mászik. Egyenesen a lány keze felé tart. Majd lassan bele méjeszti kis karmait a bogár. A lány a kezére néz majd pupillái ki tágulnak. Piciny izadság csepek jelenek meg a homlokán szája már is orditásra tárul* - Segitség !!! Segitség! * Nem mozdul de azért ordibál* [Only admins are allowed to see this image] |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Ápr. 25, 2008 3:17 pm | |
| *látja hogy a varju elszáll, egy darabig gondolkozik hogy mit is kéne tenni majd hall egy elég ismerős hangot, felpattan majd elindul a hang irányába és meglátja Miwako-t, oda megy hozzá és nem tudja hogy mi lehet a baja, ezért oda megy és végig nézi hogy mi lehet a baj*-Mibaj Miwa?*kérdezi kicsit kétségbe esett hangon majd meglátja a bogarat, eggyik kezével a lány kezét fogja meg majd másikkal rákap a bogárra és lassan leszedi a lány kezéről, amikor ezzel megvan el is dobja az állatkát majd Miwako szemeibe néz*-BÁntott a kis szemét?*kérdezi eggyüt érzp hangon majd megnézi a karmolás nyomot*-A frászt hoztad rám*mondja* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Ápr. 25, 2008 3:43 pm | |
| *Egyedül és végtelenül áll az a a bogáral szembe . De a közelből léptek zaja csapja meg Miwako fülét. * -Segitség! segitség! *Ugy orditja mint a fába szorult féreg. Aki a közelében lehet biztosan azt hiszi meg akarják ölni a lány vagy éppen kinozák mindenki gondolhat akár mire de egy bogára senki. Nem sokára meg hallja az ismerös hangot. Nem mer oda nézni ne hogy szem elöl tévesze a bogarat. * -Tony? *Nem olyan biztosbenne ,hogy vajon ő az-e de amint rájön ,hogy más nem lehet kicsit meg nyugszik. * -Valami izé van a kezemen! *panaoszolja bajságát. Majd hirtelen nem látt Tony kezétől. Érzi a fiú tenyerében lébő barázdákat, majd egy kisebb fájadlommal járó szurást érez. Majd puuff ahogy le esik a földre a bogár * - Jaaj ne ,hogy bántsd szegényként! * Figyel mezteti a fiút de a bogár zümmögve el is illan. * - Nem bántott, csak szegény a kezemre támadt és én jobban félek töle menint ő tölem ! * El mosolyodik mikor ő is a fiú szemébe néz majd egy kis színjátékot tervelet ki . Meg fogja a szoknyája szélét és pukedlizik. * - Ohh.. nemes hős lovag! *Elkezd kersegélni a szebében * - öhöm.. egy pill...* Kicsit elpirulva kezd el kersegélni* - Most hova tetem? *El neveti magát.. de nem zavarja hisz ő most folytani akarja a színjátékot De mivel nem talál zsepit ezért aznélkül folyatja , kicsit meg kösörüli a torkát. * - Ha lenne nálam egy zsepkendő magának adományoznám hálám zálogaként! * Ujra pukedlizik majd várja a fiú válaszát. Közben fel méri a fiút aki utobi találkozás ota picit változot de még nem jött rá Miwa ,hogy mit* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Ápr. 25, 2008 3:54 pm | |
| *Elmosolyodik, majd fejet hajt, de elneveti magát*-Érted bármit*mondja közbe nézi a tova röppenő bogarat, utána ujra Miwakora néz*-És hogy vagy azon kívül hogy megijedtél?*kérdezi majd megfogja a kezét és egy pad felé vezeti ahol leül, de nem enegedi el a lány kezét*-Na mesélj valamit, olyan régen nem láttalak*mondja közbe elkezd játszani a lány hajával azt remélve hogy Miwa-t nem zavarja, közbe csak mosolyogva nézi, de akar vele beszélni is valamiről*-Tegnap néztelek de nem voltál a szobádban gondoltam valami magánügy jellegü |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Ápr. 25, 2008 4:00 pm | |
| *Maja ér ki az udvarra, mosolyogva körbe néz. Éppen egy virágot tűz a hajába mikor észre vesz két ismeretlent oda sétál hozzájuk és megszólal* -Sziasztok *Soha nem gondolta volna, hogy ez az iskola azt váltja ki belőle, hogy barátságos legyen. Mindenesetre száját zavart mosolyra húzza és talpán kezd döcögni* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Ápr. 25, 2008 4:09 pm | |
| *Látja ,hogy a fiúnak nincs kedve ma a színkáték hozz. Igy aranyosan visza huzodva meg szoritja a fiú kezét. Oda sétál vele a padhoz. Oldalasan ül fel a padra igy oda tud dölni a fiúra. Majd a kezéfejére néz* -Nem is kaptam még gyogyi puszit! * Durcásan mondja. Majd meg fordul és a fiúra néz* - Nem történt semmi baj! Azon kivül ,hogy elloptad a szívemmet! Igy szívtelenül élem minden napjaimat! * Mosolyog majd visza döl a fiú ölébe. * - Meséj veled mi újság! Mi jót csináltál a héten? * Mosolyog hisz vidámmert végre szerelmével lehet. Majd mikor az meg emliti ,hogy miért nem volt a lány a szobájába. Furcsa gondolat sor megy át a fejecskéjében.* ~ Hm.. kiváncsi vgayok ehez mit fog szolni! Remélem nem veszi majd halálosan komolyan.! ~ * Komoly képet vág majd kicsir arébb ül. és a fiú szemébe néz vagy is ugy tünik de közben nem mer bele nézni* - Az-az igazság.. hogy akkor éppen másnál voltam... * Ugy pötyögi majd észre vezs egy jövevényt* -Szia! * Köszön neki oda* - Hogy hívnak? * Gyere csak közénk! * Kedvesen mosolyog majd a fiút figyeli* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Ápr. 25, 2008 4:19 pm | |
| *Ad egy puszit a kezére*-Kívánságod parancs*mosolyodik el majd kiváncsian fürkészi a lányt*Közbe gyengéden elmosolyodik a szavain,*-De ez kölcsönös mert te is az enyémet*mondja mosolyogva, madj a válaszon elgondolkozik*-És ki volt az a más?*kérdezi kicsit mosolyogva, bár nem tudja hogy a lány most hülyül e vagy komolyan mondja de nem akar tolakodni*-Hogy velem? Igazábol semmi különös, azon kívül hogy bele turkálltak az agyamba*mondja mosoylogva, madj köszön a másik lánynak*-Üdv. Tony Cascada. *Mutatkozik be és int hogy ha akar jöjjön oda*-közbe kiváncsi szemekkel Miwa-t figyeli*-Jöttök órára?*kérdezi mert látja hogy mindjárt lesz, ha a többiek jönnek akkor elindulnak* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Ápr. 25, 2008 4:24 pm | |
| *A lány kedvessségén meglepődik, hiszen ha jól látja ezek inkább ketten szeretnének lenni, mint vele. Közelebb andalog hozzájuk aztán megszólal* -Maja Herold *Hadarja el nevét a kérédésre, és bólint egyet Tonynak.* -Óra? Milyen óra lesz ma? *Kérdezi a padon ülőket és ismét elmosolyodik. Hajába hátul zavartan beletúr aztán ismét egy virágot vesz a kezébe, de azt most nem tűzi bele a hajába* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Ápr. 25, 2008 4:37 pm | |
| * Zavarban van amikor Tony feltezsi neki a kérdést...De ha egyzser be szállt a játékba akkor már nem szállhat ki* -Egy fiúnál.. *El kapja tekintetét még mielött el nevetné magát. * - Sajnálom... de azt hiszem nem nálad van a hiányzo szívem .. * Nem mer a fiúra nézni hisz tudja ,hogy akor el nevetné magát. * - Ki volt az aki turkált a gondoltaidban ? * Már nem kap választ hisz a fiúnak fontos dolog jutt az eszébe* - Nem, én nem megyek! *Nézi ahogy a fiú el sétál majd utána orditja* - Szeretlek! *Nem tudj ameg hallota-e a fiú vagy sem de mpst már a lányra koncenrál* - Sötét varázslatok kivédése van! De ha akarsz órára menni akor nagyon sies! *Kedvesen mosolyog a lányra hisz látja rajta ,hogy lehet hasoló adotságokal rendelkezik a lány mint ő* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Ápr. 25, 2008 4:43 pm | |
| *A lány viselkedésére szinte nevetve elmosolyodik. Aztán ő is a fiú után néz de gyorsan vissza pillant a lányra* -Szóval ő a barátod? *Bök fejével arra fele ahol a fiú eltűnt* -Ja nem, nem akarok órára menni....*Rázza meg sötét hajkoronáját, aztán a lány arcát kezdi fürkészni* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Ápr. 25, 2008 4:53 pm | |
| *Elmosolyodik a lányra. Majd meg csodálja mien szép haja van. Fel huzza maga elé lábait és át öleli azokat.* - Igen ő a barátom! Ne mond el neki! De szegéynkét kicsit szívatom * El mosolyodik* - Remélem nem fog meg sértödni mert akor aztán engesztelhetem ki * Gondterhesen modja. Bár végül is ezt akarja elérni mert akor szabadon nyuzhatja majd a fiút. De most elmosolyodik ,hogy nem lezs egyedül. * - Neked van barátod? Honna jöttél? Varázslók a szüleid? * Most egy csomot kérdezne de nem akkarja el ilyeszteni a lányt* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Ápr. 25, 2008 5:02 pm | |
| *Legyint egyet* -Áhh én is szoktam azokat szívatni akiket nagyon szeretek...*Vigyorodik el és oldalra biccenti fejét* -Egy fiút könnyű kiengesztelni *Bár lehet, hogy ezt csak ő gondolja így* -Nem, most nincs...habár nem rég volt egy fiúval dolgom ~De mikor nincs~ *Röhög egy kicsit magában* -Hát én itt élek Bulgáriában születésem óta, igen szüleim varázslók plusz anyukám véla *Néz fel a lányra, miután megbámulta a Miwa cipőjét.* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |