Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 40 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 40 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+43Fylsonien Celderionis Nagy R. Anita Angela Jones Tanja Tereskova Gerlice Éva Shiwo Altolos Ivet Bisera Amaril Gwyneth Leonard de Wandom Játékmester Lorelei Gloria Dobrah Scarlett Emerald Cirelin de Sovalon Vaszilij Potrevszkij Estera Linnet Isabella Clerence Celadine Leatherweed Lisette Anhel Jack Darkfield Kalandmester Claire Relge Driana Stardew Rupert Rankle Felaern Yhendorn Sofija Darina M. Snjezana Justine Belmond-allidon Atanas Iordan Rosetta Waylan Timothy Waylan Alexandra Sirov Victoria Dewey Ivana Rosa Nadezhda Ann-Tabitha Serenity Mira Todorka Sheila Leays Luna Lynch Aali White Mélissa Lisette Élise Irina Yoana Jane Scott Toomas Vladislav Anaze White Arabella Jagusia 47 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Márc. 27, 2008 4:21 pm | |
| First topic message reminder :
*Arabella lép ki a kúria ajtaján. A lépcsőn megáll majd körbenéz. Hosszú fekete talár fedi testét alatta pedig kék farmert és fehér polót visel. Táskája oldalán lifeg, melyben egy könyv néhány pergamen kapott helyet. Elindult a padok felé ahol 2 szaktársát pillantotta meg. Lassan lépkedett a padok felé. Vállán hóbaglya pihent, aranysárga szemeivel pásztázva a környéket.* -Sziasztok csatlakozhatok? *kérdezi halkan a srácokhoz érve, majd miután választ kapott leül egy másik padra, ahonnan hallhatja a társai szavait. Egyenlőre nem kérdez mást, tekintete az eget fürkészi.* | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Ápr. 25, 2008 5:20 pm | |
| *Elmosolyodik* - Én is nagyon szeretem öket szívatni! * Gonoszan vigyorog bár nála a gonoszság az nem jöhet szoba. Hisz olyan lágy a szíve hogy kenyeret lehet vele keni ha valaki éhes. Végig hallgatja a lány monologját.* -Azt gondoltam ,hogy anyukád véla! Hisz olyan szép a hajad! Meg az arcod is karakteres! Jó dolog ha valkinek véla az anyukája! * Kicsit elgondolkozik ,hisz neki is az anyukája nagyon szép volt fiatal korában. De nem bizik abban hogy ő is véla volt. * - Én Japánban születem de nem ismerem az ottani kulturát. Mind a két szülöm varázsló! * Most kicsit ugy beszél mintha ismerné ki is volt az apja. De igazából evel csak nem akkar beszélni a multjáról. Egy kicsit el is vörösödik igy de rögtön el tünik.* -Mond csak van mr itt ki szemelted? * Kiváncsiskodik de reméli nem vezsi tolakodásnaka lány* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Ápr. 25, 2008 5:34 pm | |
| -Köszi, magam növesztettem *Nevet fel aztán folytatja* -Hát igen végülis jó de vannak hátrányai is a vélák nem igen tudnak megmaradni egy ember mellet, és tudnak nagyon haragosak is lenni, na meg könnyen hiúk lehetnek, és kihasználhatják szépségüket. De igen nekem jó mert így én vagyok a tökéletes *Vigyorog a lány, hát igen ő mindig is büszke volt magára* -Japán..húú az jó hely lehet...*Mosolyog a lányra kedvesen, a pirulására csöndben marad és fejét leszegi. Mikor újra megszólal már szokásos mosolya arcán ül és a lányra pillant* -Kiszemelt...? *Mondja kicsit kérdő hangon szemöldökét is megemelve* -Tudod általában nem kell kiszemeltemnek lenni, a fiúk mindig megtalálnak, de ha találok valakit aki tetszik ígérem szólok *Mosolyog * -De ha lesz kiszemeltem annak valószínű emgtetszek...*Húzza fel vállát mintha valaki azt kérdezné mit tehet, ő meg annyit mondana semmit* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Ápr. 25, 2008 5:34 pm | |
| //Miwa neked tudnod kellene, hiszen prefi voltál, hogy óra van és ilyenkor csak ott lehet játszani sehol máshol. Kérlek oda irjatok, vagy várjátok meg, mig vége van és csak utána játszatok. Köszönöm// |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Ápr. 25, 2008 6:27 pm | |
| //Meg értetem . Bocsika de elfeljetem már!// *Hallgatja a lányt. Majd el mosolyodik. Bár ha ő véla lenne biztosna nem hazsnálná ienkre az erejét. Bár igaz Miwa nem egy fiú csábász igy neki értelmetlen lenne az a képeség. Kicsit elgondolkodva néz a lányra* -Mázlista vagy! Bár nekem nem szokot ki szemeltem lenni. Söt eddig még soha nem volt. * Kicsit elpirul. * -Mond csak hogyan tudod be üzelemelni azt ,hogy el csábisd ? Szóval érted? * Erösen figyeli mit fog mondani a lány. Még szinte smeit nem tud a vélákról bár igaz az egyik szobatársa az. * |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Ápr. 25, 2008 6:31 pm | |
| *Vissza érkezik az óráról és meg is találja a két lányt, oda megy hozzájuk arcán egy csepnyi fáradtság van, kezébe egy karkötőt forgat, bizony már rég oda akarta adni a lánynak de emlékszik még a kis játékukra így mst ő játszik*-Sziasztok, hú nem tudjátok miről maradtatok le*mondja mosolyogva*-Sikerült végtagot lerohasztanom*mondja mosolyogva, közbe leül Miwako mellé és eljátsza a megbántottat, bizony Tony trükkös fiu ha arról van szó* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Ápr. 25, 2008 6:36 pm | |
| *Mivel a lány tud jótulajdonságairól nem kéreti magát* -Tudom *Csak ennyit, mond mindig is tudta hogy mázlista* -Nekem se nagyon volt még kiszenmelten csak volt hogy megtetszett valaki, és akkor azt meg is szereztem a rossz az, hogy azt viszont nem tudom, hogy azért teszek neki amilyen vagyok vagy mert fél-véla....habár megértem ha tetszek valakinek azért amilyen vagyok *Villantja ki fogait* -Hát, tudod...nem igazán tudom egyszerűen ez egy adottság mint az ahogy a hajad színe fekete. Egyszerűen tetszik nekik a szépségem, a hangom, a pillantásom és ezért, egyébként meg csak azt csinálom amit mindeki más, nem vagyok bunkó és érdeklősök irántuk...*Próbálja meg valahogy kifjezni magát* -Szóval neked, vannak véla ismerősied vagy fél-véla? *Közben Tonyra pillant* -Szia, na de akkor én megyek is magatokra hagylak *Vigyorog rájuk és elindul a kastély fele, onnan meg a szobájába* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Ápr. 25, 2008 6:45 pm | |
| * Nagy szemekel figyeli Maja mondadoját. Szinte nem is pislant hisz nagyon érdekli amit a lány mond. * - Ez tök érdekes! Sajnos engem a mugli világban utáltak mert mindig is más voltam. Egy álom világbna éltem ami késöbb kiderült hogy igaz! Akor nagyon örültem de féltem ,hogy nem lesznek barátaim nagyon ugy tünt még az elején! * Mosolyog hisz hálátad azota is istenek hogy akor este elment az Anfiteátrumba. * - Gondolom akor te ez elöt is nagyon népszerü lány lehetél! * Meg pillantja Tonyt de ugy csinál mintha észre sem venné hogy jött. Felé sem néz.* - Tényleg az tök jó! * Nagyot sohajt, majd lopva pillant a fiúra. * ~ Vajon mivel játszik? Biztos vala meik lány adta neki... Most féltékeny vagyok? Jaj nee ... ~*Ujra a lányra figyel* - oh hát akor jóéjt! |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Ápr. 25, 2008 6:54 pm | |
| *Nem néz Miwakora pedig alig tudja megállni hogy átölelje, inkább csak hülyül a karkötővel, és körbe néz az udvaron, látja hogy a másik lány elment*-Szia*mondja igazábol nem érti hogy miért ment el, majd Miwakora néz*-Kár pedig szívesen megismertem volna kicsit jobban*mondja álszent hangon bár belül már vigyorog*-Aranyosnak tűnt nemde*kérdezi közbe arcára kissé sértődött képet varázsolt majd felmutatja a karkötőt*-Képzeld múltkor este elkapot az ihlet és abbol a fonalbol amit kívántam egy karkötőt csináltam, szerinted kinek adjam?*kérdezi de már alig bírja ki hogy ne nevessen, úgy gondolja kicsit vissza vág amiért a lány azt mondja hogy mással volt, elvégre nem csak neki szabad féltékenynek lenni mert amikor meghallotta az volt bár ezt nem akarja bevallani* |
| | | Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Ápr. 25, 2008 6:58 pm | |
| *Bella lép ki a kúria ajtaján Leonidas, a daimón kiséretében. Ugyanazt a ruhát viseli, amit a mai SVH órán is. Kissé feldobta az óra, de azért még így sem teljes a boldogsága. Leül az egyik padra, Leon pedig a pad mellett fekszik le, fejét magasra emelve, így pásztázza a környéket. Bella táskájából elővesz egy papírlapot és rajzolgatni kezd csupa értelmetlen dolgokat, várja, hogy valaki ismerős tűnjön fel az udvaron, akivel beszélgethet* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Ápr. 25, 2008 7:06 pm | |
| *Alexej kön le az udvara frissiteni magát. Ahogy le ér rögtrön észre vesz egy nagyom ismerős akakot meg mellete valamit.Ahogy közelbb ér szemügyre vesszi ami a lány melletvan.*~Jajj, ne már neked is van?~. Szia kicsim hogys vagy?*Le üll a lány mellé a padra.* |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Ápr. 25, 2008 7:10 pm | |
| *Ismerős hang üti meg fülét, felnéz a firkálgatásból és a hang forrására emeli tekintetét. Egy mosolyt küld a fiú felé, mjad arrébb csússzan, hátha Alex is le akar ülni.* - Köszi jól, és te? Mi járatban erre? *kérdezi, majd az összefirkált pergament összegyűri és táskájába dobja. Most inkább vaalmiféle állat körvonalait kezdi el rajzolni, majd később már az egészből kivehető, hogy ez egy pegazus. A szinezést holnapra hagyja, most inkább kedvesére figyel.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Ápr. 25, 2008 7:10 pm | |
| * Még midig hátal ül a fiúnak. És ugy bezsél hozzá* - Hát igen én meg ismertem aranyos csaj! * Nagy lélegzet vételeket vezs hisz kicsit le kell álitani magát. Hisz ma még egyetlen csókot sem kapot. Meg halja a mit a fiú mond majd hideg szemekel ránéz.* - Adanak akinek akarod! * Ránéz a karkötöre* - Én már kaptam karkötöt attól a fiútól akinél voltam pont akkor! * Elfordul hisz szíve szerint elnevetné magát* - Biztosan találsz a karkötönek gazdát! *Kicsit durcásan mondja de ha a fiú most mond egy lány nevet akor kész a féltékenységi botrány. Megint hátat fordit a fiúnak. Majd elkezdi törni a fejét. * ~ Valamit kéne modnani de mit...~ * Oda fordul a fiúhoz* - Lassan kéne mennem rajzolni a sráchoz, ma én rajzolom le öt. Tegnap pedig ő rajzole. Jaj és képzeld majdnem ott aludtam nála ! Az erös * Kicsit szenvedéjesre váltja a hangját* karjaival vitt visza a szobámba! * El fordul a fiútól. * |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Ápr. 25, 2008 7:16 pm | |
| *ELmosolyodik, Tony nem abbol a fábol faragták hogy egykönnyen elhiszi mert egyrészt nagyon jó ember ismerő és Miwakot eggyáltalán nem így ismeri, de ha már így eljátszanak akkor Tony is bevet mindent*-HÁt úgy gondoltam hogy neked adom de hát ha már van más fiú aki tetszik akkor talán oda adom, áhh meg is van, tudod mit?*kérdezi fülig érő mosollyal*-Menny csak azt rajzolgass úgy is szépen rajzolsz én nekem ma estére úgy is programom lesz*mondja teljesen hihetően de már magába megint csak mosolyog* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Ápr. 25, 2008 7:17 pm | |
| -Hát gondoltam ki jövök,de ha zavar vissza mehetek szobámba.*Válaszol mosolyogva.*-MIt rajzoltál az előbb?*nagyon kiváncsirá hogymit rajzolt az elöbba lány.*-Hogy került hozád az a diamón?*le néz az állatra majd vissza a barátnőjére és meg csókolja.* |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Ápr. 25, 2008 7:22 pm | |
| - Nem zavarsz, csak kérdeztem. Nem akarom, hogy elmenj *néz rá mosolyogva a fiúra* - Melyikre gondolsz? A firkálmányra vagy a másikra, amin egy pegazus volt? *kérdezi, de hát feleslegesen, hisz úgyis elmondta a választ.* - Bella is lepillant Leonra* - Honnan tudod, hogy daimón? *kérdezi, hisz úgy emlékszik még nem mondta a fiúnak. Na de mindegy* - Ő itt Leonidas *mutatja be, mire az állat ráemeli tekintetét a fiúra, majd visszahajtja fejét mellső lábaira* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Ápr. 25, 2008 7:26 pm | |
| * Picit ki akad hogy a fiú igy elengedné. Kezd be mérgesedni. Még jópofával néz a fiúra* -Tudod mit megyek is! * Fel áll majd meg áll a pad elött.* - Tényleg és mi féle programod van? * Kicsi fel háborodásal kérdezi. Bár igaz ,hogy ő kezte az egészet. De ,hogy ő fogja huzzni a rövidebet azt nem sejtete. Meg sem várja a fiú válaszát inkább kicsit meszebb le üll a fűbe a fiúnak hátal. Elkezdi kitépegetni a fűszálakat* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Ápr. 25, 2008 7:29 pm | |
| -Azért mert szinte mindenkinek van egy ilyenje. A kirkálmány jobban érdekel tegnap mit csinltál?*Kicsit zavarja hogy minden mássnap találkoznak,de hát ezvan.*-szeretlek kicsim.* egyik kezét átt rakja a lány válla föllöt.* |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Ápr. 25, 2008 7:35 pm | |
| - Hát ha nagyon meg szeretnéd nézni, akkor tessék * veszi ki táskájából, majd adja át az összegyűrt lapot szerelmének, melyen kivehetetlen ábrák és pár szivecske kapott helyet.* - Én is szeretlek *mondja Bella majd egy hosszabb csókkal fejezi ki, hogy mennyire örül, annak, hogy Alex itt van vele.* - Semmi különöset, te? *kérdez vissza* - Nagyon hiányoztál *teszi még hozzá, hisz nem láthatja minden nap kedvesét. Aztán mikor Alex átkarolja a vállát, ő készségesen bújik közelebb hozzá* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Ápr. 25, 2008 7:35 pm | |
| *Elmosolyodik bár ezt Miwako nem látja, oda megy mögé majd masszírózni kezdi a vállát, közbe olyan lágyan és nyugodtan beszél hogy már azt mondanák hogy teljesen igaz minden szava, közbe legugol mögé*-Mennyél csak nyugodtan baba, elhioszem hogy neked nem vagyok elég kedves meg satöbbi de hát ilyen az élet találtál másikat, amugy egy lánnyal találkozok a kékfátyol vízsésnél ha annyira érdekel, aztán meg még nem tudom mi lesz*mondja de bellülről már kezd erősödni a bűntudata hogy ennyire átveri Miwakot*~na jó mindjárt kitálalok, ezt én se bírom~*gondolja kicsit elszorul a gyomra* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Ápr. 25, 2008 7:41 pm | |
| -Ö igen szóval ez egy absztrak akkar lenni?*kérdezi a lánytól vigyorgva.*-Semmit éltem a varázstanoncok mindennapi életét.*-Te is nekem.*mondja mosoylogva. Szabad kezét nadrágja zsebébe dugja egy kicsit fázik a keze.* |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Ápr. 25, 2008 7:47 pm | |
| - Mondhatjuk annak is. Amúgy már tervezgetem a képregényt, szóval alakul a dolog *igaz, hogy meglepetésnek szánta, de hát most, hogy kikotyogta, nem sokat lehet tenni.* - Csak még nem igazán vagyok tisztába a dolgokkal, mi hogy működik egy képregénybe. De nem lényeg, mjad kitalálok valamit *mosolyog a fiúra, majd közelebb húzódik hozzá, mert kicsit kezd ő is fázni.* - És az én varázslótanoncom mit szokott még csinálni a semmin kívül? *kérdezi nevetve* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Ápr. 25, 2008 7:52 pm | |
| -Nem tudom ezt azt. Csajozik,meg varázsolgat meg hasónló dolgok.Miért szerited mit csinál egy varáló tanonc?*kérdez vissza olyan vidáman ahogya lány kérdezte az előbb.*-NA jó szeritem menyünk be vagy van kedved még itt lenni? Nekem nyolc hogy mit csináljunk.*Teszi hozzá gyorsan.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Ápr. 25, 2008 7:53 pm | |
| *Mikor a fiú elkezdi maszirozni szinte már folytogatják a könycseppek. Majd mikor meg halja ,hogy tényleg lány várja ott elkezdnek a könyei ki csorogni szembe áll a fiúval. Arca minden kis rését be járják a könycsepek* - Nem vagy elég kedves?! Tudod te vagy az egyetlen aki a legkedvesebb velem! Aki nekem az egséz világot jelenti! Nem igaz amit modtam! Soha nem csalnálak meg! Soha érted! * Ezt már kicsit roha mosan mondja majd oda döl a fiú mellkhasára * - Szeretlek! Szeretlek! * Egy csomoszor elmodja neki * Kérlek ne haragudjrám! Nem igaz egy szóse amit modtam neked! * Keservesen zokog és teljsen el áztatja Tony ingjét* |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Ápr. 25, 2008 7:55 pm | |
| - Hát nem is tudom, varázsolgat, tanulgat, barátkozik és még sok mást is csinálhat *mondja, hisz mindenki máshogy éli mindennapjait.* - Ha gondolod akkor bemehetünk, úgyis kezd lehűlni a levegő *mondja, majd ha Alex felállt akkor Bella is követi és Leonnal együtt elindulnak a kúria felé, ahol aztán majd eldöntik hogyan tovább* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Ápr. 25, 2008 7:58 pm | |
| -HÁt jó akkor hátt go de merre? Valami olyan helyre kénne menni ahol csak ketten vagyunk.*Kacsint a lányra. Majd fell áll a padrol és el induk Bellával a kúrja fellé.* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |