Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 36 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 36 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 36 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 36 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 36 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 36 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 36 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 36 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 36 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 36 I_vote_lcapUdvar - Page 36 I_voting_barUdvar - Page 36 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Udvar - Page 36 I_vote_lcapUdvar - Page 36 I_voting_barUdvar - Page 36 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 20 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 20 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+43
Fylsonien Celderionis
Nagy R. Anita
Angela Jones
Tanja Tereskova
Gerlice Éva
Shiwo Altolos
Ivet Bisera
Amaril Gwyneth
Leonard de Wandom
Játékmester
Lorelei Gloria Dobrah
Scarlett Emerald
Cirelin de Sovalon
Vaszilij Potrevszkij
Estera Linnet
Isabella Clerence
Celadine Leatherweed
Lisette Anhel
Jack Darkfield
Kalandmester
Claire Relge
Driana Stardew
Rupert Rankle
Felaern Yhendorn
Sofija Darina M. Snjezana
Justine Belmond-allidon
Atanas Iordan
Rosetta Waylan
Timothy Waylan
Alexandra Sirov
Victoria Dewey
Ivana Rosa Nadezhda
Ann-Tabitha Serenity
Mira Todorka
Sheila Leays
Luna Lynch
Aali White
Mélissa Lisette Élise
Irina Yoana
Jane Scott
Toomas Vladislav
Anaze White
Arabella Jagusia
47 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Next
SzerzőÜzenet
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

Főkarakter : zsokica15@hotmail.com
Hozzászólások száma : 5022
Kaszt : Udvar - Page 36 Elemista
Üzenőláda : arabellajagusia

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeCsüt. Márc. 27, 2008 4:21 pm

First topic message reminder :

*Arabella lép ki a kúria ajtaján. A lépcsőn megáll majd körbenéz. Hosszú fekete talár fedi testét alatta pedig kék farmert és fehér polót visel. Táskája oldalán lifeg, melyben egy könyv néhány pergamen kapott helyet. Elindult a padok felé ahol 2 szaktársát pillantotta meg. Lassan lépkedett a padok felé. Vállán hóbaglya pihent, aranysárga szemeivel pásztázva a környéket.* -Sziasztok csatlakozhatok? *kérdezi halkan a srácokhoz érve, majd miután választ kapott leül egy másik padra, ahonnan hallhatja a társai szavait. Egyenlőre nem kérdez mást, tekintete az eget fürkészi.*
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimePént. Ápr. 25, 2008 8:00 pm

*a mosoly hirtelen leolvad az arcárol , igazábol soha nem akarta így megbántani a lányt, így csak szorosan magához öleli és megcsókolja*-Jaj Miwa elhitted amit mondtam,? Ennyire félre ismersz nincs más rajtad kívül és nem is lesz az a lány nem is aranyos amikor mondtam tudod az a véla kinézet vagy ki, nekem csak te tetszel és nem is akarok más lányt soha*mondja és megringatja a lányt, majd felemeli az állánál gyengéden és letörli a könnycsepeit,*-Gyere kijárási tilalom van és valamit akarok neked adni is, amit mondtam semmi nem igaz légyszives ne haragudj csak rosszul esett amit mpondtál és gondoltam vissza vágok*mondja kicsit megbánóan de igazábol nagyon megbánta, és elindulnak kézen fogva a kúria felé*
Rupert Rankle
Diák
Rupert Rankle

Főkarakter : rupert3569@hotmail.com
Hozzászólások száma : 4349
Kaszt : Udvar - Page 36 Illuzionista
Üzenőláda : Ruppancs XD (Már egészen megszoktam)

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 26, 2008 8:24 am

*Az udvarra érkezik Rupert. Jobb dolga nem lévén lejöt az udvarra. Kicsit unja már, hogy mindig tanulnia kellett, így egy kicsit elszakad tőle, hogy kinyújtóztassa tagjait. Élvezi a friss levegőt és a szép tájat. Halvány krémszínű nadrgot visel és egy színtén hasonló árnyalatú pólót. Megáll körül-belül az udvar közapén és lefekszik. Az eget bámulja és nézi, ahogy a felhők alakokat formálnak elé. Az idő kellemes, de nem túl meleg egyelőre.*
Felaern Yhendorn

Felaern Yhendorn

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 1322
Kaszt : Udvar - Page 36 Mutatvanyos

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 26, 2008 8:31 am

*Egy magas ezüstösen csilogó köpenybe burkolózó alak lép ki a kúria ajtaán.Kecses léptekkel indul el, minnél távolabb a belső részektől. Egy lágy tvaszi szellő viszi egy levéllel összekötött hófehér haját. Valószínűleg az ijú Rankle úr nem vezi észre,hisz léte zajtalanok, mint minden tündéjé. Bő ujjú ruhája alig lengedezik, hisz oly knnyűek gazdájuk léptei, hogy meg se mozdulnának ha nem lenne egy apró szél*-Üdvözlöm,ifjú Rankle-*Susogja zengő hangján, mely egy halandónak valódi dallam lehet. Miután udvariassan meghajolta fiú előtt, jópár métere tőle helyet foglal egy fa tövében, s a kezébn lévő hárfa húrjait pengeti.Halkan, de biztosan*
Rupert Rankle
Diák
Rupert Rankle

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 26, 2008 8:38 am

*Annyira belemerül a bámészkodásba, hogy abszolút nem veszi észre, hogy valaki közeledik. Mikor Elrohir ráköszön egy kicsit megrémül. Nem vette észre, hogy közelednek és a hírtelen felbukkanó tünde egy kicsit megrémiszti. Felkapja fejét és egybő látja, hogy nincs mitől tartania. Mikor látja, hogy ki az persze rögtön köszön is neki.*-Üdvözöllek Elrohir.*Hogy mi járatban van itt, arra nem kérdez rá, mivel látja, hogy a fiúnál hárfa van. Ebből adódik, hogy valószínűleg ő is csak kikapcsolódni jött le. Nem mondhatni, hogy szót ért a tündékkel így nem igazán tudja mit feleljen. A helyén marad, és onnan figyeli a játékot. A tünde dallamától melankólikus lesz. Próbál figyelni, de nagy fáradság lesz urrá rajta. mikor végzett a dallal egyből magához tér.*-Ez gyönyörű volt. Látom értessz hozzá. mióta játszol rajta?
Felaern Yhendorn

Felaern Yhendorn

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 1322
Kaszt : Udvar - Page 36 Mutatvanyos

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 26, 2008 8:47 am

Köszönöm szépen, ifjú úr.Nem régen, legfeljebb 80-90 éve-*Szól továbbra is az ő dallamos hangján, majd elmereng egy pillanatra*-Talán 110 is van, de nem számlálom életéveim múlását, nem szükséges, hiszen a halhatatlanság ajándéka a miénk-*Fejezi be.Hangja halk, viszon elér a fiúhoz, olyan mintha beszéde tele lenne hangmágiával. Smaragd szemeit végighordozza a tájon, majd kissé hátradől. A hárfa mellette marad, hisz őt a zene élteti, nem lenne képes enélkül meglenni.*-Mivel ön is egy dalnok, gondolataim úgy szólnak, nem csak én érte egy hangszerhez-*Jegyzi.Abból veszileezt, hoy jövőr a dalmágia művészeét fogják tanulni, de ez egy dallameszköz nélkül lehetetlen*
Rupert Rankle
Diák
Rupert Rankle

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 26, 2008 8:55 am

*Bólint a kérdésre.*-Igen, jómagam hegedűn játszok, de képességem még nem terjed ki ilyen szintű játékra. Én csupán nem rég kezdtem 1-2 éve. Komolyabb művekhez nem tudok kezdeni.* Próbál minél udvariasabb lenni, hiszen ritkán beszél tündékkel és nem tudja, hogy mikor mond sértő dolgot. Mindent próbál kimérni és minél kedvesebb lenni.*- Számomra is fontos a zene, de szívesebben hallgatom, mint csinálom. Ha valaki zenél, véleményem szerint kevesebb jut az élvezetekre, mint amikor hallgatja. De persze ez mindenkinél más. Van akinél ez fordítva van.* Udvariasan fejet hajt. Nem tudja pontosan, hogy a tündének mi a véleménye, így fenn hagyja, hogy talá máshogy gondolja.*

//Technikai okok miatt fagy.//

A hozzászólást Rupert Rankle összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Ápr. 26, 2008 9:37 am-kor.
Samantha Mongomerry
Diák
Samantha Mongomerry

Hozzászólások száma : 44

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 26, 2008 9:02 am

*Egy vidám kis arcocska,vidám szemekkel.Igen,amint látjuk Olivia kivételesen jó kedvében van,ma egy napsárga dresszt hord,haját mint mindig,befonva hordja.Megpillantja Elrohirt,akivel nemrég találkozott,és egy ismeretlen fiút akivel éppen beszélget.Nem akarja megzavarni őket,leül egy padra.Körbe,körbe tekinget,szemével ismerősöket keresgélve.Jól esne neki egy kis beszélgetés.Vágül úgy dönt hogy a hálószobája felé veszi az irányt.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 26, 2008 11:07 am

*Egy magas, fehér haju srác érkezik meg az iskolába, lehet hogy eltévedt vagy ilyesmi így az udvarra vezetett útja, szemeivel felméri a terepet, majd lenéz a mellette sétálló Zorrat-ra*-Na eddig em tűnik rossznak nemigaz?*kérdezi, hallkan*A szibéria tigris csak unottan felnéz és figyeli Mika szemét*~Ha te mondod, de szerintem akkor sem volt jó ötlet~*mondja és tovább cammog a fiu mellett*~ne legyél már ennyire pesszimista~*Mika leül egy padhoz kezében két utazó táska van és körbe néz hátha valaki tud segíteni, a tigris csak lefekszik mellé és onnan figyeli a terepet*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 26, 2008 11:29 am

*Ashlynn érkezik az udvarra. Gondolta kihozza a kutyákat sétálni egyet. Ma egy kék hullámos szoknya, egy vörös egyszerű póló és rajta egy kapucnis szürke hosszú-újjú van. A kutyák amint kiérnek, már rohangálnak és játszadoznak, mint mindig. Ash viszont észrevesz egy új fiút. Gondolja bemutatkozik és ha minden jól megy még jól el is beszélgethetnek. Oda is megy hozzá és előbb köszön, majd bemutatkozik.*
-Szia, én Ashlynn Atos vagyok, holtak őreis. Leülhetek?
*Teszi fel végül a kérdést, nem akkar udvariatlan lenni, majd várja a fiú válaszát.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 26, 2008 11:33 am

*Zorrat felkapja a fejét a fiu lába mellett a hangra, majd gazdájára néz*~na kezdheted is az ismerkedést, szerintem húzz bele mert sokáig fogsz ítt raboskodni~*Mika szeme a szibéria tigrisre vándolor és kicsit gorombán néz rá*~nyughass már, amugy nem raboskodok, szabad akaratombol jöttem~*Zorrat csak le rakja a fejét a fiu lábára, madj inkább csendben marad, Mika felnéz a lányra majd elereszt egy mosolyt*-Persze*mondja majd bemutatkozik*-Az én nevem Mika Alasein és ha mindent jól tudok akkor azt hiszem én is holtak őreis vagyok*mondja közbe körbe néz*-Te már régóta jársz ide?*kérdezi kiváncsian*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 26, 2008 11:39 am

*Ash arcán is mosoly jelenik meg majd leül a fiú mellé.*
-Hát, úgy kb. pár hónapja érkeztem.
*Mondja, majd észreveszi a fiú böröndjeit.*
-Látom, te új vagy.
*Mondja mosolyogva.*
-Semmi gondom ezzel.*Mondja hamar, nehogy félre érthető legyen az előbbi kijelentése.* -Kérlek ne érts fére, nem ugy értettem csakhát látom még mindig itt vannaka böröndjeid. Még nincs szobád?
*Teszi fel a kérdést. Lehet, hogy most hülyeséget kérdezet, mert hogy a srác itt ül kint a böröndökkel, de már nem tudja vissza szívni, így megvárja amíg a fiú válaszol és közben azzon gondolkodik, hogy meg kéne keresni egy prefit és kérni tőle egyet. De ezt majd felveti azután miután a fiú válaszolt.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 26, 2008 11:47 am

*megereszt egy mosolyt majd bólint*-Igen néhány perce érkeztem de eggyelőre tetszik a hely*mondja majd lenéz a tigrisre*-Ő itt Zorrat*mutatja be a tigris csak felnéz a lányra, majd ujra le ereszti a fejét*-Kicsikét mogorva*magyarázza, madj hátrább csúszik a padon, majd Ashlynn kérdésére csak bólint*-Hát szobám még nincs, de hosszú még a nap addig meg csak találok valakit aki majd segít*mondja mosolyogva, hiszen nem törődik most annyira a szobával, aludt ő már szabad ég alatt is de erre nem szeret gondolni*-TE amúgy honann érkeztél ide? Gondolom az egész iskolát ismerheted mint a tenyeredet*mosolyodik el közbe megsimagatja a Daimont, mire az csak egy halk morgással válaszol*~remélem nem akarod kivárni az éjszakát, lehet neked van kedved kint aludni de nekem nincs*Mika megint kicsit szúrós szemekkel néz de erre inkább nem is mond semmit, hanem Ashlynnre figyel*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 26, 2008 11:58 am

*Ash ránézz a tigrisre és csak mosolyog.*
-Üdv Zorrát. Nagyon szép neved van.
*Mondja a tigrisnek mosolyogva. Lehet, most Mika hülyének nézzi, de Ash annyira szereti az állatokat, hogy még dumál is velük.*
-Ha gondolod segíthetek a szoba ügyben. *Mondja Ash vissza térve a szobára.* -Van egy prefi ismerősőm aki tudnak szerezni neked szobát. Csak szólj, megkeressük és ő szerez.
*Mondja majd újból fenézz a fiúra. Most jobban megfigyeli az arcvonásait, a mozgását. Majd meghalja a kérdést és "vissza tér" a kalandozásból.*
-Én az U.S.A.-ból, Memphis-ből. *Mondja.* - A kastélyt még én se nagyon ismerem, de azért egy-két szép helyett már találtam. *Mondja mosolyogva.* -Ha gondolod egyszer megmutattom neked, vagy akkár most is. Amúgy te honnan érkeztél?
Vendég
Vendég

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 26, 2008 12:06 pm

*A Daimon felnéz a lányra majd fejével kicsit megbökdösi a lány lábát, majd elheveredik közöttük. Mika kicsit meglepetten néz, de most nem foglalkozik vele*-Hát az szép hely lehet, amugy én Lappföldről jöttem hogy pontos legyek Rovaniemi-ből*mondja bár nem tudja hogy Ashlin ismeri e a helyet,*-Hát megköszönném de rá ér igazán, még úgysincs este*mondja majd elmosolyodik*-HÁt az igazat megvallva kiváncsi vagyok egy két helyre,*mondja közbe elcsodállkozik hogy milyen közlékeny mivel Mika eggyáltalá nem jófiú bár lehet hogy ez megint majd előjön amikor már jobban ismeri a helyet*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 26, 2008 12:10 pm

*Ash mosolyogva nézzi a fiút, közben a kutyák oda mennek hozzájuk.*
-Ja, bocsi. Én nem mutattam be őket. *Nézz a kutyákra.* -Ők itt Aisha és Damon. A két golden retriever kiskutyusom. *Mondja és mutat mindkettőjükre. Aisha még fel is mászik Ash ölébe. Látszólag kezdenek kifáradni. Még kicsik, de már nagyon hamar kii tudnak fáradni. *
-És te hol jártál eddig suliban?
*Vetti fel a témát és türelmesen várja a választ.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 26, 2008 12:21 pm

*Megnézi a két kutyát*-Aranyosak*mondja mosolyogva, közbe válaszol már mindjárt a kérdésre is*-Én Magán tanuló voltam,*mondja azt már nem mondja hogy a nagybáttya tanította meg mindenre de ezt most nem is tartja fontosnak*-Bár nem ismertem sok embert de legalább megtanultam egys mást*mondja ki őszintén közbe körbe néz*-Sokan szoktak kint lenni?*kérdezi*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 26, 2008 12:29 pm

-Ja.*Bólint kedvesen a sulis dologra, majd látja, hogy nem jól kezdte az egészett.* ~Nem kellet volna a sulival kezdeni, hoppá.~ *Majd a kérdés hallatán egy picit megáll.*
-Ööö.. ez jó kérdés. *Gondolkodik el Ash.* -Hát van amikor tele van diákkokal, de van amikor alig vannak kint. Amúgy az udvar elég híres hely.
*Mondja, és most inkább egy másik témán gondolkodik.* ˇ~Hmm... miről kéne dumálni?~ *Közben simogatja a kis Aishat.*
- Miről szeretsz általában beszélgetni?
*Nem volt más lehetősége. Inkább feltette a kérdést mintsem hogy beégjen. Lehet találnak közös témát és akkor lesz miről beszélni.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 26, 2008 12:32 pm

*Elgondolkozik a kérdésen*-Nem tudom igazán soha nem voltam túl beszédes típus*mondja közbe felnéz az égre*-Milyen helyek vannak erre? Úgy értem van valami tiltott is? Tudsz valamit ami itt történt amolyan igaz történetet?*kérdezi kiváncsian erre már kiváncsi volt, közbe Zorrat felkapja a fejét*~ne beszélj már annyit Mika~*a fiu csak nyugtatóan megsimagatja a fejét mire a Daimon ujra ellazul most épen háton fekszik*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 26, 2008 12:49 pm

*Ash elgondolkdoik a kérdésen.*
-Hát... Nekem nagyon tetszik a főhadiszálláson lévő temető és a vízesés. Nagyon szép helyek. Persze van tiltott hely is, de oda elég nehezen jutsz el. *Mondja és közben nagyban gondolkodik, hogy milyen történetett mondjon.* -Hát... Azért annyira nem vagyok képben... Szóval... *Egy kicsit elpirul. Nem nagyon tud történeteket. Majd kinyögi:* - Sajnos nem tudok egy izgalmas történetett sem az iskolával kapcsolatban.
*Látja, hogy a fiút nagyon érdekelné pár szép sztori, de sajnos csalódást kell okoznia. Most elég rosszul érzi magát. Most találkozik először Mikaval és máris csalódást okoz neki.*
-Azért annyira nem mélyedtem bele a kastély és a környék történetében...
*Mondja és ránézz a fiúra. Sejti, hogy mit fog látni és felkészül rá, hogy a srác eléggé szomorú lesz. Majd tekintette rátéved az órára és látja, hogy már ebéd idő van. Ekkor már éhesenk is érzi magát.*
-Mond, nem vagy éhes?
*Teszi fel a kérdést.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 26, 2008 1:00 pm

*ELmosolyodik*-Sebaj, majd megtudom ugy is, másnem majd kérdezősködök egy két embertől*modnja bár nem tudja hogy ténleg ezt fogja e tenni de eljátszik a gondolattal, közbe bólint a lánynak*-Végül is elmehetünk addig is ismerkedek a hellyel*mondja majd feláll a padról, és felemeli az utazó bőröndöket, majd lenéz Zorratra*-Indulunk pajtás*mondja neki mire a nagymacska fel is pattan és Mika lába mellé áll*-eszünk?*kérdezi most hangosan mire Mika lenéz*-jajám*mondja neki majd ujra Ashlynn felé néz*-Köszi hogy segítesz, kicsit elveszettnek érzem magam*mondja miközbe körbe néz*~de nem sokáig~*gondolja és elvigyorodik majd ha a lány elindul ő is követi az étkező felé*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 26, 2008 1:04 pm

*Ash megnyugszik, hogy nem olyan csalodott Mika és ő is elmosolyodik. *
-Az jó, mert én is éhes vagyok. Akkor menjünk ebédelni.
*Mondja mosolyogva, amjd elindul nyomában a kutyákkal és Mikáékkal.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 26, 2008 1:49 pm

Nati érkezik meg az udvarra. Egy földigérő, halványkék, növényi motívumos ruha van rajta. Haja ki van engedve, csak egy-egy tincs a fülétöl indulva össze van fonva, majd , mikor hátul találkozik a két fonat, ott összefonta, s csak a végén kötötte meg. Egy jó nagyot szippant a friss levegőböl, s elindul egy padhoz, ahova le is ül.*~Olyan szép időnk van már megint!~*Jegyzi meg magában, s ismét nagyot szippant a levegőből, s élvezi a nyövények finom illatát.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 26, 2008 1:56 pm

*Tasha érkezik az udvarra. Fehér ruhája csak úgy lebeg utána sietős lépteihez igazodva. A felső részén is lebegne, de azt keményen megfogja a fehér fűző. Meglátja Natit, egyből odarohan hozzá, és köszön neki* -Szia! *hátulról egy ugrás kíséretében megöleli, mielőtt még a lány bármit is szólna. Tasha-nak is ki van engedve a haja, csak az a gyönyörű ezüst csatt tartja hátul* -Mi van veled? *kérdi már kicsit lehiggadva*

A hozzászólást Tasha Lidiya Marina összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Ápr. 26, 2008 2:21 pm-kor.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 26, 2008 2:11 pm

~Na végre! Megérkeztem!~ *dobja le a csomagjait a lány, majd megtörli a homlokát és beletúr derékig érő göndör barna hajába.Körülnézett, és rájött, hogy itt még senkit sem ismer, nem mozog olyan otthonosan, mint odahaza. A közelben meglátott két lányt.Odament hozzájuk és megkérdezte:
- Sziasztok. A nevem Ricki Emelina. Tudnátok nekem segíteni? Most érkeztem, és még nem igazán ismerem itt ki magam.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 26, 2008 2:15 pm

-Tasha, a szívbajt hoztad rám.*Fordul barátnőjéhez mihelyt rájön, hogy ki ilyesztette meg.*-Én jól vagyok. Veled is minden rendben?*Kérdezi, majd egyszer csak egy újonnan érkező lányt vesz észre.*-Szia. Én Natasa Ivanov vagyok, röviden csak Nati. Az Árnydalnok szakra járok. Persze, hogy segítünk, de most kicsit ülj le, mert látom nagyon kifáradtál.*Kínálja fel a hejet a lánynak, majd Tashának is.*
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 36 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 36 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
36 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: