Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+43Fylsonien Celderionis Nagy R. Anita Angela Jones Tanja Tereskova Gerlice Éva Shiwo Altolos Ivet Bisera Amaril Gwyneth Leonard de Wandom Játékmester Lorelei Gloria Dobrah Scarlett Emerald Cirelin de Sovalon Vaszilij Potrevszkij Estera Linnet Isabella Clerence Celadine Leatherweed Lisette Anhel Jack Darkfield Kalandmester Claire Relge Driana Stardew Rupert Rankle Felaern Yhendorn Sofija Darina M. Snjezana Justine Belmond-allidon Atanas Iordan Rosetta Waylan Timothy Waylan Alexandra Sirov Victoria Dewey Ivana Rosa Nadezhda Ann-Tabitha Serenity Mira Todorka Sheila Leays Luna Lynch Aali White Mélissa Lisette Élise Irina Yoana Jane Scott Toomas Vladislav Anaze White Arabella Jagusia 47 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Márc. 27, 2008 4:21 pm | |
| First topic message reminder :
*Arabella lép ki a kúria ajtaján. A lépcsőn megáll majd körbenéz. Hosszú fekete talár fedi testét alatta pedig kék farmert és fehér polót visel. Táskája oldalán lifeg, melyben egy könyv néhány pergamen kapott helyet. Elindult a padok felé ahol 2 szaktársát pillantotta meg. Lassan lépkedett a padok felé. Vállán hóbaglya pihent, aranysárga szemeivel pásztázva a környéket.* -Sziasztok csatlakozhatok? *kérdezi halkan a srácokhoz érve, majd miután választ kapott leül egy másik padra, ahonnan hallhatja a társai szavait. Egyenlőre nem kérdez mást, tekintete az eget fürkészi.* | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 26, 2008 2:20 pm | |
| -Persze hogy rendben vagyok, csak olyaaaan széééép idő van! *mondja elhúzva azt a két szót, majd elkezd csukott szemmel, szoknyája szélét fogva ugrálni. Hirtelen beleütközik valakibe, gyorsan meg is áll, és kinyitja a szemét, majd egy erős pír önti el az arcát*-Bocsánat...! *A lány bemutatkozik.felnéz a lányra*-Én Tasha Lidiya Marina vagyok, és árnydalnok. Bocsáss meg az előzőért! *rámosolyog a lányra* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 26, 2008 2:27 pm | |
| - Ó semmi gond.*mondja Ricki egyensúlyát visszanyerve.* - Köszönöm a helyet Nati. Tényleg nagyon elfáradtam. Hosszú volt az út ide Oroszországból. *Leül Natasa mellé, gyűrögetni kezdi a szoknyáját. Zavarban van. Még soha sehol nem fogadták ilyen szívélyesen* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 26, 2008 2:33 pm | |
| *Látja, hogy Ricki zavarban van, így oldásként barátságosan megkérdezi.*-Oroszországból jöttél? Én is! Melyik városból?*A kérdések feltétele után körülnéz, hát ha lát egy prefektust aki beosztja Rickit, de sajnos senkit sem lát a környéken, így visszafordul a lányokhoz, s hallgatja Ricki válaszát.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 26, 2008 2:39 pm | |
| *Tasha látván hogy a többiek mind a padon ülnek, leül közéjük. De csak egy pillanatra, utána rögtön fel is pattan, és járkálni kezd körbe* ~Hol vannak ilyenkor a prefektusok? Hol vannak? Hol vannak?...?! Szükségünk lenne valakire. Addig is elmehetnénk az étkezőbe, nagyon éhes vagyok.~ *Kíváncsian a két lányra néz, majd felveti ötletét az étkezéssel kapcsolatban, Nati kérdése után* -Korog a gyomrom *tette hozzá egy kis idő után, és fehér fűzőjére tette kezét, mutatván mennyire éhes. Tényleg meg is kordult, erre a lány felnevetett.* -Akkor jöttök, vagy nem? Azt hiszem nekem mindenképpen ennem kell valamit.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 26, 2008 2:45 pm | |
| - Valóban Oroszországból jöttél? Micsoda meglepetés!*lelkendezett Ricki, és Natasa felé fordult* Én Nyizsnyij Novgorodból jöttem. Egész közel lakom a Volgához. És Te melyik városból jöttél?*hallotta, hogy Tasha gyomra megkordul, ezért odafordult, és kucogni kezdett.* - Ne haragudj Tasha. Hát mi tagadás. Én is éhes vagyok egy kicsit.*válaszolt a kérdésre, majd ő is felállt.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 26, 2008 2:54 pm | |
| *Végighallgatja Rickit.*-Én nem messze lakom attól a várostól, Moszkva felé.*Mondja, majd Tashára néz, s elneveti magát.*-Rendben menjünk.*Mondja, s ha a lányok mennek vele, akor elindul az étkező felé.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 26, 2008 3:01 pm | |
| - Nos. Akkor mehetünk.* kisimítja térdig érő fekete ruháját, felveszi a bőröndjeit, és a két lányra néz. Úgy érezte máris befogadták. Lassan elindul velük az étkező felé.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 26, 2008 6:13 pm | |
| *Mika érkezik elméletileg Ash társaságába, majd megálll és körbe néz*~hm sehol senki?~*gondolja majd lenéz a Daimonra*-Lehet ma már csak vendég szoba marat Zorrat*mondja neki mire a tigris körbe fonja magát a fiu lábán,*-Jól van na ne hízelegj megoldom valahogy*mondja neki közbe körbe néz hogy van e kint valaki* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 26, 2008 6:17 pm | |
| *Estella sétálgat az udvar felé, oldalán most is ott lépked aranyszőrű leopárd daimónja, Delila. Amikor elérik az udvart, megpillantanak egy idegent. Estella azonnal odasétál hozzá és bemutatkozik.* - Üdv. Estella Grimaldi, Holtak Őre. *Nyújt kezet a fiúnak.* - Gondolom új vagy. Vagyis én még nem láttalak. *Teszi hozzá, aztán felajánlja a segítségét.* - Segíthetek valamiben? Szobát kaptatok már? *Kicsit sok a kérdés, de közben a diamónra is letekint. Aztán biccent Ashnek és közben várja a fiú válaszát.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 26, 2008 6:21 pm | |
| *Mika kicsit meglepve néz a lányra kicsit a gondolataiba volt és hirtelen jött a hang, gyorsan kezet fog a lánnyal bár kicsit különösnek tartja de nem akar kézcsókot meg ilyesmit mert ki tudja hogy itt mi az etikett*-Üdv A nevem Mika Alasein*mondja mosolyogva, majd megrázza a fejét*-Nem sajnos még nem találkoztam Prefektussal, de örülök hogy most igen*mondja közbe mivel észre veszi a prefektusi címert, a DAimon felnéz a lányra de inkább gazdája lába között pihen meg, bár kicsit felmordul*-Jah ő itt Zorrat*mondja* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 26, 2008 6:25 pm | |
| *Estella továbbra is a fiút figyeli, alaposan végigméri, majd a tigrisre pillant.* - Akkor kövessetek. *Jelenti ki és reméli, hogy Mika és a daimója tényleg a nyomába ered. Delila azonnal gazdája mellé szegődik és elindulnak a kúria felé. Ha minden igaz, négyesben felsétálnak a második emeletre.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 26, 2008 6:29 pm | |
| *Mika csak bólint közbe Zorrat végig méri a lány Daimonját, de inkább marad a gazdája mellett. A fiu követi Estella-t a másodikra* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 26, 2008 6:44 pm | |
| *Ash bólint Estella-nak, amjd amikor elindul még oda kiabáll Mikanak.* -Majd dumálunk. *Mondja mosolyogva. Nem bánja, hogy a srác nem köszön viisza, tudja, hogy ez most fontos.Utána ő is elindul és felemegy a kutyákért, már biztos ébren vannak.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 27, 2008 8:49 am | |
| *Sabri lépeget errefelé, elég régen járt már itt. Ezért úgy dönt kijön sétálgatni az udvarra. Ahogy kilép hatalmasat szippant a levegőből. Atán elkezd sétálgatni és leül egy padra. Majd felnéz az égboltra és aztán már csak az ajtót figyeli.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 27, 2008 8:55 am | |
| *Estella sétálgat az udvar felé. Szokásosan egy fekete köpenyt visel és csuklya borítja fejét. Oldalán most is ott lépked Delila, a leopárd daimón. Az udvart elérve megpillantják Sabrinát, de mielőtt odamennének hozzá, köröznek egy kicsit. Vagyis elsétálnak a patakhoz, méghozzá a patak kicsike vízeséséhez, aztán még egy kis kört tesznek és végül a padhoz sétálnak, amin Sabrina ül. Estella biccent a lánynak köszönésképp, majd megszólal.* - Szia. Hogy s mint? *Kérdezi és leül szaktársa mellé. Eközben Delila a földön foglal helyet gazdája mellett.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 27, 2008 9:04 am | |
| -Szia! Hát köszönöm megvagyok és te?*Észreveszi Estellát és köszön is neki.* -Olyan régen láttalak mesélj mi van veled?*Kérdezi a lányt és reméli, hogy valamit elárul neki.Felnéz az égre, közben hallgatja szaktársát, hogy mit mond. Egy hatalmasat nyújtózik és ásít is egyet. Persze nem azért mert untatja ez az egész. Csak vár és vár....* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 27, 2008 9:12 am | |
| *Vállat von.* - Én is megvagyok. Nincsen semmi érdekes, tanulgatok a vizsgákra. Csak az a rossz, ahogy egyre közeledik a vizsgaidőszak, egyre nyomottabb a hangulatom. Eddig azt hittem, hogy nagyon könnyű lesz az egész, de mostanra már eléggé elbizonytalanodtam. *Feleli a lánynak. Kicsit sokat beszélt most, mintha nem is önmaga lenne.* - És veled mi van? Tényleg elég ritkán találkozunk. *Kérdez vissza és teszi hozzá az utolsó mondatot. Aztán hátradől, fejét is hátradönti és behunyja a szemeit. Csuklyája egy kicsit hátraesik, így láthatóvá válik hófehér arca. Delila közben kényelmesen elterül a földön, kinyúlik és sütteti a hasát a napon.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 27, 2008 9:24 am | |
| -Nem gondoltam volna, hogy ilyen sokat kell készülni a vizsgákra.*Mondja és sóhajt egy nagyot.*-Tényleg elég ritkán találkozunk. Mondjuk lehet, hogy én is hibás vagyok ebben, de valahogy nincs kedvem ki jönnni.Amúgy szokás szerint semmi, mert csak tanulok és tanulok. *Mondja vagy inkább mesél ezt nem is lehet tudni. Hátradől a padon, ritkán rá-rá néz az ajtóra hátha még jön valaki.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 27, 2008 9:28 am | |
| -Én sem gondoltam volna. Az elején úgy tűnt, hogy milyen jó, mert tanultam óráról órára, és most meg ott tartok hogy egy nagy kavar van a fejemben. *Sóhajt egyet és kinyitja a szemeit, majd Sabrinára néz.* - Én azért ki szoktam jönni, mert kell a levegő, másképp megőrülök. *Jegyzi meg halkan.* - Igen, az egész napi tanulás a szobában meg még a többi dolog eléggé le tudja foglalni az embert. *Ezt is csak olyan nahos gondolkodásnak lehet vélni, de cseppet sem bánja, hogy Sabrina hallja ezt.* - Lenne kedved valami érdekeset csinálni? Esetleg lovagolni menni? *Kérdezi a lánytól, mert tegnap igazán kedvet kapott hozzá.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 27, 2008 9:37 am | |
| -Az lenne tényleg a legjobb, ha már a vizsga időszakának vége lenne. Mert utánna végre eljön a lazítás időszakaés azt tehetünk amit akarunk végre. Talán nem is lesz rossz gyakorolhatom a sötét mágiát.*Az utolsó mondatot halkan jegyzi meg, nem akarj azért, hogy akárki ezt a mondatát meghallja.* -Igaz egész nap csak a tanulás a tanulás meg a tanulás. Az embernek már nincs komolyan ereje, legábbis nekem, mert csak tanulok aztán meg az alvás. ez megy napról-napra és ez engem nagyon idegesít.*Mondja és nem érdeklik a következmények.* -Lovagolni?! Felőlem mehetünk.*Mondja és feláll a padról.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 27, 2008 9:39 am | |
| *Ismté egy halk sóhatj hallat.* - Hát sajnos ez van. Mostanában szerintem mindenkinek elég monoton az élete, mert a tanulás meg a pihenés a fontos. Hiszen ha valaki nem túl pihent, akkor tanulni sem tud igazán... *Mondja, majd kicsit felcsillan a szeme.* - Az jó, akkor szerintem menjünk is. *Örül meg a lovaglásnak. Azonnal feláll a padról és int Delilának is, aki addigra már felkelt a földről. Remélhetőleg Sabrina társaságában elindulnak a lovarda felé, és addig meg sem állnak.* - Te tudsz lovagolni? *Kérdezi Estella a lánytól menet közben.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 27, 2008 9:43 am | |
| -Induljunk, persze, mert akkor sohasem érkezünk meg a lovardához.*Mondja mahd még nyújtózik egyet és elindul Estellával.* -Hát nem igazán tudok lovagolni. Na és te?*Mondja és visszakérdez.Közben hárman sétálgatnak a lovarda felé, de nem állnak meg egy percig sem.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 27, 2008 6:56 pm | |
| *Mika érkezik meg az udvarra, mosolyogva néz körbe hátha lát kint valakit de ahogy látja nincsen senki se, A fiú elindul kissé fáradtabb léptekkel a lépcső fele majd leül az alsó fokára, Zorrat közbe elhelyezkedik az ölébe és felnéz rá*-és most?*kérdezi mire Mika elmosolyodik*-Nem tudom nézelődünk , aztán elmegyünk enni*mondja mosolyogva, mire a daimon csak lerakja a fejét a gazdája térdére, madj miután eleget ülnek Mika is tovább áll Zorratal eggyütt* |
| | | Sheila Leays Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1602 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Ápr. 28, 2008 12:59 pm | |
| *Sheila lépked az udvarra.Kicsit fáradt de már jobban van és a fehérsége is elmúlt.* ~Atanast két napja nem láttam bárcsak itt lenne~*gondolja és lehajtott fejjel leül egy padra.Körbenáz de nem lát senkit ezért kicsit merengni kezd.*Este megkell néznem jött e levelem végre~*morfondírozik miközbe lábával egy követ piszkálgat és várja hátha jön valaki *
| |
| | | Ivana Rosa Nadezhda Diák
Főkarakter : ivanarosa@windowslive.com Hozzászólások száma : 229 Kaszt : Üzenőláda : .
FM Static - Tonight <3 <3
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Ápr. 28, 2008 1:09 pm | |
| *Ivana érkezik az udvarra. Kicsit félbehagyta a tanulást, hogy lazítson egyet, és mi is lehet jobb hely erre, mint a természet. Körbenéz és vidáman veszi észre, hogy barátnője, Sheila is az udvaron van.* ~Vajon ő sem akar többet tanulni, vagy már mindent tud?~ *gondolkodik, majd úgy dönt, megkérdezi magától a lánytól.* -Szia. Nem zavarlak? Hogyhogy idekint vagy? Úgy értem, nem mintha zavarna, sőt, örülök neki, csak azt hittem ilyenkor mindenki tanul. *magyarázza, majd leül a lány mellé, remélve, hogy nem zavarja el.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |