Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 33 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 33 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 33 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 33 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 33 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 33 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 33 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 33 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 33 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 33 I_vote_lcapUdvar - Page 33 I_voting_barUdvar - Page 33 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Udvar - Page 33 I_vote_lcapUdvar - Page 33 I_voting_barUdvar - Page 33 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 25 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 25 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+43
Fylsonien Celderionis
Nagy R. Anita
Angela Jones
Tanja Tereskova
Gerlice Éva
Shiwo Altolos
Ivet Bisera
Amaril Gwyneth
Leonard de Wandom
Játékmester
Lorelei Gloria Dobrah
Scarlett Emerald
Cirelin de Sovalon
Vaszilij Potrevszkij
Estera Linnet
Isabella Clerence
Celadine Leatherweed
Lisette Anhel
Jack Darkfield
Kalandmester
Claire Relge
Driana Stardew
Rupert Rankle
Felaern Yhendorn
Sofija Darina M. Snjezana
Justine Belmond-allidon
Atanas Iordan
Rosetta Waylan
Timothy Waylan
Alexandra Sirov
Victoria Dewey
Ivana Rosa Nadezhda
Ann-Tabitha Serenity
Mira Todorka
Sheila Leays
Luna Lynch
Aali White
Mélissa Lisette Élise
Irina Yoana
Jane Scott
Toomas Vladislav
Anaze White
Arabella Jagusia
47 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

Főkarakter : zsokica15@hotmail.com
Hozzászólások száma : 5022
Kaszt : Udvar - Page 33 Elemista
Üzenőláda : arabellajagusia

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeCsüt. Márc. 27, 2008 4:21 pm

First topic message reminder :

*Arabella lép ki a kúria ajtaján. A lépcsőn megáll majd körbenéz. Hosszú fekete talár fedi testét alatta pedig kék farmert és fehér polót visel. Táskája oldalán lifeg, melyben egy könyv néhány pergamen kapott helyet. Elindult a padok felé ahol 2 szaktársát pillantotta meg. Lassan lépkedett a padok felé. Vállán hóbaglya pihent, aranysárga szemeivel pásztázva a környéket.* -Sziasztok csatlakozhatok? *kérdezi halkan a srácokhoz érve, majd miután választ kapott leül egy másik padra, ahonnan hallhatja a társai szavait. Egyenlőre nem kérdez mást, tekintete az eget fürkészi.*
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeSzer. Ápr. 23, 2008 6:13 pm

*Layla jön ki a kúriából.Kicsit álmos,hiszen aludt.Leül egy padra,és nézelődik,majd leveszi kabátját és leteszi a feje alá,és lefekszik rá,és nézi az eget.Egy fehér póló,és fekete mini van rajta,fehér harisnyával és fekete sport cipővel.Vár valakit,hogy kijöjjön,mert lassan elalszik annyira unja magát*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeSzer. Ápr. 23, 2008 6:17 pm

*Shagrath lép az udvarra, lábán bakancs, rajta egy fekete ing és egy ugyanolyan színű farmer, ezeken földig érő fekete bőrkabátja. Meglátja a tegnapi lányt és odasétál hozzá.*
-Szia ismét! Mi jót csinálsz?
Vendég
Vendég

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeSzer. Ápr. 23, 2008 6:19 pm

-Szia.Majdnem elaludtam...és fekszem...és te?Hogy vagy?*Kérdezi majd felül,és felveszi kabátját*-Mi jót csináltál ma?*Kérdezi,majd elkezd kutakodni a zsebében,és megtalálja a tegnapi rajzát,majd visszateszi,és behúzza zsebeit*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeSzer. Ápr. 23, 2008 6:22 pm

-Az jó... Én ma semmit nem csináltam, csak felkeltem és olvastam. Azon belül semmit... *Itt gondolkodó arcot vág és leül a lánhy mellé.*
-És hogy vagy ma?
Vendég
Vendég

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeSzer. Ápr. 23, 2008 6:25 pm

-Hát,és kb egy órája keltem fel,és felöltöztem meg hasonlók és kijöttem.Azóta itt vagyok...de álmos vagyok,mert még nem ébredtem fel rendesen.És köszi jól.Mesélj valamit.Tudod én ilyen kiváncsi természetű vagyok*Mondja mosolyogva,majd csak nézi a fiút*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeSzer. Ápr. 23, 2008 6:30 pm

-Mégis mit meséljek? Hulla vagyok, nem hiszem, hogy értelmes történetet ki tudnál belőlem szedni a mai nap folyamán. Inkább majd máskor ismerkedünk, de szerintem nekem mára elég a levegőből... *Feláll és búcsúzkodni kezd.*
-Na szia! És legközelebb majd többet beszélünk...
Vendég
Vendég

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeSzer. Ápr. 23, 2008 6:33 pm

-Én is,de én nem akarok bemenni,mert úgy se tudok semmit csinálni....inkább itt maradok*Mondja és ő is búcsúzik a fiútól*-Szia,jóéjt ha alszol*Mondja majd odahajol a fiúhoz és ad neki egy puszit az arcára*Ne haragudj,megszokás*Mondja kissé pirulva*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeSzer. Ápr. 23, 2008 6:36 pm

-Semmi baj, megszokás... *És furcsán néz, de elindul a kúria felé, ő nem viszonozza apuszit, hiszen nem szokása.*
Cyrus Seymour
Diák
Cyrus Seymour

Főkarakter : caldor@citromail.hu
Hozzászólások száma : 416
Kaszt : Udvar - Page 33 Mentalista

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeSzer. Ápr. 23, 2008 6:56 pm

*A kúria irányából egy fekete kabátos fiú lép ki, mögötte pedig egy ezüst színű farkas, melynek lépései és megjelenése is tiszteletet sugároz. A fiú haja tökéletsen fésült, külseje pedig igen elegáns. Az igényes megjelenést nagyon fontosnak tartja, mindennél fontosabbnak szinte, hiszen erre nevelték a szülei, így a szerint is él és viselkedik, büszke arra, hogy ő is a Seymour család tagja lehet. Ahogy sétálgat az egyre sötétedő időben, megpillant egy lányt, egyedül az udvaron, így felé veszi az irányt, majd amikor odaér hozzá, megszólítja.*
- Szép estét. Astor Seymour vagyok és szintén holtak őrés. *pillant itt a lány kitűzőjére, ami mellett bizony észreveszi a prefektusi jelvényt. *
~ Nocsak, ismét egy prefektus. ~ *gondolja, de az arcára nem ül ki úgy, ahogy semmi érzelem se. Inkább folytatja...*
- Remélem, hogy nem zavartalak meg, csak ha már én is egyedül sétálok és te is egyedül vagy, gondoltam idejövök hozzád. Még úgy se ismerek sok embert, ideje elkezdenem az ismerkedést. *szavait követve Boleyre pillant, a daimonra, aki közben helyet foglal a fiú jobbján a fűben.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeSzer. Ápr. 23, 2008 7:00 pm

*Layla megpillant egy fiút,aki felé veszi az irányt.Ekkor felül,és újra felveszi a kabátját*
-Szia.Layla Robert,igen szintén hős,de prefi
*Mondja ezt büszkén*
-Hát nekem sincs sok,de én rég óta itt vagyok a suliban.És nem zavarsz,már megint elaludtam majdnem...de jó is hogy jöttél,legalább nem vagyunk egyedül*Mondja mosolyogva*
-És honnan jöttél?*Kérdezi kiváncsian*
Cyrus Seymour
Diák
Cyrus Seymour

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeSzer. Ápr. 23, 2008 7:08 pm

- Igen, mint mondtam, látom, hogy az vagy, de az semmit se jelent, nekem legalábbis nem... *feleli majd leül egy padra és úgy pillant ismét a lányra. Nem csípi, ha valaki túlságosan is kiemeli azt, ha van valami kis plecsnije, így még jó, hogy nem mosolyog ehhez. *
- Angliából jöttem, de amúgy nagy világjáró ember vagyok. *teszi hozzá, majd körbenéz az üres udvaron és szinte csak magának mondja, de természetesen a lány is hallja.*
- Furcsa, hogy ilyen üres ez a suli. Szinte mindig csak egy emberekkel találkozom, egy kisebb tömeget nem láttam még... *ez tényleg furcsa neki, bár végülis így könnyebb ismerkedni, de néha nem ártana egy nagyobb társaságot se találnia.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeSzer. Ápr. 23, 2008 7:12 pm

-Én finn vagyok...de nem jártam még sok helyen,eddig.Majd nyáron.És merre jártál eddig?
*Kérdezi kiváncsian*
-Hát igen.Elég kihalt a suli.Ma óra volt és lehet hogy aki bement az a szobájában van és alszik,vagy a kúria más részén,hiszen elég nagy...Vagy csak mi vagyunk rossz helyen...bármi lehet
*Mondja és elmosolyodik*
Cyrus Seymour
Diák
Cyrus Seymour

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeSzer. Ápr. 23, 2008 7:19 pm

- Hú, had ne soroljam. Amerikában voltam, Franciaországban, Egyiptomban és még nagyon sok helyen, mondjuk Finnországban még nem fordultam meg. *mondja egy kicsit elgondolkodva, de aztán biztos lesz benne, hogy még nem járt Layla szülőhazájában. *
- Szeirntem mi nagyon is jó helyen vagyunk. Számomra legalábbis az lenne a normális, hogy ha a diákok az udvaron sétálgatnának, de lehet, hogy én gondolom rosszul. *válaszol a lánynak nagy komolyan, mivel az előző iskolájában is az udvaron volt a legtöbb diák.*
- Na de mindegy. Legalább nincs tömeg. Így is tökéletesen jó nekem. *most a daimonjára pillant, aki elfeszik kényelmesen a füvön, de fél szemét a lányon tartja, bizalmatlankodva felmérve őt és figyelve annak minden mozdulatát.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeSzer. Ápr. 23, 2008 7:22 pm

-Biztos szép helyek.Bár ha Finnországban nem voltál nem veszítettél sokat.Nagyon hideg van..és sok a hó.Bár én szeretem
*Mondja mosolyogva a fiúnak*
-Hát ez igaz.Ha sokan lennének nem tudtam volna itt elfeküdni egy kicsit,bár aztán lehet hogy lassan kijönnek
*Mondja majd elgondolkozik*
-Nem szeretem a tömeget.Kis társaság az oké,de ha már sokan vannak én menekülök
*Mondja és majdnem elneveti magát*
-És mit csináltál ma?*Kérdezi kiváncsian*
Cyrus Seymour
Diák
Cyrus Seymour

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeSzer. Ápr. 23, 2008 7:27 pm

- Az tény. De Angliában sincs ám mindig meleg, sokszor vannak viharok és erős széllökések, de én szeretem, hiszen az a hely az otthonom, ott éltem a gyerekkkoromat és ott is fogom élni majd a felnőtt életemet, amint végeztem az iskolával. *már nagy tervei vannak a fiúnak az biztos és azokat meg is fogja valósítani, abban is teljesen biztos. Eddig is kitűnő tanulmányi eredménye volt és ez ezután se fog megváltozni. *
- Nekem nincs nagy bajom a tömeggel. Néha jó, bár vannak olyan pillanatok, amikor jobb szeretek egyedül lenni, bár néha még egy ember társasága az nem okoz problémát. *pillant ismét a lányra, majd a kérdésre vállat ránt.*
- Őszíntén szólva semmit. Ismerkedtem és jártam a kúriát. Na és te? *kérdez vissza.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeSzer. Ápr. 23, 2008 7:30 pm

-Anglia biztos szép hely,bátyám volt ott és mesélt róla.Azt mondta hogy sokat esik az eső.Tényleg így van?
*Kérdezi mosolyogva*
-Hát ha nem egyedül vagyon akkor engem se,de ha egyedül akkor igen...bár nem szokott ezzel problémám lenni
*Mondja majd a fiúra pillant*
-Én...aludtam meg itt voltam.Beszélgettem pár emberrel...aztán semmit
*Mondja majd nézi a fiút*
Cyrus Seymour
Diák
Cyrus Seymour

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeSzer. Ápr. 23, 2008 7:37 pm

- Hát az tény, hogy elég sokat esik az eső, de hozzá lehet szokni, főleg, ha ott él az ember. *mondja a lánynak, majd annak következő szavait nem igen érti, de most nem fog visszakérdezni, inkább csak ásít egyet és közben lassan feláll. *
- Én most vizsont távozom, egy kicsit álmos vagyok. Majd még beszélünk, szia. *köszön el a prefektustól, majd a farkas daimonnal együtt besétálnak a kúriába és a Tibeti macska hálóig meg sem állnak.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeSzer. Ápr. 23, 2008 7:38 pm

//Ezer bocs,majd holnap írok rá,de nem tudok már gépelni olyan fáradt vok...majd holnap//
Vendég
Vendég

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 24, 2008 3:29 pm

*Layla sétál az udvaron,majd leül egy padra.Kicsit unatkozott már,ezért jött ki és remélte hogy van is kinn valaki.De csalódnia kellett,hiszen senki sincs kinn.Ekkor előveszi füzetét és rajzolni kezd.A kúria kapuját kezdi el,igen pontosan lerajzolni.Majd mikor kész a vázlat előveszi ceruzáit és kiszinezi a képet.Mikor kész van lapoz egyett és keres egy helyet amit lerajzolhat.Mikor az megvan folytatja a rajzolást*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 24, 2008 3:33 pm

*Shagrath lép ki az udvarra, a mai napon másodjára és Laylát pillantja meg, amint nagy bőszen rajzol valamit. Előbb csak messziről figyeli, majd közelebb sétál:*
-Szia Layla! Mi jót csinálsz? *Közben egészen mellé lép és leül nem túl messze tőle. Ránéz a rajzra és egészen elképed.*
~Nagyon ügyesen rajzol...~
-Nem keresel modellt magadnak? Mindig is vágytam egy képre amin én vagyok...
Vendég
Vendég

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 24, 2008 3:36 pm

-Szia.Lerajzoljalak?De ha nem baj kettőt csinálok belőle.De előbb nézd meg a rajzaim,mielőtt döntesz hogy igen vagy nem,mert ha nem tetszenek akkor inkább nem
*Mondja kissé mosolyogva,hiszen tisztában van vele hogy jól rajzol,mert sokan mondták már neki*
-Tessék.Van modell is.Bár az kicsi,de van más...minden féle
*Mondja majd a fiú kezébe nyomja a füzetét*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 24, 2008 3:39 pm

*Elveszi a füzetet, biccent és lapozgatásba kezd. Ahogy nézegeti a rajzokat egyre jobban tetszenek neki azok.*
-Nagyon ügyes vagy. Mondták már?
~Biztosan mondták már, hiszen nem lehet nem észrevenni a képeken az ügyességét...~
*Visszaadja a füzetet és kényelmesen elhelyezkedik, hátradől és mondja:*
-Nah, rajzolhatsz is...
Vendég
Vendég

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 24, 2008 3:42 pm

-Mondták már...de sose veszem komolyan.Nekem sose tetszik amit rajzolok.Ez a hiba a "művészekkel"
*Mondja és egyre jobban mosolyog*
-Rendben akkor ne mozdulj
*Mondja majd jól megnézi a fiút,és elkezdi lerajzolni.Mikor kész a vázlat,akkor megmutatja neki*
-Nah tetszik?De ez még csak a vázlat
*Mondja majd a háta mögül előveszi a ceruzáit és elkezdi szinessel átrajzolni*
-Nos ez lett a vége...
*Mondja reménykedve hogy tetszik a fiúnak a kép*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 24, 2008 3:44 pm

*A vázlaton végignézve máris felismerhetőek Shagrath kényelmes vonásai.*
-Nagyon tetszik... *És akkor megint csend, hagyja a mestert dolgozni, amint a kép kész van elkéri és meglesi. Elkerekednek szemei amikor egy másik Shagrath, egy tükörkép köszön vissza neki.*
-Elképesztően tehetséges vagy! Akkor ezt megtarthatom?
Vendég
Vendég

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 24, 2008 3:47 pm

-Ha vársz egy kicsit csinálok másolatot...holnap odaadom rendben?
*Kérdezi és örül hogy tetszik a fiúnak*
-Vagy lehet hogy most átrajzolom,mert minden rajzom megtartom...lehet hogy még kelleni fognak...báár nem hiszem hogy emléken kívül lesz belőle valami
*Mondja kissé szomorúan*
-De várj 2 percet és megcsinálom a másolatát
*Mondja és újra munkához lát*
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 33 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
33 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: