Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 15 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 15 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 15 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 15 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 15 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 15 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 15 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 15 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 15 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 15 I_vote_lcapUdvar - Page 15 I_voting_barUdvar - Page 15 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Udvar - Page 15 I_vote_lcapUdvar - Page 15 I_voting_barUdvar - Page 15 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+43
Fylsonien Celderionis
Nagy R. Anita
Angela Jones
Tanja Tereskova
Gerlice Éva
Shiwo Altolos
Ivet Bisera
Amaril Gwyneth
Leonard de Wandom
Játékmester
Lorelei Gloria Dobrah
Scarlett Emerald
Cirelin de Sovalon
Vaszilij Potrevszkij
Estera Linnet
Isabella Clerence
Celadine Leatherweed
Lisette Anhel
Jack Darkfield
Kalandmester
Claire Relge
Driana Stardew
Rupert Rankle
Felaern Yhendorn
Sofija Darina M. Snjezana
Justine Belmond-allidon
Atanas Iordan
Rosetta Waylan
Timothy Waylan
Alexandra Sirov
Victoria Dewey
Ivana Rosa Nadezhda
Ann-Tabitha Serenity
Mira Todorka
Sheila Leays
Luna Lynch
Aali White
Mélissa Lisette Élise
Irina Yoana
Jane Scott
Toomas Vladislav
Anaze White
Arabella Jagusia
47 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

Főkarakter : zsokica15@hotmail.com
Hozzászólások száma : 5022
Kaszt : Udvar - Page 15 Elemista
Üzenőláda : arabellajagusia

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Márc. 27, 2008 4:21 pm

First topic message reminder :

*Arabella lép ki a kúria ajtaján. A lépcsőn megáll majd körbenéz. Hosszú fekete talár fedi testét alatta pedig kék farmert és fehér polót visel. Táskája oldalán lifeg, melyben egy könyv néhány pergamen kapott helyet. Elindult a padok felé ahol 2 szaktársát pillantotta meg. Lassan lépkedett a padok felé. Vállán hóbaglya pihent, aranysárga szemeivel pásztázva a környéket.* -Sziasztok csatlakozhatok? *kérdezi halkan a srácokhoz érve, majd miután választ kapott leül egy másik padra, ahonnan hallhatja a társai szavait. Egyenlőre nem kérdez mást, tekintete az eget fürkészi.*
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Luna Lynch
Diák
Luna Lynch

Főkarakter : kaligandakabha@live.com
Hozzászólások száma : 61

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeSzer. Ápr. 09, 2008 6:38 pm

* - Én Holtak Őreis vagyok. * Majd kérdően néz, mikor Estella bemutatkozik . *
- Estella. Én ismerlek téged, már találkoztunk. Egyszer eljött él hozzám.
- Nem ülünk le? *Kérdi, majd megpillant egy üres padot.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeSzer. Ápr. 09, 2008 6:50 pm

-Alexej szintén holtal őrés.*köszön ö is az érkezöknek.* - Jól van béke van szivi.*Mondja ez Estllának. MAjd Arabella felé fordul.*-Valami oylansmit hogy mósdó aztán meg untma és el mentem aludni aztán enyi
Vendég
Vendég

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeSzer. Ápr. 09, 2008 6:52 pm

*Kíváncsi, hogy mi lehet az a levél, miről szólhat, miért lehet olyan lényeges, de nem kérdeződködik. A jelleméből adódóan nem kíváncsiskodik, nem kérdez fölöslegesen, főleg olyat, amit esetleg nem akarnának elárulni neki. Azután Lunára pillant és hirtelen bevillan neki, hogy honnan is volt ismerős a lány.* - Öhm.. ténlyeg, bocs. Rossz az arc és névmemóriám. *Nem mentegetőzésképp mondta, ez egyszerű tény. Úgy véli, hogy csuklyáját nincs miért a fején tartsa, ezért egy egyszerű mozdulattal hátrahajtja. Így láthatóvá válik ébenfekete haja és hófehér bőre. Aztán Alexejre tekint.* - Nem erről szól az egész. *Mondja kicsit lesúlytóan, bár maga sem tudja, hogy miért viselkedik így a fiúval.*
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeSzer. Ápr. 09, 2008 6:56 pm

*Alexej válaszára csak bólint. Örül, hogy kiderült valami. Megint csend telepszik a társaságra, de ezt most Arabella sem szeretné megtörni, és igazából nem is tudná mivel. Tekintetét ismét az égre emeli és azt kezdi el fűrkészni. Nincs kedve semmihez, csak ülni és élvezni a szellőt és a baráti csevejt, ami most épp nincs.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeSzer. Ápr. 09, 2008 7:06 pm

-Hát nem kéne ilyen bő beszédünek lenni. Na szóval hogy megy a tanulás? Szeretek?*Mosoly terül szét az arcán*-Amugy ti neketek mind 2 szülötk várázsló?
Vendég
Vendég

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeSzer. Ápr. 09, 2008 7:09 pm

*Csodálkozik Alexej kérdésén, de aztán válaszol is rájuk, bár nem túl bőven.* - Tanulás nagyon jól megy és igen, mindketten varázslók. *Feleli hidegen, aztán feltekint ismét az égre, pontosabban a Holdra. Kis idő elteltével a két diákra emeli pillantását és úgy dönt, hogy visszavonul. Lassan feláll a földről, aztán leporolja köpenyét, amelyről néhány fűszál lehull. Delila is feláll és gazdájára tekint.* - Mi most mennénk is. További szép estét. *Köszön el a diákoktól és egy biccentés kíséretében elindul a kúria felé. Delila követi Estellát és együtt felsétálnak a harmadik emeletre, ahol aztán betérnek a szobájukba.*
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeSzer. Ápr. 09, 2008 7:13 pm

*Arabella Alexejre emeli tekintetét. Kicsit furcsálja a kérdést, de válaszol* - Hát a bűbájtan és bájitaltan mehetne jobban is, azért remélem a vizsgákon átmegyek *próbál egy kis jókedvet csempészni a beszélgetésbe. És most megint jön a szülői kérdés.*- Igen mindketten azok. Neked? *kérdez vissza a dolgokra, majd a távolzó Estella után köszön* - Szia *újra a fiúra pillant és arcát fürkészve merül bele gondolataiba.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeSzer. Ápr. 09, 2008 7:22 pm

-Nekem a tanulás nem megyeget de az én apám varázstalan anyám meg meg halt. *meséli szomúan.*-De térjün átt mársa szóval szeretsz?*Moslyogok a lányra majd a fejére csap mintha el feljtene valamit.*-ÁÁ mindegy
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeSzer. Ápr. 09, 2008 7:28 pm

*Hát igen, nem kellemes dolog a szülőkről beszélni. Neki sajnos egyedül kellett megbirkóznia a fájdalommal, hisz mindkét szülőjét egyszerre vesztette el.* - Hát tudod, szóval... *dadog össze-vissza a feltett kérdésen, majd mivel egy kicsit el is pirult elfordul a fiútól. Nem tudja, hogy mondja el, de szeret a fiú társaságában lenni, habár még csak egyszer találkoztak, de már akkor is, valami láthatatlan erő vonzotta őt Alexejhez. Megköszörüli a torkát és belenéz a fiú szemeibe. Próbál belőlük valamit kiolvasni, hogy vajon ő mit érezhet, de ez most nem sikerül neki. Nagy levegőt vezs, és folytatja a mondókáját* - Hát jól érzem magam veled és én úgy érzem több van köztünk, mint barátság. De hát igazán még nem is ismerjük egymást *böki ki és most lehet, hogy valamit nagyon elrontott és többet szóba se áll vele a fiú*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeSzer. Ápr. 09, 2008 7:48 pm

Aleej picit meg lepdök a válaszon ,hiszen nem várt iylne mély és hosszu valomást.*-Hátt köszönöm ez jól eseik nagyon is.*Szórakozotan moslyodik el és ki veszi a pálcáját a kezéből csak anyit mond.*-Orhidessis. Amitöl virág esö hull a lányra.*~mondjuk hülye vagy alex jó?~
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeSzer. Ápr. 09, 2008 7:51 pm

*A virágesőn meglepődik, de nagyon tetszik neki. Örül, hogy a fiú nem negatívan reagált a vallomásra, ami egy kicsit tényleg hosszúra sikerült. Tekintetét ismét a fiúra emeli és halkan megkérdezi* - És te? *halvány pír szökik a lány arcára, ami a holdfényben nagyon jól látszik.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeSzer. Ápr. 09, 2008 7:56 pm

-Nos figyi ugy érzem lehetne valami de ahoz töbször kéne taliznunk és jobban meg ismerni egyámást, de edig nagyon aranyosnak tartalak. miért vörösödtél el?*Mosolyog a lányra.*- holnap este 7kor vízesésnél rá érsz majd?
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeSzer. Ápr. 09, 2008 7:59 pm

*A szavak nagyon jól esnek Arabellának és szívesen találkozna még a fiúval.* - Igen, én is úgy gondolom, hogy elöszőr ismerkedjünk. *A következő kérdésre még maga sem tudja a választ, így azt átugorja.* - Igen, ráérek, akkor holnap vízesésnél *ismétli meg, majd csendbe burkolózik.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeSzer. Ápr. 09, 2008 8:07 pm

*Aleej töri meg a hirtelen csendet. még mindig a lányra mosolyog.*-Naa jó legyünk egyszerüen emberiek. AN jó hát akkor mit szoktál a szabad idődben csinálni?-kérdezi kedvesen.*
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeSzer. Ápr. 09, 2008 8:10 pm

*Végre egy olyan kérdés, ami mögött nincs sötét és fájó múlt, így könnyen válaszol rá.* - Hát nagyon szeretek olvasni, rajzolni és nagyon szeretem az állatokat is *hirtelen nem jut más az eszébe így csak viszonozza a mosolyt és visszakérdez.* - Te? És amúgy melyik városból jöttél? *kérdezi még meg, aztán hagyja válaszolni a fiút.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeSzer. Ápr. 09, 2008 8:14 pm

-Értem az jó dolog én kosarazni, meg iylen mugli milyne szó ez? szóval ilyen sportokat szoktam csinálni. Én Szófiából jöttem ide szal hazai márka vagyok és te merröl hozzot ide a sors?*Kérdezi mosolyogva.*
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeSzer. Ápr. 09, 2008 8:17 pm

* Ő is szokott sportolni és kosarazni is szeret.* - Értem, és Magyarországról, azon belül pedig Budapest mellől érkeztem. Szerintem lassan be kellene menni, mert már kijárási tilalom van. *mondja, bár nem szívesen kel fel, hisz nagyon jól érzi magát Alex társaságában.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeSzer. Ápr. 09, 2008 8:20 pm

-Hát igen de miért is van eza tilalom mert ezt nem értem.*Nagy nehezen fell áll a padról mahd Arabellára néz.*-Aszem most el csoszogok aludni szia akkor holnap 7kot vízersés. Szia.*Ad d a láyn arcára 2 puszit majd meg fordul és el indul a kastély felé.*
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeSzer. Ápr. 09, 2008 8:23 pm

- Hát azt sajnos nem tudom *válaszol, hangja kissé szomorkásnak hangzik.* Jó éjszakát *mondja és ő is viszonozza a puszit *- holnap találkozunk, szia *köszön el, majd feláll a padról és még egyszer körbejárja a kúriát, hátha talál valakit akinek már nem szabadna kint tartózkodnia. Miután végzett a szemlével hálója felé veszi az irányt.*
Sheila Leays
Diák
Sheila Leays

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 1602
Kaszt : Udvar - Page 15 Jos

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 10, 2008 5:36 pm

*Sheila lépked lassú nyugodt lépteivel az udvarra.Mivel ma jo idő volt és van fekete újjatlan trikoba van fekete rövidnadrággal és bakancsba.Haja összevan fogva és egy kis apró csat villog benne.Karján karkötők nyakába szerelmétől kapott nyaklánca van.*~kicsit kezd hűvösödni~*gondolja és leül egy padra.Gondolkozni próbál de mostanába úgy érzi túl sokat törte az agyát ezért inkább most nézelődik és a kezén lévő forradásra néz.A kötést már levette de a heg megmaradt.*~csodás~*gondolja és nagyokat sóhajt.*
Victoria Dewey
Diák
Victoria Dewey

Főkarakter : az
Hozzászólások száma : 501
Kaszt : Udvar - Page 15 Mutatvanyos
Üzenőláda : újra itt, új msn, régi Vic Very Happy

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimePént. Ápr. 11, 2008 2:00 pm

*Mivel ragyogó az idő eldöntötte, hogy az udavron fog tartozkodni. Leül a kedvenc fája tövébe, és hátradöl. Sóhajt egyet, keresztba teszi a lábát és hallkan dúdolgat. Pár perc után ezt megunja, feláll és elkezd járkálni mindenfelé, közben még mindig dudolgat.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimePént. Ápr. 11, 2008 2:05 pm

*Lee érkezik az Udvarra. Eddig otthon volt de most kijött levegőzni. Beleszippant egy mélyet a levegőbe majd elkezd sétállgtni. Kutyája ott fut mellette. Miközben Lee sétál kutyája körülugrállja őt. Egy lányt pillant meg akit még nem is látott eddig. Odamegy a járkáló lányhoz. Pont egymással szemben vannak. Lee rámosolyodik majd így szól*-Szia! Szerintem még nem ismerjük egymást Lee Hansang vagyok!*Mondja a lánynak mosolyogva majd meglátja a bestiás jelvényét. Halványan elmosolyodik*~Áhh szóval szakombeli~*Bernádt közben megszaglássza a lányt*
Victoria Dewey
Diák
Victoria Dewey

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimePént. Ápr. 11, 2008 2:13 pm

*Ránéz a fiúra.* -Hello...Victoria Dewey vagyok..-mondja majd a kezét nyujtja felé. Elsőéves vagyok, és még nemm találkozhattunk.-mondja még mindig mosolyogva. Észreveszi a bertnáthegyit, majd lehajol hozzá és megsimogatja.
-Aranyos...hogy hivják?-kérdezi miközben a kutya fejét simogatja.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimePént. Ápr. 11, 2008 2:17 pm

*Lee kicsit furcsállva tekint a lányra*~Itt mindenki elsős...még~*Gondolja magában amjd vállat von. Elmosolyodik Bernádton aki szívesen fogadja a simogatást. Közben kezet ráz a lánnyal*-Bernádtnak*Mondja a lánynak majd folytatja*-Mesélj az életedről egy kicsit!*Mondja a lánynak miközben Bernádt elszalad előle. Lee már tujda hogy mi fog következni ezért halványan elmosolyodik. Kis idő múlva egy bottal a szájában viharzik a lány elé majd ott marad és leül elé. Játszani szeretne. Méghozzá azt szeretné ha eldobnák neki a botot*
Victoria Dewey
Diák
Victoria Dewey

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitimePént. Ápr. 11, 2008 2:24 pm

-Aranyos....nos magamról anyit hogy van egy húgom, bár nem a legjobb kapcsolat van kötünk-*teszi hozzá mosolyogva*-a szüleim boldogok... nem nagyon fedeztem fel eddig még mindet...féltem hogy egyedül eltévedek...szeretek olvasni és persze a gitáromon játszani. Mesélnél magadról te is?-kérdezi mosolyogva majd elveszi Bernárdt-tól a botot és elhajitja.*
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 15 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
15 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: