Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+43Fylsonien Celderionis Nagy R. Anita Angela Jones Tanja Tereskova Gerlice Éva Shiwo Altolos Ivet Bisera Amaril Gwyneth Leonard de Wandom Játékmester Lorelei Gloria Dobrah Scarlett Emerald Cirelin de Sovalon Vaszilij Potrevszkij Estera Linnet Isabella Clerence Celadine Leatherweed Lisette Anhel Jack Darkfield Kalandmester Claire Relge Driana Stardew Rupert Rankle Felaern Yhendorn Sofija Darina M. Snjezana Justine Belmond-allidon Atanas Iordan Rosetta Waylan Timothy Waylan Alexandra Sirov Victoria Dewey Ivana Rosa Nadezhda Ann-Tabitha Serenity Mira Todorka Sheila Leays Luna Lynch Aali White Mélissa Lisette Élise Irina Yoana Jane Scott Toomas Vladislav Anaze White Arabella Jagusia 47 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Márc. 27, 2008 4:21 pm | |
| First topic message reminder :
*Arabella lép ki a kúria ajtaján. A lépcsőn megáll majd körbenéz. Hosszú fekete talár fedi testét alatta pedig kék farmert és fehér polót visel. Táskája oldalán lifeg, melyben egy könyv néhány pergamen kapott helyet. Elindult a padok felé ahol 2 szaktársát pillantotta meg. Lassan lépkedett a padok felé. Vállán hóbaglya pihent, aranysárga szemeivel pásztázva a környéket.* -Sziasztok csatlakozhatok? *kérdezi halkan a srácokhoz érve, majd miután választ kapott leül egy másik padra, ahonnan hallhatja a társai szavait. Egyenlőre nem kérdez mást, tekintete az eget fürkészi.* | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Luna Lynch Diák
Főkarakter : kaligandakabha@live.com Hozzászólások száma : 61
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 09, 2008 6:38 pm | |
| * - Én Holtak Őreis vagyok. * Majd kérdően néz, mikor Estella bemutatkozik . * - Estella. Én ismerlek téged, már találkoztunk. Egyszer eljött él hozzám. - Nem ülünk le? *Kérdi, majd megpillant egy üres padot.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 09, 2008 6:50 pm | |
| -Alexej szintén holtal őrés.*köszön ö is az érkezöknek.* - Jól van béke van szivi.*Mondja ez Estllának. MAjd Arabella felé fordul.*-Valami oylansmit hogy mósdó aztán meg untma és el mentem aludni aztán enyi |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 09, 2008 6:52 pm | |
| *Kíváncsi, hogy mi lehet az a levél, miről szólhat, miért lehet olyan lényeges, de nem kérdeződködik. A jelleméből adódóan nem kíváncsiskodik, nem kérdez fölöslegesen, főleg olyat, amit esetleg nem akarnának elárulni neki. Azután Lunára pillant és hirtelen bevillan neki, hogy honnan is volt ismerős a lány.* - Öhm.. ténlyeg, bocs. Rossz az arc és névmemóriám. *Nem mentegetőzésképp mondta, ez egyszerű tény. Úgy véli, hogy csuklyáját nincs miért a fején tartsa, ezért egy egyszerű mozdulattal hátrahajtja. Így láthatóvá válik ébenfekete haja és hófehér bőre. Aztán Alexejre tekint.* - Nem erről szól az egész. *Mondja kicsit lesúlytóan, bár maga sem tudja, hogy miért viselkedik így a fiúval.* |
| | | Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 09, 2008 6:56 pm | |
| *Alexej válaszára csak bólint. Örül, hogy kiderült valami. Megint csend telepszik a társaságra, de ezt most Arabella sem szeretné megtörni, és igazából nem is tudná mivel. Tekintetét ismét az égre emeli és azt kezdi el fűrkészni. Nincs kedve semmihez, csak ülni és élvezni a szellőt és a baráti csevejt, ami most épp nincs.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 09, 2008 7:06 pm | |
| -Hát nem kéne ilyen bő beszédünek lenni. Na szóval hogy megy a tanulás? Szeretek?*Mosoly terül szét az arcán*-Amugy ti neketek mind 2 szülötk várázsló? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 09, 2008 7:09 pm | |
| *Csodálkozik Alexej kérdésén, de aztán válaszol is rájuk, bár nem túl bőven.* - Tanulás nagyon jól megy és igen, mindketten varázslók. *Feleli hidegen, aztán feltekint ismét az égre, pontosabban a Holdra. Kis idő elteltével a két diákra emeli pillantását és úgy dönt, hogy visszavonul. Lassan feláll a földről, aztán leporolja köpenyét, amelyről néhány fűszál lehull. Delila is feláll és gazdájára tekint.* - Mi most mennénk is. További szép estét. *Köszön el a diákoktól és egy biccentés kíséretében elindul a kúria felé. Delila követi Estellát és együtt felsétálnak a harmadik emeletre, ahol aztán betérnek a szobájukba.* |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 09, 2008 7:13 pm | |
| *Arabella Alexejre emeli tekintetét. Kicsit furcsálja a kérdést, de válaszol* - Hát a bűbájtan és bájitaltan mehetne jobban is, azért remélem a vizsgákon átmegyek *próbál egy kis jókedvet csempészni a beszélgetésbe. És most megint jön a szülői kérdés.*- Igen mindketten azok. Neked? *kérdez vissza a dolgokra, majd a távolzó Estella után köszön* - Szia *újra a fiúra pillant és arcát fürkészve merül bele gondolataiba.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 09, 2008 7:22 pm | |
| -Nekem a tanulás nem megyeget de az én apám varázstalan anyám meg meg halt. *meséli szomúan.*-De térjün átt mársa szóval szeretsz?*Moslyogok a lányra majd a fejére csap mintha el feljtene valamit.*-ÁÁ mindegy |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 09, 2008 7:28 pm | |
| *Hát igen, nem kellemes dolog a szülőkről beszélni. Neki sajnos egyedül kellett megbirkóznia a fájdalommal, hisz mindkét szülőjét egyszerre vesztette el.* - Hát tudod, szóval... *dadog össze-vissza a feltett kérdésen, majd mivel egy kicsit el is pirult elfordul a fiútól. Nem tudja, hogy mondja el, de szeret a fiú társaságában lenni, habár még csak egyszer találkoztak, de már akkor is, valami láthatatlan erő vonzotta őt Alexejhez. Megköszörüli a torkát és belenéz a fiú szemeibe. Próbál belőlük valamit kiolvasni, hogy vajon ő mit érezhet, de ez most nem sikerül neki. Nagy levegőt vezs, és folytatja a mondókáját* - Hát jól érzem magam veled és én úgy érzem több van köztünk, mint barátság. De hát igazán még nem is ismerjük egymást *böki ki és most lehet, hogy valamit nagyon elrontott és többet szóba se áll vele a fiú* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 09, 2008 7:48 pm | |
| Aleej picit meg lepdök a válaszon ,hiszen nem várt iylne mély és hosszu valomást.*-Hátt köszönöm ez jól eseik nagyon is.*Szórakozotan moslyodik el és ki veszi a pálcáját a kezéből csak anyit mond.*-Orhidessis. Amitöl virág esö hull a lányra.*~mondjuk hülye vagy alex jó?~ |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 09, 2008 7:51 pm | |
| *A virágesőn meglepődik, de nagyon tetszik neki. Örül, hogy a fiú nem negatívan reagált a vallomásra, ami egy kicsit tényleg hosszúra sikerült. Tekintetét ismét a fiúra emeli és halkan megkérdezi* - És te? *halvány pír szökik a lány arcára, ami a holdfényben nagyon jól látszik.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 09, 2008 7:56 pm | |
| -Nos figyi ugy érzem lehetne valami de ahoz töbször kéne taliznunk és jobban meg ismerni egyámást, de edig nagyon aranyosnak tartalak. miért vörösödtél el?*Mosolyog a lányra.*- holnap este 7kor vízesésnél rá érsz majd? |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 09, 2008 7:59 pm | |
| *A szavak nagyon jól esnek Arabellának és szívesen találkozna még a fiúval.* - Igen, én is úgy gondolom, hogy elöszőr ismerkedjünk. *A következő kérdésre még maga sem tudja a választ, így azt átugorja.* - Igen, ráérek, akkor holnap vízesésnél *ismétli meg, majd csendbe burkolózik.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 09, 2008 8:07 pm | |
| *Aleej töri meg a hirtelen csendet. még mindig a lányra mosolyog.*-Naa jó legyünk egyszerüen emberiek. AN jó hát akkor mit szoktál a szabad idődben csinálni?-kérdezi kedvesen.* |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 09, 2008 8:10 pm | |
| *Végre egy olyan kérdés, ami mögött nincs sötét és fájó múlt, így könnyen válaszol rá.* - Hát nagyon szeretek olvasni, rajzolni és nagyon szeretem az állatokat is *hirtelen nem jut más az eszébe így csak viszonozza a mosolyt és visszakérdez.* - Te? És amúgy melyik városból jöttél? *kérdezi még meg, aztán hagyja válaszolni a fiút.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 09, 2008 8:14 pm | |
| -Értem az jó dolog én kosarazni, meg iylen mugli milyne szó ez? szóval ilyen sportokat szoktam csinálni. Én Szófiából jöttem ide szal hazai márka vagyok és te merröl hozzot ide a sors?*Kérdezi mosolyogva.* |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 09, 2008 8:17 pm | |
| * Ő is szokott sportolni és kosarazni is szeret.* - Értem, és Magyarországról, azon belül pedig Budapest mellől érkeztem. Szerintem lassan be kellene menni, mert már kijárási tilalom van. *mondja, bár nem szívesen kel fel, hisz nagyon jól érzi magát Alex társaságában.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 09, 2008 8:20 pm | |
| -Hát igen de miért is van eza tilalom mert ezt nem értem.*Nagy nehezen fell áll a padról mahd Arabellára néz.*-Aszem most el csoszogok aludni szia akkor holnap 7kot vízersés. Szia.*Ad d a láyn arcára 2 puszit majd meg fordul és el indul a kastély felé.* |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 09, 2008 8:23 pm | |
| - Hát azt sajnos nem tudom *válaszol, hangja kissé szomorkásnak hangzik.* Jó éjszakát *mondja és ő is viszonozza a puszit *- holnap találkozunk, szia *köszön el, majd feláll a padról és még egyszer körbejárja a kúriát, hátha talál valakit akinek már nem szabadna kint tartózkodnia. Miután végzett a szemlével hálója felé veszi az irányt.* | |
| | | Sheila Leays Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1602 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Ápr. 10, 2008 5:36 pm | |
| *Sheila lépked lassú nyugodt lépteivel az udvarra.Mivel ma jo idő volt és van fekete újjatlan trikoba van fekete rövidnadrággal és bakancsba.Haja összevan fogva és egy kis apró csat villog benne.Karján karkötők nyakába szerelmétől kapott nyaklánca van.*~kicsit kezd hűvösödni~*gondolja és leül egy padra.Gondolkozni próbál de mostanába úgy érzi túl sokat törte az agyát ezért inkább most nézelődik és a kezén lévő forradásra néz.A kötést már levette de a heg megmaradt.*~csodás~*gondolja és nagyokat sóhajt.* | |
| | | Victoria Dewey Diák
Főkarakter : az Hozzászólások száma : 501 Kaszt : Üzenőláda : újra itt, új msn, régi Vic
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Ápr. 11, 2008 2:00 pm | |
| *Mivel ragyogó az idő eldöntötte, hogy az udavron fog tartozkodni. Leül a kedvenc fája tövébe, és hátradöl. Sóhajt egyet, keresztba teszi a lábát és hallkan dúdolgat. Pár perc után ezt megunja, feláll és elkezd járkálni mindenfelé, közben még mindig dudolgat.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Ápr. 11, 2008 2:05 pm | |
| *Lee érkezik az Udvarra. Eddig otthon volt de most kijött levegőzni. Beleszippant egy mélyet a levegőbe majd elkezd sétállgtni. Kutyája ott fut mellette. Miközben Lee sétál kutyája körülugrállja őt. Egy lányt pillant meg akit még nem is látott eddig. Odamegy a járkáló lányhoz. Pont egymással szemben vannak. Lee rámosolyodik majd így szól*-Szia! Szerintem még nem ismerjük egymást Lee Hansang vagyok!*Mondja a lánynak mosolyogva majd meglátja a bestiás jelvényét. Halványan elmosolyodik*~Áhh szóval szakombeli~*Bernádt közben megszaglássza a lányt* |
Főkarakter : az Hozzászólások száma : 501 Kaszt : Üzenőláda : újra itt, új msn, régi Vic
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Ápr. 11, 2008 2:13 pm | |
| *Ránéz a fiúra.* -Hello...Victoria Dewey vagyok..-mondja majd a kezét nyujtja felé. Elsőéves vagyok, és még nemm találkozhattunk.-mondja még mindig mosolyogva. Észreveszi a bertnáthegyit, majd lehajol hozzá és megsimogatja. -Aranyos...hogy hivják?-kérdezi miközben a kutya fejét simogatja.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Ápr. 11, 2008 2:17 pm | |
| *Lee kicsit furcsállva tekint a lányra*~Itt mindenki elsős...még~*Gondolja magában amjd vállat von. Elmosolyodik Bernádton aki szívesen fogadja a simogatást. Közben kezet ráz a lánnyal*-Bernádtnak*Mondja a lánynak majd folytatja*-Mesélj az életedről egy kicsit!*Mondja a lánynak miközben Bernádt elszalad előle. Lee már tujda hogy mi fog következni ezért halványan elmosolyodik. Kis idő múlva egy bottal a szájában viharzik a lány elé majd ott marad és leül elé. Játszani szeretne. Méghozzá azt szeretné ha eldobnák neki a botot* |
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Ápr. 11, 2008 2:24 pm | |
| -Aranyos....nos magamról anyit hogy van egy húgom, bár nem a legjobb kapcsolat van kötünk-*teszi hozzá mosolyogva*-a szüleim boldogok... nem nagyon fedeztem fel eddig még mindet...féltem hogy egyedül eltévedek...szeretek olvasni és persze a gitáromon játszani. Mesélnél magadról te is?-kérdezi mosolyogva majd elveszi Bernárdt-tól a botot és elhajitja.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |