Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 21 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 21 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+43Fylsonien Celderionis Nagy R. Anita Angela Jones Tanja Tereskova Gerlice Éva Shiwo Altolos Ivet Bisera Amaril Gwyneth Leonard de Wandom Játékmester Lorelei Gloria Dobrah Scarlett Emerald Cirelin de Sovalon Vaszilij Potrevszkij Estera Linnet Isabella Clerence Celadine Leatherweed Lisette Anhel Jack Darkfield Kalandmester Claire Relge Driana Stardew Rupert Rankle Felaern Yhendorn Sofija Darina M. Snjezana Justine Belmond-allidon Atanas Iordan Rosetta Waylan Timothy Waylan Alexandra Sirov Victoria Dewey Ivana Rosa Nadezhda Ann-Tabitha Serenity Mira Todorka Sheila Leays Luna Lynch Aali White Mélissa Lisette Élise Irina Yoana Jane Scott Toomas Vladislav Anaze White Arabella Jagusia 47 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Márc. 27, 2008 4:21 pm | |
| First topic message reminder :
*Arabella lép ki a kúria ajtaján. A lépcsőn megáll majd körbenéz. Hosszú fekete talár fedi testét alatta pedig kék farmert és fehér polót visel. Táskája oldalán lifeg, melyben egy könyv néhány pergamen kapott helyet. Elindult a padok felé ahol 2 szaktársát pillantotta meg. Lassan lépkedett a padok felé. Vállán hóbaglya pihent, aranysárga szemeivel pásztázva a környéket.* -Sziasztok csatlakozhatok? *kérdezi halkan a srácokhoz érve, majd miután választ kapott leül egy másik padra, ahonnan hallhatja a társai szavait. Egyenlőre nem kérdez mást, tekintete az eget fürkészi.* | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 09, 2008 11:44 am | |
| -Értem. És miért nem látogatod meg? Szerintem Cirelin de Sovalon Úrnő biztosan megengedné, hogy valamelyik hétvégén elmehes Angliába. Nekem is hiányoznak a falumban élők, de majd csak a nyári szünetben látogatok haza hozzájuk. De beszéljünk egy kicsit vidámabb témáról.*mondja, mert megpillantotta a lány arcát, amin eléggé látszik, hogy Justine szomorú. Ő is az nem is kicsit, de tudja, hogy el kell fogaddni azt, ami van. Meg aztán nem sokára vége a tanévnek, bár még le kell tennie a vizsgát,amire nagyon sokat tanul esténként. Talán ezért fáradt annyira, bár ez nem látszik meg rajta. Ezt csak ő érzi.* |
| | | Justine Belmond-allidon Diák
Hozzászólások száma : 19 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 09, 2008 11:47 am | |
| *Hálás volt a lánynak amiért nem erőltette a témát,de tanácsát megfogatdja.* -Majd ha eltelik egy kis idő,végtére is csak nem rég hagytam el őt,nem rohanhaton mindig vissza hozzá.-*felete kissé jobbkedvre derülve majd a háttámlára könyökölt.* -És te hogyan miképp érkeztél ide?-*kérdezte kíváncsian,ő már nagyjábol tudja hogy azért mert nem voltak a szülei olyanok amilyenek az ideális szülők meg a varázslás is vonzotta nagyon is.* | |
| | | Aali White Diák
Főkarakter : aaliwhite@hotmail.com Hozzászólások száma : 2258 Kaszt : Üzenőláda : - Mindig is tudtuk, hol a határ.
- És csak óvatosan léptük át.
Illik zavarni, ha játszani akarsz
(\_/)
(O.o)
(><)
/_|_\
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 09, 2008 11:49 am | |
| *Aali érkezi az udvarra ki. Észreveszi Katát, őt már ismeri, szóval integet is neki.* -Szia, Kata! *Kiáltja az udvar másik feléből, ahonnan kijött a kúriából. Miközben közeledik a kis beszélgető pároshoz, észreveszi, hogy az egyiküket nem ismeri. Ha odaért, ezt mindja.* -Sziastok! aali White vagyok. Dalnokocska. *Hallja az utolsó mondatokban ata hangját, és Justine szomokás arcát, de nem tudja teljesen az okokat, de nem is kérdez rá.* ~Biztos, valami szomorú témáról beszélgettek. ~ *Gondolja.* -Hát nincs szép tavaszi idő? Szerintem nagyon. Ugye, Csirri? *Mondja a madárkájának, aki felette sétálgat. * -Dedede, nagyon jó az idő. *Csirirpeli, de ezt a többiek nem érthetik, csak Aali. Hacsak, valameklyiküknek van daimónja, aki történetesen feketerigó.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 09, 2008 11:53 am | |
| -Én Magyarországon születtem, de itt éltem Bulgáriában, mert apám bolgár volt.*válaszol röviden a lánynak,majd megpillantja az érkező Aalit.Örül, hogy láthatja a lányt.*-Szia Aali! Mi újság veled? Régen találkoztunk már. Mesélj! Hogy megy a tanulás? Nekem nem valami jól.*vallja be kicsit szomorúan.*-De igyekszem jobban figyelni az órákon.*mondja mosolyogva mind a két lánynak.* |
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 09, 2008 11:58 am | |
| *A beszélgetésbe egy harmadik személy is bekapcsolodik kit még nem ismert.Szomorkás arcát elrejti a széles mosoly mögött s bemutatkozik ő is Aalinak.* -Szio,a nevem Justine Belmond és Árnydalnok hallgatója vagyok eme remek sulinak.-*felei a lánynak mosolyogva,majd kicsit csendben marad mivel ő még nem volt egy órán sem,ebből a témából kipottyant.* -Remélem nem lesz olyan nehéz ahogy mondjátok,teljesen megrémítetek!-*tetted megrökönyödéssel adta elő,majd mikor nem bírta tovább tartani magát,hatalmas nevetésben tört ki.* | |
| | | Aali White Diák
Főkarakter : aaliwhite@hotmail.com Hozzászólások száma : 2258 Kaszt : Üzenőláda : - Mindig is tudtuk, hol a határ.
- És csak óvatosan léptük át.
Illik zavarni, ha játszani akarsz
(\_/)
(O.o)
(><)
/_|_\
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 09, 2008 12:11 pm | |
| -Hát igen, a tanulás. Az tényleg nehéz. És most, hogy közelegnek a viszgák, még többet kellene. Peidg annyira nehezek az anyagok. Én pl. a Transportust egyszerűen nem tudom! Akárhogyan is próbálom nem megy. Nézzétek.*azzal előszedi a pálcáját, megteszi a pálcamozduéatot, és kimondja.* -Transportus! *Éppen egy dobozkára mutatott, amely a földön volt. A mozdulat végénél pedig vélelenül a közeli padban kötött ki.* -Eddfig ez a rekordom. Szóüval ennyit ró,am ilyen térne. De bocsika, nekem most mennem kell. *Igaz, hogy csak percekkel ezelőtt jött ide, és furának tűnhet, hogy már most megy, de be akar mennio, valahogy nem érzi jól kint most magát.* -amúgy nem olyan nehezek. Csak a bűbájok. Szerintem. A LLI könnyű. De a dalnokok azzal nincsenek kisegítve. *Kicsit kesernyésen mosolyog egyet, aztán egy igazit, és visszamegy a kastélyba, miután saeko fordult.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 09, 2008 12:17 pm | |
| -Szia Aali! *köszön a távozó lánynak,majd Justine-hez fordul.*-Nyugodj meg. Lehet, hogy nehéz lesz, de lehet, hogy csak azért mondjk, hogy ránkijesszenek. Ha elég sokat tanulsz a vizsgákra akkor át fogsz menni. Ha nem akkor sincs baj, maximum ismét elsős leszel. Szerintem nem könnyű megtanulni a bűbájokat,de idővel sikerülni fog.*mondja a lánynak, majd órájára pillant és feláll a padról.*-Ha nem haragszol, most mennem kell. Van egy kis dolgom, de remélem, hogy a mai nap folyamán találkozunk. Ha máskor nem is, de órán biztosan.Viszlát ! Szia! *köszön el a lánytól, majd sebes léptekkel elindul a kúria felé.* |
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 09, 2008 12:21 pm | |
| -Szia!--*köszön el a távozo lánytol ki utoljára érkezett majd Katára figyelt ki magyarázta neki a dolgokat.Biztos meg fog vele birkozni,emiatt nem aggodott.Vagy mégis...?* -Huh hát mindenesetre megprobálom hisz azért vagyok itt!-*felete mosolyogva majd a lány az órájára pillant s ő is kimentette magát és elment a katély felé.Egyedül maradván az udvart csodálta majd megunva a bámészkodást visszament a szobájába olvasni.* | |
| | | Celadine Leatherweed Diák
Hozzászólások száma : 732
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 09, 2008 1:11 pm | |
| *Egész "állatkertjével" együtt lép ki az udvarra. Haja lófarokba van fogva, leginkább a meleg miatt, egyébként mostanában nem nagyon szereti így hordani. Öltözékében nincs semmi extra; egy sima kék türkizkék top és kedvenc fehér térdnadrágja. Sportcipőjével - ami türkizkék színű - egy követ rugdos maga előtt, nem is figyel arra van-e itt valaki rajta kívül. Szinte az összes állatkája elrohan játszadozni, csak a daimonja marad vele, aki ugyanolyan némán járkál mint ő. Néhányszor körbejárja az udvart, majd lehuppan a patak mellé, karjával szokás szerint átkarolja a térdét. Adan mellé telepedik, és mindketten a vizet nézik. A némaságot továbbra is fenntartják* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 09, 2008 1:19 pm | |
| *Avril sétál ide teljesen nyugodtan. Meeky a kezében épp kapálózik hiszen sosem bírja ki az ivást kapálózás nélkül. A kiskecske úgy iszik mint egy kisröfi de ezért szeressük. Leengedi majd az a kikövezett úton kezd futkosni és dobogtatni a patájával. Odafut az alacsony Cass-hez és elkezdi csócsálni a fehér térdnadrágját. Rózsaszínes felsőjén végigsimít majd odafut Meeky-hez* ENGEDD MÁR EL! *ordít a kecskére mire az olyan erősen beleharap a nadrágba hogy Avril rántására leszakad a kis koboldlányról. AVril feje elvörösödik és az ajkába harap*Bo...bocsi. *nyögi ki vékony hangon...* |
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 09, 2008 1:26 pm | |
| *Enyhén kifejezve meglepődik amikor egy csöpp kecske kezdi rángatni a kedvenc nadrágját, és Adan is ijedten ugrik fel az ölébe. A fél-koboldlánynak még feleszmélni sincs ideje, a nadrágja végéből máris kiszakad egy öklömnyi rész. Ugyanebben a pillanatban látja meg Avril-t. Dühnek nyoma sincs rajta, csak vigyorog, és föláll a fűből* - Ugyan, semmi baj. Csak egy ruha, nem számít *Persze ez nem teljesen igaz, mert igenis számít, ez volt a kedvenc gatyája... Na de mindegy, túl lehet élni* Ez a te kecskéd? *Kérdi felvont szemöldökkel, és óvatosan megsimogatja a kecske fejét - természetesen csak ha hagyja. Közben a peléje és rózsaszín bébi törpegolymókja visszaugrálnak mögé, és ők is kíváncsian szemlélik a különös négylábút* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 09, 2008 1:35 pm | |
| Öhm... igen...* a vörösség eltűnik és helyette zavarban levés...* Nagyon aranyos állataid vannak...*mondja mosolyogva. * Linával nem találkoztál azóta? Te izgulsz a vizsgák miatt? Monnd csak milyen új tárgyakat fogsz majd felvenni? Nem jössz fel a zsobámba tárgyat választani? *nyitja ki a kérdések csapját aminek vizét egyenesen Cass arcába engedi... amennyiben felmegy vele elindul* |
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 09, 2008 1:45 pm | |
| *Arra észül, hogy agyon dicsérgesse az aranyos, picurka kecskét, de aztán letesz erről a tervéről. Amúgy is süt róla, hogy állatmániában szenved, nem muszáj minden adandó alkalommal kimutatnia ezt. A dícséretet megköszöni, a sok kérdést meg próbálja észben tartani és válaszolgat is rájuk egyesével, miközben elindul Avril oldalán a kastély felé* - Nem, nem igazán. Remélem jobban van már, a bálon tényleg nem nézett ki túl jól. A vizsgák miatt? Hát... Minden este a tankönyveket olvasgatom, mégsem ragad meg semmi az agyamban, szóval igen. Nagyjából annyira izgulok mintha a kivégzésemre mennék. Az új tárgyakról még nem gondolkodtam, igazából fogalmam sincs mi érdekel, vagy egyátalán mi akarok lenni. De, szívesen! Na és te láttad már Linát? *Mikor elérik a kúria kapuját megáll és körbenéz. Mindegyik állatát látja, és reméli visszatalálnak a szobába - bár fölösleges emiatt aggódnia, eddig mindig visszataláltak. Fölkapja hát Adan-t és egy nagyonutolsó pillantást vetve állatkáira felzárkózik Avril mögé* | |
| | | Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 09, 2008 5:41 pm | |
| *Arabella az óra után az udvaron talált magának egy olyan helyet, ahol elmélkedhet. Leült az egyik padra, térdeit felhúzta és újra elővette a könyvet, amit már majdnem kiolvasott. Közben néha feltekint a könyvből, hátha valaki ismerőst pillant meg, akivel beszélgethet egy kicsit, de ha nem akkor sincs semmi gond, a könyv is remek társául szolgál.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 09, 2008 5:45 pm | |
| *Alexej sétál le az udvara már megint el feledkezet egy órárol szegény kicsit feldékeny. MIkor le ér körbe néz és egy olvasó lányt v pillnat meg ugy dönt oda megy hozzá.*-Hello, szia szevasz találkoztunk mi már valahol?*Teszi fel a kérdést mkivel bizotos benne hogy látta már valahol.* |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 09, 2008 5:49 pm | |
| *Egy ismerős hang cseng fülében. Felpillant a könyvből és ránéz a fiúra. Rémlik neki az arca, és már azt is tudja honnan. Az étkezőben találkoztak, mikor Rose azt a fura levelet kapta.* - Szia, igen múltkor az étkezőben *küld egy apró mosolyt a fiú felé * És mi újság veled? *kérdezi, miközben a könyvet becsukja és táskájába teszi.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 09, 2008 5:53 pm | |
| *Egy csuklyás alak közeledik az udvar felé. Fekete köpenyébe néha belemar a szellő. Az oldalán egy aranyszőrű leopárd lépked, vélhetőleg a lány daimónja. Mindketten megpillantják a két diákot, és úgy vélik, nem lenne rossz egy kis társaság. Elindulnak feléjük és mikor elérik őket, megállnak előttük. Estellának órákról ismerősnek tűnik a lány, viszont a nevét nem tudja. Alexejt meg ismeri. Biccent a két diáknak, aztán Arabella felé fordul és bemutatkozik szokásos hűvös hangnemében.* - Estella Grimaldi, Holtak Őre. *Ezután daimónjára tekint és őt is bemutatja.* - Ő meg Delila, a daimónom. *Sosem szokott így bemutatkozni, hogy a leopárdot is bemutatja, de hát kivételek vannak. Delila leül gazdája mellé a földre és végigmustrálja mindkét diákot.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 09, 2008 5:56 pm | |
| -Szia jég királynő.*Köszön Estelának. A másik lány felé fordul.-Már tudom ki vagy! azoza jobban vagy? Amugy semmi különös tegnap párbajoztam Jackel egy kcsit.*teszi hozzá nagy vigyoral.* |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 09, 2008 6:05 pm | |
| - Igen, tényleg használt az ötlet. Köszi *mosolyog még mindig. Maga sem tudja miért van ilyen jó kedve, a mai óra után. Na de ez most nem számít. Arabella felpillant a még ismeretlen lányra. A bemutatkozást végighallgatja, majd ő is belekezd.* - Arabella Jagusia, elemista * mondja, majd a daimónt kezdi el fűrkészni. Nem tudja mit is mondhatna még a lánynak.* - Nem ültök le? - kérdezi aztán néhány néma perc után. Tekintetével az eget fürkészi, majd újra társaira pislog.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 09, 2008 6:09 pm | |
| *A jég királynő megjegyzésre csak vág egy fintort, de ezt nem láthatják a többiek, hiszen csuklya takarja az arcát. Meghallgatja Arabella bemutatkozását, aztán meg feltekint az égre. Szokásos dolog ez már nála, hogy esténként az eget fürkészi. Nem mintha olyan sokmindent ki tudna olvasni belőle, egyszerűen csak szereti ezt csinálni. Ezután hellyel kínálják, de ő inkább a földre ül le. A természethez való közelséget maga sem tudja, hogy miért szereti ennyire. Egy egyszerű mozdulattal lehuppan a földre és törökülésbe helyetkedik. Aztán kezeit maga mögé támasztja és kicsit hátradől. Feltekint a két diákra és végigméri mindkettejüket. Delila észreveszi Arabella fürkésző tekintetét, de nem viszonozza azt, inkább összegömbölyödve a földre fekszik.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 09, 2008 6:11 pm | |
| //Lana, ez egy szerepjátékos téma, ide ne írj useren. Vedd fel az egyik bestiamesteres prefektust MSN-re, vagy írj neki privát üzenetet, és beszéld meg vele a dolgokat. ^^// |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 09, 2008 6:18 pm | |
| -Jó, jó nem kel mindjárt be sértödni kérem szépen. Jó ezt halani hogy végre sikerült valami amit én is mondtam.*Szól vidáman majd le huppan a lány mellé a padra.*-Nincs Rossz este nem?*Kérdezi a lányoktol.*-Jég királynő még mindig nem szabad meg simogatni az áltakádat? |
| | | Luna Lynch Diák
Főkarakter : kaligandakabha@live.com Hozzászólások száma : 61
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 09, 2008 6:21 pm | |
| * A bit órának már rég vége volt. Telt már el egy jó pár nap. SZörnyű volt, mikor kirobbant a kotyvaléka.* ~ Mi lenne Garv ha kimennénk kicsit az udvarra friss levegőt szívni?~ * Az ében fekete holló csak bólintott.Majd lassan bezárta az ajtót. Felvette a talárját és elindult a folyosón daimonjával. Hamarosan leért az udvarra, ahol megpillantotta Estellát és egy kisebb társaságot akivel társalgott. Odament hozzájuk.* - Sziasztok! Luna vagyok . * Jelenti ki, majd íriszeivel körbepáztázta őket, és egy kisebb mosolyt ejtett feléjük.* -Nem zavarok? * | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 09, 2008 6:29 pm | |
| *Alexejre pillant és sóhajt egy alig hallhatót.* - Értsd meg, hogy ez nem olyan, hogy én megtiltom, hogy a daimónomhoz érj. Ezt az etikett tiltja. Ez a szabály, hogy más ember nem nyúlhat a más daimónjához, csak a sajátjához. Idegen daimónt csak akkor szabad megérinteni, hogyha maga a daimón megy oda az emberhez. *Hangjában némi türelmetlenség érezhető a magyarázás közben. Nem szereti az értetlenkedő embereket, de most nem ölheti meg Alexejt egy átokkal, amért tudatlan. Az érkező Lunára pillant, aki valahonnan ismerősnek tűnik neki, de nem tudja, hogy honnan. Valószínű, hogy az előző bájitaltan órán látta. Biccent neki, aztán bemutatkozik.* - Estella Grimaldi, Holtak Őre. *Hangja most is hideg és hűvös tekintetével végigpásztázza az érkező lányt.* |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 09, 2008 6:33 pm | |
| - Tényleg szép az este *jegyzi meg halkan, de azért a körülötte ülök, hallhatják amit mond. A csendet szeretné megtörni és kérdezne is valamit a fiútól a levéllel kapcsolatban, de nem tudja, hogy feltegye-e, hisz elvileg titok, és neki sem szabadna tudnia a dologról. Aztán mégis szólásra nyitja a száját* - És a rejtélyt sikerült megoldani? *kérdezi és reméli, hogy a fiú érti, mire céloz. Aztán az újabb ismeretlen lányra néz.* - Szia Arabella, elemista. Nem zavarsz. *mondja majd kérdőn néz a többiekre.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |