Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 22 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 22 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+43Fylsonien Celderionis Nagy R. Anita Angela Jones Tanja Tereskova Gerlice Éva Shiwo Altolos Ivet Bisera Amaril Gwyneth Leonard de Wandom Játékmester Lorelei Gloria Dobrah Scarlett Emerald Cirelin de Sovalon Vaszilij Potrevszkij Estera Linnet Isabella Clerence Celadine Leatherweed Lisette Anhel Jack Darkfield Kalandmester Claire Relge Driana Stardew Rupert Rankle Felaern Yhendorn Sofija Darina M. Snjezana Justine Belmond-allidon Atanas Iordan Rosetta Waylan Timothy Waylan Alexandra Sirov Victoria Dewey Ivana Rosa Nadezhda Ann-Tabitha Serenity Mira Todorka Sheila Leays Luna Lynch Aali White Mélissa Lisette Élise Irina Yoana Jane Scott Toomas Vladislav Anaze White Arabella Jagusia 47 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Márc. 27, 2008 4:21 pm | |
| First topic message reminder :
*Arabella lép ki a kúria ajtaján. A lépcsőn megáll majd körbenéz. Hosszú fekete talár fedi testét alatta pedig kék farmert és fehér polót visel. Táskája oldalán lifeg, melyben egy könyv néhány pergamen kapott helyet. Elindult a padok felé ahol 2 szaktársát pillantotta meg. Lassan lépkedett a padok felé. Vállán hóbaglya pihent, aranysárga szemeivel pásztázva a környéket.* -Sziasztok csatlakozhatok? *kérdezi halkan a srácokhoz érve, majd miután választ kapott leül egy másik padra, ahonnan hallhatja a társai szavait. Egyenlőre nem kérdez mást, tekintete az eget fürkészi.* | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Ápr. 07, 2008 2:19 pm | |
| *Miközben a pad nyugalmát élvezi, hirtelen ajtócsapódást hall, és egy bestiamesteres leányzó lép ki az ajtón, és kezd el sétálgatni az ajtón. Nem nagyon ismerős az arc Gavril számára, és még szóbeszédet sem igen hallott az illetőről, így mikor Victoria már javában olvasgat, hogy nehogy zavartalan legyen az olvasás, lassan odalépked a lányhoz, és köszön neki.* - Szép napot, ifjú bestiamester. Costica Gavril Ciprian vagyok, szakod egyik prefektusa, vagyis nevezetesen a főprefektus. *Kap észhez, miközben vigyorogva megvakarja a tarkóját gyorsan.* Nos, gondoltam köszönök neked, és ezzel felajánlom a segítséget is, amelyet nyújthatok neked, amennyiben szeretnéd. Szóval ha bármi kell, csak szólj, és ha tudok, segítek. Például kapva az alkalmon megkérdeem gyorsan, hogy hálód van-e, mert ha nem, szívesen beosztalak egybe. Mert ha nincs... Nos akkor szerencsés helyzetben vagy, mert te leszel az első, akit beoszthatok, és ez hatalmas dolog. *Vigyorodik el újra, miközben kimutatja hüvelykujját, és így tekint a lányra.* |
| | | Victoria Dewey Diák
Főkarakter : az Hozzászólások száma : 501 Kaszt : Üzenőláda : újra itt, új msn, régi Vic
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Ápr. 07, 2008 2:30 pm | |
| -Hello!-*gyorsan felnézett Gavril-ra és felpattan. Leporolta a ruháját majd kezet nyujt. -Victoria Dewey vagyok.-mondja mosolyogva és kezet rázott a fiúval.* -Nem még nincs hálom...és szivesen elfogadom a segitségedet. Meg persze ha megkérhetlek, felvázolnád mi hol van...nem szeretnék eltévedni...-*itt kicsit elvigyorodik-*Nagyon megköszönném.*-mondja majd egy mozdulattal hátraveti a haját ami eddig az arcába lógott. Miután megint moslygott egyet lehajol a könyvéért, ami eddig a lábánál hevert.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Ápr. 07, 2008 2:56 pm | |
| - Nos, akkor örvendek a találkozásnak, Victoria. *Mondja, azzal a kézfogás után lassan felemeli a lány kezét, és kezencsókolja a hölgyet, illemből persze.* - Persze, hogy szívesen segítek. Nos ez itt az udvar, az a nagy épület pedig ott a kúria. Négyszintes épületről van szó, ezesetben. A földszinten meg az első emeleten vannak a különböző fontosabb helyek, amiket naponta alkalmazhatsz, például betegszoba, étkező, tanári irodák egy része, tantermek, a második emeleten a fiúk hálói vannak, a harmadikon pedig a lány hálók. Nos neked is a harmadik emeleten lesz a hálód, ami nem más, mint a macskacápa. Egyelőre egyedül fogsz benne lakni, mivel üres, így úgy rendezed be magadnak, ahogy akarod. *Előkapar egy kulcsot, majd átnyújtja, majd egy kis noteszt is elővesz, amiben beírja a lány nevét a macskacápa hálóhoz.* - A kúria alatt van egy hatalmas labirintus rendszer. Na ezt ne nagyon kérdezd, még én sem nagyon ismerem. Ami lényeges benne, hogy az északi szárnyban van a bűbájtan tanterem, a déli szárnyban a bájitaltan laboratúrium, a labirintus közepén meg egy társalgó. Az én tudományom körülbelül eddig terjed ki ott, egyelőre. Rengeteg hely van a kúria körül, nézegess szét. Itt van nem messze a bestiamesterek főhadiszállása is, egy barlangrendszer lényegében, egy ajtó lesz ott, egy sziklafalszerűségben, na az lesz az. Amúgy az SVH meg az EVI tanterem az első emeleten van. Nos, ami tiltott hely az az árnymadarak mocsara, a lélekölő-hegység, ide be ne merészkedj, vagy büntetés, esetleg pedig halál várhat rád, ha nem vigyázol. Van a mocsáron túl egy kis varázslófalu is, Nellond, ott betudsz vásárolni, hétvégenként mindig lelehet oda menni. *Mosolyog, azzal időközben elindul a kúria felé, hogy felkísérje a lányt a hálóba. A harmadik emeletre sétál fel, majd megáll a háló ajtaja előtt.* - Nos ez lenne a macskacápa. Használd kedves egészséggel. |
| | | Victoria Dewey Diák
Főkarakter : az Hozzászólások száma : 501 Kaszt : Üzenőláda : újra itt, új msn, régi Vic
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Ápr. 08, 2008 1:22 pm | |
| *Kilép a bejárati ajtón majd teleszívja magát a friss levegővel. Lassan odaballag ahoz a fához ahol tegnapp olvasott, majd leül alá. Elgondolkodik azon, hogy hogyan fogja berendezni a szobát és a legelső hétvégén leballag a faluba és mit fog venni. miután mindezt végiggondolta felállt és visszaindult az épületbe.* | |
| | | Lisette Anhel Diák
Hozzászólások száma : 219 Üzenőláda : Lisette Anhel... a jövő boszorkánynövendékeinek egyike ^^
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Ápr. 08, 2008 3:49 pm | |
| *Lucy Lép ki talárban és farmerszoknyában Nyomában Lola a kutyusa.Leül a fa alá és talárja zsebéből előveszi kedvenc könyvét amit már 20-adszora olvas ki . teljesen elmerül a könyvben és beleéli magát. Kutyájaelszaladt szimatólni de ha jönn valaki ő figyelmezteti gazdáját.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Ápr. 08, 2008 3:57 pm | |
| *Vio érkezik az udvarra,a mai sétáját itt intézi el ugy gondolta.Majd ahogy sétálgat,lát egy lányt aki a padon ül,és olvasgat egy könyvet,majd Vio könnyed léptekkel odamegy hozzá.* -Szia,én Violeta Katarina Sunny vagyok,bestiamester.Leülhetek? *Ékrdi kedvesen a lány,s közben nézegeti cicáját,aki dörgölődzve lassan odaér hozzájuk.* |
| | | Lisette Anhel Diák
Hozzászólások száma : 219 Üzenőláda : Lisette Anhel... a jövő boszorkánynövendékeinek egyike ^^
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Ápr. 08, 2008 4:04 pm | |
| *Kutyája érkezik és felpillant a könyvből látja, hogy egy lány jönn oda.*-Szia! Violeta Már találkoztunk.Húsvét ellött úgyan itt.De ha nem emlékszel se baj Lucy Bennet árnydalnok.Leülsz?*KÉrdezi arrébcsuszan és könyvét talárja zsebébe csusztatja.*-Hogy vagy?Kutyája odamegy Violetához és a lába kürül "udvarol" vagyis egy kis simogatásra vágyik.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Ápr. 08, 2008 4:21 pm | |
| *Vio meglepődik egy kicsit a lányon,hogy ismeri,mert ő még mindíg nem na mindegy.Hátradobja magán a talárt és lecsüccsen a lány mellé.* -Ne,haragudj Lucy de sok emberrel találkozok,és ígyis alig tudom őket hova tenni.Ugyhogy téleg bocsánat.Egyépként köszönöm jól vagyok.És te? *Majd Lucy kutyája fejét egy picit megpaskolja,és látja hogy a kutyának ez jol esik,majd mosolyog egyet.* |
| | | Lisette Anhel Diák
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Ápr. 08, 2008 4:28 pm | |
| -Óh én is megvagyok. És tényleg semmi baj volt már, hogy én felejtetem el valakit.Ráadásul csak néhány percre láttuk egymást. *Kutyusa elégedetenlefekszik ketőjük közé.* -Ő itt Lola.*mutat a kutyusára.*- Nagyon szereti ha kényeztetik.*mosolyog.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Ápr. 08, 2008 4:34 pm | |
| *vio mosolyog egyet a lányra majd a lány kutyusára néz.* -Hát látom.Szép neve van.Nekem cicám van és ő t Szálemnak hívják,ő meg kis lustaság. *Majd elhalgat egy csöppet.* |
| | | Lisette Anhel Diák
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Ápr. 08, 2008 4:38 pm | |
| -Nekünk is vannak macskáink otthon.Megminden féle éllat.És aszálem olyan szép és varázslatos név. *mondja és összinteség cseng hanjában.* -Te láttál már thesztrált ? Kíváncsi vagyok milyenek lehetnek. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Ápr. 08, 2008 4:46 pm | |
| *Vio mosolyodik,mikor a lány a macskája nevét dicséri.Maj a kérdésére egy picit értetlenkedve néz.Nem tudja hogy mi az a tresz... valami.* -Köszönöm.Hát én nem is tudom mi az amit kérdeztél.Nem tudom mi lehet.Bár,gondolom élőlény ennyi sejtésem van. |
| | | Lisette Anhel Diák
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Ápr. 08, 2008 4:54 pm | |
| -Azok olyan állatok amelyet csak az lát akinek meghalt valakie.Nekem még senkim sem halt meg úgy hogy láttam is. Mivel még nem láttam ezért kiváncsi vagyok rájuk.De ha pontos faj leírást akarsz kérdezd Avrilt. *mondja és mosolya nem enyhül. Közben le- lehajol, hogy Lolát simogassa.*
A hozzászólást Lucy Bennet összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Ápr. 08, 2008 5:04 pm-kor. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Ápr. 08, 2008 5:03 pm | |
| *Vio halgatja a lányt,és leeset enki hogy ilyenről már hallot.* -Igen,mitha hallotam volna ilyenről.Bár akkor én láthanák,mert sajnos a nagypapám meghalt. *Mondja lehajtott fejjel.* -Kössz,azt azért inkább kihagyom. *Mondja neki mosolyogva.* |
| | | Lisette Anhel Diák
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Ápr. 08, 2008 5:09 pm | |
| -Nagyon sajnálom.MIt csináljunk szerinted? *Szöke haját feltözte a talárja zsebéből előkerülő csattal.Szoknyáját eligazítja majd ismét a lányhoz fordul.* -KÉrsz édességet? *kutyusa "nyivákol" egyet mire Lucy lehajol és elkezdi simogatni.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Ápr. 08, 2008 5:13 pm | |
| *Vio gondolkodva néz a lány felé.* -Semmi gond.Hm? nem is tudom.Persze kérek. *Mondja neki mosolyogva majd megsimiz Lolát,egy kicsit,közben mosoloyg rá.* |
| | | Lisette Anhel Diák
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Ápr. 08, 2008 5:19 pm | |
| -Fehér csoki mogyoros csoki szölöcukor válasz .Perpillanat ez a kínálat.*mondja és mosolyog.* -MOstanában gyorsabban fogy hisz több a barátom. *csillogó szemmell néz Violetára* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Ápr. 08, 2008 5:48 pm | |
| *vio mosoloyg egyet majd Lucy felé fordul.* -Köszönöm,a mogyorós csokit választom. *Majd az órájára pillant és látja hogy dolga van és mennie kell,majd felpattan a padról.* -Úúú bocsika de nekem most mennem kell.Téleg bocsika és köszi a csokit.Örülök hogy jobban megismerhettelek.Szia *Mondja neki mosolyogva a lány,majd még a távozása előt megsimizi Lola fejét és elindul a szobája felé.* |
| | | Lisette Anhel Diák
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Ápr. 08, 2008 5:50 pm | |
| -Szia!Gyere Lola menjünk mi is.*mondja és kutyájával qaz oldalán elsétál.*
A hozzászólást Curtis Glinterleer összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Ápr. 09, 2008 11:26 am-kor. (Reason for editing : Curtis Glinterleer) | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 09, 2008 11:05 am | |
| *Kata lasú léptekkel sétálgat az udvaron. Farmerszoknyát és egy fekete felsőt visel. Persze mint mindig most is rajta van a fekete tallárja. Eléggé jó idő van, aminek örül is, hiszen nem szereti, ha esik vagy éppen fúj a szél. Az udvaron senkit sem lát, bár reméli, hogy mégis fog találkozni valakivel. Leül egy padra, majd a kúria ajtaja felé szegezi a tekintetét, abban a reményben, hogy hátha arra téved valaki. Barna, derekáig érő hosszú haja ki van engedve. Néha a szellő belekap, bár nem fúj annyira, hogy össze vissza bogozza a haját.* |
| | | Justine Belmond-allidon Diák
Hozzászólások száma : 19 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 09, 2008 11:15 am | |
| *Justin lép ki az ajton az udvarra.Kellemesen sütött a nap ami kedvére való volt,szerette a napsütést,így jókedvvel indult valamerre.Pillantása egy padra esett hol Katát vélte felfedezni ha a látása nem csal,márpedig azzal nem volt semmi gond.Közelebb ments amikor már biztos volt a dolgában,széles mosoly huzodott szét arcán.Lecsüccsent mellé.* -Szia Kata!Jó újra látni!-*felete mosolyogva a lánynak,egyszer már találkoztak de neki közbejött valami,de most remek alkalom nyílt arra hogy jobban megismerjék egymást.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 09, 2008 11:21 am | |
| *Észreveszi Justine-t, majd mosolyogva köszön neki.*- Szia Justiina! Téged is jó újra látni. Mi újság veled? Történt veled azóta valami, mióta nem beszéltünk? Mesélj!*kérleli a lányt Kata, majd egy kicsit arrébb csússzan a padon, hogy Justine is helyet tudjon foglalni. Örül,hogy találkozott a lánnyal, mert igy legalább nem kell egyedül lennie, és jól el tudnak majd beszélgetni. Szemében látszik, hogy örül, hogy Justine ott van. *-Mesélj magadról egy kicsit!*kéri a lánytól, majd csendben hallgatja, hogy a lány mit válaszol.* |
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 09, 2008 11:27 am | |
| *Látta a lányon hogy örül,ezt ő is elmondhatta magárol.Hátradőlt a pad támlájának és megvonta vállait.* -tulajdonképpen semmi érdekes.A szobámban tettem vettem s néha amikor nem volt itt senki levegőztem egyet.De most örülök hogy nem kell egyedül lennem.-*mosolygott szélesen a lányra,majd kezével elsimított egy az arcába logicálo tincset.* -Mit akasz tudni?-*kérdezte huncutul,ha nekiálna az eddigi életét elmesélni egy hétig is itt ülhetnének.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 09, 2008 11:31 am | |
| -Bármit.*jelenti ki mosolyogva.*-Például azt, hogy honnan jöttél? Milyen gyermekkorod volt? Van testvéred? Hogy tetszik az iskola? Szóval ilyen alapvető dolgokra lennék kiváncsi, de csak akkor ha te is el szeretnéd mondani.Nem kötelezlek rá csak érdekel.*mondja a lánynak, majd ismét küld felé egy széles mosolyt.Nagyon szimpatikusnak találja Justine-t és reméli, hogy nagyon jóban lesznek ez alatt a hét év alatt, amit itt fognak tölteni.* |
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 09, 2008 11:39 am | |
| *Mosolygva érzékeli hogy a lány mindenre kíváncsi de egy cseppet sem zavarja,végre van kivel beszélgetnie.* -Na akkor kezdjük az elején!-*fordult a lányhoz majd lábát átvetette a pad ülökéjén hogy szembekerüljön a lánnyal.* -Angliából érkeztem azon belül is London külvárosából.Nagyon szerettem ott lakni de egyaltalán nem bánom hogy idejöttem.Egyke gyerek voltam és a szüleim neves orvosok voltak kik nem foglalkoztak velem.Állandóan a bébiszitterre sóztak kive a hosszu évek alatt szorosa barátságban voltunk.Eyedül azt bánom hogy őt ott kellett hagyjam.-*szemei szomorúságrol árulkodtak,amint a kedves asszonyra gondolt ki anyja helyett is anyja volt.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |