Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 19 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 19 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+43Fylsonien Celderionis Nagy R. Anita Angela Jones Tanja Tereskova Gerlice Éva Shiwo Altolos Ivet Bisera Amaril Gwyneth Leonard de Wandom Játékmester Lorelei Gloria Dobrah Scarlett Emerald Cirelin de Sovalon Vaszilij Potrevszkij Estera Linnet Isabella Clerence Celadine Leatherweed Lisette Anhel Jack Darkfield Kalandmester Claire Relge Driana Stardew Rupert Rankle Felaern Yhendorn Sofija Darina M. Snjezana Justine Belmond-allidon Atanas Iordan Rosetta Waylan Timothy Waylan Alexandra Sirov Victoria Dewey Ivana Rosa Nadezhda Ann-Tabitha Serenity Mira Todorka Sheila Leays Luna Lynch Aali White Mélissa Lisette Élise Irina Yoana Jane Scott Toomas Vladislav Anaze White Arabella Jagusia 47 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Márc. 27, 2008 4:21 pm | |
| First topic message reminder :
*Arabella lép ki a kúria ajtaján. A lépcsőn megáll majd körbenéz. Hosszú fekete talár fedi testét alatta pedig kék farmert és fehér polót visel. Táskája oldalán lifeg, melyben egy könyv néhány pergamen kapott helyet. Elindult a padok felé ahol 2 szaktársát pillantotta meg. Lassan lépkedett a padok felé. Vállán hóbaglya pihent, aranysárga szemeivel pásztázva a környéket.* -Sziasztok csatlakozhatok? *kérdezi halkan a srácokhoz érve, majd miután választ kapott leül egy másik padra, ahonnan hallhatja a társai szavait. Egyenlőre nem kérdez mást, tekintete az eget fürkészi.* | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 16, 2008 3:29 pm | |
| *Bella tűnik fel a kúria ajtajában. Most először nem farmernadrág, hanem egy farmerszoknya és egy világoskék felső van rajta. Vállára pedig talárját terítette. Körbenéz az udvaron, és megpillantja egyik szaktársát akivel tegnap este felé beszélgettek. Lassan sétál oda hozzá, nem kell sehová sem kell sietnie. Oldalán táskáját is megpillanthatják a többiekben, mely a mai SVH órára szükséges dolgokat rejti. Plusz varázspálcáját, amit mindenhová magával cipel. Mikor aztán odaér Évához mosolyogva köszönti őt.* - Szia, nem zavarok? *kérdezi s közben leül mellé a padra.* - Mi újság veled? *kérdezi, majd tekintetét az égre emeli, de közben figyel a lány válaszára is*
//Éva, kérlek, szinezd a hsz-eid// | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 16, 2008 3:32 pm | |
| -Mondjuk igaz, de én ahhoz tulságosan is lusta vagyok.*Mondja és felnéz ismét az égre.* -Biztosan jót fogunk venni, legalábbis szerintem.*Mondja nagyon nyugodtan.*-Úristen fél óra múlva, hogy elszaladt az idő.*Mondja és megpillant egy leányzót és ő is biccent neki aztán Tonytól halkan ezt kérdezi.*-Ki ez a lány? Ismered?*Aztán felbukkan egy másik lány és őt sem ismeri fel. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 16, 2008 3:35 pm | |
| *Elmosolyodik, közbe megrázza a fejét*-Nem nem ismerem,*mondja tömören*-Mondjuk az Svh-mindig érdekes, mondjuk a többi óra is,*teszi hozzá közbe elgondolkozik*-azt még mindig Herbert oktatja igaz?*kérdezi kiváncsian, hiszen nem tudja hogy most történt e valami változás vagy nem* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 16, 2008 3:38 pm | |
| *Mosolyodik el, mikközben Tony beszél, de maximálisan csak Tonyra figyel. Aztán ő is megszólal.*-Na jó nem baj, ha nem ismered hát akkor nem ismered.*Mondja még mindig mosolyogva.*-Hát gondolom még biztosan ő tanítja.Tényleg, hogyhogy ő már nem szakvezető?*Kérdezi érdeklődive, hiszen Sabri mindenről lemarad.* |
| | | Gerlice Éva Diák
Főkarakter : gerlice_eva@hotmail.com Hozzászólások száma : 138
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 16, 2008 3:38 pm | |
| *Éva látja, hogy az egyik barátja van ot és köszön neki:*-Szia. Köszönöm kérdésed jól. És te?*Asztán figyel a lányera mert már nagyon rég nem beszélt senkivel az iskolában.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 16, 2008 3:44 pm | |
| *Megrázza a fejét*-Nem tudom biztosan valami más dolga akadt vagy miegymás,*mondj határozottan hiszen valami ilyen álhat a dolog hátterébe, majd feláll a padról*-Azt hiszem indulni kéne órára, jóbb elöbb ott lenni mint később*mondja komoly arcal közbe már fel is állt a padról. *-Szerintem gyere te is*mondja és már el is indul a kúria felé |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 16, 2008 3:45 pm | |
| *Miközben a lány válaszol kérdéseire az órájára pillant* ~Lassan mennem kell, mindjárt kezdődik az óra~ *gondolkozik el, majd a lányra pillant.* - Ennek örülök, én is jól vagyok *mosolyog a lányra* - Nincs kedved velem jönni órára? *kérdezi a lányt, majd ha válaszolt neki, akkor talán el is indulhatnának.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 16, 2008 3:47 pm | |
| -Lehetséges én nem tudom.*Mondja, majd feláll a padráról és ő is elindul a kúria felé. Nagyon kényelmesen megy.*-Igaz, igaz jobb előbb ott lenni, mint később. Különbenis nem szeretnék elkésni....*Mondja és távozik ő is. |
| | | Gerlice Éva Diák
Főkarakter : gerlice_eva@hotmail.com Hozzászólások száma : 138
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 16, 2008 3:59 pm | |
| *Éva bicent és válaszol*:-1000 örömmel.* És máris felkel a hideg kőröl és elindúl a lányal a kastéj felé éközben megkérdi a lánytól, hogy*: Nincs kedved velem menni vacsorázni.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 16, 2008 6:22 pm | |
| *Alexej sétál le az udvara hogy egy kis idöt el töltsön magyányában vagy társoságban de mivel senki sincs ezért a magány mellet dönt. Leül egy padra és el mereng a hét eseményein, amitől egy mosoly jelenik meg.*~el se hiszem hogy ez velem történik.~.* Külsöss szemében kicsit bolodnak tünne de hát nem az.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 16, 2008 6:26 pm | |
| *Estella sétál az udvar felé a kúriából. Oldalán lépked az aranyszőrű leopárd, a lány daimónja, amely mindig kíséri. A lány arcát csuklya takarja, pedig már sötétség borult a tájra. Az udvart elérve sétálnal néhány kört, de már ez a megszokott náluk. A patak mellett megállnak egy rövid időre, aztán egy pad felé veszik az irányt. Ekkor pillantja meg Alexejt. Biccent neki, aztánhelyet foglal és hátra hajtja fejét. Ezáltal lehull róla a csuklya, de most nem igazán zavarja. A csillagokat figyeli. Delila a lány mellett helyezkedik el a földön.* |
| | | Tanja Tereskova Diák
Főkarakter : tzuki@citromail.hu vagy nussancs_04@hotmail.com Hozzászólások száma : 36
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 16, 2008 6:30 pm | |
| *Tanja sétál ki az udvarra. Hosszú fekete köpenyben van, ami a talajt súrolja, a fején a megszokott csuklya van. Ez legfőképpen megszokásból van rajta, meg ha nem akar olyan emberrel találkozni akkor a csuklya megvédi és nem ismerik fel. Lassú sétája közben észrevesz egy ismerős lányt, Estellát. Odasétál hozzá.* Szia!Nem zavarok?*Kérdezi miközben a csuklyától láthatóvá teszi az arcát.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 16, 2008 6:35 pm | |
| *Alexej bicent visza Estelának majd mivel jobb dolga nincs oda sétála lányhoz.*-Szia Estela hogy vagy?*Le üll a lány mellé*-Bocs hogy a multkor meg sértetem a leopárdodat.*teszi hozzá kicsé bűnbánoan.*--Szia aszem még nem találkoztunk Alex vagyok.*köszn az újj érkezönek.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 16, 2008 6:37 pm | |
| *Rápillant az érkezőre, és szinte elmosolyodik a láttán.* - Szia. Dehogy zavarsz. *Mondja lelkesen a lánynak.* - Hogy vagy? *Teszi fel a szokásos kérdést, közben szaktársa arcát fürkészi. Körültekint és pillantása Alexejre téved, aki látszólag akkor kel fel a helyéről és megy oda hozzájuk.* - Szia. *Köszön mégegyszer a lány, aztán megrázza a fejét.* - Semmi gond. Megesik az ilyen. *Feleli kedvesen. Aztán neki is felteszi a megszokott kérdést.* - És te hogy vagy? *Delilára tekint, aki nyugodtan fekszik a pad mellett.* |
Főkarakter : tzuki@citromail.hu vagy nussancs_04@hotmail.com Hozzászólások száma : 36
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 16, 2008 6:41 pm | |
| *Észre vesz egy másik alakot is.* Szia!Tanja!*Mutatkozik be, miután végigmérte az illetőt.* Én egész jól megvagyok.*Felel a feltett kérdésre.* És ti?*Fordul immár a két emberkéhez.* Megsértetted?Mivel?Ha megkérdezhetem...*Kérdezi, kicsit érdekli őt. Majd leül a padra.* Hmm... szép esténk van.*Jegyzi meg, miközben felpillant az égre.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 16, 2008 6:47 pm | |
| -Jah a korával kcsit idösebenk néztem vagy nem?*Néz Estálára vigyorogva.*-Köszi meg lehetösen boldog vagyok, igen szép esténk van de valaki még hiányzik.*teszi hozzámég mindig vigyorogva.*//bocs nem vagyok full 100-as de köszi az infót//
A hozzászólást Alexej Iljics Szimonov összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Ápr. 16, 2008 6:51 pm-kor. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 16, 2008 6:48 pm | |
| //Alexej, órán mindenki ott van, még akkor is, ha nem játssza ki// |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 16, 2008 6:56 pm | |
| *Kicsit elgondolkodik, hogy mit feleljen, aztán megszólal.* - Én is elég jól vagyok, köszi. *Mondja Tanjának. Aztán Alexej válaszára csak legyint.* - Annyi volt, hogy a daimónomat háziállatnak nevezte. *Magyarázza a lánynak, aztán a fiúra tekint.* - Hiányzik valaki? *Kérdő tekintet is jár a kérdéshez.* - Mégis ki? *Érdeklődik Alexejtől és reméli, hogy ezzel nem bántja meg a fiút. Delila feláll a földről és tesz néhány kört az udvaron. Nincs kedve egy helyben ücsörögni, inkább megmozgatja a tagjait.* |
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 16, 2008 7:02 pm | |
| Ahh, értem... hát, nem éppen egy háziállat...*Mondja és a tekintete a méltóságteljes daimónra siklik. Hát, most a témához nem igazán tud hozzá fűzni semmi különöset így hát halgatásba burkolózik.* Nekem most nem hiányzik senki..úgy különösebben...*Jegyzi meg halkan, hát igen, mindig is magányos farkas volt, de a farkas is néha társaságot igényel.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 16, 2008 7:08 pm | |
| -Ja, ja persze mindegy.*Legyint Alexej.*-Hát a barátnőm hiányzik.*Moja mind ezt kisé ki oktato hangon de hát mit várhatunk pont töle..*-Mi eza bő beszédüség kétrem hölgyeim?*Le üll a padra tanja mellé.*-Remélem ne mgond szoktam fürödni. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 16, 2008 7:11 pm | |
| *Estella sem igazán tud már hozzászólni a dologhoz. Amikor Alexej szóba hozza a bőbeszédűséget, nem érti, hogy a fiú szószerint gondolta-e vagy csak átvitt értelemben. Mert ő ma este kivételesen tényleg bőbeszédű volt, nem ilyen szokott lenni.* ~Azt hiszem, menjünk.~ *Hadarja el gondolatban a leopárdnak, aki beleegyezik a távozásba. Estella feláll a padról, lesüti a szemeit, de aztán ismét a két diákra néz.* - Azt hiszem, mi most elmegyünk. *Ezt is cseppet hadarva mondja.* - Öhmm... sziasztok, jóéjt. *Elköszönés után felrohan a szobájába és természetesen Delila követi.* |
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 16, 2008 7:20 pm | |
| Bőbeszédűek?*Kicsit meglepve néz rá, nem érti ezt most komolyan mondja, vagy csak átvitt értelemben.* A barátnőd... értem.*Egy sunyi mosoly, de a pillanat töredékéig látható az arcán.* Ugyan nem baj.*Mondja.* Máris mséz?Szia!*Köszön el Estellától.* Na, de azt hiszem én is megyek.*Mondja halkan, fel is kel a padról. a fejére teszi a csuklyáját.* További szép estét!Örvendtem!*Köszön el egy halvány mosollyal majd beleveszik a sötétségbe, nem veszik el, csupán szem elől eltűnik. Hamarosan a kastélyban, a szobájában fog feltűnni.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 16, 2008 7:22 pm | |
| -Remek akkor én most mit csináljak? Sziasztok.*Köszön el mind2 távozó lánytól akik szinte egyszere léptek le.*-NA akkor én is megyek .*Fell áll a padrol és el indul a szobájába ahol még nem alszik inkább olvsgat.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Ápr. 17, 2008 2:50 pm | |
| *Lee megérkezik az Udvarra. Még mindig kocog. Bernádt szorosan mellette követi őt. Lee rámosolyog majd gyorsabbra veszi a tempót. Egyre gyorsabb és gyorsabb. Bernádtmég mindig kvöeti. Most konrkétan versenyt futnak. Lee meglát egy padot. Elrugaszkodik a földtől majd a padnak a támlájára teszi az egyik lábát de onnan is elrugaszkodik majd egy faágra kapaszkodik. Villámgyors mozgásánmak köszönhetően már vígan néz le Bernádtra aki csak ugat Lee-nek.*~Még jó hogy itt volt ez a fa. Az udvarban nincs olyan sok de azt a párat kikell használlni~*Gondolja magában miközben kilihegi magát. Mosolyogva néz Bernádtra aki újra elkezdi kergetni a farkát* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Ápr. 17, 2008 2:57 pm | |
| *Tara érkezik az udvarra daimonjával, Kiara-val.*~Szép idő van.~*Mondja Kia a lánynak.*~Ja, érdemes volt kijönni.~*Válaszol Tara majd hirtelen megpillant egy kutyát, valahonnan ismerös neki de most éppen nem jutt az eszébe, hogy honnan.*~Neked nem ismerös?~*Kérdezi a lány Kia-től.*~De, persze. Vele meg a gazdájával voltunk a föhadiszálláson.~*Mondja Kia közben közelednek a kutya felé és Tara keresi a gazdáját, majd hirtelen felnézz és látja Leet a fán.* -Szia.*köszön mosolyogva, majd leül a legközelebbik parda. Kia a nyomában van és lefekszik a pad mellé, majd figyeli a kutyát.* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |