Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 26 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 26 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 26 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 26 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 26 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 26 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 26 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 26 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 26 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 26 I_vote_lcapUdvar - Page 26 I_voting_barUdvar - Page 26 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Udvar - Page 26 I_vote_lcapUdvar - Page 26 I_voting_barUdvar - Page 26 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 19 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 19 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+43
Fylsonien Celderionis
Nagy R. Anita
Angela Jones
Tanja Tereskova
Gerlice Éva
Shiwo Altolos
Ivet Bisera
Amaril Gwyneth
Leonard de Wandom
Játékmester
Lorelei Gloria Dobrah
Scarlett Emerald
Cirelin de Sovalon
Vaszilij Potrevszkij
Estera Linnet
Isabella Clerence
Celadine Leatherweed
Lisette Anhel
Jack Darkfield
Kalandmester
Claire Relge
Driana Stardew
Rupert Rankle
Felaern Yhendorn
Sofija Darina M. Snjezana
Justine Belmond-allidon
Atanas Iordan
Rosetta Waylan
Timothy Waylan
Alexandra Sirov
Victoria Dewey
Ivana Rosa Nadezhda
Ann-Tabitha Serenity
Mira Todorka
Sheila Leays
Luna Lynch
Aali White
Mélissa Lisette Élise
Irina Yoana
Jane Scott
Toomas Vladislav
Anaze White
Arabella Jagusia
47 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

Főkarakter : zsokica15@hotmail.com
Hozzászólások száma : 5022
Kaszt : Udvar - Page 26 Elemista
Üzenőláda : arabellajagusia

Udvar - Page 26 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 26 Icon_minitimeCsüt. Márc. 27, 2008 4:21 pm

First topic message reminder :

*Arabella lép ki a kúria ajtaján. A lépcsőn megáll majd körbenéz. Hosszú fekete talár fedi testét alatta pedig kék farmert és fehér polót visel. Táskája oldalán lifeg, melyben egy könyv néhány pergamen kapott helyet. Elindult a padok felé ahol 2 szaktársát pillantotta meg. Lassan lépkedett a padok felé. Vállán hóbaglya pihent, aranysárga szemeivel pásztázva a környéket.* -Sziasztok csatlakozhatok? *kérdezi halkan a srácokhoz érve, majd miután választ kapott leül egy másik padra, ahonnan hallhatja a társai szavait. Egyenlőre nem kérdez mást, tekintete az eget fürkészi.*
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

Udvar - Page 26 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 26 Icon_minitimeSzer. Ápr. 16, 2008 3:29 pm

*Bella tűnik fel a kúria ajtajában. Most először nem farmernadrág, hanem egy farmerszoknya és egy világoskék felső van rajta. Vállára pedig talárját terítette. Körbenéz az udvaron, és megpillantja egyik szaktársát akivel tegnap este felé beszélgettek. Lassan sétál oda hozzá, nem kell sehová sem kell sietnie. Oldalán táskáját is megpillanthatják a többiekben, mely a mai SVH órára szükséges dolgokat rejti. Plusz varázspálcáját, amit mindenhová magával cipel. Mikor aztán odaér Évához mosolyogva köszönti őt.* - Szia, nem zavarok? *kérdezi s közben leül mellé a padra.* - Mi újság veled? *kérdezi, majd tekintetét az égre emeli, de közben figyel a lány válaszára is*

//Éva, kérlek, szinezd a hsz-eid//
Vendég
Vendég

Udvar - Page 26 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 26 Icon_minitimeSzer. Ápr. 16, 2008 3:32 pm

-Mondjuk igaz, de én ahhoz tulságosan is lusta vagyok.*Mondja és felnéz ismét az égre.*
-Biztosan jót fogunk venni, legalábbis szerintem.*Mondja nagyon nyugodtan.*-Úristen fél óra múlva, hogy elszaladt az idő.*Mondja és megpillant egy leányzót és ő is biccent neki aztán Tonytól halkan ezt kérdezi.*-Ki ez a lány? Ismered?*Aztán felbukkan egy másik lány és őt sem ismeri fel.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 26 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 26 Icon_minitimeSzer. Ápr. 16, 2008 3:35 pm

*Elmosolyodik, közbe megrázza a fejét*-Nem nem ismerem,*mondja tömören*-Mondjuk az Svh-mindig érdekes, mondjuk a többi óra is,*teszi hozzá közbe elgondolkozik*-azt még mindig Herbert oktatja igaz?*kérdezi kiváncsian, hiszen nem tudja hogy most történt e valami változás vagy nem*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 26 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 26 Icon_minitimeSzer. Ápr. 16, 2008 3:38 pm

*Mosolyodik el, mikközben Tony beszél, de maximálisan csak Tonyra figyel. Aztán ő is megszólal.*-Na jó nem baj, ha nem ismered hát akkor nem ismered.*Mondja még mindig mosolyogva.*-Hát gondolom még biztosan ő tanítja.Tényleg, hogyhogy ő már nem szakvezető?*Kérdezi érdeklődive, hiszen Sabri mindenről lemarad.*
Gerlice Éva
Diák
Gerlice Éva

Főkarakter : gerlice_eva@hotmail.com
Hozzászólások száma : 138

Udvar - Page 26 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 26 Icon_minitimeSzer. Ápr. 16, 2008 3:38 pm

*Éva látja, hogy az egyik barátja van ot és köszön neki:*-Szia. Köszönöm kérdésed jól. És te?*Asztán figyel a lányera mert már nagyon rég nem beszélt senkivel az iskolában.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 26 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 26 Icon_minitimeSzer. Ápr. 16, 2008 3:44 pm

*Megrázza a fejét*-Nem tudom biztosan valami más dolga akadt vagy miegymás,*mondj határozottan hiszen valami ilyen álhat a dolog hátterébe, majd feláll a padról*-Azt hiszem indulni kéne órára, jóbb elöbb ott lenni mint később*mondja komoly arcal közbe már fel is állt a padról. *-Szerintem gyere te is*mondja és már el is indul a kúria felé
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

Udvar - Page 26 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 26 Icon_minitimeSzer. Ápr. 16, 2008 3:45 pm

*Miközben a lány válaszol kérdéseire az órájára pillant* ~Lassan mennem kell, mindjárt kezdődik az óra~ *gondolkozik el, majd a lányra pillant.* - Ennek örülök, én is jól vagyok *mosolyog a lányra* - Nincs kedved velem jönni órára? *kérdezi a lányt, majd ha válaszolt neki, akkor talán el is indulhatnának.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 26 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 26 Icon_minitimeSzer. Ápr. 16, 2008 3:47 pm

-Lehetséges én nem tudom.*Mondja, majd feláll a padráról és ő is elindul a kúria felé. Nagyon kényelmesen megy.*-Igaz, igaz jobb előbb ott lenni, mint később. Különbenis nem szeretnék elkésni....*Mondja és távozik ő is.
Gerlice Éva
Diák
Gerlice Éva

Főkarakter : gerlice_eva@hotmail.com
Hozzászólások száma : 138

Udvar - Page 26 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 26 Icon_minitimeSzer. Ápr. 16, 2008 3:59 pm

*Éva bicent és válaszol*:-1000 örömmel.* És máris felkel a hideg kőröl és elindúl a lányal a kastéj felé éközben megkérdi a lánytól, hogy*: Nincs kedved velem menni vacsorázni.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 26 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 26 Icon_minitimeSzer. Ápr. 16, 2008 6:22 pm

*Alexej sétál le az udvara hogy egy kis idöt el töltsön magyányában vagy társoságban de mivel senki sincs ezért a magány mellet dönt. Leül egy padra és el mereng a hét eseményein, amitől egy mosoly jelenik meg.*~el se hiszem hogy ez velem történik.~.* Külsöss szemében kicsit bolodnak tünne de hát nem az.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 26 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 26 Icon_minitimeSzer. Ápr. 16, 2008 6:26 pm

*Estella sétál az udvar felé a kúriából. Oldalán lépked az aranyszőrű leopárd, a lány daimónja, amely mindig kíséri. A lány arcát csuklya takarja, pedig már sötétség borult a tájra. Az udvart elérve sétálnal néhány kört, de már ez a megszokott náluk. A patak mellett megállnak egy rövid időre, aztán egy pad felé veszik az irányt. Ekkor pillantja meg Alexejt. Biccent neki, aztánhelyet foglal és hátra hajtja fejét. Ezáltal lehull róla a csuklya, de most nem igazán zavarja. A csillagokat figyeli. Delila a lány mellett helyezkedik el a földön.*
Tanja Tereskova
Diák
Tanja Tereskova

Főkarakter : tzuki@citromail.hu vagy nussancs_04@hotmail.com
Hozzászólások száma : 36

Udvar - Page 26 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 26 Icon_minitimeSzer. Ápr. 16, 2008 6:30 pm

*Tanja sétál ki az udvarra. Hosszú fekete köpenyben van, ami a talajt súrolja, a fején a megszokott csuklya van. Ez legfőképpen megszokásból van rajta, meg ha nem akar olyan emberrel találkozni akkor a csuklya megvédi és nem ismerik fel. Lassú sétája közben észrevesz egy ismerős lányt, Estellát. Odasétál hozzá.* Szia!Nem zavarok?*Kérdezi miközben a csuklyától láthatóvá teszi az arcát.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 26 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 26 Icon_minitimeSzer. Ápr. 16, 2008 6:35 pm

*Alexej bicent visza Estelának majd mivel jobb dolga nincs oda sétála lányhoz.*-Szia Estela hogy vagy?*Le üll a lány mellé*-Bocs hogy a multkor meg sértetem a leopárdodat.*teszi hozzá kicsé bűnbánoan.*--Szia aszem még nem találkoztunk Alex vagyok.*köszn az újj érkezönek.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 26 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 26 Icon_minitimeSzer. Ápr. 16, 2008 6:37 pm

*Rápillant az érkezőre, és szinte elmosolyodik a láttán.* - Szia. Dehogy zavarsz. *Mondja lelkesen a lánynak.* - Hogy vagy? *Teszi fel a szokásos kérdést, közben szaktársa arcát fürkészi. Körültekint és pillantása Alexejre téved, aki látszólag akkor kel fel a helyéről és megy oda hozzájuk.* - Szia. *Köszön mégegyszer a lány, aztán megrázza a fejét.* - Semmi gond. Megesik az ilyen. *Feleli kedvesen. Aztán neki is felteszi a megszokott kérdést.* - És te hogy vagy? *Delilára tekint, aki nyugodtan fekszik a pad mellett.*
Tanja Tereskova
Diák
Tanja Tereskova

Udvar - Page 26 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 26 Icon_minitimeSzer. Ápr. 16, 2008 6:41 pm

*Észre vesz egy másik alakot is.* Szia!Tanja!*Mutatkozik be, miután végigmérte az illetőt.* Én egész jól megvagyok.*Felel a feltett kérdésre.* És ti?*Fordul immár a két emberkéhez.* Megsértetted?Mivel?Ha megkérdezhetem...*Kérdezi, kicsit érdekli őt. Majd leül a padra.* Hmm... szép esténk van.*Jegyzi meg, miközben felpillant az égre.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 26 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 26 Icon_minitimeSzer. Ápr. 16, 2008 6:47 pm

-Jah a korával kcsit idösebenk néztem vagy nem?*Néz Estálára vigyorogva.*-Köszi meg lehetösen boldog vagyok, igen szép esténk van de valaki még hiányzik.*teszi hozzámég mindig vigyorogva.*//bocs nem vagyok full 100-as Laughing de köszi az infót//

A hozzászólást Alexej Iljics Szimonov összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Ápr. 16, 2008 6:51 pm-kor.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 26 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 26 Icon_minitimeSzer. Ápr. 16, 2008 6:48 pm

//Alexej, órán mindenki ott van, még akkor is, ha nem játssza ki//
Vendég
Vendég

Udvar - Page 26 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 26 Icon_minitimeSzer. Ápr. 16, 2008 6:56 pm

*Kicsit elgondolkodik, hogy mit feleljen, aztán megszólal.* - Én is elég jól vagyok, köszi. *Mondja Tanjának. Aztán Alexej válaszára csak legyint.* - Annyi volt, hogy a daimónomat háziállatnak nevezte. *Magyarázza a lánynak, aztán a fiúra tekint.* - Hiányzik valaki? *Kérdő tekintet is jár a kérdéshez.* - Mégis ki? *Érdeklődik Alexejtől és reméli, hogy ezzel nem bántja meg a fiút. Delila feláll a földről és tesz néhány kört az udvaron. Nincs kedve egy helyben ücsörögni, inkább megmozgatja a tagjait.*
Tanja Tereskova
Diák
Tanja Tereskova

Udvar - Page 26 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 26 Icon_minitimeSzer. Ápr. 16, 2008 7:02 pm

Ahh, értem... hát, nem éppen egy háziállat...*Mondja és a tekintete a méltóságteljes daimónra siklik. Hát, most a témához nem igazán tud hozzá fűzni semmi különöset így hát halgatásba burkolózik.* Nekem most nem hiányzik senki..úgy különösebben...*Jegyzi meg halkan, hát igen, mindig is magányos farkas volt, de a farkas is néha társaságot igényel.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 26 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 26 Icon_minitimeSzer. Ápr. 16, 2008 7:08 pm

-Ja, ja persze mindegy.*Legyint Alexej.*-Hát a barátnőm hiányzik.*Moja mind ezt kisé ki oktato hangon de hát mit várhatunk pont töle..*-Mi eza bő beszédüség kétrem hölgyeim?*Le üll a padra tanja mellé.*-Remélem ne mgond szoktam fürödni.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 26 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 26 Icon_minitimeSzer. Ápr. 16, 2008 7:11 pm

*Estella sem igazán tud már hozzászólni a dologhoz. Amikor Alexej szóba hozza a bőbeszédűséget, nem érti, hogy a fiú szószerint gondolta-e vagy csak átvitt értelemben. Mert ő ma este kivételesen tényleg bőbeszédű volt, nem ilyen szokott lenni.* ~Azt hiszem, menjünk.~ *Hadarja el gondolatban a leopárdnak, aki beleegyezik a távozásba. Estella feláll a padról, lesüti a szemeit, de aztán ismét a két diákra néz.* - Azt hiszem, mi most elmegyünk. *Ezt is cseppet hadarva mondja.* - Öhmm... sziasztok, jóéjt. *Elköszönés után felrohan a szobájába és természetesen Delila követi.*
Tanja Tereskova
Diák
Tanja Tereskova

Udvar - Page 26 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 26 Icon_minitimeSzer. Ápr. 16, 2008 7:20 pm

Bőbeszédűek?*Kicsit meglepve néz rá, nem érti ezt most komolyan mondja, vagy csak átvitt értelemben.* A barátnőd... értem.*Egy sunyi mosoly, de a pillanat töredékéig látható az arcán.* Ugyan nem baj.*Mondja.* Máris mséz?Szia!*Köszön el Estellától.* Na, de azt hiszem én is megyek.*Mondja halkan, fel is kel a padról. a fejére teszi a csuklyáját.* További szép estét!Örvendtem!*Köszön el egy halvány mosollyal majd beleveszik a sötétségbe, nem veszik el, csupán szem elől eltűnik. Hamarosan a kastélyban, a szobájában fog feltűnni.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 26 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 26 Icon_minitimeSzer. Ápr. 16, 2008 7:22 pm

-Remek akkor én most mit csináljak? Sziasztok.*Köszön el mind2 távozó lánytól akik szinte egyszere léptek le.*-NA akkor én is megyek .*Fell áll a padrol és el indul a szobájába ahol még nem alszik inkább olvsgat.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 26 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 26 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 17, 2008 2:50 pm

*Lee megérkezik az Udvarra. Még mindig kocog. Bernádt szorosan mellette követi őt. Lee rámosolyog majd gyorsabbra veszi a tempót. Egyre gyorsabb és gyorsabb. Bernádtmég mindig kvöeti. Most konrkétan versenyt futnak. Lee meglát egy padot. Elrugaszkodik a földtől majd a padnak a támlájára teszi az egyik lábát de onnan is elrugaszkodik majd egy faágra kapaszkodik. Villámgyors mozgásánmak köszönhetően már vígan néz le Bernádtra aki csak ugat Lee-nek.*~Még jó hogy itt volt ez a fa. Az udvarban nincs olyan sok de azt a párat kikell használlni~*Gondolja magában miközben kilihegi magát. Mosolyogva néz Bernádtra aki újra elkezdi kergetni a farkát*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 26 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 26 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 17, 2008 2:57 pm

*Tara érkezik az udvarra daimonjával, Kiara-val.*~Szép idő van.~*Mondja Kia a lánynak.*~Ja, érdemes volt kijönni.~*Válaszol Tara majd hirtelen megpillant egy kutyát, valahonnan ismerös neki de most éppen nem jutt az eszébe, hogy honnan.*~Neked nem ismerös?~*Kérdezi a lány Kia-től.*~De, persze. Vele meg a gazdájával voltunk a föhadiszálláson.~*Mondja Kia közben közelednek a kutya felé és Tara keresi a gazdáját, majd hirtelen felnézz és látja Leet a fán.*
-Szia.*köszön mosolyogva, majd leül a legközelebbik parda. Kia a nyomában van és lefekszik a pad mellé, majd figyeli a kutyát.*
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 26 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 26 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
26 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: