Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+43Fylsonien Celderionis Nagy R. Anita Angela Jones Tanja Tereskova Gerlice Éva Shiwo Altolos Ivet Bisera Amaril Gwyneth Leonard de Wandom Játékmester Lorelei Gloria Dobrah Scarlett Emerald Cirelin de Sovalon Vaszilij Potrevszkij Estera Linnet Isabella Clerence Celadine Leatherweed Lisette Anhel Jack Darkfield Kalandmester Claire Relge Driana Stardew Rupert Rankle Felaern Yhendorn Sofija Darina M. Snjezana Justine Belmond-allidon Atanas Iordan Rosetta Waylan Timothy Waylan Alexandra Sirov Victoria Dewey Ivana Rosa Nadezhda Ann-Tabitha Serenity Mira Todorka Sheila Leays Luna Lynch Aali White Mélissa Lisette Élise Irina Yoana Jane Scott Toomas Vladislav Anaze White Arabella Jagusia 47 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Márc. 27, 2008 4:21 pm | |
| First topic message reminder :
*Arabella lép ki a kúria ajtaján. A lépcsőn megáll majd körbenéz. Hosszú fekete talár fedi testét alatta pedig kék farmert és fehér polót visel. Táskája oldalán lifeg, melyben egy könyv néhány pergamen kapott helyet. Elindult a padok felé ahol 2 szaktársát pillantotta meg. Lassan lépkedett a padok felé. Vállán hóbaglya pihent, aranysárga szemeivel pásztázva a környéket.* -Sziasztok csatlakozhatok? *kérdezi halkan a srácokhoz érve, majd miután választ kapott leül egy másik padra, ahonnan hallhatja a társai szavait. Egyenlőre nem kérdez mást, tekintete az eget fürkészi.* | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Ápr. 04, 2008 5:39 pm | |
| -Szerintem menjünk a Hegyi vadmacskába. Ott kényelemben lehetünk, és kaja is van... *teszi hozzá nevetgélve. Az arcizmai már fájnak, nem szokott még ő se ennyit nevetni. Jobb is, ha bemennek, még azt hihetik a többiek, hogy bedrogozott... Jól elnevetgéltek itt azért.* -És azt is tudom, hogy merre van... *jegyzi meg vigyorogva. És elindul, felmegy a harmadik emeletre, és benyit a Hegyi vadmacska feliratú ajtón. Persze azért néha hátranéz, hogy Iv is ott van-e.* |
| | | Alexandra Sirov
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1492 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Ápr. 04, 2008 5:42 pm | |
| *Csak Tonyt figyeli, bár néha Mortyra pillant, több tevékenységre nincs ereje, elég az, hogy beszél illetve figyel e két alakra.* - Az jó. Kár is megválni ettôl a csodálatos poszttól. *kicsit gunyorosra sikeredett a megjegyzés, de reméljük nem lesz emiatt feje leharapva. Lex is volt valamikor prefi, egyszer régen, rövid ideig.* Értem. Már megint szakvezetôcsre volt náluk? Ezeknél úgy látszik senki nem bírja huzamosabb ideig. *jegyzi meg epésen, bár mégis mosolyogva, ismét bízva, hogy Tony érti a dolgot, neki csak a szája jár, most.* - Hogy én? *vesz egy mély levegôt.* Otthon. *válaszol röviden, bár nem néz most fel a fiúra.* Nem is volt egy leányálom az idevezetô út. *nem panaszodik, csak egyszerûen megjegyzi.* Egy szoba most nagyon jól jönne, ha megkérhetlek a legjobbat. *tápászkodik fel csillogó szemekkel, fáradtan mosolyogva, megragadja bôröndjét, Morty is indulásra kész, s ha a fiú kiváncsi valamire, nyugodtan kérdezzen.* | |
| | | Timothy Waylan Diák
Főkarakter : erik1995@freemail.hu Hozzászólások száma : 1779 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Ápr. 04, 2008 5:49 pm | |
| *Timotei megkönnyebülten látja a lány közeledtét, majd amikor leül mellé, megvárja amíg köszön, és elmondja amit akar, majd ő is bemutatkozik.* -Szia Timotei Waylan vagyok elemista. Mint látom te is az vagy.- * Mondja, majd pár másodperccel később fojtatja.* -Igen, ahogy sejtetted, még nincs szobám, és örülnék, ha segítenél eljutni egyig.- *Válaszol a felajánlásra.*
A hozzászólást Timotei Waylan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Ápr. 04, 2008 7:01 pm-kor. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Ápr. 04, 2008 5:51 pm | |
| *Mielőtt a lány felvehete volna a bőrőndöt Tony gyorsabb volt és érte nyúl*-Hagyd csak látom nagyon ki vagy, elhiszem hogy fáradt lehetsz, tudod mit kövess csak, megmutatom merre van a szobád bár az utat gondolom ismered*mondja mosolyogva*-HÁt biztos megvolt az oka a váltásnak de nem tudom hogy miért, tudod ez az ő dolguk és igazábol nem nagyon vagyok otthon az ilyen témákba, ugyszolván nem tudok sok mindent*neveti el magát*-Majd ha kipihentebb leszel mesélek még*mondja és már el is indul. Reméli Lex követi* |
| | | Rosetta Waylan
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 6579 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Ápr. 04, 2008 6:11 pm | |
| *Rosetta szélesen elmosolyodik. A családnév nem ragad meg a fejében... Pedig meg kéne ragadjon.* - Rendben Timotei. Van egy egyelőre üres háló a másodikon, a Korallkobra háló, így te leszel az első lakoja. Kérlek kövess engem a második emeletre a hálóhoz. *MOndja miközben ránéz a csomagokra egy pálcaintéssel lebegtetni kezdi őket és el is indul a kúriába, onnan az említett helyre.* - Remélem nem baj ha segítek... *Fűzi hozzá továbbra is mosolyogva. Hegyes füle szépen kivillan néha gesztenye barna hajából, ami már a napsütés miatt egyre aranybarnább színt vesz magára.* | |
| | | Timothy Waylan Diák
Főkarakter : erik1995@freemail.hu Hozzászólások száma : 1779 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 05, 2008 11:03 am | |
| *A kúria nagyajtaja megnyílik, és Timotei lép ki rajta, vállán a sas-daimonjával. Körbenéz,* ~Itt már jártam.~ *gondolja, majd egyből a tölgyes felé veszi az irányt, mert egy kis magányt akar.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 05, 2008 2:00 pm | |
| *Sabrina érkezik ide egydül, nem lát itt senkit viszont ő ki akar mindenféleképpen jönni. Szépen kinyit és kimegy sétálgat, sétálgat...Keres egy jó kis pasdot ahová nyugodtan leülhet és friss levegőt szívhat. Körültekint de még mindig nem lát senkit.* ~Hm.. egy a jó kis levegő, miért nem jöttem ki ezen a héten többször pedig kikellett volna. Na de elég az álmodozásból kereni kellene valakit aki mindenben benne van.~ *Feláll a padról körbefordul egyszer aztán tovább megy a füves-kertbe.* |
| | | Atanas Iordan Diák
Főkarakter : dasdqwertzui@freemail.hu Hozzászólások száma : 2073 Kaszt : Üzenőláda : Meguntam félni.
KOCKACUKOR
"rá mondanád, hogy ez Ő.."
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 05, 2008 5:01 pm | |
| *Atanas lépked ki határozott léptekkel a kúria ajtaján, mellette jön Luna. Úgy dönt a fiú, hogy elindul a legközelebbi pad felé. A lányra néz, majd elindul egy nagyobb darab felé. Amikor odaér, leül a padra de nem rendesen, hanem lába a pad ülő részén van és fenekét a háttámlára rakja. Szeret így ülni.* -Foglalj helyet. *mondja mosolyogva Lunának, reméli ,hogy a lány odafog ülni a padra.* -Merrefele születtél? *kérdezi a lánytól , kissé megkomolyodott arcal.* | |
| | | Sheila Leays Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1602 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 05, 2008 5:04 pm | |
| *Sheila jön az udvarra.Szemei érzi hogy szinte égnek keze lába remeg.Nem hiszi el mi történt és felfogni se tudja.Érzi ahogy megcsapja a friss levegő ezért úgy dönt inkább itt marad.Leül egy kis zugba ahol reméli senki nem veszi észre és felveszi fekete kapucniját és összekuporodik. Könnyei érzi ahogy végig folynak az arcán és talárjára cseppennek.A levelet előveszi és megint elolvassa hátha csak álmodta vagy félreolvasta.De nem...ugyanazok a görbe betűk ugyanazokkal a moondatokkal.Összehajtja és eldobja a papírt jo messze tőlle nem akarja látni és olvasni soha többet.*
A hozzászólást Sheila Leays összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Ápr. 05, 2008 5:06 pm-kor. | |
| | | Luna Lynch Diák
Főkarakter : kaligandakabha@live.com Hozzászólások száma : 61
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 05, 2008 5:05 pm | |
| *A lány szótlanul követi Atanast. Lassan kiérnek az udvarra.* ~ Szép hely, túl szép...és nyugalmas ~ - Kössz. *Majd felül a fiú mellé. Szintúgy, ahogy a srác. * -Én Bulgáriában születtem. *válaszolta. * -És Te? Amúgy, hogyan szólítsalak? * Kérdi, majd egy könnyebb szellő lehúzza fejéről a csuklyát. * | |
| | | Atanas Iordan Diák
Főkarakter : dasdqwertzui@freemail.hu Hozzászólások száma : 2073 Kaszt : Üzenőláda : Meguntam félni.
KOCKACUKOR
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 05, 2008 5:19 pm | |
| *Atanas , a lányra néz kissé csodálkozó arcal.* -Hmm a neved nem valami Bulgáros. *mondja Atanas, nem ismer Bulgár Lunákat.* -Én Bulgár származású vagyok, de Angliában nőttem fel. *majd elgondolkozó arcot vág ismét.* -Nemtudom nagyon nincs becenevem. Néhányan néha Atinak szólítanak. De nem gyakori, ha gondolod szólíthatsz így. Majd egy rohanó lányt vesz észre és látja, hogy Sheila az. Gyorsan legurik a padról és lengedező oldaltáskával odarohan a lányhoz. MEgöleli , majd kérdőn a szemébe néz, ami szemmel láthatóan kisírt.* -Mi a baj? Mi történt? *kérdezi a lánytól.* | |
| | | Sheila Leays Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 05, 2008 5:23 pm | |
| *Atanast látja ahogy odajön bár a szeme miatt kicsit homályosan* -Semmi nincs semmi*mondja ingerülten és eltolja Atanast magától.* -Nincs semmi haggyál nem akarok semmit és*mondja és érzi ahpgy lába összecsuklik és leesik a földre.Nem bír felkelni csak a földet nézi és zokogásba tör ki*
| |
| | | Atanas Iordan Diák
KOCKACUKOR
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 05, 2008 5:41 pm | |
| *Amikor a lány elöki magától, akkor látja ,hogy biztos nagy a baj. Meg is lepődik, azon ahogy Atanast leszólta, hogy hagyja békén. De nemérdekli a fiút. Szereti Sheilát és ezért mindnre képes. Amikor alány összeesik és sírni kezd, akkor legugol hozzá és átöleli gyengéden.* -Drágám...kérlek mond el mi a baj! *mondja, gengéden a szavakat a lány fülébe.* | |
| | | Luna Lynch Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 05, 2008 5:46 pm | |
| *- Hát a nevem az enm Bulgár. * Majd később ő is megpillantja a feléjük szaladó lányt. ELőször megakarja kérdezni, hogy tud- e segíteni valamiben, de látja, hogy a fiú már segédkezik. Pár perc múlva leszáll a padról és odasétál a párhoz.* -Szia Luna vagyok! Nem szivesen szólok bele, de segíthetek valamiben? Esetleg hozhatok egy phár vizet? *Kérdi , majd vár a válszra.* | |
| | | Sheila Leays Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 05, 2008 5:51 pm | |
| -Hagyja hogy a fiú átölelje másodszor de ő nem teszi.Amikor elengedi próbán felállni kevés sikerrel inkább a földön marad és az összegyűrött levél fele mutat.*-Ennyi a bajom de nemtudom mit siránkozok attól még nem éled újra senki*mondja dühösen és kicsit kiabálós hangon majd a lányra néz.* -Én Sheila Leays vagyok bár ha így haladok majd az én temetésemre meghívlak ha gondolod*nem akar rossz benyomást kelteni és megbántani a lányt de nemtud mit kezdeni a fájdalmával és haragjával egyszerre* -Jobban örülnék ha valaki egy pohár vizzel leöntene*válaszolja és megint könnyeket fedez fel amiket már nem is érez csak talárján látja*
| |
| | | Atanas Iordan Diák
KOCKACUKOR
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 05, 2008 5:59 pm | |
| *Atanas felveszi és elolvassa a levelet. Mélységesen megdöbben, a tartalmán. A lányra néz, majd megérti a bánatát és nemis tud mit mondani neki. Hirtelen elötte is elsötétül a világ, majd elveszti az egyensúlyát és egy fában kell megkapaszkodnia, hogy el ne essen. Újra Sheilára néz , majd elkezdenek nedvesedni a szemei. A sírás mardossa a torkát, de nem érzékenyül el, visszatartja a sírást. Felemeli talárjának az ujját, és letörli vele a lány arcát, majd a lány könnyes talárjára néz. Megsimogatja, a lány arcát, és belesimít a gyönyörű fekete hajába. Magához öleli a lányt, de érzi ,hogy Sheila még mindig rázkódik a sírástól.* ~Hihetetlen...annyira szomorú.~ *gondolja, a szegény lányra gondolva , majd eszébe jut valami.* -Ha gondolod aludhatsz nálunk a nyáron. A családommal megtudnám beszélni. *mondja a lányra nézve, majd újra letölri annak könnyeit. Egy csókot nyom a homlokára és feláll. Szomorúan néz, majd ksisé rekedtes hangon a sírástól fojtogatott torokkal beszélni kezd.* -Gyorsan írok is a szüleimnek. *mondja, majd egy újabb csókot nyom Sheila arcára és elindul a hálója felé. Közben még Lunának odaszól.* -Szia...*mondja elrohanva, közben azon jár az agya, mit mondjon a szüleinek.* ~Édes drágám..~ *gondolja sozmorúan.* | |
| | | Luna Lynch Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 05, 2008 6:07 pm | |
| * - Nem tudom mi állt a levében, csak sejtelmeim vannak, de nem is akarok beleszólni. Viszont ha akrod segíthetek neked valamiben, beszélgethetünk. De csak ha gondolod. Ha vizsont most nem, máskor bármikor szólhatsz. *Biztatgatta a lányt. Maj dvárja a választ. * | |
| | | Sheila Leays Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 05, 2008 6:19 pm | |
| *Érzi ahogy letörli a könnyeit bár a régi helyére mindig új kerül.Nemtud most szeretetre való érzelmet kifejezni de ereje sincs ellökni magától vagy felállni és elmenni.* -Nem kell beszélned velük*mondja de látja Atanas elviharzott.és újból a lányra néz.* -Senki nem értheti meg amit érzek és nemakarom hogy megtudja bárki is mert ..mert egyszerűen nem.*kiabálja.Nem tud megnyugodni de erőt vesz magán* -Esetleg segítessz felkelni ? Utnánna felmegyek a hálóba csak nagyon fáj a lábam*kérdezi nyugodtabb hangon*
| |
| | | Luna Lynch Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 05, 2008 6:23 pm | |
| * Megérti a lányt, most már egyre erősödik a sejtelme. Mi történhetett. Ha valaki szomorú csak egy halál eset lehet. Luna érzni, de mivel semmihez semmi köze hadja, had alakuljanak a dolgok. - Igen szivesen. * Majd segít felállni a lánynak. Ha sikerült, felkíséri a szobájába vagy épp oda ahova menni akar. Lassan nehézkesen elindulnak.* | |
| | | Sheila Leays Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 05, 2008 6:30 pm | |
| -Köszi*mondja és megtörli az arcát majd kicsit belekapaszkodik Lunába.* -Esetleg feljössz a hálómhoz? Nem akarlak ugráltani csak nagyon nem érzem jol magam.
| |
| | | Luna Lynch Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Ápr. 05, 2008 6:32 pm | |
| *- Persze szívesen. * És elindulnak Sheilával.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 06, 2008 7:38 am | |
| * Egy fekete talláros dalnok lány érkezik az udvarra. Egy farmerszoknyát és egy kék felsőt visel a tallárja alatt. Kicsit hűvösnek találja az időt, ezért van rajta a tallárja. tesz pár kört az udvaron, hogy hátha találkozik valakivel. Szomorúan veszi észre, hogy senki nincs rajta kivül az udvaron. Keres egy padot, és leül rá. Sajnos mostanában nem hordja magával a könyveit. Ez annak köszönhető, hogy már nem kötik le a könyvek sem. Inkább beszélgetni, ismerkedni szeret. Kicsit unatkozik, de mást nem nagyon tud egyedül tenni, csak gondolkozni. Igyhát az emlékeit idézi fel. Vannak szép emlékei, de akadnak szomorú, és fájdalmas emlékek is. Talán a szép emlékekből több van, bár a rossz emlékek is eléggé megtalálhatók.* |
| | | Justine Belmond-allidon Diák
Hozzászólások száma : 19 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 06, 2008 7:46 am | |
| *Justine lép ki az udvarra,egy köppennyel borítva testét.szőke fürtjei szabadon verdesik dereát,arca érdeklődő volt és kedves. Reményei szerint találkozik valakivel akivel válthat néhány szót,miota itt van csak egy lánnyal tudott rövid ideig beszélni,de az sem volt valami barátságos. Egy padon ücsörgő lányt pillant meg s mosolyogva hozzá lép.* -Szia!Még nem ismerjük egymást,Justine Belmond vagyok!-*nyujtja mosolyogva a kezét a lányfelé.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 06, 2008 7:54 am | |
| *Kata egy kicsit elbambul, hiszen észre sem veszi a közeledő lányt. A hang hallatán összerezzen, majd megnyugtatja magát, hogy csak egy lány közeledik felé.*-Szia! Erdős Katalin árnydalnok.*mutatkozik be a lánynak, majd ő is nyújtja a kezét. *-Gyere ülj csak ide le mellém.*mutat a padra Kata, majd egy kicsit odébbcsusszan, hogy Justine is le tudjon ülni. *-Mi újság? Hogy hogy ilyen korán erre járkász? Ilyenkor még mindenki alszik...*mondja a lánynak, majd várja, hogy az mit válaszol. Elég szimpatikusnak tűnik a lány Kata számára, bár még nem ismeri, szóval majd elválik, hogy milyen is lesz valójában.*-Hogy tetszik az iskola?*teszi fel az újabb kérdést, majd csendben ül, és várja a választ. * |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 06, 2008 8:05 am | |
| *Kicsit lehangolva és magányosan sétálgat az udvaron.Az érdekesség kedvéért még talárt is felvett.Miközben lép,találra alját bámulja,s nézi,annak alja hogy fonja körbe lábait.Itt-ott felpillant,társaságot keres.Haját a lágy szellő szemébe fújja,s ettől alig lát valamit.Egyre jobban elönti a rettegés,hogy nekimegy valami oszlopnak,vagy diáktársát dönti le lábáról.Ujjaival elszedi arcából a haját,s unalmában ujjait tördeli,mígnem meglát egy ismerős alakot,kivel már volt szerencséje találkozni.Odasiet hozzájuk,s épségben meg is érkezik.* Szia Kata! *Köszön a lánynak,s a másik ismeretlen siák felé fordul.* Corina Bloodwish vagyok,örvendek. *Mutatkozik be,és a kellő hatás eléréséért még kezet is nyújt.* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |