Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Ápr. 01, 2008 5:38 pm | |
| *Az udvarra ér. Lee itt sincsen sehol. Viszont kissé kezd fázni, így úgy dönt abbahagyja a keresést. De van egy ötlete, hogy meglepje Leet. Fel indul a szobájába, de most nem siet, mert kissé kifulladt a délutáni futkorászás során. Mosolyogva végigsétálja a Kúria lépcsőit, majd belép a szobájába.* |
|
| |
Sheila Leays Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1602 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 02, 2008 6:49 pm | |
| *Sheila érkezik az udvarra.Elég fáradt ezért gyorsan keres egy padot és leül.Az eget nézi *~ma is milyen szép~*gondolja és kicsi mereng.Várja hogy jöjjjön valaki*
| |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 02, 2008 6:51 pm | |
| *Egy ezüstös színű macska ugrik fel Sheila mellé a padra. Egy orosz kékmacska. Talána lány fel is ismeri, hogy Silver az, Elvis macskája, hiszen a cicusnak apró fekete nyakörvén egy aranyló violin kulcs van a bilétáján. Odaül a lámy mellé a padra, hátha megsimogatja, kedvesen nyávog. Talán Elvis is a közelben van.* |
|
| |
Sheila Leays Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 02, 2008 6:53 pm | |
| *Kicsit megilyed amikor egy macska landol mellette.*~Ez Elvis cicája~*gondolja és körbenéz hátha meglátja a fiút majd megsimogatja a macskát.*-Nahát szia Silver.Hát a gazdád hol hagytad?*néz a macskára majd mosolyogni kezd* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 02, 2008 6:55 pm | |
| *Szinte varázsütésre, a fák közül előlép a cicus gazdija, Elvis is.* Óóó, ismételten egy szép hölgy*bókol a fiú és odalépked, megimogatja Silver fejét, majd köszönés képp kezet csókol Sheilának.* Megengeded, hogy ideüljek melléd? Ma este valahogy én is inkább kint érzem jól magam és nem bent. S külön öröm, ha ilyen elragadó társaságom lehet, mint kegyed. |
|
| |
Sheila Leays Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 02, 2008 6:58 pm | |
| *A fiú bókjára elpirul*-Persze nyugodtan.Neked már fel se kéne tenni ezt a kérdést*mosolyog Elvisre.*-hát igen kint mindig jobb a friss levegőn meg nézd milyne szép az ég.És hogy vagy mostanság? Rég láttalak | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 02, 2008 7:08 pm | |
| Azt kell mondjam, alkotói válságban. Mostanság nem igazán jutnak eszembe új dalok, dallamok, ritmusok, és ez kicsit bosszant. Kénytelen vagyok a régi repetoáromra hagyatkozni.*mondja fejcsóválva, miközben a gitárt maga mellé támasztja,Silvert pedig az ölébe veszi, jól összeszőrőzve fekete nadráját így.* |
|
| |
Sheila Leays Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 02, 2008 7:12 pm | |
| -Segítek majd ha kell én is gyártom a számokat de nehezebb szöveget írnom rá.Valahogy a dallam csak úggy jön de a szöveget ráénekelni eléggé nehéz.*néz Elvisre majd a fájósabb kezét nézegeti és érzi hogy már majdnem teljesen meggyógyult* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 02, 2008 7:14 pm | |
| Ha gondolod, szívesen meghallgatom őket. Talán együtt ki tudunk találni valami jót. Gyere!* lerakja Silvert majd a hátára veszi gitárját és a kezét nyújtja a lánynak. Ha Sheila is beleegyezik, bemegy vele a haramdikra, a hálójába, és 10ig megnézeget ill. hallgat néhány dallamot a lánytól, hátha tud valamit kezdeni velük vagy épp neki is megjön az ihlet.10kor viszont elbúcsúzik tőle és visszatér Silverrel a saját hálójába.* |
|
| |
Sheila Leays Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Ápr. 02, 2008 7:18 pm | |
| -Jo ötlet lenne de eléggé elfáradtam ma.Holnap szzivesen megmutatom őket ha megfelel.Most mennem kell jo éjt szia*majd gyorsabb tempóval elindul hálója felé* | |
|
| |
Sheila Leays Diák
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Ápr. 03, 2008 2:33 pm | |
| *Egy fekete ruhás lány érkezik az udvarra.Elég fáradt ezért leül egy padra és gondolkozik*~Vajon Atanassal találkozok ma?Remélem lejön már annyira hiányzik.~*gondolja és nyugodt mozdulattal körbenéz.Senki ismerőst nem lát ezért tovább gondolkozik * | |
|
| |
Mira Todorka
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 620 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Ápr. 03, 2008 2:36 pm | |
| *Mira megy ki az udvarra! Meglátja Sheilát és köszön neki, utána leül mellé.* -Hogy vagy ma?- *kérdezi Mira* -Nagyon el vagy gondolkodva!- | |
|
| |
Sheila Leays Diák
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Ápr. 03, 2008 2:39 pm | |
| *Annyira elgondolkozott hogy szinte laig vette észre Mirát.*-Szia.Hát igen kicsit gondolkoztam.*mosolyog a lányra majd kicsit megigazítja talárját*-Köszönöm jol vagyok csak nagyon hiányzik valaki*néz Mirára majd kicsit belepirul a kijelentésébe.*-Egész szép idő van*feltekint az égre majd megint a lányra néz.*-És neked milyen napod volt? | |
|
| |
Mira Todorka
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Ápr. 03, 2008 2:43 pm | |
| -Köszi, eddig egész jó napom van. Tényleg szép idő van.- *Erre Mira is felnéz az égre, nem lát semmi borult felhőt.* -Voltál tegnap órán? Szerintem jó volt az óra.- * mondja mosolyogva Mira.* | |
|
| |
Sheila Leays Diák
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Ápr. 03, 2008 2:51 pm | |
| -Én is élveztem bár nagyon fáradt voltam meg szokásosan a gondolataim se ott jártak ahol kellett volna*mosolyog a lányra és tart pár másodperces szünetet*-Te voltál a Húsvéti bálba?Szerintem annyira meseszép volt meg olyan huu nem tudok kifejezni. | |
|
| |
Mira Todorka
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Ápr. 03, 2008 2:54 pm | |
| -Hát...*tart egy kis szünetet* -csak egy fél órát tudtam lenni, mert el kellett mennem, sajnos. De szívesen maradtam volna. A Farsangi bálon többet voltam és ott nagyon jól éreztem magam. -Sokat táncoltál?- *kérdi mosolyogva.* | |
|
| |
Sheila Leays Diák
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Ápr. 03, 2008 2:59 pm | |
| -Én is sajnálom de majd ha lesz megint bál hátha tovább leszel.Visszatérve a kérdésedre sokat táncoltam és még mennyit.*mosolyog majd elpirul.*-Hála az én remek partneremnek.Amúgy mi a kedvenc tantárgyad?*kérdezi kíváncsian közbe előveszi pálcáját és pörgetni kezdi.Hirtelen nem jut semmi más elfoglaltság eszébe.* | |
|
| |
Mira Todorka
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Ápr. 03, 2008 3:07 pm | |
| -Sötét varázslatok használata. Neked? *Mira látja, hogy elővette Sheila a pálcáját és játszani kezdett vele, de ő nem veszi elő, nehogy azt higgye, hogy utánozza. Inkább élvezi a friss, kellemes levegőt.* | |
|
| |
Ann-Tabitha Serenity Diák
Főkarakter : ritaveronika@axelero.hu Hozzászólások száma : 2586 Kaszt : Üzenőláda : Élj úgy, hogy, ha a tükörbe nézel, az illetőnek, akit a tükörben látsz, meg tudd veregetni a vállát, és mosolyogni tudj rá!
Titulus: Az allidon kis boszija^^
Titulus: A jók gyámolítója^^
Titulus: angyalka^^
MSN: ritaveronika@axelero.hu
Yahoo: ritaveronikamarsi@yahoo.com
Vegyetek fel! Mindenkivel szívesen játszom
Életem reménye: HHGY (L)
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Ápr. 03, 2008 3:37 pm | |
| *Ann érkezik meg az udvarra a kutyusával Myrával. Ahogy Myrust leteszi Ann látszik a kutyuson, hogy vagy kölykei lesznek vagy túlsúlyos.* | |
|
| |
Sheila Leays Diák
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Ápr. 03, 2008 3:39 pm | |
| -Igazából mindet nagyon szeretem*mondja és nagy levegőt vesz.*-ma elképesztően szép napunk van~bárcsak ő is itt lenne.Vajon merre lehet most~*gondolja és a lányt figyeli hátha felhoz valami érdekes témát.*
//Légyszi Mira picit hosszabb hsz.eket írj//
| |
|
| |
Mira Todorka
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Ápr. 03, 2008 3:45 pm | |
| -Az jó-* mondja Mira! *Látja, hogy Ann is megérkezett, köszön neki. -És már van barátod itt a suliban? - *kérdezte Sheilától*majd folytatja* - Nem muszáj elmondanod, hogy ki az, ha nem akarod. Nem fogok megharagudni érte.
//A karinak mennie kell, de addig is szépen elbeszélget Sheilával, majd megy fel a szobájába!!// | |
|
| |
Sheila Leays Diák
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Ápr. 03, 2008 3:51 pm | |
| -Igen van *mondja mosolyogva majd látja a lány indulni készül.Köszi a beszélgetést.*-Szia*mondja alány után*~biztos sietnie kell~*gondolja majd int Ann.nak hátha csatlakozik hozzá* | |
|
| |
Ann-Tabitha Serenity Diák
Főkarakter : ritaveronika@axelero.hu Hozzászólások száma : 2586 Kaszt : Üzenőláda : Élj úgy, hogy, ha a tükörbe nézel, az illetőnek, akit a tükörben látsz, meg tudd veregetni a vállát, és mosolyogni tudj rá!
Titulus: Az allidon kis boszija^^
Titulus: A jók gyámolítója^^
Titulus: angyalka^^
MSN: ritaveronika@axelero.hu
Yahoo: ritaveronikamarsi@yahoo.com
Vegyetek fel! Mindenkivel szívesen játszom
Életem reménye: HHGY (L)
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Ápr. 03, 2008 4:01 pm | |
| *Ann először csak odaköszönt a két lánynak, mert most Myrát ösztönzi arra, hogy induljon el és sétáljon egy kicsit. Ann tudja, hogy a kutyusnak most nehéz dolga lehet, de azért csak addig-addig piszkálja még az öklömnyi kutyus elindul az egyre látványosabb pocakjával elég komótosan. Majd amikor a lány látja, hogy Myra megy végre oda megy Sheila-hoz. -Szia! Hogy vagy? Alig lehet kimozdítani ezt a kis lustaságot...- * mutat Ann a most már szaglászó kutyusra.* - De most kijöttünk a levegőre. És nagyon szép az idő. Szerinted is? - *Mosolyog Ann a másik leányzóra.* | |
|
| |
Sheila Leays Diák
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Ápr. 03, 2008 4:06 pm | |
| -Szia.Aranyos kutyus*néz le a kutyára majd vissza a lányra*-csak kicsit nagy a hasa nem?*mosolyog és elteszi pálcáját.MEgunta a pörgetést*-De szerintem is csodálatos idő van.*mondja és órájára néz.*-Bocsi sietnem kell majd beszélünk.*felkel és hálója felé siet* | |
|
| |
Aali White Diák
Főkarakter : aaliwhite@hotmail.com Hozzászólások száma : 2258 Kaszt : Üzenőláda : - Mindig is tudtuk, hol a határ.
- És csak óvatosan léptük át.
Illik zavarni, ha játszani akarsz
(\_/)
(O.o)
(><)
/_|_\
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Ápr. 03, 2008 5:10 pm | |
| *Aali érkezik a rózsakert gyönyörű virágai közé. Már az illatot messziről is megérzi, edig a rózsák nem ilyenkor virégoznak. Rgyszercsak észreveszi Ann-t, Mirát, és Sheilát. Közülük csak ann-t ismeri, a többieknek a nevéről, kilétükről fogalma sincsen.* -Sziasztok! aali White vagyok, dalnok. *Mondja az ottlévőknek, de leginkább az ismeretleneknek.* -Ti is? *Kérdezi a többiektől, és reménykedik, hogy igen. Valahogy a dalnokokkal jön ki a legjobban, nem a többi szak embereivel.* - | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
|
| |
| Udvar | |
|