Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 6 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 6 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 6 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 6 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 6 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 6 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 6 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 6 I_vote_lcapUdvar - Page 6 I_voting_barUdvar - Page 6 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 20 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 20 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+43
Fylsonien Celderionis
Nagy R. Anita
Angela Jones
Tanja Tereskova
Gerlice Éva
Shiwo Altolos
Ivet Bisera
Amaril Gwyneth
Leonard de Wandom
Játékmester
Lorelei Gloria Dobrah
Scarlett Emerald
Cirelin de Sovalon
Vaszilij Potrevszkij
Estera Linnet
Isabella Clerence
Celadine Leatherweed
Lisette Anhel
Jack Darkfield
Kalandmester
Claire Relge
Driana Stardew
Rupert Rankle
Felaern Yhendorn
Sofija Darina M. Snjezana
Justine Belmond-allidon
Atanas Iordan
Rosetta Waylan
Timothy Waylan
Alexandra Sirov
Victoria Dewey
Ivana Rosa Nadezhda
Ann-Tabitha Serenity
Mira Todorka
Sheila Leays
Luna Lynch
Aali White
Mélissa Lisette Élise
Irina Yoana
Jane Scott
Toomas Vladislav
Anaze White
Arabella Jagusia
47 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

Főkarakter : zsokica15@hotmail.com
Hozzászólások száma : 5022
Kaszt : Udvar - Page 6 Elemista
Üzenőláda : arabellajagusia

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Márc. 27, 2008 4:21 pm

First topic message reminder :

*Arabella lép ki a kúria ajtaján. A lépcsőn megáll majd körbenéz. Hosszú fekete talár fedi testét alatta pedig kék farmert és fehér polót visel. Táskája oldalán lifeg, melyben egy könyv néhány pergamen kapott helyet. Elindult a padok felé ahol 2 szaktársát pillantotta meg. Lassan lépkedett a padok felé. Vállán hóbaglya pihent, aranysárga szemeivel pásztázva a környéket.* -Sziasztok csatlakozhatok? *kérdezi halkan a srácokhoz érve, majd miután választ kapott leül egy másik padra, ahonnan hallhatja a társai szavait. Egyenlőre nem kérdez mást, tekintete az eget fürkészi.*
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeKedd Ápr. 01, 2008 5:38 pm

*Az udvarra ér. Lee itt sincsen sehol. Viszont kissé kezd fázni, így úgy dönt abbahagyja a keresést. De van egy ötlete, hogy meglepje Leet. Fel indul a szobájába, de most nem siet, mert kissé kifulladt a délutáni futkorászás során. Mosolyogva végigsétálja a Kúria lépcsőit, majd belép a szobájába.*
Sheila Leays
Diák
Sheila Leays

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 1602
Kaszt : Udvar - Page 6 Jos

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeSzer. Ápr. 02, 2008 6:49 pm

*Sheila érkezik az udvarra.Elég fáradt ezért gyorsan keres egy padot és leül.Az eget nézi *~ma is milyen szép~*gondolja és kicsi mereng.Várja hogy jöjjjön valaki*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeSzer. Ápr. 02, 2008 6:51 pm

*Egy ezüstös színű macska ugrik fel Sheila mellé a padra. Egy orosz kékmacska. Talána lány fel is ismeri, hogy Silver az, Elvis macskája, hiszen a cicusnak apró fekete nyakörvén egy aranyló violin kulcs van a bilétáján. Odaül a lámy mellé a padra, hátha megsimogatja, kedvesen nyávog. Talán Elvis is a közelben van.*
Sheila Leays
Diák
Sheila Leays

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeSzer. Ápr. 02, 2008 6:53 pm

*Kicsit megilyed amikor egy macska landol mellette.*~Ez Elvis cicája~*gondolja és körbenéz hátha meglátja a fiút majd megsimogatja a macskát.*-Nahát szia Silver.Hát a gazdád hol hagytad?*néz a macskára majd mosolyogni kezd*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeSzer. Ápr. 02, 2008 6:55 pm

*Szinte varázsütésre, a fák közül előlép a cicus gazdija, Elvis is.* Óóó, ismételten egy szép hölgy*bókol a fiú és odalépked, megimogatja Silver fejét, majd köszönés képp kezet csókol Sheilának.* Megengeded, hogy ideüljek melléd? Ma este valahogy én is inkább kint érzem jól magam és nem bent. S külön öröm, ha ilyen elragadó társaságom lehet, mint kegyed.
Sheila Leays
Diák
Sheila Leays

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeSzer. Ápr. 02, 2008 6:58 pm

*A fiú bókjára elpirul*-Persze nyugodtan.Neked már fel se kéne tenni ezt a kérdést*mosolyog Elvisre.*-hát igen kint mindig jobb a friss levegőn meg nézd milyne szép az ég.És hogy vagy mostanság? Rég láttalak
Vendég
Vendég

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeSzer. Ápr. 02, 2008 7:08 pm

Azt kell mondjam, alkotói válságban. Mostanság nem igazán jutnak eszembe új dalok, dallamok, ritmusok, és ez kicsit bosszant. Kénytelen vagyok a régi repetoáromra hagyatkozni.*mondja fejcsóválva, miközben a gitárt maga mellé támasztja,Silvert pedig az ölébe veszi, jól összeszőrőzve fekete nadráját így.*
Sheila Leays
Diák
Sheila Leays

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeSzer. Ápr. 02, 2008 7:12 pm

-Segítek majd ha kell én is gyártom a számokat de nehezebb szöveget írnom rá.Valahogy a dallam csak úggy jön de  a szöveget ráénekelni eléggé nehéz.*néz Elvisre majd a fájósabb kezét nézegeti és érzi hogy már majdnem teljesen meggyógyult*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeSzer. Ápr. 02, 2008 7:14 pm

Ha gondolod, szívesen meghallgatom őket. Talán együtt ki tudunk találni valami jót. Gyere!* lerakja Silvert majd a hátára veszi gitárját és a kezét nyújtja a lánynak. Ha Sheila is beleegyezik, bemegy vele a haramdikra, a hálójába, és 10ig megnézeget ill. hallgat néhány dallamot a lánytól, hátha tud valamit kezdeni velük vagy épp neki is megjön az ihlet.10kor viszont elbúcsúzik tőle és visszatér Silverrel a saját hálójába.*
Sheila Leays
Diák
Sheila Leays

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeSzer. Ápr. 02, 2008 7:18 pm

-Jo ötlet lenne de eléggé elfáradtam ma.Holnap szzivesen megmutatom őket ha megfelel.Most mennem kell jo éjt szia*majd gyorsabb tempóval elindul hálója felé*
Sheila Leays
Diák
Sheila Leays

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 03, 2008 2:33 pm

*Egy fekete ruhás lány érkezik az udvarra.Elég fáradt ezért leül egy padra és gondolkozik*~Vajon Atanassal találkozok ma?Remélem lejön már annyira hiányzik.~*gondolja és nyugodt mozdulattal körbenéz.Senki ismerőst nem lát ezért tovább gondolkozik *
Mira Todorka

Mira Todorka

Hozzászólások száma : 620
Kaszt : Udvar - Page 6 Mutatvanyos
Üzenőláda : Udvar - Page 6 Tek4e2d80596e2b17824206

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 03, 2008 2:36 pm

*Mira megy ki az udvarra! Meglátja Sheilát és köszön neki, utána leül mellé.*
-Hogy vagy ma?- *kérdezi Mira*
-Nagyon el vagy gondolkodva!-
Sheila Leays
Diák
Sheila Leays

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 03, 2008 2:39 pm

*Annyira elgondolkozott hogy szinte laig vette észre Mirát.*-Szia.Hát igen kicsit gondolkoztam.*mosolyog a lányra majd kicsit megigazítja talárját*-Köszönöm jol vagyok csak nagyon hiányzik valaki*néz Mirára majd kicsit belepirul a kijelentésébe.*-Egész szép idő van*feltekint az égre majd megint a lányra néz.*-És neked milyen napod volt?
Mira Todorka

Mira Todorka

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 03, 2008 2:43 pm

-Köszi, eddig egész jó napom van. Tényleg szép idő van.-
*Erre Mira is felnéz az égre, nem lát semmi borult felhőt.*
-Voltál tegnap órán? Szerintem jó volt az óra.- * mondja mosolyogva Mira.*
Sheila Leays
Diák
Sheila Leays

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 03, 2008 2:51 pm

-Én is élveztem bár nagyon fáradt voltam meg szokásosan a gondolataim se ott jártak ahol kellett volna*mosolyog a lányra és tart pár másodperces szünetet*-Te voltál a Húsvéti bálba?Szerintem annyira meseszép volt meg olyan huu nem tudok kifejezni.
Mira Todorka

Mira Todorka

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 03, 2008 2:54 pm

-Hát...*tart egy kis szünetet* -csak egy fél órát tudtam lenni, mert el kellett mennem, sajnos. De szívesen maradtam volna. A Farsangi bálon többet voltam és ott nagyon jól éreztem magam.
-Sokat táncoltál?- *kérdi mosolyogva.*
Sheila Leays
Diák
Sheila Leays

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 03, 2008 2:59 pm

-Én is sajnálom de majd ha lesz megint bál hátha tovább leszel.Visszatérve a kérdésedre sokat táncoltam és még mennyit.*mosolyog majd elpirul.*-Hála az én remek partneremnek.Amúgy mi a kedvenc tantárgyad?*kérdezi kíváncsian közbe előveszi pálcáját és pörgetni kezdi.Hirtelen nem jut semmi más elfoglaltság eszébe.*
Mira Todorka

Mira Todorka

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 03, 2008 3:07 pm

-Sötét varázslatok használata. Neked?
*Mira látja, hogy elővette Sheila a pálcáját és játszani kezdett vele, de ő nem veszi elő, nehogy azt higgye, hogy utánozza. Inkább élvezi a friss, kellemes levegőt.*
Ann-Tabitha Serenity
Diák
Ann-Tabitha Serenity

Főkarakter : ritaveronika@axelero.hu
Hozzászólások száma : 2586
Kaszt : Udvar - Page 6 Illuzionista
Üzenőláda : Élj úgy, hogy, ha a tükörbe nézel, az illetőnek, akit a tükörben látsz, meg tudd veregetni a vállát, és mosolyogni tudj rá!

Titulus: Az allidon kis boszija^^
Titulus: A jók gyámolítója^^
Titulus: angyalka^^

MSN: ritaveronika@axelero.hu

Yahoo: ritaveronikamarsi@yahoo.com

Vegyetek fel! Mindenkivel szívesen játszom Razz

Életem reménye: HHGY (L)

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 03, 2008 3:37 pm

*Ann érkezik meg az udvarra a kutyusával Myrával. Ahogy Myrust leteszi Ann látszik a kutyuson, hogy vagy kölykei lesznek vagy túlsúlyos.*
Sheila Leays
Diák
Sheila Leays

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 03, 2008 3:39 pm

-Igazából mindet nagyon szeretem*mondja és nagy levegőt vesz.*-ma elképesztően szép napunk van~bárcsak ő is itt lenne.Vajon merre lehet most~*gondolja és a lányt figyeli hátha felhoz valami érdekes témát.*

//Légyszi Mira picit hosszabb hsz.eket írj//
Mira Todorka

Mira Todorka

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 03, 2008 3:45 pm

-Az jó-* mondja Mira! *Látja, hogy Ann is megérkezett, köszön neki.
-És már van barátod itt a suliban? - *kérdezte Sheilától*majd folytatja* - Nem muszáj elmondanod, hogy ki az, ha nem akarod. Nem fogok megharagudni érte.

//A karinak mennie kell, de addig is szépen elbeszélget Sheilával, majd megy fel a szobájába!!//
Sheila Leays
Diák
Sheila Leays

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 03, 2008 3:51 pm

-Igen van *mondja mosolyogva majd látja a lány indulni készül.Köszi a beszélgetést.*-Szia*mondja  alány után*~biztos sietnie kell~*gondolja majd int Ann.nak hátha csatlakozik hozzá*
Ann-Tabitha Serenity
Diák
Ann-Tabitha Serenity

Főkarakter : ritaveronika@axelero.hu
Hozzászólások száma : 2586
Kaszt : Udvar - Page 6 Illuzionista
Üzenőláda : Élj úgy, hogy, ha a tükörbe nézel, az illetőnek, akit a tükörben látsz, meg tudd veregetni a vállát, és mosolyogni tudj rá!

Titulus: Az allidon kis boszija^^
Titulus: A jók gyámolítója^^
Titulus: angyalka^^

MSN: ritaveronika@axelero.hu

Yahoo: ritaveronikamarsi@yahoo.com

Vegyetek fel! Mindenkivel szívesen játszom Razz

Életem reménye: HHGY (L)

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 03, 2008 4:01 pm

*Ann először csak odaköszönt a két lánynak, mert most Myrát ösztönzi arra, hogy induljon el és sétáljon egy kicsit. Ann tudja, hogy a kutyusnak most nehéz dolga lehet, de azért csak addig-addig piszkálja még az öklömnyi kutyus elindul az egyre látványosabb pocakjával elég komótosan. Majd amikor a lány látja, hogy Myra megy végre oda megy Sheila-hoz.
-Szia! Hogy vagy? Alig lehet kimozdítani ezt a kis lustaságot...- * mutat Ann a most már szaglászó kutyusra.* - De most kijöttünk a levegőre. És nagyon szép az idő. Szerinted is? - *Mosolyog Ann a másik leányzóra.*
Sheila Leays
Diák
Sheila Leays

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 03, 2008 4:06 pm

-Szia.Aranyos kutyus*néz le a kutyára majd vissza a lányra*-csak kicsit nagy a hasa nem?*mosolyog és elteszi pálcáját.MEgunta a pörgetést*-De szerintem is csodálatos idő van.*mondja és órájára néz.*-Bocsi sietnem kell majd beszélünk.*felkel és hálója felé siet*
Aali White
Diák
Aali White

Főkarakter : aaliwhite@hotmail.com
Hozzászólások száma : 2258
Üzenőláda : - Mindig is tudtuk, hol a határ.
- És csak óvatosan léptük át.
Illik zavarni, ha játszani akarsz
(\_/)
(O.o)
(><)
/_|_\

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 03, 2008 5:10 pm

*Aali érkezik a rózsakert gyönyörű virágai közé. Már az illatot messziről is megérzi, edig a rózsák nem ilyenkor virégoznak. Rgyszercsak észreveszi Ann-t, Mirát, és Sheilát. Közülük csak ann-t ismeri, a többieknek a nevéről, kilétükről fogalma sincsen.*
-Sziasztok! aali White vagyok, dalnok. *Mondja az ottlévőknek, de leginkább az ismeretleneknek.*
-Ti is? *Kérdezi a többiektől, és reménykedik, hogy igen. Valahogy a dalnokokkal jön ki a legjobban, nem a többi szak embereivel.*
-
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 6 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
6 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: