Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 23 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 23 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 23 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 23 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 23 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 23 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 23 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 23 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 23 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 23 I_vote_lcapUdvar - Page 23 I_voting_barUdvar - Page 23 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Udvar - Page 23 I_vote_lcapUdvar - Page 23 I_voting_barUdvar - Page 23 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 20 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 20 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+43
Fylsonien Celderionis
Nagy R. Anita
Angela Jones
Tanja Tereskova
Gerlice Éva
Shiwo Altolos
Ivet Bisera
Amaril Gwyneth
Leonard de Wandom
Játékmester
Lorelei Gloria Dobrah
Scarlett Emerald
Cirelin de Sovalon
Vaszilij Potrevszkij
Estera Linnet
Isabella Clerence
Celadine Leatherweed
Lisette Anhel
Jack Darkfield
Kalandmester
Claire Relge
Driana Stardew
Rupert Rankle
Felaern Yhendorn
Sofija Darina M. Snjezana
Justine Belmond-allidon
Atanas Iordan
Rosetta Waylan
Timothy Waylan
Alexandra Sirov
Victoria Dewey
Ivana Rosa Nadezhda
Ann-Tabitha Serenity
Mira Todorka
Sheila Leays
Luna Lynch
Aali White
Mélissa Lisette Élise
Irina Yoana
Jane Scott
Toomas Vladislav
Anaze White
Arabella Jagusia
47 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

Főkarakter : zsokica15@hotmail.com
Hozzászólások száma : 5022
Kaszt : Udvar - Page 23 Elemista
Üzenőláda : arabellajagusia

Udvar - Page 23 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 23 Icon_minitimeCsüt. Márc. 27, 2008 4:21 pm

First topic message reminder :

*Arabella lép ki a kúria ajtaján. A lépcsőn megáll majd körbenéz. Hosszú fekete talár fedi testét alatta pedig kék farmert és fehér polót visel. Táskája oldalán lifeg, melyben egy könyv néhány pergamen kapott helyet. Elindult a padok felé ahol 2 szaktársát pillantotta meg. Lassan lépkedett a padok felé. Vállán hóbaglya pihent, aranysárga szemeivel pásztázva a környéket.* -Sziasztok csatlakozhatok? *kérdezi halkan a srácokhoz érve, majd miután választ kapott leül egy másik padra, ahonnan hallhatja a társai szavait. Egyenlőre nem kérdez mást, tekintete az eget fürkészi.*
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Udvar - Page 23 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 23 Icon_minitimeHétf. Ápr. 14, 2008 3:03 pm

*Észreveszi Viot, de egyelőre csak köszön neki és nem megy oda hozzá, hiszen éppen a fiú válaszát várja.* ~Ismét egy szaktárs.~ *Állapítja meg, hiszen ma már megismerkedett valakivel, aki ugyancsak a szaktársa. Estella bólint.* - Igen, ő Delila. *Mutatja be a leopárdot, aztán a fiú karján tartott sólyomra tekint.* - A madár éppen jár, ha jól látom a sólymot a karodon. *Feleli Shagrath-nak, de hangja nem változik, továbbra is hideg. Aztán meg még a kérdésre is válaszol.* - Kijöttem levegőzni a legendás lények ismerete előtt. *Mondja, majd ő is felteszi a szokásos kérdést, pontosabban most visszakérdez.* - És te? *A daimón békésen sétálgat a két Holtak Őreis mögött, miközben ők elöl haladnak.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 23 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 23 Icon_minitimeHétf. Ápr. 14, 2008 3:11 pm

*Sabrina érkezik az udvarra egyenesen a szobájából. Szép lassú léptekkel megy mikor már teljesen kiér meglátja szaktársát Estellát egy fiú társaságában, akit még nem látott errefele. Sabri úgydönt odamegy hozzájuk, mikor odaér köszön nekik.*
-Sziasztok! Csatlakozatok?*Kérdezi mindkét féltől, majd a fiú felé fordul.*
-Ó bocsánat, bocsánat Sabrina Baxter vagyok, holtak őries.*Mondja gyorsan ezutál várja, hogy mi fog történni.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 23 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 23 Icon_minitimeHétf. Ápr. 14, 2008 3:15 pm

-Ő nem jár, én hozom. *és két lány is a közelükbe ér, így köszön, majd jó hangosan, hogy mindenki hallja bemutatkozik:*
-Shagrath Moonspell vagyok, holtak őre. És most azt hiszem el is vonulok, sok lenne a levegőből.
~Rémes mennyien vannak... 2perc alatt 3 lány jött a közvetlen közeembe. ~
*Sólyma mintha mosolyogna, persze nem tud. Shagrath visszatér a gyengélkedőre, hogy megnézze Rainát felkelt-e már.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 23 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 23 Icon_minitimeHétf. Ápr. 14, 2008 3:22 pm

*Hátrafordul és meglátja Sabrinát. Biccent neki, majd megszólal.* - Persze, csak nyugodtan. *Aztán Shagrath felel Estellának.* - Tudom, nem is úgy értettem. *Mondja a lány, de aztán inkább csak vállat von. Nincs kedve magyarázkodni és oka sincs rá. Aztán a fiú távozik. Biccent neki, de kicsit gyanús, hogy miért húz el ilyen hirtelen a fiú. Végül nem teszi szóvá, csak magában megjegyzi. Ismét Sabrina felé fordul.* - Hogy vagy? *Kérdezi szaktársától, közben a sétát nem hagyják abba. Már sokadik körnél tartanak, melyet az udvaron tettek meg, de még mindig nem unta meg Estella a sétát. Delila természetesen mindvégig mögötte, néha mellette lépked.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 23 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 23 Icon_minitimeHétf. Ápr. 14, 2008 3:24 pm

*Vio mikor megunta az olvasást,eltette vissza könyvét.Észrese vette hogy érkezet egy másik lány és a fiu elment.Összeszedte cuccait,majd indult fel a szobájába,hiszen már nemsokáa óra is lesz.Cicájának szolt,és biccentet az ottlévőknek,távozás ként.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 23 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 23 Icon_minitimeHétf. Ápr. 14, 2008 3:30 pm

*Természetesen Sabri is sétálgat Estellával tovább.Biccent az éppen távozó fiúnak. Nem érti vajon miért megy el a fiú, de nem is akarja talán megérteni. Aztán elhangzik egy kérdés amire természetesen válaszol.*
-Hát elvagyok, de nem nagyon jól vagyok.*Mondja, igaz tele van szóismétlésekkel de ez is megteszi.*
-Veled mi újság? Hogy-hogy erre jársz?*Kérdez vissza és mégegy kérdést tesz fel neki. Nagyon furcsája, hogy Estella kint van. Mert nem nagyon szokta a lányt kint látni. Most veszi azonban észre Viót akinek csak biccent és ismét Estellát figyeli.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 23 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 23 Icon_minitimeHétf. Ápr. 14, 2008 3:35 pm

*Biccent a távozó Vionak, aztán megint Sabrina felé fordul. Meghallgatja a választ, de mint szokása, most sem kérdez rá, hogy mitől van rosszul a lány. Estella nem szokott kíváncsiskodni, majd elmondja neki Sabrina, ha akarja, hogy mi bántja.* - Hát, kijöttem levegőzni. De azért a csuklya megvan. *Felel neki, majd hozzáteszi az utolsó mondatot.* - Gondolom tudod, hogy nem igazán szeretem a fényt. Általában azért nem szoktam nappal kint mászkálni. *Magyarázza szaktársának.* - Jössz legendás lények ismeretére? *Tesz fel egy újabb kérdést Sabrinának. Ekkor elkezd kutatni köpenye zsebében, hogy megbizonyosodjon afelől, hogy van elegendő pergamen nála. Egy üveg tintát és egy pennát is kitapogat zsebében a pergamenen kívül. Tehát nyugodtan sétál tovább, mert nem kell felmennie a szobájába, hogy lehozza az órára szükséges dolgokat.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 23 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 23 Icon_minitimeHétf. Ápr. 14, 2008 3:46 pm

-Hát igen mostmár tudom, hogy érzékeny vagy a fényre vagy legalábbis nem szereted a fényt.*Közben megnézi a tallárját,de szerncséjére minden megvan.*
-Igen menni kellene lengendás lények ismeretére.Tényleg te láttad már az új szakvezit. Igaz, hogy ő tartja az órát.*Kérdezi közben tovább sétálgat.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 23 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 23 Icon_minitimeHétf. Ápr. 14, 2008 3:49 pm

~Valahogy úgy.~ *Gondolja, de most nincs kedve többet magyarázni. Aztán Sabrina szóba hozza az új szakvezetőt, egyben tanárt. Estella megrázza a fejét.* - Még nem találkoztam vele. Igen, ő tartja majd az órát. Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz az óra így tanárcserével. *Már-már hangos gondolkodásnak is lehet nevezni ezt, de Estellát cseppet sem zavarja. Aztán rápillant az órájára és látja, hogy háromnegyed már elmúlt.* - Szerintem menjünk a karámok fele. Nem akarok elkésni. *Javasolja, de hangja most is hideg. Bár ezt el kell nézni neki, hiszen mindig így viselkedik. Hogyha Sabrina beleegyezik, akkor hármasban elindulnak a karámok felé. Azért hárman, mert hát ott van még Estella daimónja is.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 23 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 23 Icon_minitimeHétf. Ápr. 14, 2008 3:52 pm

-Hát remélem, hogy érdekes lesz, de szerintem biztosan. Most legalább megismerkedhetünk az új tanárunkkal.*Mondja el szépen és már sétálgat.*
-Mehetünk.*Majd elindulnak hárman a karámok felé. Sabri is nagyon kiváncsi, hogy vajon milyen lesz az óra és az óra mente.
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

Udvar - Page 23 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 23 Icon_minitimeHétf. Ápr. 14, 2008 6:23 pm

*Arabella érzi, hogy Alex közelebb húzza magához, de ez cseppet sem zavarja, sőt kifejezetten örül neki* - Én is nagyon szeretlek *mondja miközben a fiú szemébe néz.* - Tudod, még senkivel sem éreztem ilyen jól magam, mint most veled *önti ki a szívét a lány, majd a csillagokra tekint, amik lassan előbújnak az égen.*
//olvadás tegnapról//
Vendég
Vendég

Udvar - Page 23 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 23 Icon_minitimeHétf. Ápr. 14, 2008 6:36 pm

*Alexej egy talán,de nem bizotos hogy el pirul a lány szavai halatá. Adna egy csókot de inkább nem teszi ki tudja miért..*-Akkor én egy nagyon szerencsésfiu vagyok kedvesem és nem kcsit vagyok szerencsés. Nem megyünk valamerre?
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

Udvar - Page 23 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 23 Icon_minitimeHétf. Ápr. 14, 2008 6:42 pm

- De szívesen, hová szeretnél menni? *kérdezi, majd ha a fiú felelt, kibontakozik az ölelésből és feláll a padról. Kérdőn néz a fiú szemeibe.* - Hát lehet, de én szerencsésebb vagyok, hogy rám találtál. Annyi más lányt is választhattál volna *következteti ki, majd a fiúval együtt elindulnak valamerre.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 23 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 23 Icon_minitimeHétf. Ápr. 14, 2008 6:45 pm

*Avril érkezik ide megszokottan, lassan és reszketve a félelemtől. Elég sötét van, épp az hiányzik hogy valaki előtűnjön. Pálcát ránt és Csámpit és Cukorborsót szorongatva elhangzik puha ajkai közül a bűbáj* Lumos! *majd egy egészen meglepően nagy fénygömböcske jelenik meg a pálcája végén. Vörös haja vállára omlik majd körbenéz és elindul... közben kisállatai remegnek akár ő maga is a lekében.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 23 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 23 Icon_minitimeHétf. Ápr. 14, 2008 6:47 pm

-Hát szeritem tölgyesbe ugyis régen voltam ott.*Ö is fell tápászkodik a padrol.*-Nos azért mert hiába vagyok Isten király nem halnak uttánma a nők bá ki tudja minegy most te vagy aztán enyi, meg téged szeretlek.*meg fogja alány kezét és el indulnaka tölgyesbe.*
Shiwo Altolos
Diák
Shiwo Altolos

Főkarakter : branermeister94@freemail.hu
Hozzászólások száma : 584
Kaszt : Udvar - Page 23 Nekromanta
Üzenőláda : Nosztalgiázás a régi szép idők kedvéért. Ha ezt látod, akkor tudd, a Holtak Őrei még mindig "élnek".

Udvar - Page 23 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 23 Icon_minitimeHétf. Ápr. 14, 2008 7:00 pm

*Shiwo érkezik az udvarra. Pallosa oldalán, rajta fekete ing és farmer. Meglát egy lányt. Azonnal kiszúrja, hogy véla vér is van benne, látszik rajta. Odasétál, hozzá, és meglátja, prefektusi jelvényét. -Szia. Én Shiwo Altolos, Holtak Őrei. Te Árnydalmok vagy igaz? *Kérdi és keze pallosán nyugszik felkészülve egy esetleges támadásra. Kicsit fáradt, bár ez érthető. Körbepillant és Irinát nem látja. Lelke hideg de szomorú is. Gilnort is rég látta már elbeszélnivalója van vele. A csatáról és mindenről. Elrohirral pedig számolnivalója van. Rövid párbajuk, óta nemigen látta őt sem. Sok ember sok választás. Újra alányra pillant.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 23 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 23 Icon_minitimeHétf. Ápr. 14, 2008 7:10 pm

*Avril ijedtenlép hátra egyet majd észreveszi a fiút* Öhm... szia. Én Avril Sheila Roseberg vagyok. Igen.. dalnok. És prefi is. *mondja kicsit folyottt hangon és a pálcát kettejük közé tartja hogy mindketten lássanak is azért valamit.* Hogy, s mint? *vágja be a kérdést... nincs jobb témája. Mivel a pasi tuti HŐs inkább nem hozza fel a tárgyválasztás izgi témáját, nehogy a fiú le találja meszárolni. Ígyhát kedves mosollyal az arcán várja a fiú válaszát.*
Atanas Iordan
Diák
Atanas Iordan

Főkarakter : dasdqwertzui@freemail.hu
Hozzászólások száma : 2073
Kaszt : Udvar - Page 23 Mentalista
Üzenőláda : Meguntam félni.
KOCKACUKOR

"rá mondanád, hogy ez Ő.."
Udvar - Page 23 Tek4e3a6afc276a58648741

Udvar - Page 23 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 23 Icon_minitimeHétf. Ápr. 14, 2008 7:24 pm

*Atanas érkezik le az udvarra. Kissé fáradtan, mert egész délután edzett. Mikor leér, már az ég teljesen sötét , ezért nemis fedezi fel azonnal a két alakot akik az udvaron álnak. Mikor közelebb megy, a pallosból azonnal tudja, hogy Shiwoval van dolga. A lányt viszont csak látásból ismeri.*
~Hmm talán Avril vagy Avrilla volt.~ *gondolja, majd úgy dönt hamar közelebbis lép hozzájuk. Csuklyája nincs a fején, ezért egész emberinek néz ki, főleg mivel talárja most volt tisztítva.*
-Üdvözletem Shiwo ! *mondja, majd a lányhoz fordul.*
-Neked is üdvözlet hölgyem ezen a késői éjszakán. *mondja, majd moslyogva néz az árnydalnok lányra.*
Shiwo Altolos
Diák
Shiwo Altolos

Üzenőláda : Nosztalgiázás a régi szép idők kedvéért. Ha ezt látod, akkor tudd, a Holtak Őrei még mindig "élnek".

Udvar - Page 23 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 23 Icon_minitimeHétf. Ápr. 14, 2008 7:27 pm

-Nem valami jól. Hiányzik valaki. Te hogy vagy? *Kérdi és a pálcáját előkapva ő is elmormogja a Lumost. A fénygömb megjelenik és már többet lát. Igaz a sötétben is jól lát ember létére. Albion edzette, emiatt lát jól ilyentájt is. Kicsit ilyedős lány, ez az Avril, nem is érti, hogy dalnokként miért ilyen. Mindegy ez nem az ő dolga. Látja rajta az ilyedséget, mikor meglátja a pallosát. -Ne félj nem bántalak vele. Nncs rá okom. *Jelenti ki és leül a fűbe. Egy fiút lát közeledni. -Tiszteletem neked is Atanas barátom. Nos, hogy lennél? *Kérdi és elfekszik az eget bámulva. ~Prefikkel vagyok körülvéve, mint mindig. *Gondolja és rátekint, mind a lányra és a fiúra is.

//pörögnünk kell skacok nincs sok időnk//
Atanas Iordan
Diák
Atanas Iordan

KOCKACUKOR

Udvar - Page 23 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 23 Icon_minitimeHétf. Ápr. 14, 2008 7:41 pm

-Hát énis kissé szomorkásan vagyok..*mondja, majd azonnal Sheila jut az eszébe. A lány ma délben is úgy otthagyta őt egyedül. Szomorkásan Shiwora néz.*
-Csak nem Irináról van szó? *kérdezi kissé félszeg mosollyal az arcán.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 23 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 23 Icon_minitimeHétf. Ápr. 14, 2008 7:42 pm

*Avril halovány mosollyal köszönti az érkező fiút* Bonjour, uram. *mondja megpörgetve a "r"-t. Igazi franciaként kötelessége néha hencegni. * Óh, nem is feltételeztem hogy azzal a valamivel hozzám mersz érni. *mondja továbbra is kedvesen. Ma igen ha Shiwo prefikkel van körbevéve akkor Avril HŐsökkel. Bár egy napig ő maga is az volt, nem nyerte el tetszését. Például a főhadiszállásukon rosszullett. De ez már a multé hogy egy kis Agatha Christie-t is vigyünk bele. Vörös haját meglibbenti a szél és tengerkék szemeiben elveszik az a valaki( már ha val)aki belenéz. Most tudtán kívül rendkívül bájos és elragadó. Nem hiába vélaporonty. Csámpi egyszercsak kiesik a táskájából mire Avril megfogja és simogatni kezdi. Érdekes ez mivel közben még a pálcáját is tartja... *
Shiwo Altolos
Diák
Shiwo Altolos

Udvar - Page 23 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 23 Icon_minitimeHétf. Ápr. 14, 2008 7:48 pm

-De igen róla lenne szó. *Mondja és felpattan. -Pallosnak hívják. Tünde munka apám kapta a keleti tünde néptől. Aztán mikor az albioni csata eldurvult, a becsületre fittyet hányva, úgy rohantak mint a kutyák. Azóta utálom őket. *Első mondatát a fiúhoz intézi a többit mindkettőjükhöz. Bár a pallos szó jelentése inkább Avril elé megy, de mindegy. Letörli magáról a koszt és arcába húzza csuklyáját. -Szerintem menjünk, nem akarok bajba kerülni. Bár ez rátok nem hat. *Jelent ki és várja a többieket is. -Jut is eszembe, miért vagy szomorú Atanas?
Atanas Iordan
Diák
Atanas Iordan

KOCKACUKOR

Udvar - Page 23 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 23 Icon_minitimeHétf. Ápr. 14, 2008 7:51 pm

-Hát tudod mostanában a dolgaim...hát elég a fejük tetejére álltak. *mondja, még mindig kissé szomorkás arcal. Majd Avrilhoz fordul.*
-Áh hölgyem csak nem Francia? *kérdezi udvariasan a lánytól. Angol uriemberként megtanult illendően viselkedni.*
-Örülök, ohgy találkoztunk ! *mondja, egy angolos maghajlással.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 23 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 23 Icon_minitimeHétf. Ápr. 14, 2008 7:55 pm

Részemről a szerencse. *mondja ugyanazzal a kedves mosollyal* Egyébként, ha jól sejtem Sheila bevitt hozzád egy levelet. Tudod láttam bemenni a Kék cápába. és a kinti lista szerint te is ott laksz így ebből arra következtetek hogy vár téged valami. Egyébként francia volnék. *mondja kicsit áttérve a XVI.-ik századi átszellemülésből.* Shiwo, jó ötlet bemenni. *egy mosollyal nyugtázza* Társalgó?
Shiwo Altolos
Diák
Shiwo Altolos

Udvar - Page 23 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 23 Icon_minitimeHétf. Ápr. 14, 2008 7:58 pm

-Sajnálom de nem. Igen fáradt vagyok, meg szomorú is. Te francia lennél? Én angol. Látom te is angol úri neveltetésben részesültél Atanas. Nos én mennék is. Tiszteletem nektek. Örültem a megismerkeésnek, Avril. *Mondja majd elindul a másodikra a Kenguru hálóba.
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 23 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 23 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
23 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: