Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 31 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 31 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 31 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 31 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 31 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 31 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 31 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 31 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 31 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 31 I_vote_lcapUdvar - Page 31 I_voting_barUdvar - Page 31 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Udvar - Page 31 I_vote_lcapUdvar - Page 31 I_voting_barUdvar - Page 31 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 28 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 28 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+43
Fylsonien Celderionis
Nagy R. Anita
Angela Jones
Tanja Tereskova
Gerlice Éva
Shiwo Altolos
Ivet Bisera
Amaril Gwyneth
Leonard de Wandom
Játékmester
Lorelei Gloria Dobrah
Scarlett Emerald
Cirelin de Sovalon
Vaszilij Potrevszkij
Estera Linnet
Isabella Clerence
Celadine Leatherweed
Lisette Anhel
Jack Darkfield
Kalandmester
Claire Relge
Driana Stardew
Rupert Rankle
Felaern Yhendorn
Sofija Darina M. Snjezana
Justine Belmond-allidon
Atanas Iordan
Rosetta Waylan
Timothy Waylan
Alexandra Sirov
Victoria Dewey
Ivana Rosa Nadezhda
Ann-Tabitha Serenity
Mira Todorka
Sheila Leays
Luna Lynch
Aali White
Mélissa Lisette Élise
Irina Yoana
Jane Scott
Toomas Vladislav
Anaze White
Arabella Jagusia
47 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

Főkarakter : zsokica15@hotmail.com
Hozzászólások száma : 5022
Kaszt : Udvar - Page 31 Elemista
Üzenőláda : arabellajagusia

Udvar - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 31 Icon_minitimeCsüt. Márc. 27, 2008 4:21 pm

First topic message reminder :

*Arabella lép ki a kúria ajtaján. A lépcsőn megáll majd körbenéz. Hosszú fekete talár fedi testét alatta pedig kék farmert és fehér polót visel. Táskája oldalán lifeg, melyben egy könyv néhány pergamen kapott helyet. Elindult a padok felé ahol 2 szaktársát pillantotta meg. Lassan lépkedett a padok felé. Vállán hóbaglya pihent, aranysárga szemeivel pásztázva a környéket.* -Sziasztok csatlakozhatok? *kérdezi halkan a srácokhoz érve, majd miután választ kapott leül egy másik padra, ahonnan hallhatja a társai szavait. Egyenlőre nem kérdez mást, tekintete az eget fürkészi.*
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Alexandra Sirov

Alexandra Sirov

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 1492
Kaszt : Udvar - Page 31 Nekromanta
Üzenőláda :

Udvar - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 31 Icon_minitimeVas. Ápr. 20, 2008 5:51 pm

*Csendben simogatja, cirógatja Mortyt, még mosolyog is annak dorombolásán, fetrengésén. Néha kétkézzel kap a kandúr után, hisz az annyira beleéli magát a kényeztetésbe, hogy szép lassan megindul a pad széle felé gurulásban, Lex pedig nem szeretné ha drágájának bántódása esne. Egy idô után abbahagyja a simizést, a macsek is feltápászkodik, nyávog kettôt aztán leugrik a padról és beleveti magát az elôttük heverô fûbe. A lány kitámasztja magát és csak figyeli a játszadozót... Lépteket nem hall, embert nem lát és épp valakire gondol, de nagyon.* ~Bárcsak...~ * ekkor jön az ölelés, méghozzá hátulról, picit megrezzen, ám annyira beleéli magát, hogy hátra sem fordul, azt hiszi, hogy... Pedig nem. De ezt még nem tudja, s így mosolyogva a ráfonódó karokhoz ér és megsimogatja azokat. Még szemeit is becsukja egy pillanatig, majd mélyet sóhajt és hátrapillant, hogy lássa... Matt?* Matt? Mi a... Eressz el! Mit képzelsz? *hámozza le magáról a fiú karjait, felpattan és szembefordul vele. Szemei szikráznak, dühös és zavart és... pirul. Azt hitte, hogy Eric, de nem, mert Matt és pirul.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 31 Icon_minitimeVas. Ápr. 20, 2008 6:01 pm

*Hoppá... Mintha Amy lefogyott volna. Ilyen vékony csípője volt? Ejnye, meg kéne neki említenie, hogy egyen rendesen, mert a végén elfújja a szél és nem fogja kibírni a legkisebb ütéseket sem-nem mintha eddig hagyta volna, hogy bárki is megüsse kedvenc romániai leányzóját.
Oké, arra nem számított, hogy.... Te jó Atyaszentszűzuristen, ez LEX? Doamneeeee..... Most befűrdött, de nagyon, miylen égő, te szentséges. Azonanl elengedi, miközben egy zavart arckifejezés jelenik meg a képén enyhe vörösséggel párosítva*
-Bo-Bocsánat... Öhm... Lex, ugye? Amy, ha mégis te vagy, nagyon hülye játékot játszol *oké, azt bevenné, hogy kontaklecse van a lány szemében, azért nem olyan az írisze, amilyen, de a haja,.... hát igen, lehet, hogy unta. Azért ez mégiscsak Lex*
-Figyelj, ne haragudj... *-bűnbánó kép* Össze.... Igen, keményen összetévesztettelek egy... másik lánnyal. Gyerekkori barát *feltehetően Lex emlékeiben ott élhet, ki ez az Amy*
Alexandra Sirov

Alexandra Sirov

Üzenőláda :

Udvar - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 31 Icon_minitimeVas. Ápr. 20, 2008 6:12 pm

*Hát Lexnek tényleg kis darázsdereka van és vékonyka is úgy összességében, ez tény... És most dühös, de ugyanakkor szégyenli is magát, hisz ô abban a tudatban volt, hogy Eric ölelgeti, még meg is örült, pedig nem kellett volna, hisz íme a szomorú valóság, Matt. A rózsás pir nem akaródzik eltûnni arcáról, úgy ahogy mérge sem kívánkozik felszívódni.* ~Te jóég... te jóéég.~ *harap ajkába, majd idegesen fúj egyett és srjen pillogva hallgatja a habogó fiút, ki hozzá hasonlóan kipirult.* Igen, Lex, mégis kire számítottál, te hülye? Amy? Kiaz? *durva, igen, mert zavart és úgy érzi, hogy Matt belelát gondolataiba és azt is látja, hogy neki Eric kell.* Nem játszok én itt veled semmit, Isten ments! Te mi a fenét képzeltél? *néz értetlenül, már kezd csillapodni. A mellettük levô macska már nem hempergôzik, ülve figyeli a két fiatalt. Hallva a bocsánatkérést, mélyet sóhajt, beletúr hajába, kezdi visszanyerni eredeti arcszínét.* Mindegy... Hagyjuk... Én-én kérek bocsánatot amiért úgy kiabáltam. *csóválja meg a fejét.* Gyerekkori barát? Azt hiszem tudom kirôl van szó, Eric mintha mesélt volna róla, ô Amy. *megvakarja tarkóját, tartozik egy vallomással, mit hamar tisztázni szeretne.* Amikor megöleltél én... Izé, csak azért fogtam úgy meg a karjaid mert... Azt hittem, hogy... hogy valaki más vagy. Na errôl ennyit... *leveti inkább magát a padra.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 31 Icon_minitimeVas. Ápr. 20, 2008 6:42 pm

*Ohhh, de jól befürdött és de ég most szerencsétlen piciny feje. Lex nem Amy, Amy nem Lex, ezt már megtanulhatta volna és kilométerekről sütött (így utólag hehh), hogy ez itt Lex, és bizonyosan nem Amy. Cikiiii*
-Nem vagyok hülye idegbaj *oké, mostmár ő is dühös liba módra sziszeg. Idegeli ez a bánásmód*
-A nagyanyám bütxyke, ki lenne? Haver *áhhh, ez a beszéd... hozzá se lehet hasonlitani a régi, tiszta udvarias Matthez-a végén még előjön Tyd is ...*
-Rólad? Semmit? Csak mondom összetévesztettelek valakivel .... Lex *hát igen, szeme sem a régi, az se áll már jól*
-Aham... Eric. Találkoztál vele? Remek *elhúzza látványosan a száját.Eric a múltkor bántotta Amyt-rossz fiú, rossz fiú, ezért Matt még számol vele... egyszer*
-Azthitted Eric vagyok, tudom *lemondó sóhaj.Nem vak ő, lát a két szemétől*
Alexandra Sirov

Alexandra Sirov

Üzenőláda :

Udvar - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 31 Icon_minitimeVas. Ápr. 20, 2008 6:59 pm

*Bizony, hogy ciki, ezzel még Lex is tisztában van, mivelhogy Matt sohasem volt szíve csücske, ám ez idôvel esetleg változhat, bár kevés az esély rá fôleg ha így haladnak, ilyen "jó" irányba.* Én meg nem vagyok idegbaj. *mondja ezt kissé elborult elmével, ám lasan kezd helyreállni nála minden. A szél ismét feltámad, összeborzolja haját, Lex ingerülten helyresimítja az elkóborolt szálakat.* Jól van hát, felfogtam. *már nem ingerült, ó cseppet sem, kezd mély melankóliába zuhanni.* Igen, találkoztunk. Beszélgettünk. *felelget csendesen. Szép találkozás ez is most Mattel, gyönyörû.* Nem-nem... *csóválja meg a fejét, de kit is akar ô most ezzel becsapni? Hát persze, hogy azt hitte, hogy Eric, hisz ki más?* Azaz... De, azt hittem.*Sóhajt egy nagyot, pocsékul érzi magát, talán a másik lemondó sóhaja hallatán, talán azért mert bevallotta végülis. Nem néz Mattre, Morty után hajol, felnyalábolja a cicát a földrôl, aztán se szó se beszéd, sebes léptekkel megindul a Kúria felé. Összezavarodott ismét, felkavarodtak benne dolgok, emlékek, valamiért Matt kettôs személyisége is beugrott neki, most az is zavarja. Kirántja a Kria ajtaját, majd elnyeli ôt a hatalmas épület az ajtó pedig nagyot csapódik. A kissé hûvös szellô már csak Matt haját cirógatja.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 31 Icon_minitimeVas. Ápr. 20, 2008 7:24 pm

*Mintha ő annyira szerette volna Lex modorát.... Egy fenét, egy jóó nagy,.... pont pont pont. De amúgy a lánnyal azért nem tudott sohasem bunkó lenni,akármennyire is rühellte, mert Amy alakját "viseli", ergo, ha Amy az egyik legjobb barátja, Lexet se fogja kiosztani, merthát az a kicsi lelkének olyna, mintha Amyt osztaná ki. De az Idő sokmindent hoz, a Sors meg hajlamos bezavarni a Végtelen folyásába-meglátjuk, mi lesz ezzel a kettővel. Friends or enemies for their whole life?*
-Aham. Majd elhiszem, ha fagy *és az se mostanság lesz*
-Remek. Váljék egészségetekre *látszik, hogy most lekeverne egyet az itt nem lévőnek, de nem lehet, szóval marad az önkontroll*
-Gondoltam *ismétli önmagát cseppnyi lemondással. S lám, itthagyták, mint Bánám szamarát, remek ismételten. A sóhajtozásból mesterdíjat kaphatna. Nem kellett volna ma kirakja a patáját-akkor nem lett volna ekkora kavarodásban rész. Miközben meditál az élet nagy dolgain, szépen lassan visszasdétál ő is a kúriába, néha rázza a fejét, néha sóhajt, s meg sem áll a hálójáig, ahol... ahol tovább fog agyalni várhatóan*
Victoria Dewey
Diák
Victoria Dewey

Főkarakter : az
Hozzászólások száma : 501
Kaszt : Udvar - Page 31 Mutatvanyos
Üzenőláda : újra itt, új msn, régi Vic Very Happy

Udvar - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 31 Icon_minitimeHétf. Ápr. 21, 2008 2:31 pm

*Kilépett az ajtón és körbenézett, majd nyujtozott egyet. Lassan elidul egy fa felé majd nekidölt és nézte az embereket akik épp arra jártak. Majdmiután ezt megunta leült egy padra, elnyujtozott és élvezte a napsütést.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 31 Icon_minitimeHétf. Ápr. 21, 2008 2:33 pm

*Shagrath érkezik meg fekete pólójában és rövidnadrágjában az udvarra, lábán csak egy papucs van, így lépked a fűben, sólyma úton van Norvégiába, így csak egyedül rója útját. Ahogy kiér keres egy árnyékos fát és letelepszik a tövében.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 31 Icon_minitimeHétf. Ápr. 21, 2008 2:37 pm

*Kata lassú léptekkel sétálgat az udvaron . Már nem fekete cuccokban jár, hanem egy farmerminiszoknyát és egy kék topot visel. Látja, hogy nincs egyedül az udvaron, de mivel senki ismerőst nem lát, ezért odamegy az egyik padhoz és leül. Az égre pillant, ahol gyönyörűen süt a nap, és sehol egy fekete felhő.*~Ezt már szeretem~ * gondolja magában. *
Vendég
Vendég

Udvar - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 31 Icon_minitimeHétf. Ápr. 21, 2008 2:41 pm

*Lee szippant bele a levegőbe ahogy kinyitja az ajtót. Bernádt vígan ballag mellette. Nézelődik egy kicsit majd egy magányosnak tűnő lányt pillant meg. Lehet hogy pont magánytszeretne de Lee-nek ez már mindegy. Odasétál Bernádtal az oldalán amjd odaköszön neki*-Szia! Én Lee Hansang vagyok!*Mutatkozik be egybúől a lánynak majd észreveszi a jelvényét amely elárulja róla hogy ő is bestiamester. Bernádt közben felfedezőútra indult. Lee rámosolyog a lányra majd várja a választ*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 31 Icon_minitimeHétf. Ápr. 21, 2008 2:46 pm

*Gyűlik a nép az udvaron, de ez Shagrathot nagyon nem zavarja. Azonban kiszúr a tömegből egy farmerszoknyás lányt, akit igencsak megnéz magának. Úgy dönt megismerkedik vele, így feláll és odasétál hozzá.*
-Szia! Shagrath Moonspell vagyok, holtak őre. Zavarlak?
Vendég
Vendég

Udvar - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 31 Icon_minitimeHétf. Ápr. 21, 2008 2:49 pm

*Kata épp elbambul, mikor egy fiú leszólitja.Kicsit összerezzen, majd köszön a fiúnak*-Szia! Erdős Kata, árnydalnok prefektus.*mutatkozik be a fiúnak.*-Nem . Egyáltalán nem zavarsz.*mondja , majd a távolba tekint. Nem tudja, hogy ki lehet a holtak őreis fiú, hiszen még soha nem látta. Itt az ideje, hogy ismerkedjen egy kicsit, bár mostanság kedve nem sok van hozzá.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 31 Icon_minitimeHétf. Ápr. 21, 2008 2:52 pm

*Lassan ballag a fák között. Kezét végig húzza egy-egy lehajló ágon, néhány cserje levén. Az idő szép, száz ágra süt a nap, s ő mégis olyan komor. Tünde ruhát visel, a szokásos bakanccsal, habár meleg van, s vállán köpeny ül, melynek vége minden egyes lépténél meglibben. Sietősebbre veszi a tempót, súlyos lábbelije alatt csak úgy döng a föld, s az avar meg-megzizzen. Kezével melkhasához nyúl, s meglepetten veszi észre, hogy ott csak egy jelvény ül, immár magányosan.*
-Hát persze... *suttogja magában, még mindig képes elfelejteni, hogy lemondott már erről a posztról. Ekkor egy hatalmas tigris ugrik le mellé az egyik fáról.*
-Üdv, Aepos. Látom immár a földön követsz. *Szól a tigrishez.*
-Igen, Elluin. Meguntam már odafent, és nem tagadom, azért jobb ha közben veled beszélgethetek. *A lány erre egy félmosolyt ereszt meg, majd tovább sétál dajmónjával. Hamarosan a padok közelébe érnek, kisebb társaságokat vesz észre. Szeme Leen és egy ismeretlen diákon akad meg. Feléjük veszi hát az irányt, majd melléjük érve megáll, s egy aprót biccent. A köszönést evvel el is intézi, Leet ismeri, a lányt viszont nem, így hát bemutatkozik.*
-Elluin Wariner... *szeme a jelvény felé villan egyet, majd hozzáteszi.* -Szaktárs. *Kezet nyújt, és ismét Lee felé fordul.*
-Mizujs mostanság, drága barátom? *Kérdi félgúnyos vigyorral, majd leül a padra és Aepost kezdi cirógatni.*

A hozzászólást Elluin Wariner összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Ápr. 21, 2008 2:56 pm-kor.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 31 Icon_minitimeHétf. Ápr. 21, 2008 2:54 pm

-Akkor egymás nevét már tudjuk... *Meglátja a lányon a prefektus jelvényt, ami csak annak igazát bizonyítja, kissé meglepődik és csak azután mondja:*
-Te is prefektus vagy? Komolyan, mintha ebben az iskolában csak prefektusok lennének.... Eddig talán, nemis! Minden emberke akivel beszéltem legalább! prefektus..
*Itt leül a lány mellé és végignéz rajta.*
~Szép darab~
Vendég
Vendég

Udvar - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 31 Icon_minitimeHétf. Ápr. 21, 2008 2:57 pm

-Ez furcsa. Pedig elég kevés prefektus van. Lehet, hogy csak velünk hozott össze a sors.*mondja, majd küld a fiú felé egy mosolyt. Látja, hogy Shagrath végignéz rajta, de még nem szól semmit. Pedig tudna mit mondani de inkább nem, nehogy megsértse a fiút. Nem vet rá még egy pillantást sem. A tekintete az udvart páztázza.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 31 Icon_minitimeHétf. Ápr. 21, 2008 3:00 pm

-Lehet vonzom őket, bár nem hiszem. Szerintem a normális tanulók tanulnak amikor én nem.. Én fogékony vagyok így elég ha délelőtt tanulok kicsit és kész. És, honnan jöttél? Furcsa a neved számomra, már ne is haragudj.
Victoria Dewey
Diák
Victoria Dewey

Udvar - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 31 Icon_minitimeHétf. Ápr. 21, 2008 3:04 pm

-Victoria Dewey vagyok.-*mondja majd kezet ráz Elluinnal.
-De mi már ismerjük egymást.-*mondta és ránézett Lee-re. *
-Hello Bernárd-t -*mondja majd megsimizi a kutyus fejét.*
-Mi újság veled?-*kérdezi majd végignéz a tömegen és nyujtozik egyet. Eleget ült már igy inkább feláll és egy kicsit kinyujtoztatja a lábát.*

A hozzászólást Victoria Dewey összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Ápr. 21, 2008 3:08 pm-kor.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 31 Icon_minitimeHétf. Ápr. 21, 2008 3:05 pm

-Meglehet.*válaszol szűkszavúan. *-Lehet azért furcsa, mert félig magyar származású vagyok. Igaz, bolgár vér is folyik az ereimben.*mondja a fiúnak, majd megkérdezi.*-És te? Honnan jöttél? Ha jól sejtem te sem bolgár vagy..*jegyzi meg, majd mit sem törödve a fiúval feláll, és a meleg miatt leveszi a tallárját, ami eléggé szivja a nap melegét, majd visszaül. Csk egy kérő mosollyal kér elnézést.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 31 Icon_minitimeHétf. Ápr. 21, 2008 3:12 pm

*Lee az elég gyenge szintet súroló nagy kapacitásu memóriával hamar elfelejtette a lányt. Vállat von majd leül. Felvonja a szemöldökét*~Még Bernádtot is ismeri?~*Gondolja magban...ezt aztán vékkép nem érti. Aztán megjelenik Elluin és aranyos túlméretezett kiscicája. Bernádt közben nagy munkában van. Meglocsolja a fákat hogy ne hervadjanak el. Nagyon jószívű kutyus. A fiú Elluinra néz majd kicsit gondolkodik. Gúnyos mosoly jelenik meg az arcán majd így szól*-Tudod az a gyanúm hogy időközben erősebb lettem nálad...MESTER!*Emeli ki az utolsó szavát amely már rég nem így van de régen valóban így volt. De az a múlt ez pedig a jelen*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 31 Icon_minitimeHétf. Ápr. 21, 2008 3:16 pm

*Kata az órájára pillant.*-Bocsi, de mennem kell. Remélem még találkozunk. Szia!*azzal gyors léptekkel elindul a kúria felé.*

//Sorry usernek dolga akadt//
Vendég
Vendég

Udvar - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 31 Icon_minitimeHétf. Ápr. 21, 2008 3:22 pm

-Rendben, szia! *Azzal ő is feláll és elindul sétálni.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 31 Icon_minitimeHétf. Ápr. 21, 2008 3:26 pm

*A lány kérdésére csak morog egyet, amit Aepos is viszonoz. Ez nála csak annyit jelent: semmi, s közben mégis annyi minden, amiről azonban nem érdemes beszélni. Ekkor Lee szólal meg, méghozzá nem valami kedvesen. Elluin a hangsúlyból érti mire céloz szaktársa, de egyáltalán nem zavarja. Továbbra is maga elé mered, s keze egyre csak jár, jár, simogatja a vadmacskát. Elhúzza száját, így még gúnyosabb vigyor terül el arcán. Lehunyja szemét, majd mikor ismét kinyitja, megszólal.*
-Nekem pedig az a gyanúm, hogy nem, TANONC! *Hangsúlyozza ő is az utóbbi szót.* -Nem hiszem, hogy egy magadfajta le tudna körözni. Egy 15 éves fiú.... Feleannyi idős vagy mint én, így szerintem nem tagadhatjuk, hogy tapasztaltabb vagyok nálad, s régebb óta beavattak a harc titkaiba. Nem egy fegyver használatát elsajátítottam már. Persze nem azt mondom, hogy tökéletes vagyok. Közel sem.... de nem ajánlom, hogy velem kekeckedj.
*Mondja mindezt nyugodtan, még mindig a környéket figyelve, majd Leere néz és várja, hogy most mivel fog visszavágni.*
Victoria Dewey
Diák
Victoria Dewey

Udvar - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 31 Icon_minitimeHétf. Ápr. 21, 2008 3:28 pm

*Elmosolyodik azon, h Lee nem ismeri fel, majd feláll.
-Bocsi de most mennem kell...szia Lee...remélem legközelebb nem felejted el, h ismersz-mondta majd rámosolygott. Elluin felé fordult intett neki, mejd megfordult és elindul vissza a kúriába.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 31 Icon_minitimeHétf. Ápr. 21, 2008 3:36 pm

*Lee mégjobban elmosolyodik a lány szavain. Elköszön a másik lánytól egy bólintás kíséretében majd ránéz a lányra...nem akarja megsérteni hiszen elég jóban vannak. Ezért egy kicsit gondolkodik nehogy megsértse végül szóra emeli ajkait*-Igen...épp ezért szégyen hogy letudlak győzni.*Mosolyodik a lányra*-Hiába tudsz sok fegyvert forgatni..mit sem érsz vele. Hány fegyvered van most kéznél?*Kérdezi a lánytól nyugodtan ülve a padon. Bernádt ránéz a lányra majd elkezd morogni rá. Lee nem érti ezt hiszen naygon kevés lényre morgott még. Biztos nyomós oka lehet rá. Lee nem tudja hogy ez mi de most nem tud rá figyelni. Kíváncsian fürkészi a lány arcának minden rándulását.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 31 Icon_minitimeHétf. Ápr. 21, 2008 4:01 pm

//Fagy//
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 31 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
31 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: