Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 37 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 37 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+43Fylsonien Celderionis Nagy R. Anita Angela Jones Tanja Tereskova Gerlice Éva Shiwo Altolos Ivet Bisera Amaril Gwyneth Leonard de Wandom Játékmester Lorelei Gloria Dobrah Scarlett Emerald Cirelin de Sovalon Vaszilij Potrevszkij Estera Linnet Isabella Clerence Celadine Leatherweed Lisette Anhel Jack Darkfield Kalandmester Claire Relge Driana Stardew Rupert Rankle Felaern Yhendorn Sofija Darina M. Snjezana Justine Belmond-allidon Atanas Iordan Rosetta Waylan Timothy Waylan Alexandra Sirov Victoria Dewey Ivana Rosa Nadezhda Ann-Tabitha Serenity Mira Todorka Sheila Leays Luna Lynch Aali White Mélissa Lisette Élise Irina Yoana Jane Scott Toomas Vladislav Anaze White Arabella Jagusia 47 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Márc. 27, 2008 4:21 pm | |
| First topic message reminder :
*Arabella lép ki a kúria ajtaján. A lépcsőn megáll majd körbenéz. Hosszú fekete talár fedi testét alatta pedig kék farmert és fehér polót visel. Táskája oldalán lifeg, melyben egy könyv néhány pergamen kapott helyet. Elindult a padok felé ahol 2 szaktársát pillantotta meg. Lassan lépkedett a padok felé. Vállán hóbaglya pihent, aranysárga szemeivel pásztázva a környéket.* -Sziasztok csatlakozhatok? *kérdezi halkan a srácokhoz érve, majd miután választ kapott leül egy másik padra, ahonnan hallhatja a társai szavait. Egyenlőre nem kérdez mást, tekintete az eget fürkészi.* | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 13, 2008 6:38 pm | |
| -Jó jó nem picit hanem nagyon. Értem jó név.*Egy ideeig még néz a bagyoly uttán majd a lányra néz.*-Neked volt már kapcsolatod fiuval a sulban ugy értem volt arc akivel jártatok volna?*Teszi ferl a kérdéstmosolyogva. egyik kezével a lány lábát kezdi el simogatni ha az hagya.* |
| | | Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 13, 2008 6:45 pm | |
| - Örülök *mondja arra, hogy nagyon hiányzott neki.* - Igen, nekem is tetszik a neve. Illik rá *a simogatásra most egyáltalán nem jön zavarba, nem is érti, hogy a múltkor a társalgóban miért érezte kellmetlenek.* - Nem *vágja rá a választ a kérdésre. Ugyan kivel járhatott volna?* - Neked volt? *kérdezi, majd próbálja más téma felé evezni a beszélgetést.* - Amúgy te félsz a vizsgáktól? *lehet, hogy ezt már egyszer megbeszélték, de Arabella elfelejtette és más nem is jutott eszébe hirtelen.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 13, 2008 6:52 pm | |
| -Téleg nem? pedig azt hittem hogy mindegy Igen nekem volt kapcsoaltom. Igázból miért v anak vizsgák?*Nevetve kérdezi a barátnőjét.*-Nem félek mert max lesek valakiröl*Ad még eegy puszit a lány arcára.*-Tefélsz a vizsgátol? |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 13, 2008 6:59 pm | |
| - Nem tudom, én atért saját magam tudásából szeretnék átmenni *mosolyog a fiúra* - Hát őszintén szólva a bájitaltan és bűbájtan nem az erősségem, de azért remélem azokból is átmegyek. Főleg ettől a kettőtől félek *mondja. A lány nevét nem kérdezi meg, minek is kellene róla beszélni. Kicsit közelebb húzódik a fiúhoz és nekidől a vállának. Az égre emeli tekintetét, mjad a fiúa arcát kezdi el fürkészni.* - Ugye nem baj? *kérdezi meg a biztonság kedvéért, hogy nekidölhet-e a fiúnak.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 13, 2008 7:07 pm | |
| -Én is a saját tudásomból megyek átt csak néha klcsön kérem a másikét mert hátha ö okosabb mint én. Persze hogy nem baj örülök is neki.*kezét le veszi Arabella lábáról majd anak derekára teszi. fell néz az égreami most tisztacsak itt ott van egy két sötét folt.*-Szép nem de ? |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 13, 2008 7:11 pm | |
| - Persze, rögtön gondoltam. És mi van, ha sokkal butább és egy csomó hülyeséget ír, te pedig azt másolod le? *kérdezi, s most ALex keze lábáról derekára csúszik, ami nem baj, ugyis kezd fázni egy kicsit, de annyira jó itt ülni, hogy semmi kedve bemmeni. Ő is az égre emeli tekintetét* - Igaz, szép esténk van, főleg mert te is itt vagy velem *helyesel majd ha lehet, még közelebb bújik a fiúhoz.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 13, 2008 7:29 pm | |
| -Akkor meg verem vagynem tudom de majd oda üök ahol majd AJc ül és akkor tutti átt megyek.*Mosoylog a lányra.*-Ezt jó halani de szeritem veld jobb leni mint velem hiszen az meber inkább van egy zsép lányal mint egy Alexejel nem? |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 13, 2008 7:33 pm | |
| - Ezen vitatkozhatnánk. Mihez kezdenék én egy szép lánnyal, mikor itt vagy nekem te? *mosolyog a fiúra, hisz tudja, hogy nem így értette.* - Szóval te ilyen kis erőszakos vagy? Hát remélem azért nekem nem kell tőled félnem *kérdezi nevetve, hisz nem tudná elképzeli, hogy Alex bántana másokat.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 13, 2008 7:38 pm | |
| -Nem tudom max beszélgetnél a lányal. Tudod egy erősebb szó felér egy erősebb átoknál.Igazából én eltudnék képzelni 2 szép lányt az egyik te lennél a másik meg az ikertesód.*Teszi hozzá vigyorogva Ad egy csókot majd ujra rá telepszika csöndeség.* |
| | | Arabella Jagusia
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 13, 2008 7:43 pm | |
| *A csókot viszonozza, a bókra pedig csak bólint egyet.* - Milyen kár, hogy nincs. Jó buli lenne. Főleg, ha tényleg nem lehet megkülönböztetni minket, akkor aztán... *a mondat befejezetlen marad* - Neked is lehetne egy ikertesód. Milyen jó is lenne *mosolyog, majd elképzeli, ahogy két Alex áll előtte.* - Jó móka lenne *teszi hozzá, mjad ő is csendben marad, hisz olyan szép minden. Kettesben vannak, csodás az éjszaka és közben már nem is fázik.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Ápr. 13, 2008 7:49 pm | |
| -ezt ugye nem montad komolyan belölem kettő? Egy is sok belölem nem hogy kettö de ha jól meg gondolom lehetséges mindegy midnen jó ahogy van. NA jó aszt hiszem én szeretlek téged.*Magához huzza a lányt kcisit jobban.*
A hozzászólást Alexej Iljics Szimonov összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Ápr. 14, 2008 6:22 pm-kor. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Ápr. 14, 2008 12:44 pm | |
| *Egy csuklyás alak sétál az udvar felé. Fekete köpenye alatt talpig feketében van mint mindig. Oldalán egy aranyszőrű leopárd sétál, a lány daimónja, Delila. Az udvart elérve megteszik a szokásos kis körüket. Körbesétálnak az udvaron, aztán a patak mellett megállnak. A lány belebámul a csobogó vízbe, míg daimónja leül mellé a földre és nézelődik mindenfelé. Estella egészen belemerül gondolataiba, végül egy bagoly huhogása riasztja fel.* ~Baglyok ilyenkor?~ *Csodálkozik, hiszen a bagoly általában éjjel szokott aktív lenni. Aztán vállat von és egy pad felé lépked. A leopárd követi gazdáját. Estella leül a padra és hátradől. Delila meg a földön összegömbölyödik.* |
| | | Ivet Bisera Diák
Hozzászólások száma : 99
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Ápr. 14, 2008 12:55 pm | |
| *Ivet kisétál az udvarra, és amikor meglátja Estellát, odamegy, és megszólítja*-Szia! Ivet vagyok! Te is láttad a baglyot?*Majd leül Estella mellé.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Ápr. 14, 2008 12:59 pm | |
| ~Ha mégis kapok egy állatot, akkor az macska lesz. Hm... Fekete vagy fehér? Vagy cirmos? Nem, ez az! Fekete, fehér foltokkal. Hupsz, egy fa. *jobb karja pont súrolja a kérgét.* ~Bocinak fogom hívni. *Aida gondolataiba mélyedve sétálgat az udvaron, időnként kikerülve egy-két fát vagy padot. Megtesz egy kört így, vagy legalábbis megy előre, néha egy kicsit jobbra, néha egy kicsit balra. Nem bánja, hogy kerülőket tesz, hiszen sétálni jött ki ide. Aztán meglát két alakot egy padon ülni. Ismerős neki az egyik lány, a másik nem, de most nincs kedve leülni melléjük. A pad mögött áll meg.* -Szia. Te Estella vagy, ugye? És te? *néz a másik lányra, amit nehezen lehet észrevenni, ha ugye az ember mögött állt meg. De remélhetőleg nem lesz félreértés.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Ápr. 14, 2008 1:04 pm | |
| *A lány ismét a gondolataiba mélyedt, de aztán egy idegen hang rántja vissza a valóságba. Feltekint és egy idegent pillant meg. Biccent neki, aztán bemutatkozik.* - Estella Grimaldi, Holtak Őre. *Hangja most is hideg, mint eddig mindig. Bólint Ivet kérdésére, aztán lépteket hall maga mögött. Hátrafordul, már amennyire a pad háttámlája engedi és Aidát veszi észre.* - Szia. Igen. *Köszön neki és aztán felel is a kérdésére.* - Te meg Aida? *Kérdez vissza. Már valamerre biztosan találkoztak, csak arra már nem emlékszik, hogy hol. Delila még mindig összegömbölyödve fekszik a földön, mintha egy kicsit lusta lenne. Estella kis várakozás után megszólal.* - Hogy vagytok? *Sablonkérdés, de hát most csak ez jutott eszébe.* |
| | | Ivet Bisera Diák
Hozzászólások száma : 99
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Ápr. 14, 2008 1:22 pm | |
| *Ivet hátranéz a hang hallatára. Egy idegen lányt pillant meg. Végigméri, majd válaszol a hozzáintézett kérdére.*-Ivet Bisera vagyok. Holtak őrei.~Ez a lány olyan ismerős! Mintha már láttam volna valahol!~*Gondolja magában.*~Nem, mégse! Csak hasonlít valakire!~*Veti el magában a gondolatot*-Nekem sajnos mennem kell. Majd találkozunk!*A lányok válaszát meg se várva int, majd elindul.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Ápr. 14, 2008 1:25 pm | |
| *Szélesen mosolyog, Estella hűvös stílusa nem veheti el a kedvét. Aztán megtudja másik lány nevét is, és rájön, hogy neki is épp itt az ideje bemutatkoznia.* -Igen, jól tudod. Honnan vagy te ilyen ismerős nekem? Ivet, Aida Whimerg vagyok, szaktársad. *mosolyog megint, és persze válaszol a kérdésre, amit már szinte meg is szokott.* -Hmm. Egy kicsit fáradt vagyok, de amúgy jól. Nem jöttök sétálni? *mert ő már menne, vagy valamit csinálna. Ám ekkor Ivet feláll és elmegy. Aida nem igazán érti a dolgot, de aztán kijavítja magát, és ennyi.* -Akkor te jösz? Vagy nem is! Van a szobában egy ladba. Kihozzam? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Ápr. 14, 2008 1:29 pm | |
| ~ Á, szóval szaktárs.~ *Véleményez magában és végigméri Ivetet. Aztán a lány hirtelen feláll és távozik. Estella biccent neki, majd Aida felé fordul. Látja a mosolyt a lány arcán, de már megszokta, hogy néhány Holtak Őreis ilyen.* - Fogalmam sincs. Lehet, hogy a főhadiszálláson találkoztunk. *Véli Estella, de ebben egyáltalán nem biztos.* - Végülis miért ne. De csak itt az udvaron, nincs kedvem máshová menni. *Feleli Aidának és feláll a padról. Elindul a patak felé, és ha minden igaz, akkor szaktársa követi őt. A daimón fekve marad, mert látja, hogy gazdája nem távolodik el túlságosan, ezt a távolságot még kibírják. Estella megrázza a fejét a labdás ötleten.* - Inkább maradjon a séta. *Mondja Aidának és tovább lépked.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Ápr. 14, 2008 1:37 pm | |
| *Kicsit elgondolkozik a lány szavain.* -Tényleg! Most már beugrott! *úgy látszik, Estella díjazza a sétálós ötletet, Aida pedig követi, pedig nem igazán tudja merre mennek, de biztos nem lehet belőle baj. Még csak az kéne... A labda pedig úgy tűnik, vár még egy darabig, de Aida nem bánja.* ~Olyan mísz ez a lány... |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Ápr. 14, 2008 1:43 pm | |
| *Ezek után nem tud megszólalni. Nem jut semmi eszébe, semmi olyan, ami esetleg értelmes lehet. Ezért inkább csendben sétálgat Aida oldalán az udvaron. A földet bámulja, csuklyája alól előhull egy fekete és egy ősz tincs. Estella ezt észre sem veszi, mert a néma sétálás közben egészen belemerül gondolataiba. Elég hosszan sétálnak így egymás mellett, aztán Estella megáll és órájára pillant. Majd Aidára emeli tekintetét.* - Azt hiszem mi most elmegyünk. *Mondja többesszámban, hiszen Delila is ott van még. Int a daimónnak, hogy jöjjön oda. A leopárd lustán felkel a földről és gazdájához battyog.* - Szia. További szép napot. *Köszön el Estella a szaktársától aztán Delila kíséretében felsétál a harmadik emeletre és ott be a szobájukba.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Ápr. 14, 2008 1:55 pm | |
| *Nagyon sokáig csönd van, de Aida most nem bánja. Valahogy nem tud rendesen kapcsolatba kerülni ezzel a lánnyal. Lehet, hogy ez azért van, mert annyira eltérőek személyiségileg. Szóval ő is némán sétálgat, és őszintén meglepődik a lány furcsa színű haján.* ~Jézusom! Ennyire öreg lenne? *mert hallott már róla, hogy vannak emberek akik egészen fiatalon megőszülnek például valami nagy családi tragédia miatt.* -Szia! *köszön el Estellától. Ő még marad egy darabig, de körübelül 10 perc múlva elmegy.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Ápr. 14, 2008 2:46 pm | |
| *És ahogy lefürdött át is sikerült öltöznie. Keze ugyan még most is fel van kötve, hála a mágikus kötésnek, de már nem fáj annyira. Vagy csak jelenleg, nem tudni, lényeg, hogy jól érzi magát. Ruházata most fekete, nem úgy, mint eddig. Kényelmesen sétálgat a füvön.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Ápr. 14, 2008 2:51 pm | |
| *Ismét Estella érkezik az udvarra. Nem tudja, hogy miért jött megint ki, egyszerűen csak levegőzni akar. Ugyanaz van rajta, mint amit nemrég hordott. Egy fekete köpenyt visel, ami alatt ugyancsak fekete az öltözéke. Csukyla takarja fejét, fekete hajából csak egy tincs látható. Oldalán egy aranyszőrű leopárd lépked, a lány diamónja, Delila. Az udvart elérve észreveszik az idegen fiút. Még sose találkoztak vele. Estella odasétál hozzá, de nem áll meg, hanem mintha vele együtt sétálgatna, úgy szólal csk meg.* - Szia. Estella Grimaldi, Holtak Őre. *Mutatkozik be gépiesen. Hangja rideg, mint mindig. Delila biccent a fiúnak és a két diák nyomába ered.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Ápr. 14, 2008 2:54 pm | |
| *Vio érkezik lassu léptekkel az udvarra cicája kíséretében,együtt.Mikor belép látja hogy nincsen egyedül,egy fiut és Estellat látja akit már ismer nagyából.Odaköszön nekik.-Sziasztok.*Majd Leül egy padra és a talárja alól kihúzott könyvet olvasgatni kezdi.*
A hozzászólást Violeta Katarina Sunny összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Ápr. 14, 2008 2:58 pm-kor. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Ápr. 14, 2008 2:57 pm | |
| *Shagrath és sólyma épp a laza sétájukat végzik, Shagrath kétlábon, a sólyom pedig a norvég fiú karján lévő solymászkesztyűn. Egy fekete ruhás és mint kiderül hajú lányka lépdel egy nagymacskával mellettük el és csak úgy "kutyafutában" köszön neki.* ~Itt az ideje ismerkedni!~ -Shagrath Moonspell vagyok, szintúgy holtak őre. És gondolom ő itt a daimonod... ~franc essen ezekbe a másvilágiakba, tegnap az a Regina nevű mutogatta a párducát, ma meg ennek van kisnyula vagy mi ez a jószág.~ -Mijáratban erre ahol még a madár se jár? |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |