Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 7 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 7 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 7 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 7 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 7 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 7 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 7 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 7 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 7 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 7 I_vote_lcapUdvar - Page 7 I_voting_barUdvar - Page 7 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 24 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 24 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+43
Fylsonien Celderionis
Nagy R. Anita
Angela Jones
Tanja Tereskova
Gerlice Éva
Shiwo Altolos
Ivet Bisera
Amaril Gwyneth
Leonard de Wandom
Játékmester
Lorelei Gloria Dobrah
Scarlett Emerald
Cirelin de Sovalon
Vaszilij Potrevszkij
Estera Linnet
Isabella Clerence
Celadine Leatherweed
Lisette Anhel
Jack Darkfield
Kalandmester
Claire Relge
Driana Stardew
Rupert Rankle
Felaern Yhendorn
Sofija Darina M. Snjezana
Justine Belmond-allidon
Atanas Iordan
Rosetta Waylan
Timothy Waylan
Alexandra Sirov
Victoria Dewey
Ivana Rosa Nadezhda
Ann-Tabitha Serenity
Mira Todorka
Sheila Leays
Luna Lynch
Aali White
Mélissa Lisette Élise
Irina Yoana
Jane Scott
Toomas Vladislav
Anaze White
Arabella Jagusia
47 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

Főkarakter : zsokica15@hotmail.com
Hozzászólások száma : 5022
Kaszt : Udvar - Page 7 Elemista
Üzenőláda : arabellajagusia

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Márc. 27, 2008 4:21 pm

First topic message reminder :

*Arabella lép ki a kúria ajtaján. A lépcsőn megáll majd körbenéz. Hosszú fekete talár fedi testét alatta pedig kék farmert és fehér polót visel. Táskája oldalán lifeg, melyben egy könyv néhány pergamen kapott helyet. Elindult a padok felé ahol 2 szaktársát pillantotta meg. Lassan lépkedett a padok felé. Vállán hóbaglya pihent, aranysárga szemeivel pásztázva a környéket.* -Sziasztok csatlakozhatok? *kérdezi halkan a srácokhoz érve, majd miután választ kapott leül egy másik padra, ahonnan hallhatja a társai szavait. Egyenlőre nem kérdez mást, tekintete az eget fürkészi.*
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Aali White
Diák
Aali White

Főkarakter : aaliwhite@hotmail.com
Hozzászólások száma : 2258
Kaszt : Udvar - Page 7 Jos
Üzenőláda : - Mindig is tudtuk, hol a határ.
- És csak óvatosan léptük át.
Illik zavarni, ha játszani akarsz
(\_/)
(O.o)
(><)
/_|_\

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 03, 2008 5:37 pm

Aali érkezik a rózsakert gyönyörű virágai közé. Már az illatot messziről is megérzi, edig a rózsák nem ilyenkor virégoznak. Rgyszercsak észreveszi Ann-t, Mirát, és Sheilát. Közülük csak ann-t ismeri, a többieknek a nevéről, kilétükről fogalma sincsen.*
-Sziasztok! aali White vagyok, dalnok. *Mondja az ottlévőknek, de leginkább az ismeretleneknek.*
-Ti is? *Kérdezi a többiektől, és reménykedik, hogy igen. Valahogy a dalnokokkal jön ki a legjobban, nem a többi szak embereivel.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 03, 2008 6:07 pm

*Nova lépked le az udvarba elmerengve, s ezen az estén Sereno is csak halkan bandukol gazdája mellett. A lány az égre emeli tekintetét, s a csillagokat fürkészi. Nem ért a csillagászathoz, de szereti nézni az eget, főképp egy ilyen kellemes, tiszta éjszakán. Szerencsében időben hajtotta előre vissza a fejét, mert majdnem beleütközött egy padba. Végül pár centire előtte állt meg, Serenora nézett, aki csak egy egyszerű mosollyal jelezte, hogy neki ez a hely is megfelel egy kis ücsörgésre. Szemét Ina kezében lévő könyvre emelte, s magában már gondolta, hogy ezen az estén sem lesz beszédesebb gazdája, mint általában. A tigris gyorsan felugrott a padra, Nova mellé, s az ölébe hajtotta fejét. A lány csak letette maga mellé a könyvet, s daimonát kezdte simogatni. Sereno úgy gondolta, ideje lenne megtörni a csendet.*
-Kellemes ez az este.. *S mélyet szívott a friss levegőből. Gazdája csak bólintott a dologra, nem igazán szeretne most társalogni, fáradt kicsit. Ezt érezve a daimon inkább nem erőltette a dolgot s a lány öléből pillantott körül az udvaron.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 03, 2008 6:13 pm

*Egy csuklyás alak sétálgat az udvar felé a kúriából. Fekete köpenye elrejti ruházatát, mely ugyancsak oly fekete mint az éj. Oldalán egy aranyszőrű leopárd lépked, a lány daimónja, Delila. Az udvarra érve nem veszik azonnal észre Ivanovát, mert mindketten gondolataikba vannak mélyedve. Tesznek egy kis kört és a patak mellett megállnak. A daimón ekkor valami neszt hall, és megpillantja a tigrist és a padon ülő lányt.* ~Nézd, van itt valaki.~ *Szól gazdájának gondolatban. Estella hátrafordul és csak ekkor veszi észre a padon ülőket. Daimónja társaságában odasétál és megáll a lány előtt.* - Üdvözletem. Estella Grimaldi, Holtak Őre. *Köszönti és mutatkozik be hidegen a lány. Aztán a daimónt is meg a gazdáját is alaposan végigméri. Delila csak biccent nekik és leül a fűbe.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 03, 2008 6:23 pm

*Nova mikor meglátja a közeledő alakokat, először csak felhúzza a szemöldökét.*~Fáradt vagyok..~*Mikor bemutatkoznak neki udvariasan felel, s igyekszik, hogy ne érződjön a hangján, hogy fáradt.*
-Üdvözöllek, én pedig Ivanova Angelovics vagyok, ő pedig Sereno, a daimonom.*Sereno nem szólal meg, csak szemeit a lányon majd a tigrisen futtatja végig, majd elfordul s tovább kémleli a tájat.*
-Én is holtak őreis vagyok.*Mondja a lány egy kis idő után, s mivel nem szereti a kínos csöndet, folytatja.* Igazán szép leopárdod van, mi a neve?* S az imént érkezett párosra mosolyog.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 03, 2008 6:26 pm

*Meghallgatja a lány bemutatkozását, aztán bólint.* - Szóval denevér. *Ezt szinte úgy mondta, mintha nem is akarta volna hangosan kiejteni, csak saját magának szólt. Aztán a tigrisre pillant, amikor Ivanova őt is bemutatja, biccent neki.* - Ő itt Delila. *Mutatja be a leopárdot. Hangja viszont még mindig hideg, de ez nem is csoda, mindig így viselkedik. Kis idő után úgy dönt, hogy helyet foglal. Nincs kedve állni. Lehuppan a földre és törökülésbe helyezkedik. Kezeit maga mögé teszi és azokra támaszkodik. Aztán ismét Ivanovára pillant és mégegyszer végigméri szaktársát. Foglama sincs, hog mit mondjon, ezért egyelőre csendben marad.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 03, 2008 6:31 pm

*Ivanova Estellára pillant, amikor az elhelyezkedik mellette, de gyorsan el is kapja tekintetét, s ismét az égre emeli, hiszen most csak nem megy neki semminek.. - gondolja magában, s ezen a gondolaton daimona is kuncog egy jót. Mint mindig, a lány megtöri a csendet, s próbál abból kiindulni, hogy a lány szaktársa.*
-Hogy haladsz a tanulással? Már nem sok idő van júniusig...*Szólal meg lassan, elgondolkodva, miközben még mindig az eget fürkészi. Nem igazán igyekszik most magasröptű beszélgetésbe bonyolodni, hiszen most nem is igazán tudna, de már Estella megjelenésekor is tudta, hogy nem ezt várja tőle.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 03, 2008 6:37 pm

*A fölről figyeli a lányt és tekintetével követi Ivanova pillantását fel az égre. Egy ideig ő is az eget fürkészi, a csillagokat meg a holdat. Aztán következik egy kérdés, melyen kicsit elgondolkodik.* - Nem tudom. Szoktam tanulni, elég jól haladok. De a bájitaltan megy a legjobban. *Szokatlanul hosszan fejti ki válaszát, amin kicsit csodálkozik leopárd daimónja.* - Az idő elég gyorsan telik. Nekem hogy megy? *Kérdez vissza hűvösen, közben a kúria felé tekint, mintha várna valakit. Delila ekkorra már összegömbölyödve fekszik gazdája mellett. Szemeit becsukja és méyeket lélegzik. Ő is fáradt, akárcsak Estella.* - Mikor is lesz megint óránk? *Tesz fel hirtelen egy kérdést a lány. Teljesen kiment a fejéből, még az is, hogy milyen órájuk lesz.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 03, 2008 6:47 pm

-Azt hiszem bájitaltan lesz pont a következő. *Válaszolja röviden a lány. Még egyet szív a levegőből, s aztán lassan feláll. *
-Azt hiszem én lassan megyek aludni. *Majd elnyom egy ásítást. Sereno is feláll a padon, felborzolja szőrét. A lány mintha valami fajta engedélyre vagy válaszra várna, csak áll a pad mellett.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 03, 2008 6:53 pm

- Az lehet. *Szólal meg rövid idő elteltével. Aztán vállat von.* - Majd megnézem. *Ekkor jelenti be szaktársa, hogy menni készül.* - Szia, jóéjt. *Köszön el hidegen, aztán egészen hátradől és elfekszik a fűben. Tekintetét a sötét égboltra szegezi, melyet sötét felhők borítanak és néhol átszűrődik a Hold sápadt fénye. Aztán becsukja szemeit és hosszú ideig így fekszik a földön. Végül órájára pillant és úgy véli, itt van az ideje az indulásnak. Lassan felül, aztán meg álló helyzetbe tornássza magát. Daimónja is felkel a földről, bár elég lustán. Aztán lassan elindulnak a kúria felé. Cseppet sem sietnek, hiszen nincs rá okuk. A kúriát elérve felsétálnak a harmadik emeletre és betérnek szobájukba.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimePént. Ápr. 04, 2008 1:08 pm

*Lassan megérkezik az udvarra, kicsit fáradt még de ez mindig így . LAssan körbe sétállgat az udvaron arra gondol ki kéne menni a tölgyesbe de végén úgy dönt hogy lehet majd csak később néz ki, lassan elindul egy pad felé majd ott leül és bámészkodik*

\\ fagyasztom magam XD\\
Sheila Leays
Diák
Sheila Leays

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 1602

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimePént. Ápr. 04, 2008 1:44 pm

*Sheila érkezik az udvarra.Látja Tonyt üdvözlésként biccent felé majd leül egy másik padra nem messze a fiútól.Száz meg száz gondolat járkál a fejébe.Nemtud összpontosítani egyenként rájuk ezért próbálja valamivel elfoglalni magát.Előhuzza pálcáját és az égre mutat vele*-Avis*mondja és pálcája hegyéből madarak repülnek ki hirtelen.imádja ezt a varázslatot ilyenkor mindig Atanas és a hold jut eszébe*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimePént. Ápr. 04, 2008 1:50 pm

*Miu és Zoya ballag le az udvarra. Kellet neki egy kis fris levegő. Az udvaron lát két diákot, egyiket sem ismeri, és mivel Miu nem nagyon csípi a fiúkat a múltja miatt, nem is angyon áll velük szóba, így inkább tovább mennek a lány felé.*
-Szia!*köszön Miu kedvesen.*
-Szia!*köszön szintén a lánynak Zoya. Nem ülnek le, megvárják, míg alány hellyel kínálja őket.*
Sheila Leays
Diák
Sheila Leays

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimePént. Ápr. 04, 2008 1:54 pm

-Sziasztok*köszönti a lányt és diamónját kedvesen*-Szerintem még nem nagyon ismerjük egymást bár látni láttalak már*mosolyog a lányra*-Sheila Leays vagyok árnydalnok.Milyen napotok vagy napod volt?
Vendég
Vendég

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimePént. Ápr. 04, 2008 1:59 pm

-Hát én még nem láttalak.*mondja Miu egy kicsit pirulva.*
-Hát fáradt. Nem szeretek korán felkelni.*veszi át a szót Zoya.*
-És neked?*veszi vissza a beszéd fonalát Miu.*
Sheila Leays
Diák
Sheila Leays

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimePént. Ápr. 04, 2008 2:07 pm

-Nekem is kicsit fáradt.Egész nap csak pihentem meg most madarakat röptettem*mosolyog majd lábára teszi pálcáját és megint beugrik neki ezer és ezer kérdés többszáz válasszal.Amikor gondolkozik mindig a talajt bámulja.Most is ezt teszi és barátkozós létére tekintete most komoly és kicsit elkeseredett.~nem értem ~*gondolja magában majd lányra néz.*-És téged hogy hívnak vagyis titeket hogy hívnak?*kérdezi és javítja ki magát.Elvégre most csak testileg jár itt lelkileg nem nagyon, de próbál rájuk figyalni és reméli a kérdést nem tartja a lány sértőnek csak elfelejtettek bemutatkozni*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimePént. Ápr. 04, 2008 2:16 pm

-oh igaz is.*kap észbe Miu.*
-Miu Sakurai, ő meg Zoya.*mondja gyorsan. Közben nagyban pirul, mert a bemutatkozás lemaradt. Remélhetőleg a a lány nem veszi rosz néven, csak hát ma egy ici-pici szétszórt.
-Gome na sai.*mondja és meg is hajol. Aztán észbe kap, hogy Sheila nem biztos, hogy érti a jápánt, de egyenlőre még nem fordítja le.*
Sheila Leays
Diák
Sheila Leays

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimePént. Ápr. 04, 2008 2:19 pm

-Örvendek*mosolyog rájuk*
-Az az igazság hogy nem nagyon értem a japánt*kicsit zavarba érzi magát de reméli a lány segít lefordítani*
-Őőő segítessz lefordítani?*kérdezi mert kíváncsi vajon mint jelenthet.Sokáig tetszett neki a Japán nyelv de nem tanulhatott.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimePént. Ápr. 04, 2008 2:25 pm

\\olvasztás\\
*Látja hogy a többek is vannak kint így csak int nekik majd elviharzik mert eszébe jutott hogy van valami fontos amit el kell intéznie*
Ivana Rosa Nadezhda
Diák
Ivana Rosa Nadezhda

Főkarakter : ivanarosa@windowslive.com
Hozzászólások száma : 229
Kaszt : Udvar - Page 7 Mutatvanyos
Üzenőláda : .
FM Static - Tonight <3 <3

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimePént. Ápr. 04, 2008 2:28 pm

*Ivana érkezik az udvarra, mint az már megszokható volt, elmaradhatatlan kísérője, Norina társaságában. A fekete kölyökmacska egy pillangót kergetve ugrál az udvaron, Ivana körül. Iv a közelben megpillant két lányt, akik szintén árnydalnokok, akárcsak ő. Reméli nem fogja zavarni őket, így odalép hozzájuk.* - Sziasztok! Remélem nem zavarok! Csak láttam, hogy azonos a szakunk és gondoltam legalább bemutatkozom, mivel titeket még nem ismerlek. *mosolyog* - Ivana Rosa Nadezhda, röviden Iv, árnydalnok. Ő pedig... *tesz egy 180 fokos fordulatot és a macskájára mutat, majd visszafordul.* -...ő Norina. Titeket hogy hívnak? *kérdezi érdeklődve és még mindig reménykedik jelenlétének nem túlságosan zavaró mivoltában.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimePént. Ápr. 04, 2008 2:33 pm

*Jókor érkezik, Ivana bemutatkozását pont meghallja. Odaér a lányokhoz*
-Sziasztok! Kristen Maria Sokorow vagyok. *mutatkozik be a két ismeretlen lánynak. Milyen megnyugtató, hogy már nem zöld a füle... *
-Mi jót csináltok? Vagy mi rosszat? *teszi hozzá huncut kis mosollyal. Most kapott egy levelet a tesójától, így nem csoda, ha nem bír magával*
Sheila Leays
Diák
Sheila Leays

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimePént. Ápr. 04, 2008 2:37 pm

*Látja két a két lány szinte pont egyszerre jött.Ezért együttesen köszön nekik*-
Sziasztok.Örvendek mind a kettőtöknek*mondja nevetve majd ő is köszön*
-Én sheila Leays vagyok.Jol összegyűltünk*mondja mosolyogva a résztvevőknek*
-Aranyos macska *néz iv macskájára majd Kristen felé fordul*-Huu látom majd kicsattansz az örömtől.Mesélj mi történt*kérdezi kíváncsian*
Ivana Rosa Nadezhda
Diák
Ivana Rosa Nadezhda

Főkarakter : ivanarosa@windowslive.com
Hozzászólások száma : 229
Kaszt : Udvar - Page 7 Mutatvanyos
Üzenőláda : .
FM Static - Tonight <3 <3

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimePént. Ápr. 04, 2008 2:44 pm

*Alig fejezi be a bemutatkozást, újabb lány érkezik.* - Szia. *köszön neki mosolyogva, miután a lány bemutatkozott. Remélve, hogy Kristen hallotta az ő bemutatkozását, most nem ismétli meg, ha kérik, természetesen megteszi. Közben Sheila is bemutatkozik, az ő nevét is igyekszik megjegyezni, miközben minduntalan mosolyog.* - Köszi. *reagál röviden, de még szélesebb mosollyal a macskáját érintő dícséretre. Norina közben elkószált, hogy merre, ki tudja, de mint mindig, most is visszatalál majd. Akármennyire boldog is Iv, a mellette álló lány, Kristen még nála is vidámabb. Ez Sheilának is feltűnik, de ő rá is kérdez.* - Igen, mesélj! *bíztatja Ivana is, mivel kíváncsi, mi okozza a leányzó kicsattanó jókedvét.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimePént. Ápr. 04, 2008 2:45 pm

*Avril kisimított frufruval és begöndörített hajjal érkezik. Meeky , a kölyökkecske a karjaiban pihen. Épp egy csilingelő nyakörvet tett a kis édesre.* Sziasztok! *májvaszínű felsőjén fekete fodrok és gombok vannak. Egy barna rakott szoknya van rajta valamint a táskája van a vállán. Lábbelije ezúttal egy fekete balettcipő és ismét nagy zoknikat visel. A lányoknak megereszt egy halovány mosolyt majd végigméri őket. Sheila-t eléggé furcsának találja ezért nem felé fordul. Így Ivana és Kristen az akik élvezhetik a bemutatkozását* Avril Sheila Roseberg, prefektus, árnydalnok.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimePént. Ápr. 04, 2008 2:55 pm

-Szia. Örvendek. *mosolyog Avrilre, és bemutatkozik. Majd visszafordul a többiekhez, és mesélgetni kezdi a jókedvének okát.*
-Az egész azzal kezdődött, hogy a múltkor a bátyám küldött nekem egy csokit. Meg is ettem, és egy hétig zöld füllel kellett mászkálnom. *Itt egy kis hatásszünetet tart. Igaz mondjuk, hogy ő poént csinált az egészből, és zöld ruhákban mászkálgatott, meg hasonlók.*
-De küldtem neki egy levelet, hogy ha legközelebb hazamegyek, akkor kinyúvasztom. És most kaptam meg a válaszát. Bocsárnatat kért, és mellékletnek küldött egy megbűvölt listát. Különböző mugli zenekaroktól többféle szám van rajta, és ha valamelyikre erősen koncentrálsz, akkor felcsendül a dal. Most is itt van. *És előbányássza a zsebéből a piros-narancssárga színű lapot*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitimePént. Ápr. 04, 2008 2:58 pm

*Egy kicsit nagyon elmélázott és mikor megint a figyel, az egész beszélgetés, megváltozott, meg ráadásnak egy csomóan is lettek. Zoya egty kicsit félve húzódik a gazdájához.*
-Bocsi, de nem nagyon figyeltem, de szerintrem, mi megyünk, mert Zoya nem szereti a nagy tömeget.*mondja bocsánat kérően, maj el is mennek.*
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 7 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
7 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: