Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 2 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 2 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 2 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 2 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 2 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 2 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 2 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 2 I_vote_lcapUdvar - Page 2 I_voting_barUdvar - Page 2 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 29 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 29 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+43
Fylsonien Celderionis
Nagy R. Anita
Angela Jones
Tanja Tereskova
Gerlice Éva
Shiwo Altolos
Ivet Bisera
Amaril Gwyneth
Leonard de Wandom
Játékmester
Lorelei Gloria Dobrah
Scarlett Emerald
Cirelin de Sovalon
Vaszilij Potrevszkij
Estera Linnet
Isabella Clerence
Celadine Leatherweed
Lisette Anhel
Jack Darkfield
Kalandmester
Claire Relge
Driana Stardew
Rupert Rankle
Felaern Yhendorn
Sofija Darina M. Snjezana
Justine Belmond-allidon
Atanas Iordan
Rosetta Waylan
Timothy Waylan
Alexandra Sirov
Victoria Dewey
Ivana Rosa Nadezhda
Ann-Tabitha Serenity
Mira Todorka
Sheila Leays
Luna Lynch
Aali White
Mélissa Lisette Élise
Irina Yoana
Jane Scott
Toomas Vladislav
Anaze White
Arabella Jagusia
47 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

Főkarakter : zsokica15@hotmail.com
Hozzászólások száma : 5022
Kaszt : Udvar - Page 2 Elemista
Üzenőláda : arabellajagusia

Udvar - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Márc. 27, 2008 4:21 pm

First topic message reminder :

*Arabella lép ki a kúria ajtaján. A lépcsőn megáll majd körbenéz. Hosszú fekete talár fedi testét alatta pedig kék farmert és fehér polót visel. Táskája oldalán lifeg, melyben egy könyv néhány pergamen kapott helyet. Elindult a padok felé ahol 2 szaktársát pillantotta meg. Lassan lépkedett a padok felé. Vállán hóbaglya pihent, aranysárga szemeivel pásztázva a környéket.* -Sziasztok csatlakozhatok? *kérdezi halkan a srácokhoz érve, majd miután választ kapott leül egy másik padra, ahonnan hallhatja a társai szavait. Egyenlőre nem kérdez mást, tekintete az eget fürkészi.*
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Udvar - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Márc. 29, 2008 1:31 pm

*Hát igen, látja a lányon, hogy egy kicsit máshol jár, de valószínűleg azért is ücsörgött egyedül az udvaron, mert éppen gondolkodott valamin.*
- Semmi baj, velem is előfordul az ilyesmi, bár nem sűrűn. *mondja most már ő is nevetve, de tényleg nem gáz ez a dolog.*
- Majd egyszer csak lesz neked is. *mondja most már egy barátságos mosoly kíséretében, majd hamarosan a bálra kerül a téma. *
- Hát sajnos nem voltam, pedig szerettem volna elmenni, csak közbejött egy kis megfázás. Így sajnos a szobámba voltam. De remélem, hogy a következő ilyen alkalomkor majd el tudok menni. *mondja most már egy kicsit szomorúbban, hiszen tényleg szívesen elment volna.*
- És te voltál? Milyen volt? *érdeklődik a lánytól kíváncsian, reménykedve abban, hogy megtud valamit a bállal kapcsolatban.*
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Főkarakter : renikee2@citromail.hu
Hozzászólások száma : 4037
Kaszt : Udvar - Page 2 Jos
Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...

Titulus: Dilibogyóó Lyrával^^

Udvar - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Márc. 29, 2008 1:34 pm

*Jane kicsit összeszedi magát és 100 százalásokan Rainára összpontosít, s válaszol a kérdéseire.*
-Igen, én voltam. Nekem nagyon tetszett, ott is más diákokkal barátkoztam össze. *mondja nevetve, majd az égre pillant, ahol Lola repdes, szabadon, mint akinek semmilyen problémája sincs.*
~Szívesen lennék a helyedben Lola.
*No de most már megint Rainára pillant.*
-Nekem főleg a tojásbűvölés jött be. *mondja nevetve.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Márc. 29, 2008 1:38 pm

- Hát igazán irigyellek. Végre lehetőségem lett volna megismerni más diákokat is, aki nem a szakunkon belül vannak, erre lebetegszem. Mert tudod, én alig ismerek a holtak őreis diákokon kívül valakit. *mondja egy picit csalódott hanggal, hiszen tényleg szívesen ismerkedne más szakos diákokkal, de ez sajnos soha nem jön össze neki. Amikor a lány felpillant, Raina is a madárra emeli a tekintetét és elmosolyodik, de nem mondd semmit. Egy ideig csendben fürkészi, majd ismét a lányra pillant.*
- Tojásbűvölés? Az meg még is miről szólt? Mesélj róla kérlek. *ismét csak érdeklődés jelei figyelhetők meg kék szemeiben, melyekkel valóban kíváncsian néz a lányra. Közben Svíra is odajön hozzájuk és lefekszik Raina lába mellé és úgy figyeli a beszélgetőket.*
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...

Udvar - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Márc. 29, 2008 1:42 pm

*Jane visszagondolva az eseményekre, halkan elneveti magát.*
-Tojásbűvölés...hát az nagyon nagy volt. Sajnos nem tudtam sokáig maradni, de a lényege az volt, hogy rajzolnod kellett. Szinte mindenki tojást rajzolt, mert húsvéti bál volt, és mindenkit magával ragadott az ünnep szelleme. Mikor aztán elkészültek, akkor az egyik tanárnő megbűvölte a tojásokat.
~Te jó ég...hogy én milyen értelmesen tudok magyarázni. *gondolja magában, s elnveti magát.*
-De sajnos nem tudtam a végéig maradni, így hát ennyit tudok én is. *mondja Jane.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Márc. 29, 2008 1:48 pm

*Csenben hallgatja a lányt, még csak véletlenül se szólna közbe. Néha nagyokat néz, néha mosolyog, majd a végén még véleményt is mond persze.*
- Hú, hát az tényleg tök jó lehetett. Kíváncsi lennék, hogy végül mi lett azokkal a tolyásokkal, de majd megkérdezek valamit. Gondolom nagyon sokan voltatok. *mondja egy picit elgondolkodva a lánynak. *
- Amúgy kár, hogy nem vettél részt a múltkori nyársaláson. Nagyon jó volt ám. *mondja mosolyogva még mindig, hiszen tényleg élvezte azt a szombat délutánt és úgy látta, hogy szaktársainak is tetszik a program, főleg a kajálás. *
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Üzenőláda :

Udvar - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Márc. 29, 2008 1:52 pm

-Tényleg jó volt. *mondja röviden, majd a szombat délutáni nyársalásról hallgatja a lányt.*
-Tényleg sajnálom, csak akadt még egy kis dolgom. De ha legközelebb is szervezel egyet, akkor tuti ott leszek. Semmi pénzért nem hagynám ki. *mondja mosolyogva.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Márc. 29, 2008 1:56 pm

- Nagyon remélem. Majd szólok és ha bármi is közbejönne, akkor majd lerángatlak, hogy akkor is részt vegyél. *mondja vigyorogva, de persze ne komolyan, mivel ha a lány nem ér majd rá, akkor nem lesz olyan bunkó, hogy megfogja és addig ráncigálja, amíg le nem jön az udvarra vagy oda, ahol éppen lesz a nyársalás.*
- Egyébként hogy hogy nem mentél haza a hétvégén? Hiszen úgy tudtam, hogy a legtöbben hazautaznak a szüleikhez ilyenkor. *kérdi érdeklődve a lánytól, hiszen számára még mindig meglepő az, ha valaki nem megy haza ilyenkor.*
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Üzenőláda :

Udvar - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Márc. 29, 2008 1:59 pm

*Jane mosolyogva néz Rainára.*
-Az az igazság, hogy otthon most nagy a sürgés-forgás. Én is haza szerettem volna utazni, de az idősebb nővérem babát vár, és nem akartam nagyon zavarni. Így is elegük lehet szegényeknek, a sok bevásárlás meg minden. Ezért inkább úgy döntöttem, hogyha majd megszületik a pici akkor megyek haza, és egy ideig Londonban maradok,hogy segítsek nekik otthon.
*mondja vidáman, majd megkérdezi a lánytól.*
-Na és te haza tudtál utazni?
Vendég
Vendég

Udvar - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Márc. 29, 2008 2:07 pm

- Jó neked, hogy haza tudsz utazni. Én az igazat megvallva soha nem megyek haza, mivel nem vagyok épp a legjobb viszonyban a szüleimmel, így inkább hanyagolom ezt a dolgot. Na meg nagyon jól érzem magam itt, szóval nincs is miért hazamennem...amúgy se érdeklem őket, szóval... *mondja egy kicsit szomorúan, majd még gyorsan hozzáteszi. *
- Na meg testvérem sincsen, tehát így tényleg felesleges lenne hazamennem. *mondja, majd lassan feláll és a lányra néz.*
- De most ne haragúdj, de én most megyek, egy kicsit kellene tanulnom. Majd hamarosan találkozunk, na szia. *köszön el a lánytól, majd Svírával együtt betérnek a kúriába és meg sem állnak a Vörös róka hálóig.*
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Üzenőláda :

Udvar - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Márc. 29, 2008 2:14 pm

*Jane egy szomorú pillantást vet a lányra, mikor a családját említi pár szóban. Neki is eszébe jut a saját családja, így együtt tud érezni a lánnyal.*
-Rendben, menj csak. Szia. *köszön a lánynak, aki már elérte a kúria kapuit. Jane így kicsit egyedül maradt, s úgy döntött, hogy ő is továbbáll, hiszen nem akar egyedül lenni.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Márc. 29, 2008 3:53 pm

*Sabrina érkezik tallárjában az udvarra, sokkal kényelmesebb, mint volt. Nagyon lassan kinyitja az ajtót és lép ki a friss levegőre...Lassú léptekkel odamegy egy padhoz, ahová leül természetesen. Megigazítja tallárját és csak gondolkozik...*~Vajon igaz-e az amit akkor mondott, majd kiderül idővel. Erről viszont senkinek nem szabad beszélnem...~ *Így gondolkozik, közben rá-rá néz az ajtóra. Talán lesz valaki aki erre jön és beszélgetnek vele....*

*Miután nem jön senki ki és nem hajlandóak vele beszélni...Úgy dönt, hogy feláll a padról, tallárját megigazítja és elindul az ajtó irányába.Kinyitja és bemegy....
Vendég
Vendég

Udvar - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 2 Icon_minitimeVas. Márc. 30, 2008 11:50 am

*Sonyácska lép ki a kúria falai közül.Zsebre tett kézzel és nagy mosollyal.Persze senki se tudja min vigyorog ennyire,igazából ő maga se.Ez eléggé ijesztőnek tűnik de ez van Sonya már csak ilyen.De az is igaz ritkán lehet látni mosolyogni nem szokása csak úgy,ezek szerint ez egy kivételes alkalom.Ahogy kilép az ajtón kirül néz mivel senkit se lát nem is törödik vele,elindul egy üres padhoz.Mély levegőt szív tüdejébe hogy az egy kicsit kitisztuljon.Majd Egy érdekes pózban foglal helyet,szinte majdnem lótusz ülésben de neki ez így kényelmes.Így hát elfoglalta a magának szánt helyet és egy kisebb könyvecskét halászott elő a zsebéből.Már nagyon régóta ott lehet hisz még egyszer hozta ezt ki magával már szinte nem is tudja mikor.Kinyítja a könyvet ott ahol még abba hagyta és lassan olvasni kezdi reménykedve valami csodában hogy valaki erre téved.Persze néha-néha az jató felé pillant és az égre is.*
Anaze White
Diák
Anaze White

Főkarakter : koka.gergely@invitel.hu
Hozzászólások száma : 3016
Üzenőláda : Udvar - Page 2 DTO6
Katt :>

Udvar - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 2 Icon_minitimeVas. Márc. 30, 2008 11:55 am

*Anaze a hosszas éjszak után nem is régen ébredezett. Útja elsőként az udvarra vezetett, jómaga sem tudja pontosan, hogy miért is. Amikor kiér, elösször körbe sem tekint, nem is tudja mennyi az idő, úgy éli, hogy senki sem elsz kint, így csak szimplán elsétál alssan a padokig, majd leül az egyikre. Megdörzsölgeti szemeit, majd csak ezután tekintkörbe. A közelében, körülbelül magával szemben megpillant egy ismerős lányt.* ~Uhh, ki is ez? Emlékszem, hogy simerem, de olyan rég láttam...~ *Gondolkodik. Nem akar úgy rárontani, hogy arra sem emlékszik, hogy kicsoda, így az össze nezást, akit eddig megismert, végigfuttatja agyán, elgondolkozik kinek milyen arca is van, majd eszébe jut, hogy ki is az.* ~Hát persze! Sonya! Már emléxem.~ *Így fel is pattan és közelebb sétál.*
-Szia. *Köszön rá.* -Nem tudom, hogy emlékszel-e még rám, régen találkoztunk. *Mondja a már megszokott mosollyal arcán.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 2 Icon_minitimeVas. Márc. 30, 2008 12:04 pm

*A kicsi lány aki a padnál üldögél már eléggé bele feledtkezet az olvasásba így hirtelen fel se tűnik neki hogy valaki erre tévedt.Mikor felemeli a fejét egy arcot pillant meg ami őt nézi kicsit megijed és hátra hajtja a fejét*
-Jézusom
*csak ennyit tud kinyögti és nagy szemekkel néz a fiúra,mivel ennyit már sikerült beazonosítania.Miután jobban megnézte hogy kivel is van dolga a szívverése visszaáll a rendesnek mindható ritmusba*
-Áhh Anaze.Szia.Perzse hogy emlékszek rád
*Egy mosolyt küld a fiú felé majd ismét megszólal*
-Hogy s mint?
*Érdeklődik majd a könyvét összecsukja és a zsebébe mélyeszti és ismét az előtte álldogáló emberkére*
-Nem ülsz le?Csak tudod nem valami jó érzés nézni hogy te álldogálsz én meg ülök.
*Megint mosolyog de ez már csak ilyen megszokásból jön nála.Az ismerősöket mindig mosolyogva fogadja.Nem az ellenségeskedés a célja*
Anaze White
Diák
Anaze White

Udvar - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 2 Icon_minitimeVas. Márc. 30, 2008 12:11 pm

*Az elemista fiú egy biztató mosolyt küld a lány felé. A mosoly az arcán kissé kiszélesedik, örül, hogy van oylan, aki ilyen hosszú idő után is emlékszik rá.* ~Tényleg, vajon otthon a haverok, emlékeznek még rám?~ *Elélkedik kcisit el. látszik is rajta, hogy kicsit kitért a jelenből, még nem si gondolkotzott igazán, hogy mi lehet az otthoniakkal, családját leszámítva, hiszen, nekik elég sűrűn írt, ezalól kivétel érkezésének ideje. Akkroiban mgée gy levelet sme írt haza.* ~Tényleg, alssan újat kéne jhazaírni, már vagy egy hete nem írtm, és ezúttal rá is krédezhetnék, hogy mi van velük.~ *Gondola velük szó kifejezésével barátaira. Ekkor vissaztér az úgymond jelenbe, és a láynra figyel.*
-Áh én megvagyok. *Mondja msoolyogva, majd nagy szokását viszi ismét véghez, avagy visszakérez.* -És te?
*Ekkor érkezik hozzáa kérdés, hogy nem ül-e le. Ezena fiú egyáltalán nem gondolkozik. Állni nem nagyon szeret, így a helykínálást mosollyal fogadja.* -Hát, vgülis leülhetek, az nem árt meg. *Egy erőteljes mosoly, majd máris leült a lány mellé.* -Nem is emlékszem már, hogy milyen rég találkoztunk. Az bizonyos, hogy jó régen. Te még emlékszel?
Vendég
Vendég

Udvar - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 2 Icon_minitimeVas. Márc. 30, 2008 12:20 pm

*Érdeklődve figyeli hogy Anaze agyacskája merre lehet hisz látszik rajta hogy nem éppen itt van.Vagyis itt van de csak testileg.Miután Sonyanak feltűnik hogy Anaze visszatért egy mosolyt küld felé*
-Üdv ismét köztünk.Merre járt?
*Érdeklődik vigyorogva Sonya.Még jó hogy eléggé hamar ki ismeri az embereket.*
-Amúgy köszönöm én is megvagyok.Élem boldog napjaimat
*Válaszol Anaze kérdésére.Egy kicsit most ő gondolkozik el hisz már megint nagyon régen látta drága Ezüst hercegét.Általában ő tette boldoggá a napjait de most valahogy furán érzi magát hogy nélküle is eléggé vidám*
-Hát meg kell mondjam én se nagyon emlékszek rá talán még karácsony környékén lehetett.De nem vagyok benne biztos
*Próbál visszatérni az emlékeibe vajon mikor is lehetett ezt a találkozás de nem sok mindent talál már róla.Arcán is tükröződik hogy nagyon koncentrál de hát nem kell mindennek sikerülnie.Így feladva a dolgot ismét megszólal*
-Tényleg voltál a bálban ami most volt?
*Kiváncsian pillant a fiúra hisz maga Sonya nem volt és kicsit érdekli hogy mi volt és kik voltak.Majd eszébe jutt Matt igérete és egy gonoszka mosoly jelenik meg az arcán.~Remélem nem volt..szivesen megátkoznám.De ha volt legalább boldog lehetett~Miután végzett a kis nosztalgiával,a szemeiből még mindig a kiváncsiság tükröződik*
Anaze White
Diák
Anaze White

Udvar - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 2 Icon_minitimeVas. Márc. 30, 2008 12:31 pm

*Anaze kicsit meglepődik, mikor Sonya kérdezi, hogy merre járt, persuze fiú tudja, hogy nem arra gondol az árnydalnok leányzó, hogy hol volt ezelőtt, hanem, hogy elméjében merer járt, hiszen nagyon elgondolkozott.* -ÁH cska elgondolkoztam az otthoniakon. Hogy például a haverok emlékeznek-e még rám,de biztosan. *Mondja mosolylopgva.* -Nah megazon is, hogy már kéne hazaírnom egy újabb levelet. *Arcán mgé midnig ugyanaz a mosoly van, mint az, amely akkro volt rajta, mikor kijött az udvarra.*
-Ezena bálon? Márminta húsvétira gondolsz? *kérdezi voissza, de csak amolyan költői kérdészerűen, hiszen természetes, hgy ara gondol, ezelőtt elég rég volt már bál.* -Voltam. Te nem?
-Amúgy, volt rajta bálkirály- királynő választás, votlak udvarfik udvarhölgyek. Volt egy tyúk is, ami szinte bármilyen kívánságot teljesített. *Mondja már-már nevetve.* -Még egykönyvet is adott, elgalábbis nekem azt, mivel azt kértem. *Ismételn csak mosolyog.* -Jó sokan voltak, jómagammár arr sem emlékszem, kik votlak az udvarhölygek, urak, meg a bálkirálynőre, se a bálkirályra nem emlékszem. *Jelenti ki. Emlékezete sosem volt valami jó, de hát ez van.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 2 Icon_minitimeVas. Márc. 30, 2008 12:42 pm

-Biztos hogy emlékeznek rád.Ha én is emlékeztem akkor ők is,pedig ők régebb óta ismernek
*Még mindig csak mosolyog,szinte nem lehet levakarni az arcáról*
-Most hogy mondod..levél.Nekem is kéne írnom haza
*A homlokára csap,mivel megint feledékeny volt.De már kezd hozzászokni,csoda hogy a napokat még tudja.*
-Igen a húsvétira gondolok.Én nem voltam sajnos nem volt sok kedvem hozzá
*Hát igen általában mindig mindent kihagy.Jobban szeret egyedül lenni mint hangzavarban.Udvariasan végig hallgatja Anaze mondandóját néha-néha csodálkozó tekintetett küld felé majd mikor a tyúkhoz ér a fiú szinte majdnem elneveti magát.*
-Egy tyúk?Komolyan??Vicces lehetet na meg persze izgalmas.Én nem is tudom mit kértem volna tőle.
*Egy kicsit megint elgondolkodik hogy mit is kérhetet volna majd egy jó kis dolog villan be neki.
~talán megfelelő lett volna számomra egy naptár ami magától beírja azokat az eseményeket és dolgokat amiket gondolok hogy ne felejtsek el semmit~
Ezen kicsit kuncog magában de nem észrevehetően.Jobb ha csak Sonya tudja milyen bizar ötletei támadnak néha*
-Én csak egy személyre vagyok kiváncsi hogy ott volt e mert megígért nekem valamit és én azt be is hajtom rajta keményen
*Gonoszan mosolyog egy kicsikét hisz elégg viccesnek tartja pár nem olyan biztos hogy bántaná Mattet...csak egy kicsit de nyoma tuti nem maradna^^*
-És hogy teltek a napjaid mióta nem láttalak kb ősidők óta?
*Vigyorogva érdeklődik majd az ajtófelé pillant és úgy az égre majd ismét Anazera,de ez pillantás alatt.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 2 Icon_minitimeVas. Márc. 30, 2008 12:44 pm

*A mai szépnapon Miwa ugy gondolta kinéz egy kicsit az udvarra. Ahogy sétál lefelé fekete árny képében . Hisz a lány imád feketében járni. A kuriából kiérve egy nagy levegőt vesz a szabadság jeléül. Majd az udvar felé veszi az irányt. Boldogan lépked ,hisz mostanában nincs oka a szomoruságra. Nah egy pici van de azt majd egy személynek ugy is kinyilvánitja. Az udvaron alaposan körülnéz látt-e valami ismeröst. Mesziröl fel sem ismeri ,hogy Sonyáék ülnek a padon. Igy hát gondolja körbe járja egy kicsit az udvart. Mikor már meg tet egy fél kört és közelebb kerölt a lányhoz és a fiúhoz. Boldog szalad oda. Vagy is szaladna ha elnem botlot volna a saját lábában. Már megint fűvet fogot. Igy boszusan sántikál oda. * - Sziasztok! * Mosolyog közben térdét fogja amit éppen be vert. * - Mi újság van veletek? Olyan régen láttalak titeket! * Kedvesen mosolyog tovább*
Anaze White
Diák
Anaze White

Udvar - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 2 Icon_minitimeVas. Márc. 30, 2008 12:53 pm

*Anaze kicsit elgondolkodik a hogy teltek napjaid kérdésen. Pontosan nem is tudja mit vlaszoljon, de zért megpróbál rá modnani valamit.* -Háát... Hm... Felkeltem, körbejártm, unatkoztam, néha órára jártam, de tényleg csak néha. Húsvétkor menekültem a lányhad elől, akiket vízbelöktünk. *Ezen kicsit el is neveti magát.* -Pontosabban csk Rosetta elől futottam, mivel cska ő akarta nagyon visszaadnia vizet. De végül Katalintól kaptam csak egy karnast késő este... Nem csoda, ki az, aki olyn későn akar kitérni , egy karnas elől? *Már-már cska magában gondolkodik, és hangosan mondja ki, és ekkor megjelenik Miwako is.*
-Szia. Semmi különös velem legalábbis. Veled? *Kérdi viszs a lánynak.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 2 Icon_minitimeVas. Márc. 30, 2008 1:01 pm

*Néha-néha felnevet Anaze mondókáján hisz eléggé viccesnek tűnik*
-Hát tudod hogy van ez..nem kell kikezdeni csajokkal húsvétkor mert azok megbosszulják.Hála én nem kaptam semmi vízhez hasonló dolgot csak akkor mikor zuhanyozni mentem
*Ismét egy mosoly majd körbe néz és egy lányt pillant meg még hozzá Miwakot.Mivel nem nagyon akar erre jönni ezért nem is törödik vele hanem folytatni akarja a mondandóját ám megzavarja egy futfutfut hang és egy placcs.Persze ez csak az volt hogy Miwa dráguci futni kezdet feléjük és egy hatalmasat esett.Sonya csak mosolyogva pillant a leányzóra aki történetesen a szobatársa.*
-Szia te lüke.Már megint nem bírsz magaddal?
*Kérdi vigyorogva majd feláll és a csajszikához sétál hogy felsegítse a földről*
-Tudom hogy milyen jó kislány vagyok de attól még nem kell hasra esni előttem.
*Vigyorog majd komolyra forditja a szavacskáját*
-Megütötted magad nagyon?
*Érdeklődik majd felszedi a földről és a padhoz vezeti ahol lecsücsen a lányka*
-Amúgy szia drága.Már régen láttalak pedig a szobatársam vagy
*Mosolyog Miwára majd még egy kérdést intéz hozzá*
-Hogy vagyunk,hogy vagyunk mostanában?De ahogy látom semmi extra,hiszen megint alkottál.
*Még egy mosolyka majd megöleli Miwakot^^*
Anaze White
Diák
Anaze White

Udvar - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 2 Icon_minitimeVas. Márc. 30, 2008 1:09 pm

-Ha megbocsájtotok nekem fontos dolgoma kadt. *Azzalé elksözön a lányoktól, és már megi is indula kúria felé.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 2 Icon_minitimeVas. Márc. 30, 2008 1:12 pm

*Elneveti magát mikor Sonya oda siet hozzá segiteni. Majd aniyra nevet ,hogy már válaszolni sem tud. Látja kedves szobátrsa megint elemében van. Majd elfogadja a segitség nyujtást.*- Látod már puszta jelenléted töl is hasra esem! * Mosolyog. Majd ovatosna ül le apadra. * - Csak jobb térdem szakadt ketté de semi gond! * Becsukja a szemét és ugy mosolyog a lányra majd Anaze felé is ejt egy mosolyot.Majd éppen halota ,hogy ahusvéti locsolkodásról eset szó igy a fiú felé intéz egy szuró pillantást * - Én is szívesen visza adtam volna! Bár igaz rád csak azért haragszom mert segitetél annak a gaz embernek beledobni! *Kicsit mérgesen mondja ,hisz napokig nem huzhata fel a betkosát mert száradt. Majd ujra a lány felé fordul* - Drága én mindig alkotok! * Mosolyog tovább. *
Vendég
Vendég

Udvar - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 2 Icon_minitimeVas. Márc. 30, 2008 1:22 pm

*Az arca elé kapja a kezét*
-Ohh ne mondj nekem ilyeneket mert elvörösödök.Bár az én jelenlétem általában jó hatással van az emberekre.Természetesen még nem esett senki se hasra tőle.Te vagy az első.
*Mondja szerénykedve Sonya,majd vigyorog kicsi Miwára*
-Jézusom a Térded??!!Az még kell neked de ugye nem fáj nagyon?Menjünk betegszobára?
*Érdeklődik ijedten,majd elkezdi Miwa térdét nézegetni.Legugol elé és onnan nézi*
-Itt fáj?És itt??
*Kérdi közben szórakozottan böködi mint valami nem normális de ez már megszokott tőle.Majd elneveti magát és békén hagyja szegény Miwa térdének zaklatását.Visszecsüccsen kényelmes helyzetébe és megint kinyitodik a drága szájja*
-Áhh szóval te is kaptál vízet?Amúgy ki az a gaz ember?
*Érdeklődik miután Anaze távozott persze a fiútól elbúcsúzott egy integetéssel*
-Csak nem Tony??Huhh..
*Vigyorog Miwara és tekintete csillog a kiváncsiságtól,mivel nagyon kiváncsi a részletekre*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 2 Icon_minitimeVas. Márc. 30, 2008 1:37 pm

*Majd bepisil mikor Sonnya elkezdi böködni a térdét mint valami elmebeteg. * - Áuu ez fáj nyugi! * Mosolyog majd meg könyebül mikor abba hadja a lány. * - Nem kell menni szobára .. vagy is ízé beteg szobára! *Mosolyog majd mikor Sonya elkezd puhatolozni olyan vörös lesz mint egy paradicsom. A tekinetet hirtelen csaka fűvet bámulja *- Hát tudod....* Kicsit zavarban van igy nem tudja mit is mondjon. De aztán rájön ,hogy Sonya az a lány akiben nagyon meg bizik igy oda fordul hozzá. Meg fogja az egyik kezét majd izgatotan meésli neki tovább* - Igen ő volt! Tudod ami alatt mindig el kerültük egy mást nagyon sok idöt töltötem vele. Emlékszel mikor vele mentem el a bálba elöször? A bál után elcsattant egy csók... aztán teljesen össze zavarodtam de aztán rájöttünk ,hogy most már csak egy másért élünk! * Nagyon mosolyog * - De most már nagyon hiányzik * Kicsit lejebb emgy a kedve de ujra teli mosolyal fordul Sonyához * - Veletek mivan Mikhalel? * Kiváncsian kérdezi. Majd a lába elkezdnagyon vérezni igy lekéne tapasztani* - Sajnálom de én msot megyek lekell kezelnem a lábam! * Mosolyog majd fel botorgál a szobájába*
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 2 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
2 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: