Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 32 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 32 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Az eramir torony | |
|
+24Toma Grigor Anton Kalandmester Jack Wine Myistra Doarden Rosetta Waylan Quarion Galanodel Neko Zutto Petia Ageniya Angel Yavor Emma Duff Timothy Waylan Nymphadora Do'Urden Anaze White Nikorina Grozda Elizabeth McSweeney Cyrus Seymour Laura Wylee Játékmester Irina Yoana Domajan Gurskovity Amaril Gwyneth Seth Svarog Ayla Madyzyn Arabella Jagusia 28 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| Tárgy: Az eramir torony Szomb. Júl. 19, 2008 8:08 pm | |
| First topic message reminder :
Az Eramir torony leírása
A nyugati régióban találod az elemisták, látszatra romos, elhagyatott tornyát, ahová idegen nem teheti be a lábát. A csigalépcsőn felére azonban megbizonyosodhatsz arról, hogy jó helyen jársz. Egy kör alakú, tágas teremben találod magad. A lábad alatt forró homok, amiből óriási pálmafák nőnek ki. A terem közepén egy hatalmas szökőkút áll, ami több méteres magasságba lövelli sugarait, hogy aztán vízesésként leérjenek a földre. A szökőkút körül padok vannak, amin a diákok ülhetnek, és élvezhetik a nyári meleget. A levegő mindig kellemes, hála a néha nekilendülő kellemes szellőnek, és az olykor megjelenő felhőpamacsoknak. A terem többi részén kényelmes párnák, alattuk puha szőnyegek, mind színes, és változatos. Ha felnézel láthatod nappal van-e vagy éjszaka. A tető mindig az aktuális napszak kinti képét tükrözi. A sivatagi teremből három ajtó nyílik. Az egyik a közös társalgóba vezet. Itt már padló van a lábad alatt, a falat narancssárga és kék árnyalatú tapéták borítják. Itt kényelmes székekre, és asztalokra lelsz, és sok-sok könyvre, ami nem csak a tananyaggal foglalkozik. A teremben találsz még egy szobrot is, ami az elemsiták jelképét ábrázolja. Ha megérinted a csőrét, visszajuthatsz a társalgóba. Ha visszalépsz a központi terembe, és a kúttól jobbra lévő ajtón mész keresztül akkor az évszakok termében találod magad. Ez a terem mindig az adott évszaknak megfelelő, legyen akár tél, tavasz, nyár vagy ősz. Még néhány apróbb állatot is találsz ebben az elvarázsolt teremben. Ha újból visszamész, ám ezúttal a baloldali ajtót választod, egy apró kis egyszerű teremben találod magad. Itt gyakorolhatod azokat az igézéseket, amelyeket az órán tanultál. De nem kell aggódnod, ha bármit elrontasz, mert a terem automatikus védelme megsemmisíti igézeted annak ellentettjével. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Rosetta Waylan
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 6579 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Az eramir torony Kedd Okt. 28, 2008 11:09 pm | |
| *A kobold lány nagyot szusszan, mikor kilyukadnak itt, hisz nem tudta, hogy lehet e egyáltalán ilyet. Na mindegy is... Elengedi a fiú kezét, majd bólint egy aprót.* - Én köszönöm, örülök, hogy össze találkoztunk a Négy Elem Templomában. Hát.. Holnap nem tudom mennyire érek rá, délig lehet, hogy aludni is fogok a mai után.. Majd keress me, ha tudsz.. Már hatalálkozni akarsz. *Halkan elkuncog, majd egy gyors sziával már tényleg lelép, a Hiúz hálóba.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Okt. 30, 2008 11:19 am | |
| *Svetlana érkezik már megint a toronyba. Már megint? Tulajdonképpen ez szakjának a törzshelye, még szép, hogy itt is tölt el időt. Három nap telt el a Croft villa látogatása óta - ha ki nem is heverte, de legalább leülepedtek a dolgok. Ronda dolog volt zsupszkulccsal otthagyni a fiút, de még rondább lett volna vele hazajönni. Sehogy se jó! Szerencsére a lány agya nem ezen töpreng. Már eleget filozofált róla. Derékig érő, hosszú, hófehér haja kiengedve lengedezik utána: halottfakó bőrét erősen kiemeli teljesen fekete ruházata, mely ma is a csőfarmer, garbó, kesztyű, tornacipő arany négyesét foglalja magában. Szürke szája folyamatosan mozog, artikulál valamit, miközben vérvörös, pupillátlan szemei szüntelen fel-alá járnak a teremben. Senki sincs itt, attól függetlenül nem ereszti ki a hangját. Énekelne, de ahhoz túl forgalmas ez a hely. Nagyközönség előtt pedig... nos, nem, nem szeretne. Helyet foglal rövidesen a szökőkút melletti padon, és háttal végignyúlik rajta. Az elvarázsolt mennyezetet kezdi el vizslatni. Furcsa bűbáj ez... egyszer megtanulja, és alkalmazni fogja a szobájában.* |
| | | Quarion Galanodel Diák
Főkarakter : Quarion Galanodel Hozzászólások száma : 2144 Kaszt : Üzenőláda : Miért? Most miért ontsam mások vérét, ha főzni is lehet belőle?
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Okt. 30, 2008 11:26 am | |
| *Alig hallható cipők zaja hallatszik a lépcsők felől, és kisvártatva egy alak jelenik meg az ajtóban. Quarion az, aki jobb kezén madarával látogatott be szakjának eme csodás helyére. Belép, és körbenéz szokásához híven. Meglátja a lányt. Tesz pár tündeléptet beljebb a puha homokon, majd akkor köszön a számára meglehetősen furcsa lánynak.* - Szervusz. *Egy biccentés mind a fiú, mind a sas részéről, majd az egyik pálmafa latti párnákon foglalnak helyet. Jó az árnyékban hűsölni, de nincs is meleg. Csak úgy néz ki a szoba, hogy meleg érzést kelt maga a "díszlet". Az egyetlen, ami hideget érzékeltethet, az a fiú kék szempára. A sas leugrik a srác kezéről, és hátára feküdve pihen egy kék párnán. A fiú lehúzza jobb kezéről a barna bőrkesztyűt, ami megvédte a sas éles karmaitól, és elteszi a zsebébe. Megcsikizi a mafár hasát, aztán a fa törzsének dőlve üldögél.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Okt. 30, 2008 11:31 am | |
| *Megannyi gondolat rohangálhatna a fejében, és mégsem: csak néz, nem mereng, az állandóan elrontja a kedvét. Nem figyelt, így nagyon meglepi, amikor Quarion ráköszön: jobb keze ösztönösen a zsebéhez kapott, amelyből pálcájának hegye áll ki, de nem rántotta elő. Elvégre, ki akarná bántani a toronyban?..* Szervusz. *Köszön vissza, alkarjaival ülőpózba támaszkodik fel, kifújja szeméből a rakoncátlan tincseket, és kíváncsian rápislog a madárra.* Az... mi? *Kérdez a sasra mutatva. Életében nem látott ilyet.* Óriásveréb? *Szól félredöntve a fejét. Tényleg érdekli, ha ilyen gesztust mutat be. Annyi biztos, hogy nem szaktársának a daimónja (vagy ha igen, elég illetlen, mert nem köszönt), és az is, hogy valami szárnyas (zseniális). De azontúl?..* |
Főkarakter : Quarion Galanodel Hozzászólások száma : 2144 Kaszt : Üzenőláda : Miért? Most miért ontsam mások vérét, ha főzni is lehet belőle?
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Okt. 30, 2008 11:36 am | |
| *Quarion elmosolyodik a lány megnevezésére, a sas pedig dühösen lábra pattan, felemeli büszkén fejét, síkit egy igazi, sashoz méltót, és kitárja közel 2 méter szárnyfesztávolságú szárnyait. Quarion arcáról hamar lefagy a mosoly, de ez akkoris érdekes megnevezés rá.* - Nem, nem óriás veréb. És meg is haragudott rád. Ő egy Amerikában őshonos fehérfejű rétisas. Még csak 3 éves, ezért vannak rajta fehér foltok, és barna mindene. Amerika címerállata. És Wanvának hívják. *Mondja kis sértődöttséggel a szavaiban, hiszen ne nézzék már le ennyire az ő madarát. Egy verébnek nincs ilyen horges csőre, és a testfelépítése is eltér. Dehát Quarion tudja, hogy vannak érdekes emberek...* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Okt. 30, 2008 11:43 am | |
| ~ Óriásveréb fehér foltokkal... rétisas. Érdekes rövidítés. ~ *Ingatja meg a fejét gondolatban, a visításra majdnem kicsúszik alkartámasza. Az biztos, hogy Svetlana érdekes ember, már csak kinézetre is, de ha nem lenne az, unalmas lenne - akkor meg az lenne a baj. Eh.* Jó, akkor legyen az. *Vonja meg a vállát.* Hogy haragudott meg rám? Érti az emberi beszédet? *Kérdez ismét.* ~ Ez egyre furább. ~ *Teszi hozzá, de inkább csak gondolatban, hogy ne tegyen még rosszabb benyomást.* Amúgy nem kell megsértődni, ha én mutatnék neked egy lethifoldot, te se biztos, hogy tudnád, mi az. *Húzza el egy pillanatra a száját. Alapjáratban az albínó az, aki hirtelenharagú, de nem tűri el olyan könnyen másoktól, hogy egyből lenézzék a tudatlansága miatt. Azt már meg se meri kérdezni, mi az az Amerika... majd egyszer utána néz.* |
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Okt. 30, 2008 11:49 am | |
| *Quarion köhög egyet.* - Igen, érti a beszédet. Bolgárul még nem olyan sokat, de tündéül perfekt. Korán kezdtem tanítani, így megtanulta ezeket a dolgokat rendkívül könnyen. *Mondja, majd a felemelt fejjel, immáron behúzott szárnyú madárra pillant. Köhög mégegyet - lehet, hogy elkapott valamit. Talán megfázott, de ki tudja, mitől. Hátradönti a fejét a pálmának, és úgy gondolkodik picit. Úgy nicns is konkrét célja, hogy miről, mégis csak úgy. Szokásosan azon gondolkodik, hogy min gondolkodjon. Quarion mindig unja magát, ez most sincs másképp. Felrajzolódik előtte sok lehetőség sora. Lehet, hogy elmegy valamerre, vagy marad, és tovább nézelődik. Sötétzöld övének egyik erszényes részéből elővesz 3 zöld csomagolású mentolos cukrot, és a lánynak tartja oda tenyerét először.* - Kérsz? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Okt. 30, 2008 11:55 am | |
| ~ Na jó, ezek a tündék nem normálisak. Hogy lehet egy állatot megtanítani ilyenekre?? ~ *Döbben le saját magában, a beálló csendben pedig visszafekszik a padra. Elfáradt a hasizma, nem tudja sokáig kitartani magát. Ő sem tud most semmi értelmesen gondolkozni, mert amin merenghetne, az letörné, és nem akar most letörni. Már épp belemenne valami végtelen gondolatmenetbe, amikor megkínálják cukorral.* Öhm, persze, köszi. *Bólint rá, és elvesz egyet. Rövid papírzörgés, amíg kinyeri a tartalmát, azt bekapja, a csomagolást összegyűri, feldobja a levegőbe - egy gyors mozdulattal rászegezi a pálcáját, és kiejt egy igét.* Sagita reco! *Mivel úgy kifejezetten nem volt dühös a tárgyra, mert semmit sem tett ugyebár, csak egy öklömnyi, élénknarancssárga tűzgömb jelenik meg, és emészti fel a szemetet, majd maga is a semmibe vész. A lány leteszi a kis produkció után az ébenfekete tiszafáját maga mellé, és ízlelgetni kezdi a mentolt.* Tényleg, Quarion - már ha jól emlékszem a nevedre - te milyen elemista leszel? Melyik elemet fogod elsődlegesen gyakorolni? *Pontosít kicsit a kérdésén.* |
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Okt. 30, 2008 12:00 pm | |
| *Quarion is bevesz egy cukrot, a papírt viszont a nadrágzsebébe dugja. A maradék 1 cukrot pedig kibontja, és a sas elé teszi, aki vidáman nyalogatni kezdi azt mohón. Quarion aztán végülis Svetlanára pillant.* - Aeromágus szeretnék lenni. Az az én elemem. Egy bajom csak az vele, hogy nem valami sok levegő alapú idézést tanultunk eddig. Csak vizet és tüzet használtunk eddig főleg. És ez nem olyan jó számomra. De majd eljön az ideje annak is. Te? *Kérdez vissza rövid monológ után, és szopogatva az erős orrtisztító cukrot a lányra szegezi tekintetét.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Okt. 30, 2008 12:04 pm | |
| *Ez a mentol nem is olyan rossz, Anne-éknél kapott már ilyet, de akkor valahogy vonakodott tőle (mugli cucc, sosem bízhatunk benne). Végighallgatja a fiú szövegét, kicsit elmélázik rajta.* Valóban nem tanultuk olyan sokat... *Ingatja meg a fejét.* Én tűzmágus leszek, ez már kiskoromban is kiütközött rajtam... dühömben felgyújtottam kishíján a nagyanyámat. *Zavart vigyor, hogy értse, nem volt olyan súlyos a dolog.* Amúgy is hirtelenharagú vagyok, ezt kellene kicsit kontrollálnom. Tűzigézéseket sem vettünk olyan sokat az első félévben, nagyon sajnáltam is... na de majd idén! Annyira jó lesz, ha már elementálokat fogunk idézni, nem? *Fűzi tovább a témát, nehogy beálljon a csend.* Alig várom! *Hirtelen hasrafordul, és úgy nézi tovább a szaktársát.* Valami állatfélét fogok idézni, az biztos, mondjuk macskát, de inkább valami repülőt, mert az veszélyesebb. *Izgatottság csillan a szemében, majd elhallgat, hogy a fiút is szóhoz juttassa.* |
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Okt. 30, 2008 12:10 pm | |
| *Quarion nézi, ahogy sasa egyre többet betermel a cukorkából. Aztán Svetlanára pillant.* - Igen, az biztosan jó lesz. Én nem igazán állatot szeretnék majd. Valami alattomos kinézetű, óriási nagy karmú valamit. A szél nagyon éles tud lenni. *Mondja, majd elgondolkodik ezen a dolgon. Aztán végülis megszólal.* - Szerinted mennyi gyakorlás után lehet annyira kifejleszteni egy ködöt, hogy mondjuk ezt a szakaszt közted és köztem el tudnám borítani vele? Mert eddig még csak akkorát tudok, hogy deréktól lefelé eltakar. *Mondja, majd várja a lány véleményét.* - Hasznos tud lenni ez a varázslat. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Okt. 30, 2008 12:22 pm | |
| *A cukorevő óriásverében elidőzik a tekintete egy kicsit, és megingatja a fejét. Fura madáár. Egyre csak ez jár a fejében. Inkább Quarionra koncentrál. Igen, a szél tud éles lenni, ezt télen lehet leginkább megtapasztalni. A kérdésen elmereng egy pillanatra.* Szerintem... év végéig meg lehet tanulni. Nem tudom, nem vagyok szakavatott a dologban. Az biztos viszont, hogy befolyásolja a képességed ezt... magamról tudom, hogy inkább manahasználatban vagyok erősebb, mint fizikailag, és ez nagyon kiütközik nálam. *Vonja meg a vállát, körülbelül semmit se segített vele, de hátha mégis valamit.* Hasznos, az biztos, ha lesz türelmem, én is fejlesztgetni fogom... de inkább a tűzmágiára koncentrálok. ~ S hogy miért, az nálam evidens, másoknál kevésbé. ~ *Teszi hozzá utóbbit gondolatban.* |
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Okt. 30, 2008 12:27 pm | |
| *Quarion megvonja a vállát, majd megszólal.* - Nekem a köd nagyon fog kelleni. Van egy taktikám, amivel elég durva párosítást nyerek. A szél nálam a gyorsaságban mutatkozik meg. *Mondja, majd elteszi a zsebébe a madár cukrának a papírját. Ezután előveszi a pálcáját, és két kezének ujjaival forgatni kezdi. Felhúzza a lábát talpra, és azon nyugtatja mostmár kinyújtott karját. A fekete és barna pálca kicsit kopott már, de nem azért, mert gazdája rosszul bánik vele. Nem. Csupán ilyen az anyaga. Le teszi maga elé a földre, és onnan nézegeti tovább.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Okt. 30, 2008 12:31 pm | |
| *Elmereng, vajon mire gondolhatott Quarion. Végülis, sok mindenre. Ködből támadni nagyon jó taktika, hiszen az ellenfél nem tudja, mikor és mi vár rá. Feláll, nyújtózkodik egyet, a pálcapörgetésre meg sunyin elmosolyodik.* Ezt ne csináld Klinblich úrnő előtt. Tapasztalat. Egy méretes jégtömbbel a kezemen távoztam az órájáról, amikor ilyesmivel felidegesítettem. *Figyelmezteti a szaktársát, nem kell másnak is olyan hírhedtnek lennie a szakvezetője szemében, mint neki.* Ha most megbocsáss, kicsit visszamegyek a kúriába... azt hiszem, szundítok egyet. Korán keltem, magam sem tudom, miért. *Ásít egyet, majd biccent a fiúnak.* Na, szervusz! *Köszön el tőle, s lábbusszal a szobájáig utazik.* |
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Okt. 30, 2008 12:33 pm | |
| - Igen, tudom, ott voltam én is azon az órán, amikor összevesztetek. *Mondja, majd elköszön a lánytól. Még picit ücsörögnek itt, de nem sokáig, és ők is elhagyják a Tornyot.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Okt. 30, 2008 1:53 pm | |
| * Oliver szalad fel az Eramir toronyba. Ahogy beér körülnéz. Sehol nem lát senkit, így leül az egyik fotelba és vár. * |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Okt. 30, 2008 2:41 pm | |
| * Oliver végül felkel a fotelból. Több, mint fél órája várt, legalábbis ő úgy érezte. Elindul a lépcső felé. Még egyszer visszafordul, majd ha nem jön senki, lemegy a szobájába. * ~ Elkéstem volna? Lehet, hogy ő is rám várt, csak korábban? ~ |
| | | Irina Yoana Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 443 Kaszt :
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Okt. 30, 2008 8:59 pm | |
| *Irina sétál be a toronyba. Szokásos fekete talárját viseli, alatt egy garbó van és egy világosabb farmer. Azért jött ide, mert hamarosan már 10 óra lesz, és nem szeretne bajba kerülni. Tekintetét körbehordozza a szobán, majd leül a kanapéra. Kezét a karfára helyezi, majd ráhajtja a fejét. Kissé elmereng. Tekintetét körbe-körbe futatja a termen. Reméli majd akas társasága is, de ha nem, az se baj* | |
| | | Amaril Gwyneth Diák
Főkarakter : amalia-tacita@hotmail.com Hozzászólások száma : 4851 Kaszt : Üzenőláda : Ha játszani akartok vegyetek fel msn-re. Vagy dobjatok meg egy privivel. Ha lehet ne fejbe
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Okt. 30, 2008 9:06 pm | |
| *Egy lány lépked a főhadiszllás lépcsőjén. Az Eramir toronyba igyekszik. Mellete egy macska lépdel. Mikor belépnek egy régi ismerőst pillantanak meg.* -Szia Irina. Rég találkoztunk. Hogy vagy? *Érdeklődik miközben leül az egyik fotelba. Egy fehér hosszú ujju felső és egy farmernadrág van rajta. Persze kitűzői sem hiányozhatnak róla. Haja kiengedve van. Néhol kis csatok találhatóak benne. Csodálatos mint mindig. A daimon a karfán helyezkedik el mint mindig. * | |
| | | Irina Yoana Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Okt. 30, 2008 9:13 pm | |
| *A negyed-tünde lány fülét léptek hangjai ütik meg. Tekintetét a lépcső irányába fordítja. Nem sokkal később hangokhoz egy alak is társul, pontosabban egy szaktársa, Amalia. Rég találkozott már a lánnyal, így örömmel tölti el, hogy összefutottak.* -Áh, szijja Amalia. Igen, elég rég láttuk már egymást. Köszönöm kérdésedet, jól vagyok- *Feleli mosolyogva a lány, majd a daimón felé fordul, és hozzá intézi szavait.* -És téged is öröm újra látni- *Mondja, majd ismét szaktársa felé fordul* -És te hogy vagy? Hogy telnek a napjaid?- *Kérdezi kedves mosollyal az arcán* | |
Főkarakter : amalia-tacita@hotmail.com Hozzászólások száma : 4851 Kaszt : Üzenőláda : Ha játszani akartok vegyetek fel msn-re. Vagy dobjatok meg egy privivel. Ha lehet ne fejbe
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Okt. 30, 2008 9:17 pm | |
| *Villyi biccent a lánynak de nem szól semmit.* -Jól vagyok köszi. Órákra járok. Fogadom az új diákokat. Tanulok. Házikat készítek. *Mondja a lány felvázolva a hetét. Közben persze mosolyog. Régtalálkozott a szaktrsával. Órákon se nagyon szokta látni de ezt most nem kérdezi meg tőle.* -Neked milyenek a napjaid? Nyáron voltál otthon? *Érdeklődik miközben a daimonját kezdi el simogatni. Régen voltak már kint későn de most megteszik. Bár holnap lesz órájuk ez nem izgatja őket hisz későn lesz így tanulni és aludni is tudnak majd.* | |
| | | Irina Yoana Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Okt. 30, 2008 9:25 pm | |
| *Mosolyogva hallgatja a lányt, hogy milyen sűrű hete volt.* -Én nem igazán jártam órákra, ugyanis elkaptam egy szép kis vírust, épp most gyógyultam ki belőle, szóval ezekután én is belevetem magam a tanulásba, be kéne potólnom a lemaradásom- *Mosolyog a lány* -Egy picit voltam otthon, de nem sokat, ugyanis anyunak sok munkája volt a nyáron, és azt mondta, hogy elég ha egy hétre hazamegyünk. Így legalább azt a két tökfej bátyámat is láthattam, semmit nem változtak, pedig nem ártott volna nekik- *Neveti el magát a lány* -Már az egész falu rájuk panaszkodik, de én büszke vagyok rájuk- *Nevet még mindig a lány* -És te voltál otthon?- *Kérdezi kedvesen, amjd ránéz az órájára. Nem érzi magát fáradtnak, csak kíváncsi, hány óra lehet ilyen tájban.* | |
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Okt. 30, 2008 9:30 pm | |
| *Amalia mosolyog ahogy a lány családjáról beszél.* -Nem én nem voltam otthon. *Mondja. Arcán a mosoly ugyan úgy van. Hangjából se érződik ki semmi sem. Mielött elindult volna egy Jellemrejtétst végzett el magán melyen a szomorúságot válaszotta. Elégedett, hogy iskerült neki. Így tovább beszélget a lányal.* -A gyengélkedőn nem voltál? Pont a suli kezdés elött egy betegség az nem a legjobb. | |
| | | Irina Yoana Diák
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Okt. 30, 2008 9:36 pm | |
| -Sajnálom, hogy te nem tudtál hazamenni- *Mondja, de nem szeretné a lányt megbántani, így egy témaváltást fontolgat, melyben szaktársa megelőzi* -Nem, nem voltam, anyu küldött egy gyógynövényt-készítményt, igazi kincs egy ilyen helyzetben, csak kicsit későn érkezett meg a bagoly- *Mosolyog a lány.* -Látom főprefektus lettél és Diák-tanács tag is vagy. Hadd gratuláljak a kitünteéseidhez- *Mondja alány, miközben Amalia kitűzőit nézi. Büszke a lányra, hisz ez kicsit sok feladatnak és felelőségnek tűnik neki* | |
| Tárgy: Re: Az eramir torony Csüt. Okt. 30, 2008 9:43 pm | |
| -Köszi. Mondja a kitüntetésekre. Hirtelen fel áll.* -Nekünk mennünk kell neharagudj. Szias. Majd találkozunk. *A daimon leugrik a karfára. A teleporthoz mennek ahol a szoba kimondsa utn az ágyban kötnek ki. Persze elött még lezuhanyoznak. De ez már részlet kérdése.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Az eramir torony | |
| |
| | | | Az eramir torony | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |