Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 36 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 36 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Az eramir torony | |
|
+24Toma Grigor Anton Kalandmester Jack Wine Myistra Doarden Rosetta Waylan Quarion Galanodel Neko Zutto Petia Ageniya Angel Yavor Emma Duff Timothy Waylan Nymphadora Do'Urden Anaze White Nikorina Grozda Elizabeth McSweeney Cyrus Seymour Laura Wylee Játékmester Irina Yoana Domajan Gurskovity Amaril Gwyneth Seth Svarog Ayla Madyzyn Arabella Jagusia 28 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Arabella Jagusia
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 5022 Kaszt : Üzenőláda : arabellajagusia
| Tárgy: Az eramir torony Szomb. Júl. 19, 2008 8:08 pm | |
| First topic message reminder :
Az Eramir torony leírása
A nyugati régióban találod az elemisták, látszatra romos, elhagyatott tornyát, ahová idegen nem teheti be a lábát. A csigalépcsőn felére azonban megbizonyosodhatsz arról, hogy jó helyen jársz. Egy kör alakú, tágas teremben találod magad. A lábad alatt forró homok, amiből óriási pálmafák nőnek ki. A terem közepén egy hatalmas szökőkút áll, ami több méteres magasságba lövelli sugarait, hogy aztán vízesésként leérjenek a földre. A szökőkút körül padok vannak, amin a diákok ülhetnek, és élvezhetik a nyári meleget. A levegő mindig kellemes, hála a néha nekilendülő kellemes szellőnek, és az olykor megjelenő felhőpamacsoknak. A terem többi részén kényelmes párnák, alattuk puha szőnyegek, mind színes, és változatos. Ha felnézel láthatod nappal van-e vagy éjszaka. A tető mindig az aktuális napszak kinti képét tükrözi. A sivatagi teremből három ajtó nyílik. Az egyik a közös társalgóba vezet. Itt már padló van a lábad alatt, a falat narancssárga és kék árnyalatú tapéták borítják. Itt kényelmes székekre, és asztalokra lelsz, és sok-sok könyvre, ami nem csak a tananyaggal foglalkozik. A teremben találsz még egy szobrot is, ami az elemsiták jelképét ábrázolja. Ha megérinted a csőrét, visszajuthatsz a társalgóba. Ha visszalépsz a központi terembe, és a kúttól jobbra lévő ajtón mész keresztül akkor az évszakok termében találod magad. Ez a terem mindig az adott évszaknak megfelelő, legyen akár tél, tavasz, nyár vagy ősz. Még néhány apróbb állatot is találsz ebben az elvarázsolt teremben. Ha újból visszamész, ám ezúttal a baloldali ajtót választod, egy apró kis egyszerű teremben találod magad. Itt gyakorolhatod azokat az igézéseket, amelyeket az órán tanultál. De nem kell aggódnod, ha bármit elrontasz, mert a terem automatikus védelme megsemmisíti igézeted annak ellentettjével. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Ayla Madyzyn
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 3140 Kaszt : Üzenőláda :
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Nov. 15, 2008 5:00 pm | |
| *Ayla sétál fel a főhadiszállásra. Már régen járt itt... nagyon rég. Úgy gondolja, hogy most tökéletes ez a hely a pihenésre. Legalább itt csak a diákok egynegyede zargathatja, hiszen csak eramirosok léphetnek be a klubhelységbe és így viszonylag megnyugodott. A napjai meglehetősen eseménydúsak és még mindig Sethen töri az agyát, mert egyszerűen nem tudja, hogyan is legyen ezek után. Kezd kiszeretni belőle, de hát ha ennyi ideig nem látta és azt sem tudja, hogy mi van vele, illetve tudja, de előreláthatóan nem találkoznak, így kénytelen megszakítani vele a kapcsolatát. Eközben természetesen helyet foglalt az egyik fotelkében és tovább járatta agytekervényeit.* | |
| | | Laura Wylee
Főkarakter : taborandi@msn.com Hozzászólások száma : 3350 Kaszt : Üzenőláda :
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Mi lassan felőröl, eléget.
De lábam újra útra talált.
Vége. Túléltem a halált...
Most múlik?
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Nov. 15, 2008 5:29 pm | |
| *Laura lép a föhadiszállás tornyának kövére. Körbenéz és Ayla vörös tincset veszi észre. Quarionon gondolkodik. Nem tudja elképzelni, hogy a fiú mért változott meg ilyen hirtelen. Agyalás közben a lányhoz lépked. Lepuppan egy fotelba.* -Szia. *Köszön Laura és egy hang az oldaltáskájából, aki a daimonja.* -Hogy vagy? Mi van veled? *Mondja szinte gépiesen. A lány arca felé néz, de mintha átnézne rajta. Tekintete azt sugalja, hogy elméjében nem ott van ahol most. Talán a múltban, vagy a jövőben jár.* -Öhm... *Mondani akart valamit, de inkább csöndbben maradt, és továbbra is üres szemekkel ült a fotelben.* | |
| | | Ayla Madyzyn
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Nov. 15, 2008 5:42 pm | |
| *Laura érkezik meg hozzá. Mégis csak megzavarják a társaságát, de nem nagyon törödik vele, sőt örül is. Túl nagy volt a csend, miután Laura leült köszön neki.* -Szia! *Látja Ayla, hogy egy kicsikét elvarázsolt a lány vagy valami gond nyomja szívét, mert eléggé üvegesen néz ki a fejéből és témát sem nyomat, mint ahogyan szokott.* -valami gond van? Vagy nem tartozik rám? Esetleg tudok segíteni? *Minden megkérdez, hiszen könnyíteni akar a lelkén a lánynak, bár lehet, hogy semmi köze sincs hozzá, de hát próbálkozni csak lehet. Ayla aggódó arccal nézi a másik lány arcát és választ vát.* | |
| | | Laura Wylee
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Nov. 15, 2008 6:02 pm | |
| *A lány végre valóban ránéz Aylara. Szemeibe könny szökken. Felpattan és átöleli a lányt. Nyugtatásra, társaságra vágyik. Könnyei a Ayla vállát áztatja. A szőkeség elhatározza, hogy mindent elmond, ami történt. Bele is kezd, de előte lekuporodik a földre.* -Tudod, hogy valamikor összejöttem Quarionnal. De aztán történt valami köztem és Belphegor között... De ezt Qurion nem tudta. És amikor következőleg találkoztam vele, azt mondta, hogy szakít velem, és... Én nem is tudom mi ütött belém, de felpohoztam... Aztán elrohantam... Annyira szégellem magam emiatt... Aztán megint találkoztam vele. És a hangja olyn volt, mintha egy idegennel beszélne. Én úgy éreztem, hogy el kell menekülnöm, futom kéne jó messzire. De végül odaültem mellé, és közölte velem, hogy még barátok sem lehetünk... Én azt hiszem... Nem tudok mit hinni. | |
| | | Ayla Madyzyn
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Nov. 15, 2008 6:10 pm | |
| *Ayla átöleli a lányt és símogatni kezdi szép szőke haját, hogy valamilyen szinten nyugodjon meg. A lány a földre csüccsen, de miközben beszél Ayla azon fáradozik, hogy inkább üljön vissza a helyére, mert ne a szőnyegen görnyedezzen.* -Értem és igen tudom, hogy együtt voltatok, de mi volt az a dolog, ami miatt nektek szakítani kellett? Quarion sem százas, ha egy ilyen lányt csak úgy eldob magától. *Kérdez illetve tovább bíztatja, hogy ezzel is megnyugtassa kicsi lány lelki állapotát. Igaz Ayla nem gondolja magáról, hogy a világbajnok a megnyugtatás terén, de azért nem szereti látni, ha barátai ilyen állapotban vannak és mindent meg tesz annak érdekébe, hogy kisímuljanak a ráncok a gondok tengerén.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Nov. 15, 2008 6:30 pm | |
| *Gavril érkezik meg a toronyba, lazán lépked felfele, é nyit be az ajtón. Farmer van rajta, egyforma színű farmer dzsekivel ami alól barnás póló látszik ki.* -Sziasztok lányok. Csatlakozhatok? *Bár nem igazán törődik a válasszal, leveti magát az egyik fotelba. Látja hogy Laura nem igazán van csúcsformában, ezért kicsit visszább vesz a lazaságból, és inkább áttér a megértő Gavrilra, hisz az talán most jobban jön mindenki számára.* ~Na vajon itt mi lehet a probléma?~ *Bár Gavril nem gondolatolvasó, de a lányon tényleg látszik, hogy valami nincs rendben.* |
| | | Laura Wylee
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Nov. 15, 2008 6:44 pm | |
| -Azt mondta, hogy már rég nem találkoztunk, és hogy Ő úgy megváltozott... De én annyira szégyellem magam a pofon miatt. Nem kellet volna ezt csinálnom. *Ayla nógatására visszamászott a fotelba, és ekkor lép be a képbe Gavril. A fiú feltűnésére letörli a könnyeit, és minnél inkább igyekszik vidámabbnak látszani. Nagyon utálja, hogyha gyengének gondolják. Azt tudja, hogy Ayla nem tenne ilyet, de Gavrilt még nem ismeri annyira.* -Öhm... Szia Gavril Maradj nyugodtan... *Vagy a földet nézi, vagy a plafont. Nem szól, nem kérdez, csak néz.* | |
| | | Ayla Madyzyn
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Nov. 15, 2008 6:53 pm | |
| -Majd beszélek Quarionnal, bár nem vagyunk jóba annyira... de ne törődj vele.* Bíztatta a lányt, majd belépett az ajtón Gavril a maga bohókás arckifejezésével és kedvével, majd lazán lehuppant a fotelba.* -Szia. *Köszönti a fiút és Laurát nézi, hogy próbálja a sírását eltakarni, Ayla persze vette a lapot és gyorsan lefoglalta Gavrilt, míg sikerül Laurának összeszednie magát.* -De laza vagy ma... Mi az oka ennek?? *kérdi kíváncsiskodva a fiút és reméli elterelődik a figyelem a lányról.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Nov. 15, 2008 6:58 pm | |
| Őszintén szólva fogalmam sincs, ma valahogy olyan laza hangulatom van. Amúgy meg tetszik ez az egész érzés, lazának lenni valahogy jobb, mint a nagy komolyságot tartani, szabadabbnak érzi magát ember. *Kicsit arrébb mozgatja magát a székben, és visszáb vált a lazás felé, bár a megértőbb,komoly Gavril továbbra is az arcán marad.* |
| | | Laura Wylee
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Nov. 15, 2008 7:19 pm | |
| *Sikerül kicsit összeszednie magát. Elnyonta magában a rosszkedv és a bánat legapróbb szikráit is. Nem büntetheti a többi embert azzal, hogy mogorva vagy barátságtalan lesz veleük a saját problémája miatt. Végre mosolyogni tud a fiúra, de nem csak megjátszva. Teljesen felszáradnak a könnyei. Hátradobja az arcából a szőke haját. Gavrilhoz fordul, és megszólal.* -És hogy vagy? Régen láttalak. | |
| | | Ayla Madyzyn
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Nov. 15, 2008 7:22 pm | |
| *Örömmel látja, hogy Laurának sikerült önmagát adnia részben. Mérgelődik egy sort, de nem ez miatt és eszébe jutnak azok a gondok is ami őt várja, ha találkozik Sethtel, de nem tud mit tenni, előbb vagy utóbb meg kell oldódnia vagy maga a lány vet véget az egésznek, mert fölöslegesnek érzi magát a fránya helyzetben. Eldönti, hogy most muszáj mennie, hiszen ezen sokat kell gondolkodnia, hogyan is fogja megoldani a dolgokat, de egyedüllétre mindenféleképpen szüksége van.* -Ha nem haragszotok meg nekem most mennem kell. Rengeteg probléma vár a megoldásra és csakis én bogozhatom ki őket! *feleli a lány azzal feláll.* -Laura, majd még beszélünk és segítek neked megoldani. Te meg Gavril csak így tovább. Sziasztok! *Azzal hátraarcot csinál és vörös hajzuhatagja eltűnik az ajtó mögött.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Nov. 15, 2008 7:34 pm | |
| Szia Ayla, ahogy mondod. Miben segítene neked? Ha szeretnéd én is segítek, ha tudok. *Majd Ayla helyére ül át, így valamivel közelebb ül a lányhoz. Kissé közvetlenebb kapcsolat alakulhat ki így közöttük.* ~Vajon mi lehet a problémája? És vajon elmondja nekem?~ *Elmélkedik Gavril, közben a dzsekit igazgatja magán ,bár csak úgy, hogy addig is csináljon valamit, amíg Laura válaszát várja.* |
| | | Laura Wylee
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Nov. 15, 2008 7:50 pm | |
| -Szia Ayla... *GAvrilra néz, és miután a fiú feltesz neki pár kérdést, sóhajt egyet majd elkezdi a mesedélutánt.* -Tudod, hogy valamikor összejöttem Quarionnal. De aztán történt valami köztem és Belphegor között... De ezt Qurion nem tudta. És amikor következőleg találkoztam vele, azt mondta, hogy szakít velem, és... Én nem is tudom mi ütött belém, de felpohoztam... Aztán elrohantam... Annyira szégellem magam emiatt... Aztán megint találkoztam vele. És a hangja olyn volt, mintha egy idegennel beszélne. Én úgy éreztem, hogy el kell menekülnöm, futom kéne jó messzire. De végül odaültem mellé, és közölte velem, hogy még barátok sem lehetünk... Én azt hiszem... Nem tudok mit hinni. *Segélykéró pillantást vet a fiúra. majd simogatni kezdi a daimonját, aki közben előmászott a táskából.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Nov. 15, 2008 7:59 pm | |
| *Komolyan végighallgatja a történetet, és kissé meglepődötten fejezi be a sztori hallgatását.* ~Quarion ilyen lenne? Bár lehet hogy a tünde vér jött elő belőle.~ Nos nem tudom, Quariont nem így ismertem meg, bár a tündék szeszélyessége benne is megvan, hiába nem ez a jellemző rá. *Majd belenéz a lány szemeibe, és látja azt a kétségbeesett segélykérést.* -Ha szeretnéd, akkor én is segítek, azt hiszem elég jól ismerem Quariont, lehet tudnék vele beszélni, de ha csak szeretnél valakivel beszélgetni, akkor állok rendelkezésedre. |
| | | Laura Wylee
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Nov. 15, 2008 8:10 pm | |
| *A beszélgetőtárs felajánjásra kedves mosollyal válaszol, majd egy gyors ölelést is kap a fiú.* -Köszi Gavril. *Odakuporodik a fiú mellé és vállára hajtja a fejét.* -Mesélj valamit... Amit akarsz. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Nov. 15, 2008 8:18 pm | |
| Mit szeretnél, mit meséljek? ~Örül, hogy segíthet a lánynak, és őszintén szólva nem igazán bántja, hogy nem kell Quarionnal beszélnie, mert szeretné megtartani vele a jó baráti viszonyt.* Hát ha már azt szeretnéd hogy meséljek, akkor mondanom kéne valami, nem csak itt ülni. *Nem jut eszébe semmi, inkább csak megsimogatja a lány arcát.* |
| | | Gethin Awstin Conley
Hozzászólások száma : 400 Kaszt :
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Nov. 15, 2008 8:25 pm | |
| *Gethin érkezik, meglehetősen gyorsan, természetesen a lépcsőn - mostanában mániája lett a rohanás. Aithne, gébics daimnoja mellette repül. A srác persze nem néz a lába elé, így amint meglátja, hogy egy számára ismeretlen srác (Gavril) épp megsimogatja Laura arcát, gyönyörűen átesik a küszöbön, enyhén megdöbbenve. Aithne kuncog, miközben körülötte repked, Geth pedig rákvötrös lesz.* ~Remek...~ *Gondolja, majd igyekszik feltápászkodni, meg leporolni a ruháját.* -Szia Laura... és szia. Gethin Conley. *Szakot nem mond, úgyis nyilvánvaló. Laurára meg fél ránézni, teljesen vörös zavarában az arca.* ~Nah, megint sikerült elrontanom a dolgokat...~ *Dohogja, majd szép lassan hátrálni kezd.* -Öhh... nem akarok zavarni... *Motyogja, és lassan megfordul.* ~Ilyen nincs, most aztán őt is, magamat is kellemetlen helyzetbe hoztam. Mit fog szólni vajon?~ *Gondolkozik, immár háttal, és nyilvánvaló szándékkal, hogy lelép. Hacsak nem marasztalják itt.* | |
| | | Laura Wylee
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Nov. 15, 2008 8:44 pm | |
| *Halk lépteket hall és aztán egy puffanást. Laura odakapja a fejét, és Gethint látja. Pillanatok alatt felpattan és száguld a fiú felé. Letérdel mellete és megkérdezi gyorsan.* -Jól vagy? *Mikor Gethin feltápászkodik a lány is feláll. Egy kedves mosolyt enged a fiú felé. Mikor bejelenti, hogy távozik, a lány elkapja a kezét és visszahúzza.* -Nem... Nem... Félreértetted a helyzetet. Nekem van egy kis problémám, és Gavril csak nyugtatni akart... Ne menj el...Kérlek... *Némi pirulás és mosoly kíséretében megöleli a fiút.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Nov. 15, 2008 8:50 pm | |
| *Gavril nem vörösödik el, jól bírja az ilyen helyeteket, és az érzéseit is jól tudja leplezni, kivéve Jessisával szemben.* Tényleg félreérted, az van amit Laura mond. *Rögtön észbe is kap, és bemutatkozik.* Üdv, én Gavril Atanas vagyok. *A fiúhoz hasonlóan ő sem fűz hozzá többet, hisz a szak egyértelmű, hogy Eramir.* |
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Nov. 15, 2008 8:54 pm | |
| *Azon kapja magát, ogy Laura már mellette van, sőt, visszatartja, amikor lelépne... És megöleli. Gethinnek ettől a hideg futkos a hátán, nem tudni, mitől...* -Hát jó, maradhatok... *Mondja, kissé vonakodva, de a lány mosolya melegséggel önti el, viszonozza is a mosolyt, mostmár nem olyan vörös az arca.* -Amúgy kösz, jól vagyok... Megesik velem, hogy nem nézek a lébam elé, és elesek, semmi gáz nincs. *Odasétál Gavrilhoz, valószínűleg Laurával egyetemben.* Mi az a probléma? Vagy nem tartozik rám? *Kérdezi, igyekszik közben visszanyerni könnyedségét, bár nehezen megy most ez neki.* | |
| | | Laura Wylee
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Nov. 15, 2008 9:26 pm | |
| *És tényleg visszasétál Gethinnel a fotelhez. Kis nevetgéléssel reagál az elesős magyarázatra. Végiggondolja hogy ő maga mennyit estt már a Nezabarban, majd kinyögi.* -Hát igen... Ez velem is előfordul... *Leül egy fotelba, és elnyujtózik. Szeme az egyik fiúról a másikra siklik, és csak nézi őket... Már most nem szívlelik egymást, és ez a lánynak egy kicsit sem tetszik...* -Öhm... Quarion a probléma. Érdekesen viselkedett velem... Még sosem láttam ilyennek... De most nem érdekes ez. Hogy vagy Gethin? Miminden történt veled amíg nem láttalak? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Nov. 15, 2008 9:28 pm | |
| Nem bánjátok ha én most elmegyek? Sziasztok. *Az elköszönés után távozik a teremből, majd a teleporttal szobájába viteti magát, ahol hamarosan el is alszik.* |
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szomb. Nov. 15, 2008 9:35 pm | |
| *Végigméri Gavrilt, érdeklődő tekintettel, majd mikor a másik fiú lelécel, biccent neki egyet. Aztán most már teljes figyelmével Laura felé fordul, miközben Aith a vállára telepedik.* -Jól vagyok, élem életem. És persze tanulok, de ez nem fontos. Hát veled mi van? Mióta elvittél lovagolni, nem láttalak... *Mondja enyhe sajnálkozással, persze emlékszik rá, hogy akkor a lány kikészítette, de ezzel most nem törődik. Leül egy fotelba, ami történetesen Lauráé mellett van, mért menne messzebb? Nem antiszoc. A Quarionról szóló tömör mondatokon elgondolkodik.* -Nem ismerem sajnos ezt a Quariont, de ha bántott téged, lesz hozzá egy-két szavam... *Mondja mosolyogva, kissé biztatón a lánynak, de nem nagyon akar az ügyről többet kideríteni. Majd elmondja a lány, ha úgy gondolja.*
//És megy a fagyasztóba// | |
| | | Quarion Galanodel Diák
Főkarakter : Quarion Galanodel Hozzászólások száma : 2144 Kaszt : Üzenőláda : Miért? Most miért ontsam mások vérét, ha főzni is lehet belőle?
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szer. Nov. 19, 2008 4:18 pm | |
| *Halk léptek hallatszanak az éles fülek számára, majd kisvártatva Quarion jelenik meg a lépcső felőli ajtóban. Jobb karján szép madara csücsül, és érdeklődve nézeget körbe. A fiú beljebb lépked, és leül az egyik pálma alatt heverésző párnákra. A sas is valami hasonló helyre pihen le, csak elterülve kifekszik. Kicsit fáradt, így az sem lesz meglepő gazdájának, ha itt nyomban elalszik. A hegyesfülű végigsimítja a madár hátát, majd talpaira állítja a lábait. Hátát és fejét nekidönti a pálma törzsének, és kissé felfele, a mesterséges égre vetve tekintetét sóhajt egy nagyot, és gondolkodásba esik. Nem volt értelme kimennie így este, hiszen hideg van. A sötétség még nem akkora akadály, viszont biztosan szétfagyna. Így bent maradt, és hogy ne a Kúriában kelljen rostokolnia, ide jött. Igen, elhagyta a Kúriát, de csak annyi időre, míg ideér. Most viszont melege van, így fekete motoroskabátját maga mellé dobja. Most csak pólóban és farmerben van, de a szobahőmérséklethez ez pont elég. Wanva kerreg egyet... Elaludt... Quarion elmosolyodik, de aztán hirtelen megint elkomorul az arca, szeme hideggé válik. Az eget fürkészi hanyagul, semmi mással nem törődve.* | |
| | | Rosetta Waylan
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 6579 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Az eramir torony Szer. Nov. 19, 2008 4:33 pm | |
| *Még halk léptek zaja sem hallatszik, ahogy egy kicsiny lányka közeledik a lépcsőket megmászva a toronyba. De talán, ha egy kicsit fülel az ember, meg persze a tünde lazán meghallhatja a hangját. A kobold lány igazából azzal árulja el közeledtét, hogy halk dúdolásba kezd az utolsó néhány foknál. Mikor azonban észreveszi, hogy nincs egyedüla toronyban nagyon gyorsan el is halgat. Szépen figyeli, hogy kik vannak bent, jobban mondva egy tünde fiú az és a madárkája. Közelebb sétálgat a pároshoz, egészen halkan, majd inkább megszólítja a fiút, hisz már úgy is észre vette.* - Hello. *Köszön egészen halkan, hogy nehogy felkeltse Wanvát. * - Zavarok? *Kérdezi a kicsi lányka miközben lassan leül a földre, egészen lazán. Így még apróbb, de sebaj, már megszokta. Az tuti, hogy komplexusa nem lesz már emiatt. Figyeli a fiú vonásait, főleg a fülét, meg néha azért a ruhájára is rápillant, mert olyan furcsa, hogy egy kicsit távolagbb egy motoros dzseki hever. Egy motoros dzseki... És egy tünde? Érdekes ám... Kicsit természet ellenesnek tűnik, már csak az hiányzik, hogy máskor Quarion mp3-al szaladgáljon. Nem mintha a kobold tudná mi az.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Az eramir torony | |
| |
| | | | Az eramir torony | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |