Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Holdfény sétány - Page 21 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Holdfény sétány - Page 21 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Holdfény sétány - Page 21 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Holdfény sétány - Page 21 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Holdfény sétány - Page 21 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Holdfény sétány - Page 21 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Holdfény sétány - Page 21 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Holdfény sétány - Page 21 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Holdfény sétány - Page 21 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Holdfény sétány - Page 21 I_vote_lcapHoldfény sétány - Page 21 I_voting_barHoldfény sétány - Page 21 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Holdfény sétány - Page 21 I_vote_lcapHoldfény sétány - Page 21 I_voting_barHoldfény sétány - Page 21 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 29 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 29 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Holdfény sétány

Go down 
+94
Mélissa Ognyana
Lorraine Betranche
Evelia Ismere
Martina Stravich
Hua Xiangfeng
Seldrit El Perimd
Rory L. Milborrow-Quenell
Lina Wierro
Emily Kyra Beawer
Kádár Enikő
Katherine Mary Black
Juan Miguel Santiares
Lismine Lockwood
Lavena Theia
Xavier Raanan
Laura Wylee
Bianca Phelps-Blamely
Aeryn Baker
Rosetta Waylan
Celso Eustorgio Bonifacio
Farkas Zsuzsanna Gaiaea
Eris T. Fillion
Armand Promotof
Allan Redrick
David Robert Beawer
Priscilla Elena Black
Victoria T. Lassenien
Julian Redrick-arch
Jérémy Raphael
Fiachra
Mira Rose
Sepp Dierk
Zachary D. Reed
Barbara Candice Blake
Nadin Senoil
Phionnalla Cairistìo
Sabine Cornwell
Taylor Halway
Diane Charmey
Lisa Amour
Shiwo Altolos
Adela Ionela Mirunela
Krasimir Waylan
Krastio Miroslav
Morana Volos
Mardhug Grihol
Effie Ginger Delaney
Morgane Devan
Zeph Owen
Rosalie Hooper
Sean Randy Zealot
Valery Black - Eramir
Pierre Bontavier
Ivona Ivanovna
Elizabet Kingston
Han Jaejoong Varvara
Beatrice el Esposito
Angelina Britanny Moore
Cathrine Collins
Lynette Stelly
Hunyadvári Szevér
Eligio Lance Jens Tichaon
Rose Emily Scott
Aaron Drawer - Allidon
Joe M. Renaldo
Ashley Christable
George Darkrain - archiv
Andrey Bogdan
Viktorya Rada
Adam Thomson
David Grivalt
Kalandmester
Anabella Stepp
Ann-Tabitha Serenity
Alex Black
Fleur Isabelle Trender
Angelina Mary Black
Samantha Cooper
Miranda Wilson
Rayko S Dragomir - archiv
Jenny Krissy
Szofia Levita
Jessica Dream
Wanda Dorcas Gloria
Asen Belphegor Valentin
Ariel
Hognael
Alexandra Sirov
Marielle il Sernioll
Meriel Candisson
Nick C. Maundrell
Sheila Leays
Ivor Oleg
Cirelin de Sovalon
98 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító
Cirelin de Sovalon

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 20319
Kaszt : Holdfény sétány - Page 21 Illuzionista
Üzenőláda : Holdfény sétány - Page 21 Tek506f0370868af7782228

Holdfény sétány - Page 21 Empty
TémanyitásTárgy: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 21 Icon_minitimeKedd Dec. 23, 2008 6:29 pm

First topic message reminder :

Nellond Varázslófalu, ami meglátszik a legtöbb helyen. Ez a sétány sem szokványos, nem olyan, mint az átlagos kis mugli városokban levők. A főtérről indulhatsz el rajta. Macskaköves útja kicsit ugyan kényelmetlen, de mégis épp ebben rejlik a varázsa. Egészen a városka parkjába torkollik a sétáló utca. Nevét nem véletlenül kapta. Árnyas, fákkal határolt, meseszép hely, még a nap fényét is furcsán haloványan szűri meg, ezért olyan, mintha épp telihold lenne, van fény, de mégis kicsit misztikus, romantikus. Amikor pedig süt a hold még szebb itt, az égitest fénye olyan módon törik meg a fák levelein, mintha csak valamiféle szikrázó tükörrel irányították volna ide, néhol egészen csillog, mint valamiféle csillámpor.
Jópár padot is láthatsz útközben, ahogy sétálsz, melyek természetesen mágikusan védve vannak az időjárás viszontagságaitól. A hó nem olvad rájuk, nem lesznek vizesek. Sőt, amikor esik az eső, furcsa, láthatatlan burok képződik a sétány felett, így védve azt a víz károsító hatásától. A padok mellett természetesen akadnak szép folyton nyíló virágok, és az egész sétány házak között kanyarog, így nem kevés kirakat, és bolt is nyílik innen, tehát nézelődni is lehet nyugodtan, aki arra vágyik.
Lassú, kényelmes sétával úgy egy óra alatt juthatsz át a parkhoz, ha ezen az úton indulsz el a Főtérről.

Holdfény sétány - Page 21 Setany

A hozzászólást Cirelin de Sovalon összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jún. 24, 2009 8:03 am-kor.
Vissza az elejére Go down
http://www.nezabar.hu

SzerzőÜzenet
Morgane Devan
Nellondi polgár
Morgane Devan

Főkarakter : hanka940326@citromail.hu
Hozzászólások száma : 77
Kaszt : Holdfény sétány - Page 21 Nincskaszt
Üzenőláda : "Megfojthat bánat, újra erőt ad az ég
Vaskézzel támad, de megvéd a zöld, a kék
Elzár és kínoz, mérgekkel olt a múlt
De bent egy hang biztat, hogy újra lerázd a súlyt."

Aki játszani akar, engem bármikor zaklathat Very Happy Very Happy Very Happy

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 21 Icon_minitimeKedd Dec. 08, 2009 7:54 pm

*Morgane mosolyogva látja, hogy Epi csatlakozik Ronniehoz. Reméli, hogy jól ellesznek ketten. Szomorúan hallja hogy Mardhugnak nincs ötlete. De mosolyogva fogadja a mesét. Ragyogó tekintettel nézi, és várja a történetet. Azonban elszomorodik amikor rossz fordulatot vesz. Idegesen néz a férfira majd magához öleli a karját és úgy sétál mellette tovább. Halkan hallgatja hátha akar még mondani valamit, de nem. Sőt neki is eszébe jut valami. Szomorúan néz fel.*
- Mardhug.... ugye senki nem tud bejönni a házadba?
*Hatalmas szemekkel néz a férfira. Keze remeg úgyhogy gyorsan zsebre dugja és úgy várja a választ. Biztos benne hogy nem, és teljesen megbízik Mardhugban. Mégis muszáj megerősítést kapnia.*
Mardhug Grihol
Nellondi polgár
Mardhug Grihol

Főkarakter : sepp_dierk@windowslive.com
Hozzászólások száma : 84
Kaszt : Holdfény sétány - Page 21 Auror

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 21 Icon_minitimeKedd Dec. 08, 2009 7:42 pm

* Mardhug pedig a szokásos öltözékében van, ami egy fekte inget fekete farmert és a fekete karkötőt vonja magaután. A férfi mosolyogva nézi a kislány és a kutyája, Roonie élvezetes játékát, majd hirtelen Epire pillant.*
~Öreg barátom mi történt? Miért sétálsz melletünk? Menj ugrándozd ki magad te is... Tudod jól, hogy nem azért vagyok melletted, hogy szórakozzak. Elvileg vigyáznom kell rád. Tudom, ezért imádlak, de most sipirc játszani. ~ *diskurálásuk végén a hiúz hirtelen ugrik, majd Roonie után ered.*
- Igazából nekem sincsen ötltem, azért kérdeztelek téged. *mosolyog rá, majd elképed.* Szóval meséljek neked? *kérdi mosolyogva majd mesélni kezd.*
- Egyszer, régen nagyon régen, még a királyok és királynők korában élt egy szerelmes pár. Nagyon boldogok voltak. Ám történt valami. Egyik nap a pár egyik tagja, késöbb ért haza a megszokottnál, és szerelmét holtan találta. A férfi szíve majdnem megszakadt, ám túltett a fájdalmán és mopst boldogan él. * Itt elhalkul a hangja és mosolyogva ám mégis remegő szemekkel néz a láynra.*
Morgane Devan
Nellondi polgár
Morgane Devan

Főkarakter : hanka940326@citromail.hu
Hozzászólások száma : 77
Üzenőláda : "Megfojthat bánat, újra erőt ad az ég
Vaskézzel támad, de megvéd a zöld, a kék
Elzár és kínoz, mérgekkel olt a múlt
De bent egy hang biztat, hogy újra lerázd a súlyt."

Aki játszani akar, engem bármikor zaklathat Very Happy Very Happy Very Happy

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 21 Icon_minitimeKedd Dec. 08, 2009 7:22 pm

*Morgane boldogan sétál a sétányon. A férfi mellett lépdel, kutyusa pedig valahol, előttük szaladgál. Feket nadrág van rajta, fekete bakancsal. Szürke kabátját is felvette, szőke haját rózsaszín sapkája takarja. Néha kék szemeit a férfira emeli és olyankor boldogan elmosolyodik. Néha szökken párat majd ismét tovább megy. Ronnie odaszalad hozz, bottal a szájában. A kislány játszik vele egy sort majd kiveszi a szájából és jó messzire eldobja. A kis berni utána szalad és eltűnik két bokor között. Amikor ismét felpillant Mardhugra egy kérdést kap. Először körbenéz majd megfogja a kezét. Nem tudja mit szeretne csinálni. Megelégszik ő a sétával is. *
- Nincs ötletem... de ha neked van valami akkor mehetünk.
*Szaporán lépked közben gondolkozik. Igazából lenne valami de nem akarja mondani. Igazából nem is hiányzik neki, csak felötlött benne. Magában elveti a gondolatot, majd ismét a férfira néz.*
- Mesélj nekem valamit..
Mardhug Grihol
Nellondi polgár
Mardhug Grihol

Kaszt : Holdfény sétány - Page 21 Auror

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 21 Icon_minitimeKedd Dec. 08, 2009 7:11 pm

* A fekete hajú immáron Nellondi férfi mosolyogva sétál a Holdfény Sétányon. Azonban most nemcsak daimonjával, ahogyan eddig azt megszokhattuk. Tegnapelött jelentős változás történt a magánéletében. Megismerkedett egy szőke kislánnyal, Morgane-val. De nem csak hogy megismerkedett, hanem magához is vette. Így most négyen, a kislány, a kutyája, a férfi és a daimonja lépdel a sétányon.*
- Na és mesélj csak Morgane. Mi jót szeretnél csinálni? * mosolyog rá az öt éves szőkeségre.*
Sepp Dierk
Diák
Sepp Dierk

Hozzászólások száma : 1198
Kaszt : Holdfény sétány - Page 21 Elemista

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 21 Icon_minitimeVas. Dec. 06, 2009 8:33 pm

* A szőke fiú még mindig mosolyogva tekint a fiatal nő után. Az elöbb ismerkedett meg vele, de máris egymást ugratták. Hát igen, Sepp mostanában elemében van. Mindenkivel viccelődik, szereti a humoros dolgokat.*
~ Még hogy nem táncol jól, meg a lányok leskelődnek utánnam. Ezt nem nagyon tudom elképzelni. Szóval, a palotanegyedbe vágyik. Beszélnem kell Anazéval, ha minden igaz az ő nagybátja lakik a palotanegyedben. Na mindegy.~ *gondolatai egymást követik, nem egyszer el is kalandozik a tekintete. Majd hirtelen az egyik lámpa kialszik. A fiú ekkor ébred fel merengéséből és ő is az órájára pillant, mint ahogyan nemrégiben tette az ifjú leányzó.*
- A franba, ezt nem his zem el, nem fogok visszaérni a szobába a kijáréási tilalom elött. * kezd el szitkozódni, majd eszeveszett iramban kezd el futni az iskola felé. A futás közben végiggondolja a mai napját. Ő is örül, hogymegismerhette a nellodi lányt, örül hogyí látta azt a csodás naplementét, örül hogy kipihente magát az elmúlt napokban. Most igazán szerencsésnek érzi magát. Ezt bizonyitja az is, hogy körülbelül két percel a kijárási tlalom kezdete elött tér vissza a szobába.*
Adela Ionela Mirunela
Nellondi polgár
Adela Ionela Mirunela

Főkarakter : nezapierre@hotmail.com
Hozzászólások száma : 26
Üzenőláda : Ha játszani van kedved szólj nyugodtan nem tudok róla, hogy embereket ennék. Very Happy

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 21 Icon_minitimeVas. Dec. 06, 2009 8:24 pm

* fejétrázni kezdi nemleges választ mutatva.
- Nem nem nem tudok táncolni. A zene jó szeretem és biztos szép ahogy dúdolásszol a fürdő felé. a lányok biztos a sarokban leskelődnek. * Böki meg a fiú vállát majd kuncog egyet.
- Én nem a palotanegyedben lakom csak álmodom róla és ide szoktam jönni ábrándozni. Bár nem szeretnék kifejezetten gazdag lenni gyermekkori vágyam szép ruhákban hercegekkel táncolni. *Ezen elneveti magát majd órájára néz.
- hallottam már az iskoládról. Majd ha összefutunk mesélsz. Rendben? Most viszont mennem kell. Örülök, hgy megismerhettelek. * Mondja neki majd mp3-ját előveszi zenét kapcsol és távozik.
Sepp Dierk
Diák
Sepp Dierk

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 21 Icon_minitimeVas. Dec. 06, 2009 7:51 pm

- Még hogy nem tudsz táncolni. Akkor az elöbb mit csináltál? Mert az nem elfelejtkezés volt magadról az biztos. Ez sokkal több volt annál. *mosolyog a a fiatal nőre, majd érdeklődve tekint rá.*
- Igen, a Nezabar diákja vagyok immár harmadik éve. Bár ezt már az elöbb is mondtam. Azt viszont, nem említettem, hogy az allidonosok közé tartozom. Nem tudom mennyire vagy tisztában az iskolai rendszerrel, de az iskolában négy szak van, ezek közül az egyik az Allidon. *itt a kitűzőjére mutat.* Mint láthatod, kötelező a kitűző viselete, szóval ha hasonlót látsz valakin az az iskola tanulója. Amúgy az Allidon egy a művészeteket pártoló szak. Ezért tudom, hogy jól táncolsz. *mosolyog a lányra, és határozottságával próbálja leplezni azt, hogy nem ért a mvészetekhez, de a lány tánca akkor is tettszett neki.*
- Szóval idevalósi vagy. az furcsa, még sosem láttalak a városban, vagy csak nem figyeltem fel rád. Te a palotanegyedben élsz? Vagy csak véletlenül tévedtél eme csodásan kivilágitott helyre az este folyamán? *kérdi mosolyogva a lánytól. Majd halkan megszólal.* Amúgy én is szeretek dudorászni, szoktam is. Főleg az iskola falai között fürdésbe menet. Képzelheted hogyan nézem ki. *mondja mosolyogva majd feltekint a hldra, amely bár nem telihold mégis gyönyören megvilágítja a sétány sötétebb részeit.*
Adela Ionela Mirunela
Nellondi polgár
Adela Ionela Mirunela

Üzenőláda : Ha játszani van kedved szólj nyugodtan nem tudok róla, hogy embereket ennék. Very Happy

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 21 Icon_minitimeVas. Dec. 06, 2009 7:39 pm

* Adela látja a fiú arcán, hogy csalódott. de lehetetlen, hogy táncolni lássa a nőt, ha csak nem véletlennek köszönheti. Kicsit elpirul amikor a fiú azt mondja jól táncol.
- Nem tudok táncolni. Csak énekeltem és elfeledkeztem magamról. * Mondja szégyellősen a fiúnak. szimpatikus volt a diák számára és szívesen beszélgetett vele.
- A Nezabar diákja vagy? * Kérdezte amikor azt említette, hogy a közeli iskolába tanult csak ez a varázsló iskola jutott eszébe.
- Én itt lakom már kiskoromtól fogva...Sokat járok erre talán összefutunk máskor is. * Mondja a fiúnak, de amikor ismét a táncra terelődik a szó pipacs színű lesz a nő arca.
- nem nem hinném., hogy lenne belőle valami... * Mondja már majdnem dadogva.
Sepp Dierk
Diák
Sepp Dierk

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 21 Icon_minitimeVas. Dec. 06, 2009 7:23 pm

*Sepp kissé csalódott lesz amikor a fiatal nő mégsem kezd el táncolni, az elöbb tényleg nagyon jól pörgött és forgott, önfeledten. Ezt meg is említi neki.*
- Pedig ahogyan láttam az elöbb még táncolgattál. Nem is akárhogyan. Tettszett. *jegyzi meg mosolyogva, ám mégis őszintén a fiú. Mosolyogva veszi észre , hogy a fiatal nő elpakolja a cuccait, így valószínükleg egy beszélgetés fog kialakulni köztük. Mint általában, az allidonos fiú most sem tévedett. A lány már fel is teszi neki az első kérdését, amire Sepp kézségesen válaszol is.*
- Nem, nem itt lakom. Mégcsak nem is a városban. Az igazat megvallva a közeli iskolában tanulok, csak hétvégenként kimenőnk van. Az már más dolog, hogy szinte három éve minden hétvégén itt lógok, és úgy ismerem a várost mint a tenyerem. Te nellondi vagy? Még sosem láttalak erre. * jegyzi meg mosolyogva* Ahogyían látom, abból a táncból nem lesz semmi. *llapítja meg szomorúan.*
Adela Ionela Mirunela
Nellondi polgár
Adela Ionela Mirunela

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 21 Icon_minitimeVas. Dec. 06, 2009 7:13 pm

* Adela teljesen belemerül a füzetébe majd hirtelen azt veszi észre, hogy egy szőke srác ül ott mellette. Kissé megrémül tőle nem tudja, hogy mit akarhat a fiú. A rémület hamarosan egy mosollyá válik.
- Szervusz. Ohh nem dehogy. Kinőttem én már abból, hogy az utcán táncolgassak. * Mondja neki mosolyogva majd kiveszi a zenelejátszót a füléből és a tekintete a fiúra irányul.
- Adela Ionela Mirunela. De inkább csak Adel. * Mondja neki vidáman majd a füzetet is becsukja és vissza teszi a táskájába. - Te itt élsz a palota negyedben? * Kérdi meg a jól öltözött fiút aki már mellet ült a padon.
Sepp Dierk
Diák
Sepp Dierk

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 21 Icon_minitimeVas. Dec. 06, 2009 7:03 pm

*Gondolataiba merülve, dudorászva sétálgat, amikor is megpillantja az épp pörgő fiatal szőke nőt. A fiú kissé elmosolyodik, majd abbahagyja a dudorászásást, és a szőszit figyeli. Egészen addig, míg az rá nem jön, hogy nincs egyedül a sétányon. Ekkor leül és irogatni kezd. A szőke fiú elszonytyolodik, majd amikor megbizonyosodik arról hogy a fiatal nő nem figyel rá akkor megigazítja narancssárga ingjéjnek gallérját azaz a nyári mugli divat szerint feltüri, majd lassan odasétál a nőhöz. Aki szemmel láthatólag nem nagyon hall hiszen, a fülében van valami. Így a szőke fiú egy hirtelen ötlettől vezérelve legugol, majd megszólítja a lányt.*
- Őhm Szia! *köszön neki.* Nyugodtan táncolj ám csak. *mosolyog rá.* Ne is zavarjon, hogy itt vagyok. *mondja még mindig komolyan, majd egy szó nélkül lepattan a fiatal nő mellé.* Amúgy Sepp Dierk vagyok. *jegyzi meg mellékesen, és érdeklődve tekint a fiatal nő felé, aki reményei szerint folytatja az elöbb abbahagyott táncát.*
Adela Ionela Mirunela
Nellondi polgár
Adela Ionela Mirunela

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 21 Icon_minitimeVas. Dec. 06, 2009 6:55 pm

* Egy kedves szőke fiatal nő sétálgat az sétányon. Elvarázsolta a palotanegyed szépsége. Képzelődni kezdett miközben mp3-ját bekapcsolta és hallgatni kezdte. hamarosan dalolászásba kezdett. Az úton pörgött forgott hosszú zöld szoknyájában a lányka. A hajba egy szalagot tűzött ami csak úgy repkedett utána. nagyon jól érezte magát. Eközben ráeszmélt, hogy nincs egyedül. Kicsit elpirult, amikor a szőke fiút észre vette. leült egy padra és elővette zöld füzetét. írogatni kezdett és kicsit érettebben viselkedett. Elég visszahúzódó természet, de szívesen ismerkedne.
Sepp Dierk
Diák
Sepp Dierk

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 21 Icon_minitimeVas. Dec. 06, 2009 6:42 pm

* A szőke hajú, allidonos fiú lassan kissé mosolyogva sétálgat, a Palotanegyed főutcáján. A sétány ki van világítva, így gyönyörűen fest. Viszont ez Seppet nem hatja meg. Éppen ma látta a naplementét ami, gyönyörű volt. Mint tudjuk, a szőke fiú imádja a természetet, nem is kicsit. Lassan mosolyogva lépdel, teljesen átadja magát Nellond légkörének. A fiú az elmúlt napokat pihenéssel töltötte, így most üde és friss. Miközben sétál egy furcsa párt lát. Egy bicegő férfit, és egy szőke kislányt. De nem nagyon törődik velük. Csak halkan dudorászik, és úgy sétálgat.*
Zachary D. Reed
Tanár
Tanár
Zachary D. Reed

Főkarakter : perlita6@freemail.hu
Hozzászólások száma : 132
Kaszt : Holdfény sétány - Page 21 Mentalista
Üzenőláda : Holdfény sétány - Page 21 Tek50e2e93384d8b1974271

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 21 Icon_minitimeSzomb. Nov. 28, 2009 9:01 pm

* Mikor mosollyal, kedvesen köszönve szólal mega nő, akkor kicsit megnyugszik. Lehet, hogy emlékszik rá a nő, de még sem haragszik. Egyelőre legalább is úgy fest.* - Tudja jól, Barbara. *Mondja, miközben lassan leül a padra, távolabb a nőtől, hogy ne legyen kezdetben tiszteletlen.* - Örültem a meghívásának, de nem sikerült időt szakítanom arra, hogy találkozzak magával... * Furcsán formálja a szavakat, szinte gondolkozik, hogy most mit is mondjon. Mert tényleg... gondolkoznia kell, hogy hogyan fogalmazzon. Kiskutya szemeit a nőre veti, és kicsit ártatlanul felvont szemöldökkel böki ki a kérdését.* - Kisasszony.. tegeződhetnénk? Nem áll a számra a magázódás, habár tisztelem önt, ne vegye úgy, hogy nem... csupán nem vagyok ilyen fiatalon ehhez szokva. *Mondja a férfi, s lassan hátradől a padon, de félig azért még a nőre néz. Attól függ, hogy most mit mondd, hogy a nő visszautasítja e a tegeződést vagy nem. Ha nem, akkor magázva folytatja.* - Rossz benyomást keltettem azzal, hogy nem reagáltama meghívásának? Őszintén, kérem.
Barbara Candice Blake
Nellondi polgár
Barbara Candice Blake

Főkarakter : taborandi@msn.com
Üzenőláda :
Ha fogytán a levegőd, annál inkább ne mutasd jelét a légszomjnak. Fulladj meg elegánsan!

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 21 Icon_minitimeSzomb. Nov. 28, 2009 8:37 pm

*Csukott szemmel ül a padon, és elmerengve gondolkodik valamin, amikor meghallja a közeledő lépteket. Talán kissé meg is lepődne, hogy a semmiből kerültek elő a hangok, de végülis egy varázsvilágban élünk, vagy mi a szösz. Így aztán csak a férfira emeli ezüst tekintetét, és gyorsan végigméri. Egy árnyalatnyi mosollyal és kedvességgel szólal meg.* -Jó estét uram. Foglaljon csak helyet. Minek köszönhetem megtisztelő társaságát? Hogy-hogy erre tévedt ezen a kései órán? *Hangja nyugodtan cseng, miközben kacifántos mondatokban fogalmazza mondandóját. Nem akarja felhozni a viszonzatlan levelét, hisz illetlenség lenne, de azért nem felejtette ám el. Ha Zachary leül mellé, félig felé hordul, hogy jól lássa, és a szemébe nézhessen, amikor vele beszél. Még szerencse, hogy a hölgy nem arról híres, hogy a kinézet alapján ítél, hisz ebben az esetben szóba sem állt volna a lezser ruházató férfival.*
Zachary D. Reed
Tanár
Tanár
Zachary D. Reed

Főkarakter : perlita6@freemail.hu
Hozzászólások száma : 132
Kaszt : Holdfény sétány - Page 21 Mentalista
Üzenőláda : Holdfény sétány - Page 21 Tek50e2e93384d8b1974271

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 21 Icon_minitimeSzomb. Nov. 28, 2009 8:18 pm

*A fák árnyékában az egyik ágon üldögél egy kósza ezüst sólyom, ki a hold ezüstös fénéyben nem oly feltünő az árnyak között. Figyeli a közeledő fekete hajú nőt, aki igen csak csinos, hosszú ruhát visel. Nem is csodálkozik az elegancián, hiszen tudja, hogy ki sétálgat itt, a holdfény sétányon. Az, aki meghívta őt egy teára, és az, akinek nem felelt. * ~ Ó, Barbara, miért vagy te Barbara? Dobd el neved, s atyád... Milyen ksi előkelő csaj. ~ *Beszél magában félvárról, miközben még mindig sólyom szemével figyeli a nőt. Majd lassan hangtalanul a fák közé repül, úgy, hogy ne repüljön át a nő felett, ne vegye észre. S a következő percben már ott és sétál előtte, kilépve egy nagyobbacska fa mögül. Fekete dzsekit visel, alatta fekete póló, szeme is feketellik, ám kissé lilásan csillog, ahogy a nőre tekint. *
- Jó estét kisasszony. Csatlakozhatok? *Kérdezi, egy bájos mosollyal, lassan megállva a nő előtt. Talpig feketében van, de nem úgy, mint egy gyászhuszár, inkább egy lezser fiatalembernek tűnik. Mivel csak a huszas éveiben jár az ember-férfi.

A hozzászólást Zachary D. Reed összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Ápr. 03, 2010 2:27 pm-kor.
Barbara Candice Blake
Nellondi polgár
Barbara Candice Blake

Főkarakter : taborandi@msn.com
Üzenőláda :
Ha fogytán a levegőd, annál inkább ne mutasd jelét a légszomjnak. Fulladj meg elegánsan!

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 21 Icon_minitimeSzomb. Nov. 28, 2009 7:38 pm

*A Hold fényesen ragyog fenn a sötét égen, és félhomályba burkolja a macskaköves sétányt. Egy hölgy sétál az úton, lehellete látszik a hideg levegőben. Fekete öltözete arra utal, nemesi szármarású. Hosszú szoknyája a földet söpri, fűzős felsője fölé szatén kabátkát vett. Fekete göndör haja a vállára omlik, és a Hold fényében lilásan csillog. Bőre színe erősen elüt ruházatától, hisz nagyon világos. Sminkje nem túl erős, csak a szeme van kihúzva. Vonásai szinte tökéletesek, megjelenése tiszteletet követel, látszik rajta a véla vér. Tekintete ezüst színben pompázik, és ez kissé kísértetiessé teszi a nőt. Arca rezzenéstelen, nem sok érzelmet mutat. Épp csak esti sétáját tölti, kellemesen kikapcsolódik egy kicsit. Egy időre becsukja a szemét, és mindössze hallása alapján tájékozódik, figyeli a természet neszeit. Végül sóhajt egyet, már amennyire a fűző engedi, és kecses lépteivel a legközelebbi pad felé indul. Elhelyezkedik, tüdejét újra és újra megtölti a metszően hideggé vált levegővel.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 21 Icon_minitimeCsüt. Nov. 26, 2009 6:11 pm

*Nancy csak felsóhajt amikor a szellő végig megy a parkon.*-Newm nem fázok de mondjuk szerintem ezt nekem kellet volna kérdezni..*mondja kuncogva a nő aztán csak elkezd válaszolgatni a kérdésekre *-Nem azért annyira fiatal sem vagyok , hogy a Nezából jöttem volna 21-leszek majd ..*mondja a nő majd folytatja a beszélgetést*-Hát tudod régen itt éltem csak meghalt apám és anyámmal visszaköltöztünk párizsba..*mondja anő aztán ránéz az órájára.*-ne haragudj de én most távozom..*mondja anő majd még megsimogatja a kutya fejét aztán feláll a padról majd elindul visszafelé az ő megszokott kecses lépteivel.*
Zeph Owen
Nellondi polgár
Zeph Owen

Főkarakter : michiyo913@hotmail.com
Hozzászólások száma : 73

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 21 Icon_minitimeCsüt. Nov. 26, 2009 5:56 pm

*Zeph elmosolyodik, amikor Nancy mondja, hogy nem olyan öreg, hogy tegezni kéne. Majd következik egy kérdés.* Igen, itt lakom, nem olyan messze. A bácsikám régi házában. *Mondja, közben balra mutat, hogy arra van. Csak néha-néha pillant a nőre, már csak nagy részben a földet nézi merengve. Amikor Nancyre néz, meglátja, hogy az mosolyog, ami neki is egy halvány mosolyt csal az arcára. ~Ilyen gyönyörű nők is élnek Nellondban?~ kérdezi magában, és mosolyog. Visszatér a föld bámulásához. Egy erősebb szellő fúj végig a sétányon, ami mindent meglibbent. Elég hideg van, Zeph csupán egy pólóban van. Felpillant az égre, majd a mellette ülő nőre.* Nem fázol? *Kérdezi hitetlenkedve, mert ő már kezdi érezni a telet. Miután megkapta a választ, újabb kérdést indít Nancy felé:* Te ide jártál a Nezabarba? *Kérdezi, és amint kimondja, egyből egy újabb kérdés jut eszébe, amit inkább nem hangoztat. ~Vajon hány éves lehet? Elég fiatal, az biztos.~* Mikor költöztél Nellondba? *Kérdezi kedvesen, eprsze cseppet sem vallatóan, inkább érdeklődve.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 21 Icon_minitimeCsüt. Nov. 26, 2009 5:46 pm

*Nancy csak elszomorodik mikor mondja zeph , hogy hány éves a kutya.*-Hát ahhoz képest elég aktív..*mondja a nő majd csak bólint*-Persze tegezhetsz..nem vagyok én annyira öreg ..*mondja a nő kicsit netve aztán csak bólint*-Igen itt lakok auror vagyok..*mondja a nő aztán a kutyás válaszra elmosolyodik.*-Hmm Sátán..*mondja a nő majd tovább simogatja a kutyát*-és te is itt laksz?*kérdezi miközben rámosolyog Zeph-re*
Zeph Owen
Nellondi polgár
Zeph Owen

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 21 Icon_minitimeCsüt. Nov. 26, 2009 5:40 pm

*Zeph elvigyorodik amikor látja, hogy Nancy simogatni kezdi a kutyáját.* Tizenhárom. *Mondja, és lehajtja a fejét.* Elég idős már. *Simogatja ő is Sátán nyakát és hátát. Kisebb cseng következik, amit a férfi szakít meg.* Itt lakik Nellondban? *Kérdezi, aztán összeráncolja a homlokát.* Tegezhetem? *Mosolyog, persze most se túlságosan. Neki egy mosoly annyit jelent, hogy a szája legvége egy fél millimétert följebb csusszan, aztán két másodperc múlva minden visszaáll. Pedig jobban állna neki a sok mosolygás, de hát ő tudja...*
Sátánnak hívják. *Mondja a kutyára célozva, közben abbahagyja a kutyasimogatást. Karba teszi a kezeit, kényelmesen hátradől, és a földet bámulja.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 21 Icon_minitimeCsüt. Nov. 26, 2009 5:32 pm

*Nancy hallgatja a férfi szavát a sármos mosolyra nem reagál semmit .aztán persze ő is válaszol a férfi kérdésére.*hát igazándiból nem tudom miért jöttem ide csak úgy sétálgattam..*mondja sejtelmesen a nő aztán egyszer csak a kutya az ölébe mászik és az arcát kezdi el nyaldosni..*-ohh öhhmm...*mondja a nő aztán mikor visszahúzza Zeph a kutyát csak elmosoylodik*-Áhh semmi baj .nekem is volt kutyám..*mondja a nő aztán mikor a kutya normálisan lefekszik a nő és a férfi közé akkor Nancy elkezdi a kutya nyakát maszírozni..*-Hány éves?*kérdezi a nő persze a kuytára utalva..*
Zeph Owen
Nellondi polgár
Zeph Owen

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 21 Icon_minitimeCsüt. Nov. 26, 2009 5:25 pm

*Zeph egy ideig csak a kutyáját kényezteti, aztán meghall egy messzi kopogást, feltehetően női sarkak koppanását, mely egyre erősödik. Hamarosan feltűnik egy halvány alak. Közeledik. A férfi ott tartja a tekintetét, aztán amikor a nő már előtte áll, lesüti a szemét.* Szép estét. *Mosolyog rá a lehető legesleghalványabban.* Nem zavar, nem olyan meghitt azért a hangulat... *Néz Sátánra, aki éppen bociszemeket vet az érkezett személyre. Halkan, mély hangon kuncog, aztán kicsit összébb kotorja a háziállatot a padon, hogy Nancy is elférjen.* Zeph Owen. *Mutatkozik be ő is egy miniatűr meghajlást idéző bólintással.* Köszönöm. *Megint egy halvány mosoly terül szét az arcán, amitől igazán sármos lesz, hogy is mondjam, mosollyal elképesztő helyes tud lenni a férfi.* Csak erre jártam, friss levegőt szívni. *Mondja.* És Ön hogyhogy erre jár, ahol senki más? *Most is mosolyog, persze csak minimálisan, egészen addig, ameddig Sátán akcióba nem lendül - megint. Felül, megfordul, és Nancy ölébe telepszik a teste első felével. Közben a nő arcát nyaldossa mohón. Zeph elneveti magát, és megpróbálja visszahúzni a kutyáját.* Öö... bocsánat. *Kuncog, miután sikeresen leamputálta Sátánt.* Mindig ezt csinálja. *~Ha szép nőket lát...~ teszi hozzá magában, persze ezt hangosan nem mondja ki.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 21 Icon_minitimeCsüt. Nov. 26, 2009 5:15 pm

*Egy másik fekete alak is érkezik a sétányra.de csak annyit lehet hallani , hogy kop-kop-kop.Majd egyszer csak egy gyönyőrű nő alakját lehet megismerni .Nancy teljesen egyedül van.Aztán meglát egy alakot aki a padon ül majd elmosolyodik és odasétál.*-üdvözletem..*mondja neki a nő miközben igéző szemeivel ránéz a férfire.Majd sejtelmesen elmosoylodik*-Hmm ugye nem baj ha megzavarom?*kérdezi majd leül mellé a padra*-Nancy Campbell vagyok..*mondja neki a nő aztán ránéz a kutyára majd megsimogatja ha az megenegedi.*-Szép kutya..*mondja neki aztán témát vált*-És mi járatban?*kérdezi a nő aztán csak elnéz a távolba*
Zeph Owen
Nellondi polgár
Zeph Owen

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 21 Icon_minitimeCsüt. Nov. 26, 2009 5:07 pm

*Zeph érkezik a sötétedő sétány felé. Amilyen sötét az ég, olyan sötét a ruhája is. Egy zöld póló és egy farmer van rajta, a legsötétebb árnyalatokkal. Mellette egy nagy, fehér agár esedezik hosszú, vékony lábain. A nagy fehérség látszik csupán a sötétben, a férfi teljesen láthatatlanná válik a sétány színében.* Na, Sátán, mit szólsz? Délben alig férünk el itt, most meg egy lélek sincs. *Kérdezi a kutyájától, és megsimogatja a buksiját. Lassan kinéz magának egy padot, és leül. Sátán felügrik mellé, összegömbölyödik, és élvezi, ahogy gazdája kényezteti.*
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 21 Icon_minitime

Holdfény sétány
Vissza az elejére 
21 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum :: Nellond :: Palotanegyed-
Ugrás: