Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 23 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 23 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Karditov Park és Állatkert | |
|
+75Alise Ellwood Mikhael Knyaz Gigi Louise Fletcher Lucas Harper Mike Preston Blagoy Ivo Lazar Kockadobás Isabella Newton Katherine Goldenlane Vaszilij Potrevszkij Programmester Scott André Hikaru Tudor Patrik Myra Doyle Artemis Taylor Cat R. Morgan Leila La Fontez Oyasumi Setsuna Emanuel Branimir Ethan Assion Lina Wierro Atanas Iordan Wanda Dorcas Gloria Magdalena Kristina Parti Nancy Liloo W. McNamara Simeon Dragomir Sarah Crawford Zachary D. Reed Barbara Candice Blake Aidon Colwell Jean Josie Colwell - arch Lizbeth Westlive Petra Alexis Yordan Zeph Owen Phionnalla Cairistìo Lorainne Lucas Colwell-arch Melaina Penthesilea-arch Allan Redrick Flavia Esenani Julian Redrick-arch Monique Zéfhyrine Rosalie Hooper Sean Randy Zealot Morgane Devan Valery Black - Eramir Charlotte Ricci Marita Valenc de Alvarado Athenodora Lacorelle Victoria Dewey Hallbjörn B. Laxness Leona Arts Anthon Duke Roseberg Anton Grigoriy - Allidon Cornelia Valeria Jessica Dream Takeshi Shinobu Kynger Iwood Lionel Estrax - arhiv Nadin Senoil Vivienn de la Riquel Aylossa Serendin Viktorya Rada Anabella Stepp Alex Black Játékmester Naxeldir Elisaveta Mira Hunyadvári Szevér Anaze White Angelina Mary Black Neko Zutto Aurora Valanthe Mediaris Kalandmester Cirelin de Sovalon 79 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Cirelin de Sovalon Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 20319 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Karditov Park és Állatkert Kedd Dec. 23, 2008 6:30 pm | |
| First topic message reminder :Karditov... már Nellond polgárai közül is sokan alig emlékeznek ki is volt egy a férfi, aki méltán híres volt...kétbalkezességéről. Az volt a vágya, hogy egy parkot ad a városnak, amit saját maga tervez meg és ültet be növényekkel. Egész jól haladt, már majdnem a park fele kész volt, habár többször is életveszélybe került, amikor 1-1 fát próbált megmachinálni, hogy azok nagyobbak, szebbek legyenek, és több árnyékot adjanak. De végül hibát követett el. Épp a park közepén található kis boltívet akarta felállítani, amikor nem a megfelelő varázslatot alkalmazta. Az események gyorsan követték egymást...mint valamiféle előre megrendezett káoszelméleti bemutató, és végül a boltív a férfire zuhant, ezzel a halálát okozva. A park közepén azóta is ott van a szakállas, akkoriban 50-es éveiben járt férfi kissé butuskán mosolygó mellszobra. Maga a hely, egyébként olyan, mint a legtöbb park. Fák, bokrok, virágok mindenütt, és jó néhány pad is akad itt, a leülni és pihenni vágyók számára. Középen ott a boltív, épp a mellszobor felett, a férfi emlékére, és úgymond halálára emlékezve ezzel. Ami még különleges itt az a kis állatkert. Nem nagy, épp csak 7-8 ketrecből áll. Akadnak itt mindenféle varázslények, persze nem a veszélyes fajtából. Az egyik ketrecben kelta tündérmanók integetnek kifelé, néha kissé megtréfálva a nézelődőket, és ami a kezük ügyébe kerül, azzal jól megdobálják az arra járókat. Akad itt sátánebe is, ami ugye nem bántja az embert, de azért meglehetősen félelmetesen néz ki. Lehet rajta gyakorolni a zenét, mivel egy hárfa van a ketrec mellé kihelyezve a lelkes próbálkozóknak. És még jó néhány kisebb varázslény, repülők, és nem repülők, csúszók és mászók, néha még változik is a kollekció, és cserélődnek, az időjárásnak megfelelőien, hisz nem mindegyikük bírja a hideget, vagy épp a meleget.
A hozzászólást Cirelin de Sovalon összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jún. 24, 2009 8:03 am-kor. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Jessica Dream
Főkarakter : orsy_11@freemail.hu Hozzászólások száma : 2724 Kaszt : Üzenőláda : :.:. Az aki másért harcol,
Az aki önzetlenül hajszol.
Szemben a világgal,
Puszta kézzel akaratból. .:.:
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Pént. Júl. 10, 2009 1:07 pm | |
| *Az egyetlen jó dolog abban, hogy lel lehet ide jönni, hogy itt nem sok ismerőssel találkozom és ez remélem most sem lesz másként. Ahogy leérek Nellond-ba egyből a Park felé veszem az irányt. Mex csak úgy kapkodja a mancsait utánam de kis idő múlva meg is előz amennyire teheti. A part mint legtöbbször mindegyik gyönyörű látványt nyújt az erre tévedőknek, jelen esetben nekem. Az egyik padhoz sétálok és a támlájára ülök onnan nézem az el-elszáguldó diákokat és felnőtteket.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Szer. Júl. 08, 2009 5:04 pm | |
| - Értettem kapitány. * Szalutál egy szelíd mosollyal. Ő ne edzene? Persze szívesen megfogadja a tanácsot, bár valljuk be, nem sok változást eredményez. * - Szia! * Integet utána. Nikol is a távozás gondolatát forgatja a fejében, bár a fogaskerekek kicsit lassan forognak, így hálás Kyngernek, amiért gyorsan felajánlja ezt a lehetőséget. * - De, nekünk is kéne. * Bólint rá. Tesz egy kis kerülőt a parkban, semmi kedve ismét farkasszemet nézni a Valamivel és a kelta tündérmanókkal sem. * |
| | | Kynger Iwood
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 413 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Szer. Júl. 08, 2009 4:57 pm | |
| *Int a távozó fiúnak. majd ő is fejébe veszi a távozás gondolatát.* -Ő... Mi nemennyünk? Csakmert elkezdett lemenni a nap is. meg már kezdek unatkozni is... *Jelzi Nikol felé hogy indulni kíván* -Mitgondolsz visszamenjönk a főhadiszállásra? | |
| | | Takeshi Shinobu Diák
Hozzászólások száma : 826 Kaszt : Üzenőláda : Kevés időm van játszani
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Szer. Júl. 08, 2009 4:48 pm | |
| * Takeshi bólogat, majd kidobja az almáját egy kukába.* - Örülök hogy igy gondolod Nikol, te se hanyagold az edzést, én se teszem, ezért most megyek is, minden jót nektek! * mondja a fiú, majd elrohan a színről. Ki érti ezt a fiút...mindig feltűnik és eltűnik.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Szer. Júl. 08, 2009 4:45 pm | |
| - Nagyon helyes, hogy edzel. * Bólogat hozzá kissé szórakozottan, jelenleg ez a színváltós csiga eléggé lefoglalja a gondolatait. Egy apróbb fejrázással térnek csak vissza a gondolatai a fejébe. * - Hát most sajnos nem vagyok harchoz öltözve... * Néz végig sajnálkozva ruházatán, amit egy egyszerű farmer, és pulcsi tesz ki. * - De mindenképpen sort kerítünk rá. *Mosolyog boldogan a harc gondolatára. * - Na ide nyugodtan bedughatod az ujjad. Nem harap szerintem. Vagy legalábbis mire megmozdul, te már rég kihúzod onnan. * Vigyorog Kyngerre a kis vörös. * |
| | | Kynger Iwood
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Szer. Júl. 08, 2009 4:39 pm | |
| *Kynger a csigaszerü lény bámulása közben veszi csak észre a a fiút aki ccsatlakozott hozzájuk. Csak kezet fog vele és baráti mosojjal néz rá.* -Szia Kynger vagyok örültem. *Azzal visszafordul a ketrechez és tovább kémleli az állatot.* ~Kicsit nyálas és ragadós...~ *Gondolja viccesen* | |
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Szer. Júl. 08, 2009 4:29 pm | |
| *Takeshi kezet nyújt a fiúnak.* - Nikol, tudom hogy most találkoztunk, de hamarosan mennem kell edzeni, csak kiruccantam az állatokhoz kicsit. Vannak itt olyanok, amilyeneket még életemben nem is láttam. * mondja komolyan a fiú.* - Mikor harcolunk egy jót? * érdeklődik a fiú.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Szer. Júl. 08, 2009 4:25 pm | |
| * Nikol köszöni szépen, bőven megelégszik ennek a példánynak a látványával, és nem kíván további képeket nézegetni róla egy könyvben. A könyvtárral sincs túlzottan kibékülve, szóval a kutatómunkát kegyesen a srácra hagyja. A háta mögül ismerős hang szólítja meg, félreérthetetlen örömteli mosollyal az arcán. Ha a leányzó éppen nem a sokk hatása alatt állna még mindig, valószínűleg Takeshi nyakába ugrana, de így csak gyermeki öröm csillan a szemében. * - Szia. Már azt hittem feldobtad a pacskert, vagy mi. * Mosolyog rá kedvesen. Kynger eközben továbbmegy csigát bámulni, és a lányka is int Takeshi-nek, hogy induljanak ők is. * - Kynger, ő itt Takeshi, Takeshi, ő itt Kynger. * Intézi el a bemutatkozást seperc alatt. * |
| | | Kynger Iwood
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Szer. Júl. 08, 2009 4:15 pm | |
| *Kynger erősen eltöpreng azon hogy milenne ha tényleg benyúlna a ketrecbe... bár nemtúl csábító a következmény...* -Inkább énis tartózkodnék. Nah de az biztos hogy én utánna fogok nézni ennek a Valaminek... egyépkéntmeg mennyünk tovább. *Majd mutatja az irányt a következő állat felé ami egy Steeler, vagyis egy csiga. Ami jelenleg vöröses színben mutatkozik de amikor Kynger közzelít hozzá egyre sötétebb vörösbe megy át. Majd amikor egy lépést hátrál tőle ismét vissza tér előző színébe és igenn halvány kékbe megy át. Kynger nagyonis emlékszik erre a lényre az iskolai könyvekből és nagyon erdekesnek is tarja. Gondolja hogy társa majd követ őt ezért monst nem is nagyon fgyel rá hanem egyre közelebb megy a lény lakhelyéhez. Közben észre sem veszi az érkező fiút aki köszön is neki de sajnos akkorra már Kynger a ketrecnél van* | |
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Szer. Júl. 08, 2009 4:02 pm | |
| * Takeshi sétál az állatkertben, megpillantja Nikolt egy másik fiú társaságában. Elindul feléjük, majd odaszól. * - Szia Nikol! * majd a fiúnak.* - Takeshi Shinobu. Örülök a találkozéásnak. - Nikol , nem gondoltam volna hogy megint látlak. * mosolyog.* - olyan ritkán futunk össze. * majd elővesz egy almát és beleharap.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Szer. Júl. 08, 2009 3:49 pm | |
| * Egy elég sötét és gyilkos pillantás érkezik Nikol felől a srác kérdésére. * - Ja persze, ha a keltákkal meggyűlt a bajunk, majd ennek a szörnynek a ketrecébe fogom dugdozni az ujjam. * Tesz egy megjegyzést a határozott, és egyenes válasz helyett, elég gúnyos felhanggal. * - Ezek a pikkelyek elég érdekesek. *Vonja fel a szemöldökét. Ki tudja, nem olyanok-e, mint a hippogriffek, hogy megsértődnek egy csúnyább megjegyzésre, ezért az érdekes helyett nem mert mást mondani. Nem vállalja a kockázatot. * - De ha gondolod, te nyugodtan... |
| | | Kynger Iwood
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Szer. Júl. 08, 2009 3:28 pm | |
| *Kynger eltűnődik az elnevezésen.* -Hát igen... ez egy furcsa valami... de szerintem nemveszélyes. Bedugod az ujjad? *Kérdezi. Mintha nem tudná rá a Lány válaszát.* ~Csak van még rajtunk kívül valaki ebben a parkban aki ismerné ezt az állatot. bár ha nincs, sebaj majdutánannézek a könyvtárban.~ *Tovább vizsgálgattja a lényt hátha mégis felismerné esetleg.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Szer. Júl. 08, 2009 3:15 pm | |
| * Nikol is az LLI ismereteit próbálja feleleveníteni, méghozzá elég sürgősen szüksége lenne rá. Biztos nem veszélyes, mert akkor nem raknák egy állatkertbe, de egy kiírásért azért ne kelljen könyörögni. Hol a panaszkönyv? Csak egy gyors nyelés akadályozza meg abban, hogy tátott szájjal bámulja aaa...valamiféle hüllőhöz hasonlít, de elképzelhető ötlete, hogy mi lehet, az nincs nagyon. * - Ha el kéne neveznem valahogy, a legértelmesebb név, amit adni tudnék neki, a Valami lenne. * Szólal meg egy tanácstalan fintorral, kíváncsi barna szemeivel valami támpontot keresve. * |
| | | Kynger Iwood
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Szer. Júl. 08, 2009 3:11 pm | |
| *Nikol után indul.Gyorsan szedi a lábait mivel a lány eléggé elment tőle. Amikor oda ér hozzá maga is leesett állal bámulja a ketrec lakóját... mivel az egy...egy ojan állat amit nemnagyon lehet felismerni. Kynger vállat von majd Nikolra néz.* -Te tudod mi lehet ez? Mert nekem fogalmam sincs. *Kisséhomályosak neki az elmúlt Legendás Lények Ismerete mivel ez a lény egy cseppetsem hasonlít egyik tanultra se... máramit Kynger megtanult...* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Szer. Júl. 08, 2009 2:59 pm | |
| * Mélyen egyetért a sráccal abban, hogy pár gonosz gondolat ezeknek a kis piszkoknak sem árt meg, ezért hagy magának is elég időt ördögi tervek kobácsolására, amiket szép lassan el is felejt. Szúrós, szikrázó barna szem megvan, ellenszenvesen felhúzott felső ajak megvan. Most már felőle továbbmehetnek, így oldalról Kyngerre sandít. Ő is befejezte előbbi műveletét, immár semmi sem állja útjukat. * - Épp el akartalak ráncigálni. *Indul meg előre, a következő ketrechez érve. Megütközve bámul a benne lévő tartalomra. * - Ez...meg...mi? * Tagolja kissé rémülten. * |
| | | Kynger Iwood
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Szer. Júl. 08, 2009 2:51 pm | |
| *Egy kissebb levegő szippantás és vállvonás után elrakja pálcáját.* -Joh igazadvan. Nembosszantom őket... viszont egyszer szivesen elkapnák párat közűlük. *Bal mancsát összeszorítva bosszúsan, szúrós szemekkel néz a tündérmanók felé. Pár másodpercre kiéli magát a nem ép szelíd és pajkos gondolataiba.* ~Téged felrobbantalak. Téged forró üstbedoblk. Tégedpedíg...~ *Mikor befejezi a manókkal folytatott szemkontaktust Nikolra néz és és egy vigyorral fel is tezs egy kérdést.* -Továbbmegyünk? Vagy esetleg maradjunkmég manókkal viadalozni? *Természetesen nem gondolja komolyan szavait,de jónak látta a helyzetet hogy hülyüljön egyet.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Szer. Júl. 08, 2009 2:36 pm | |
| * Ő csak felrántja a vállát, neki édesmindegy, hisz-e neki bárki is, vagy sem, az emberi faj néha rettentően ostoba tud lenni, és csak a saját hibáiból képes tanulni. Azért már előre felcsillan a szeme gonosz kárörömmel, ám amint Kynger visszaslisszol hozzá, inkább csak megértő pillantással bólint lassan. * - Erről beszéltem. * Jegyzi meg torz elégedettséggel a hangjában, ugyanis egyáltalán nem kellemes a keltaharapás. * - Neee...nyugi. Ha magadra haragítod őket, tuti többet ide nem jöhetsz. * Próbálja észérvekkel meggyőzni, miért is lenne elhamarkodott tett megátkozni őket. * |
| | | Kynger Iwood
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Szer. Júl. 08, 2009 2:32 pm | |
| *Kynger elkezd kuncogni Nikolinán és a tündérmanókal való találkozásán. Odamegy a Kelták ketrecéhez és öt ujjával ráfog a kertecre majd Nikolra néz. Ezek csak manók nemtesznek kárt senkiben és semmiben. Alig fejezi be a mondatát a manók öt ujjából hármat meg is harapnak. Rémülten elrántja a kezét a ketrectől.* -Áúú! ... Mit is mondtam az előbb?... *Kicsit elkezdi szégyelni magát és egyre csak pirosodik majd a kelták ketrece felé frdul is mét és előrántja pálcáját... de még nem kezd bele semmiféle olyan dologba amit esetleg megbánhatna vagy megbánhatnák.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Szer. Júl. 08, 2009 2:22 pm | |
| * Legszívesebben jól megdobálná őket, de az elég gyerekes viselkedésre utalna, és ahogy ismeri őket, elég bosszúálló teremtések. Márpedig ő még szeretne néha ide kijönni, és nem lenne kedvére, ha a kelták miatt nem jöhetne. Semmi kedve kőálló páncélzatban járni a parkot. Gyorsan letesz örödgi tervéről, és ha az akaratereje nem is, Kynger társasága biztos megakadályozza. * - Szia. Kiskoromban sosem dugdozhattam az ujjaimat a ketrecekbe, mint a legtöbb kisgyerek, elég ritkán láttam állatokat is. * Vonja meg a vállát. Szimplán csak hiányzott neki ez az élmény. * - De megdobáltak a kelta tündérmanók. * Teszi még hozzá felháborodva, ujjával a ketrecük felé bökve. * |
| | | Kynger Iwood
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Szer. Júl. 08, 2009 2:16 pm | |
| *Kynger a mai napon Nellondba érkezik kalandot és társaságot keresve. Kinézi magának az állatkertet ahol ha diákok nem is de lények azok vannak. Bejjebb sétál a kisebb szárnyal lényekhez mikor pár méterrel odébb egyik bárátját láttya üldögéni egy padon. Odalép hozzá nagy élatörömmel telve és köszön neki.* -Szia Nikol. Minek köszönheti ez a lénykert a látogatásodat a mai napon? *Nevet a lányra majd kezeit oldalra kinyújtva határolja a hely nagyságát.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Szer. Júl. 08, 2009 2:00 pm | |
| * Egyre többször látni ezt a tűzvörös tincsekkel megáldott kislányt Nellondban, talán neki is leesett, hogy jól esik a szabadság íze a kis faluban. Tulajdonképpen minden van itt, legközelebb majd egy sütit kóstolna meg, de kiskorában nem nagyon járt állatkertekbe, ez neki kimaradt. Gyermekien csillan fel a szeme, ahogy megpillantja a parkot, ám rögtön elsötétül, amikor egy apró kavics koppan a fején. * - Aúú... *Néz szét dühösen, de csak a kelta tündérmanókkal teli ketrecet látja öt méteren belül. * - Hééé... * Tartja fel védekezően a kezét, amint még több kavics érkezik. Inkább menekülőre fogja, és egy padot néz ki magának. * |
| | | Nadin Senoil Diák
Hozzászólások száma : 574 Kaszt :
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Csüt. Júl. 02, 2009 6:22 pm | |
| - Egyikőtök se járt még Szófiában? Szép, pedig bolgár suliba járunk. Lol. *Mondja elvigyorodva, miközben elteszi a gumicukros zacsit, pedig user most úgy enne, na mindegy. Szóval akkor a többiekre pillant.* - Szófia szerintem gyönyörű hely, de kinek mi a véleménye. Valaki szerint ronda és mocskos, míg mások szerint gyönyörű. *Vállatvon, majd ezek szerint akkor a fiúk máshova szeretnének menni.* - Felőlem mehetünk, ahova szeretnétek. Meg én amúgy se tudom, hogy mi hol van. *Teszi hozzá elgondolkodva, és kicsit elpirulva, majd akkor a fiúkat követi. Viszont azt már nem teszi szóvá, hogy muglik gyermeke, mert nincs kedve összetűzésbe kerülni Elros-szal a származása miatt.* ~ Elég gőgősnek látszik, de ettől eltekintve aranyos fiú.~ *Gondolja magában, és akkor követi a fiúkat.*
//Nemtom melyikőtök tudja az utat, de aki tudja, az írjon és vezessen el minket. // | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Csüt. Júl. 02, 2009 6:15 pm | |
| -Hát pedig a Tiwelék meg a Serenityek például mind ott laknak az összes rokonukkal együtt. Ők ott a két legnagyobb nemes tündecsalád, persze vannak még rengetegen mások is, de ők egyszerűbbek tőlünk. *mondja kicsit nagyképűen, de hiába, ő büszke arra, hogy egy csomó gazdag báró, gróf és herceg van a családjában, akik ráadásul mind tündék.* Egyébként, a meleg az elviselhető... legalábbis szerintem. Bár én ott nőttem fel, tehát nem tudom, milyen az európaiak ízlése. *mondja, aztán hallgatja a két másik diák beszélgetését.* -Szófiában? Arról én se tudok sokat... csak annyit, hogy Deyan is ott lakik. Megnézném magamnak mondjuk azt a várost... Kíváncsi vagyok, Deyannak igaza van-e, és tényleg olyan szörnyű a belvárosi része, vagy csak képzelődik, mint általában. *mondja. Persze, arról nem tud, hogy azért ez a véleménye, mert kellemetlen élmények kötődnek hozzá, de nem is nagyon érdekli. Egyszerűbb, ha az a véleménye a srácról, hogy ugyanúgy flúgos kicsit, mint Ann.* -Hát, ha mindenkinek mindegy, akkor szerintem átnézhetünk oda is. Én kicsit már meguntam magam itt, nézzünk át máshova is. |
| | | Lionel Estrax - arhiv Diák
Hozzászólások száma : 196 Kaszt :
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Csüt. Júl. 02, 2009 6:03 pm | |
| -Én azt hittem hogy tündék főleg az erdőkbe élnek vagy közel a természethez bár nem jártam nagyon szaud arábiába nem tudom ott milyenek a körülmények csak annyit hogy meleg van*mosolyodik el a srác mondatára*-Nekem mindegy mit csinálunk én már annak örültem hogy sikerült kicsit kiszabadulni a suliból felőlem mehetünk később is persze ha kedvetek van. Amúgy jó hogy értesz a fegyverekhez legalább lehet mondani hogy pálca nélkül is megállod a helyed*mondja közbe Nadin fele néz*-Szófiáról a szüleimtől hallottam ők már voltak ott én nem igen. Mondjuk úgy hogy otthon ülős fajta vagyok*mondja mosolyogva*-Én is amúgy. De azért is mondom hogy tőletek függ mert elvileg ott éjfélig is lehet lent lenni nomeg azt hiszem valahogy onnan fel lehet jutni a suliba is kétlem hogy Jozef akkor még fent lenne*mondja persze lehet hogy téved....* | |
| | | Nadin Senoil Diák
Hozzászólások száma : 574 Kaszt :
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Csüt. Júl. 02, 2009 5:56 pm | |
| *Csendesen hallgatja a két fiút, s lépked mellettük. Közben az állatokat nézi néha-néha.* - Szaud-Arábia gyönyörű lehet. Én Szófiából jöttem, amúgy. *Teszi hozzá, majd mikor Elros vesz a gumicukorból, csak egy kedves mosolyt villant.* - Őszintén szólva, fegyverhasználatban és harcművészetben nem igazán vagyok jó. Sőt egyáltalán nem tudok semmit, legfeljebb az utcai bunyóról. *Teszi hozzá, miközben eszegeti a gumicukrot.* - Nekem mindegy, mikor megyünk. Így is, úgy is kíváncsi vagyok rá. *Teszi hozzá felcsillanó szemekkel. Közben megáll az egyik sólyom ketrec mellett, s gyönyörködik a fennséges madárban.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert | |
| |
| | | | Karditov Park és Állatkert | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |