Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Karditov Park és Állatkert | |
|
+75Alise Ellwood Mikhael Knyaz Gigi Louise Fletcher Lucas Harper Mike Preston Blagoy Ivo Lazar Kockadobás Isabella Newton Katherine Goldenlane Vaszilij Potrevszkij Programmester Scott André Hikaru Tudor Patrik Myra Doyle Artemis Taylor Cat R. Morgan Leila La Fontez Oyasumi Setsuna Emanuel Branimir Ethan Assion Lina Wierro Atanas Iordan Wanda Dorcas Gloria Magdalena Kristina Parti Nancy Liloo W. McNamara Simeon Dragomir Sarah Crawford Zachary D. Reed Barbara Candice Blake Aidon Colwell Jean Josie Colwell - arch Lizbeth Westlive Petra Alexis Yordan Zeph Owen Phionnalla Cairistìo Lorainne Lucas Colwell-arch Melaina Penthesilea-arch Allan Redrick Flavia Esenani Julian Redrick-arch Monique Zéfhyrine Rosalie Hooper Sean Randy Zealot Morgane Devan Valery Black - Eramir Charlotte Ricci Marita Valenc de Alvarado Athenodora Lacorelle Victoria Dewey Hallbjörn B. Laxness Leona Arts Anthon Duke Roseberg Anton Grigoriy - Allidon Cornelia Valeria Jessica Dream Takeshi Shinobu Kynger Iwood Lionel Estrax - arhiv Nadin Senoil Vivienn de la Riquel Aylossa Serendin Viktorya Rada Anabella Stepp Alex Black Játékmester Naxeldir Elisaveta Mira Hunyadvári Szevér Anaze White Angelina Mary Black Neko Zutto Aurora Valanthe Mediaris Kalandmester Cirelin de Sovalon 79 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Cirelin de Sovalon Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 20319 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Karditov Park és Állatkert Kedd Dec. 23, 2008 6:30 pm | |
| First topic message reminder :Karditov... már Nellond polgárai közül is sokan alig emlékeznek ki is volt egy a férfi, aki méltán híres volt...kétbalkezességéről. Az volt a vágya, hogy egy parkot ad a városnak, amit saját maga tervez meg és ültet be növényekkel. Egész jól haladt, már majdnem a park fele kész volt, habár többször is életveszélybe került, amikor 1-1 fát próbált megmachinálni, hogy azok nagyobbak, szebbek legyenek, és több árnyékot adjanak. De végül hibát követett el. Épp a park közepén található kis boltívet akarta felállítani, amikor nem a megfelelő varázslatot alkalmazta. Az események gyorsan követték egymást...mint valamiféle előre megrendezett káoszelméleti bemutató, és végül a boltív a férfire zuhant, ezzel a halálát okozva. A park közepén azóta is ott van a szakállas, akkoriban 50-es éveiben járt férfi kissé butuskán mosolygó mellszobra. Maga a hely, egyébként olyan, mint a legtöbb park. Fák, bokrok, virágok mindenütt, és jó néhány pad is akad itt, a leülni és pihenni vágyók számára. Középen ott a boltív, épp a mellszobor felett, a férfi emlékére, és úgymond halálára emlékezve ezzel. Ami még különleges itt az a kis állatkert. Nem nagy, épp csak 7-8 ketrecből áll. Akadnak itt mindenféle varázslények, persze nem a veszélyes fajtából. Az egyik ketrecben kelta tündérmanók integetnek kifelé, néha kissé megtréfálva a nézelődőket, és ami a kezük ügyébe kerül, azzal jól megdobálják az arra járókat. Akad itt sátánebe is, ami ugye nem bántja az embert, de azért meglehetősen félelmetesen néz ki. Lehet rajta gyakorolni a zenét, mivel egy hárfa van a ketrec mellé kihelyezve a lelkes próbálkozóknak. És még jó néhány kisebb varázslény, repülők, és nem repülők, csúszók és mászók, néha még változik is a kollekció, és cserélődnek, az időjárásnak megfelelőien, hisz nem mindegyikük bírja a hideget, vagy épp a meleget.
A hozzászólást Cirelin de Sovalon összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jún. 24, 2009 8:03 am-kor. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Csüt. Júl. 02, 2009 5:48 pm | |
| -Hát, igen, nem rossz hely. Én szeretem Szaúd-Arábiát. Főleg azért, mert ott sokkal több tünde él, mint errefelé. Én eddig még nem sokkal találkoztam a suliban... Na persze kivéve Ann-Tabitha Serenity-t, de őt most inkább hagyjuk. Szegény csaj kicsit nem százas. *fejti ki röviden a véleményét, aztán Nadin gumicukorral kívánja. Megszánja, és vesz egy fél maroknyit belőle. Nem igazán van odáig az édességekért, de most kivételt tesz.* -Hát, nem kifejezetten arra gondoltam. Inkább kardra vagy tőrre. Még nem döntöttem el, melyik lenne igazából... Mind a kettőhöz jól értek, de a szüleim nem engedték, hogy a suliba hozzam őket, úgyhogy vennék egyet a suliba is. Azokat jobban szeretem, mint az átkokat, de persze nem vagyok rossz átkozó sem. *magyarázza a véleményét a fegyverekről.* -Hát, akkor majd meglátogatjuk, amikor bulihelyként van nyitva. Úgy biztos izgalmasabb. De persze, ha ti most akarnátok, akkor úgy is jó, nekem édes mindegy. *mondja egy vállrándítással, aztán nézegeti tovább az állatokat. Az egyik kígyót igencsak jól megfigyeli, látszik, az viszont érdekli.* |
| | | Lionel Estrax - arhiv Diák
Hozzászólások száma : 196 Kaszt :
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Csüt. Júl. 02, 2009 5:34 pm | |
| *A srác kicsit kiváncsian néz majd elmosolyodik*-Szaud Arábiából jöttél. Szép hely lehet*mondja kicsit komolyabb hangon ő szereti az egzotikus tájakat egyedül a meleget nem benne*-Én Londonból jöttem mondjuk ott az eső ami nagyon rossz, amúgy meg*mondja kicsit kontrázás képpen Nadin szavaira*-Szerintem is adnak el elvégre akkor honnan lenne keresletük bár attol is függ biztos hogy mit kérsz, gondolom Rambó szetett nem adnak*mondja kicsit mosolyogva*-Én nem vagyok annyira fegyveres kis vívás de inkább a pálcámba bízok a többi nem nekem való*teszi még hozzá csendesebben*-Én is most vagyok itt mondjuk Nellondba összvissz talán ha 3-4 szer lent voltam annyira nem vagyok vásárlós, *vallja be ami igaz is, a gumicukorra lágyan megrázza a fejét*-Köszi de én nem kérek*mondja egy kissebb mosollyal*-Amúgy azt mondják van egy hely is ami éjfélig nyitva van és lent is lehet maradni egyszer majd meg kéne nézni olyan teázó nappal azután meg valami bulihely*ejti meg* | |
| | | Nadin Senoil Diák
Hozzászólások száma : 574 Kaszt :
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Csüt. Júl. 02, 2009 5:28 pm | |
| *Elros-on kicsit meglepődik, de aztán vállat von, és akkor ezek szerint együtt jönnek-mennek az állatkertben.* - Én most vagyok itt először, bár nem sok újat látok. De azért jó állatok között lenni. Már hiányoztak. *Mondja, miközben a leírásban megjegyzett sátánkutya/démonkutya előtt megáll, s úgy pillant a hárfára?, de aztán csak mosolyog, és tovább megy.* - Tudtommal szoktak adni fegyvert a deriseknek, mivel mi harcos szak vagyunk. De nem biztos, ezt csak hallottam. *Pillant Elrosra, majd lépked tovább nyugodtan. Közben válltáskájából gumicukrot vesz elő, és megkínálja vele a fiúkat is.* - Ha kértek, akkor vegyetek csak nyugodtan. *Mosolyog rájuk kedvesen.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Csüt. Júl. 02, 2009 5:20 pm | |
| *A bemutatkozás után nem nagyon tud most hirtelen mit reagálni a lányra, úgyhogy egy makákót vesz szemügyre, mintha annyira nagyon érdekelné, hogy hogy eszegeti a kajáját. Aztán a fiúra valamivel többet reagál. Leveszi a makákóról a szemét, és a fiúra néz.* -Hát, én sem tudom. Én még soha életemben nem jártam erre. De szerintem nem sokszor fogok ide lejönni... Odahaza Szaúd-Arábiában sokkal érdekesebb látványosságok vannak. Esetleg, ha van a közelben egy fegyverbolt, oda elmennék meglátogatni. Bár, nem hiszem, hogy van... A diákoknak nem adnának el soha olyat, amivel ártani tudnának egymásnak. Pedig én egyáltalán nem arra akarnám használni... *mondja gyanús vigyorral az arcán. Naná, hogy nem. Csak Ann-t akarná kicsit megleckéztetni... de szerinte nincs olyan szerencséje, hogy pont az legyen itt, amire neki szüksége van.* |
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Csüt. Júl. 02, 2009 5:07 pm | |
| *Minden esetre örül hogy nem zavar így kicsit el is mosolyodik*-Én is megvagyok velük mondjuk nem minden nap járok állatok közé néha elég a családom is *mondja kicsit nevetve közbe a daimon is köszön a lánynak. Ekkor jön egy másik fiú akit Lionel nem igazán ismer ő így kezet is nyújt fele persze kezet is fog a sráccal-Szia. Lionel Estrax szintén Deridion. Harmadik évfolyam remélhetőleg*mondja kicsit mosolyogva, majd úgy áll hogy a lányt meg a srácot is lássa*-Érdekes hely de nem tudom mikor épült nem olyan régen mondjuk Nellond fejlődik én meg eddig se nagyon jártam le ti gyakran lejöttök?*kérdezi persze ha a többiek elindulnak valamerre ő is velük tart* | |
| | | Nadin Senoil Diák
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Csüt. Júl. 02, 2009 5:03 pm | |
| - Ohh, hello. *Meglepte a fiú hirtelen feltűnése. Kicsit elgondolkodott, de már válaszol is mosolyogva.* - Semmi baj, nem zavarsz. Egyébként igen, nagyon szeretem az állatokat. Nadin Senoil. És neked is szia, Lyriel. *Biccent a farkas felé is, mivel barátjának is van daimonja, így mások daimonjának is megadja a tiszteletet, hogy köszön, és kedves velük. Eközben újabb fiú érkezik, aki ezek szerint tünde.* - Hello. Nadin Senoil, deridion, elsős, remélhetőleg nem sokáig. *Kacsint mindkét fiúra mosolyogva, majd jól végigméri magának mind a kettő.* ~ Érdekes arcok, meg újak is. De nem baj, itt az ideje az ismerkedésnek. Remélhetőleg Nick nem veszi magára.~ *Gondolja magában, majd körbepillant. Nem sok minden új dolog van itt az állatkertben, de azért szépen elindul egy irányba, és int a többieknek, hátha van kedvük vele tartani.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Csüt. Júl. 02, 2009 4:57 pm | |
| *Elros érkezik ki Nellondba. Még nem járt itt, úgyhogy úgy gondolja, ideje szétnéznie itt is. Azonban számára nem sok minden érdekes dolgot talál, de mivel már itt van, besétál az állatkertbe. Kifizeti a pénztárosnak a belépőt, aztán elindul nézegetni az állatokat. A természetet azért szereti, mivel tünde vér is csordogál benne, de azért jobban szereti a fegyvereket és a harcot, az sokkal inkább az ő területe. Ahogy nézelődik, egyszercsak más diákokat pillant meg. Hangtalanul odalépked hozzájuk, és a hátuk mögött megszólal, hogy megijessze őket.* -Sziasztok, Elros Tiwele vagyok, elsős deridionos. Bennetek kit tisztelhetek? *kérdezi, bár azért kis gúnnyal, hiszen mindkettejük egyszerű ember. Azért a srácnak kezet nyújt, hogy ne tartsa nagyon bunkónak.* |
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Csüt. Júl. 02, 2009 4:47 pm | |
| *Egy fiatal srác érkeizk meg a állatkertbe igazából nem volt sok dolga még fent a suliba így ide jött le. Nem mondhatni hogy éppen tanulna vagy ilyesmi azokkal már megvan szerencsére. Mellette egy farkas sétáll viszonylagos nyugodt tempóban a srác csk néha néha lenéz a daimonra közbe már megérkeznek az állatkert kapujához ahol nem is restek belépni*~fura még nem jártam erre~*üzeni a daimonnak mire az csak jólesően felmorran*~miért . Hol igen?~*a kérdés helyénvaló a srác is igyekezik eszerint gondolkozni minden esetre látja hogy nincs egyedül, vagyis van egy lány is itt. A srác csak lassan közelebb megy igazából nem akar zavarni meg semmi csupán ismerkedős típus*-Szia, te i sszereted az állatokat?*kérdezi bár lehet hülye kérdés elsőre de hamar moderálja is magát*-Bocsi remélem nem zavarok amúgy Lionel Estrax ő meg Lyriel*mutat le a daimonra a fejével* | |
| | | Nadin Senoil Diák
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Csüt. Júl. 02, 2009 4:43 pm | |
| *Kisvártatva szépen megérkezik, hála a gondnok úrnak, aki lehozta ide a kastélyból. Így miután a főtéren szépen kinézelődte magát, most a park és állatkert felé veszi az irányt, azon belül is az állatkertbe tart, hogy kicsit nézelődjön, meg szívjon egy kis friss levegőt. Amúgy kopott, bőszárú csípőfarmert, tornacipőt, felül pedig egy ujjatlan, mélyzöld felsőt visel, ami jól megy szeme színéhez. Haját laza kontyban összefogta, hogy ne zavarja. Csak ha fúj a szél, akkor kell pár tincset megzaboláznia.* | |
| | | Aylossa Serendin Boltos
Hozzászólások száma : 41 Kaszt :
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Csüt. Júl. 02, 2009 12:13 pm | |
| *Apró mosollyal bólint, igen egyetért, más az ízlésük, de ezzel nincs is baj, ha mindenki szeretnék a gyümölcsöket, akkor kevesebb jutna, így pedig lehet szépen osztozni. A csapóajtós dologra felkapja már a fejét jobban, mint eddig.* -Igen? Erről nem hallottam, majd körülnézek, remélem hogy nem valami föld alatti szervezet, vagy hasonló, amennyi rosszat hallottam mostanában, elszomorító, és ön még nem volt itt, de tavaly meg is támadták a közeli iskolát. Furcsa dolgok vannak készülőben, attól tartok. *A segítségadásra köszönet képpen biccent egyet, majd a kicsit megigazítja a kosarat, a lerágott almacsutkát pedig a bokrok közé hajítja, jó lesz a madaraknak, rágcsálóknak, a többi meg úgyis lebomlik.* -Köszönöm. Igen sajnos a hagyományos szerek nem válnak be, pedig sok mindent próbáltam már. Ez valami különösen erős fajta lehet. A titkos átjárókkal pedig óvatosan, azért én sem vagyok annyira gyámoltalan, mint aminek látszom, még a végén kárt tennék önben. *Kacsint egyet, de persze nem fenyegető volt, inkább viccelődni próbált. A távozás láttán biccent, neki is ideje lesz visszamenni a boltba és újra kinyitni, így is kicsit már hosszúra nyúlt ez az ebéd szünet.* -viszlát, akkor még majd találkozunk! *Int utána, majd ő is a saját boltja felé veszi az irányt.* | |
| | | Vivienn de la Riquel Boltos
Hozzászólások száma : 22
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Csüt. Júl. 02, 2009 11:42 am | |
| *Visszaveszi a termoszt, és rácsavarja a tetejét.* Semmi gond, más az izlésünk, én pedig a gyümölcsöket nem szeretem. Lassan viszont mennem kell ugyanis a madarakat le kell fagyasztanom, mielőtt hathatós segítőket kreálok belőlük. jut eszembe... én az ön helyében alaposan körülnéznék a boltomban, még akkor is, ha több mint egy éve tulaj, ugyanis én a napokban egy rejtett csapóajtót találtam, ami az egész falu alatt húzódik, mégsem hinném, hogy publikus volna. *finoman mosolyog.* Azt hiszem, hogy több átjáró is van, mégsem publikusak, de azért obb vigyázni. *A kérdésre hümmög egyet* Hát inkább mérgekkel foglalkozom, és nekromanciával, de meglátom mit tehetek. Ha jól gondolom, a szabványos doxidid nem állja meg a helyét. Gondolkozni fogok a problémán, és még a hét folyamán benézek önhöz. Taln épp a titkos átjárón keresztül. *mosolyog gonoszkásan. Végighallgatja a nőt, aztán ingatja a fejét.* Divat...? Bizonyára érdekes lehet, nekem nincs szükségem nagy ruhatárra, a fekete elegáns, és bárhova fel tudom venni. Nos ha megbocsájt, ahogy említettem, nekem most mennem kell. Au revoir! *biccent és távozik* | |
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Csüt. Júl. 02, 2009 11:17 am | |
| - Így már mindent értek. ~Bár én magam, akkor sem végeznék állatokkal kísérleteket.~ *Teszi hozzá magában, de nem akar kötekedni, mindenkinek meg van a maga dolga, amibe másnak alapvetően nem illik beleszólni, és igazán joga sincs hozzá. No igen, még maradt egy két szendvicse, és újra előveszi az almát is, hiszen így csak megbarnul és már használhatatlan lesz. Jóízű harap a lédús gyümölcsből, miközben figyel a hölgy szavaira.* -No igen, de ha nincsenek titkok, nincs ok a szóbeszédre. Önnel pedig még nem sok szót válthatott bárki is, nem tudnak a boltjáról, nem csoda hát, ha el elkezdték a saját kis ötleteikkel szőni a mesét, hogy mi is lehet vajon. A tea kommentálására elmosolyodik. Legalább van humora az újdonsült ismerősnek, még akkor is, ha finoman szólva is feketének mondhatjuk. *-Köszönöm, a próbálkozásba nem lehet belehalni, legalábbis általában. *Passzolja vissza a labdát, majd először csak közelebbről is megszagolja a termoszt, majd kortyol belőle. Keserű, neki feletébb az. Eleve nem nagy teás, inkább a gyümölcsös dolgokat részesíti előnyben, ami édeskés. Kissé önkéntelenül is fanyarogva adja vissza a termoszt.* -Azt hiszem nem leszek a rabja, valahogy nekem a gyümölcs teák és az édes italok jobban fekszenek, ez kicsit...erős. *Na arra kíváncsi lenne, ahogy a hűvös beszél a cserfessel, majd benéz időnként, kíváncsi mi sül ki a nagy találkozásból.* -Hm...értem, majd valamikor tán én is benézek, bár a sötét dolgokban nem jeleskedem, de ki tudja, talán valami jó gyomirtója akad, mert a hátsú kertben a virágányást ellepte a gaz, és nem tudom sehogy sem ritkítani. *A visszapasszolt kérdésre egy pillanatig gondolkodik, a másik nő ruházatát tekintve nem túlzottan lehet divatbolond, de hát ez van.* -Divatszalonom volt, ruhák, kiegészítők, cipő, tehát minden, ami az öltözködéssel, külsővel van összeköttetésben. Valahogy mondhatni ez illik egy vélához, de persze attól még nem vagyok egy szőke cicababa, nem mindenem a divat, sőt... *Halványan elmosolyodik. Hiába, hogy Vivienn a maga sötét külsejével titokzatos, és rejtélyes, neki is akadnak bőven titkai, hisz a külső nem árul el mindig mindent.* | |
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Csüt. Júl. 02, 2009 11:03 am | |
| *Hidegen elmosolyodik, tekintete azonban nem szúrós, inkább szelid.* Nem vagyok annyira könyörtelen mint hiszi. A saját galambjaim esznek a mérgezett étekből, mert ehhez a magvakhoz vannak szoktatva, míg a többi állat számára messziről érezhető a méreg. Ezért hát nem kell elkerítenem. *A nő bemutatkozására csupán csak bólint.* Üdvözlöm. *Kicsit meglazítja a gallérját, de nem veti le a sötét felöltőt, bármennyire is melege van. Beleszagol a levegőbe, és a megérzi a szendvicsek illatát. A gyomra összefacsarodik, emlékeztetve gazdáját, hogy ismét elfelejtett enni. Kissé felvonja a szemöldökét, és nem állja meg, hogy ne tegye szóvá* Szóbeszéd? Nos igen, akik nem értenek valamihez, hajlamosak félreértelmezni, és ostoba pletykákkal illetni. *kommentálja a hallottakat élesen. Előveszi kendőjét zsebe oltalmából, majd lassú mozdulatot tesz, hogy megtörölje vele a termoszt, amit át is nyújt a vélának.* Jóféle zöld tea, javaslom a megkóstolását. Méregerős. *nevet fel rekedten, utalva arra, hogy akár mérgezett is lehetne, ha nem ivott volna belőle épp egy pillanattal ezelőtt.* Cserfes nőszemély? Remek. Majd felkeresem, és megnézem, hogy viseli gondját a fogadónak. *mosolyog hűvösen, és támát vált.* A jövő hétvégére tervezek egy afféle bemutatkozó boltnyitót. Ennek ellenére addig is jöhetnek hozzám a vásárlók, de utána vélhetően kiakalul egy stabil ügyfélkör. *A kérdésre a nő szemeibe pillant, aztán félmosollyal vállat von.* Mondhatnám, hogy ezt is, azt is, de akkor kitérnék a válasz elől. Maradjunk annyiban, hogy átokverte tárgyakat, hiszen ha én nem teszem, akkor megteszi más, és a gyerekek úgy jutnának sötét tárgyakhoz, hogy nincs semlegesítve. Így legalább a tulajdonosára nem veszélyesek. És ön? Nem jártam még a szalonban, legtöbb időmet Párizsban töltöm. | |
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Csüt. Júl. 02, 2009 10:36 am | |
| *Nem lepi meg a kimértség, és a csipős hangnem sem. Ő nem egy veszekedős fajta, ha kell megvédi magát, de általában nem keveredik inkább összetűzésekbe. Szerencsére nem tünde, ezért nem annyira vészesen természetrajongó. Bólint a válasz hallatán.* -Mondjuk, hogy kíváncsi voltam. *Rántja meg a vállát.* -De köszönöm a válaszát, habár a saját galamjai mellett másokat is megmérgezhet így, talán jobban el kéne kerírtenie a madáretetőt... *Jegyzi még meg azért, majd a bemutatkozásra reagál.* -Aylossa Serendin, lassan egy éve van meg a boltom, és már az önéről is hallottam. Errefelé gyorsan terjed a szóbeszéd, úgy hallom hogy egy új Fogadós is érkezik rövidesen, valami cserfes nőszemély...kíváncsi leszek. *Kis csacsogás, afféle információ szolgáltatás képpen, majd a termoszra pillant.* -Valami különleges tea? *Érzi a kesernyés szagot, és ha alkohol lenne, arra biztosan rájönne, viszont indiai teák terén nem annyira jó még, tehát nem tudja pontosan megállapítani.* -A reklám amúgy itt sokat nem ér, inkább a szóbeszéd, bőven elég maximum egy cégér, vagy egy kisebb tábla a központi téren. Ha elhinti a Fogadóban a bolt hírét, pár napon belül tolongani fognak...bár nem tudom pontosan mit is árul. *Mondhatnánk, hogy ez egy kérdés kijelentésbe burkolva.* | |
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Csüt. Júl. 02, 2009 10:27 am | |
| *Miközben szedegeti a galambokat a földről, a másik nő megszólítja. Felugrik a szemöldöke a magasba a kérdőre vonás hallatán. Kimérten felegyenesedik.* Ha megkérdezhetem... *kezdi csipősen.* ugyan mi köze hozzá? *fejezi be nyugodt hangon.* Van engedélyem rá, a mérgeimet kisérletezem ki a saját galambjaimon. *Lassan végez, az utolsót is bedobja a papírzacskóba, és a zacskót pedig a táskájába.* A galambok ugyan már halottak, de ők fogják jelezni a látogatókat a boltomban. Azt hiszem még nem ismerjük egymást, Vivienn del la Riquel a nevem, ön pedig...? *vált közvetlenebb hangra.* Már itt lakom pár hónapja, de nem reklámoztam a boltot kellőképpen, így a kereslet is várakozás alatt maradt, nem mintha szeretném a csivitelő vásárlókat. *Leül a padra, és előhúz egy termoszt, amiből szép lassan kortyolgat valami kesernyés szagú folyadékot. Az biztos, hogy nem alkohol, inkább valami indiai tea lehet.* | |
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Csüt. Júl. 02, 2009 10:18 am | |
| *Szép nyugdtan eszeget élvezi a csendet és a békességet. sok minden történt már vele életében, ezért most végre örül, hogy megállapodot, kis boltjával. Egyelőre úgy érzi itt tényleg nyugta lehet egy időra. Fiatal kinézete ellenére azért elég tapasztalt, hisz külseje alig mutatja korát, a véla szépség jó ideig takarja az öregedés jeleit ugyanis. Aztán meglátja a közeledő nőt, tovább falatozik, most már egy alma van a kezében, abba harap nagyot jóízűen. Szemléli a jelenetet, aztán megáll a kezében az alma harapás közben, amikor lehullanak a madarak. Aztán biccent a hölgy. Igen, hallott már a Rémségek kicsiny boltjáról, de nem gondolta volna, hogy ilyen nyíltan mérgezne meg állatokat a tulaj. Picit felvonja a szemöldökét, majd elteszi a félig megevett almát, és a kosárral a karján odasétál a nőhöz.* -Úgy látom erre felé vigyázni kell mit eszik az ember...vagy az állat. *Pillant a papírzacskóra eléggé célzóan.* -Mire készül velük? | |
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Csüt. Júl. 02, 2009 10:12 am | |
| *Sápadt hölgyemény érkezik a parkba, hogy odasétáljon az egyik madáretőtőhöz. A nő arca meglepőan halvány, míg öltözéke szeme, sőt még a kaja is koromfekete. Így fekete-fehéren hasonlíthatna egy pandamacihoz, de még árnyékában sem hasonlít a jóságos kis lényre. A sötét varázslónő most sem azért jött, hogy megsimogassa az állatokat, hanem megáll a már említett madáretető előtt, és karbafont kézzel várakozik. Néhány perc elteltével néhány galamb habzó csőrrel lezuhan a lába elé, elégdetten szedegeti össze őket, és egy barna papírzacskóba dobja az elhullott állatokat. Az üldögélő nőnek kurtán biccent.* | |
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Csüt. Júl. 02, 2009 9:30 am | |
| *Lassan közel a dél, ilyenkor szokott bezárni legalább egy kis időre, hiszen amúgy várja a ritkán betérő vevőket. Viszont ideje elmenni ebédelni és kicsit pihenni sem árt. Igaz most nincs a legjobb idő, de mégis a park felé veszi az irányt. Már többször járt itt és ez a kellemesen nyugodt hely mindig kicsit jót tett a véla hölgyemény lelki világának. Az egyik kényelmes padot választja végül, oda huppan le, kis kosárral, amiben történetesen néhány szendvics lapul. Meleg ételt általában csak este szokott enni, vagy épp ahogy kijön a lépés, de most inkább effélét kívánt, olyan piknik jelleggel. Szóval szendvicsével ül le a padra, és eszegetni kezd, hozzá egy szem paprikát nyammog még, fő az egészséges életmód.* | |
| | | Anabella Stepp Segédtanár
Hozzászólások száma : 282 Kaszt :
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Pént. Jún. 26, 2009 1:52 pm | |
| Megbocsátok! *mosolygott egy gonsozat a lányon aki el si tűnt. Majd Bella is eliszkolt.* | |
| | | Viktorya Rada Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 181 Kaszt :
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Pént. Jún. 26, 2009 1:44 pm | |
| -Nagyon cuki ez a kutyus.Nekem nincsen csak a szörnyikém aki szokásos módon most is a hátamon van,de már nagyon idegesít. *Viky egyszer csak azt vette észre,hogy nagyon erősen sajog a feje.* -Ha megbocsátassz én most vissza megyek a szobába,mert nagyon fáj a fejem.Remélem még találkozunk! Szia! *Viky azzal hátatfordított és lassú léptekkel elment.* | |
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Pént. Jún. 26, 2009 1:38 pm | |
| *Már távolról meglátta a zenét hallgató láynt de úgy döntött nem törődik vele. Ránézett ebkutyájára és simogatni kezdte fejecskéjét. A lány már éneketl és táncolt is. Nagyon ügyesen csinálta, ezt Bella is elismerte de nem mondta volna ki hangosan az élete árán sem. Mikor a táncot abbahagyta a lány Bella gyorsan elkapta fejét nehogy észrevegye a lány hogy őt vigyelte. Remélhetőleg ez meg is történt. Úgy látta szeme sarkából hogy feléje közeleg az alak. Majd hamarosan megbizonyosodott róla mivel a lány köszönt is neki.* -Szia! Anabella Stepp. De csak Bella. *mondja de mosolyo nem volt arcán.* -Ö...Pamacs. *vágta rá a lány következő kérdésére. Nem akart megszégyenülni hogy nem adott még nevet a kutyusnak. Msotmár ez marad a neve.* -Én is allis vagyok amúgy. *mondta hiszen előbb kifelejtette. majd ő is kérdést tett vel.* -Van állatod? *kerek perec rákérdezett. Ő aztán nem kerülgeti amit akar.* | |
| | | Viktorya Rada Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 181 Kaszt :
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Pént. Jún. 26, 2009 1:27 pm | |
| *Viky mp4 lejátszójával a fülében indult sétálni. Éppen Samantha Jade-től hallgatta a Step Up című számot.Viky imádta ezt a számot. Elhatározta,hogy ellátogat Nellondba. Úgy döntött,benéz a Karditov Parkba. Miközben hallgatta a zenét és ő maga is énekelt,egyszercsak elkezdett táncolni. Miközben táncolt minden félét csinált,de legtöbbször rundelflick-hátraszaltót. Mikor már a táncot abba hagyta meglátott egy lányt. Odament hozzá.* -Szia! Én Viktorya Rada vagyok,allidonos. És te?-*kérdezte vigyorogva.*-Cuki a kutyusod,hogy hívják? | |
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Pént. Jún. 26, 2009 1:15 pm | |
| *Anabella mostanában elég gyakran járkál Nellondban. Legalábbis úgy látszik hiszen a tegnapi útja során is érdekes dolgokba botlott, szóval miért ne járhatna. az újdonsült kutyusa mellette rohangál folymatosan. Ő csak mosolyog a kutyán és néha vigyorog is rá. Nem tudja hogy a kutya miért pont őt választotta de ez van. Mostmár ha vele szimpatizál a kutyus akkor megtartja. Bár még neve nincs de majdcsak talált nevet. De talán a pamacs ráillene. Nem is tudja miylen fajat a kutyus de annyira aranyos hogy meg kell zabálni. Bella most egy rövidnaciban volt ami fekete na meg egy pántosblúzban ami szintén fekete. Aki ránéz gondolhatja hogy "Istenem, nem sül meg ez a lány?" viszont Bellának igazán nincs melege a feketétől. Ő feketében érzi jól magát és ettőől még a forróság sem tudja eltériteni. Néha vesz fel más szinű ruhadarabokat de az nem épp olyan gyakori. Odamegy egy árnyékot nyújtó fa alá és leül. Kutyusa odaszalad mellé és a kezét nyalja.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Vas. Jún. 21, 2009 3:14 pm | |
| *Edward csak felhúzza a szemöldökét a fiú válaszára de nem szól semmit nem tudja mit gondoljon a fiúról kicsit féltékeny rá de át meg esik az ilyen mikor a fiú bejelenti hogy mennie kell Ed előveszi pálcáját és a fiú felé céloz vele*-Karnas..*mondja mire a fiú felé egy hatalmas vízcsóva indul de Ed keze túlságosan is remeg ezért nem találja el a fiút ha nem az mellet pár centire el megy a vízsugár..aztán Ed egy pár-perc múlva elindul valahova a kastély környéke felé..* |
| | | Alex Black Diák
Főkarakter : danilov-ag@hotmail.com Hozzászólások száma : 116 Kaszt : Üzenőláda : Aki akar játsza ni az szóljon !!:D:P
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Vas. Jún. 21, 2009 3:09 pm | |
| *Alex a leopárd morgására nem igazán fél mert ahol született megtanították neki semmitől se féljen még a haláltól se majd Ed-hez fordul.*Értem tehát még nem rúgtálbe.....bocs de nekem most mennem kell.Szia!*mondja Alex a fiúnak majd elindul a szobájába.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert | |
| |
| | | | Karditov Park és Állatkert | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |