Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 3 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 3 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 3 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 3 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 3 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 3 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 3 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 3 I_vote_lcapUdvar - Page 3 I_voting_barUdvar - Page 3 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 29 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 29 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+89
Aurora Valanthe Mediaris
Anna Svetlana
Maria Love
Kimberley Melinda Zara
Jérémy Raphael
Sophie Michelle Darkrain
Ivona Ivanovna
Nemes Balázs - archiv
Sarah Bington
Aravis Anton
Ginevry Enton
Svetlana Milena
Laura Wylee
Hana Jessica Dentry
Cyrus Seymour
Nicol Bennet
Leia Sovo
Timynne Gorvale
Ari Taniel
Samanta Shine
Nagy Klaudia
Neko Zutto
Atum Malah
Kalandmester
Andrey Bogdan
Wanda Dorcas Gloria
Laurena Lowoa
Maximilian Smith
Nargile Ljubjana
Navi Hime
Samantha Cooper
Laurent J. Lewis
Jerzy Arkensky
Katja Vlodva
Cirdan Arahael
Loirens Ceronin
Joacimo Kirino
Scarlett Emerald
Aldéric Roxi Basile
Fehér Angelika
Lara Corvin
Eligio Lance Jens Tichaon
Játékmester Allidon
Fleur Isabelle Trender
Játékmester Naxeldir
Ariadné Tanith
Crissy de Vontier
Atanas Iordan
Demetria Evangelos
Nick Damien Parlay
Renee Anchal Lefyé
Estera Linnet
Spirit Darkness
Anaze White
Tarance Haruno
Lucrecio Amakiir
Felaern Yhendorn
Aletha Apphia
Boros Dániel
Sheidy Mirror
Roxanne Hanzel
Narsul Augustin
Jessica Dream
Amaril Gwyneth
Timothy Waylan
Quarion Galanodel
Rosetta Waylan
Toomas Vladislav
Játékmester Eramir
Jack Darkfield
Aicha Aphrodite Gloria
Patrik T. Weapen
Teodor Mihail
Tiny Tinka
Jenny Krissy
Hanna Oksanen
Rupert Rankle
Nemes Kida
Anastasiya Mila
Aali White
Angelina Mary Black
Pierre Bontavier
David Branson
Jane Scott
Rose Emily Scott
Arabella Jagusia
Andrew Worthington
Anton Grigoriy - Allidon
Domajan Gurskovity
93 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Domajan Gurskovity
Diák
Domajan Gurskovity

Főkarakter : csibi97@hotmail.com
Hozzászólások száma : 940
Kaszt : Udvar - Page 3 Illuzionista
Üzenőláda : Ha valaki játszani szeretne nyugodtan szóljatok

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Jan. 10, 2009 9:32 am

First topic message reminder :

A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek. Az udvaron több pad illetve lugas és kis ház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kis házak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...
Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.

[Only admins are allowed to see this image]
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Rose Emily Scott
Diák
Rose Emily Scott

Hozzászólások száma : 1681
Üzenőláda : "Mindenki boldog akar lenni, senki sem akar fájdalmat.. ez érthető, de gondolj bele, szivárvány sem létezik eső nélkül." ^^

I could really use a wish right now ... <3

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Jan. 17, 2009 12:11 pm

-Anglia,London ...*válaszol Rose...*
-Ha nem tévedek,Eramiros vagy,igaz?*kérdi érdeklődve Rose Angelinától...*
Angelina Mary Black
Diák
Angelina Mary Black

Hozzászólások száma : 1292
Kaszt : Udvar - Page 3 Auror

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Jan. 17, 2009 12:15 pm

-Micsoda véletlen, én is Londonbó jöttem...*Mosolygott Angelina csodálkozva.*
-Igen, tényleg Eramiros vagyok...*Válaszolt*
-Te?*Kérdezett vissza*
Rose Emily Scott
Diák
Rose Emily Scott

Üzenőláda : "Mindenki boldog akar lenni, senki sem akar fájdalmat.. ez érthető, de gondolj bele, szivárvány sem létezik eső nélkül." ^^

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Jan. 17, 2009 12:22 pm

-Micsoda véletlen...*mosolyodik el Rose.*
-Még soha nem láttalak...Vagyis Londonban nem...Mondjuk nagy város...*gondolkozik hangosan Rose*...És kit ismersz?Vezetett már körbe valaki az iskolában?Nem mintha én is kívülről ismerném az iskolát,de megmutathatok egy két termet,az Étkezőt,stb...Én Allidon-os vagyok...*válaszol és érdeklődve várja a választ...*
Angelina Mary Black
Diák
Angelina Mary Black

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Jan. 17, 2009 12:25 pm

-Köszönöm, nagyon örülnék ha körbevezetnél*Angelina már tudta, igazi barátra tett szert*
-Amúgy még nem nagyon volt idõm ismerkedni...Diákot rajtad kívül még egyet sem ismerek...
Rose Emily Scott
Diák
Rose Emily Scott

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Jan. 17, 2009 12:32 pm

-Értem...*válaszol Rose*...Én se ismerek,csak egy pár embert...
-Akkor hova szeretnél menni?*kérdi Rose*Lovarda?Étkező?Büfé?Madarhaz?Vagy esetleg valamelyik terem,vagy folyosó?*kérdi kíváncsian Rose...*
Angelina Mary Black
Diák
Angelina Mary Black

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Jan. 17, 2009 12:34 pm

-Az étkezõ talán jó kezdés...*Gondolkozik Angelina*-Megismerhetek még pár diákot talán*Mosolyodik el*
Rose Emily Scott
Diák
Rose Emily Scott

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Jan. 17, 2009 12:37 pm

-Rendben,akkor legyszi kovess...*mosolyog Rose*
Angelina Mary Black
Diák
Angelina Mary Black

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Jan. 17, 2009 12:39 pm

Rendben.*Válaszolt Angelina, és követte Roset*
Aali White
Diák
Aali White

Főkarakter : aaliwhite@hotmail.com
Hozzászólások száma : 2258
Kaszt : Udvar - Page 3 Jos
Üzenőláda : - Mindig is tudtuk, hol a határ.
- És csak óvatosan léptük át.
Illik zavarni, ha játszani akarsz
(\_/)
(O.o)
(><)
/_|_\

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Jan. 17, 2009 12:44 pm

*Bár kint az időjárás elég gyatra, és esik az idő, mint a csuda, azért Aali mégiscsak kimerészkedett az udvarra. Most nem a szokásos télikabátja van rajta, hanem egy másik kabát, vagyis inkább dzseki. Lila színű, elasztikus anyagból, és a zsebei változtatják a színűket. Honnan lehet, ha nem Nellondból? Nem is ér le sokéig, csak a derekáig, ott van rajta a szűkítés. Alatta pedig a leányzón szép hosszú vastag, fekete garbó van. Nem egy eleg öltözék, de arra a pár percre megteszi, amíg kint stálnak. Csirrinek nem igazán tetszik ez a mélabús, hűvös idő, nem repked plyan nagy örömmel, mnt szokjott, inkább Aali csuklyjában gubbaszt, védve az esőtől. Aali közben megáll az udvar közepén, körülnéz, pár emberután kutatva, akikkel valamivel élvezetesebbé teheti a kellemetlen, szürke időt. Nemsokára meg is pillant két leányzót, egyiküket mintha már látta is volna, de nevére nem emlékszik.* ~Jólan, csirri, most odamegyünk.~ ~Te tudod...~ *Jön a mogorva válasz. Aali vállat von, ezzel egy nagy adag rázogatást szerez Csirrinek, majd elindul. Odaérve Rose-hoz és Angelinához, elmosolyodik*
-Sziasztok! Remélem nem azvarok.... Hallom indulni készültök. Hmmmm...Megértleek titeket, elég gyatra itt kint az idő. Meg azt is hallom, hogy csa pár embert ismertek...Segond. *Vigyorodik el. Kicsit csendben marad, hadd döntsön Angie, majd mikor végre elindulnak, ő is követi a lányokat. Közben folytatja fecsegését....*
Anastasiya Mila
Diák
Anastasiya Mila

Hozzászólások száma : 236
Kaszt : Udvar - Page 3 Druida
Üzenőláda : Szívesen játszok bárkivel, ha van időm, csak szólj:)

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeHétf. Jan. 19, 2009 2:44 pm

*Anastasiya hosszas bolyongás után kiér az udvarra, ahol egyik ámulatból a másikb esik a táj láttán. Rögtön a hegyek jutnak eszébe, amitől elszomorodik, mert honvágya támad, azonban látván a csevegő diákok hadát jobb kedvre derül. Ám megszólítani egyiküket sem meri, így elindul a vízesés irányába, a szökőkutat megkerülve. A fákat figyeli, a szökőkutat és állatok után kutat. Amikor egy lánycsapat mellé ér, vidám nevetést hall és határozttan rájuk köszön.*
- Sziasztok! Anastasiya Mila vagyok, Allidonos és első éves. Ti hova jártok és milyen szakra? Merre vannak a szállások, ahol aludtam, azt mondták, hogy ott nem maradhatok, csak néhány napig. Tudna valaki segíteni, hogyan kaphatnék szállást, meg hol lehet enni valamit? UGyanis farkas éhes vagyok.
*Gyomra egy hangos korgással jelét is adja, hogy bizony már jó ideje nem került bele semmi. Anastasiya kissé elpirul és zavartan elmotyog egy bocsánatot, majd széles mosollyal várja a válaszokat kérdéseire.*
Nemes Kida
Diák
Nemes Kida

Főkarakter : the_velvet_nightmare@hotmail.com
Hozzászólások száma : 500
Kaszt : Udvar - Page 3 Mentalista
Üzenőláda :
++Savanyú a szőlő - mondta az oroszlán és megette a szüretelőket.

++hózöldike number 1

++imported from hungary

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeHétf. Jan. 19, 2009 3:08 pm

*Már egy jó órája odakint ücsörög az egyik padon, ami a szökőkút mellett van. A tegnap látott tündérmanókról rajzolgat a füzetébe, miközben azon gondolkozik, hogy az Amfiteátrumba egyáltalán, hogy a viharba kerülnek ilyen kis bestiák? Valószínűleg egy mókásabb kedvű illuzionista szórakozott velük. Már épp befejezné a művét, amikor egy lányt pillant meg. Első pillantásra furcsának tűnik, hogy magában beszél, de végül körülnézve pár vihogó felsőbbévest vesz észre. Felpattanva közelebb lép a lányhoz, de előtte nem hagy ki egy csúnya nézést a felsőbbévesekre.*
-Szia!
*Köszön, de nem igazán az a nagy társasági ember, így pár pillanatnyi csend után észreveszi a lány nyakláncán a medált.*
-Hú, de szép a nyakláncod, lerajzolhatom?
*Kérdezi viszonylag kedvesen, majd a remélhetőleg "igen" válasz után visszasétál ahhoz a padhoz, ahol az imént ült.*
-Nemrég érkeztél, igaz? Nemes Kida vagyok, Allidonos.
*Mutatkozik be, miközben füzetében lapozgat üres oldal után kutatva.*
Anastasiya Mila
Diák
Anastasiya Mila

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeHétf. Jan. 19, 2009 3:25 pm

*Kicsit bután érzi magát, amiért hagyta magát táverni, pedig híres arról, hogy könnyen észreveszi az illúzionistákat. Hálásan néz a lányra, aki odalép hozzá. Egyből kiszúrja a medálját és mivel látja, hogy Kida szeret rajzolni, megengedi neki. *
~Aranyos lánynak tűnik, talán még barátok is lehetünk.~
- Szia, a nevem Anastasiya Mila, de szólíts nyugodtan Anasnak. Én is Allidonos vagyok.
*Leülnek egy padra és Kida elkezdi rajzolni Anas medálját, amely egy delfint ábrázol, amely épp a hullámokból emelkedik ki. Figyeli a lányt, miközben modellt ül neki és persze azonnal elkezd csacsogni és egy csomó kérdést tesz fel neki.*
- Mesélnél nekem a suliról? Tudod nekem eddig szinte semmilyen kapcsolatom se volt a varázsvilággal. Azt mondták, hogy ahol aludtam, ott csak pár napig lehetek, de akkor hol tudok aludni? Te hol alszol? És szigorúak a tanárok, nehéz az anyag?
* Kida néha fel-felpiilantva válaszol két vonalhúzás között, ám Anastasiyaát egy másik kérdés is rettentően foglalkoztaja, aminek gyomra egy hangos korgással ad jelet, ám Kida jelét sem adja, hogy ez kizökkentené munkájából, így Anas megkérdezi tőle hogy hol lehet enni valamit. A választ türelmesen várja, közben pedig a tájban gyönyörködik, de egyszercsak Kida hangja rántja vissza.-*
- Ne mozogj ha kérhetlek, így nem tudom rendesen lerajzolni a medálodat!
- Óh, bocsánat.
*Elszégyelli magát, mert az jutott szébe, amikor szülei szóltak rá és a honvágy ismét rá tör.*
Nemes Kida
Diák
Nemes Kida

Üzenőláda :

++hózöldike number 1

++imported from hungary

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeHétf. Jan. 19, 2009 3:46 pm

*A lány szemeibe nézve egy pillanat alatt próbálja felmérni a másikat. "A szem a lélek tükre.", tartja a szólás, ami az egyik szokásához fűződik. Minden embernek megnézi a szemét, pont emiatt, hisz valóban így lehet a leginkább kiismerni másokat. Bólint egyet a bemutatkozást követően, majd leülve kezébe veszi ceruzáját. Eleinte csak nagyjából, a főbb vonásokat rajzolja meg, s csak utána részletesebben. Közben nyugodtan válaszol a feltett kérdésekre.*
-Nagyon sokat nem tudok mesélni, én sem olyan régóta vagyok itt.
*Rázza meg a fejét, hogy egy-két fekete tincset odébb igazítson a szeme elől, mivel azok akadályozzák a látásban.*
-Ha befejeztem a rajzolást, akkor szívesen beosztalak valamelyik szobába. Elvégre, diákképviselő vagyok... vagy mi a szösz.
*Pár apróbb simítás, egy-két fújás a papírra, hogy a kevéske kis kosz eltűnjön és ne maszatolja össze a képet.*
-Egyébként a tanárok eddig egész elviselhetőek, de egyikkel sem beszélgettem még. Csak órán, de viszonylag szigorúak, elvégre elég sokan járnak ide.
*A füzetből kitépi a lapot, s odanyújtja Anastasiya-nak.*
-És hogyhogy te nem ismered a varázsvilágot?
*Kérdő arckifejezése mellett enyhén csodálkozik is, hiszen nem nagyon ismer olyan embert.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeHétf. Jan. 19, 2009 3:59 pm

[font=Arial]*Kiara Noar rugalmas, hatalmas szökkengetéseivel kiér az udvarra. Mögötte a hatalmas ajtó döngve becsukódik. Hosszú fehér ruhát viselt, ami teljesen rátapadt az alakjára. Ha nem lett voolna rajta kabát és csizma, mindenki doktornak nézte volna. Kiának most jó kedve volt, még magában és mosolygott. Embereket keresett, valakit, akivel társaloghat. Kicsit magányosnak érezte magát. Az udvaron meg is pillantotta Kidát, akivel egyszer már beszélgetett, bár nem túl hosszan. A mellette lévő lányt nem ismerte, de azért odaszökkent melléjük. Szélesen mosolyogva, félig csukott szemmel köszönt, ugyanis a nap így pont a szemébe sütött.*
- Sziasztok! Kida, emlékszel még rám?
*Fordult Kidához - vagyis ahoz az alakhoz, amelyikben Kidát sejtette . Majd a másik lánynak mutatkozott be.*
- Téged még nem is láttalak errefelé. Új vagy? Igaz, én sem jöttem túl régen... Egyébként Kiara Noar vagyok, allidonos diákképviselő. Ha bármiben segíthetek, csak szólj. Van például már szobád?
*Kérdezte olyan kedvesen, ahogy csak tudta. Aztán gondolta, KIdával egy cipőben járnak: mindketten újak, és elég hamar bekerültek a vezetőségbe.*
- Kida, te hogy viseled a diákképviselősködést? Őszintén én elég nagy bakikat csináltam... takarodó után még az erdőben mászkáltam, és óráról is lógtam egyszer, persze akaratlanul. Ciki az ilyen, de én már megszoktam, mindig ilyen vagyok. Most viszont, hogy nekem kéne felelősséget vállalni az ilyesmiért, igen ciki, hogy más prefik torkolnak le, én meg fülemet farkamat behúzva loholhatok a hálómba, vagy éppen órára. Ebből a szempontból nem kellemes, a többiből viszont élvezem, hogy segíthetek másoknak.
*Mesélte nevetve. Bár nem kérdezték, gondolta ad valami témát. A válaszra várva odébb ugrott, hogy ne süssön a szemébe a nap.*
[/font]

[b]
Anastasiya Mila
Diák
Anastasiya Mila

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeHétf. Jan. 19, 2009 4:28 pm

*Jó megfigyelőképességének köszönhetően észreveszi Kida kutakodó tekintetét és jól bevált álcáját alkalmazva rejti el valódi érzelmeit előle.*
~Jobban meg kell ismernem, hogy belém lásson. Kérdésre is csak módjával válaszolok, lesz még idő, hogy jobban megismerjen.~
- Muglik között nevelkedtem.
*Elveszi a rajzot Kidától és irigykedve nézi, mivel neki szinte semmi rajztehetsége sincsen, pedig mindig is szerette volna valamilyen módon megörökíteni a környezetét. *
- Köszönöm, nagyon fogok vigyázni rá. *Azzal kettéhajtva a lapot táskájába teszi, majd Kidához fordul, hogy megkérdezzen valamit, ám mozdulatát egy vidám, szélviharként érkező lány szakítja meg. Bemutatkozik, majd az ő neve után érdeklődik, derűsen válaszol neki.*
- Szia, Anastasiya Mila vagyok, szintén Allidonos és csak tegnap érkeztem. Nincsen még szobám, de már Kida is mondta, hogy segít nekem keresni, aranyosak vagytok. Köszönöm:)
*Fura érzés kerítette hatalmába, mivel úgy tűnt a két lány ismeri egymást, és normális esetben felesleges harmadiknak kellett volna éreznie magát, de mégsem így volt. Kiara és saját maga között sok hasonlóságot fedezett fel, csak még idő kell, hogy kibontakozzon. *
~ Kár, hogy ennyire bizalmatlan vagyok másokkal szemben, asszem ezen javítanom kéne.~
*A két lányhoz fordult és valami étkezési lehetőség felől érdeklődött, majd felállt, nyomatékot adva annak a szándékának, hogy ne csak beszéljenek az evésről.*
- Hol lehet enni valamit? Farkas éhes vagyok, tudjátok lassan két napja nem ettem semmit. Egyébként mikor van takarodó? Útközben mesélhetnétek magatokról, gondolom mindketten máguscsaládban nőttetek fel, az milyen? Nektek is már kicsi korotokban jelentekeztek a mágikus tulajdonságaitok?
*Csakúgy ömlött a szó Anastasiyából, eddig hallgatott, de kíváncsisága hamar felszínre tört, mindent tudni akart erről a világról. Türelmetlenül, éhesen, kis napfürdőt véve toporgott szoknyájában és kedvenc kopogós cipőjében.*
Nemes Kida
Diák
Nemes Kida

Üzenőláda :

++hózöldike number 1

++imported from hungary

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeHétf. Jan. 19, 2009 4:39 pm

*A felbukkanó, szőke lány ismerős neki, s ebben akkor bizonyosodik meg, amikor az megszólítja. Kicsit zavartan pillant rá, majd pár pillanat múlva kínosan elmosolyodik.*
-Szia! Őőőő... persze, hát... hogy ne emlékeznék.
*Bólint rá, mintha teljesen úgy lenne, ahogy az imént mondta. A lánynak csak az arcára emlékszik, de arra is csak felületesen.
Nem igazán tudja hova tenni annak folyamatos beszédét. Jobban kedveli az olyan embereket, akik keveset beszélnek, de annak van valami értelme. Lehet, hogy ez csak az ő furcsa meglátása, de nem fog rajta változtatni. Az ilyen rózsaszín felhőben élő lányok nem akarja kiábrándítani az elképzeléseikből. Legalábbis, nem ő. De valakinek ki kell, s ha rajta múlik, bátran átengedi ezt az esélyt másnak.
Szemeit alig láthatóan forgatja, majd egyet köhintve válaszol a percekkel ezelőtt feltett kérdésre.*
-Egész jól viselem, köszi. Nemsokára beosztom Anastasiya-t egy szobába, csak előtte lerajzoltam a nyakláncát.
*Hangja nyugodt, türelmesen pislog egyik lányról a másikra. A kérdésre megint csak szinte leesett állal válaszol. Ő annyit eszik egy nap, mint egy hobbit. Na jó, kicsit többet...*
-Húú, én nagyon szívesen elkísérnélek kajálni, de óra lesz. Sötét Varázslatok Használata.
*Mondja, majd elindul a kúria felé. Remélhetőleg a többiek követik a Pást terembe. Mivel nem az a beszédes alkat, és amúgy is vizsga előtt állnak, magában a tananyagot ismétli a séta közben.*
Anastasiya Mila
Diák
Anastasiya Mila

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeHétf. Jan. 19, 2009 4:51 pm

*Zavartan néz Kida után.*
~ Hát ez aztán szépen itthagyott, jobb lenne követni, tekintve, hogy azt se tudom hol lesz az óra.~
*Így hát Kida után kullogva követi az első emeletre, útközben majdnem eltéved, amikor rossz ajtón akar benyitni, de észre veszi, hogy Kida továbbmegy. Végül egy terem előtt állnak meg, ám Anas továbra is scak az evésre tud gondolni. FOgalma sincs, hogy milyen is egy óra ebben a világban, de kíváncsisága ismét úrrá lesz rajta. Közben fél szemmel Kidát tanulmányozza.
~ Nem valami beszédes lány, olyan magának való fajta, kíváncsi lennék a családjára, vagy hogy vannak-e barátai, mert szemmel láthatólag nem ismerte fel Kiarát, csak mutatta. ~
*Egy terem előtt állnak meg és Anas újdonsült segítőjétől vár útbaigazítást, Kérdezni nem mer, mert jól látja, hogy nagyon elmélyülten gondolkozik valamin.*
David Branson
Diák
David Branson

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 899
Kaszt : Udvar - Page 3 Mutatvanyos

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Jan. 22, 2009 4:08 pm

*Angel érkezik ki az udvarra amióta elesett alig emlékszik vmire mikor Kiara felkeltette tisztán emékezett mindenre de mikor még az ágyáról is leeset azóta kész semmi néha beugrik neki vmi és utánna game over vége...jó azért a jelentőseb dolgokat tudja pl. hogy hvják családi dolgoka de Nedelya kisasszony nem ő akkor sem magy orvoshoz mert attól hogy nem emlékszik pár névre és dátumnak attól még jól van...de azt sem veszi figyelembe hogy néha ok nélkül összeesik de nem ő nem beteg majd meglátjuk mi történik vele...*
Rupert Rankle
Diák
Rupert Rankle

Főkarakter : rupert3569@hotmail.com
Hozzászólások száma : 4349
Üzenőláda : Ruppancs XD (Már egészen megszoktam)

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Jan. 22, 2009 4:16 pm

*Már nincs olyan hideg, mint tegnap. Rupert tegnap estefelé is kijött sétálni, de egy lány felbukkanása ezt félbeszakította. Igaz jól érezte magát, de egy kicsit keveset volt levegőn az utóbbi időben. Ezért hát ismét lejött, hogy élvezze a friss levegő nyújtotta áldást. Az ajtóban egy kissé kócos hajú, fekete farmert viselő, kabátos fiú lép ki. Nyakában sál, de sapkája most is csak a zsebében pihen. Kezeit zsebre teszi, mert nem szeret kesztyűt húzni. Nmyugis napja volt, egész nap a kúriában mászkált, teljesen céltalanul. Benézett néha egy-egy helyre, de különösebben nem tett semmit. Alig tsz pár lépést meglátja Angelt. Ha jól emlékszik így hívják a lányt, bár ilyen szép nevet nehéz elfelejteni. Közelebb sétál a lányhoz és mikor közelebb ér, már akkor köszön neki. Mivel egyedül van és csak álldogál, nem hiszi, hogy zavarna.*- Szia Angel. Jó újra látni. Hogy s mint vagy?* vág bele azonnal. Eléggé vidor ma, folyton vigyorog. Ez most sincs máshogy, csak áll és várja a lány válaszát, nem is gondolva arra, hogy a lány elküldheti.*
David Branson
Diák
David Branson

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Jan. 22, 2009 4:24 pm

[color=darkred]*Angel épp a gondolatait próbálja össze szedni mikor hirtelen vki szól hozzá,megfordul.*
-Rupert?*Kérdezi félénken a lány mivel nem biztos a fiú a fiú nevében.*
-Hát azon kívül hogy alig emlékszem valamire jól vagyok!És te???*Kérdezi.*~MIkor találkoztam vele 3 voltak Akoni Pierre és igen Rupert így hívják na mondom én hogy nem kell orvoshoz mennem!!~*Mondja a lány és ismét fájni kezd a feje de már megszokta nem nagyon törődik vele ...bár aki ismeri Angelt az mindíg tudja mikor fáj vmija a lánynak..*
Rupert Rankle
Diák
Rupert Rankle

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Jan. 22, 2009 4:31 pm

*A lány Rupert felé fordul, kicsit elgondolkodik a fiú nevén, de jól tippelt. Rupert ha lehet még fokozni, még jobban mosolyog.*- Igen, az volnék.*Majd a lány válaszol a másik kérdésre is. Rupert mosolya itt egy kicsit alábbhagy, mert nem egészen érti a lány mondandóját. Először csak elgondolkodik, majd hangosan is felteszi a kérdést.*- Hogy hogy alig emlékszel valamire? Csak nem amnéziás vagy? Vagy csak feledékeny?* Elcsodálkozik egy kicsit, de utána válaszol a lány által feltett kérdésre is.*- Én köszönöm kérdésed jól vagyok. Kijöttem sétálni a friss levegőre, mert tegnap nem jött össze. És megláttalak gondoltam beszélgessünk.*Húzza fel a vállát, jelezve, hogy csak ha a lány se bánja, hogy beszélgetnek. Rupert nagyon fel van villanyozva. Máskor elég búskomor tud lenni, de most úgy látszik behozza a lemaradást.*
David Branson
Diák
David Branson

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Jan. 22, 2009 4:38 pm

-Hát...hosszú történet...nem rég kijöttem sétálni az udvarra csak épp vasta jégpáncél fedte és eleste bevertem a fejem a jégbe elájultam és Kiarra mentett meg ekkor még semmi baj nem volt tudtam mindent...csak hogy szerencsém elhagyott és a fürdőben is elcsúsztam akkor volt egy kis gond mikor felkeltem nem tudtam hol vagyok meg ilyenek úgyhogy azóta néha bevillanak képek hangok és néha csak gy váratlanul összeesek de nem nagy szám...*Moondja Angel de úgy mintha a világ legtermészetesseb dolga lenne.*
-Jó hogy idejöttel amúgy is unatkoztam.*mondja a lány és ismét képek villanak be neki erről arról.*
Rupert Rankle
Diák
Rupert Rankle

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Jan. 22, 2009 4:48 pm

*Rupert arcáról most már végképp lefagy a mosoly. Meghallgatja a lány mondandóját az eséseiről, de nem tud hinni a fülének. A lány mindezt valami vicces kis élményként adja elő, de Rupert nem lenne ilyen vidám, miután fontos dolgok estek ki a fejéből. Valószínűleg mindnet megtenne, hogy visszaszerezze emlékeit.*- Juj, te szegény. Akkor inkább ne üljünk le?* Fél, hogy ha a lány összeseik, nem tud mit tenni. Ezért szeretné minél hamarabb biztonságban tudni a lányt.*- Akkor most már nem unatkozol. Remélem.*Teszi hozzá, mert lehet, hogy Rupert untatja a lányt. Az is előfordulhat.*- És mondd csak Angel. Hogy ment a félévi?*Teszi fel az egyszerű kérdést. Túl sokat nem tud a lányról, de az olyan általános kérdések, mint, hogy honnan jött, most elég unalmasak lennének. Valami zajt hall Rupert és oldalra fordul. Csak egy kevés hó esett le az egyik ágról, semmi egyéb. Majd ismét visszafordul a lányhoz.*
David Branson
Diák
David Branson

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Jan. 22, 2009 4:58 pm

-Háát inkább ne üljünk mert mert ráfagyunk a padra!*Mondja humorossan.*
-Hát a félév leginkább az agyamra ment....de egész jól..neked?*Kérdezi közben látja,hogy lassan már egy órája kint vannak,kicsit fázik a Angel és a feje is egyre jobban fáj.de nem megy sehova igaz mindenki nyagatja hogy orvoshoz kéne menni de ő nem nem és nem csökönyös és hajthatatlan.*
-Meg kell mondanom te vagy az első olyan lény ebben a suliban aki a történetem hallva nem akart elcipelni orvoshoz..már nagyon unm hogy mindenki ezzel jön hisz jól vagy bár incidens leszámítva.*Mondja a lány.*
Rupert Rankle
Diák
Rupert Rankle

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Jan. 22, 2009 5:11 pm

*Angel egy poénkodik, hogy miért ne üljenek le. Rupert is nevet, de legbelül inkább megijed. Mindegy, most az a lényeg, hogy figyelje a lányt. Majd a félévet illetően is jót viselődi. Ezen Rupert már komolyan tud vidulni. *- Nekem is jól ment. Sőt, kiválóan. *Fűzi hozzá. A lány összehúzza magát. Rupert is fázik, talán be kéne menniük. A lány következő mondatához Rupertnek nincs kedve semmi fűzni, mert legszívesebben ő is orvoshoz küldené a lányt, csak az megelőzte őt. Mivel még mindig nem tett le arról, hogy biztosabb helyre viszi a lányt.*- Figyelj. Elég hideg van. Menjünk inkább be, jó?* Majd egymás mellett, beszélgetve mennek be a kúrába.*
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 3 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
3 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: