Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+89Aurora Valanthe Mediaris Anna Svetlana Maria Love Kimberley Melinda Zara Jérémy Raphael Sophie Michelle Darkrain Ivona Ivanovna Nemes Balázs - archiv Sarah Bington Aravis Anton Ginevry Enton Svetlana Milena Laura Wylee Hana Jessica Dentry Cyrus Seymour Nicol Bennet Leia Sovo Timynne Gorvale Ari Taniel Samanta Shine Nagy Klaudia Neko Zutto Atum Malah Kalandmester Andrey Bogdan Wanda Dorcas Gloria Laurena Lowoa Maximilian Smith Nargile Ljubjana Navi Hime Samantha Cooper Laurent J. Lewis Jerzy Arkensky Katja Vlodva Cirdan Arahael Loirens Ceronin Joacimo Kirino Scarlett Emerald Aldéric Roxi Basile Fehér Angelika Lara Corvin Eligio Lance Jens Tichaon Játékmester Allidon Fleur Isabelle Trender Játékmester Naxeldir Ariadné Tanith Crissy de Vontier Atanas Iordan Demetria Evangelos Nick Damien Parlay Renee Anchal Lefyé Estera Linnet Spirit Darkness Anaze White Tarance Haruno Lucrecio Amakiir Felaern Yhendorn Aletha Apphia Boros Dániel Sheidy Mirror Roxanne Hanzel Narsul Augustin Jessica Dream Amaril Gwyneth Timothy Waylan Quarion Galanodel Rosetta Waylan Toomas Vladislav Játékmester Eramir Jack Darkfield Aicha Aphrodite Gloria Patrik T. Weapen Teodor Mihail Tiny Tinka Jenny Krissy Hanna Oksanen Rupert Rankle Nemes Kida Anastasiya Mila Aali White Angelina Mary Black Pierre Bontavier David Branson Jane Scott Rose Emily Scott Arabella Jagusia Andrew Worthington Anton Grigoriy - Allidon Domajan Gurskovity 93 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Domajan Gurskovity Diák
Főkarakter : csibi97@hotmail.com Hozzászólások száma : 940 Kaszt : Üzenőláda : Ha valaki játszani szeretne nyugodtan szóljatok
| Tárgy: Udvar Szomb. Jan. 10, 2009 9:32 am | |
| First topic message reminder :A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek. Az udvaron több pad illetve lugas és kis ház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kis házak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre... Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.[Only admins are allowed to see this image] | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Hanna Oksanen Diák
Hozzászólások száma : 126 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jan. 22, 2009 7:06 pm | |
| *Egy sötét ruhás lány érkezik meg a kúria udvarára ruházatán látszik hogy nem éppen ide valósi s a hátitáska ami a hátán van mégjobban bizonyítja ezt. Lassan felsóhajt majd körbe néz mellette egy fehér szibériai tigris sétáll, a lány daimonja , mindketten szótlanok a lány szemeivel lassan végig méri a terepet eggyenlőre tetszik neki a hely kicsit beljebb is merészkedik s bár nem járt még a kúria területén sőt egész bulgáriát most látta először mégse tűnik annyira elveszettnek, miközbe a daimonja pár méterrel előrébb szalad mancsát egy fán kezdi élesíteni a lány csak nézelődik*~Hmm ide fogok járni még egy jó ideig~*gondolja bár nem valami boldog gondolatok nem érti a szülőket miért kellett lappföldről ilyen r**adt messze eljönni csak azért hogy mágiát tanuljon talán mert a család azt akarja? Lehet de Hanna meg eléggé máshogy gondolkozik mint ők de mindegy győzött a terror* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jan. 22, 2009 7:18 pm | |
| *Alexej meg as medvéje érkeznek meg az udvara a medvéjén ott van a kék sapka amit Nargilétől kapott,Alexejen egy béllet farmer kabát alatta egy pulcsi is figyel. Lassan lépdelve haladnak,majd meg pillanat egy tanácstalan lányt így oda sétál hozzá.*-Szerbusz látom új vagy tudod mit szoktunk velük csinálni?*Sejtelmes mosoly suhan át az arcán,tartása olyan egyszerű, szemei barátságot sugároznak a medve szemügyre veszi a diamont.* |
| | | Hanna Oksanen Diák
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jan. 22, 2009 7:26 pm | |
| *A lány egy ismeretlen srácot vesz észre meg egy medvét valószínüleg bűvölt medve legalábbis Hanna ezt állapítja meg persze a köszönésre fel figyel vissza is köszön *-Szia*mondja kimérten de azért elenged egy barátságos mosolyt nem kell mindjárt az otthoni hidegséget kellteni hiszen új helyen van lehet hogy jobb ha a barátságosabb oldalát mutatja, kicsit értetlen mosolyt vág*-Hmm hogy érted hogy csinálni mivel?*kérdezi majd kezet nyújt a srác felé*-Amúgy Hanna Oksanen Naxeldir legalábbis azt hiszem igen még új vagyok, *mondja derűs hangon majd lenéz a daimonra*-Ő meg a lélekpárom Säde*mutatja be a szibériait* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jan. 22, 2009 7:30 pm | |
| *Egy vidáman rohangáló alak érkezik a kúria felől. Fekete bőrkabátja lobog utána, mellette daimónja. Kicsit lelassít, így sikerül megakadályoznia, hogy orrabukjon. Körbenéz, fekete haját kisöpri a szeméből, szemei vidáman csillognak, arcán letörölhetetlen vigyora. Észreveszi, hogy nincs egyedül, hát köszön az ottlévőknek.* ~Van valami konkrét terved, vagy... Csak úgy lejöttem. Gondoltam...~ *Lilith sokatmondóan megforgatja a szemeit, majd leheveredik a földre, Chris pedig megvonja a vállát és melléhuppan.*
A hozzászólást Christopher Strife összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jan. 22, 2009 7:32 pm-kor. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jan. 22, 2009 7:32 pm | |
| *Alexej el fogadja a lány jobbját. Még mindig Barátságosan mosolyog majd ezt mondja vészjóslóan próbálja.*-A haját be színezzük rózsaszínre majd meztelenül kel rohami Nelodon keresztül és egy hétig a másodikoknak segít mindenben. Egészségedre Mondja mikor a lány be mutatja a a lélek társát.*-Nagyra nőt a cicád ,hogy hívják?*Kérdez vissza. A medve egészen közzel merészkedik és meg próbálja meg simogatni.* |
| | | Hanna Oksanen Diák
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jan. 22, 2009 7:39 pm | |
| *Egy kicsit megint furcsa pillantással méregeti Alexejt de nem látszik hogy bevenné a dolgokat annál azért komolyabb kislány Hanna*-Hmm szerintem te csak hülyülsz*mondja egy ravasz mosollyal majd amikor hallja a választ kicsit lesápad legalábbis magába*~TE jó ég~*fut át az agyán mindegy Hanna nyugi inkább elismétli még egyszer remélhetőleg megérti a srác*-A neve Säde*mondja érthetően a fiura nézve. A daimon úgytűnik eléggé ideges legalábbis elég furán morran a medvére bár eggyenlőre nem látható rajta semmilyen támadó mozdulat Hanna viszont észre vesz egy másik srácot is.*-Szia*köszön vissza közbe a daimonja arra felé szökken és a srác daimonját kezdi vizslatni*-Säde ne szemtelenkedj*mondja kicsit erősen rászolva a daimonra aki meg is torpan de pilantása még mindig Crisen és a daimonon van*-Bocsi mostanába kicsit zavarodott az út miatt*kiállt oda* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jan. 22, 2009 7:58 pm | |
| *Lilith felkapja a fejét, amikor a másik daimón odamegy, és érdeklődve megszaglássza. Chris felnéz a lányra, aki odakiáltott.* - Semmi baj... *Ezzel feláll, és mindketten odamennek szaktársaihoz.* - Üdvözletem. Christopher Strife vagyok, ő pedig Lilith. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jan. 22, 2009 8:04 pm | |
| *Ahogy érzed ,de mi lenne ha nem tüsszentenél folyton hanem végre be mutatnád a macskádat? Amúgy az én macim nevem Kobold Maki.*Mivel a diamon ott hagyta így fel pillant a messziről jövő lányra. a gombszemivel.*-Hello Alexej vagyok.*Biccent a pengének.Aki amúgy Christopher,majd a kedvesség jelélül kezet szorítanak. Még mindig mosolyog.* |
| | | Hanna Oksanen Diák
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jan. 22, 2009 8:11 pm | |
| *A lányba itt megy fel a pumpa kicsit hamar képes felvenni nomeg nem áll neki jól a túlzott jólányos szokás elvégre amit tanult otthon próbálta itt elfolytani de úgytűnik nem sikerül két lépést tesz a srác felé közbe ujjával a mellkasát kezdi bökdösni*-Nem igaz hogy ennyire értetlen vagy nem tüsszögök a neve Säde S.A.D.E*mondja most már erősebb hanggal*-A neve érted???*majd hátrébb áll vesz egykettő mély levegőt majd megrázza a fejét, nem akart ilyen lenni node valaki képes még belőle is ezt kihozni*-Ahha szóval Kobold maki*néz le a medvére majd bólint miszerint érti most már lenyugodva majd a másik srác fele is fordul*-Örvendek Hanna Oksanen*mondja miközbe a daimon is a lába mellé érkezik és leül* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jan. 22, 2009 8:15 pm | |
| *Hoppá, a lány már szinte üvölti a daimónja nevét, és még Chrisnek is leesik a helyzet, ami pedig nagy szó.* - Szóval Säde. Szép név. *Mosolyog, majd megrázkódik, alig tudja magában tartani a nevetést a maci nevének hallatán.* - A Kobold Maki is... szép név... *No problem, ha tegnap vissza tudta tartani a röhögést a hősszerelmes Jack láttán, ez is menni fog, pár pillanattal később csak szokásos vidámsága tükröződik az arcán.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jan. 22, 2009 8:17 pm | |
| *Mikor a lány hisztérikus rohamait kap Alexej nagyon el vigyorodik.*-Na jó csak szívatlak, tehát sádé.Remek na most megyek puszipá a népnek.*El köszön mindenkivel kezet ráz,aztán el siet a helyszínről. A medvéjével együtt.* |
| | | Hanna Oksanen Diák
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jan. 22, 2009 8:20 pm | |
| *A lány kicsit még mindig nem tért magához nem szereti ha hülyére veszik csak int a srácnak próbál valami mosolyt ábrázolni arcán majd Cris felé néz*-Bocsi téged hogy is hívnak?*kérdezi zavarodotta nvalahogy most nem kapcsolt lehet a srác bemutatkozott de akkor ő ideg volt így nem nagyon emlékszik rá*-Bocsi a kitörést néha előjön*mondja hűvösen majd lehajol és bele simít a daimon szőrébe utána feláll*-Elég hosszú volt az út és fáradtak vagyunk idegileg gondolom te már itt vagy egy ideje nem tudod hogy lehet szobát szerezni?*kérdezi* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jan. 22, 2009 8:24 pm | |
| *Elköszön Alexejtől, amikor az elmegy, majd amikor a lány felé fordul, elmosolyodik.* - Chris. Semmi baj, látom felhúzott a srác... *Elgondolkozva néz a távolba, aztán ismét megszólal.* - Engem, miután megérkeztem, egy prefektus felkísért a várószobába, aztán, amikor végeztek az adminisztrációval, akkor átkísértek egy állandóba... ezen sajnos nem tudok, segíteni, én csak egy átlagdiák vagyok *sajnálkozóan széttárja a kezeit* |
| | | Hanna Oksanen Diák
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jan. 22, 2009 8:30 pm | |
| -Értem*mondja egy kis mosollyal majd kicsit előrébb lép*-Semmi baj gondoltam hiszen nem mára szántam az érkezést hanem pár nappal előbbre de volt egy kis probléma a családdal,*mondja még most is megborzong a dolgoktól de ő élvezi ezt a borzongást ahogy a sötétet is és mindent ami nem evilági, valakire nagyon emlékeztet \\XD\\ Node mindegy ismét a srác felé néz*-Akkor ezesetbe örvendek Chris remélem valamit ki tudok találni hogy azért legyen hely az első éjszakára*monjda fejt ingatva*-Te honnan érkeztél amúgy? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jan. 22, 2009 8:35 pm | |
| *Bólogat, hát igen, családi problémákról tudna ő is beszélni bőven... Borzongás? Chris is érzi, de hát ő is defektes, ő a temetőt is szereti, pedig aztán belőle ki nem nézné az ember.* - Biztos találsz helyet... szerintem a várószobákba nyugodtan bemehetsz, nem harapják le érte a fejed. *A kérdésre elmosolyodik.* - A szüleim angolok, de én már Bulgáriában születtem. És te? A nevedből valami északi országra tippelek... |
| | | Hanna Oksanen Diák
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jan. 22, 2009 8:41 pm | |
| -Remélem meg nem aggódok majd megtalálom a helyeket*mondja kicsit mosolyogva bár ebbe a mosolyba van valami igazán nagyon különös is mintha keserűség is lenne benne node ez már az ő titka közbe hallgatja a fiu mondandóját és bólint*-Anglia szép hely egyszer voltam megnézni a várost naggyábol de már régen volt és igen eltaláltad északi*mondja egy kis mosollyal*-Nyugat finn ország egészen pontosan szólva Huittinen-ből *modnaj bár nem tudja hogy a srác mennyire ismerős a finn területeken node ez van jobban nem tudja körül írni* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jan. 22, 2009 8:46 pm | |
| *Észreveszi a keserűséget, de nem kérdez rá, nem az ő dolga. Ha Hanna el akarja mondani, úgyis elmondja, ha meg nem, akkor nem tartozik rá.* - Nem tudom, igazából én sosem jártam Angliában. Itt nőttem fel, nem voltam külföldön sose, de ha választanom kell, akkor inkább Franciaország, vagy Japán, mint Anglia. *Elgondolkozik, és megrázza a fejét.* - Még nem hallottam arról a városról. De biztos szép hely, már amennyire én ismerem Finnországot... a képekről *ismételten elvigyorodik, ezúttal kissé szégyenlősen.* |
| | | Hanna Oksanen Diák
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jan. 22, 2009 8:52 pm | |
| *Elmosolyodik*-Én is csak egyszer*mondja majd kicsit előrébb lép*-Jól néz ki ez az egész amúgy meg finnország nem nagy dolog bár vannak szép részei kivételesen az otthonom még nekem is tetszik*mondja egy kissebb mosollyal*-szeritnem elidnulok befelé kéne valami szobaféleség aztán meg fáradtak is vagyunk*mondja komolyabb hangon*-Azt hiszem akkor búcsuzok örülök az ismerettségnek és még biztos találkozunk. Szia*köszön el majd int Säde-nek és elindulnak befelé* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jan. 22, 2009 8:54 pm | |
| *Bólogat, amikor a lány Finnországról beszél.* - Oda is szívesen elmennék egyszer... *Ismételten bólint, amikor arról beszél Hanna, hogy be kéne menni, és erre Chris is elkomolyodik egy kicsit.* - Be kéne menni. Húúú, de be kéne menni, mindjárt tíz, és az után kijárási tilalom. Szia! Kellemes pihenést! *Ezzel Chris és Lilith is besietnek a kúriába.* |
| | | Jenny Krissy Diák
Főkarakter : nikyta94@hotmail.com Hozzászólások száma : 278 Üzenőláda : Bárkivel szívesen játszok.
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jan. 23, 2009 5:45 pm | |
| *Jenny érkezik az udvarba, vállán kis daimonmadarával, Rasellel. A lány mint mindig, melegen van öltözve. Körbenézett, és nem nagy meglepetésre, senkit sem látott. Mivel nem akart álldogálni, leült egy padra. Jenny, mint mindig, már megint a holnapon agyalt.* | |
| | | Tiny Tinka Diák
Hozzászólások száma : 28 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jan. 23, 2009 5:54 pm | |
| *Tinka belép az udvarra és megpillantja Jennyt és oda megy hozzá.*-Szia.Hogy vagy?Jó újra látni.Foglalt ez a hely?*Kérdezte* -Nagyon csinos vagy.*Dicsérte a lány a barátnőjét.* | |
| | | Teodor Mihail Diák
Főkarakter : azakivolt@hotmail.com Hozzászólások száma : 710 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jan. 23, 2009 6:00 pm | |
| *Teó Tinka nyomában lohol mikor megérkeznek az udvarra. A fiú csöndesen követi a lány majd közben megpillantja ő is Jennyt.* -Szijasztok lányok, mi újság veletek? *Köszön majd kérdezi vidáman Teó a lányokat majd leül melléjük. Kényelmesen hátradől a padon mint mindig majd lesi a két lány szavait.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jan. 23, 2009 6:08 pm | |
| *Deyan érkezik az udvarra, kissé unatkozik. Mikor körbenéz, látja, hogy már hárman vannak ott, akik közül csak Teodort ismeri. Odamegy hozzájuk, és bemutatkozik az ismeretleneknek meg megszólítja Teót.* -Sziasztok! Deyan Dragomir vagyok, deridionos diákképviselő. *mondja, majd leül Teodor mellé.* -Mi újság, Teó? Hogy van Rami? *kérdi kíváncsian mosolyogva.* |
| | | Jenny Krissy Diák
Főkarakter : nikyta94@hotmail.com Hozzászólások száma : 278 Üzenőláda : Bárkivel szívesen játszok.
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jan. 23, 2009 6:13 pm | |
| *Jenny meglátta, hogy Tinka feléje lépkedt,majd hallotta a kérdést, és nyomban válaszolt.* - Szija Tinka. Hát, igazából jól vagyok. Csak ma valami szörnyűséges napom volt. Örülök neki, én is örülök, hogy újra látlak. Egyébként nem foglalt, nyugodtan leülhetsz.-*Majd Jenny kicsit meglepődött, hogy Tinka azt mondta neki, hogy "nagyon csinos vagy." Kicsit sokkolta a dolog, de azért jó szó kő kövön nem marad.* - Köszönöm Tinka. De nekem más a véleményem.- *Majd Jenny látta, hogy Teó közeleg, így megszólalt.*- Szija Teó. Semmi különös, csak ma valami szörnyűséges napom volt.- *Mondta Jenny észre sem vette Deyenát, de nyomban köszönt is neki.*- Szija Deyan.-*Azzal a társaságra pillantott.*
| |
| | | Tiny Tinka Diák
Hozzászólások száma : 28 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Jan. 23, 2009 6:24 pm | |
| *Tinka helyet foglalt majd ahogy társalogna Jennyvel észreveszi ő is hogy Teó közeledik*-Szia Teó..Hogy vagy?*Majd valaki ismét közeledik egy idegen*~hm őt még nem is láttam~*gondolta a lány.Ahogy közelebb jön köszönt neki is.*-Szerbusz.Én Tinka vagyok.*Mondta a lány majd mosolyogni kezdett* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |