Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 39 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 39 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 39 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 39 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 39 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 39 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 39 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 39 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 39 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 39 I_vote_lcapUdvar - Page 39 I_voting_barUdvar - Page 39 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Udvar - Page 39 I_vote_lcapUdvar - Page 39 I_voting_barUdvar - Page 39 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+23
Sarah Christina Keller
Katharina/Colette Adams
Christine Shavonne
Leonard Wyatt
Igor Volonyev
Leonard de Wandom
Katharina A. Lukevszky
Arabella Jagusia
Tara Nicole Grennie
Sarah Bington
Joyce Haworth
Teodor Angel
Olga Korovjova
Cirelin de Sovalon
Clare Petal
Anna Ivanov
Alexandra Sirov
Silmera Elanor Spelle
Anaze White
Jovan Vladislav
Jack Darkfield
Felaern Yhendorn
Celadine Leatherweed
27 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeSzomb. Nov. 17, 2007 6:21 am

First topic message reminder :

[Only admins are allowed to see this image]

A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek.

Az udvaron több pad illetve lugas és kisház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kisházak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...

Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeKedd Dec. 11, 2007 5:31 pm

* Lassú léptekkel érkezik az udvarra. csomagjai hevernek a földön ,és szemléli talál-e ismerős arcot ezen idegen vidéken*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeKedd Dec. 11, 2007 5:33 pm

*Kimért léptekkel érkezik az udvarra. Bokáig érő bőrkabátja mint mindig most is rajta van. Észrevesz egy idegen gyereket és odamegy hozzá*
-Üdv nálunk.A nevem Tony Cascada. Holtak őreis. Még új vagy igaz? Mikor érkeztél. Van már szobád?
Vendég
Vendég

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeKedd Dec. 11, 2007 5:35 pm

*Lorelai jön ki a kúria kapuján Összehuzza kabátja cipzárját, maj elindul kifele az udvar mélyébe hogy szívjon egy kis friss levegőt*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeKedd Dec. 11, 2007 5:38 pm

*észreveszi,hogy valaki megszolitja őt*
-Tiszteletem tony!fején találta a szeget,igen új vagyok!nevem:Igor Kaszkarov,de szolitson Igornak!Örülök,hogy látom,még nincs szobám!
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Főkarakter : renikee2@citromail.hu
Hozzászólások száma : 4037
Kaszt : Udvar - Page 39 Jos
Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...

Titulus: Dilibogyóó Lyrával^^

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeKedd Dec. 11, 2007 5:40 pm

*Jane ment ki az udvarra, és Laylát kereste, de sajnos nem találta...
~nem baj, majd beszélek vele később.
*Azzal odasétált egy padhoz, elővette a kedvenc könyvét, és olvasott.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeKedd Dec. 11, 2007 5:41 pm

*Kicsit elmosolyodik a fiun de jó modorunak találja, rámosolyog majd kezet fog vele*
-Remélem jól fogod magad érezni nálunk, és kérlek hagyd a magázódást. Szólits csak Tonynak. Ami meg a szobát illeti Kövess. Azt hiszem tudom hova osszalak be.Ha fáradt vagy csak nyugodtan pihenj le ott*
*Ezzel elindul Igor előtt hogy mutassa neki az utat*
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeKedd Dec. 11, 2007 5:42 pm

*hirtelen egy új fiút pillantott meg az udvaron. odament hozzá és bemutatkozott.
-szia Jane vagyok. Még nem láttalak itt, mikor érkeztél?
*majd szépen mosolygott, várva a fiú válaszára*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeKedd Dec. 11, 2007 5:44 pm

*Lee megunta a kúriában a várakozást ezért bőröndjével eggyüt lesétál az Udvarra.Egy kék kabát van rajta.Először sétállgat egy kicsit nézelődik keresne egy olyan embert aki eligazíthatná őt.Mivel a bőröndök nehezek ezért elég lassan halad.Szegény nagyon el van veszve csak a nevét tudja meg azt hogy bestiamester.Majd egyszerre feltűnik neki egy kisseb tömeg.Nagy nehezen odalépked a bőröndökkel majd amikor elég közel ért a csoporthoz lerakja majd odamegy hozzájuk köszön bemutatkozik amdj útbaigazítást kér.Reméli hogy tudnak neki segíteni*
-Sziasztok én új vagyok most érkeztem és a nevem Lee Hansang.Szeretnék kérni egy szobát ha lehet.Tud nekem valamelyőtök segíteni?
*Végig jókedvűen és félhangosan mosolyogva beszélt.Neki eza stílusa így a diákok vagy megszokják vagy nem.Közben azért kicsit elhalványodik a mosolya mert most reménykedp szemekkel néz a csoport tagjait*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeKedd Dec. 11, 2007 5:46 pm

*Lory miközben sétál az udavor énszrevesz egy csoportot, ahol egyre többen és többen leszenek. A csoportot Tony Janet és köztük két új diák alkotta. Hát mi mást tesz mint odamegy hozzájuk*
-Sziasztok. Lorelai Smith vagyok.-
*mondta Lory majd kedvesen mosolygott rájuk*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeKedd Dec. 11, 2007 5:50 pm

*Mikor vissza pillant a lány már sehol.*
-Na.*mondja magának és elindul visszafele.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeKedd Dec. 11, 2007 5:51 pm

*a fiu vissza mosolyog és igy szol*
-igen Jane még uj vagyok kb öt perce érkeztem Igornak hivnak! leköteleznél ha igy szolitanál
*majd a másik taghoz fordul és üdvözli őt*
-Üdv. Igornak Hívnak és én is most jöttem
Vendég
Vendég

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeKedd Dec. 11, 2007 5:51 pm

*Lee figyelmesen végighalgatja a fiút és a láynt is majd ő is válaszol*
-Redben Tony.*Mondja mosolyogva majd a láynhoz fordul*Ahogy mondtam most érkeztem.*Mondja mosolyogva a lánynak majd hirtelen eszébe jut a fogadlama.Gyorsan utoléri Tonyt majd eléje sétál.Kezeit összefonja madj elmodnja hogy mit szeretne*
-Kérlek légy a mesterem.Kérlek taníts engem mester.Szükségem van nagy tudásodra.Kérlek ha nem segítesz nekem végem.Fogadj tanítványodnak és taníts kérlek.
*Mondja könyörögve.Reméli hoyg a fiú elfogadja afelkérést és holnap már eggyüt tanulhatnak.Ha mégsme így lessz hatalmasat fog csalódni.De ahogy a fiút nézi felcsillannnak szemei.Látja a fiúban azt a csodás sugárzó tudást.Reméli nem hagyja őt cserben.A másik fiúval most nem foglalkozik biztos hallota már a nevét ezért nem fog megitn bemutatkozni*

A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Dec. 11, 2007 5:58 pm-kor.
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Üzenőláda :

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeKedd Dec. 11, 2007 5:55 pm

-na és,hogy tetszik a suli? ismersz már valakit? melyik szobában vagy?
*gyorsan elhadarta mondandóját, és csak a fiúra figyelt.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeKedd Dec. 11, 2007 5:57 pm

-Sziasztok!*köszön Kata, mikor az udvarra lép.Sok
ismeretlen alakot pillant meg.Elsétál egy padhoz és leül.Nagyon
szemléli az ott jelenlevőket.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeKedd Dec. 11, 2007 5:58 pm

*Mikor meghallja a mester szór akkor megfordul és odamegy Tonyékhoz.*
-Á Tony most már mester vagy.*mondja mosolyogva és kérdez valamit.*
-És minek leszel a mestere?*kérdezi mert nagyon kiváncsi lenne rá.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeKedd Dec. 11, 2007 6:01 pm

*Kata látja, hogy nem veszik komolyan ezért feláll.Elhatározza,hoy meglátogatja Kathiet.El is indul a kúria felé*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeKedd Dec. 11, 2007 6:02 pm

*Igor kissé zavarba jön a gyönyörű hölgy láttán,de erőt vesz magán és válaszol*
-eddig nincs gond a sulival,még nem ismerek senkit,de téged szivesen megismernélek!
a szobámat most intézik
*figyelmesen várja a hölgy válaszát*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeKedd Dec. 11, 2007 6:03 pm

*Tony fellteszi a kezét és ellép lee-től, és akkorát nevet hogy lehet hogy meglepi kicsit Lee-t*
-Figyelj én csak egy prefektus vagyok és nem tanár,tehát nem tudlak tanítani. És ha megbocsátotok Igorral kéne foglalkoznom, mert ő az én szakomhoz tartozik tehát kérlek keresetek egy szakbelit mert én csak a saját szakbelimmel foglalkozhatok.
*Igor felé fordult*
-akkor mehetünk fiatal úr?
*A többiek felé fordul*
-Kérlek bocsássatok meg de ma kicsit fáradt vagyok, biztosan azért vagyok kicsit ingerültebb.
*Ha Igor követi elvezeti a hálójához, de közbe Kristóf felé fordul*
-Szia Kristóf. eddig nem tudtam ról de szerintem a szavak mestere*Mondja mosolyogva*
Jane Scott
Diák
Jane Scott

Üzenőláda :

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeKedd Dec. 11, 2007 6:03 pm

-ennek nagyon örülök, ugyanis én is nemrég érkeztem.
*mondja kissé elpirulva.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeKedd Dec. 11, 2007 6:09 pm

*Lee elkeseredik Tony szavaira.Nem gondolta volna hogy ez lessz.Amilyen forrófejű rögtön nekirontott volna de most valami visszafogta.Most megitn felemeli a bőröndjeit nagy nehezen elindul majd biccent az Udvaron lévőknek és nagy nehezen elplattyog a hálójához.Elég sokáig tarthat mivel a bőröndöl nehéz haladni.Elmegy dehát a vendégszobába ott peddig elmeyg aludni sok ovlt neki ez az utazás örül neki hogy végre megérkezett és hogy tud egy kicsit pihenni.Majd holnap viszotn keres egy szakjához illőt metr Tony azt mondta hogy oylanok mjd foglalkoznak vele.Reméli fog is talállni és holnap már az új ágyikójában szundikállhat*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeKedd Dec. 11, 2007 6:11 pm

*Lory mivel már nem gyöz toporogni az udvaron úgy dönt, bemegy a kuriába hogy egy kicsit felmelegedjen*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeKedd Dec. 11, 2007 6:14 pm

-És én???*kérdezi mert mindenki úgy ott hogyta mind ha nem is lenne.Így hát ő is elkezd befelé battyogni.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeKedd Dec. 11, 2007 6:15 pm

*Igor értetlenül és ingerülve néz Tonyra a várakozás miatt,de elövveszi uriember
stilusát és elindul egy sunyi mosolyal az arcán Tony után*
-követlek Tony,tehetek mást?
*szol gunyosan*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeKedd Dec. 11, 2007 6:25 pm

*Utközben megfordul és ha már Mira nem ment elvele a mocsárba akkor elmegy egyedül,de még vár hátha jön valaki és vele jön.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitimeKedd Dec. 11, 2007 6:25 pm

*Tony érkezik az udvarra. Bőrkbátját lebegteti a Szél. Körül néz de nem lát senkit pedig most jól jönne a társaság, agya folyamat gondolkozik, megpillantja Kristófot és oda megy hozzá*
-Bocs Kristóf hogy csak ugy magadra hagytalak de dolgom volt. Mit csinálsz?
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 39 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 39 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
39 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: