Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+131Moyra McFarland Jessa McFarland Sheena McFarland Crystal Ravenwood Szurdok ősi szelleme Fleur Isabelle Trender Cornelia Donata Chiyori Kiryuu - archiv Anne Holiday Driana Stardew Nathaniel Ravenwood Anna Ivanov Tomhail Iliya Mikhail Mira Rose Sepp Dierk Olívia Springfield - Alli Victoria Dewey Teodor Angel Sarah Christina Keller Wayne Lazarus Shahrivar Liliya Darina Kevin Rott Elena Angel Cirdan Arahael Heidi Hollenberger Samantha Troops Nargile Ljubjana Loirens Ceronin Kyoko Tsuki Shiwo Altolos Galoneth Gentleberry Patrick Baker David Grivalt Samuel J. Colwell Nicolas Demerest Steven Grivalt Loreen M. Lynette Blanche Ravenwood-archiv Cyprian Drest Sylvia Ramondova Cirelin de Sovalon Phionella Amberessus Ivona Ivanovna Nymphadora Do'Urden Berker Mikolaj Taira Tjerd Kyo Nobory Valeriel Ravenwood Sean Randy Zealot Meriel Ravenwood Leona Arts Anna Svetlana Nikorina Grozda Elizabet Kingston Gabriella Collie Kaen el Jericho Crissy de Vontier Rose Emily Scott Timothy Waylan Andrew Worthington Laima O'relle Wanda Dorcas Gloria Kalifa Manson Anaze White Bella Stackhouse Rebeca Carlenis Sophie Michelle Darkrain Jack Wine Rose Leanders Lara Wilhelmine Fred Jackson Játékmester Belsirion Ayla Madyzyn Emily Kyra Beawer Samantha Cyen Elesmery Cerridwen Paderau Afon Arabella Jagusia Rowan Stanford - archiv Safira Desierto Aaron Drawer - Allidon Anastazia Drawer Lionel Estrax - arhiv Katerina Shezhana Varvara Toma Grigor Anton Clémence Aurora Moonbeam Lilyana Yordana Anabella Stepp Nagy Klaudia Samanta Marietta Grace Neverwood Maria Love Pierre Bontavier Hallbjörn B. Laxness Natalie Depp Han Jaejoong Varvara Éclair Lagarde Gwen Janessa Kingstone Lara Corvin Miranda Wilson Angelina Mary Black Eligio Lance Jens Tichaon Kalandmester Alexandra Sirov Ariadné Tanith Torina Foster Synerella DeLalune Domajan Gurskovity Vanessa Mantova Jack Darkfield Zac Leaving Concordia Xanto Amaril Gwyneth Laura Wylee Rupert Rankle Makoto Haruko Viktorya Rada Ashley Christable Melanie Satchel Marina Raya Joe M. Renaldo Andrey Bogdan Edward Freeze George Darkrain - archiv Rayko S Dragomir - archiv Drékulusz Kluszenov Kynger Iwood Carina Foster David Branson Sofija Darina M. Snjezana Sidney Moore Behrooz Jahrom 135 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Behrooz Jahrom Nem Játékos Karakter
Hozzászólások száma : 104 Kaszt : Üzenőláda : Saira
Ne adj szívet, melyet nem fogadhatnak el.
| Tárgy: Udvar Szer. Jún. 24, 2009 7:12 pm | |
| A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek. Az udvaron több pad illetve lugas és kis ház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kis házak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre... Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.[Only admins are allowed to see this image] | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 24, 2009 7:13 pm | |
| *hirtelen felpattan * Mennem kell viszlát Ariana . Viszont látásra bácsi . *csettint egyet hogy a macska kövesse és zaklatottan elrohan* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 24, 2009 7:25 pm | |
| *Látva, hogy Amaranta mindjárt sír, kissé megijed, és átkarolja a lány vállát.* - Nyugiii, semmi baj! A szakkör nem kötelező, az csak szórakozás. Én sem voltam, és kíváncsi voltam, milyen volt, de eddig még nem találkoztam senkivel mióta vége van, és mástól nem tudtam megkérdezni. *Reméli, hogy meg tudja nyugtatni a lányt, viszont az felpattan és elrohan, Ariana pedig csak pislog...* - Oké... Szia... *Aztán fordul vissza a gondnokhoz, és annak magyarázatát hallgatja, majd bólint, hogy érti. A következő szavakra csak mosolyog. Képletesen érti, nem gondolja, hogy a kviddicsről van szó, és hogy az öreg valóban hajkurászta a felhőket fénykorában. Végül egy sóhajjal feláll, és rámosolyog a bácsira.* - Én szerintem bemegyek, akár lesz eső, akár nem. Nem sokára tíz óra, meg a lökött unokatesómat is meg kéne keresni, hogy mit szólt az ajándékhoz amit az ágyára csempésztettem... Viszontlátásra! *Kicsit meghajol, majd a padról leugró vadmacskával távozik, a mókust felkapva.* |
| | | Behrooz Jahrom Nem Játékos Karakter
Hozzászólások száma : 104 Kaszt : Üzenőláda : Saira
Ne adj szívet, melyet nem fogadhatnak el.
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Jún. 24, 2009 7:29 pm | |
| -A viszont látásra. *nem is mond többet, csak int a távozó leány után, miközben kissé elrévedez a múltján töprengve. Kis ideig figyeli, ahogyan fent cikáznak a villámok, a madarak egyre lejjebb suhannak, végül eltűnnek a horizonton, majd újabb dörgés következik.* -Jó, jó, megyek már, megyek! *kiált fel a mennydörgő égnek, majd feláll, felkapja szerszámait, és pipáját eltéve, miután eloltotta persze, beindul a Kúriába, had esse ki magát az eső.* | |
| | | Sidney Moore Segédtanár
Hozzászólások száma : 83 Kaszt : Üzenőláda : "Amikor az élet száz okot ad arra, hogy sírj, mutass fel ezer okot arra, hogy mosolyogj (:."
I could really use a wish right now ... <3
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jún. 25, 2009 8:38 am | |
| *~ Túl unalmas. Túl nyomasztó.~* gondolja, miközben nagyokat lépked az udvaron. Még reggel van, nagyon nem futkároznak a diákok - szerencsére. Ma kivételesen nem talár volt rajta, hanem egy kék farmer meg egy fehér felső. Táskája ma nincs nála, mivel semmi célja nincs, hogy merre menjen. Óvatosan körbenéz, majd lehuppan egy padra. Morog tovább, halkan, mivel már unja. Azt szeretné, ha már tanítás lenne, vagy hasonló. Igen, tanulni szeret. Jobban szeret, mint unatkozni.* | |
| | | Sofija Darina M. Snjezana Diák
Főkarakter : micuska172@gmail.com Hozzászólások száma : 282 Kaszt : Üzenőláda : ~Minden új nap egy új remény~
Ha játszani szeretnél, akkor írj nyugodtan
Ha infó érdekel álmodói személyemről:Tükörkép
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jún. 25, 2009 8:47 am | |
| *Frusztráció... Igen, leginkább ez jut eszébe a barna lánynak, ha már se egy könyv, se maga a természet lágy öle, de még a szép idő is elkedvteleníti. Nem tudja, hogy miért érzi magát ilyen pocsékul, és egyáltalán minek hagyja ott a pihe-puha ágyat, hiszen legszívesebben a fejére húzná a takarót és elsüllyedne iszonyú mélyre. De nem lehet, mert ha nem jut levegőhöz megfullad. Hiszen az ablakon betoluló napfény és friss - üdének hitt szellő nem tudja pótolni a kint mászkálás alatt magába szívott éltetést. Teli is szívja tüdejét, de mivel nem nagyon akar mozgólodni semerre se igazán, most beéri az udvarral és helyet akar magának keresgélni, amikor a múltkori arcról ismerős lányt pillantja meg. Szabad mellette a hely, így szó nélkül leül, bármily rosszalló pillnatásokat is fog begyűjteni magának.* - Emlékszem rád a múltkorról - *csak ennyi, most kár lenne azt mondani, hogy szép reggelt, mert nem az, számára nem az, még ha az idő győzködni is próbál, hogy minden mily csodás. De az idő most az unalmát nem tudja megfordítani. És még egy könyv sincs, egy kedvező könyv, amibe belefúrhatná szemeit.* | |
| | | David Branson Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 899 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jún. 25, 2009 8:50 am | |
| ~Értem mért nem engedi sosem anya,hogy csokit egyek reggelire...~*állapítja meg mert iszonyúan csikar a hasa és ráadásul még Rex is futkározós kedvében van.*~Hihetetlen milyen makacs tudok lenni..hiába mondták otthon is,hogy az édesség nem reggelire való...~*Fájdalomtól eltorzult arracal ér ki az udavarra ahol leveszi a pórázt RExról..* -NE menj messzire..ne hogy az legyen mint a múltkor..*?ég mindíg látszik a kutya sebe de már nem vészes...ahogy két lányt pillant meg próbálja kicsit eltülntetni a fájdalmat az arcáól..kissebb-nagyobb sikerrel..* -Sziasztok!Angel Nedely vagyok ti?*Kérdezi mosolyjogva...és közben németjuhásza után néz...* | |
Hozzászólások száma : 83 Kaszt : Üzenőláda : "Amikor az élet száz okot ad arra, hogy sírj, mutass fel ezer okot arra, hogy mosolyogj (:."
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jún. 25, 2009 8:59 am | |
| *Nem kell sokáig egyedül, magában buffogjon, mert egy ismerős lány jelenik meg az udvaron.*- Szia. Igen, emlékszem, a madárházban találkoztunk, igaz? * kérdezte kissé bizonytalanul. Arréb nem kell ülnie, mivel pont a pad közepére huppant le, és ezért van hely bőven mind a két felén. Pár perc múlva kiálltásokat hall. Felpillant és egy ismeretlen lány áll előttük.*- Szija. Sidney Moore. Szép a kutyád.* jegyzi meg halkan, de így is siker1↔lt megtörnie a nyomasztó csendet.* | |
Főkarakter : micuska172@gmail.com Hozzászólások száma : 282 Kaszt : Üzenőláda : ~Minden új nap egy új remény~
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jún. 25, 2009 9:09 am | |
| *Élvezné ő a napsütést is, de persze itt a kicsit árnyékba forduló pad alatt most tökéletesen elvan és meresztheti nagy barna szemeit a külvilágra. Hiszen mit csináljon, amíg válaszol a másik? De legalább nem fog unatkozni, bár az unalomköb lehet még akkor is marad, ha társaságot kap. Olyan kis életunt lett mostanában a törpi-lány, ami lehet a vizsgák miatt is van részben, de ez már nem normális, hogy semmi se érdekli. A hirtelen feltűnő újabb személy az, aki töprengéséből kiszakítja, így egy mosolyt varázsolva arcára felel a bemutatkozásra. A másiknak utána is ráér válaszolni.* - Sofija Darina Melanie Snjezana- *na most jegyezze meg valamelyik keresztnevét a németjuháhoszos csajszi, addig meg ő megkörmöli, azaz beszélőkéjét használva megmondja a másiknak a reakcióját.* - Igen, ott, de csak egy bemutatkozásra futotta, sajnálatos módon. Most nem akarsz menekülni előlem? - *na igen, mert neki totál úgy jött le a dolog, hogy amikor ő a színre lépett a másik kettő lelépett, így már nem tudja, hogy hova is tegye a szimpatikusságot magában. Kicsit közben arébb csúszik, hátha az új jövevény is akar magának helyet.* | |
| | | David Branson Diák
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jún. 25, 2009 9:19 am | |
| ~Sofi Nina Melinda Eztana~*Próbálja magában elmondanii a lány a nevét...* -Nem lenne baj ha csak Sofinak hívnálak?*Kérdezi mert már a nevéből csak erre emlészik..* -Köszönöm...Rex a neve...nem rég hoztam a suliba.*NA ja nem rég csak fél éve...Angelnek mindíg is komoly baja volt az időhatározással ez most sincs máskép.*~Milyen bőbeszédű társasáság...~*Állapítja meg mivel a folyton csend van...a hasa még mindíg iszonyúan fáj...de próbál nem törődni vele...Rexet keresi a szemével...és meg is látja az egyik fa tövében űsöl.*~Ezért kellett nekem lehoznom...hogy aludjon..nem hogy fent aludt volna ahelyett ogy felkeltett...~*Mérgelődik és azon töpreng hogyan lehetne jobb kedvre deríteni a gyászos társaségot...* | |
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jún. 25, 2009 9:26 am | |
| *Sofija szavaira meglepődött, nagyon is.*- Figyu, mi nem miattad tűntünk el, mennünk kellett. Ennyi.* morogja, majd le is zárta a témát. Egyetértek, nem bőbeszédű a társaság.*-Mióta vagytok itt? Amúgy Allidonosok vagytok mindketten?* kérdezte, mivel ezt még nem is tudja.*- Honnan jöttetek amúgy?* kérdezte, bár biztos volt, hogy Sofija nem britt, de Angel lehet az.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jún. 25, 2009 9:40 am | |
| - Dehogy, azon lepődtem volna meg, ha mind a három keresztnevem megjegyzed - *pillant fel egy mosollyal együtt, majd tépelődik egy kicsit, hogy a másik részről érkezett válasznak örüljön-e vagy ne. De elvégre maga se tudja, hogy miért volt a hirtelen lelépés, így fejbólintással elfogadja a feleletet. Elvégre bárkinek bármi közbe jöhet bármelyik pillanatban. Aztán persze hagyja, hogy bekebelezzék az események árjai. Elvégre vannak pillanatok, amikor nem szívesen beszél, inkább annak örül, ha őt faggatják. És ez is most egy ilyen helyzet, és persze, hogy nem kerüli ki a kérdéseket.* - A második tanévemet gyűrtem le és remélem le is fogom tudni a vizsgák után - *nyel egyet a szóra, mert így agya újra akörül jár, hogy készülni és tanulgatni kéne, hiszen még nem végzett mindennel. Sajnos ez van, ha az emberben felülemelkedik a lusta-hajlam.* - Igen, Allidonos vagyok és Oroszországból származom, de mióta ide felvételt nyertem már letelepedtünk egy közeli helyen a családommal. - *ennyi bőven elég az élettörténetből, bár mesélne ő szívesen a sötét időszakról is, de most nincs kedve. Annyira, nincs, hogy fel is áll és kifogásként felhozva, hogy neki tanulnia kell lelép a terepről. Majd ha jobb kedvében lesz talán még összefut a lányokkal, akik nem fogják leírni magukban a mostani viselkedése miatt.* | |
| | | David Branson Diák
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jún. 25, 2009 9:49 am | |
| ~Nekem is elkéne mennem...a hasam...~*Jajgat és követné a lány példáját,de nem akarja megbántani Sindey...* -Én egy New York melleti faluból jöttem és Allidonos vagyok*Mondja...most veszi észre,hogy Rex idejött mellé...talán most meg tud lépni...de nem az szemétség lenne azt hinné a lány,hogy miatta ment el mindenki...neki meg amúgy sincs jobb dolga.*~Vajon mi lehet Tappancsal...~*ez a gondolat nem hagyta nyugodni este sem...*~Majd estefele megnézem...~*hatoroza el és megsimogatja Rexx fejét..* | |
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jún. 25, 2009 9:52 am | |
| -Értem, ügyes, sok sikert a vizsgákhoz!* kiálltja a lány után kedvesen, majd az ottmaradt lányra pillant.*- Jó lenne, ha anyáék is itt laknának. Közelebb. Bár nem panaszkodom.~* gondolta, majd kissé megrázta fejét.*- New York. Szép hely.* közli mosolyogva, majd fel is pattan. *- Ne haragudj, de nekem is mennem kell. Örültem. Remélem még találkozunk.* motyogta, majd megsimogatta a kutyát és elindult a Kúria felé.* | |
| | | David Branson Diák
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jún. 25, 2009 10:07 am | |
| -Aha szép*Mondja unottan majd mikor elmegy a lányő is rákapcsolja Rexre apórázt és ellindulnak a kúria felé.*
| |
| | | Carina Foster Diák
Hozzászólások száma : 33 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jún. 25, 2009 3:24 pm | |
| *A nap már lemenőben van az erdő mögött. Az árnyak kezdenek megnyúlni, de a kora nyári időjárás még mindig kellemesen melegíti a levegőt. Carina rövid farmer shortban, és fehér, virágmintákkal díszített blúzban jelenik meg. Könnyű viselet. Szandálja bőrből készült. Az udvarra lép, ahol néhány diák lézeng még rajta kívül. Néhányan beszélgetnek, mások a Nellondban vásárolt holmikat mutogatják. Ő maga nem tervezett most semmit. Gyorsan körülnéz, majd az oldalán lógó tarisznyából kivesz egy szem mogyorót. Megtöri a kezében és majszolni kezdi. A kút mellé ül a földre, hátát a töredező peremhez támasztva. Lábait felhúzza, s némán nézi, mogyorót majszolva ahogy a nap vörös sugarai narancssárgára festik a kúria ablakait* | |
| | | Kynger Iwood
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 413 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jún. 25, 2009 3:41 pm | |
| *Kynger a hálójából egyenest az udvarra cammog. Kezeiben fagyott gyúrmát szorongat és próbálja felmelegíteni. Annyira leköti a mugligyúrma hogy közben észre sem veszi az előtte üldögélő lánykát, és át is esik rajta. A földre zuhanva megüti kicsit magát, de ez most egyátalán nem foglalkoztatja faláll, megfodul, és a lány felé néz. -Jólvagy? Nemesett bajod? *Kérdezi a lányt közben a szorongatott gyurma győzölögve fojik ki az ujjai közül és csöppen a földre.* | |
| | | Carina Foster Diák
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jún. 25, 2009 3:46 pm | |
| * Deja vu. Mint általában, ha az ember elmélyed valamiben. Jelen esetben ő a mogyoró evésének művészetében, a fiú pedig a... Még nem is látja igazán. Mindenesetre a srác, aki az imént méltóztatott teljes súlyával átesni rajta, és előtte alaposan megrúgni a sípcsontját, nagyon ismerős neki. Zsibbadó lábbal támaszkodik fel ülő helyzetbe* - Semmi bajom* nevet.* -Nem találkoztunk már valahol? Mintha már dumáltunk volna* mondja szemöldökét összehúzva. Majd mint egy őrült rácsap a kiömlött mogyoróra, ami nem csak mogyoróhéj. Nem hagyja kárba veszni a finom csemegét, s amint minden menthetőt visszatuszkolt kis táskájába, ami persze csak mogyoróval van tele, a földre mutat* - Nem ülsz le?* s kezében egy marék mogyorót nyújt a fiú felé. Körülötte pedig már tetemes mennyiségű héj gyűlt össze* | |
| | | Kynger Iwood
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jún. 25, 2009 4:02 pm | |
| *Megdöbben a lány hirtelen kalapács mozdulatán. Majd a felé nyújtott maréknyi mogyoróból elvesz egy szemet. Leül a földre mint azt javasolták neki. Lerakra a a mogyorót a földre és egy csapó mozdulattal rávág egyet.* -Énis szeretm *Moolyog és a mogyi belsejét elkezdi majszolgatni a héját pedig elkezdi szorongatni.* | |
| | | Drékulusz Kluszenov
Főkarakter : holdmano21@hotmail.com Hozzászólások száma : 80 Kaszt : Üzenőláda : Komoly gondolkodó.
Semmit mondás mestere.
Nem valami vidám.
Hidegvérű és harcias.
A harcokban könyörtelen.
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jún. 25, 2009 4:08 pm | |
| *Drekulusz érkezik és szökőkúthoz siet és egy kő alá tesz valamit. Majd meghal egy fura hangot és hátra pördül. Ketten ülnek nem messze tőlük.De még nem vették észre őt.*
A hozzászólást Drékulusz Kluszenov összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jún. 25, 2009 4:15 pm-kor. | |
| | | Carina Foster Diák
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jún. 25, 2009 4:12 pm | |
| *Ülnek, nem állnak, mert ülve kényelmesebb enni a mogyorót.* -Képzeld, tegnap összefutottam Pumuklival az ebédlőben* meséli nagy lelkesedéssel* - Te tudod hogy ki az? Egy mugli mesékben szereplő kobold, vagy manó, kis vörös haja van, de nagyon kis édes, nem tudtam hogy valójában is létezik* Majd újabb mogyorószemeket kezd el majszolni.* -Áu!* Egy kis mogyoróhéj csúszott be a körme alá. Sziszegve próbálja megszabadítani magát a kellemetlenkedő szilánktól, miközben hátra hajítja a kezében tartott mogyit, ami nagy valószínűséggel eltalálja Drékuszt, hiszen nem tudja hogy ott van mögöttük* - Amúgy Caina vagyok. És te kérdi, mielőtt a fogával próbálná kiszedni a kis szálkát* | |
| | | Kynger Iwood
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jún. 25, 2009 4:38 pm | |
| *Értetlenkedve hallgatja a lányt amit pumukliról mesél és nem teljesen biztos benne hogy egészen magánál van-e a mogyoróevő.* -Halllottam róla igen... Dee... Minden renben? Ugyértem... szóval... jólérzed magad? *Mosolyogva próbálja megtudakolni diáktársa józanságát. Majd ő is bemutatkozik.* -Én Kynger Iwood vagyok asszem. *Továbra is mosolyog és megpróbálja visszatartani magát hogy el ne kezdjen röhögni Carinán.* | |
| | | Drékulusz Kluszenov
Főkarakter : holdmano21@hotmail.com Hozzászólások száma : 80 Kaszt : Üzenőláda : Komoly gondolkodó.
Semmit mondás mestere.
Nem valami vidám.
Hidegvérű és harcias.
A harcokban könyörtelen.
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jún. 25, 2009 4:45 pm | |
| *Drekulusz egy ütéssel kivédi a repülő mogyorót. Majd a két földön üllő elé lép..A maga 197cm a két üllő felé magasodik. Rájuk néz és vidám lány meséjén el vigyorodik* - Sziasztok Drekulusz vagyok. És bennetek kitt tisztelhetek? - Amúgy ha Pumiklin meglepődsz néz el Erdélybe ott tanyázik Sündörgő Vadkan az se mindennapi lény. | |
| | | Carina Foster Diák
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jún. 25, 2009 4:51 pm | |
| *Carina nem bírja tovább. Kynger úgy néz rá, mint arra, aki most szabadult a zárt osztályról* -Én se hinném el magamnak, ha nem lettem volna ott* neveti el magát, s szeméből egy boldogságkönnycsepp csordul ki, hasát fogja, úgy rázkódik az egész teste. Majd egy hatalmasra nőtt fiú lép hozzájuk.* -Bocsi, nem értettem a neved* mondja még mindig kuncogva, amitől a füle is bedugult néhány pillanatra. majd egy fél perc, és már csak a széles vigyor marad vidám arcán* - Hogy Mit mondtál? Milyen Csürdüngölő van Erdélyben? Kérdi nagyra nyílt szemekkel, s közben, merthogy haja széthullott a copfból, gyorsan rendbe szedte frizuráját, hogy emberien fessen. Idő közben a Nap még lejjebb csúszott a láthatáron, s az árnyékok még inkább elnyúltak. Így megy ez már csak a hegyek között, hiába van nyár.Közben kiszór a földre egy kupac mogyórt, s int a fiúknak, egyenek bátran* | |
| | | Kynger Iwood
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jún. 25, 2009 5:05 pm | |
| *Kynger értette a srác nevét és be is mutatkozik.* -Hello Kynger. Vagyis... Hello. Kynger. *Vigyorog magán majd feltápázkodik mivel úgy tartja férfiasnak ha két fiú kezet is fog. Majd kezét nyújtja a fiú felé.* -Ő Megkérdezhetem hogy mejik évfolyamon vagytok? Nagyon második-harmadiknak látszotok. Legalábbis te Drékulusz. *Kynger a maga 168 cm ével néz fel a fiúra.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |