Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+131Moyra McFarland Jessa McFarland Sheena McFarland Crystal Ravenwood Szurdok ősi szelleme Fleur Isabelle Trender Cornelia Donata Chiyori Kiryuu - archiv Anne Holiday Driana Stardew Nathaniel Ravenwood Anna Ivanov Tomhail Iliya Mikhail Mira Rose Sepp Dierk Olívia Springfield - Alli Victoria Dewey Teodor Angel Sarah Christina Keller Wayne Lazarus Shahrivar Liliya Darina Kevin Rott Elena Angel Cirdan Arahael Heidi Hollenberger Samantha Troops Nargile Ljubjana Loirens Ceronin Kyoko Tsuki Shiwo Altolos Galoneth Gentleberry Patrick Baker David Grivalt Samuel J. Colwell Nicolas Demerest Steven Grivalt Loreen M. Lynette Blanche Ravenwood-archiv Cyprian Drest Sylvia Ramondova Cirelin de Sovalon Phionella Amberessus Ivona Ivanovna Nymphadora Do'Urden Berker Mikolaj Taira Tjerd Kyo Nobory Valeriel Ravenwood Sean Randy Zealot Meriel Ravenwood Leona Arts Anna Svetlana Nikorina Grozda Elizabet Kingston Gabriella Collie Kaen el Jericho Crissy de Vontier Rose Emily Scott Timothy Waylan Andrew Worthington Laima O'relle Wanda Dorcas Gloria Kalifa Manson Anaze White Bella Stackhouse Rebeca Carlenis Sophie Michelle Darkrain Jack Wine Rose Leanders Lara Wilhelmine Fred Jackson Játékmester Belsirion Ayla Madyzyn Emily Kyra Beawer Samantha Cyen Elesmery Cerridwen Paderau Afon Arabella Jagusia Rowan Stanford - archiv Safira Desierto Aaron Drawer - Allidon Anastazia Drawer Lionel Estrax - arhiv Katerina Shezhana Varvara Toma Grigor Anton Clémence Aurora Moonbeam Lilyana Yordana Anabella Stepp Nagy Klaudia Samanta Marietta Grace Neverwood Maria Love Pierre Bontavier Hallbjörn B. Laxness Natalie Depp Han Jaejoong Varvara Éclair Lagarde Gwen Janessa Kingstone Lara Corvin Miranda Wilson Angelina Mary Black Eligio Lance Jens Tichaon Kalandmester Alexandra Sirov Ariadné Tanith Torina Foster Synerella DeLalune Domajan Gurskovity Vanessa Mantova Jack Darkfield Zac Leaving Concordia Xanto Amaril Gwyneth Laura Wylee Rupert Rankle Makoto Haruko Viktorya Rada Ashley Christable Melanie Satchel Marina Raya Joe M. Renaldo Andrey Bogdan Edward Freeze George Darkrain - archiv Rayko S Dragomir - archiv Drékulusz Kluszenov Kynger Iwood Carina Foster David Branson Sofija Darina M. Snjezana Sidney Moore Behrooz Jahrom 135 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Behrooz Jahrom Nem Játékos Karakter
Hozzászólások száma : 104 Kaszt : Üzenőláda : Saira
Ne adj szívet, melyet nem fogadhatnak el.
| Tárgy: Udvar Szer. Jún. 24, 2009 7:12 pm | |
| First topic message reminder :A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek. Az udvaron több pad illetve lugas és kis ház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kis házak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre... Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.[Only admins are allowed to see this image] | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Jún. 27, 2009 9:24 am | |
| *Giannina sétál ki az udvarra. az idő kellemes, így egy kis sétára adja fejét, mit el is kezd amint kilépett a kúria épületéből. A kikövezett megszokott úton halad, nyomában a szőrcsomójával ki elmaradhatatlan társa. Kezeit zsbébe duja s ráérősen pillog jobbra balra, hátha találkozik vagy felfedez egy ismerőst...* |
| | | Viktorya Rada Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 181 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Jún. 27, 2009 9:31 am | |
| *Viky úgy döntött,hogy egy sétát tesz az udvaron. Ismét mp4 lejátszójával a fülében indult,de természetesen szörnyikéje is ot ment mellette. Ahogy kiért az udvarra elindította Samantha Jade-től a Step Up című számot. Kis idő múlva ugyan azt kezdte táncolni amit tegnap. Ahogy megugrotta a rundelflick-hátraszaltót érezte,hogy nekiütközik egy kicsit valakinek. Ahogy meglátta a lányt,meredten nézte.*~Nagyon ismerős.~*Rámosolygott a lányra és beszédbe fogott.* -Szia Giannina,rég taliztunk! Mizu? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Jún. 27, 2009 9:36 am | |
| * Bámészkodó tekintete hamarosan felfedezett egy ismerős alakot. Csak azért alakot mert hátulról látta a lányt, ki bizonyára jó kedvében volt. egy ideig csendben nézte ahogy táncikál, de közben egyre közelebb ért hozzá. Ajkain kellemes, lágy mosoly játszadozott, egészen addig míg nem ütközött neki egy szaltó kíséretében. Bár nagyon nem ütötte meg magát és a mosoly sem lankadt, kellő képpen meglepődött azon hogy bocsánatot sem kért. ez a hangján is kiérződött kissé.* - Szia Viktorya!-*köszönt az alis lánynak, majd kissé távolabb állt meg tőle nehogy megint kedve legyen egy atrakcióhoz.* - Valóban rég találkoztunk. Nagy ez az iskola, az udvar és a birtok is, nem csoda ha egy ideig nem fut össze az ember.-*magyarűzta neki beletúrva hosszú fürtjeibe.* - Semmi különös, olyan szép idő van hogy gondoltam sétálok egyet. Te? Veled mi újság?-*érdeklődött a lány felől.* |
| | | Viktorya Rada Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Jún. 27, 2009 9:44 am | |
| -Bocsi az ütközésért. Én próbálok megnyugodni,mert nagyon idegesítő a szörnyike.*mondta vörös fejjel.*már azt is kipróbáltam,hogy valamit amit nagyon szeretett volna odaadtam neki,hogy elfoglalja magát,én addig meglógok. Ez működött is pár oercig, de aztán egyszer csak azt vettem észre,hogy valami a hátamon mászik. *Amint Viky befejezte mondandóját újra mosoly kerekedett az arcára.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Jún. 27, 2009 9:50 am | |
| *Elégedett pillantott a lányra, azért csak megérkezett az a bocsi.* - Nem történt semmi. Csak engem is váratlanul ért...-*nem számított rá hogy a leányzó erre a mutatványra készül. A helyzet ismerős volt neki, ő is megszenvedett a szörnyikéjével, kire most pillantott. Egy ideje nem tesz neki keresztbe, úgy látszik lenyugodott, bár ki tudja, kiszámíthatatlan a viselkedése, olykor még mindig belé bújik a kisördög.* - Kitartás Vik...lehet hamarosan megnyugszik, vagy feltalálják az ellenszerét. Eltudom képzelni mennyi bajod van vele.-*bólint együttérzően, majd kicsit másfelé terelte a témát.* - Egész nyáron a kúriában maradsz vagy esetleg tervezel hazalátogatást?-*kérdezi miközben lassan elindul a tervezett irányba, remélve hogy a lány követi.* |
| | | Viktorya Rada Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Jún. 27, 2009 9:54 am | |
| -Szeretnék hazamenni,csak az a bibi,hogy mikor idejöttem a családom kiköltözött Milánóba,de mindenesetre szeretnék hazalátogatni,de szerintem nem fog menni.*Mondta Viky szomorkás hangon.* -És te? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Jún. 27, 2009 9:58 am | |
| *Hallgatva a lányt, egyáltalán nem találta a találkozást oly lehetetlennek mint ahogy az kiérződött a hangjából.* - Akkor miért nem keresed fel őket ott? Mi ennek az akaálya?-*kérdezi, mert azért lehet mégsem oly egyszerű mint ahogy ő gondolja. A kérdésre bólogatni kezd, majd felel is.* - Igen, egy két hétre tervezem hogy hazatérek. A nagymamán nemrég került ki a koórházból, feltétlenül meg szeretném látogatni. Egy ideje levelet sem küldött, így nem tudom mi van vele. Kicsit aggódok.-*vallja meg szomorkásan, igaz ami igaz ő sem hívja vagy ír neki, de ami késik nem múlik.* |
| | | Viktorya Rada Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Jún. 27, 2009 10:02 am | |
| -Csak az a második bibi,hogy anyukám amikor kicsi voltam autóbalaestben súlyos agykárosodást szenvedett és néha rájön,hogy innen muszály elköltözni. Tehát nem tudom,hogy hol vannak. *Viky felnézett az égre,a nap annyira belesütött a szemébe,hogy megszédült és el is esett.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Jún. 27, 2009 10:07 am | |
| - Ah értem, így igazán nehézkes a dolog. Sajnálom hogy össze vissza beszéltem.-*pillantott a lányra menet közben, bár nem tudta hogy mi van az édesanyjával, így talán elnézhetőbb a dolog. Ahogy haladnak tovább egyszer csak észreveszi hogy egyedül sétálgat, majd megtorpan és Viket kezdi keresni ki a kavicsos sétányon ücsörög. Visszasietett hozzá és segített neki felállni.* - Megütötted magad? - *kérdezi a lányt fürkészve.* - Hogy estél el? - *kérdezi kíváncsian, eddig nem volt róla tudomása hogy a csjszi két bal lábas.* |
| | | Viktorya Rada Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Jún. 27, 2009 10:10 am | |
| -Tudom,hogy mit gondolsz most.Mégpedig azt,hogy kétballábas vagy,pedig egyáltalán nem.-*mondta,miközben a lányt nézte.* -Igazából én se tudom. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Jún. 27, 2009 10:18 am | |
| - Éppen azon töröm a fejem hogy eddig nem látszottál annak hisz gyönyörű szaltót produkáltál nem is olyan rég. -*feleli kedvesen, majd tüzetesebben megnézte a lányt.* - így látszólag nem látok sérülést. Fáj valamid?-*kérdezi máshogy nem megy, de reméli hogy nincs különösebb baja.* - Egyébként mit szoktál csinálni mostanság? Eddig a tanulás meg az újdonság varázsa tette ki napjainkat, de most hogy szünet van és nem kell annyit tanulni? - *kérdezi bár neki még sok dolog, hely és ember új, ez nála nem múlt el, sőt a tanulás sem mellékes, de sokkal több szabadidője van mint év közben.* |
| | | Viktorya Rada Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Jún. 27, 2009 10:23 am | |
| -Nem fáj semmim csak.... És most hogy szünet van azt csinálom mint régebben. Mégpedig szétunom a fejemet.-*mondta Viky miközben feltápászkodott és leporolta magát.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Jún. 27, 2009 10:26 am | |
| -Akkor jól van.-*feleli enyhe megkönnyebbüléssel a hangjában majd ravasz vigyorra húzódik ajka, amint meghallja a lány további szavait.* - Remek, akkor már ketten vagyunk! Mit szólnál ha csinálnánk magunknak valami programot? Olyan jó idő van kár lenne egész nap a kúriában vagy itt az udvaron pesnyedni egész nap.-*nézi kíváncsian a lány arcát hogy mit szól hozzá.* - Mondjuk nem is tudom...neked lenne valami ötleted holnapra? Vagy a jövőhétre?-*kérdezi ha esetleg a lánynak nem jó a holnap.* |
| | | Viktorya Rada Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Jún. 27, 2009 10:29 am | |
| -Nellondban vannak ilyenkor boltosok? Mert ha igen átnézhetnénk oda,vagy mondjuk a patakhoz is elnézhetnénk.vagy nem is tudom....Neked van ötleted?
A hozzászólást Viktorya Rada összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jún. 27, 2009 10:34 am-kor. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Jún. 27, 2009 10:32 am | |
| *Igen, Nina is Nellodban gondolkozott, szép kis hely és régen is volt már ott.* - Nem tudom hogy vannak e de próba szerencse.-*feleli mosolyogva.* - Ha jó neked a holnap felkereslek és utazunk egyet, max potyára de addig se unjuk a fejünket. Én is ezen gondolkoztam, ugyan arra gondoltunk.-*feleli kedvesen, majd az órájára néz és megállapítja hogy ebéd idő van. Elhúzza a száját.* - Sajnálom Vik de mennem kell kajolni, délután meg takarítok! Akkor holnap remélhetőleg eljutunk a faluba, majd megkereslek! Szia!-*köszön el majd int is egyet s visszasétál a kúriába.* |
| | | Viktorya Rada Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Jún. 27, 2009 10:36 am | |
| -Okés!Szai!-*köszön el Viky mosolyogva.* | |
| | | Marina Raya Diák
Hozzászólások száma : 168 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Jún. 27, 2009 7:00 pm | |
| *Egy lány ront ki a kúriából és az udvar felé szalad.Ébenfekete szemeiből patakban folynak a könnyek .Öltözéke most a kissé hűvös estére való tekintettel egy fekete pulcsi aminek garbója szinte eltakarja arcát és egy farmer naci.Elég sok dolog van nála és nem is nagyon figyel arra hogy mi van a lába előtt ezért felbukik egy nagyobb kőben.*~Aú!A csudába.~*Esésekor kirepül a kezéből az össze rajza és a hatalmas mappa amiben tárolja őket.Az elejtett tárgyak között egy picike tolltartó is megtalálható.Majd nem is egy padra telepszik hanem inkább egy fa tövébe.Kis táskájából elővette zseblámpáját azzal világított.Közben daimonja a fehér farkas Achi az ölébe férkőzött.Ettől kissé felvidult és hálás volt kis barátjának.Örült annak hogy csak Achi volt vele mert most igazán nem vágyott társaságra.*
A hozzászólást Marina Raya összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jún. 28, 2009 4:37 pm-kor. | |
| | | Marina Raya Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Jún. 27, 2009 7:06 pm | |
| *Majd miután eleget üldögélt és rajzolgatott fogta magát és daimonjával az oldalán elindult vissza a lányok várószobájába.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jún. 28, 2009 5:12 pm | |
| *Miután Gnarog eldöntötte, hogy minden áron szeretne kimenni, Zoro úgy döntött, hogy mivel nem zavarja a fiút, hát vele tart. Inkább most az udvarra jöttek, hiszen a főhadira is mehettek volna, de ott levegőzni csak a temetőbe lehet a szabad levegőn, ami nem biztos, hogy a legjobb dolog, bár ízlés kérdése az egész* Majd ha gondolod egyszer a főhadira is elvihetlek, és akkor meglátod hogyan is megy az oda út, de msot mivel levegőzni gondoltál, nem erőltetem a dolgot*mondja, miközben aztán kiérnek az udvarra, ahol bár msot nem annyira felhős az ég, a szél még mindig fúj, de csak gyengébben, így teljesen jól lehet egy kis friss levegőt szívni* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jún. 28, 2009 5:19 pm | |
| -Ja, levegőzni jöttem ide... *Aztán szívja a levegőt. Ezután fütyülget. [Only admins are allowed to see this link] fütyüli, vagy legalábbis valami ehhez hasonlót. Persze sokkal lassabb ritmusban...* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jún. 28, 2009 5:26 pm | |
| *A másik fiúhoz hasonlóan, ha már kijött ide, akkor ő is mélyeket szippant a levegőből, hiszen az még sosem ártott meg senkinek sem* Szerencsére ez a szél most ilyen friss levegőt hozott, úgyhogy végre ki lett cserélve az esős idők elmúlt pár napi párás állott levegője*mondja majd megint levegőzik egyet, és le is ül a közeli padra, aztán várja, hogy a másik fiú erre mit fog reagálni* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jún. 28, 2009 5:30 pm | |
| -Ja... ez a levegő a legjobb... nincs eső *Ő nem ül le a padra. Csak várakozik* ~ Na... ez a levegő jó... de azért szeretnék egyedül lenni... ~ *Mondja, de nem ad hangot a gondolatainak...* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jún. 28, 2009 5:34 pm | |
| *Látja, hogy a másik fiú eléggé szótlanná kezd válni. ~Talán egyedül szeretne maradni~ gondolja magában, és mivel ő ennek nem akar az akadályozója lenni, inkább elindul* Na asszem én megyek is, még van egy pár dolgom, meg pakolnom is kéne a kongresszusra*mondja, majd elindul elfelé, de azért még gyorsan elköszön* Akkor szia, és további jó levegőzést*mondja, majd elindul, és egy idő után el is tűnik az épületben, hiszen tényleg kéne a pakolással is foglalkoznia* |
| | | Marina Raya Diák
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jún. 28, 2009 7:08 pm | |
| *Marin érkezik ki az udvarra.A hidegre való tekintettel ma egy hosszú farmer és egy pulcsi van rajta.Haját összefogva két copfba hordta ezen a napon.Gitárját nyúzza ismét most a séta közben.Majd egy padra ül és körbe néz.Az udvaron kezd kissé sötét lenni, ám látni még néhány sugarat a Napból.Most már nem igazán figyel arra mit is penget csak úgy vaktában játszik.Tekintetével hófehér farkasát kereste.Olyan gyorsan megtalálta,hogy valószínűleg ez volt a világ legrövidebb keresése.Kicsit megállt a pengetésben,majd intett Achinak,hogy jöjjön közelebb.Miután ezt megtette tovább játszott,ám gondolatai ismét máshol jártak.*~ Pont,mint otthon~*mosolyodott el miközben ezen gondolkozott.* | |
| | | Marina Raya Diák
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jún. 28, 2009 7:36 pm | |
| ~Kezd elég sötét lenni.Mennem kéne.~*Majd intett daimonja felé,hogy kövesse,s így indultak a lányok várószobája felé.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |