Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 4 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 4 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 4 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 4 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 4 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 4 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 4 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 4 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 4 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 4 I_vote_lcapUdvar - Page 4 I_voting_barUdvar - Page 4 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 19 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 19 vendég :: 2 Bots

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+131
Moyra McFarland
Jessa McFarland
Sheena McFarland
Crystal Ravenwood
Szurdok ősi szelleme
Fleur Isabelle Trender
Cornelia Donata
Chiyori Kiryuu - archiv
Anne Holiday
Driana Stardew
Nathaniel Ravenwood
Anna Ivanov
Tomhail Iliya Mikhail
Mira Rose
Sepp Dierk
Olívia Springfield - Alli
Victoria Dewey
Teodor Angel
Sarah Christina Keller
Wayne Lazarus Shahrivar
Liliya Darina
Kevin Rott
Elena Angel
Cirdan Arahael
Heidi Hollenberger
Samantha Troops
Nargile Ljubjana
Loirens Ceronin
Kyoko Tsuki
Shiwo Altolos
Galoneth Gentleberry
Patrick Baker
David Grivalt
Samuel J. Colwell
Nicolas Demerest
Steven Grivalt
Loreen M. Lynette
Blanche Ravenwood-archiv
Cyprian Drest
Sylvia Ramondova
Cirelin de Sovalon
Phionella Amberessus
Ivona Ivanovna
Nymphadora Do'Urden
Berker Mikolaj
Taira Tjerd
Kyo Nobory
Valeriel Ravenwood
Sean Randy Zealot
Meriel Ravenwood
Leona Arts
Anna Svetlana
Nikorina Grozda
Elizabet Kingston
Gabriella Collie
Kaen el Jericho
Crissy de Vontier
Rose Emily Scott
Timothy Waylan
Andrew Worthington
Laima O'relle
Wanda Dorcas Gloria
Kalifa Manson
Anaze White
Bella Stackhouse
Rebeca Carlenis
Sophie Michelle Darkrain
Jack Wine
Rose Leanders
Lara Wilhelmine
Fred Jackson
Játékmester Belsirion
Ayla Madyzyn
Emily Kyra Beawer
Samantha Cyen Elesmery
Cerridwen Paderau Afon
Arabella Jagusia
Rowan Stanford - archiv
Safira Desierto
Aaron Drawer - Allidon
Anastazia Drawer
Lionel Estrax - arhiv
Katerina Shezhana Varvara
Toma Grigor Anton
Clémence Aurora Moonbeam
Lilyana Yordana
Anabella Stepp
Nagy Klaudia
Samanta Marietta
Grace Neverwood
Maria Love
Pierre Bontavier
Hallbjörn B. Laxness
Natalie Depp
Han Jaejoong Varvara
Éclair Lagarde
Gwen Janessa Kingstone
Lara Corvin
Miranda Wilson
Angelina Mary Black
Eligio Lance Jens Tichaon
Kalandmester
Alexandra Sirov
Ariadné Tanith
Torina Foster
Synerella DeLalune
Domajan Gurskovity
Vanessa Mantova
Jack Darkfield
Zac Leaving
Concordia Xanto
Amaril Gwyneth
Laura Wylee
Rupert Rankle
Makoto Haruko
Viktorya Rada
Ashley Christable
Melanie Satchel
Marina Raya
Joe M. Renaldo
Andrey Bogdan
Edward Freeze
George Darkrain - archiv
Rayko S Dragomir - archiv
Drékulusz Kluszenov
Kynger Iwood
Carina Foster
David Branson
Sofija Darina M. Snjezana
Sidney Moore
Behrooz Jahrom
135 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Behrooz Jahrom
Nem Játékos Karakter
Behrooz Jahrom

Hozzászólások száma : 104
Kaszt : Udvar - Page 4 Druida
Üzenőláda : Saira
Ne adj szívet, melyet nem fogadhatnak el.

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimeSzer. Jún. 24, 2009 7:12 pm

First topic message reminder :

A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek. Az udvaron több pad illetve lugas és kis ház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kis házak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...
Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.

[Only admins are allowed to see this image]
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Makoto Haruko
Diák
Makoto Haruko

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 213
Kaszt : Udvar - Page 4 Mutatvanyos
Üzenőláda : Üdv mindenki Smile Hogy vagytok népek? XD

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2009 8:49 am

*Makoto miután kicserélte kötését lent sétál az udvaron,és közben egy kis dalocskát énekel.Máskor nem énekelne nyílvános helyen,de most valahogy kedve támadt rá.*~Remélem senki nem hallja...Bár azt mondják jó hangom van....De azért remélem hogy nem hallják.........~*Gondolkodik,majd leül egy padra,de nem dől hátra.A háta még mindig sebes egy kicsit,ezért nem bír hátradőlni.A padon ülve is folytatja az éneklést, miközben gondolkodik.*
Rupert Rankle
Diák
Rupert Rankle

Főkarakter : rupert3569@hotmail.com
Hozzászólások száma : 4349
Kaszt : Udvar - Page 4 Illuzionista
Üzenőláda : Ruppancs XD (Már egészen megszoktam)

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2009 8:57 am

*Egy kellemes délelőttöt a legjobb a szabadban eltölteni. Most a nap is süt, a madarak csivitelése is messze hallatszódik. Így Rupertnek kedve támadt kijönni ide. Ezért hát felvett egy világoskék rövidnadrágot, egy keki pólót és papucsába bújt, hogy lejöjjön az udvarra. Végigsétált a kúria folyosóin, hogy kiérjen a meleg, napos udvarra. Jó érzés volt, hogy a fű, papucson keresztül simogatja a lábát. Ahogy sétálgatott, szokásos mosolyával az arcán, egy lányt pillantott meg. Pink hajáról azonnal megismerte ki is az. Rég látta a lányt, így gondolta odamegy köszönni neki. A pad mellett nem messze egy fa áll, ami alatt Rupert már sokszor beszélgetett barátaival. Odaér, és bevetődik a fa alá, szemben a lánnyal.*- Szia.* Majd elhelyezkedik.*- mi újság veled? Rég láttalak. Hogy van a hátad?* Kérdi meg a fiú. Múltkori kis kalandjuk ugyan is nyomot hagyott a lány hátán. Elég csúnyát, bár a gyógyító mester biztos helyre rakta már.*
Makoto Haruko
Diák
Makoto Haruko

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2009 9:05 am

*Makoto épp csak elmerül a gondolkodásba és az énekelgetésbe,mikor Rupert leül egy fa tövébe vele szembe.Makoto a kérdésre elmosolyodik.Örül hogy Rupert gondol rá hogy hogy van.Hát igen....Vannak akik nem kérdezték volna meg...*-Szia.Köszönöm a kérdésedet, most már jobban vagyok, bár még hátradőlni nem tudok,mert akkor fáj...És te hogy vagy?Azért te se estél kicsit,pláne hogy én is rád estem.-*Neveti el magát Makoto ,majd odaül a fiú mellé.*-Szép napunk van nem igaz?-*Mosolyog a fiúra,majd az égre emeli tekintetét.*
Rupert Rankle
Diák
Rupert Rankle

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2009 9:12 am

*Rupert kényelmesen elhelyezkedik a fa árnyékában. Egyik lábát kinyújtja, másikat felhúzza és arra támaszkodik. A lány elmondja, hogy még fáj a háta. Rupert ezen elcsodálkozik. Majd rá is kérdez.*- Miért, nem voltál a gyógyítónál?* Igazán elmehetett volna a lány és akkor már jobban lenne.*- Velem? Semmi bajom. Akkor kicsit a mellkasom fájt, de már semmi bajom. Másnapra kihevertem. *Mondja a lánynak. Közben kedvesen mosolyog, ahogy mindig is szokta. A lány következő mondatára rá is bólint.*- Igen. Jó meleg van. Talán kicsit nagyon is meleg. Ilyenkor a tölgyesben jó, de most inkább ide jöttem. Oda mehetek később is.* Mondja a lánynak. Végül is így találkoztak és valószínűleg a lány egy ideig nem akar fákkal találkozni. Rupert felnéz az égre és meglátja a fán azt az ágat, amin ülni szokott. De most jobb neki itt a fűben.*- És amúgy mi újság?
Makoto Haruko
Diák
Makoto Haruko

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2009 9:20 am

*Makoto a fiú kérdésére egyszerűen válaszol.*-Szeretem a sebeimet magam kezelni.Írtózom a gyógyítóktól és az orvosoktól.Nem tehetek róla,de ez van.-*A fiú válaszára Makoto egy puszit ad neki.*-Ne haragudj hogy olyan hülye voltam.Ha hallgatok rád akkor neked se okozok fájdalmat.-*Néz a fiúra megbánóan.*-Hát igen, én is szeretem ha árnyék és hűvös van,de néha azért napozni is jó.És a tölgyesbe most egy ideig azt hiszem nem fogok menni-*Neveti el magát a lány, majd kissé nehézkesen,de hátradől és fekszik a fűben.Rupert társaságában mindig jól érzi magát, és most még jó idő is van,tökéletesebb napot el se képzelhetne magának....Talán ha nem fájna a háta...de kibírja, hiszen annyira nagyon nem fáj.*~Nem feküdhetek sokat a fűbe.Még a végén megint fertőtleníthetem el a sebem.~*Hát igen, Makoto most kivételesen egy rövid toppot vett fel,így félig kilátszik a háta.De hát mit tegyen,ez a legjobb ruhája mára...*
Rupert Rankle
Diák
Rupert Rankle

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2009 9:35 am

*Rupert nagy levegőt vesz. Orrát csiklandozzák a kellemes illatok, amiket az udvaron nyíló virágok árasztanak magukból. Igazán örül, hogy ide jött és nem mondjuk a Tölgyesbe, vagy a tóhoz. Miközben hallgatja a lányt, elgondolkodik azon, hogy talán mégis a fa tetején lenne-e jobb neki. De marad a hátsóján, lusta most felmászni és így beszélgetni is könnyebb.
Azt viszont nem érti, miért tart a lány a gyógyítótól. De ő tudja. Rupert igen hasznosnak tartja tudományukat, és maga is szívesen tanulta tőlük. A lány egy puszival lepi meg a fiút, majd bocsánatot kér.*- Hagyd már. Én megvagyok. Te gyógyulj meg gyorsan. *Majd a lány elmondja, hogy nem megy egy ideig a tölgyesbe, amit meg is ért. Majd a lány hátra dől, bár Rupert látja rajta, hogy nem éppen kellemes neki. A fiú nem tudja mit mondjon. Jó neki itt a fűben pihenni.*
Makoto Haruko
Diák
Makoto Haruko

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2009 9:39 am

*Makoto most egy kissé fel van pörögve, ma sokat fog hülyéskedni.Mostis épp kedve támad egyhez.Fejét Rupert ölébe teszi,majd viccesen mosolyogva kérdezi.*-Min gondolkozooooooooooooooooool?-*Ez olyan vicces hangon mondta,hogy ő is elneveti magát.*-Ne haragudj,ma tiszta flúgos vagyok!-*Nevet tovább,és tényleg annyira szórakozott,hogy el is felejti hogy közben Rupert ölébe fekszik.*

//XD//
Rupert Rankle
Diák
Rupert Rankle

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2009 9:49 am

*A lány egy hírtelen meggondolástól vezérelve a fiú ölébe teszi a fejét. Rupert érti, hogy a lány poénnak szánta, de sajnos ez most nem jött be. Rupertnek barátnője van, és ha ő most kijönne a bejárati ajtón valószínűleg itt lenne vége. Elhúzza a száját és igyekszik minél kevésbé bántó módon válaszolni a lánynak. Hangján is hallatszódik, hogy aggódik.*- Öhm. Hát arra gondolok, hogy Aisa ettől kiakadna, szóval, ha megkérlek, most kiszállnál az ölemből, kérlek.* mondja a fiú és közben az ajtóra néz, nehogy tényleg megjelenjen a lány. Érti, hogy Makoto viccelni akar, így nem neheztel rá, de ezt most nem kéne.*
Makoto Haruko
Diák
Makoto Haruko

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2009 9:56 am

*Makoto kiveszi fejét a fiú öléből,majd megbánónan néz a fiúra.*-Ne haragudj,én csak viccnek szántam....Azt hittem nevetni fogsz...-*Mondja,majd felhúzza a térdét és szomorúan átöleli és ráhajtja fejét.Tudja hogy Rupertnek barátnője van, csak úgy látszik a fiú nem díjazza az efféle vicceket.*~Remélem hogy nem haragszik rám nagyon....~*Még mindig lehajtott fejjel kérdezi.*-Ugye nem haragszol rám nagyon?-
Rupert Rankle
Diák
Rupert Rankle

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2009 10:04 am

*A lány kiveszi a fejét a fiú öléből. Nem haragszik, főleg mivel látja, hogy bánkódik a lány.*- Áhh, semmi, baj felejtsük el, csak… máskor inkább ezt ne.* Mondja neki, majd kedvesen meg akarja simogatni a lány vállát.*- És neked van már párod, amúgy?* Kérdezi a lánytól, ha már ennél a témánál tartanak. Közben Rupert megint hátra dől és felnéz a fa lombjára. Pont szemébe süt a nap. Miért is ne? Majd elfordul, de egy idegi még csillagokat lát, azt biztos.*
Makoto Haruko
Diák
Makoto Haruko

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2009 10:09 am

*Makoto örül hogy Rupert nem haragszik rá.*-Rendben,máskor nem csinálom.-*Kicsit mosolyog,mert azért még mindig szomorú,de már nem annyira.*-Nekem is van párom.De már jó ideje nem láttam.Fogalmam sincs hova tűnhetett.Már legalább egy hónapja nem beszéltünk és nagyon hiányzik.Mondhatni szeretethiányom van és ezért mostanába ölelgetek mindenkit-*Itt elneveti magát,hiszen elég furcsán szokott viselkedni.*-Úgyhogy ne haragudj hogyha bolondnak tűnők de már tényleg nagyon hiányzik.-*Itt elszomorodik.*
Rupert Rankle
Diák
Rupert Rankle

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2009 10:34 am

*A lány megígéri, hogy nem csinálja többet és ezzel Rupert el is felejti a dolgot.*-Spongyát rá.* Majd a barátjáról kezd el beszélni. Ismerős a szitu, ő is rég látta már Aisát. Sőt, nagyon rég. Bár ő megbízik a lányban, csak már beszélniük kellene. Majd a lány is elmondja, hogy miért csinál ilyeneket.*- Hát remélem hamarosan találkoztok.*Mondja, bár érzi, hogy ez elég béna volt.*- Ha nem bánod én most megyek ebédelni. Velem tartasz, vagy itt maradsz?*Kérdezi a lánytól. Ha marad, elköszön, tőle, ha jön, akkor pedig együtt vonulnak át az ebédlőbe.*
Makoto Haruko
Diák
Makoto Haruko

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2009 10:39 am

*Makoto is reméli hogy még találkoznak.*-Rendben,menj csak.Én most nem megyek,kicsit kint maradok gondolkozni és amúgy se vagyok éhes.Remélem még majd késöbb találkozunk és beszélünk.Addig is szia!És jó étvágyat.-*Köszön el Ruperttől,majd visszafekszik a fűbe,bár kissé nehezen és továbbra is az eget kémleli.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2009 2:38 pm

*Lassan kisétál a tölgyesből, kezei zsebrevágva, már pálcája is a zsebében pihen. ő meg... énekel.* - You spin me right round baby right round, like a record baby right round... *Énekli ugynaazt a dalt, mait akkor énekelt, mielőtt Gnaroggal összefutott volna. Végül lehuppan a földre, és úgy pislog fel Laurára, aki, ha minden igaz, jött vele.* - És te miért jössz a kongresszusra? *Kérdezi csevegő hangon, csillogó szemekkel, mintha nem éppen most átkoztak volna szét egy srácot... no igen. Elvan a gyerek, szó se róla. Lilith ásít egy nagyot, és lefekszik mellé, pihen.*
Laura Wylee

Laura Wylee

Főkarakter : taborandi@msn.com
Hozzászólások száma : 3350
Kaszt : Udvar - Page 4 Nekromanta_elementalista
Üzenőláda :
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Mi lassan felőröl, eléget.
De lábam újra útra talált.
Vége. Túléltem a halált...
Most múlik?

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2009 2:56 pm

*Követi Christ ki a tölgyesből. Még egy kicsit ideges, de már kezd lenyugodni. Igazából nem sikerült kitöltenie a dühét, de mostmár nem is fogja. Inkább hallgatja ahogy a fiú énekel.* ~Nincs is olyan rossz hangja...~ *Gondolkodik el a lány, és közben megigazítja a nagy narancssárga virágot a hajában. Mikor Chris a földre ül, a lány is csatlakozik hozzá, és szépen elhelyezkedik a fűben. A kérdésre elmosolyodik, majd kedves hangon válaszol. Nála sem túl ászrevehető, hogy percekkel ezelőtt vérét ontotta valami kis mitugrásznak.* -Igazából a kíváncsiság hajt. Mint általában... Meg persze mindíg szerettem feszegetni a saját határaimat. *Mondja a lány, miközben nyújtózkodik egyet.* -És Te? Te miért tartasz velünk? Téged is a kaland vonz?
Vendég
Vendég

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2009 3:06 pm

*Hát igen, Chrisnek elég jó hangja van, és ezt szereti is csillogtatni. Ha már táncolni nem tud... de erről Jacket lehet faggatni ugyebár. Kék Duna keringő, ollé. Figyel Laura válaszára, és bólogat, jelezve, hogy érti, majd a visszakérdezésre kedves mosollyal vállat von.* - Igazából csak... a tehetetlenséget gyűlölöm. Hogy ülni itt ölbetett kézzel, hogy mikor érkeznek meg a kegyencek, és támadják meg azokat, akiket szeretek... nem akarok csak ülni, és várni. Tenni akarok valamit. Vagy legalábbis elhitetni magammal, hogy próbálok tenni valamit. Pillanat. *Mondja, majd felpattan, és berohan a kúriába. Tizenöt perc múlva kábé kifut, egy táskával a hátán. Már tegnap belepakolta a cuccait, amiket vinni akar, de persze előtte tértágította egy rúnával, majd lehuppan Laura mellé.*- Hogy ne az indulás előtt kelljen rohanni érte. *Paskolja meg a táskát.*
Laura Wylee

Laura Wylee

Üzenőláda :
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2009 3:27 pm

*Óóó pedíg ha Chris tudná, hogy a lány milyn jó táncos. Végülis meg kellett tanulnia, benne van az úri neveltetésben. Kedvesen néz a fiúra, és hallgatja a válaszát. Igen, érthető. Laura is utálja a tehetetlenség érzését. Amikro a fiú elrohan, ő csak utána int, és szépen megvárja. Közben elfekszik a fűben, és a felhőket nézi. Gondolkodik, és tanakszik. Értékeli a világot. Mikor Chris lépteit hallja, felül és mosolyog neki.* -Óóó, az én táskámban annyi cucc van, hogy évekig elélnék vele. *És csak azért is teljesítem az akaratom, csak női megérzésnek fogom beállítani XD* -Tudsz táncolni? Mármint... Ha énekelni tud az ember, akkor van ritmusérzéke, és akkor már könnyen tanulja a táncot.
Amaril Gwyneth
Diák
Amaril Gwyneth

Főkarakter : amalia-tacita@hotmail.com
Hozzászólások száma : 4851
Kaszt : Udvar - Page 4 Elemista
Üzenőláda : Ha játszani akartok vegyetek fel msn-re. Vagy dobjatok meg egy privivel. Ha lehet ne fejbe Razz

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2009 3:33 pm

*Egy lány lépked daimonjával az Udvarra. Egy szoknya van rajta és egy felső amin a saját neve díszeleg. Hajában persze ott van a mindig látható hajpánt. Szokásos válltáskája van nála, amit még ő maga készített az indiánoknál szerencsére tértágított, így kitudja mik találhatóak benne. Pítox a lány vállán helyezkedik el és kedvesen nézi a többi diákot akik már itt vannak. Amaril a fűbe ül le, nem szeretne senkihez sem oda menni, hisz nem is ismerik a lányt aki még egy éve sincs itt a kúriában. Nem sok barátott szerzett. Ha valakivel kezdett jóban lenni, azzal nem találkozott utána már többet. Talán a sors követi a fél-véla lányt aki még most így egyedül is mosolyog, és vidámságot nyújt mindnekinek.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2009 3:35 pm

*Női megérzés, női megérzés... hát, ha Laura megérzése az volt, hogy Chris jó táncos... akkor a lánynak még fejlesztenie kell azt a bizonyos hatodik érzékét. A kérdésre Chris behúzza a nyakát, és kicsit bandzsít, szégyenéősen nézve a lányra.* - Pocsékt táncos vagyok. *Vallja be, de hát nincs mit tagadni: valóban az.* - Nem láttál az előző két bálon...? Jack lábát mindkétszer letaroltam, szerintem szegény megkönnyebbült, amikor húsvétkor utánam Arival táncolhatott... *Ritmusérzék az más dolog, az még van is neki... csak egyszerűen botlábai vannak. Sőt... az nem kifejezés, hogy botlábai vannak.*

A hozzászólást Christopher Strife összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Júl. 01, 2009 3:39 pm-kor.
Concordia Xanto
Diák
Concordia Xanto

Főkarakter : kecskesszuszu@hotmail.com
Hozzászólások száma : 653
Kaszt : Udvar - Page 4 Druida
Üzenőláda : Udvar - Page 4 Ce41780

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2009 3:37 pm

* Eljött az indulás napja, amit Concordia már úgy várt. Lehet kissé korán jött, de nem bánja egy percig sem. Szokása elkésni és most nem akar. Szép is lenne, ha egy ilyen fontos dologról késne... A fekete párduc ott lépked oldalán. Csendesen beszélgetnek egészen, míg el nem érnek az udvarig, ott egy ismerős arcot pillant meg a tünde, így egyből közelebb sétál.*
- Sziasztok! Concordia Xanto vagyok.
* Mutatkozik be a lánynak. Ha jól emlékszik még nem találkoztak Con arcára megszokott halvány mosoly kúszik. Aztán az újonnan érkezőre pillant, de mivel az nem jön közelebb visszafordul a fiúhoz és a lányhoz.*
Zac Leaving

Zac Leaving

Főkarakter : torta11@freemail.hu
Hozzászólások száma : 521
Üzenőláda : Bárkivel játszom csak írjon.( Üzi vagy MSN)
Udvar - Page 4 Tek5081a3816d18e4585836

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2009 3:44 pm

* Zek jön az udvarra. Látja hogy vannak már egy páran de lehet hogy nem mindenki jött oda ahova ő gondolja. Köszön mert illedelmes.*- Hellosztok-* Mondja és közben leül az egyik fa mellé. Felveszi a bézbólsapkályát és vár hogy mitörténik. vagyis hogy kijön és ki nem. Amúgy mellete van daimonja póló. Ő épp Amaril felémegy. kb egy méterre van amariltól és köszön neki*- csá hogy hívnak-* Kérdi Póló. Közben póló is feláll és a pálcájáért júl és kimond egy varázsigét*-Descriptio-* Majd Zekből kettő lesz és vissza teszi a pálcáját. Majd megint leül a fa tövébe és vár tovább.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2009 3:47 pm

*Fekete köpeny, fekete csuklya. Egy fekete árny közelít az udvar felé. Annak tűnhet, főleg hogy még ebben a hőségben is köpenyt visel. Alatta egy fekete miniszoknya és egy fekete-piros fűző díszeleg. Mindkettő elég jól látszik, mert a köpeny hanyagul van egy ezüst csattal összefogva. A csuklya alól kilátszik a lány fekete haja és az egyetlen ősz hajtincs. Oldalára van csatolva tőre és pálcája, mindkettőt magánál hordja. Mellette lépked az aranyszőrű leopárd daimón, Delila. Némán haladnak az udvar felé, az elején tudomást sem vesznek a többiekről. Végül mikor egészen közel érnek, a lány megvillantja kék szemeit a társaságon, biccent mindenkinek. Az Eramiros srác ügyködésére csak egy fintor a megjegyzést, amit úgysem láthat senki a csuklya miatt. Odamegy egy padhoz, leveti magát és várja, hogy elinduljanak.*
Diák

Főkarakter : parsche.istvan@gmail.com
Hozzászólások száma : 1321
Üzenőláda : Sic Gorgiamus Allus Subjectatus Nunc
Vígan ülünk tort azok felett, akik a vesztünkre törnek

Tárgyak:
1 pár sárkánybőr kesztyű - Természetmágia óra

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2009 3:49 pm

*Rayko érkezik az udvarra. Köpenyt és hosszú ruháűt visel, övébe kardját tűzte, láűbán bakancsot hord. Hosszú haját összekötve viseli. Hátán málhazsákot cipel. Egyzserű mugli táska, varázslatmentes. Csak váltásruhát pakolt bele. Mikor leért az udvarra látta, hogy már vannak lent.*
-Sziasztok.
*Kösznt alent várakozóknak.*
Laura Wylee

Laura Wylee

Üzenőláda :
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2009 3:49 pm

*A lány Chris szavaira felpattan, és elmosolyodik.* -Táncolni mindenki tud! Csak a lába jól álcázza a tehetséget. *Lehajol a fiúhoz és megfogja a kezét. Szépen fölrántja, és csak egy sima keringőt szeretne vele produkálni.* -Csak hagyd, hogy vezesselek. *Mosolyog a fiúnak, és ha minden igaz táncolnak is egy kicsit. És amikor Laura úgy érzi, hogy Chris már egy kissé belejött, szépen lassan átadja az irányítást. Szinte észre sem venni, de már nem Laura táncoltatja a fiút, hanem fordítva. Aztán jön egy lány, és Laura elengedi a fiút, hogy illedelmesen bemutatkozzon. Kezet is nyújt.* -Üdv, én Laura Wylee vagyok. *És Connak is küld egy mosolyt.-*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2009 3:51 pm

*Nyílik a kúria ajtaja, és egy fekete ruhás lány sétál ki rajta, maga mellett vadmacskával. Szőke haja lófarokba van kötve, fekete szalaggal; hátán egyszerű, minta nélküli, drapp színű táska van, és természetesen a mókus is a lába körül szaladgál. Tőle nem válik meg, még itt, a kongresszuson sem; mintha csak második daimónja lenne a kis állat. Körbenézve fedez fel ismerősöket, int is feléjük, de ő maga most nem megy oda senkihez, csak az egyik fának támaszkodik, és vár. Persze, ha más megy oda hozzá, az teljesen más dolog... de ő nem kezdeményez társalgást senkivel. Daimónja is csak leül mellé, és várnak. A lány kifejezéstelen arccal mered maga elé, nem tudhatni, hogy csak a kongresszus miatt stresszeli magát, vagy más baja is van.*
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 4 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
4 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: