Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+131Moyra McFarland Jessa McFarland Sheena McFarland Crystal Ravenwood Szurdok ősi szelleme Fleur Isabelle Trender Cornelia Donata Chiyori Kiryuu - archiv Anne Holiday Driana Stardew Nathaniel Ravenwood Anna Ivanov Tomhail Iliya Mikhail Mira Rose Sepp Dierk Olívia Springfield - Alli Victoria Dewey Teodor Angel Sarah Christina Keller Wayne Lazarus Shahrivar Liliya Darina Kevin Rott Elena Angel Cirdan Arahael Heidi Hollenberger Samantha Troops Nargile Ljubjana Loirens Ceronin Kyoko Tsuki Shiwo Altolos Galoneth Gentleberry Patrick Baker David Grivalt Samuel J. Colwell Nicolas Demerest Steven Grivalt Loreen M. Lynette Blanche Ravenwood-archiv Cyprian Drest Sylvia Ramondova Cirelin de Sovalon Phionella Amberessus Ivona Ivanovna Nymphadora Do'Urden Berker Mikolaj Taira Tjerd Kyo Nobory Valeriel Ravenwood Sean Randy Zealot Meriel Ravenwood Leona Arts Anna Svetlana Nikorina Grozda Elizabet Kingston Gabriella Collie Kaen el Jericho Crissy de Vontier Rose Emily Scott Timothy Waylan Andrew Worthington Laima O'relle Wanda Dorcas Gloria Kalifa Manson Anaze White Bella Stackhouse Rebeca Carlenis Sophie Michelle Darkrain Jack Wine Rose Leanders Lara Wilhelmine Fred Jackson Játékmester Belsirion Ayla Madyzyn Emily Kyra Beawer Samantha Cyen Elesmery Cerridwen Paderau Afon Arabella Jagusia Rowan Stanford - archiv Safira Desierto Aaron Drawer - Allidon Anastazia Drawer Lionel Estrax - arhiv Katerina Shezhana Varvara Toma Grigor Anton Clémence Aurora Moonbeam Lilyana Yordana Anabella Stepp Nagy Klaudia Samanta Marietta Grace Neverwood Maria Love Pierre Bontavier Hallbjörn B. Laxness Natalie Depp Han Jaejoong Varvara Éclair Lagarde Gwen Janessa Kingstone Lara Corvin Miranda Wilson Angelina Mary Black Eligio Lance Jens Tichaon Kalandmester Alexandra Sirov Ariadné Tanith Torina Foster Synerella DeLalune Domajan Gurskovity Vanessa Mantova Jack Darkfield Zac Leaving Concordia Xanto Amaril Gwyneth Laura Wylee Rupert Rankle Makoto Haruko Viktorya Rada Ashley Christable Melanie Satchel Marina Raya Joe M. Renaldo Andrey Bogdan Edward Freeze George Darkrain - archiv Rayko S Dragomir - archiv Drékulusz Kluszenov Kynger Iwood Carina Foster David Branson Sofija Darina M. Snjezana Sidney Moore Behrooz Jahrom 135 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Behrooz Jahrom Nem Játékos Karakter
Hozzászólások száma : 104 Kaszt : Üzenőláda : Saira
Ne adj szívet, melyet nem fogadhatnak el.
| Tárgy: Udvar Szer. Jún. 24, 2009 7:12 pm | |
| First topic message reminder :A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek. Az udvaron több pad illetve lugas és kis ház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kis házak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre... Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.[Only admins are allowed to see this image] | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Aug. 13, 2009 9:13 am | |
| -Nem csak annyit hogy harmadikos lett a vizsgáinak hála. Többet nem tudok róla. *mondja a fiú* -Vannak a könyvedbe képek. Ha igen kölcsön adod lerajzolom a benne levőket a füzetembe. Mint tegnap az Alpokban az ottani állatokat. *mondja a fiú megmutatva a képeket és büszkeségét az Árnymadarak mocsáran tűz lovát amit véletlenül látott meg egy kis tisztáson még a suli területe, de közel volt a mocsárhoz* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Aug. 13, 2009 9:27 am | |
| -Na, ez nagyon jó hír. Akkor most boldog, gondolom. *na igen, ha ő örül, akkor Deyan még jobban örülhet neki.* ~Meg ha valamit nem értek, majd megkérem, hogy segítsen. Majd megkérdezem tőle, hogy neki milyen tárgyai voltak.~ *gondolja, és aztán odateszi Adam ölébe a könyvet.* -Igen, vannak benne képek. De nem az enyém, a könyvtárból vettem ki. Úgyhogy nagyon vigyázzon rá az úrfi. *teszi hozzá Hebrón a magáét. A daimónon is látszik, hogy gazdája új bőrbe bújt, mert ő is sokkal beszédesebb lett, mint eddig volt. Aztán elveszi a fiútól a füzetet, és megnézi, mit rajzolt.* -Áh, nagyon jól rajzolsz. Ez az iskola környékén van? *kérdi, mert valahogy ismerősnek tűnik a környezet. Ezért valószínűsíti, hogy igen, de azért rákérdez.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Aug. 13, 2009 9:34 am | |
| -Igen ez az úgy nevezett titkom. Gyakran vagyok egyedül amikor állatokat rajzolok hogy ne ilyesszem el őket. Megteszed hogy erről nem beszélsz senkinek kicsit égő lenne ha megtudnák hogy nem vagyok annyira őrült harcmániás és eléggé érzékeny vagyok néha a család szóra. *mondja a fiú* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Aug. 13, 2009 9:44 am | |
| *Nagyokat bólogat, miközben hallgatja Adamet.* -Persze, nem mondom el senkinek. Tudok titkot tartani. Egyébként sejtettem, hogy van másik oldalad is. Biztos voltam benne, hogy nem csak harcolni szeretsz, hanem mást is. Csak eddig ezt nem nagyon mutattad. *mondja, aztán észreveszi, hogy éhes.* -Te nem vagy éhes? Szerintem én felmegyek enni. Jösz? Igen, jó lenne, ha nekem is adna valami húsfélét, Tiwele úrfi. Mindjárt kilyukad a gyomrom, akkor meg vége lesz magának is. *mondja, úgyhogy feláll a padról. Megvárja mit tesz Adam, és aztán elmegy az étkezőbe.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Aug. 13, 2009 9:50 am | |
| -Nem inkább maradok még rajzolni. Ha van időd felmész a szobámba az állataimat megetetni amíg én rajzolok. Elég szép a táj és megszeretném rajzolni. Az állat kaja az asztalon van a szobámban a varázs órarend mellet. A varázs az benne hogy nem kell átírni mert magától mutatja mi lessz az óra a héten. *mondja majd elfordul és rajzolgatni kezd* |
| | | Fred Jackson Diák
Hozzászólások száma : 412 Kaszt : Üzenőláda : Valaki mondja meg, mért lesz gonosszá...
Katt rá kérlek,hadd gyarapodjanak! (:
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Aug. 13, 2009 10:30 am | |
| *Fred érkezik bekötött fejjel.Már nem azért,hanem mivel tegnap a feje és egy ág konfliktusba keveredett - és a fa jutott ki győztesen belőle.Így hát sajgó fejjel és egy kis emlékezet kieséssel kóvályog az udvarra.Ott meglátja az egyik szaktársát,de nem emlékezik rá,hogy ismeri-e vagy nem,szóval próba-szerencse alapján odamegy hozzá,és bemutatkozik.:* -Heló,a nevem Fred Jackson,hát a tied?-*belepislant a rajzba.*-Mit rajzolsz éppen?-*kérdezi érdeklődve.*
//Fagyasztás,Adamnek mennie kellett//
A hozzászólást Fred Jackson összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Aug. 13, 2009 2:00 pm-kor. | |
| | | Berker Mikolaj
Főkarakter : főkarakter (Kálmán Zsolt ---> facebookon vegyél fel) Hozzászólások száma : 448 Kaszt : Üzenőláda : Szívesen játszom bárkivel!
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Aug. 13, 2009 11:19 am | |
| *Bereker, amikor belépett a birtokba öröm töltötte el a szívét. Hosszú éveket várt már, hogy végre eljusson ide és most itt van.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Aug. 13, 2009 2:07 pm | |
| //olvad// -Helló Fred. *mondja a fiú* -A neved onnan tudom hogy egszer találkoztunk legalábbis láttuk egymást egy progin. *mondja* -Ő a daimonom Aspasa. *mutat a rókára*-Üdvözletem Aspasa vagyok. *mutatkozik be a daimon illedelmesen* -A tájat rajzolom éppen. *mondja a fiú* -De azt javaslom vigyázz a füledre. A barátom Adam a hóbagoly támadásba azaz a köszönésébe lendült. *mondja nevetve* |
| | | Fred Jackson Diák
Hozzászólások száma : 412 Kaszt : Üzenőláda : Valaki mondja meg, mért lesz gonosszá...
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Aug. 13, 2009 2:22 pm | |
| ~Huhh,ez égő~gondolta Fred,de aztán eszébe jutott hogy van mentsége,és miután üdvözli Adam-et és a daimonját, a fejére mutat:* -Tudod,azt mondták hogy tegnap a fejemre zuhant egy jó nagy faág,és amiatt pár emlékem egyszerűen kiesett.Pedig csak arra emlékszem az esetből hogy amikor felébredtem iszonyatosan fájt a fejem.Amúgy ha nagyon koncentrálok akkor eszembe jutnak a dolgok,de az még elég fájdalmas kísérlet.-*Magyarázta a fiúnak Fred.Aztán összeráncolja a szemöldökét,és így szól:* -Miért vigyázzak a...fülemre?*Aztán már kapná a füleihez a kezét,de elkésett.A bagoly már jól megcsípkedte őket.Fred a fájós füleit dörzsölgetve mondja.:* -Egyedi köszöntési mód.-*Aztán jobban megnézi a képet.*-Tök jól tudsz rajzolni!-*mondja érdeklődően.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Aug. 13, 2009 2:27 pm | |
| -Sajnálom a füled de ezen már én is átestem. Kösz ez talán még a harcnál is jobban. *mondja* -De Berni a kutyus is köszönni szeretne de ő rádugrik és összenyálazza a képed. *mondja kuncogva a fiú* -Gratulálok a kinevezésedhez. Feltéve ha emlékszel még hogy mi lettél. |
| | | Fred Jackson Diák
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Aug. 13, 2009 2:37 pm | |
| ~Adam,Adam Saturday...Adam,Adam Satur...Á igen,meg van!Az egyik szakkörön találkoztam vele!Meg ha jól emlékszem megkapta a Hónap Oroszlánja díjat!*Hangosan így szól.:* -Kösz!Hát,az azért elég meghatározó emlék.Neked is gratulálok a...Hónap Oroszlánja címhez,igaz?*Kérdezi gondolkozva.*
//Fagyasztás// | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Aug. 13, 2009 6:19 pm | |
| *Deyan érkezik ki az udvarra. Megint előjött rajta a depresszió, egyszerűen nem tudja magát túltenni a dolgon, hogy véleménye szerint a saját hibájából szakítottak Aravisszal, akit a világon a legjobban szeret. Úgy érzi, nem tud azzal a tudattal élni, hogy már soha nem lesznek úgy együtt, ahogy nem is oly rég. Hiányozni fog neki az ölelése, a pillangók, az illata, az egész lénye. Tudja, hogy barátok maradtak, de Aravistól ő mindig is többet akart. Azt akarta, hogy együtt legyenek örökké. Lehet, hogy ezt ilyen fiatalon még botorság volt kijelenteni, de ő így érez iránta, akárhány éves is.* |
| | | Leona Arts Diák
Főkarakter : hanka940326@citromail.hu Hozzászólások száma : 1342 Kaszt : Üzenőláda : Pierre love Angel
Leona love Rayko
Pierre nem love Leona
Leona nem love Pierre
Pierre and Leona best friend forever ever
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Aug. 13, 2009 6:24 pm | |
| *Leona sétál az udvaron. Rózsaszín, hosszúujjú ruhája van rajta, mely szabadon hajya anyakát. Övvel derékban összefogta , hogy ne tűnjön hálóingnek. Kezében étcsoki van. Nem sokan szeretik, de neki ez a kedvence. Mióta itt van az iskolában, szinte mindennap eszik egyet. ~ Legalább lesz rajtam valami. Ekkor pillantja meg Deyant. Látja hogy a fiúő végtelenül szomorú. Lassan odamegy hozzá és halkan köszön. - Szia. Elmondod mi a baj? - kérdezi miközben odanyújtja neki a csokit. Tokjából közben kiesik a jégkristály és a földön landol. Leona a fiúra moslyog, biztatásképpen hogy vegyen az édességből nyugodtan.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Aug. 13, 2009 6:33 pm | |
| *Révedezéséből Leona ébreszti fel.* -Szia. Semmi. Szakítottam a barátnőmmel. *mondja, és újra lehajtja a fejét. Aztán észreveszi, hogy a lány csokit nyújt felé. Tör belőle egy kockát, és a szájába teszi és majszolni kezdi.* -Most örülsz, mi? Végre szabad a pálya. *jegyzi meg gúnyosan. Tudja ugyanis, legalábbis sejti, hogy mi a lány célja vele. Ezt egyébként is megkérdezte volna tőle, mikor még nem volt depressziós, csak most kicsit durvára sikerült, mert jelenleg nem igen tud normálisabban beszélni a lányokkal. Egyszerűen undorodik tőlük.* |
| | | Elizabet Kingston Diák
Hozzászólások száma : 368 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Aug. 13, 2009 6:46 pm | |
| * Liza érkezik az udvara ki kutyusával akit egy fekete poráz fog vissza attól hogy elszaladjon a lánytól. A kutyus huzni kezdi a lányt bár nem nagyon hiszen kicsi még a kutyus.* - Mit szeretnél hova menjünk sétálni?* Kérdezi meg a kutyus mert ilyenkor indulnak el mindig az esti sétára. Liza két diákot pillant meg egy lányt és egy fiút.* ~ na ezek mit csinálnak itt? Biztos szerelmesek. Bár a fiú elég ki van borulva....nem tévedek ki van..Akkor most szakított a lány a fiúval. na ez izginek ígérkezik de miért esznek csokit? na ezt nem értem. Majd kiderül~* El is indul a diákok felé akik nem szimpik a lánynak. Hiszen a lány csúnyább mint Liza legalább is ő ezt gondolja és a fiú sem helyes. Úgy hogy most nem fog kedves lenni a fiúval mint a többivel szokott. Amúgy sem indult jól a napja ha csak a tegnap estére gondolunk.* - Sziasztok mi ez a tömörülés?* Kérdezi meg egyszerűen bemutatkozni nem szeretne hiszen nem érdeklik a nevük de az illem megkívánja és abból jó nevelést kapott* - Liza vagyok ő Mia a szerelmem* Mondj és a kis kutyusra mutat* | |
| | | Leona Arts Diák
Főkarakter : hanka940326@citromail.hu Hozzászólások száma : 1342 Kaszt : Üzenőláda : Pierre love Angel
Leona love Rayko
Pierre nem love Leona
Leona nem love Pierre
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Aug. 13, 2009 6:58 pm | |
| *Leona hallja a sértő szavakat, miközben lehajol a kristályért. Egy pillanatra megdermed, majd vérvörös komor arccal felemelkedik. Lassan ránéz a kezében tartott anyagra és igen erősen megfontolja hogy a fiú fejéhez vágja-e vagy szépen tegye el. Győz ajózan ész, a kő a tokba kerül. Leona arcán fagyos msolyo terül el, miközben nagyon halkan megszólal. - Az, hogy szakítottatok még nem ad okot arra, hogy embertársaiddal szemben... geciskedj. Ebben a pillanatban úgy gondolom erre a lépésre valószínűleg meg volt az oka hogy.. otthagyjon. Hiszen valószínűleg nem lennél így kiborulva ha te szakítottál volna vele. - a lány reméli hogy minden szva ostorcsapásként éri majd a fiút. - És nem tudom mire gondolsz mikor azt állítod hogy örülök. Lehajtja fejét és vár. Lehet hogy pofon lesz a szónoklat vége. Ekkor egy lány keveredik melléjük. A kutyája nagyon aranyos, de a gazdája egy kicsit gőgösnek tűnik Leona számára. - Leona Arts. - mondja majd szúrósan Deyanra néz.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Aug. 13, 2009 7:07 pm | |
| *Benne is igen erősen dúlnak az indulatok a lány szavaira, hogy keverjen-e le neki egy pofont vagy csak csúnyán nézzen rá. Végül úgy dönt, hogy egyelőre még nem érezteti meg a lánnyal az erejét, úgyhogy csak sötét tekintettel néz rá, mint aki menten ölni tudna.* -Volt rá oka. Épp ezért vagyok kiborulva. De szerintem nem tartozik rád, hogy miért is szakított velem. Mindketten hibásak voltunk benne. ~De főleg én.~*gondolja magában, és még csúnyábban néz rá.* -Na persze, nem tudod. Halvány sejtelmed sincs. Hát jó. De azért tudd meg, nem vagyok hülye, hogy én ne látnám rajtad, hogy igenis van okod arra, hogy örülj. *mondja, aztán egy lány érkezik, aki jelen pillanatban nem épp kellő tapintattal szólítja meg. Rá is ugyanolyan csúnyán néz hát, mint Leonára.* -Repesek az örömtől. *mondja, aztán röviden bemutatkozik.* -Deyan vagyok, ha épp tudni akarod. *vág vissza, és újra maga elé mered.* |
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Aug. 13, 2009 7:22 pm | |
| * Liza jól időzíttet a kellő pillanatban jelent meg a színen. Ezeket a helyzeteket szereti igazán.*~ Mivel a csaj szomcsi így nem ő dobat. Mondjuk annyira nem is érdekel hogy mi van velük. Csak a feszkó érdekel semmi egyéb.~ Gondolja át gyorsan a helyzetet. Majd kutyusa húzni kezdi a pórázát de hogy menjenek de a lány nem mozdul. Be is mutatkoznak neki. A fiúra néz mert pont ő beszél majd válaszol.* - Nem érdekel a neved úgysem jegyzem* Mondja a fiúnak és nem ad magyarázatot hogy miért nem hiszen nem szokott. a kutyus még jobban húzza a pórázt de Liza nem mozdul még mindig.* ~ de jó lenne a fiút használná wc-nek~ Fut át rajta a gondolat hiszen elég vicces lenne ha imádott kedvenc megjelölné a fiút. A kutyus nem gondolat olvasó de nagyon össze van nőve a lánnyal. A kis Mia oda is megy a fiúhoz és a lábát már emeli is. Ha minden igaz a fiút el is találja de valamennyire biztos. Liza hangos nevetésbe tör ki. Kutyusa már ott is van mellette hiszen tudja hogy nem szabadott volna.* | |
| | | Leona Arts Diák
Leona love Rayko
Pierre nem love Leona
Leona nem love Pierre
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Aug. 13, 2009 7:35 pm | |
| *Leona némán hallgatja Liza bunkóságát.* ~Talán hamar lelép* - gondolja és közben nézi ahogy Deyan küzd magával. Ha ő nem üti meg, akkor megkapja a lánytól. Utolsó hozzá intézett szavaira, közelebb lép Deyanhoz, és lábújhegyre emelkedik, hogy szemeik egy vonalba kerüljenek. - Ha magadhoz térsz, ezt megbeszéljük. De addig vésd az eszedbe ezt a körkörös mondatot. Leona soha de soha nem lesz Deyan kedvese, akkor sem ha bármelyikük részéről erre lesz lehetőség vagy igény születik.... ezt jól vésd az esezdbe. - majd elhallgat egy kis időre míg Liza beszél, majd lágyabban megjegyzi. - Ha gondolod, folytathatjuk ezt a beszélgetést más hangnemben is.* Ekkor nem várt segítség érkezik, Mia képében, aki apró tócsát heylez el a fiú cipőjén. Leona magában vigyorog, de továbbra is komor képet vág.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Aug. 13, 2009 7:43 pm | |
| *Vállat von arra, hogy Liza nem jegyzi meg a nevét. Ha nem, hát nem. Viszont a kutyust már nem tudja figyelmen kívül hagyni. Még jobban dühbe gurul, és feláll a padról, majd jó nagyot belerúg a kutyába.* -Nesze. Menj a francba, hülye dög. *kérdi, és visszaül a padra. Elővesz egy zsebkendőt és tisztítani kezdi a cipőjét. A zsebkendője viszont a pálcája mellett van, úgyhogy előhúzza és beleteszi a bal kezébe, hogy ha a kutya visszatámadna, akkor kéznél legyen és használni tudja. Aztán hallgatja Leonát.* -Rendben. Nem is akarok a pasid lenni. *mondja, és újra vállat von. Aztán, mivel elege lett a női társaságból, feláll újra a padról és visszamegy a kúriába.* |
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Aug. 13, 2009 7:58 pm | |
| * Liza csak áll meredten és nézi ahogy a fiú belerúg imádott kedvencébe. Nem is fogja fel hogy mi is történt le van fagyva majd fel fogja hogy mi történt* - Te Hülye hogy képzeled azt hogy egy ártatlan kutyusba belerúgsz? Hát neked miből van a szíved? Te normális vagy ilyenkor? Állatkínzó!* fakad ki a lány hiszen egyetlen sebezhető pontján bántotta meg ezzel ellenségei közé írta magát a fiú. Liza előveszi pálcáját és a fiúra szegezi majd leengedi.* ~ hát idősebbnek tűnik mint én tehát biztos hogy ő jobb a varázslásban. Az nem jó mert csak alul maradnék és még bajom is lehet belőle akkor....* Mérlegeli a helyzetet hiszen mindig is ezt csinálta ilyen helyzetben. Majd oda megy a padhoz a fiúhoz és egy jó nagyon belerúg.* - Na tessék ez jár neked Te állatkínzó!* A rúgás nem volt olyan nagy, hogy eltörje a fiú lábát pedig Liza azt szerette volna de ahhoz elég erős, hogy pár napig sántikáljon és ne felejtse el Lizát és kutyusát. Kutyusát aki sírt hiszen fájt neki a rúgás ölébe veszi majd a lányra pillant* - Hát ha neked egy Állatkínzó kell tessék most ápolhatod. Úgy sem vagytok hozzám valók.* Veti oda gőgösen a lánynak Majd távozik az udvaról. Még mielött eltüne vissza szól a fiúnak* - Legközelebb elvarázsollak valami ki hallá* Mondja fen hangon és az udvaron már nem is lehet látni* | |
| | | Leona Arts Diák
Leona love Rayko
Pierre nem love Leona
Leona nem love Pierre
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Aug. 13, 2009 8:06 pm | |
| *Leona döbbenten nézi ahogy a kutyus elszáll, majd a gazdája is szitkokat szór. Mikor előkerül a pálca, kicsit megrémül ,de szerencsére nem kerül használatba. Liza az állat után megy, majd eltűnik, de előbb erősen megfenyegeti a fiút. Mikor kettesben maradnak, gyilkos pillantást vet rá. Deyan felemelkedik, hogy távozzon. Leona nem fél tőle. Elé lép és jobb kezét meglendítve, akkorát öklöz a szeme alá, hogy csak úgy nyekken. A lány érzi a kezében szétáramló fájdalmat, de nem mutatja a fiúnak, aki időközben megindult a kúria felé.* ~áááááá .. Jobb lesz mennem. A végén bajba kerülök.* - kezét ölelve elindul a szobájába. Szeméből folynak a könnyek.* | |
| | | Rupert Rankle Diák
Főkarakter : rupert3569@hotmail.com Hozzászólások száma : 4349 Kaszt : Üzenőláda : Ruppancs XD (Már egészen megszoktam)
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Aug. 14, 2009 5:01 pm | |
| *Miután Rupert és Leona is befejezték az ebédjüket az udvarra jöttek ki sétálni. Rupert még mindig papucst visel Leona nagy vidámságára. Hasa tele van, de azért még lenne hely másnak is. De jól lakott és ez a lényeg. Lassan sétálnak az udvar puha gyepén át. A fű kellemesen simogatja a fiú lábát. Az idő elég hűvös, de kibírható. Sötétedés előtt úgy is bemegy majd. Legalább is úgy tervezi.* | |
| | | Leona Arts Diák
Leona love Rayko
Pierre nem love Leona
Leona nem love Pierre
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Aug. 14, 2009 5:07 pm | |
| *Leona mosolygova figyeli, hogyan lépdel Rupert papucsában a fűben.* ~ Ha tönkre megy, megkérem hogy adja nekem. - gondolja. - Na jó tényleg más poén után kéne nézni...* - Mondd csak, mit szoktál csinálni szabadidődben? Úgy értem mi a hobbid? szeretsz lovagolni? Vagy futni, úszni? Mesélj valamit magadról.* | |
| | | Rupert Rankle Diák
Főkarakter : rupert3569@hotmail.com Hozzászólások száma : 4349 Kaszt : Üzenőláda : Ruppancs XD (Már egészen megszoktam)
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Aug. 14, 2009 5:17 pm | |
| *A séta eleje kissé unalmasan kezdődik, majd jönnek a szokásos ismerkedős kérdések. Reméli majd el tudnak evezni érdekesebb témák felé is.*- Hobbim. Hát hegedülök, de nem valami profi szinten. Csak alap. Minden nap kijövök sétálni. Amúgy rajzolok és talán ennyi. Meg szeretek a birtokon a többiekkel lógni. Kb. ennyi. Neked?* Kérdez vissza, ahogy az illő. Egy kicsit libabőrös lesz a lába a hidegtől. A keze is fázik ezért hát zsebre is rakja. Reméli nem fog nagyon lehűlni az idő. Nincs kedve meghűlni. Körbe néz, de nem túl sok diákot lát. Talán az idő miatt is. De ki tudja.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |