Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 25 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 25 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+23Sarah Christina Keller Katharina/Colette Adams Christine Shavonne Leonard Wyatt Igor Volonyev Leonard de Wandom Katharina A. Lukevszky Arabella Jagusia Tara Nicole Grennie Sarah Bington Joyce Haworth Teodor Angel Olga Korovjova Cirelin de Sovalon Clare Petal Anna Ivanov Alexandra Sirov Silmera Elanor Spelle Anaze White Jovan Vladislav Jack Darkfield Felaern Yhendorn Celadine Leatherweed 27 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Udvar Szomb. Nov. 17, 2007 6:21 am | |
| First topic message reminder :
[Only admins are allowed to see this image]
A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek.
Az udvaron több pad illetve lugas és kisház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kisházak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...
Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől. |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Jane Scott Diák
Főkarakter : renikee2@citromail.hu Hozzászólások száma : 4037 Kaszt : Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...
Titulus: Dilibogyóó Lyrával^^
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Dec. 11, 2007 6:27 pm | |
| *Jane kicsit visszament a szobájába, de mikor kiért az udvarra nem találta sehol Igort. Csak reménykedik benne, hogy összefutnak még ma. ~ Remélem megtalálom. *Azzal tovább sétál az udvaron.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Dec. 11, 2007 6:29 pm | |
| -Semmi.Hát én éppen megyek ki a mocsárba.*mondja és megáll.* -Nem jösz?*kérdezi mert szerinte Tony nem maradna ki ebből a buliból.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Dec. 11, 2007 6:31 pm | |
| -Sziasztok!*köszön Kata,de olyan mintha a falnak beszélne.Ezért leül arra a padra ahol az előbb ült s elkezd olvasni.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Dec. 11, 2007 6:32 pm | |
| *Tony érdekéődéssel néz Kristófra.* -Persze veled tartok. *Feleli és elindul a fiu után* |
| | | Jane Scott Diák
Főkarakter : renikee2@citromail.hu Hozzászólások száma : 4037 Kaszt : Üzenőláda :
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Dec. 11, 2007 6:32 pm | |
| *Jane meglát egy lány egyedül üldögélni. Odamegy hozzá. -Szia én Jane vagyok. Hogyhogy csak így egyedül?? Remélem nem zavarlak. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Dec. 11, 2007 6:36 pm | |
| *Igor kisétál az udvarra miután kipakolt szobájába és megpillantja Janet. Azonnal odamegy hozzáju és kérdi Janet* -melyik szobába vagy?neked tetszik a suli? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Dec. 11, 2007 6:37 pm | |
| - Szia! Nincs kivel beszélgetnem, azért ülök itt egyedül.Amúgy Katának hivnak és dalnok vagyok.*mondja Kata és becsukja a könyvét.Reméli,nem kell az estét egyedül töltenie.* |
| | | Jane Scott Diák
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Dec. 11, 2007 6:40 pm | |
| *Jane nagyon örül, hogy találkozhatott Igorral, és odahívja magukhoz a fiút. - Én a viperában vagyok, és nekem nagyon tetszik a suli. Az igaz, hogy még egy órára se jutottam be, de igyekszem... | |
| | | Jane Scott Diák
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Dec. 11, 2007 6:42 pm | |
| -Akkor te is új lány vagy? Melyik szobában vagy? *kérdezi Jane* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Dec. 11, 2007 6:45 pm | |
| -Szia Igor!*köszön Kata ,de úgy látja rá nincs semmi szükség, ezért újra előveszi a könyvét és elkezdett olvasni.Úgy gondolja itt két sziv egymásra talált,úgyhogy inkább nem szól bele.* -igen én a Piranhaban vagyok.*válaszolja a lány.*
|
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Dec. 11, 2007 6:47 pm | |
| *Igor illedelmesen köszönti* -Szia Kata,Igor vagyok most jöttem,de mindig jo új arcokat lánti! *majd odaforul Janehez* -még én sem voltam orán de reménykedem benne hogy mejd én is bejutok egyszer az egyik orára.ha ugy adodik akár együtt is mehetnénk mejd egyszer kétszer *majd hozzá teszi* -Kata te is jöhetnél majd velünk *leülne a padra,de elöbb megkérdezi Katát* -szabad lesz ez a hely? *várja a választ* |
| | | Jane Scott Diák
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Dec. 11, 2007 6:48 pm | |
| *Jane egyik barátját sem szeretné megbántani, ezért becsukja Kata könyvét, és tovább beszélgetnek. -Ugyan ráérsz akkor olvasni ha egyedül vagy. *mondja Jane Katának.* | |
| | | Jane Scott Diák
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Dec. 11, 2007 6:49 pm | |
| -Én is örülnék ha együtt mehetnénk be órára. *mondja Jane mosolyogva* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Dec. 11, 2007 6:52 pm | |
| -persze ülj csak ide!Én már voltam órán .És szépen leszerepeltem.*mondja Kata.* -Milyen órára akartok menni? |
| | | Jane Scott Diák
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Dec. 11, 2007 6:55 pm | |
| -nekem bűbájtan órám lesz. *Válaszolja a lány* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Dec. 11, 2007 6:57 pm | |
| *Igor leül és érdeklődve figyel* -én még nem tom milyen orára megyek.miért szerepeltél le? *aranyosnak találja mind két hölgyet,de Janet jobban kedveli. vajon valamit érez iránta vagy csak az teszi hogy régebb ota ismeri mint Katát?! fogalmazodnak meg kérdések Igor fejében*
------- Suite ŕ un grand nombre de réponses, ce sujet a été automatiquement divisé. Vous pouvez retrouver la suite de ce sujet ici : [Only admins are allowed to see this link] |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Dec. 13, 2007 6:40 pm | |
| *Kristóf kiesik a relaxációból amikor Tony hozzá szól.* -Hát most kicsit ideges vagyok ezért szólj ha fáj és nem kéne jobban bántani,de lehet hogy te győzöl mert most kivagyok.*mondja és feláll úgyan úgy mint tegnap de most nem várja meg hogy a fiú kezdjen.Előkapja pálcáját és már repül is az az átok.* -Locomotor Mortis!*mondja ki és ha összegubancolódik a fiú lába akkor odamegy és kigáncsolja.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Dec. 13, 2007 6:45 pm | |
| *A fiu átka sikerül. Tony lábai összegubancolódnak, de őt sem ejtették a fejére. Amikor meglátja hogy a fiu mire előre szegezi a pálcáját. Annak is örülne ha ezzel időtnyerne amyg a lábai helyre jönnek* -Immobilus *Mondja és reméli hogy lesz hatása* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |