Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 25 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 25 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+131Moyra McFarland Jessa McFarland Sheena McFarland Crystal Ravenwood Szurdok ősi szelleme Fleur Isabelle Trender Cornelia Donata Chiyori Kiryuu - archiv Anne Holiday Driana Stardew Nathaniel Ravenwood Anna Ivanov Tomhail Iliya Mikhail Mira Rose Sepp Dierk Olívia Springfield - Alli Victoria Dewey Teodor Angel Sarah Christina Keller Wayne Lazarus Shahrivar Liliya Darina Kevin Rott Elena Angel Cirdan Arahael Heidi Hollenberger Samantha Troops Nargile Ljubjana Loirens Ceronin Kyoko Tsuki Shiwo Altolos Galoneth Gentleberry Patrick Baker David Grivalt Samuel J. Colwell Nicolas Demerest Steven Grivalt Loreen M. Lynette Blanche Ravenwood-archiv Cyprian Drest Sylvia Ramondova Cirelin de Sovalon Phionella Amberessus Ivona Ivanovna Nymphadora Do'Urden Berker Mikolaj Taira Tjerd Kyo Nobory Valeriel Ravenwood Sean Randy Zealot Meriel Ravenwood Leona Arts Anna Svetlana Nikorina Grozda Elizabet Kingston Gabriella Collie Kaen el Jericho Crissy de Vontier Rose Emily Scott Timothy Waylan Andrew Worthington Laima O'relle Wanda Dorcas Gloria Kalifa Manson Anaze White Bella Stackhouse Rebeca Carlenis Sophie Michelle Darkrain Jack Wine Rose Leanders Lara Wilhelmine Fred Jackson Játékmester Belsirion Ayla Madyzyn Emily Kyra Beawer Samantha Cyen Elesmery Cerridwen Paderau Afon Arabella Jagusia Rowan Stanford - archiv Safira Desierto Aaron Drawer - Allidon Anastazia Drawer Lionel Estrax - arhiv Katerina Shezhana Varvara Toma Grigor Anton Clémence Aurora Moonbeam Lilyana Yordana Anabella Stepp Nagy Klaudia Samanta Marietta Grace Neverwood Maria Love Pierre Bontavier Hallbjörn B. Laxness Natalie Depp Han Jaejoong Varvara Éclair Lagarde Gwen Janessa Kingstone Lara Corvin Miranda Wilson Angelina Mary Black Eligio Lance Jens Tichaon Kalandmester Alexandra Sirov Ariadné Tanith Torina Foster Synerella DeLalune Domajan Gurskovity Vanessa Mantova Jack Darkfield Zac Leaving Concordia Xanto Amaril Gwyneth Laura Wylee Rupert Rankle Makoto Haruko Viktorya Rada Ashley Christable Melanie Satchel Marina Raya Joe M. Renaldo Andrey Bogdan Edward Freeze George Darkrain - archiv Rayko S Dragomir - archiv Drékulusz Kluszenov Kynger Iwood Carina Foster David Branson Sofija Darina M. Snjezana Sidney Moore Behrooz Jahrom 135 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Behrooz Jahrom Nem Játékos Karakter
Hozzászólások száma : 104 Kaszt : Üzenőláda : Saira
Ne adj szívet, melyet nem fogadhatnak el.
| Tárgy: Udvar Szer. Jún. 24, 2009 7:12 pm | |
| First topic message reminder :A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek. Az udvaron több pad illetve lugas és kis ház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kis házak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre... Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.[Only admins are allowed to see this image] | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Edward Freeze Diák
Hozzászólások száma : 132 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Júl. 11, 2009 11:28 am | |
| -Üdv Samanta. *mondja és mosolyog a lányra. Közben egy padhoz sétálnak és leül rá. hallgatja Samet.* -Ahham. Én is nemrég jöttem. vagyis nem mondhatni hogy most de olyan 1-2 hete. Szóval nem vagyok még jártas én sem nagyon errefelé.* mondja Samnek. Ekkor a lány feláll a padról. Int egyet és elköszön. Valami sürgős dolga akadt és mennie kellett. Figyeli a távolba Edward hogy hogyan megy el a lány. Ő még üldögél egy keveset a padon majd elindul a Madárházba.* | |
| | | Nagy Klaudia Diák
Főkarakter : kazincimarta@nadlanu.com Hozzászólások száma : 469 Kaszt : Üzenőláda : Játékot, játékot és mágtöbb játkot! csak szólj és megyek!
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Júl. 11, 2009 3:01 pm | |
| *Chrissel kisétál az udvarra. Gyönyörű vörös ruha van rajta, a legújabb szerzeménye, egy boleróval, haja gondosan feltűzve, szemét feketére festette. Leül egy padra óvatosan, nehogy összegyűrje a drága ruhát. Ezután Chrisre néz kedvesen. * -Köszi, hogy elkisérsz. *Mosolyog rá és megfogja a kezét. * | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Júl. 11, 2009 3:07 pm | |
| *Chris Klauval az oldalán lép ki az Udvarra. Már mindketten készülnk a bálra, Klaun egy gyönyörű piros ruha van, Chrisen pedig egy disztalár, ami fekete és vörös szinben pompázik. Illenek egymáshoz. Chris kissé feszeng a haja miatt, de hát Istenem! Fogadják el iy! hiszen a fekete-vörös haj nem igazán bálra való, de vannak itt tlőle sokkal furábban kinéző alakok is. Igy elhessegeti a fejében keletkezett félemeket és követi Klaut az Udvarra egy padhoz. Látja, hogy a lány óvatosan ül le, vigyázva gyönyörű ruhájára. Chris leül mellé és a szemébe néz.* -Gyönyörű vagy!-*súgja a lánynak és megszoritja Klau kezét, amikor a lány megfogja a kezét. Chris elvigyorodik, majd lágyan egy puha csókot nyom Klau kézfejére. Ne tud mást mondani, örül, hogy itt lehet lánnyal, igy a köszönetre csak elmosolyodik és bólint egyet.* -Enyém a megtiszteltetés!-*mondja nevetve.* |
| | | Nagy Klaudia Diák
Főkarakter : kazincimarta@nadlanu.com Hozzászólások száma : 469 Kaszt : Üzenőláda : Játékot, játékot és mágtöbb játkot! csak szólj és megyek!
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Júl. 11, 2009 3:11 pm | |
| *Rámosolyog kedvesen a srácra. * -Köszönöm. *Kicsit elpirul, majd felkel a padról. * -Szerintem lassan elindulhatunk.. Még a bolerómat le kell tennem a ruhatárban. *Mondja a fiőnak, majd megindul, persze nem engedi el Chris kezét. * | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Júl. 11, 2009 3:14 pm | |
| *Christopher látja, hogy sikerült zavarba hoznia a lányt, igy elmosolyodik. Szereti, ha zavarba tudja hozni a lányokat. A kis pirps pir az arcukon. Gyönyörű látvány. Most is, ahogy megjelent Kalu szép arcán a kát kis piros jel, ami jelzi, hogy bizony jól esett a bők Klaunak, Christ örömmel tölti el. Pedig most igazat mondott. A lány lassan feláll és chris is követi. A bál már lassan elkezdődik, a bálteremből lehet hallani a halk zeneszót. Biztosan ár sokan gyülekeznek a bálra. Chris még mindig Klau kezét fogva elindul a lány után. Mjad mikor belépnek az ajtón, kezét Klau derekára helyezi és úgy vezeti be a ruhatárhoz.* |
| | | Marina Raya Diák
Hozzászólások száma : 168 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Júl. 11, 2009 6:43 pm | |
| *Marina a bál után csak felrohant gitárjáért, de most kivételesen nem vette le báli ruháját.Egész kényelmesen érezte magát benn.Bent lenni már nem akart, amúgy sem lett volna társasága így inkább lement az udvarra.Szőrpamacs és Achi a történtek után szerencsére jól voltak.Marina az első padra letelepedett, daimonja mellé feküdt a padra és csincsillája a vállán üldögélt.Halkan pengetett és most énekelt is mellé.Vidám és szomorú sorok és dallamok váltották egymást.Az égen kezdtek csillagok megjelleni és ez nagyon szép látvány volt.Kissé hideg volt, de Marin most nem fázott.A hideg egy csöpet sem zavarta most.Talán a zene miatt.Talán nem.Ő maga sem tudta igazán.Csak élvezte ezt csodás látványt és azt, hogy itt lehet a Nezabarban.* | |
| | | Ashley Christable Diák
Főkarakter : lovas.juli@hotmail.com Hozzászólások száma : 130 Kaszt : Üzenőláda : bárkivel szívessen játszom <3
Nem bánod meg ha velem játszol, én izgalmat csempészek a játékba ^^
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Júl. 13, 2009 4:45 pm | |
| *Ashley érkezik az udvarra,most sötétlila pólójában és rövid farmerében van. Vadmacskája mellette bukdácsolt a kavicsos úton. Ash egyenesen a patak felé igyekezett.*~Kiváncsi vagyok mennyire hideg...Vajon lesz társaságom?~*leugrált egy lejtőn és máris a patak szélén találta magát.*~Remek...~*Gondolta és máris belgázol a patakba.*~Ez! Jég hideg!~*Ash azonnal kiment a vízből és vacogva leült egy sziklára. Macskája undorodva ült a szikla mellé, nem szeretett volna nyirkos gazdájához dörgölőzni. Mivel a patakban nem tudott szórakozni táskájára pillantott.*~Vajon hoztam valami olvasnivalót?~*Kérdezte magától de amikor a táskájában kezdett turkálni csalódnia kellet.*~Ezt valahogy éreztem...~*Gondolta rosszállóan magára nézve. De a nagy kutakodás során valami érdekesre lelt.*~Hmmm.Ezt már el is felejtettem.~*Gondolta amikor kiemelt táskájából egy feltűnően szép gyémánt nyakláncot. Ezt a sportcsarnokban találta még régebben. A medence mélyén volt.*~Vajon kié lehet? És mennyit érhet?~*Ash-nek csak úgy cikáztak a gondolatok a felyében.*~Régi? Vagy új? Miért nem ment tönkre a víz alatt...Fura.~*Ashnek tovább röpködtek gondolatai.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Júl. 13, 2009 5:05 pm | |
| *Leila is kisétál a szobájából. Nem rég kelt fel,ma tartott egy kis délutáni alvást. A szobatársai elmentek arra a kongresszusra, így ő maradt egyedül a szobában. Nem nagyon zavarja, el van egyedül. Állatai most is vele tartanak, lassan lépkednek mellette. Most még görénye is a saját kicsi lábán megy, és nem a gazdája nyakába ül. Leilán most egy fekete rövid gatya és egy fehér póló van. Cipője most is deszkás,mit már megszokhattunk. Az udvar felé veszi az irányt, és gördeszkáját szorongatja. Nem tudja miért is hozta le, talán akart pár ollie-t csinálni, vagy extraflippet, vagy triplaflippet, vagy 360 flipppet. Ki tudja miért hozta magával. Az a lényeg, hogy a kezében van. Mikor odaér az udvar elejére, már feltűnik neki egy lány aki, egy kövön ül. Lassan odasétál felé, és látja,hogy Ashley az, akivel tegnap teáztak. Kicsit elmosolyodik,majd odasiet hozzá.- Helló! Mizujs? Hogy smint?*Tekint rá,majd leteszi deszkáját, és nyom vele egy 3-as ollie-t, és egy flippet. Majd még kicsit nyom a deszkával, aztán ráül. Érdeklődve tekint Ash-ra. - Mit nézegetsz?*Kérdezi,majd a válla fölött megnézi a nyakláncot.- Szép kis darab. most vetted?*Pillant rá.* |
| | | Anabella Stepp Segédtanár
Hozzászólások száma : 282 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Júl. 13, 2009 5:21 pm | |
| *Bella a szobájában üdögélve olvasgatott egy baromi jó könyvet. A cime a Fekete rózsa volt. Imádta a könyvet pedig ő igazán nem szeretett olvasni de ezt alig tudta letenni. Majd egyszer csak érezte hogy magéhezett. Betette egy táskába a könyvet és melléje egy jegyzetfüzetet, egy pennát. aját megfésülte és átöltözött. Egy fekete farmerba és egy toppba bújt bele majd haját fekete-fehér csikos csattjával felcsattolta és úgy indult el a konyhába. Ott magához vett egy vaniliás rudat meg egy csokisbuktát. A buktát egy zacskóban a táskájába tette a rudat meg eszegetni kezdte. Innivalónak egy üveg narancslevet csúsztatott táskájába és elindult az Udvarra olvasni. Miközben ment az Udvaron és eszegetett egyszer csak hangot hall. Egy ismerős hangot. leiláét. A hang irányába fordul és arrafelé siet. Majd megpillantja leilát és Ashleyt egy sziklánál. Odamegy hozzájuk.* -Sziasztok! Ash, Atya Úr Isten! Mitől vagy ilyen vizes? *kérdi és egy hőburkot fon a lány köré. A hőmérsékletet felviszi 35 fokra és pár percig úgy hagyja. Majd hamarosan megszáradva lesz a lány nadrágja és Bella megszűnteti a burkot.* -Na igy már jobb. Bár kicsit meleg volt gondolom...*mondja félmosollyal.* -Szép a nyakláncod. Hol vetted? Az ezoterikus boltban? Oda én is el akarok menni...*mondja a lánynak de ekkor eszébe jut valami.* -Öhm, véletlenül nem tudjátok a parkőr nevét? és hogy hol lakik? *kérdi meg óvatosan bár nem tudja hogy a Miért? kérdésre mit fog felelni...* | |
| | | Ashley Christable Diák
Főkarakter : lovas.juli@hotmail.com Hozzászólások száma : 130 Kaszt : Üzenőláda : bárkivel szívessen játszom <3
Nem bánod meg ha velem játszol, én izgalmat csempészek a játékba ^^
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Júl. 13, 2009 5:43 pm | |
| *Ashley nagyon elálmélkodott a nyakékben ezért csak akkor vette észre Leilát amikor köszönt neki.* -Oh, szija.*Köszön majd újra a nyakláncot fürkészi.*-Velem semmi különös..És veled?*Kérdezte és lerakta a láncot. Leila deszkájával csinált pár trükköt ami nagyon tettszett Ash-nek.*- Ez nem az enyém...*Mondta, de mielött félre értette volna a lány folytatta.* - A sportcsarnokban találtam, pontosabban a medencében.*Mondta és újra nézegetni kezdte az aranyláncot aminek egy nagy gyémánt volt a közepén.*-Még régen találtam, csak aztán elfelejtettem.*Mondta és a nyaklánc teljesen a hatalmába kerítette. De még mielőtt teljesen elkábult volna Bella érkezett az udvarra.*-Szia! Ó..csak belegázoltam a patakba, de nem annyira gáz..*Mondta de mielőtt befjezhette volna Bella 35°-os hőmérsékletes burkot idézett Ash köré.*~Erre semmi szügség nem volt...Tűzmágus vagyok egy másodperc alatt megszáríthatom magam..~*Gondolta de inkább csak magában.* - Köszi..*Mondta és megpróbált mosolyt elröltetni arcára. Bella következő kérdésére elmondta ugyan azt amit Leilának mondott majd visszarakta táskájába és felállt a szikláról.*-Nincs kedvetek elmenni valahova? Nem is tudom hova...*Mondta és a távolba meredt.*~Valami izgibb helyre.~*Gondolta és a lányok felé pillantott.*-Nos? | |
| | | Anabella Stepp Segédtanár
Hozzászólások száma : 282 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Hétf. Júl. 13, 2009 5:56 pm | |
| -Nincsmit. *válaszol a lánynak majd mosolyog is egyet. Ekkor Leila gyorsan egy köszönéssel elszalad mert valamit a szobájában hagyott.* -Na nekem is mennem kell sajna! Szia! *köszön el és gyorsan ő is elmegy.* | |
| | | Lilyana Yordana Diák
Hozzászólások száma : 6 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Júl. 14, 2009 5:15 pm | |
| *Lily sétálgat egy kicsit mivel csak most érkezett.Érdekesnek találta az iskolát és a környéket is szépnek tartotta.Egy vörös színű felsőt és hozzá ugyanilyen színű rakott szoknyát viseltés hozzá ilő topánt.Kolibri daimonja most is körülötte röpködött.Még csak egy emberrel találkozott és szeretett volna másokat is megismerni.Rajzcucca most is nála volt így mikor kiért az Udvarra, leült az egyik padhoz és elkezdett rajzolgatni.* | |
| | | Edward Freeze Diák
Hozzászólások száma : 132 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Júl. 14, 2009 5:23 pm | |
| *Edward ébredt fel délutáni szunyájából. Sétálgatott egyet a suliban majd elindult az Udvar felé. Lassan sétálgatva zsebre tett kézzel. na meg nézelődve. Megpillantott egy lányt aki éppen rajzol odasétált hozzá.* -Szia! Edward Freeze vagyok. Allidonos. na és te? *kérdi meg a lányt kedvesen és leül melléje.* -Mikor érkeztél? *még nem látta a lányt azért érdeklődött tőle.* | |
| | | Lilyana Yordana Diák
Hozzászólások száma : 6 Kaszt :
| | | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Júl. 15, 2009 4:17 pm | |
| *Marquis Delmar érkezik meg a Kúria udvarára. Itt sem volt még, legalábbis úgy hogy erre a területre akart volna eljutni. Úgy már igen hogy átment rajta. Mivel elég meleg van, ezért térdig érő rövidnadrág, és póló van rajta, na meg egy tornacipő. Mivel az udvar teljesen üres, mármint senki sincsen kint, így Marquis elsétál egy padhoz, és leül rá. Egyedül nem túl érdekes semmi, így az ücsörgés sem. Szóval várja, hogy érkezzen valaki, neki teljesen mindegy hogy ki is az a valaki. Közben elkezdi nézni hogy mi is van az udvaron. Először is az tűnik fel neki hogy ez a hely olyan mint egy park. Sok fa, padok meg ilyesmi.*~Vajon mennyire népszerű ez a hely a diákok körében? Csak mert remélem valaki azért kijön ide is néha, mert ha nem akkor ücsöröghetek én itt társaságra várva.~ |
| | | Clémence Aurora Moonbeam
Főkarakter : Ayla Madyzyn Hozzászólások száma : 280 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Júl. 15, 2009 4:34 pm | |
| *Clémence és hűséges és egyben undok daimonja is megérkezik az udvarra. Kilépve majdnem hőgutát kap mind a kettő.* -Mond miért is jöttünk ki? Hát tudod fogalmam sincs. Én csak téged követtelek. Én meg azt hittem te akarsz valamerre menni. *Kicsit nevetnek, majd ha már kinn vannak körbenézelődnek. Nos pangás van az udvaron szó szerint, de álljon meg a menet! Hoppá mégsincsenek egyedül. Egy elvetemült diák éppen a padon üldögél. Biztos napozás céljából jött ki vagy ki tudja? Nos mindenesetre, hogy kellemesebben teljen a meleg és a nap, így Savonnal egyetembe odasétál a lány.* -Üdvözlöm Clémence vagyok. *mondja kimérten és kicsit fáradt hangon, valószínű a meleg miatt, más oka nincs.* -Látom nem csak mi vagyunk vállalkozó szelleműek. *Tréfálgat egy csöppet, de itt a melegre céloz. Lágy szellős ruha van rajta, ami világoskék színtartományba sorolható. Kicsit áttetszős a ruha, de Clémecét nem zavarja egy csöppet sem. Amúgy is tünde, maga a megtestesült természetesség a lány.* -És kihez van szerencsém? Jaj de modoratlan vagyok ő Savonn. *Mutatja be a párducát, aki feketében egy kicsikét kivirít a sok zöld között, no meg még jobban melege van, mint bárki másnak.* | |
| | | Toma Grigor Anton Diák
Főkarakter : zsokica15@hotmail.com Hozzászólások száma : 108 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Júl. 15, 2009 4:40 pm | |
| *Egy magas alak tűnik fel a kapuban, majd mellette egy kisebb is, minden bizonnyal egy daimón. Toma és Amidala sétálnak ki a Kúria falain kívülre, elég régen nem voltak már kint és ez valahogy hiányzik neki. A fiún egy kék hosszú talár látható, alatta egy fehér polóval és egy sötétebb nadrággal* ~Vajon elolvashatta már a levelemet?... Minden bizonnyal... Jó lenne találkozni vele~ *sóhajt egyet aztán körbenéz az udvaron* - Nem sokan vannak kint *motyogja maga elé, de aztán megpillant egy nagyon ismerős alakot* - Clémence!? *kérdezi alig hallhatóan, miközben halvány mosolyra húzódik szája. Kimért léptekkel indul el a tündelány felé, aki minden bizonnyal már hallja is lépteit, bár azért a tündefi is légiesen, szinte hangtalanul lépdel* - Szép estét! *köszön, mikor már hallótávolságon belülre ér és hozzá meg is hajol cseppet. Hát igen, ez tünde szokás, vagy mi a szösz* - Toma Grigor Anton *mutatkozik be a fiúnak, ugyanis őt még csak látásból sem ismeri* - Hogy szolgál az egészsége, kisasszony? *pillant Clémencére, majd Savonnra. Amidala, tigris daimónja csak egy biccentéssel üdvözli a fiút és a tündelányt, most sokkal jobban leköti figyelmét a másik daimón, akihez lassan oda is sétál* - Üdvözlöm *hajt kicsit fejet a másik állat előtt és leül vele szemben* - Hogy van mostanában? *érdeklődik még mindig az állattól, más nem is nagyon érdekli. Toma pedig csak áll és már szinte belefeledkezik abba, hogy még mindig a lányon pihenteti a szemét, így gyorsan el is kapja róla és feltekint az égre. Egyenlőre nem szólal meg, élvezi a csendet és persze várja a kérdéseire a válaszokat* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Júl. 15, 2009 4:51 pm | |
| *Marquis meglepődik amikor szinte közvetlen utána kilép az ajtón egy lány. Méghozzá egy tünde. Majd mikor ő odaér, akkor megérkezik egy másik diák is, egy fiú, aki szintén tünde. Első ránézésre csak ennyit tud elmondani a többiekről, mivel ők bemutatkoznak, így a fiú is ezt teszi elsőnek.*-Sziasztok! Én Marquis Delmar vagyok, de szólítsatok csak Marq-nak. Mindenki így tesz.*Mondja, majd mivel hozzá nem érkezett kérdés, így egyenlőre csak vár. Hallgatja hogy a többiek miről beszélnek, de hozzá szólni nem tud. Kicsit zavarja hogy semmi veszik őt, de most mit csináljon, valószínűleg ilyen hogyha az ember két tündével van körülvéve. De ezt nem tudhatja mivel egyenlőre még csak most először találkozik eme mágikus fajjal. Feláll, mivel a két tünde is ácsorog, hátha így nem fogják kizárni őt a körből.* |
| | | Katerina Shezhana Varvara Diák
Főkarakter : sidor@freemail.hu Hozzászólások száma : 529 Kaszt : Üzenőláda : Ha vkinek játszani van kedve és partner kell, akkor ha elérhető vok csak írjon rám itt vagy msnen és ott leszek
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Júl. 15, 2009 4:59 pm | |
| *Kate lép ki az előcsarnokból az udvarra Kirara-val.Fehér tigrise szorosan mellette jön, és közben gazdájával cseveg.* ~Amúgy mit szólsz, hogy itt van Jaejoong?...Hát meglepett, de egyelőre még emésztenem kell,úgyhogy kerülöm szegényt, majd ha megemésztettem beszélek vele normálisan, meg amúgy ki volt az a lány?!...*Mire ezt kimondja, persze csak úgy hogy a tigrise hallja, megpillnatja a tünde lányt, aki bátyjával volt a bálon és még két másik alakot, akik közül az egyik szintén tünde.Közelebb megy hozzájuk, hátha barátkozós típusok.* -Sziasztok, katerina Shezhana Varvara vagyok, de szólítsatok Kate-nek! Veled már találkoztam a bálon, csak a nevedet elfelejtettem!*Mondja a tünde lánynak és lehajtja fejét mivel kicsit zavarba jött emiatt.*-És ti teket, hogy hívnak?!*Mondja a fiúkhoz fordulva, hogy kicsit oldja a hangulatott.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Júl. 15, 2009 5:10 pm | |
| *Clémence elkezd dúdolgatni, hogy miért azt nem tudni. Nem sokkal később egy ismerős alak lép a társaságukba méghozzá Toma. Clémence elmosolyodik és a levélre gondol, amit kapott a fiútól nem is olyan régen, valamint a nyakláncra, ami a nyakában lóg. Szép kő, nagyon tetszik neki.* -ÁÁ Toma úrfi! De örülök, hogy láthatom Önt. Köszönöm kérdését megvagyok. Nagyon is jól.És ön, hogy van? *Persze Savonn is fejet hajtott mindkettőjüknek, majd a padon üldögélő fiút nézték mindketten, aki éppen bemutatkozott és már nem is üldögélt.* -Látom sokan bírjuk a meleget. Honnan érkezett ide hozzánk? *Kérdi Marqtól.* Jaj míg el nem felejtem, nagyon szépen köszön a nyakláncot. Igazán tetszik. *Nyakláncot megfogja kezével és Tomát nézi, aki láthatóan elbambult a lányon. Clémence egy öleléssel hálálja meg a dolgot.* ~Hmm nem túlzod el egy kicsit? Nem... így fejezem ki a hálámat. Ohh jóhogy nem már a nyakába ugrasz és visítozol. Jól tudhatnád, hogy nem vagyok olyan fajta.~ *közben megérkezett egy ismrős alak is.* ~Hallod ő nem Jaejoong húgija? De jó a meglátásod!~ -Üdvözöllek! örülök, hogy látlak. *köszönti a lányt, majd szépen várja az eseményeket.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Júl. 15, 2009 5:22 pm | |
| *Dehogy akarja ő kizárni a beszélgetésből a másik fiút, csak hát éppen mással volt elfoglalva, nagyon sajnálja. És hogy ezt kimutassa a fiú felé fordul* - Örvendek a szerencsének, nem kellett volna felállnia, ha ülni kényelmesebb *mondja barátságosan a fiúnak* - Köszönöm én is jól vagyok *válaszol a kérdésre a nyaklánc első pillantásra fel sem tűnik a fiúnak, csak akkor, amikor a lány megemlíti* - Nagyon jól áll, örülök, hogy elnyerte tetszését *mosolyog a lányra, de aztán olyan következik, amire igazán nem számított volna. Clémence megöleli a fiút, aki első pillanatban nagyon elámul, de aztán viszonozza az ölelést, mélyen beszívva a lány finom illatát. Amikor a lány hátrál pár lépést, a fiú csak csendesen álldogál tovább, egyenlőre nem jut szóhoz, tényleg nagyon meglepte ez a dolog, de ezzel együtt örül is, hiszen közel tudhatta magához a lányt, még ha csak pár pillanatra is* ~Talán illene bemutatkozni, jött egy új lány~ *hallja daimónja szavait, mire a fiú az új lányra pillant* - Toma Grigor Anton örülök a találkozásnak *hajol meg egy cseppet, csak úgy illendőségből aztán várakozik. Hogy mire? Azt maga sem tudja* | |
| | | Katerina Shezhana Varvara Diák
Főkarakter : sidor@freemail.hu Hozzászólások száma : 529 Kaszt : Üzenőláda : Ha vkinek játszani van kedve és partner kell, akkor ha elérhető vok csak írjon rám itt vagy msnen és ott leszek
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Júl. 15, 2009 5:36 pm | |
| *Kate csak azt látja amikor Clémence a fiút átöleli.Meglepődik, mert az előzményeket nem tudja, és ez talán az arcán is látszik.* ~Hát úgy látom a bratyó mellé fogott.....Hát egyszer neki is hoppon kell maradni....Ebben lehet, hogy van valami, de azért örülök, hogy ezt nem látja.....~*Majd csak pislog a két tündére és nagy boci szemeivel bámul a fiúra,aki bemutatkozik neki.Meglepi a meghajolás,mivel idejövetele óta ez az első ilyen alkalom, de mivel japán szamuráj családból való, ezért otthon megszokta, csak itt nem..Egyszóval mivel náluk is ilyen az illem, vagyis hasonló, meghajol ő is.* -Én is örvendek!*Mondja közben, majd megpróbál egy kis mosolyt erőltetni az arcára, de nem biztos ,hogy sikerül.Az az igazság, hogy szegény nem bírta az ilyet, mivel odahaz ezzel megkülönböztetés is jár..de ez van...Viszont a bátyja előszeretettel ilyen, ő neki ilyen a természete, nem is tudja mikor látta egyáltalán lányokkal másként viselkedi, vagyis kivétel Clémence, de erre inkább most nem akart gondolni.* -Amúgy ti régóta ismeritek egymást?*Kérdezte gyermeteg arcával és ártatlan kifejezéssel, de ezzel tényleg nem volt semmi hátsó szándéka, egyszerűen kíváncsi természetű....kirara csak nézett rá,mint aki kicsit megszidja,amiért állandóan ilyen kíváncsiskodó, de inkább figyeli az eseményeket...Kate pedig ott áll és csak néz a két tündére, remélhetőleg ők nem jönnek zavarba és nem nézik kislánynak, aki nagyon kíváncsi....* | |
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Júl. 15, 2009 5:46 pm | |
| *Clémence elengedte ugyebár Tomát öleléséből és utána csak mosolygott jó darabig, amíg meg nem szólalt Kate és kíváncsiskodott egy csöppet.* -Hát igen ismerjük már egymást egy ideje, nem is tudom mióta, de nem olyan rég ne évekre gondoljon. csak utána szépen elszivárogtam, de az okát nem mondanám el, ha nem gond. Ezek után meg most találkoztunk megint újra. *Cseverészi a dolgokat, mint egy kismadát. Savonn most a másik daimonnal tud foglalkozni. Hát igen ők is régen látták egymást. Clémence Tomára pillant, aki olyan, mintha elvarázsolódott volna.* -Valami gond van ? Nem érzi jól magát? *Kérdi kicsit aggódva a lány a tündefiútól. Nézi Marqot is aki most eléggé szótlan, talán mert idegen neki a társaság, pedig igazán elengedheti magát, nincs semmi izgulnivaló. Sajnos sosem volt az a nagy témadobogató, így nem tud most mit kérdezni vagy egyáltalán beszélni, csak, ha kérdezik.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Júl. 15, 2009 5:53 pm | |
| *A lény meghajlásán halványan elmosolyodik, de aztán nem szólal meg még jó darabig, inkább csak daimónját vizslatja, aztán mivel Clémence válaszol a feltett kérdésre így csak helyeselni tud* - Igen, elég rég nem találkoztunk már *bólint aztán jön egy újabb kérdés, ismét Clémence szájából* - Hogy mi? Nem, nincs semmi gond, csak elgondolkoztam egy pillanatra. Köszönöm az aggódást *hajt fejet aztán rámosolyog a lányra, jobb ha nem tudja, hogy mi baja is van a fiúnak* - És kedves Kate mi szél hozta ide ki az udvarra? *kérdezi kedvesen, egyáltalán nem tolakodó, inkább érdeklődő, kíváncsi a hangja, reméli nem sérti meg a lányt, az nem lenne túl jó. És mivel Marq is igen szótlan így rá pillant. Egyenlőre nem tudja, hogy mit kérdezzen, de aztán csak eszébe jut egy épkézláb mondat, téma, mindegy minek nevezzük* - És hogy érzik magukat az iskolában? Régóta vannak itt? *kérdezi ezt mindenkitől, hátha ezzel sikerül egy kis beszélgetést elindítani, hogy ne csak csendben álldogáljanak itt kint, hanem kellemesen teljen az este* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szer. Júl. 15, 2009 6:01 pm | |
| *Marquis egy ideig szótlanul állt, mondhatni tanulmányozta a helyzetet. Nem a tündék miatt állt el a szava, csak valamiért eddig nem volt kedve kinyitnia a száját. De ez ettől a pillanattól kezdve megváltozik. Mostantól úgy érzik majd, hogy alig lehet befogni a fiú száját. Először is egy mosollyal kezd, mert nála az az alapja mindennek. Lehet hogy ez a többieknek nem fontos de neki igen, bár a jelenlévőkön látszik hogy szeretik a jókedvet.*-Én körülbelül másfél hete vagyok itt, és hát ez az iskola, hogy is mondjam? Áh, igen, fantasztikus. Itt mindig történik valami, ma például találkoztam egy szellemmel.*Ezt csak úgy mondja, mintha ez hétköznapi lenne neki. Ami persze nem igaz, de ezzel a mondattal biztosan felhívja magára a figyelmet, ami mondjuk nem célja de ez egy akkora kaland hogy muszáj elmesélnie valakinek.* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |