Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Déli Torony - Madárposta torony - Page 9 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Déli Torony - Madárposta torony - Page 9 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Déli Torony - Madárposta torony - Page 9 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Déli Torony - Madárposta torony - Page 9 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Déli Torony - Madárposta torony - Page 9 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Déli Torony - Madárposta torony - Page 9 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Déli Torony - Madárposta torony - Page 9 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Déli Torony - Madárposta torony - Page 9 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Déli Torony - Madárposta torony - Page 9 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Déli Torony - Madárposta torony - Page 9 I_vote_lcapDéli Torony - Madárposta torony - Page 9 I_voting_barDéli Torony - Madárposta torony - Page 9 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Déli Torony - Madárposta torony - Page 9 I_vote_lcapDéli Torony - Madárposta torony - Page 9 I_voting_barDéli Torony - Madárposta torony - Page 9 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 30 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 30 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Déli Torony - Madárposta torony

Go down 
+50
Clína Aoife Nessa
Felaern Yhendorn
Sasha Lupinien
Adam Kerphina
Natalia Tatiana Ridolf
Exan Frostburn
Sidonia Gisa
Deyan Serenity
Wade Jackson
Gabriella Ophelia Milena
Cat R. Morgan
Artemis Taylor
Nessie di Alsiera
Emily Kyra Beawer
Eira Eilertsen
Isabella Newton
Kádár Enikő
Sarah Crawford
Alice Wantroose
Isidor Tibor
Hideki Yuu
Madeleine Mayeul
Victoria T. Lassenien
Oyasumi Setsuna
Jack Darkfield
Mary N. Juliett
Lizbeth Westlive
Mariya Zaharina
Samantha Troops
Katherine Mary Black
Jessa McFarland
Sheena McFarland
Moyra McFarland
Laura Wylee
Shawn Griffin
Nikorina Grozda
Vendess Yankov
Selena Angel
Arysha Kazume
Leona Arts
Ayla Madyzyn
Aaron Drawer - Allidon
Fleur Isabelle Trender
David Branson
Pierre Bontavier
Anastasiya Mila
Cerridwen Paderau Afon
Natalie Depp
Ashley Christable
Kaen el Jericho
54 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Next
SzerzőÜzenet
Kaen el Jericho
Alapító
Alapító
Kaen el Jericho

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 12654
Kaszt : Déli Torony - Madárposta torony - Page 9 Nekromanta
Üzenőláda : Déli Torony - Madárposta torony - Page 9 Tek4e285117af53d6454199

Déli Torony - Madárposta torony - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Déli Torony - Madárposta torony   Déli Torony - Madárposta torony - Page 9 Icon_minitimeVas. Júl. 12, 2009 3:56 pm

First topic message reminder :

A Kúria padlásán van a szállásuk a Nezabar Varázslóképző postásmadarainak: a keselyűknek és a kőszáli sasoknak.

A ragadozó madarak itt élnek saját fészkeikben és itt várják a diákokat, akik a leveleiket rájuk bízzák, hogy azokat a címzetthez juttassák. A padláson a madaraknak két bejáratot vájtak az iskola alapítói és építői, hogy azokon e hatalmas és nemes madarak könnyedén ki-be repkedhessenek küldeményeikkel.

Azonban a diákoknak, akik a levelet a postásokra akarják bízni, soha nem szabad üres kézzel érkezniük. A keselyűk és a sasok kedvenc eledele a házi manók által készített sörben pácolt marha, amit a diákoknak előbb meg kell szerezniük a manóktól, hogy levelük biztosan a rendeltetési helyére jusson. Aki elfeledkezik az ajándékról könnyen súlyos sérülésekkel kerülhet a betegszobába...

Déli Torony - Madárposta torony - Page 9 Madarposta
Vissza az elejére Go down
http://www.nezabar.hu

SzerzőÜzenet
Vendess Yankov
Diák
Vendess Yankov

Főkarakter : moutinho2009@windowslive.com
Hozzászólások száma : 63
Kaszt : Déli Torony - Madárposta torony - Page 9 Illuzionista

TémanyitásTárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony   Déli Torony - Madárposta torony - Page 9 Icon_minitimeCsüt. Jan. 07, 2010 3:43 pm

*Teljesen lekötötte a figyelmét a táplálkozó madár,nem figyelt másra.Mikor meghallja a szépen csengő hangot,hátranéz és megereszt egy mosolyt.*-Bocsáss meg,valóban nem figyeltem.Csak most járok itt először.*A lány úgyis kitalálja,hogy nem az iskolára hanem a toronyra gondolt.*-Nem hiszem,hogy találkoztunk volna.Vendess Yankov vagyok.Allidon.*Mosolyodik el mégegyszer,majd megnézi a lány baglyát figyelmesebben.*-Nagyon szép állat.*Közben a sas befejezte az evést,Vendess átadja neki a levelet és reméli,hogy eljuttatja az anyjának.*-Ez aztán falánk állat.*Figyeli a sast amint elrepül a levéllel.*
Nikorina Grozda

Nikorina Grozda

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 2638
Kaszt : Déli Torony - Madárposta torony - Page 9 Druida
Üzenőláda :
<3 A Nikorinát jelképező sárkány <3
Déli Torony - Madárposta torony - Page 9 QHl7
Titulus: Arkangyal
All I Need
Final Destination

TémanyitásTárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony   Déli Torony - Madárposta torony - Page 9 Icon_minitimeCsüt. Jan. 07, 2010 3:34 pm

*Úgy tűnik, az allidonos fiatalember nem nézett elég alaposan körül. Az egyik ablak mellett, közvetlenül a falnál ugyanis egy fekete hajú, kék szemű leányzó áll, karján egy teljesen közönséges, mondhatni közönséges erdei fülesbagollyal. Mellette pedig egy szép, szürke macska ácsorog, teljesen nyugodtan, a jövevényt figyelve. A lányon farmernadrág, edzőcipő, meg egy dzseki van, és éppen a bagoly hátát simogatja finoman.*
-Üdv, idegen. *Köszön halvány mosollyal Vendess-nek. A bagoly közben türelmetlenül megcsipkedi az egyik ujját.* Türelem, Aleksandra! Hamarosan mehetsz. *Mondja a szép állatnak, majd szabad kezével benyúl az oldalán lógó kis táskába, és egy döglött egeret húz elő belőle, és odaadja a postásnak.*
-Téged még nem láttalak errefelé. Vagy rosszul emlékeznék? Ja, amúgy Nikorina vagyok, Nikorina Grozda, az Eramir szakról. *Mutatkozik be a fiúnak.*
Vendess Yankov
Diák
Vendess Yankov

Főkarakter : moutinho2009@windowslive.com
Hozzászólások száma : 63
Kaszt : Déli Torony - Madárposta torony - Page 9 Illuzionista

TémanyitásTárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony   Déli Torony - Madárposta torony - Page 9 Icon_minitimeCsüt. Jan. 07, 2010 3:26 pm

*Vegyes érdeklődéssel érkezik a toronyhoz.Kiváncsi az itt élő madarakra és a levelet is el kell küldenie anyjának.Az étkezőben már beszerezte a marhahúst,ő is megtömte a bendőjét pár finomsággal,tehát készen áll.Mikor felér a toronyba,csak bámulja a hatalmas és szépséges madarakat.Kezében ott a szatyor,amiben a hús lapul.Zsebében pedig gondosan elrejtve,a levél van amit nemrégen írt.Alaposan körbenéz,majd kiválaszt egy szép példányt a sasok közül és eléteszi a húst majd vár.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony   Déli Torony - Madárposta torony - Page 9 Icon_minitimeVas. Nov. 22, 2009 5:09 pm

*Tulajdonképpen a karácsony nincs is annyira messze, ha úgy vesszük. Becca pedig a születésnapja környékén is haza fog menni minden bizonnyal... legalábbis most így dönti el magában, ahogy elgondolkozva néz egy közeledő madarat.* - De persze bármelyik hétvégén hazamehetsz két napra. Vagy mondjuk hétfőn nincs óra, akkor szombattól keddig tudsz elutazni, vagy ha pénteken nincs, akkor csütörtöktől vasárnapig. Nem kell elkeseredni. *Ő mondjuk nem vágyik haza túlzottan. Persze, szereti nagynénjét, de mégis... az a nő túlságosan aggódó, túlságosan figyeli a lépéseit. Jobb minél távol tőle, korlátozza a szabadságát. A családtörténetre csak hümmög. Ő lényegében semmit nem tud a felmenőiről, csak hogy anyja boszorkány volt, apja meg minden bizonnyal nem.* - Nem értem ezt a kiválasztós dolgot. Úgy értem, hogy teljesen helyetted választanak. Azt is hülyeségnek tartom, hogy ennyire vigyáznak a vér tisztaságára, és nem mehetsz ahhoz hozzá, akihez akarsz, de legalább pár aranyvérű közül választhatsz te magad? *Pillant fel a lányra, majd a következő szavakra szinte sértődötten lép hátrább.* - Nem szorulok rá, de azért kösz. Mindenesetre mehetünk. *Kihúzza magát kissé, és zsebredugja a kezét. Nagynénje eléggé jómódú, így valóban nem szorul rá Selena pénzére.*
Selena Angel
Diák
Selena Angel

Hozzászólások száma : 84
Kaszt : Déli Torony - Madárposta torony - Page 9 Auror
Üzenőláda : Játszok bárkivel szívesen!
Mit mondjak még, hogy higgy nekem? Nem álmodsz, halott sem vagy. Itt vagyok, és szeretlek. Mindig is szerettelek, és mindig is szeretni foglak. Mindig rád gondoltam, magam előtt láttam az arcod minden pillanatban, amíg távol voltam. Amikor azt mondtam, hogy már nem akarlak, az a legsötétebb szentségtörés volt.

TémanyitásTárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony   Déli Torony - Madárposta torony - Page 9 Icon_minitimeVas. Nov. 22, 2009 4:24 pm

*Remek. Karácsonykor hazamehet. De az még mikor lesz? Még jobban elszontyolodik, de ezt nem mutatja, viszont a fintorra már reagál.*
-Valóban nemesi családban nőttem fel hiszen családom már több mint 500 éve csak varázslókból és boszorkányokból áll. Ugyanakkor nem vagyunk sznobok. A neveltetést minden gyerek megkapja a családból, és valóban ki van választva már, hogy kihez megyek férjhez, de egyikünk sem ítéli el a mugliszületésüeket vagy félvéreket.*A nagy magyarázásban észre se vette, hogy szomorúsága elszállt, így mikor a lány bevallja, hogy neki is vásárolnia kéne, remek ötlete támad*
-Remek, akkor induljunk, és én fizetek. Vehetsz amit csak akarsz, nincs határ.*mosolyog Beccára, majd feláll, hogy még jobban bizonyítsa, ő bizony komolyan gondolja.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony   Déli Torony - Madárposta torony - Page 9 Icon_minitimeSzomb. Nov. 21, 2009 2:51 pm

*Márpedig ezeket az állatokat nem jó ötlet nem etetni, ugyanis könnyen nekiesnek annak, aki nem hoz fel nekik semmit. Selenát is eléggé rosszallóan méregeti némelyik, de aztán mégis inkább az eldobott hússal törődik. Eléggé éles a karmuk, valamint a csőrük is, és súlyos sebekkel kerülhet a betegszobára az, aki magára haragítja őket. Becca ezt tudja is, hiszen főprefektussal lakik egy szobában, sikeresen ki lett oktatva mindenről. A lány mindenesetre hümmög, majd bólint.* - Hát a téli szünetben majd hazamehetsz, gondolom, de nem tudom, pontosan mikor van. Karácsony környékén. Minden bizonnyal én is hazamegyek majd a nagynénémhez, és talán... talán Londonba is elnézünk. ~ Hiányoznak Lorainne-ék. ~ *Csak magában fejezi be a mondatot, hiszen oda menne vissza legszívesebben.* - Áhá, szóval aranyvérű vagy. Akkor gondolom te is jó kis nemesi családban nőttél fel... *Vág egy fintort, de ez nem a lány ellen szól, majd felsóhajt.* - Becca. De vásárolgatni nekem se ártana nagyon.

//fagy//
Selena Angel
Diák
Selena Angel

Mit mondjak még, hogy higgy nekem? Nem álmodsz, halott sem vagy. Itt vagyok, és szeretlek. Mindig is szerettelek, és mindig is szeretni foglak. Mindig rád gondoltam, magam előtt láttam az arcod minden pillanatban, amíg távol voltam. Amikor azt mondtam, hogy már nem akarlak, az a legsötétebb szentségtörés volt.

TémanyitásTárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony   Déli Torony - Madárposta torony - Page 9 Icon_minitimeSzomb. Nov. 21, 2009 2:26 pm

A beszédre felkapja a fejét, és felhúzott szemöldökkel néz a lányra. Nem tudja mire vélni viselkedését, így inkább újra lefelé néz, azzal sem foglalkozva, hogy mellette állatokat etetnek. Nem rajong értük igazán, egy kutyája van csak, Leon, a Yorkshire Terrier akit még egy éve kapott Nate-től és Lianától kapott születésnapjára. Mikor leülnek mellé, felemeli a fejét, és barna szemeit a lányra szegezi.*
-Szia! Nem szomorkodom, gondolkodom, mikor tudok hazamenni egy kicsi időre, hogy meglátogassam a szeretteim, és egy kicsit vásárolgassak. De egyébként nem szomorkodom. Óhh, de modortalan vagyok. Úgy látszik, lassan elfelejtem az aranyvérű neveltetést. Selena Angel vagyok.
*Nem kérdezi meg a lány nevét, nem bunkósságból, egyszerűen kinevelték belőle a kíváncsiságot. Ennyi az egész. Kezdi szégyellni magát, hogy aranyvérűhöz nem méltóan viselkedik. De majd csak megjön az esze. Vagy nem.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony   Déli Torony - Madárposta torony - Page 9 Icon_minitimeSzomb. Nov. 21, 2009 1:28 pm

- Hupsz, ez elszakadt... hupsz, már megint... ó, a fenébe, ez mindig elszakad! *Színpadiasan sajnálkozva támaszkodik a falnak, miközben egyre apróbb cetliket gyárt a levélből, amit megírt. Kinek akarta küldeni, mi van benne... nos, erre igen nehéz lenne válaszolni, tekintve, hogy a cetliket még golyóvá is gyúrja, majd szépen leszórja őket a toronyból. A közelében egy sas figyeli félredöntött fejjel a ténykedését, majd furcsa, fenyegető hangot ad ki magából. Becca felpillant, majd a szemeit forgatja, aztán a maga mellett lévő csomagot kibontja, és a sörben pácolt marhát a madár elé dobja, mire minimum hárman vetik rá magukat.* - Nesze, ti éhenkórászok. Csak tudnám, mit szerettek ebben a borzalomban ennyire. *Morog, majd kiszórja a markából a maradék fecniket, és lefelé indul a toronyból. Ekkor veszi észre, hogy nem egyedül van. Félredönti a fejét, majd végül közelebb lépdel a lányhoz, és leül mellé a párkányra.* - Heló. Hát te meg mit szomorkodsz itt fent? *Szőke haj, barna szemek, szándékosan kikoptatott farmernadrág, valamint egy drapp színű pulóver és edzőcipő. Ezek jellemzőek a leányzóra, és most nem hozta magával sem gitárját, sem macskáját.*
Selena Angel
Diák
Selena Angel

TémanyitásTárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony   Déli Torony - Madárposta torony - Page 9 Icon_minitimeSzomb. Nov. 21, 2009 1:11 pm

*Talán nem is kellene elküldenie azt a levelet. Hiszen csak tovább fájdítja a szívét. Viszont szüksége van rá, hogy hírt kapjon Nate-ről. Na meg anyjától pénzt is kell kérnie, plusz megígérte húgának, hogy hetente ír. Magához int két baglyot, a család leveleit az egyik lábára a Nate-nek irtat a másik csőrébe a, majd útnak indítja őket. Sokáig nézi ahogy repülnek, majd leül az ablakpárkányra, és csak mered maga elé. Nem gondolta rendesen végig, de majd megszokja, hogy több száz mérföldre van hazájától. Barátaitól, a családjától, és a nagy márkáktól. Majd ha találkozik valakivel, megkérdezi mikor lesz valamilyen szünet. Muszáj lesz hazamennie, mert akkor könnyebben tud visszajönni. Fejét kezébe hajtja, és gondolkodik.*
Pierre Bontavier
Diák
Pierre Bontavier

Főkarakter : nezapierre@hotmail.com
Hozzászólások száma : 3068

TémanyitásTárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony   Déli Torony - Madárposta torony - Page 9 Icon_minitimeVas. Okt. 25, 2009 6:50 pm

- Nagyon szívesen. Szia. * Mondja egy darabig még ücsörög aztán távozik.
Leona Arts
Diák
Leona Arts

Főkarakter : hanka940326@citromail.hu
Hozzászólások száma : 1342
Kaszt : Déli Torony - Madárposta torony - Page 9 Mentalista
Üzenőláda : Pierre love Angel
Leona love Rayko
Pierre nem love Leona
Leona nem love Pierre
Pierre and Leona best friend forever ever

TémanyitásTárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony   Déli Torony - Madárposta torony - Page 9 Icon_minitimeVas. Okt. 25, 2009 6:47 pm

*Leona figyeli a fiút szavaira bólint, majd elmosolyodik. Lassan feláll, menni készül.*
- Nekem sajnos mennem kell. köszönök mindent. Köszönöm, hogy segítettél.
*lehajol, egy puszit nyom a fiú arcára, majd elmegy a szobájába, és lefekszik aludni*
Pierre Bontavier
Diák
Pierre Bontavier

TémanyitásTárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony   Déli Torony - Madárposta torony - Page 9 Icon_minitimeVas. Okt. 25, 2009 6:41 pm

* A lányka szembefordul vele. Ő is úgy helyezkedik, hogy jól lássák egymást aztán hamarosan megtudja, hogy mihez van kedve a lánynak.
- rendben ehhez nekem is van kedvem. Leona tudod, hogy neked elmondom, ha valami baj van. Most nincs semmi baj csak épp nem tudtam csatlakozni ehhez a beszélgetéshez. * Mondja neki lassan és elmosolyodik. Tényleg nem volt semmi baja csak nem volt kedve nevetgélni ennyi.
Leona Arts
Diák
Leona Arts

Leona love Rayko
Pierre nem love Leona
Leona nem love Pierre

TémanyitásTárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony   Déli Torony - Madárposta torony - Page 9 Icon_minitimeVas. Okt. 25, 2009 6:27 pm

*Leona látja, hogy nem egyeznek szellemekkel kapcsolatos érzéseik. Arysha eléggé előítéletesen áll hozzájuk. Pierre nem is válaszol. *
~ na, majd később megkérdezem~
*Integet a lánynak. Sikerült valamelyest felvidítania, úgyhogy Leona immár erőszak nélkül mosolyog. szembe fordul a fiúval, és hálás pillantást küld felé. megsimogatja a karját, majd teljesen szembe fordul vele. Török ülésbe helyezkedik. Látja, hogy valami bántja Pierret. Amikor megsimogatja az arcát, kicsit félrehajtja fejét. Kérdésére, komolyan a szemébe néz.*
- Beszélgetni veled. Elmondod hogy mi bánt?
*Szeretné, hogyha tudná, hogy megbízhat benne, és neki bármit elmondhat. Nem mosolyog, úgy érzi, hogy ide most komolyságra van szükség. megfogja a kezét, és csendesen figyeli.*
Pierre Bontavier
Diák
Pierre Bontavier

TémanyitásTárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony   Déli Torony - Madárposta torony - Page 9 Icon_minitimeVas. Okt. 25, 2009 6:17 pm

* Pierre bizony eléggé elcsendesedett ami a lányoknak is feltűnt. Most nem volt kedve nevetgélni inkább csendesen nyugodtan beszélgetne valakivel. De hát úgy alakult, hogy vidám társaságba keveredett és nem akarta elrontani a hangulatot. Inkább háttérbe húzódott és csendesen figyelt.
- Semmi baj Leona. * Mondja neki egy kis mosollyal és figyelte mit mesél még a lányka nekik.
- nagyon tetszik ez a felfogásod. És ügyesen vidítasz fel embereket. * Mondta mosolyogva a lánykának aztán a szó valahogy a szellemek felé terelődött. Meghallgatta a lányok véleményét a dologról, de ő most nem szólalt meg.
- Szia. * Köszön a távozó a lányka után aztán ismét kettesben maradt Leonával. Egy ideig csendes ült aztán felé fordult megcirógatta az arcát és csendesen kérdezte tőle.
- Hogy vagy? Mihez lenne kedved?
Arysha Kazume
Diák
Arysha Kazume

Főkarakter : teawitch@windowslive.com
Hozzászólások száma : 49
Kaszt : Déli Torony - Madárposta torony - Page 9 Mutatvanyos

TémanyitásTárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony   Déli Torony - Madárposta torony - Page 9 Icon_minitimeVas. Okt. 25, 2009 6:06 pm

*Arysha mikor befejezi a mondandóját, elmosolyodik. Megsimogatja Leona arcát, majd mélyen a szemébe néz. Gesztenyebarna szemei kedvességet és vidámságot árasztanak. Pierre igen csöndben van, igy mikor Leona odafordul hozzá, Arysah is kérdőn a srácra pillant.*
-Nos. Igazából nem vigasztalás volt a cél. Csak elmondtam az én véleményemet. De örülök, hogy sikerült felviditanom Téged! - *mondja Arysha és ismét egy hatalmas vigyor terül el az arcán. Pierre még mindig igen csöndben van, de Arysha megvonja a vállát, majd lassan feláll.*
-Nem, nem hiszek a szellemekben. Szerintem csak azok maradnak itt, akik gyávák tovább menni .Ők nem azért vannak itt, hogy segitsenek nekünk. Ők csak egyszerűen... - *vigyorogva megvonja a vállát*:
-Bénák! - *kacsint a lányra Arysha. Majd magához hivja Celestint, aki már kissé álmosan és kótyagosan száll Arysha karjára.*
-Örültem a szerencsének Leona és Pierre! - *kacsint a diákokra nevetve, majd vigan leugrándozik a lépcsőn és a szobája felé veszi az irányt.*
http://www.teawitch20.blogspot.com
Leona Arts
Diák
Leona Arts

Leona love Rayko
Pierre nem love Leona
Leona nem love Pierre

TémanyitásTárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony   Déli Torony - Madárposta torony - Page 9 Icon_minitimeVas. Okt. 25, 2009 5:58 pm

*Leona hallgatja Arysha felfogását, és megpróbál vele azonosulni. mikor a kutyakajás történetet hallja, elmosolyodik. Aztán felfigyel Pierre túlzott csöndességére. Kérdőn néz rá. megfogja a kezét, és rámosolyog. *
- Minden rendben van?
*Kérdezi csendesen. nem akarta felzaklatni barátját, de látja, hogy sikerült. Visszafordul a lány felé, és rámosolyog.*
- Megpróbálom megfogadni, és alkalmazni az életszemléletedet. Örülök, hogy ilyen vidám lány vagy. köszönöm a vígasztalást, nagyon kedves vagy, hogy alig ismersz, és mégis megpróbálsz felvidítani. Nagyon jól esett.
*Hálásan rámosolyog. majd figyelmét Pierre irányítja. kérdőn, és egyszerre bocsánatkérőn néz rá. Elhatározza, hogy soha többet nem emleget semmi olyasmit előtte, ami esetleg rosszul eshet neki. Megsimogatja a vállát. Összerezzen, mikor egy bagoly, nagyon közel szárnyal el előttük. nem tudja honnan, de ismerős neki a madár. egyenlőre azonban nem törődik vele. Közben, beszél a lányhoz is.*
- Találkoztál már szellemekkel? Azt mondják, hogy ők is igyekeznek jó útra terelni az embereket. Persze vannak gonoszak is, akik bosszúból maradnak a földön. de a legtöbben, azért vannak, hogy segítsenek minket...
Pierre Bontavier
Diák
Pierre Bontavier

TémanyitásTárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony   Déli Torony - Madárposta torony - Page 9 Icon_minitimeVas. Okt. 25, 2009 5:49 pm

* Pierre most inkább visszafogja magát. Keze Leona hátán van néha rá mosolyog biztatóan, de csak csendesen figyeli, mit művel a két lányka. Arysha igyekszik felvidítani a lánykát. Pierre kicsit lehangolt volt nagyon átérezte Leona bánatát ezért elcsendesedett. Figyelte, hogy mit mond el a lánynak, de nem szól semmit. Arysha egy különös új felfogásban akarta vigasztalni Leonát. nem tudott és nem is akart semmit mondani. Csak várt és várt.
Arysha Kazume
Diák
Arysha Kazume

TémanyitásTárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony   Déli Torony - Madárposta torony - Page 9 Icon_minitimeVas. Okt. 25, 2009 5:37 pm

*Amikor Arysha elesik, két kéz is a segitségére siet. elmosolyodik és elfogadja mindkettőt, úgy áll fel. Elég nagy lendülettel, igy majdnem előreborul, de megkapaszkodik az egyik gerendába és nevetve visszanyeri egyensúlyát.*
-Kössz. Aki béna, ne menjen a jégre. Oké, ez nem ide tartozik most - *nevet ismét egyet Őt egyáltalán nem zavarja, hogy itt valaki az előbb sirt. Sajnos Arysha már csak ilyen. Menthetetlenül optimista, szangvinikus tipus. Mindenben a jót, a viccet, a mulatságot látja. Pierre eléggé csendben marad és egy zsepit nyújt Leonának.*
-Ugyan. Arra már semmi szükség, igaz? - *hajol le a lány elé és a szemébe néz, majd rámosolyog.*
-Ne sirj! Nincs miért! - *jelenti ki Arysha. Mikor Leona kissé rekedt hangon megszólal, hogy minden rendben, Arysha megcsóválja a fejét.*
-Látod? A sirás a hangodnak sem tesz jót. Igazából a sirás semminek sem tesz jót. Esetleg erősiti a hasizmokat. De a nevetés még jobban. Úgyhogy ha gyúrni akarsz, a nevetést ajánlom. Azzal többet érsz el! - *magyarázza a lány teljesen komoly hangon. Nem poénnak szánta, bár a szemében ott csillog a vidámság - de az mindig. Mikor Leona a kérdésre kissé tétován és elgondolkozva válaszol, Arysha is kicsit meghökken. Nem igazán találkozott még olyan emberrel, aki elvesztette valamelyik szerettét, igy egy pár pillanatra megáll a mindig virgonc lányka és elgondolkozik. Majd lágyan elmosolyodik. Leül Leona elé, megfogja kezével a lány állát és felemeli a fejét.*
-Tudom, hogy most rettentően hiányzik. De hidd el, jobb neki ott fent. Ott nem éri bánat, rontás és nem fogja senki megsérteni. Kergetőzhet az esővel és ugrándozhat a felhőkön. Nekem a mamám mindig azt mondta, hogy akik itt hagynak minket, azok fentről vigyáznak ránk. Versenyt futnak a széllel, jégesővel dobálják a rossz embereket... - *itt elhallgat egy picit és a lágy mosoly egy apró kis nevetésbe megy át.*
-Emlékszem, mikor egyszer a kutya táljába faforgácsot raktam zsemlemorzsa helyett. Egyből el is talált egy jégcsepp az égből. Biztos vagyok benne, hogy a mamám dorgált meg akkor - *meséli a lánynak és ismét egy apró, lágy mosoly jelenik meg az arcán.*
Leona Arts
Diák
Leona Arts

Leona love Rayko
Pierre nem love Leona
Leona nem love Pierre

TémanyitásTárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony   Déli Torony - Madárposta torony - Page 9 Icon_minitimeVas. Okt. 25, 2009 5:26 pm

*Leona figyeli a többieket. Szegény lány hátra esik. Gyorsan odalép, hogy felsegítse. Nem haragszik a névtévesztés miatt, vele is megesik. Hálásan Pierre felé néz, amikor nem kotyogja ki titkát, és mosolyogva elfogadja tőle a zsebkendőt. Amíg megtörölgeti a szemét, figyeli, hogy Arysha egy madárnak ad egy levelet. Közben azon gondolkozik, vajon el akarja-e mondani neki, ami történt. Haját az ujjára fűzve, a földet nézi. Arysha megmondja, hogy mindenki ismeri az egeret, csak ő nem.. Csöndesen elraktározza az információt. Két kérdés szegeződik neki.*
- Hát igazából mindkettő. Köszönöm... rendben vagyok.. köszönöm a segítséget.
*Rekedten beszél. Leül a lány mellé, és ránéz. Ujjait tördelve néz rá. Nincsenek olyan jóban, mint Pierrel. És amúgy sem akarja mindenki orrára kötni, ami történt. egyenlőre, csak két ember tud róla, és nem is akarja, hogy másképpen legyen. Utálja, hogyha mások sajnálattal, vagy szánalommal néznek rá, de persze hálás barátainak, amiért mellette állnak. Végül mégis csak úgy érzi, valamiféle magyarázattal tartozik.*
- Elvesztettem egy számomra fontos embert.. de már minden rendben
*Szavait meghazudtolják a szemébe gyűlt könnyek. Gyorsan letörli azokat, majd mosolyt erőltet arcára. Nem akar tovább beszélni a dologról. Feláll, és kinéz az egyik ablakon. Már lassan sötétedik, és hűs szellő fúj befelé.*
Pierre Bontavier
Diák
Pierre Bontavier

TémanyitásTárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony   Déli Torony - Madárposta torony - Page 9 Icon_minitimeVas. Okt. 25, 2009 5:14 pm

* Pierre csendesen ült Leona mellett és figyelte, hogyan reagál a lányka felvidítási kísérleteire. Szerencsére nem kellett csalódnia barátnőjében és egy ilyen viccet nem bírt ki nevetés nélkül. Látszott rajta, hogy még tudna sírni és elhatározta, hogy majd egyszer felkeresi szobájában ahol senki nem lesz rajtuk kívül és jól kisírhatja magát. Jót tesz az ilyenkor az embernek. Csak sírni és nem szólni semmit. Ez most máshogy alakul, mert egy életelemében lévő lányka csatlakozott hozzájuk és elviccelődik itt. Végre Leona arcán is megjelenik egy mosoly. Pierre ránéz megrázza kicsit a vállát elmosolyodik és megsimizi a lánykát, hogy ne pityeregjen. A lányka hársesésén csak mosolyog aztán kezét nyújtja, hogy segítsen neki felülni. Némán figyelt. Amikor Arysha a sírás okát kérdezte nem szólt semmit. Nem akarta ő elmondani. majd Leona elmondja, azt amit akar és úgy ahogy akarja. Attól, hogy neki elmondta nem biztos, hogy azt szeretné, hogy mindenkinek továbbadja és ezt tökéletesen meg is érti. Ezért nem mondott semmit. Leona tudja, hogy el akarja-e mondani vagy sem.
- Semmi baj megesik, hogy nem emlékszik az ember minden névre. * Mondta halk kacajjal aztán Leonát nézte, hogy van. Leona hirtelen csuklik egyet, így jár, hogyha nem tudja eldönteni, hogy sírni akar-e vagy nevetni. Valószínűleg ilyenkor egyszerre a kettőt, de az nem túl szerencsés ötlet.
- Minden rendben? * Kérdezte tőle félmosollyal az arcán. Egy zsebkendőt vett elő, hogy Leona letörölgethesse szép kék szemeiről a könnycseppeket. A lányka elküld egy hollót egy levéllel aztán leül hallgatni Leonát. Ő mindezt csak csendben figyelte és várta mi lesz.
Arysha Kazume
Diák
Arysha Kazume

TémanyitásTárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony   Déli Torony - Madárposta torony - Page 9 Icon_minitimeVas. Okt. 25, 2009 4:49 pm

*Arysha még mindig mosolyogva simogatja Leonát, aki hirtelen nevetni kezd. Arysha kissé ijedten hátrébb ugrik, és ennek hatására hátra esik. Ő is nevetni kezd, majd lassan feltápászkodik. Elég viccesen néz ki, hiszen a lábai szét állnak és a hosszú haja is kicsit összekócolódott.*
~Ne nevettesd ki magad~*morogja gondolatban a daimónja, aki még mindig az egyik gerendán ücsörög és figyel. Arysha egy szemrehányó pillantást vet Celestinre, majd visszafordul a többiekre. Nem igazán érti, hogy mit mondd a fiú, Pierre Leonának, igy feláll a földről.*
-Miről van szó? Persze ha nem vagyok túl indiszkrét - *teszi hozzá, bár nem nagyon szeret ilyet hozzáenni, mert igy valóban van esélyük azt mondani, hogy nem tartozik rá. És Arysha rettentően kiváncsi. Igy nem szereti, ha nem mondanak el neki mindent, amit tudni akar. Amikor Pierre elmondja a neveket, Arysha szeme kitágul és elég durván elpirul.*
-Oh. Jesszus. Ne haragudjatok - *temeti tenyerébe a fejét. Majd halkan nevetni kezd. Mikor Leona csuklik egyet, kérdőn a srácra néz, majd a lányra.*
-Most sirsz vagy nevetsz? - *kérdezi tanácstalan arckifejezéssel a lány és közelebb hajol Leonához. Leona kérdésre úgy néz a lányra, mint egy őrültre. Mjad megköszörüli a torkát.*
-Nos, azt hiszem ez evidens. Nem? - *néz Pierre, majd Celestinre. A galamb sóhajt egyet, majd bólint. Arysha elneveti magát.*
-Látod? Csak neked nem egyértelmű - *kacsint a lányra Arysha. Majd az egyik sólyomhoz sétál.*
-Szia! - *simogatja meg a madár fejét nem foglalkozva azzal, hogy a sólyom Arysha keze után kapott.*
-Légyszi ezt vidd el apunak - *köti a madár lábára a levelet, majd szó szerint megfogja a madarat és kidobja az ablakon. Mosolyogva visszafordul a többiekhez és összedörzsöli a két tenyerét.*
-Nos, ezzel is megvolnánk. Most már mesélhetsz, mi a baj - *huppan le a fenekére Arysha a lány elé és mosolyogva vár.*
Leona Arts
Diák
Leona Arts

Leona love Rayko
Pierre nem love Leona
Leona nem love Pierre

TémanyitásTárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony   Déli Torony - Madárposta torony - Page 9 Icon_minitimeVas. Okt. 11, 2009 3:54 pm

*Leona előbb döbbenten, majd nevetve figyeli a lányt. hirtelen elvigyorodik, letörli arcáról a könnyeket, és nevetni kezd. majd eltakarja arcát, és úgy nevet. Igazából nem tudja eldönteni, hogy sírjon-e vagy nevessen, így egy kettős keverék jön létre. A vége az lesz, hogy csuklik egyet, majd karba font kézzel, könnyes szemmel mosolyogva figyeli a többieket.*
- Szia! Leona vagyok.
*Nagyon halkan beszél. Még mindig tudna sírni, de idegenek előtt nem igazán szeret. Lábával, egy kiálló deszkát piszkál maga előtt. Majd felnéz, és figyeli a madárkákat.*
- Honnan szedsz ilyen elméleteket?
*nem tudja megállni vigyorgás nélkül.*
Pierre Bontavier
Diák
Pierre Bontavier

TémanyitásTárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony   Déli Torony - Madárposta torony - Page 9 Icon_minitimeVas. Okt. 11, 2009 3:41 pm

* Pierre csendesen figyel aztán válaszol Leonának. Egyenlőre nem sokat törődött az érkezőkkel.
- Hát van rá esély, hogy nem tud róla minden családtag vagy rokon, de, ha jól szervezett az elszomorításod akkor lehet, hogy értesítve vannak. Szerintem meg kéne próbálni kutakodni. Persze megértem Rayko a párod ő talán jobban tud támogatni a helyzetben. * Mondja neki egy biztató mosollyal. A fiú jó barátja és jól tudta milyen fontos neki a lányka.
- Persze csak nyugodtan. És azt hiszem Cirelin úrnőnél lehet elkéredzkedni. * Mondta a lánykának és segített a fehér baglya lábára kötni az elkészült levelet. Közben a lányka vigasztalni kezdte Leonát. Elég egyedi módszerrel inkább felvidítás volt a cél.
- Leona és Pierre. * Mondta egy kis mosollyal.
Arysha Kazume
Diák
Arysha Kazume

TémanyitásTárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony   Déli Torony - Madárposta torony - Page 9 Icon_minitimeVas. Okt. 11, 2009 3:28 pm

*Arysha még mindig kérdőn néz a párra. hiszen egyiküktől sem kapott megerősitést, hogy nem zavar. Illetve tagadást sem, hogy esetleg zavar. De Arysha most nem igazán foglalkozik ezzel. Elmosolyodik és ekkor veszi észre, hogy Leona sir.*
-Jaj! Miért itatod az egereket? - *kérdezi a lány együtt érzően, majd leguggol Leona elé.*
-tudod... - *itt elkuncogja magát*:
-Az egerek esővizet szoktak inni. Nem kell őket külön itatni, mert akkor elszaporodnak és a végén egereken fogunk urgálni. És megvallom én nem szeretem az egereket. Nincs velük semmi bajom, csak amikor a piros szemük világit a sötétben. Hát attól ki tudok akadni - *magyaráz lelkesen a lány. Igazából semmi vigasztalási szándék nincs Aryshában, csak éppen mondja, ami eszébe jut. De azért reméli, hogy felszáritja Leona könnyeit. Majd Pierre pillant. Aztán vissza Leonára. Feláll, hátrébb lép és összehúzza a szemét. Mjad Celestinre pillant, aki kérdőn néz gazdájára.*
-Veletek találkoztunk már, nem? - *kérdezi a lány, mert mindkettőjük elég ismerős neki.*
~Igen, a pataknál~*adja meg a választ Celestin és mintha Arysha feje fölött is kigyulladt volna a kis lámpa.*
-Leanta és Peter ugye? -*kérdez rá a nevekre és örül, hogy emlékszik rájuk.*
Leona Arts
Diák
Leona Arts

Leona love Rayko
Pierre nem love Leona
Leona nem love Pierre

TémanyitásTárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony   Déli Torony - Madárposta torony - Page 9 Icon_minitimeVas. Okt. 11, 2009 3:19 pm

*Könnyes szemmel néz a fiúra. *
- Köszönöm.. tudod, lehet, hogy tudnál valamiben segíteni... szerinted hogyha írok egy levelet.. azzal megbizonyosodhatok felőle? Vagy egyszerűen csak állítsak be? És hogyha el akarok menni, akkor kitől kell engedélyt kérnem? * kezdi nagyon belelovalni magát.
~ Hogyha tényleg ki tudnám valahogy deríteni a dolgot. Vagy esetleg elég lenne valamelyik rokonomnak írnom.. ha ez átverés, akkor sem biztos, hogy mindenki benne van...
*Végül rászánja magát*
- Kölcsönkérhetném a baglyodat? Elküldenék egy levelet... és köszönöm hogy felajánlod hogy elkísérsz. Nagyon jól esik. De ha ott tartunk inkább Raykot vinném magammal.. ha nem baj* bocsánatkérően néz a fiúra.
* Ekkor egy ismerős lány lép be az ajtón. Leona gyorsan letörli a könnyeit, majd mosolyogva pillant az érkezőre. Nem emlékszik a nevére, de abban biztos, hogy már találkoztak valahol. Talán a fürge pataknál. Ha Pierre beleegyezik hogy elkérje a baglyát, akkor gyorsan firkant egy levelet az egyik lapra, majd rögtön el is küldi.*
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Déli Torony - Madárposta torony   Déli Torony - Madárposta torony - Page 9 Icon_minitime

Déli Torony - Madárposta torony
Vissza az elejére 
9 / 12 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Next
 Similar topics
-
» Az eramir torony

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum :: Kúria :: Északi- és Déli Torony-
Ugrás: