Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 29 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 29 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Tigris cápa háló | |
|
+13Raven Blackmoon Jared Novarro Sasha Lupinien Játékmester Jeremy Hiddle Hunyadvári Szevér Farkas Zsuzsanna Gaiaea Adanna Kinsley Samantha Troops Andrey Bogdan Jack Darkfield Nathaniel Ravenwood Kalandmester 17 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Kalandmester
Hozzászólások száma : 9349 Kaszt :
| Tárgy: Tigris cápa háló Vas. Júl. 12, 2009 5:46 pm | |
| First topic message reminder :Ez egy diákháló, mely a következő képen épül fel. Amint belépsz az ajtón egy központi kisebb közös szobában találod magad, van itt egy asztal, jó pár szék, ablak, egy kisebb hűtő, ez afféle közös helyiség. Innen nyílik jobbra és balra egy-egy ajtó, melyek 4-4 fős szobákba futnak. A szoba lakói - jobb oldal:1. 2. 3. 4. A szoba lakói - bal oldal:1. Nemo Blackwell2. Kyle Peters3. Matthew Demerest4. Vaszilij Potrevszkij | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Sasha Lupinien
Főkarakter : Cirelin de Sovalon Hozzászólások száma : 338 Kaszt : Üzenőláda :
Az én színem az gainsboro.
| Tárgy: Re: Tigris cápa háló Hétf. Okt. 29, 2012 3:40 pm | |
| *Hát igen embernek lenni jó, nem teszi hozzá, hogy végülis egyikük sem az teljes mértékben, de az illúzió meglehet. Egy pillanatig tétovázik az ágyat fixírozva. Mindent gond nélkül elvenne, vagy bárhova leülni, de valahogy ez mégiscsak... olyan furcsa, nem tudta sose megmagyarázni és bár nem mondta el még senkinek sem, hogy mit érez, biztos van, aki már észrevette rajta, ha már nem, hát Ella. Végül aztán rászánja magát, megmozdul és odalépkedve végül csak lehuppan.* -Igen, biztosan nem zavarja. *Az így már tuti, hogy a szagát itt hagyta, szóval ha más nem, akkor Jeremy erről tudni fogja, hogy itt járt, aztán persze a ruhái is eléggé bizonyítják ezt.* -Végülis most vettem fel tiszta ruhát. *Mosolyodik el, de teljesen nem tudja leplezni zavarát, sose tudta, csak azt hitte, hogy tudja. De szerencsére Nemo nem az a kifejezetten mindent észrevevő mentalista, így előtte azért nem fog hamar lebukni, és persze betudható ez annak is, hogy új helyen van. A magyarázatra csak pislog nagyokat.* -Oh, ennyire veszélyes ez a hely? Ezt...nem tudtam! *Mintha kissé ijedtség tükröződne a szemében, de azért nem olyan vészes a dolog. Többnyire megtudja védeni magát, de az önbizalma necces, főleg mivel tudja jól magáról, hogy kissé ügyetlen. A felvetésre aztán felpattan az ágyról kb. úgy, mintha tűt szúrtak volna a popsijára, még arra sincs szükség, hogy a megfogja Nemo kezét.* -Rendben van, és akkor itt majd megszáradnak! *Önkéntelen mozdulattal kérdés nélkül bújik bele az első papucsba, amit meglát, hiszen a cipője még mindig szárad. Fogalma sincs, hogy kié, de majd úgyis visszahozza, amikor a ruháiért jön. Szóval irány keresni valakit, aki segít.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Tigris cápa háló Hétf. Okt. 29, 2012 3:29 pm | |
| - Embernek lenni jó. *Felmutatja a hüvelykujját, bár neki sosem volt baja a macska-ember létével. Szereti a füleit, szeret mozgékony lenni, és szereti a szabadságát. Ha véletlen észre is veszi hogy feláll a szőr Sashán, inkább csak annak tudja be, hogy épp most vette le a pólóját, biztos megcsapta a hideg... hiszen bár bent vannak, mégiscsak október vége van, ősz, Bulgária. Arra korántsem gondol, hogy a másik esetleg féltékeny lenne attól, hogy határozottan otthon érzi magát a szobának ebben a felében, és békésen lógatja le a lábát Jeremy ágyáról, sőt, miután a lány átöltözött, meg is veregeti egy kicsit maga mellett, jelezve, hogy üljön le nyugodtan.* - Jeremyt biztosan nem zavarja, elvégre nem koszoljuk össze az ágyát vagy ilyesmi. *Megvonja a vállát a tanárokra érkező kérdésre.* - Szerintem nem annyira vészes. Persze, nem lehet velük szabadon szórakozni, de azért ok nélkül nem esznek embert, legalábbis még nem találkoztam olyannal. Meg itt igazából ha nem tanulsz, akkor nem rossz jegyet kapsz, hanem előbb vagy utóbb feldobod a talpad amennyi balhé van, szóval ha az nem elég motiváció, akkor a buktatás sem lesz az. *Egész könnyedén ejti ki a szavakat ahhoz képest hogy miről szólnak, majd még mindig az ágyon ülve nyújtózkodik.* - Fogalmam sincs, hol lehet, de lassan biztos visszajön. Szerintem szerezzünk neked egy szobát, aztán nézzünk be megint, hátha már itt van. Itthagyhatod a ruháidat. *Felpattan az ágyról, és nyújtja a kezét a lánynak, majd ha az beleegyezik, akkor segít neki keresni valami vezetőségi tagot.* |
| | | Sasha Lupinien
| Tárgy: Re: Tigris cápa háló Hétf. Okt. 29, 2012 3:21 pm | |
| *Na igen, ez az a rész, amibe totál nem gondolt bele, hogy a kérdései ilyen esetben nagyon is bántóak lehetnek. Az a szerencséje, hogy bár nem túl ügyes, de sok esetben szerencsés fajta, így még akár azon a pólón is lehet egy szakadás, mert képes az ilyesmibe belemákolni. Elgondolkodik a fiú szavain, és kicsi hümmögve bólint végül.* -Mondjuk ebben igazad van, esőben nem repkednek a madarak. Akkor maradok ember. *Egy mosollyal toldja meg a szavakat, mintha bármilyen ráhatása lenne, hogy most ember vagy félig madár, vagy bármi, arra se volt, hogy vérfarkas lesz, vagy sem. És hát igen, esélyes, hogy ha bejön itt átalakulva, akkor a cicus lélekszakadva rohan el, de hát ilyesmit nem szabad, meg egyébként is nincs telihold, nincs este sem, nem fenyeget efféle veszély. Amikor Nemo Jeremy ágyán helyezkedik el, majdhogynem valamiféle fura féltékenységi hullám fut át rajta, egy pillanatra feláll a szőr a hátán, ami szerencsére nem látható és ugye leheletnyi apró szőrszálakról van csak szó. Aztán megembereli magát és gyors mozdulatokkal vedlik át immár száraz ruhába. Zokniban marad egyelőre, hiszen meg kellene száradnia a cipőjének, mielőtt azt is felveszi, és ugye ehhez idő kell. Tény, hogy nem ártana közben saját szobát szereznie, de az elég macerás és legszívesebben addig totojázni itt, amíg meg nem érkezik a várva-várt Nemo szobatárs.* -Akkor még te is új vagy, ez jó! Valamit tudsz már a suliróll? Szigorúak a tanárok? Azt nehezen viselem, a szüleim irtó szigorúak voltak, de a fal...faluban nem volt ilyesmi. *Gyorsan javítja ki magát, mert majdnem falkát mondd, ami azért kifejezetten árulkodó lenne. Az más kérdés, hogy egy faluban miért is van iskola, de ez egy nagy falu és végülis Nellond se kimondottan nagyváros.* -És gyakran szokott a szobájában lenni? *Kérdezi meg óvatosan. Persze arra akar célozni, hogy vajon mikor jön vissza.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Tigris cápa háló Hétf. Okt. 29, 2012 3:05 pm | |
| *Mivel nem emlékszik arra egyáltalán, hogy mégis hogyan lett félig macska, így annyira mégsem érinti érzékenyen a kérdezgetés. Ha mondjuk valami nagyon traumatikus élményen esett volna át, ahol erőszakkal kísérleteznek rajta, és keresztezik egy macskával... na akkor minden bizonnyal elég durván megsértődne, hogy Sasha hozzá hasonló akar lenni. Így viszont csak elgondolkozik a felvetett lehetőségen.* - Hát nem tudom, esőben nem nagyon vannak madarak, szerintem összeragadnának a tollaid. De persze utána, amikor már nem esik, csak a föld vizes... az már más dolog. De nem értek a madarak fizikájához. *Jeremyvel már belebonyolódtak egy egész szép beszélgetésbe a vérfarkasokról, amiben eljutottak odáig, hogy azért egy vérfarkas nagyrészt ember, havi néhány naptól eltekintve, de tény, hogy azért még nem sikerült minden ellenérzésétől megszabadulnia. Ha találkozna valakivel, akiről rögtön tudja, hogy vérfarkas, sikítva futna el. De ha olyanról derül ki, akiben már megbízik, és tudja, hogy nem bántaná... ki tudja. Egyelőre erre még nem került sor. Lassan viszont beérnek a szobába, ahol hagyja a lányt lepakolni, felőle akár itt is maradhat amíg nincs szobája, de ezt egyelőre nem ajánlja fel. Ő maga gátlás nélkül helyezkedik el Jeremy ágyán, majd mikor Sasha öltözni kezd, zavarba sem jön igazán. Nem bámul nagyon feltűnően, de nem is fordítja el a fejét, azért megnézi a lányt, elvégre hogyha csak úgy elkezd előtte öltözni, csak nem lehet annyira szégyenlős. A kérdésre megvonja a vállát.* - Nem olyan régóta... Jeremy előtt nem sokkal érkeztem, igazából. |
| | | Sasha Lupinien
| Tárgy: Re: Tigris cápa háló Hétf. Okt. 29, 2012 2:56 pm | |
| *Bele sem gondol, hogy a másiknak nem feltétlenül esik jól, ha ennyire belemásznak abba, hogy kiféle-miféle, pedig biztosan ő sem értékelné, ha valaki elkezdené macerálni a vérfarkasság miatt, bár már rég hozzászokott e téren...magához. Azért mosolyogva hallgatja az infot, végülis egyszerűen csak érdekes, és minden új információ lelkesedéssel tölti el.* -Oh, azért ez jó lehet! Mármint én mondjuk... *Gondolkodik picit.* ...milyen lennék szárnyakkal? Nem zavarna, ha vizes lenne kint minden, nagy sas szárnyak, az igazán jól nézne ki, nem? *Egyáltalán nem akarja bántani Nemot, remélhetőleg nem is veszi annak a lelkesedését, csak minden érdekli, ami új. A farkasok szóra azért egy pillanatra megrezzen. Akkor az már biztos, hogy nem lenne hasznos, ha a fiú tudná, hogy ő miféle lény, bizonyára akkor Jeremy sem avatta még ennyire a bizalmába. Ezt azért jó tudni, de hát Peter megmondta, hogy ez nem nyilvános, szóval érthető, ha szívszerelme nem kotyogta ki. Örömmel konstatálja, hogy a póló ügyet könnyen elhiszi a macska fiú, a kérdésre pedig csak kuncog egy picit.* -Egy váltás azért van, és hát...jó tudod, ha az ember valamit megszokott, akkor nehéz máshogy tenni, Jeremy sem direkt csinálja, biztos visszaadja a pólód. *Magyarázkodik. Már előre sajnálni lehet a szobatársait, hiszen tuti, hogy lefogja nyúlni majd néhány magántulajdonukat, persze nem szándékos tolvajlás miatt, csak úgy...ahogy esik úgy puffan alapon. Az utolsó lépcsőfokon majdnem sikerül átesnie, de végül megtartja az egyensúlyát. Arra, hogy a fiú még nem említette őt Nemonak összeszorul a szíve, de hamar elhessegeti az érzést. Biztosan nem is tudta, hogyan adja elő a falkát, vagy bármit és csak azért. A szoba felé haladva iszogatja a bájitalt, mint valami üdítőt, kell, hiszen tényleg nem akar tüdőgyulladásban elpatkolni, mégha ez teljességgel lehetetlen lenne is. Aztán végül elérik a célt. Ábrándos pillantásait igyekszik palástolni, amikor Jeremy ágya felé pillant, aztán végül csak megembereli magát és nem az ágyra, hanem a földre teszi le a táskáját. Rámolni kezd belőle, előkerül egy élénk narancssárga póló, egy másik zokni, és egy farmer. A cipőjét se perc alatt lerúgja, és keresni próbál valamiféle radiátort, amire ráteheti, aztán minden gondolkodás nélkül kezd el átöltözni, persze csak a felsőruházat erejéig, és azért háttal Nemonak, de totál bele sem gondol, hogy esetleg a fiút zavarhatja, ha ott áll előtte, ha csak rövid ideig is alsóneműben.* -És te mióta vagy itt ebben a suliban? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Tigris cápa háló Hétf. Okt. 29, 2012 2:44 pm | |
| *Kuncog, mikor látja Sasha meglepettségét, és lelkiekben felkészül, hogy kezdhet bele az újabb kiselőadásába magáról. Igazából ahogy mondtam, már hozzászokott, és különösebben nem zavarja, de azért kellemesen lepődik meg, hogyha esetleg olyan valakivel találkozik, aki egyszerűen rendes társként kezeli, anélkül hogy különösebben fennakadna a fülein, vagy akármi máson. Mint mondjuk... Jeremy, aki nem is hozta szóba a füleket, egyszerűen csak elfogadta a létezésüket.* - Hát, igen. Azt hiszem, a jobb egyensúlyérzékem is ennek köszönhető, meg hogy képtelen vagyok elviselni, hogyha parancsolgatnak nekem, meg hogy néha egyszerűen eltűnök kóborolni, és nem jövök vissza egy ideig. Ilyesmik. Meg persze a kutyák... a daimónok valamennyivel jobbak, mint a rendes kutyák vagy farkasok, azok jóval kiszámíthatatlanabbak... van egy kutyadaimón a szobámban, Lilith, őt már egészen megszoktam, de azért jobban örülök, ha megtartja a távolságot. *Kicsit beharapja az ajkát, hiszen nem akarja ő megbántani se Christ, se Lilithet, de ugyebár... nem tehet az ösztöneiről. Arról pedig egyelőre édes tudatlanságban van, hogy Jeremy vérfarkas. Majd megint kuncog, mikor Sasha kijelenti, hogy nem hozott váltás ruhát.* - Majd összeszeded a többiektől, mi? Na nem bántásból, Jeremy sem direkt csinálja, csak nem nagyon szokta még meg azt hiszem, hogy nem minden közös. Tényleg ki van szakadva a póló? Észre sem vettem... csak elvette az enyémet, és ez vért kívánt, úgyhogy megszereztem ezt. *Nem tűnik fel neki a hazugság, nem is nagyon gyanakszik rá, meg hogyha Sasha a szakadásról ismerte fel a pólót, akkor nem ő szakította el, így nem kell pánikolnia. Bár ha jobban belegondolunk, elég sok minden van, ami Nemonak nem tűnik fel.* - Biztos nagyon fog örülni! Nem hiszem, hogy említett már téged... *Útközben szereznek valamiféle bájitalt Sashának a gyengélkedőn, majd mennek tovább a másodikra, ahol nagy lendülettel nyit be a tigris cápa közös részébe.* - Voila! Az ott Jeremy oldala, ez pedig az enyém. Bár nem tudom miért ide jöttünk, lehet inkább neked kéne leakasztani egy prefektust a harmadikon... |
| | | Játékmester
Hozzászólások száma : 1128 Kaszt : Üzenőláda : A játékmester jelenlegi használói, akiket kereshetsz, ha mesére vágysz: Isabella Newton (Eramir), Shuang Zhen (Eramir), Aurora Valenthe Mediaris (Eramir), Emily Kyra Beawer (Allidon), Nessie di Alsiera (Allidon), Lilia Radoslaval (Allidon), Cat Morgan (Belsirion), Clina Aoife Nessa (Naxeldir)
| Tárgy: Re: Tigris cápa háló Szer. Okt. 17, 2012 6:03 pm | |
| *Amikor Chris a gyengélkedő után visszakerül a szobájába, éjszaka arra ébred, hogy valami bökdösi az orrát. Egy apró, alig tíz centis, koromfekete manószerű lény az, amit a sötétben alig lát először. Egy apró cetli van nála, amit átad, majd már el is tűnik, szétfoszlik az árnyékokban. Az elkövetkezendő időben az iskolában vagy akárhol járva néha mintha látná a lényecskét egy-egy pillanatra, akár a cuccait piszkálva, de mielőtt elérhetné, mindig eltűnik, és nem hoz üzenetet, ha nincs mire válaszolni.*
A közös univerzum megvan. A hírnök neve Iztal, ha hívnád. Remélem még sokáig húzod, egész ügyes voltál. R | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Tigris cápa háló Szer. Okt. 10, 2012 7:45 pm | |
| -Huhh, sok mindent akarsz egyszerre. Jelenleg csak irritál, hogy Lynn lenéz és nem értem, miért. Ez azt jelenti, hogy én is lenézek másokat? *Elvégre a daimón a lelke egy darabja, ezek szerint ő is egy lenézős ember vajon? Na erre majd egy más alkalommal kitér, de semmiképpen sem most, mikor még mindent csak szokik, azaz hogy itt van Lynn, hogy létezik.* -Amúgy fantasztikus az nem vagyok, de szeretni szeretem magam. *Tényleg nincs baja önmagával, kivéve mikor a technikai difijeire gondol meg úgy amúgy a "hiába varázsló vagyok, elég gyéren értek a mugli ketyerékhez" jelenségre az életében.* -Ügyesek vagytok. Nem is tudtam, hogy önkéntes megmentőkként is dolgoztok. Néha majd könyörögni fogok, hogy szabadítsatok meg a húgomtól. *Anya néha vérmes tud lenni, de ezzel együtt imádja őt. Bár most, hogy az a geek ott van neki, nem zavar túl sok vizet már az életében. És mintha mostanában Sergej is ellenne magának, de nagyon. Lynn játékosan fogadja az egészet, nagyon elvan Juliette-el már indulásból, visszabököd és hasonlók. Lehet, hogy a rokonlélek dolog itt is működik, csak Lynn sokkal őszintébb már indulásból, mint a partnere? Megeshet.* -Remek. Akkor azt hiszem, kell valamit csináljak a vélák ellen, vagy kalamajkában leszek... még nagyobban. Fleurnek még beígértem a mozit is. *Ezt már csak morogja az orra alatt, de amúgy tényleg tervbe vette, hogy valamit kiagyal az egész véla hatás ellen, mert nem akarna minden egyes alkalommal egy agyi szintre kerülni egy felmosó ronggyal.* -Semmi, semmi, nem érdekes. *Gyorsan igyekszik terelni, de valószínűleg nem fogja ennyivel megúszni. Helyette viszont most elvan azzal, hogy ő csókolja meg Noelt és szerencsére nem is utasítják vissza. Bár Noel eddig is bármikor leszakadhatott volna róla, nem tette, hát azért sejtette, hogy nem fog elhúzódni. Az azért szarul esett volna.* -Mehetünk. *Valahogy most egyszerre lenyugodott is, de rögtön utána fel is csigázta az egész bensőjét ez a most rögtön huss, mindent dolog. Már áll is fel, s meglepő vagy sem, kézen fogja Noelt. Ám ebben a percben szemezni kezd Lynn-nel. A vidra ugyanolyan állhatatosan néz vissza rá.* -Boccs. -Te is. -Béke? *A vidra erre csak bólint, bök még egyet barátságosan az orrával Juliette-en, s leugrik a fotelből. A nyomukba szegődik, feltehetően Juliette sem marad le, mert ezek ketten most simán lehúznak a vidámparkba éjnek idején.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Tigris cápa háló Szer. Okt. 10, 2012 7:28 pm | |
| - Pedig amíg te nem tanulod meg, addig másoknak sem fog menni. Hm... majd elmegyünk önismereti terápiára. Meg önszerető terápiára. Amit biztos nem így hívnak, de érted, miről beszélek. Reggelente a tükör előtt fogsz állni, és elmondod magadnak, mennyire fantasztikus vagy, és mennyire szereted magad. *Bizonygatja lelkesen, aztán megrázza a fejét.* - Oké, inkább hagyjuk az összeégett kislányhullákat, kiráz tőlük a hideg. Te pedig próbálkozz csak lelkesen. Néha tényleg jó érzés kiereszteni a gőzt... mi a múltkor... mit is csináltunk? Egy kislány anyukáját mentettük meg néhány gonosz bácsitól. *Juliette visszaszemez, majd hirtelen ráveti magát Lynnre. Persze nem a teljes testsúlyával, inkább csak nekivetődik, meglöki, játék céljából.* - Azt hiszem, igen. Sötétlila haja van, ugye? És mindig lila ruhákban mászkál. Már láttam ott. És persze, hogy vélavérű. *A szemeit forgatja. Persze, vonzó a lány, de valahogy sosem bírta igazán a vélákat. Az más, mikor mellette vannak, és hat a báj, akkor mondhatni automatikusan bírja őket, de mikor tiszta a feje, nem nagyon jön be neki ez az egész befolyásolás.* - Miféle tippek milyen első randiról? *Nem, erről még nem hallott. A hörgős lélegzetvételre csak somolyog magának, majd dünnyögi tovább a dalszöveget, aztán behunyja a szemeit, és viszonozza a csókot.* - Vidámpark? Most rögtön? *Kérdezi halkan, a homlokát Ilyáénak támasztva.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Tigris cápa háló Szer. Okt. 10, 2012 7:18 pm | |
| -I don't even know how to love myself. *Like he's lost a bit. Just a bit. Needs time to recover from this shock. Ebben most azért jólesően segít a hajbirizgálás meg úgy amúgy, hogy Noel itt van. Hamarabb elpárolog a vörös gőz az agyáról legalább.* -Naa, tudod hogy engem ez nem hat meg túlságosan. Ráadásul nem is volt nagyon megégve, határozottan egyben maradt. Jó hulla volt. Én a helyükben örültem volna. *Az empátiára jó lesz azért megtanítani, mert a végén meg lesz rugdosva és annak nem örülne különösebben.* -Jahm, próbálkozok. De azért... marha jó érzés volt. *Nem állja meg egy félvigyor nélkül a dolgot. Azért tényleg élvezte és nincs is nagyon oka nyavalyogni, csak most Lynn felhúzta eléggé csergőre az agyát. A daimónja mellesleg éppen Juilette-el szemezik a maga módján amolyan ismerkedésként.* -Hmm? Arianával van egy szobában? Én csak annyit tudtam, hogy jó tippjei vannak első randiról és... valamiért azt mondtam neki a múltkor a Jeniliában, hogy ő a leggyönyörűbb dolog az életemben. Mondjuk ugyanezt eljátszottam Speranza... Fleurrel is. Szerinted vélák? *Istenem, hogy ő mekkora egy zseni. Lynn az égre emeli a tekintetét, megrázza a fejét a plafon felé, hogy nem, még ne szakadjon, majd később, s csak aztán tér vissza Juliette-et kitüntetni a figyelmével. Amint Noel belefúrja az arcát a hajába, jól hallhatóan hörögve vesz egy mély lélegzetet. Most hatalmasat ugrott a gyomra, sőt görcsölt is egy sort. Nem tudja nem érteni a szavakat, az éneket, s nem tudja, nem is akarja megakadályozni, hogy odafordítsa az arcát és ezúttal ő próbáljon egy előbb bizonytalan, majd annál kutakodóbb, bizalmaskodóbb csókot kérni a sráctól.* -Most már tényleg randizni akarok veled. *Ismét itt a kisfiús mosolya, azt jelzi, hogy lenyugodott. Talán még a kislányt is megsajnálja kicsit.... neeeem, azt azért nem. Túlzás lenne.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Tigris cápa háló Szer. Okt. 10, 2012 6:57 pm | |
| - Talán csak pár órája ismered, de mégis ismeri az összes emlékedet, és téged. A részed. Előbb vagy utóbb kénytelenek lesztek egymáshoz szokni... you need to be able to love yourself. But not in that way. *Rákacsint Ilyára, majd szépen letelepszik a fotel karfájára, Ilya fotelére, persze. Hagyja, hogy a fiú nekidöntse a fejét, és egyik kezével finoman beletúr a hajába, simogatja, játszik a tincseivel.* - Na az nem lehetett kellemes. Bár el kell ismernem, egy égett holttest nem valami gusztusos látvány... és eléggé érthető, hogy "rinyáltak". *Finoman fejbe is kólintja Ilyát. Érti, hogy ideges, feszült, és ki van akadva, meg hogy nem valami együttérző, de azért valamennyi empátiát mégiscsak illene tanulnia.* - Nem mindenki logikus ebben az iskolában sajnos. A legjobb, amit tehetsz, hogy kitartóan... kitartassz. És okosabb leszel náluk. Thalia, mint Ariana szobatársa? *Elmereng, nem nagyon ismer más Thaliát, bár a fél-véla lánnyal sem közeli az ismerettségük. Aztán Ilya továbbra is arról beszél, hogy ott kellett volna hagynia, mire a szemeit forgatja. Gondol rá, hogy előveszi a gitárt a hátán lévő tokból, és az érzelmek pengetőjével vidítja fel, de végül csak belefúrja az arcát Ilya hajába, és félig dünnyögve kezd el énekelgetni, hangszerkíséret nélkül. Hátha ez is megteszi.* - Hold me tight, let me go on loving you, to-night to-night, making love to only you... So hold me tight, to-night, to-night, it's you, you you you... |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Tigris cápa háló Szer. Okt. 10, 2012 6:45 pm | |
| -Én viszont nem nyelem le egy vidrától, akit pár órája ismerek, hogy Iluskázzon. A nevem még mindig Ilya. *Azért az a kés végül visszakerül a helyére rendben és csendben, nem bántalmaz semmit és senkit vele. Lynn csak hetykén elfordítja a fejét, mikor Noel kérdőre vonja, sőt felszólítást intéz hozzá. Őt nem érdeklik ilyen dolgok, azt tesz, amit csak akar és a továbbiakban ő bizony sértett. Inkább koncentrál Juliette-re, mint a másik kettőre. Ő viszont nem rest, hogy mérgében, meg amúgy elkeseredettségében, mikor Noel mellé lép és végzett a hajborzolással, nekidönti a fejét és elnéz valamerre a semmibe.* -Elmentem én is arra a kirándulásra... aztán sárkány harc lett belőle, az egyik összehányta magát... Na az azért nem volt semmi. Egyetlen égett holttesttől. Mindenki rinyált, hogy jajj szegény kislány blablabla, aztán feltűnt mindenki mellett, akinek nem volt, a daimónja. Mellettem Lynn. Ezután jött be a képbe a sárkány. Bakker, áruld már el, ha tűzokádó sárkánnyal van az embernek dolga, melyik észlény alkalmaz ellene tüzet? Komolyan... volt pár díszpinty, akit megrugdostam volna azért. *Most ezt csak a méreg mondatja vele, de azért egy ponton tényleg elég furán nézett a sok tűzpajzsra meg ilyesmire.* -Aztááán én vízsugarat toltam a szájába, majd üldöztük egy darabon, a másik jégketrecbe zárta, a harmadik rákontrázott egy villámketreccel, én jégmadarat toltam a pofájába, Thalia-ék ott szintén valamit robbantgathattak, mire mi odaértünk. Ehh... felfordulás volt, de a végére a sárkány kinyiffant, mert megölték a boszit, akinek a társa volt. Nem is értem, hogyan fajulhatott idáig az egész. *Megrázza a fejét még félig-meddig mindig Noelnek dőlve.* -Komolyan ott kellett volna hagynom. *Még mindig elég sötéten bambul maga elé. Meg gyilkosan.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Tigris cápa háló Szer. Okt. 10, 2012 6:36 pm | |
| *Felvonja a szemöldökét, mikor a vidra megszólal, és értetlenül néz Ilyára magyarázatért, a fiú viszont úgy látszik, jobban le van kötve a becenéven.* - Hé, ne kapd fel a vizet! Engem a húgom Nollinak hív. *Próbálja nyugtatni a másikat, a következőre viszont ő is összeszűkíti a szemeit.* - Miféle Noelci? És szállj le Ilyáról! *Kezd körvonalazódni egy gondolat a fejében, de... hogyan lehetne? Viszont nemsokára kiderül, hogy valóban így van, mire odalép Ilyához, és gyengéden lefogja a csuklóját.* - Majd én adok neked egy nagyon jó okot. Azért, mert neked is fájna, és te is ki lennél belezve. Értem én, hogy szeretsz boncolgatni, de ne magadon gyakorolj. Inkább meséld el, mi történt. Láttam a kiírást... azzal volt kapcsolatos, ugye? Még jó, hogy nem mentem. - Hé! Neked már úgyis van daimónod! - A végén még kettőt kaptam volna belőled. A gondolattól is kiráz a hideg. *Juliette sértődötten elhelyezkedik Lynn mellett, Noel pedig felsóhajt, a lehuppant Ilya mellé lépdel, és összeborzolja a haját.* - Hidd el, ki lehet bírni. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Tigris cápa háló Szer. Okt. 10, 2012 6:32 pm | |
| -Ááh, te vagy az, akiért kezd odalenni Iluska. *Jegyzi meg kissé vontatott, negédes hangon, miközben leugrik a fotelből és megmozgatja görbe lábacskáit. A hátán látszik egy hófehér, nyílegyenes csík, ami szép szimmetrikussá teszi a bundáját.* -Minek neveztél? *A szeme veszélyesen megvillan és mintha a kapucni alatt és mintha a keze is mozdulna a derékszíja felé. Ott tartja a dobótőrét manapság.* -Iluskának. Iluska, akit Noelci megpucilt a cáján. *Egész vidáman gúnyolódik tovább, s csak akkor ugrik hátrább egy kicsivel, mikor Iluskánk kezében előtűnik a bozótvágó késnek is beillő recés példány-* -Mondj egyetlen jó okot, hogy ne itt és most csináljak belőled kesztyűt télre. *Sziszegi összeszorított fogakkal ügyet sem vetve még mindig Noelre. A vidra hunyorogva néz rá, majd enged az eddigi feszült pózból.* -Csitulj már, csak húztam az agyad. *Azzal vidáman odaballag Noelhez és vélhetően Juliette is ott van valahol. Megáll a fiú előtt, felnéz rá és királynői hangon bemutatkozik.* -A nevem Lynn és mától én vagyok az új lakó Ilya oldalán. A lelke másik fele. Örvendek a szerencsének, Noel Young. Érdekes emlékeket őriz rólad a partnerem. *Bök kerek, formás kis fejével Ilya felé, aki csak rásziszeg a vidrára, de a kés visszakerül a derékszíjába, ő maga pedig dühösen levetődik egy másik fotelbe, olyanba, amit Lynn még nem használt.* -Nem a VadVilágból akasztottam, hanem abból a másik világból, ahol a daimónok vannak. És utána nem tudtam lekoptatni. Most meg veszekszünk, ahogy az alábbi példa is mutatja, mert valakinek elméretezték a pofázmányát. -Nem illik így beszélni egy lánnyal! *Naná, hogy vissza acsarog csuklóból Ilyának. Mit is zavartatná magát ilyesmiken? A tiszteletét ki kell vívni, bár azt inkább nem árulná el, hogy ez már kipipálva. A fiú szembeszállt a sárkánnyal, neki ennyi bőven elég volt bizonyításnak.* -És kifogtunk egy büdös nagy sárkányt, aki mellesleg egy gonosz banya daimónja volt, sikeresen kidöglesztettük és lám, most megint itt vagyok... immáron a drága Lynnel. Nem lehet valahogy visszapasszolni? Máris elegem van belőle. *Duzzog duzzog, mint egy gyerek. Iluska, Iluska...* -Ha nem tetszik, miért jöttél át a mi világunkba? Senki nem nyújtott be kérvényt direkt a te nevedre. Nem is kellett volna gyere. *Most már Lynn is haragszik és dühösen-sértetten fordítja el pufók kis fejét más irányba, csak ne kelljen Ilyát néznie.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Tigris cápa háló Szer. Okt. 10, 2012 6:20 pm | |
| *És tessék, ő meg kimarad az ilyen kalandokból. A nap nagyrészét odakint töltötte a birtokon a gitárjával, énekelt, szórakozott a pengetővel, változtatta rajta a mintát, a feliratokat, így kevésbé eseménydúsan telt a napja mint annak, akit sárkányok akartak megenni. Mikor visszaér a szoba ajtaja elé, megüti a fülét a kiáltozás, és felvonja a szemöldökét. Benyitva azt látja, hogy Ilya egy vidrával üvöltözik, de egyelőre nem tűnik fel neki annak furcsa viselkedése, hiszen a fiúra koncentrál.* - Na mi van, jártál a Vadvilágban? Miért nem inkább egy baglyot vettél, az legalább hasznos. Hozza-viszi a leveleket meg minden. Mi a neve, miért üvöltözöl, és milyen sárkány akart megenni? *Sorolja a kérdéseket, miközben elnyom egy ásítást. A saját szobája felé pislog, mintha várná, hogy kilépjen valaki, majd visszafordítja a figyelmét Ilyára.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Tigris cápa háló Szer. Okt. 10, 2012 6:12 pm | |
| -Lynn, fejezd be, vagy postázlak vissza abba a világba, megértetted? *Dühösen vágja ki a Tigris ajtaját, szinte fújtat, nyomában pedig ott lohol egy csinos kis vidra, becses, elhangzott nevén Lynn. Szinte látni, ahogy kevélyen mozgatja a bajszát és lenéző pillantása több, mint árulkodó.* -A hülyegyereknek kuss a neve. Meg is halhattál volna. Akkor velem mi történne, he? Belegondoltál te? Hülyegyerek! És még te vagy a lelkem másik része? Kész röhej. Egy antilop csorda intelligensebb nálad. *Perlekedése ellenére teljes lelki nyugalommal felugrik a legközelebbi fotelbe és befészkeli magát, mintha ugyan otthon volna. Igazából otthon is van, hazajött a társával együtt. Ezentúl itt fog dekkolni. Láthatóan ez Ilyának nem tetszik.* -Oldjuk meg ezt röviden. Bundát csinálok belőled ÉS VÉGRE ÚJBÓL NYUGTOM LESZ. MIÉRT PONT EGY VIDRÁVAL KELL AZON VESZEKEDJEK, MENNYIRE VAGYOK FELELŐTLEN, MIUTÁN EGY KURVA SÁRKÁNY AKART MEGENNI MINDANNYIÓNKAT EGY MÁSIK VILÁGBAN, HE? *Ezt már magából kikelve kiabálja, Lynn annyira felbosszantotta röpke két perc alatt. Ezzel együtt a vidra még mindig tökéletesen lenézi és csak elégedetlenül cicceg és mintha csóválná a fejét is mellé.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Tigris cápa háló Szomb. Okt. 06, 2012 8:14 pm | |
| *Már hogyne csikizték volna? Itt fetreng, ez nem elég bizonyíték? A demon shitre csak forgatja a szemét, de persze befogni még mindig nem tudja.* -Demon or devil, whatever. Everything is shit in the end. Hell yeah. *Na most apám, megmondtad az élet nagy igazságát. Akkor ugorhatunk is ahhoz a részhez, amikor már ott tartanak, hogy mindenki, vagyis ő meg Noel tuti lány ruhába fognak átvedleni, ha már az alkalom adott. De ahogy hallja, Chris sem fogja ezt megúszni, ha Noelen áll a dolog. Helyes. Ha mindannyian szórakoznak, már nem ő lesz az egyetlen barom. Erről azért Noel arcpuszija, ami mellesleg megint lángra lobbantja egész képét, teljesen elvonja a figyelmét.* -Fe-Felébredtem. Tényleg. Istenbizony. *Próbálja dadogva bizonygatni Noelnek az obvious lie-t. Fenét ébredt fel, csak még mélyebbre tolták most abba a magán shitbe, amibe belekerült percek alatt. Amint Chris most Noelt kezdi belevonni a hülyeségbe, nem állja meg, hogy azért végig ne mérje Noelt.* -Ha nem lenne rajtad nadrág, könnyebben meg lehet állapítani éppenséggel. *Mint aki olyan laza - félig piros képpel- úgy mondja mindezt. Csöppet sem feltűnő, dehogy is.* -Miért, nem szokott kölcsön adogatni? *Úgy látszik már, egészen benne van a dologban, mert ugyan enyhén zavartan pislog Noel belekarolására, de nincs láthatóan ellenére, sőt még Ariana ruháit illetően is beszáll a megbeszélésbe, miközben nemsokára megállnak egy emelettel feljebb az említett háló előtt, a Fekete Özvegynél.* -Ti mentek előre. Én a múltkor ráfogtam, hogy behajtó. Most is simán megetetne valami crazyness-szel.
//mirelitezünk// |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Tigris cápa háló Szomb. Okt. 06, 2012 8:06 pm | |
| *Önkéntlenül is kuncog Ilya továbbra is sokkolt fején, és kicsit összeborzolja a fiú haját, lehajolva, hogy puszit adhasson az arcára.* - Azért lassan ébredj fel. Chris pedig mindig töri a fejét valamiben, bár egyelőre még nekem sem esett le, pontosan miben. *Kérdően néz Chrisre, hogy legalább Ilya háta mögött mutogassa el, vagy daimónnal súgja meg, hogy mivan, mert nem érti.* - Ünnepségekre a lányok nem ruhában járnak? Úgy értem, itt általában bálokat tartanak, és... Na mindegy. Csak van valami nőies cucca. *Aztán Ilya belemegy a dologba, de csak azzal a feltétellel, ha Noel is csatlakozik, ő pedig csak nevet. Magától biztos, hogy nem vállalkozna ilyenre, de nincs annyira a dolog ellen, mint amennyire kellene. Szoknya mondjuk már volt rajta, hatévesen, és köszöni szépen, mikor kiröhögték, he kicked their ass in football. Szoknyában, bezony.* - Egyértelmű, hogy az én lábaim elég jók a szoknyához. *Szűkíti össze a szemeit, majd Chrisre mutat.* - Ugye tudod, hogy ezt te sem úszod meg? És azt hiszem, ezzel már a legjobb, ha inkább mi megyünk fel, nem akarok egy nagy köteg női ruhát lecipelni. Szerinted Ariana hajlandó kölcsönadni mindent? *Forgatja a kezében a kulcsot, és ha elindulnak felfelé, belekarol Ilyába, nehogy elfusson.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Tigris cápa háló Szomb. Okt. 06, 2012 7:57 pm | |
| - Jól van na meg se csikiztelek. Nyugi van. *Ingatja a fejét, majd felteszi vissza a kezeit Ilya vállaira. Aztán a következő szavakra felkacag, majd szinte duruzsolva válaszol.* - Devil shit? Nope. Demon shit, thank you very much. *Mondja, érezhetően jókedvében. Köszöni szépen, igenis élvezi az előadást, úgy ahogy van. Noel következő kérdésére vállat von.* - Nem igazán. De ünnepségekre, satöbbi biztos van elsúvasztva egy vagy két fehér blúz. Az tökéletes. Vagy egy kicsit nőesebb szabású ing. Push-up melltartó. Vagy sima melltartó, és szerzünk hozzá zoknit. De akkor nem szabad nagyon mélyen dekoltált fölsőt ráadni. *Magyaráz, és talán Ilya kérdése már teljesen felesleges is. Hogy élvezi-e? Ó de még mennyire.* - No és te, Noel, te úgy gondolod a te lábaid elég jók egy szoknyához? *Kérdezi, pimaszul, és időközben levette a kezeit Ilya válláról. Ha ezek után is menekülőre venné a fiú, nos akkor ő már úgy van vele, hogy az egész nem is érne ennyit.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Tigris cápa háló Szomb. Okt. 06, 2012 7:38 pm | |
| *Most mondana valamit Chris hangsúlyára és mondatára, de éppen azon van, hogy az esze ne menjen teljes füstbe, mint az a bizonyos terv Petőfinél. Az agya nagyjából leállt, mint egy rossz nukleáris reaktor és igen közel került az előbb a felrobbanáshoz hála Noelnek. Közben Chris sikeresen odakormányozza az ágyhoz és lenyomja rá- tőle erre sem érkezik ellenkezés. Still shocked and "OMG can't believe it!" face he has. Csak lassan kezd eszmélni, hogy hé, még nincs vége semminek, de legalább a fűzőt megmentette úgy ahogy.* -Ha-Ha-Ha-Hagyd ahahahabbhahahaha. *Ezek szerint csiklandós és ficánkol is mellé, röhög és rötyög. Nem kell csikolni inkább.* -Chris, hallom a hangodon, hogy élveznéd és megint valami devil shitben töröd a fejed. *Forgatja a szemét látványosan. Azért nem süket. Azért képes ennyit megállapítani. Azért nem fogja hagyni, hogy ennyire elfajuljon a dolog. Vagy mégis? A végén még olyasmit csinálnak belőle, hogy ő is belenyugszik. Nem akarna cross-dresser lenni. Az anyja nem ezért imádkozik naponta.* -Elég egy .... OKÉ! De te is akkor beöltözöl minden szarba, amibe én, világos? *Hevesen aggitálva várja a választ, de közben nem állja meg, hogy megpróbálja hátraforgatni a fejét, meg a törzsét, amennyire tudja Chris felé.* -Ugye ezt most nagyon élvezed? *Az orrcimpája kicsit megremeg, ahogy jó mély levegőt vesz és kifújja. Belenyugodott. Ez az első jel. Nem nagyon fog innentől mocorogni, feltéve, hogy nem Marie Antoinette-nek akarják beöltöztetni.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Tigris cápa háló Szomb. Okt. 06, 2012 7:36 pm | |
| *Bizony, bizony, ez egy rendkívül jól kifundált csapda volt. Noel sem mentalista ugyan, de Christ ismeri, eléggé. Viszont Ilyának ugyebár be kell fogni a száját, Noel pedig rendkívül készségesen teszi ezt meg. Nem, még mindig nem tud kiigazodni Ilyán... és ezzel a csókkal alighanem végre ki tudja ugrasztani a nyulat a bokorból. Ha Ilya tényleg nem akarja ezt az egészet, akkor alighanem elhúzza a fejét, vagy rákiabál, vagy...* ~ Elvörösödött. - Ugye emlékszel, mit mondott eredetileg? A zavar jeleiről? - Naná, hogy emlékszem. Nem vagyok hülye. ~ *Egyelőre viszont nem teszi szóvá, csak somolyog.* - Chrisnek igaza van. Nem fogunk kivinni emberek elé, és senki nem fog látni. De ha ennyire ragaszkodsz hozzá, éppenséggel én is felvehetek egy szoknyát. *Ajánlja fel szemforgatva. Csak az lenne a gáz, ha mondjuk a másik kettő kapna az alkalmon, és többet akarna... hajjaj, kipakoljuk Ariana ruhatárát.* - Hát nem tudom. Te láttad már blúzban? Szerinted van neki egyáltalán? *A szobakulcsot azért elkapja, de még megvárja a választ.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Tigris cápa háló Szomb. Okt. 06, 2012 7:22 pm | |
| - Hát persze, hogy nem vagy a pasija. *Mondja, mint olyankor, amikor egy kisgyerekre hagynak rá valamit, amikor éppen makacs és hisztizik, de még a hangsúlya is pontosan ugyanolyan. Aztán megtörténik a Noel-féle szájbafogás, de nem engedi el Ila csuklóit, csak hátrébb húzza szépen rámászik az ágyra, hogy le tudja nyomni a még mindig sokkolt fiút az ágy szélére. A fűző említésére félrebillenti a fejét, és megtapogatja Ilya oldalát, ha nagyon csikis a fiú, akár reakciót is válthat ez ki, pedig nem arra meg.* - Áh. Felesleges. A bordái is útban lennének. Úgyse lenne olyan darázsdereka, mint ami neki kéne. És már megint buta vagy, nem barom. Nem viszünk ki az emberek közé. Egy egy kísérlet. És ki tudja, ha dögös nő lesz belőled... talán még hódíthatnál is. *Jelenik meg most már az arcán egy gonosz vigyor, de ezt csak Noel láthatja, hiszen Ilya háta mögött van... no ez nem jelenti azt, hogy nem érzékelheti a hangsúlyából, hogy tervez valamit. A kezei most Ilya vállain vannak, nem szorítja, de ha menekülne, egyből erősebben fogná, az egyértelmű.* - Viszont ha fűző nem, akkor kéne valami nőiesebb blúz... te, Noel felszaladnál kérni Aritól egyet? Szerintem adna, és jó is lenne rá. Addig fogom a madarunkat. *Mondja, és egy laza mozdulattal odadobja a szobakulcsot a másik féldémonnak. Ja, ezért merte ott hagyni az ajtót.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Tigris cápa háló Szomb. Okt. 06, 2012 7:11 pm | |
| *Egészen a végéig nem is jön rá, hogy a csapda voltaképpen pszichológiai. De hát kérem, nem is ő a mentalista, ő csak víz-légmágusnak készül. Maaajd. Valamikor, ha a mágia erői is úgy akarják. Na meg a tanárai, az fontos kritérium. Most viszont ő akarna innen szabadulni, csak az áldónak sem megy, pláne úgy, hogy ezután Chris fogja hátra a kezeit. A megjegyzésére már megint habzani kezd a szája- képletesen.* -Nem vagyok a pasimmbhhhhmmhhhh... *Khm... Most éppen beállt nála a Windows kékhalál, ha értjük, mire gondolok. Sokáig moccanni sem tud, sőt a pislogás is gondot okoz. Félre döntött fejjel mind csak Noelre bámul, mintha nem hinne a szemeinek, meg annak, ami az előbb megtörtént. Közben tudta nélkül paradicsompirosba fordult át a feje. Végül lehorgasztja a kobakját és nem vergődik tovább Chris karmai között. Azért jobb lesz fogni még egy darabig.* -Nem leszek, de.... utálom, ha belőlem csinálnak barmot. Nem tudom, mit nem lehet ezen felfogni. *Mondja csendesen. A fűző emlegetésére azért csak felkapja a fejét. Mostanra az arcszíne is többé-kevésbé normális lett.* -Az nem túl jó ötlet. A húgomé és kasztrál titeket, ha megtudja, hogy rám adtátok. Engem meg elföldel élve. Szóval... Ha lehet, üljetek meg attól a fűzőtől. Feltéve, hogy nem akartok szándékosan a vágóhídra küldeni. *Hátha nem, hátha. Anya képes és ölre megy azért a fekete csipkés corsetért.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Tigris cápa háló Szomb. Okt. 06, 2012 7:06 pm | |
| - Peeersze, remekül. *Chris szavaira a szemeit forgatja, de végül a másik mégiscsak segít neki, hiszen mikor Ilya odaáll Chris elé, ügyesen el tudja kapni. Majd át is adja Chrisnek, és mikor az megkéri, hogy fogja be a száját, felnevet. Sejti, hogy Ilya tiltakozni fog, de Noel mégis óvatosan az álla alá nyúl, és megcsókolja a másikat. Aztán miután elhúzódik, az orrával finoman megbökdösi a másik arcát.* - Na, légyszi. A kedvemért? Chrisnek pedig igaza van. Ettől még egyáltalán nem leszel lány. Attól, hogy beöltözöl valaminek, nem vagy az. *Aztán felpillant Chrisre.* - A fűzőt biztos, hogy rá akarjuk adni? Úgy értem, elől nem sokat kell rajta leszorítani... |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Tigris cápa háló Szomb. Okt. 06, 2012 7:01 pm | |
| - Szerintem tök jól elbírsz vele. *Jegyzi meg Noelnek, majd amikor Ilya megáll előtte, elvigyorodik. Ő már pontosan tudja, hogy ez lesz a fiúnak a veszte. Hé - felhúzta picit, Ilya megállt, Noel el tudta kapni, ne mondja senki, hogy Chris nem segített semmit. Egy mentalista nem mindig izommal és képességekkel segít, na. Noel elkapja, és ő csak könnyén Ilya mögé kerül. Hogy nyitva hagyta volna az ajtót, frászt, egyszerűen csak lefogja hátulra Ilya mindkét kezét, átvéve voltaképpen a kapálózó fiút Noeltől.* - Noel, légy olyan kedves, és fogd be a pasid száját, mielőtt felveri az egész kúriát. *Jegyzi meg halál nyugodtan továbbra is. Hogy jól szórakozik-e? Remekül. De ő aztán nem fogja befogni Ilya száját, nem. Ő foglalt, köszöni szépen, és egyébként is, Noel pasija. Még akkor is, ha nem.* - És egyébként se leszel lány. Buta. Attól, hogy női ruhába öltözöl még nem leszel lány. Ki mondta neked ezt a baromságot? Ismertem lányt, aki férfiöltönyben ment bálra attól még férfi volt? *Kérdezi, ingatva a fejét.* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Tigris cápa háló | |
| |
| | | | Tigris cápa háló | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |