Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 42 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 42 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Nílusi krokodil háló | |
|
+10Lumiére Etoiles Ariadne Helena Krausheim Isidor Tibor Aali White Pierre Bontavier David Branson Toportyán Zakariás Yosif Zhivko Lizbeth Westlive Kalandmester 14 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Kalandmester
Hozzászólások száma : 9349 Kaszt :
| Tárgy: Nílusi krokodil háló Vas. Júl. 12, 2009 5:50 pm | |
| First topic message reminder :Ez egy diákháló, mely a következő képen épül fel. Amint belépsz az ajtón egy központi kisebb közös szobában találod magad, van itt egy asztal, jó pár szék, ablak, egy kisebb hűtő, ez afféle közös helyiség. Innen nyílik jobbra és balra egy-egy ajtó, melyek 4-4 fős szobákba futnak. A szoba lakói - jobb oldal: 1. Mike Preston 2. David Branson 3. Theodore Harris 4. Nathaniel Harris
A szoba lakói - bal oldal: 1. Colin Chase 2. Gwilim Jan 3. Isidor Tibor 4. Bradley Chase | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nílusi krokodil háló Hétf. Aug. 16, 2010 2:50 pm | |
| *Yan kérdése valóban elég érdekes, de jogos valahol* - Persze hogy meggyógyultam. Nem úgy látod? *Széttárja karjait, és vállat von. Rossz szokás. Annyira meggyógyult, hogy aki egy hétig szinte az ágyánál virrasztott, most otthon van egyedül, miatta, mert kirúgta. Hacsak azóta éppen mostanában vissza nem érkezett. ~Hálátlan szipirtyó!~ Szól belülről egy rekedtes hang a lányra, de tudja jól, hogy ez nem igaz. Nem lehet igaz! Mit tehetne, ha hagyták benne kihűlni a lángot? Nem szabad úgy senki mellett megmaradni ezt Liliya is megmondta!* - Liliyát meg ne féltsd! Változott az a lány valamiben is, míg téged teljesen megváltoztatott? *Tenyerel le maga mellé két oldalt, és provokálja Yant, hogy rá figyeljen. A pakolás bőven ráér! Aztán a fiú olyat mond, hogy elakad egy pillanatra a lélegzete is.* - Yan hogy mondhatsz ilyet? Hogy teheted? *Beleakad a levegő. Hogy tehetett olyat a fiú, hogy egyáltalán azon elgondolkodik, hogy nem jön vissza? Hogy juthat eszébe ilyesmi, amikor itt vannak neki ők ketten? Itt vannak! Lil és ő! Ha Yan nem jött volna vissza, senkije nem marad, mert elveszítette volna a lány barátságát is. Ingatja a fejét, és nem ért szinte semmit. Mintha valóban nem jött volna vissza, az a fura érzés végigsuhant a lányon, hogy lehet, nem elég fontos ő a fiúnak, és Liliya sem. Hogy képes lett volna tényleg nem jönni vissza. Hogy itt hagyja őt egyedül. Hangja csak erőtlen suttogás.* - Hogyan gondolhattál ilyenre? *Csak néz maga elé, és elárvultnak, és kisemmizettnek érzi magát. Igen. Kisemmizettnek. Mert úgy érzi, … át fut rajta, hogy Yan nem miatta, és Lil miatt jött vissza. Hogy már nem kell, mint barát.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nílusi krokodil háló Hétf. Aug. 16, 2010 2:35 pm | |
| *Ha Gaea orra esne, Yan csakis aggódást érezne, de a helyzet az, hogy most van éppen elég dolog, amin aggódhat, nem akar még egyet melléjük. Száz szónak is egy a vége: Gaea a lehető legjobban teszi, ha vigyáz magára. A válaszra megcsóválja a fejét.* -Legalább annyit mondj el, hogy teljesen meggyógyultál-e már *kéri. Jó, valószínűleg igen, de a fiú szeret biztosnak lenni mindenben. Ha már jelenleg minden bizonytalan s zavaros körülötte... Kinyitja az ajtót, és a ládáját lerakja az ágyára, aztán miközben kinyitja, jelez Gaeának, hogy üljön csak le az alvóalkalmatosságra, beakasztja a köpenyét a szekrénybe, majd válaszol.* -Féltettem, hogy a szüleim teljesen tönkreteszik a hidegségükkel. *Ezután elfordítja a fejét.* És magamtól is féltem. Millió jobbat találhatna, de nem, neki éppen én kellek. Hacsak nem gondolta át alaposabban *mondja, és sok minden érződik a hangján: önvád, fájdalom, félelem, és ehhez hasonló érzések. Tényleg félti magától Lilt, fél, hogy tönkreteszi. Azért a mondat végéhez is van hozzáfűznivalója.* -Majdnem tegnapig tényleg úgy tűnt, hogy nem jövök vissza...*mondja, majd ismét a ládájához lép. A ruháit berakja a szekrénybe, Vor dobozkáját, benne a kígyóval - ami szemmel láthatóan nőtt - az éjjelire, néhány füzetet egy fiókba. Sok minden van nála, több új holmi is, mert tegnap bevásárolt a következő tanévre. Már éppen ideje volt, mert csak egy-két szem használható pennája volt, meg tintája se sok... Persze a pakolással láthatóan azt akarja elkerülni, hogy Gaeára kelljen néznie.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nílusi krokodil háló Hétf. Aug. 16, 2010 2:17 pm | |
| *A fiú szemeit meglátva az aggodalom kezdi el szorongatni a lelkét.* - Mi történt? *Kérdezi, ahogy a fiú jelzésére szoknyarészt ragadva indul el a fiú mellet felfele. Szoknyarész fogva, mert különben a hosszú részétől úgy pofira esne, hogy nyekkenni is elfelejtene. Azt meg Yan előtt nem teheti. Az aranyvérű fiú meg nagyon nincs hozzászokva az esetlen nőkhöz. Az ő esete az olyan csajok, akik talpraesettek, és nem félnek változtatni a dolgokon, pont mint Liliya Galina. Gaea meg talán sosem lesz olyan bátor és merész.* - Velem? Velem most ne törődj! *Rázza meg a fejét. Itt van egy darabban, a többit meg rá ér megtudni később. Bőven rá ér megtudni! Mint ahogy azt is, hogy mit tett. Meg azt is, hogy mik történtek. Bááár, Gaea szerint az fel fog tűnni a Yannak, hogy másvalaki került az egyik ágyra. A halott fiú helyére. Ahogy hallotta, az a fiú, mármint Julien közvetlen, és úgy sem bírja majd megállni, hogy ne szóljon a mindig magába forduló Yanhoz.* - Inkább arról mesélj kérlek, hogy mi történt! Liliya feldúltan jött vissza, és azon aggódott, hogy vissza sem jössz.*Szándékosan nem mond el mindent, azt is ráér megtudni, hogy haragudott is a lányra a tette miatt. És hogy majdnem kiabált vele.* |
| | | David Branson Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 899 Kaszt :
| Tárgy: Re: Nílusi krokodil háló Szomb. Aug. 14, 2010 8:30 am | |
| * David még mindíg mélyen alszik. Tegnap...illetve ma hajnali fél négyig csak feküdt az ágyán a falat bámulva. Többinyire Aalire gondolt,de volt,hogy gondolatai a Sötét Úrnő és a kis ölebei felé kalandoztak. Több ezer használhatatlan tervet szőt ellenük. Bár tudja,egyedül kevés a megállításukra,mégsem bír beletörődni,hogy azok akiket világ életében gyűlölt és a pokol mélyére kívánt most azok uralkodnak felette. Nem mindha bármiben kikérné a véleményüket,dehogy is Dav nem az a fajta. A Sötét Úrnőnél már csak azokat a diákokat utálja jobban akik megtagadták az iskolájukat és elárultak azt. Behódoltak az ellenség előtt és így akartak menekülést nyerni.Most rabszolgaként élnek és szembe kell nézniük azzal undorral és gyűlölettel ami várja majd őket az iskola falai közt. David elfogadta már a sorsát. Az élet eddig sem bánt kegyesen vele. Gyerekkorában szüeit vesztette el,pár éve a legnagyobb szerelmét. Új élet reményében jött ide,ám még itt is minden nap szembejönnek vele azok az emlékek és érzések amelyek elől a leginkább menekült.Most,hogy megismerte Aalit valamelyest csillapodott a fájdalom ami benne tombol,de megszűnni sosem fog igazán. Bár nagybátyja mindent megtesz és megtett azért,hogy Dav elfelejdje sanyarú múltját ő mégsem tud felejteni. A mai napig tisztán emlékszik szülei arcára,szerelme mosolyára.Csak a jövőben tud bízni,bízni abban,hogy a sok keserves év után valami jó is fog történni vele ami kárpótolja a szörnyű veszteségekért. Ugyan ki sosem mutatta a benne tomboló dühöt ls keserűséget mert nem szereti ha sajnálják,de a mosolya csak ritkán őszinte.Megtanulta,hogyan kell poénkodással eltereéi magáról a szót és viccekel eltakarni a látszatott.Ez eddig remekül bevált.De most egy rokon és egy lány aggódva lesi minden mozdulatát ami megnehezíti a dolgát.* - ÁÁáááááooooooooooouuu* Hatalmás ásítás keretében David kinyíitja a szemét és lassan komótossan felül*~ Innom kell egy kávét~*Állapítja meg és kikecmereg az ágyból.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nílusi krokodil háló Kedd Aug. 10, 2010 12:14 pm | |
| [Bal oldal - Sebastian]
*Egy házimanó jelenik meg a szobában, néhány levéllel. Kiválaszt egyet a többi közül, és leteszi szépen Sebastian ágyára, majd egy pukkanással eltűnik, nem időzik itt sokáig.*
Seb!
Csak szólni szeretnék, hogy ha véletlen keresnél, nem azért nem találsz, mert elraboltak. Hazautazok körülbelül egy hétre, 16.-a környékén igyekszem visszajönni. Hiányzol, de majd biztos találkozunk, ha megint az iskolában leszek. Szeretlek.
Ariana |
| | | David Branson Diák
| Tárgy: Re: Nílusi krokodil háló Csüt. Júl. 29, 2010 8:26 am | |
| | |
| | | David Branson Diák
| Tárgy: Re: Nílusi krokodil háló Csüt. Júl. 29, 2010 8:20 am | |
| * David csendben hallgatja Aalit.Azt már régebbóta tudja,hog félárva de apja halálának körülméni újak számára* - Hát akkor neked is kijárt a nagbetűs életből...de legalább az egyik szülőd él...nekem meg csak Charlie van...pesze ő is jó fej és nagyon nagylelkű volt,hogy magához vett hisz mikor ő lett a gyámom alig múlt el 18...élhette volna az életet...csajok...pia..buli...de neki ott kellett lennie velem és nem panaszkodott...most 27 évessen igába hajtja a fejét...nekem ő volt a példaképem...és még most is az...*próbálja lfolytani magában az emlékeket. Nem volt könnyű gyrekkora de nem panaszkodot...csak lázadt...* - De most hadjuk a múltat...ami történt megtörtént kár bolygatni nem lesz se jobb se rosszabb...*megkordul a hasa* - Nem akarsz lejönni és enni valamit elég kajás vagyok...*kérlőn néz Aalire* | |
| | | Aali White Diák
Főkarakter : aaliwhite@hotmail.com Hozzászólások száma : 2258 Kaszt : Üzenőláda : - Mindig is tudtuk, hol a határ.
- És csak óvatosan léptük át.
Illik zavarni, ha játszani akarsz
(\_/)
(O.o)
(><)
/_|_\
| Tárgy: Re: Nílusi krokodil háló Csüt. Júl. 29, 2010 8:08 am | |
| *Eddig nem tudott semmit David családi hátteréről.. most már legalább ezt a problémát olvsoloja. Kicsit furcsa sorrendben történtek a dolgok a kapcsolatukban, hiszen ha úgy vesszük, még mindig alig simeri Dave-et. A fiú monológját figyelmesen hallgatja, észreveszi, hogy nem nagyon szeretne erről beszélni.. Talán valami elhallgatnivalója van. De inkább nem kérdezősködik, majd szépen lassan, fokozatosan. * -Huh.. elég kellemetlen lehetett. *Röviden megcsókolja a fiút.* -Háh.. én jövök? Végre . *Vigyorog, persze nem gondolta komolyan.* -Hát, én 1993 március 8-án születtem, Plovdivban. Az egy bolgár város. *Fűz hozzá egy kis magyarázatot.* Azttán szépen nyugodtan nőttem, anya, meg apa is jól megvoltak, egészen addig, amíg apa meghalt. Egy vadállat elkezdett lövöldözni a hegyoldalon.. ahol laktunk. Még mindig nem értem, miért ennyire dilisek az emberek.. *Kicsit elszomorodik, az emék hatsására.* De már nem lehet megváltoztatni.. mindegy. Aztán 14 évesen idejöttem, Allidonra. Voltsam már prefi, meg főprefi is, de aztán lemondtam.. nem nekem való a prefiskedés. Sokal inkább Pierre-nek. *Mosolyog.* | |
| | | David Branson Diák
| Tárgy: Re: Nílusi krokodil háló Hétf. Júl. 26, 2010 11:32 am | |
| | |
| | | David Branson Diák
| Tárgy: Re: Nílusi krokodil háló Hétf. Júl. 26, 2010 11:30 am | |
| - Tudod Charlie kért meg rá,hogy azt a ruhát vegyem fel...szerinte abba szakasztott apám vagyok...ennyivel tartozom neki...*nagyot nyel íg próbálja megállítani a feltörő emlékzuhatagot...*~Már megint én vagyaok a téma...remek...~*Mélyet sóhajt...de lassan beszélni kezd * - Szóval én 1993 január 24.-én születem Firenzében. A szülim Mary és Clark Branson.7-8 éves koromog minden rremek volt. Éltem az átlagos élet de azon a délutánom mikor anyuék meghaltak mindn megváltozott. Charlie lett a gyámom...ő anyu öccse...rendes és vicces ember...3 éve ismeri Kate-t.Miután Charshoz kerültem elkezdtem vadulni.Íg próbáltam bünttni a világot amiatt,hogy árva lettem.A város legismertebb rosszfiúaival kezdtem lógni...erről a korszakról nem szívssn mesélek...akkor tértem magamhoz miko egyszer kishíján otthagytam a fogam...utánna egy Firenz melleti varázsló sulibaa kezdtem tanulni majd átjöttem ide...hát ennyi így nagy vonalakban most t jössz*A utolsó két szót halkan Aali füléb súgja...nem akar többé beszédtéma lenni* | |
| | | Aali White Diák
Főkarakter : aaliwhite@hotmail.com Hozzászólások száma : 2258 Kaszt : Üzenőláda : - Mindig is tudtuk, hol a határ.
(\_/)
(O.o)
(><)
/_|_\
| Tárgy: Re: Nílusi krokodil háló Hétf. Júl. 26, 2010 11:13 am | |
| -Miért, ne szóld le a frakkot.. biztos jól fogsz kinézni. *Mosolyog.* Maximum levágjuk szegény fecske farktollait.*Nevet, majd egy puszit nyom Dave szájára.* -Nem is kell érted jönniük, megyünk mi magunktól is. *Visszatér az előző témához.* -De ha annyira nem tetszik, lemehetünk, és vehetünk egy másikat, ami tetszik.. *Mondja.* -Tényleg.. szinte semmit sem tudok rólad.. mesélj, ki ez a nagybácsi? *Kérdezi.* | |
| | | David Branson Diák
| Tárgy: Re: Nílusi krokodil háló Hétf. Júl. 26, 2010 10:57 am | |
| * Mosolyogva hallgatja Aalit* - Annyira nem kiöltöznöd mert én úgy fogok festeni mint egy fecske...Charlie ragaszkodott ahhoz a ruhához amit apám viselt az esküvőjén..és abban az időben divatos volt a frakk...* Már a frakk gondolatától is frászt kap...majd lnevti magát Aali tudatlanságán...* - A gondola kérlek egy ilyen csónak szerűség...de szerintem már láttál olyat...ha nem akkor meg látni fogsz...* Kezeit átfonja Aali csípőj közül...*~Ki hitte volna,hogy ilyen jól végződik ez a nap...pedig reggel még zavart Aali jelenléte...most meg az zavar ha nincs melletem...~ - Még nem jöttek értem...azok a gyökerek vagy süketek vagy csak nem akarnak velem foglalkozni...*mondja gúnyos hangom | |
| | | Aali White Diák
(\_/)
(O.o)
(><)
/_|_\
| Tárgy: Re: Nílusi krokodil háló Hétf. Júl. 26, 2010 10:46 am | |
| -Megyünk Firenzébe? esküvőre? Tiszta jóó. *Most már tényleg nagyon tetszik neki a gondolat, hogy kketten elmennek Firenzébe, meg Velencébe, és még tuja isten, hová, ráadásul egy esküvőn is részt fog venni.* -Oké, persze, leszek, hova gondolsz. De akkor előbb még le kell mennem Nellondba a Bálszépe Divatszalonba, és beszerezni egy ruhát. Hiszen mégse mehetek farmerba. *Teljesen felvillanyozódik a gondolatra. Már meg is van a fejében a ruha terve, egy földig érő, halványlila selyemruha, combközépig felvágva, hogy tudjon benne menni, hozzá színben passzoló magassarkú.. haja hátul egy gyönyörű szép kontyban feltűzve, lila csatokkal.. oldalán pedig az öltönyös David..gyönyörű kép, legalábbis Aali számára.* -Mi az a gondola? *Kérdezi.* | |
| | | David Branson Diák
| Tárgy: Re: Nílusi krokodil háló Vas. Júl. 25, 2010 4:34 pm | |
| * David,hol mosolyog hol csókolózik...mikor csak a mosolygás maradt beszélni kezd* -Tudod 3 ok miatt megyünk Velencébe...egy a szerelmesek városa..2 akkor ez jutott eszembe....3 mert az elég közel van Firenzéhez...és vasárnap esküvőre megyünk...nem a miénkre...*elvigyorodik* hanem a nagybátyjáméra...persze ha megtisztelsz azzal,hogy leszel a partnerem...nem kötelező...majd gondolázunk átmegyünk a sóhajok hídja alatt meg ilyenek...*ismét megcsókolja Aalit*~Jó lesz a hétvége...~*Gondolja mikor véget vet a csóknak*// Fagyunk // | |
| | | Aali White Diák
(\_/)
(O.o)
(><)
/_|_\
| Tárgy: Re: Nílusi krokodil háló Vas. Júl. 25, 2010 4:27 pm | |
| *Épp ellazul, teljesen váratlanul éri David csókja.. no nem mintha zavarná. Előbb lehunyja a szemét, aztán ő is visszacsókol. Gondolatai teljesen lelassulnak, átadja magát a pillanatnak. Hosszú percek múlva egy pillanatra megáll, helyezkedik egy kicsit, hogy kényelmesebb legyen. Ezalatt a pillanat alatt megállapítja, hogy David ajakinak is csokiíze van. De aztán a rövid megszakítás után újból beleveti magát a csókolózásba.* -Hm.. egyetértek.. *Azzal átöleli Dave nyakát, egyik kezével beletúr a fiú hajába, majd mosolyogva folytatják ott, ahol abbahagyták. Mikor már mindkettőjüknek teljesen elfogyott a levegője, Dave hátradől, mellé Aali, fejét a fiú mellkasára hajtva.* -Őszintén szólva, az előbbivel nem volt semmi problémám, elhiheted. *Monda.* -Akkor szombaton elmegyünk.. Kíváncsi vagyok, de nagyon. *Habozik egy kicsit.* És miért pont Velencébe megyünk? *Kérdezi.* Csak úgy kérdezem. Na nem mintha lenne valami ellenvetésem, biztos gyönyörű város, de hát Olaszországban mégiscsak Róma a leghíresebb. *Magyarázza meg.* | |
| | | David Branson Diák
| Tárgy: Re: Nílusi krokodil háló Vas. Júl. 25, 2010 4:12 pm | |
| *David meglepődik a lovag kifejezésen sőt el is mosolyodik rajta...* - A füzetet nem kapod meg bármennyire könyörögsz*pimaszul elmosolyodik majd Aali kérdése próbál felelni..* - Nos tudod vannak ötleteim...például ez...*közel hajol Aalihoz és lassan,hosszasan megcsókolja...a szíve kb. 200 ver ha nem többel...mikor Lizt smárolta le nem érzett ilyesmit csak egy puszta csók volt semmi több...de itt...mikor elenegedi a lányt,hoz levegőhöz jusson ismét megszólal lágy selymes hangon...* -De még ez is eszembe jutott* Ismét megcsókolja Aalit úgy mint az előbb * - Neked milyen terveid vannak?*Kérdezi és vigyorogva hátradől *
| |
| | | Aali White Diák
(\_/)
(O.o)
(><)
/_|_\
| Tárgy: Re: Nílusi krokodil háló Vas. Júl. 25, 2010 4:01 pm | |
| *Nyílik az ajtó, és Davidet pillantja meg teljes életnagyságban. Egy kockás inget visel, amiben Aali szerint rettentően jól néz ki. Ezt szóvá is teszi, köszönésképp.* -Nagyon jól nézel ki. *Mosolyog.* Igen, itt vannak. *Emeli fel egy kicsit a kezét. Az invitálásra belép a szobába. Lerakja a cipőket az ágy mellé, és miközben ismét gyönyörködik egy sort Davidben (furcsa, hogy egy ember érzései egy nap alatt ennyit tudnak változni), észreveszi a füzetet a kezében. * -Légyszilégyszi.. *Lép hozzá közelebb, és megpróbálja kikapni a kezéből. Sikertelenül.De legalább már közelebb van hozzá, és érzi a fiú illatát, ami megint a csokira emlékezteti. Aztán ellép, mert Dave leül az ágyra. Illetve előbb megkínálja valamivel, de Aali nem fogad el semmit, egyáltalán nem éhes. Bár a szájról megint eszébe jut valami.. de inkább hagyja.* -Nem, köszi, most ettem nem olyan régen.* Mondja. Aztán kérdés nélkül Dave mellé az ágyra (jó közel hozzá), feltételezi, hogy nem utasítja el.* -Szóval, drága lovagom, most csak itt fogunk üldögélni? *Kérdezi felnézve, pár csendben töltött perc után.* | |
| | | David Branson Diák
| Tárgy: Re: Nílusi krokodil háló Vas. Júl. 25, 2010 3:46 pm | |
| * David előszőr nem halja meg a kopogást,de másodszorra már megüti a fülét a hang.*~Ki lehet az?~ * A verses füzetét becsukja és otthagyja az ágyon.* ,-Nyitom!*Kiálltja é odavánszorog az ajtóhoz . Egy laza kockás inget és egy farmer van rajta.Lenyomja a kilincset * -Szia Aali...látom megjöttek a cipőim?*Kellemessen csalódik mikor megpillantja a lányt.* - Ne állj ott mint egy darab fa...gyere be...*miután betessékeli a lányt gyorsan elrakja a füzetett,nehogy Aali ksértésbe essen és beleolvasson.* -Ne is álmodj róla...*mondja mikor elveszi a füzetett.Sok olyan dolog van benne amit nem szeretne közkincsé tenni.* - Kérsz egy forró teát...esetleg forró csokit...így nyár közepén...*Leül az ágyra*~ Most mit csináljak...összejöjjünk vagy ne...ilyenkor hiányzik nekem egy daimón..~*Nekidől az asztalnak és ezzel a mozdulattal sikeressen feldönti a gitárja ami az asztalnak van támasztva* | |
| | | Aali White Diák
(\_/)
(O.o)
(><)
/_|_\
| Tárgy: Re: Nílusi krokodil háló Vas. Júl. 25, 2010 3:30 pm | |
| *Halk kopogás hallatszik a Nílusi krokodil háló ajtaján. Aali áll az ajtóban, immáron kicsit vastagabban felöltözve: egy csőszárú farmer van rajta, fehér pólóval, és nem valami lenge nyári cipővel, hanem rendes sportcipőben. Kezében egy pár cipő, néhány mérettel nagyobb, mint az ő lába- nem véletlenül, Davidé. Cipőfűzői összekötve masnira, azt fogja a kezében Aali, miközben a csukák ott himbálóznak a combjánál. Az első kopogásra nem érkezik válasz, ezért pár perc múlva ismét megkopogtatja az ajtót, most már hangosabban.* ~Egek ura... most komolyan a szobájába megyek? De lehet hogy be sem hív.. De akkor is, itt vagyok.. jaj. Mi van, ha behív? Mit akar majd? Beszélgetni? Remélem nem. Jaj. De rossz dolgokra gondolok. Jaj.~ *Kezd kicsit kétségbeesni. De aztán rendezi vonásait, megigazítja feltupírozott-feltűzött haját, és rámosolyog az ajtóra.* | |
| | | David Branson Diák
| Tárgy: Re: Nílusi krokodil háló Vas. Júl. 25, 2010 3:06 pm | |
| * David esik be a szobába. Most ért vissza a rózsakertből. Lassan sétált át a tölgyesen. Átakarta gondolni a dolgokat. Aali és ő...*~Furcsa páros lennénk,de meg lehetne próbalni..nincs mit vesztenem...~*Szétkarcolt lábára néz...nem volt jó ötlet odaadni Aalinak a cipőjét és meztláb végigbaktatni a tölgyesen.Langyos vzzel lemosna piszkos patáit és felhúz egy vastag zoknit.*~Most mit csinálhat...remélem nem találkozott a hülye kegyencekkel...~*A kegyencek gondolatára ökölbe szorul a keze.*~Hülye barmok...~*Ledől a ágyra és elővesz a füzetét amibe a verseit szokta írni,és elkezd egy újabb verset költeni*
| |
| | | David Branson Diák
| Tárgy: Re: Nílusi krokodil háló Pént. Júl. 16, 2010 12:49 pm | |
| * David végre felemeli a fejét mikor e lány elmegy* - Szia! Még pár lecke és menni fog*kienegedi a lányt az ajtón és beledől az ágyba*~ Mekkorát fogok égni Istenem!~*ismét előveszi a gitárt és most egy kicsit szomorúbb dallamott kezd gitározni*
// Ezt játsza a gitáron: https://www.youtube.com/watch?v=W3NnowQR58s&feature=related // | |
| | | Lizbeth Westlive Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1273 Kaszt : Üzenőláda : Bármikor, bárkivel szívesen játszom, csak tessék jelentkezni ^^
2010. márc: hónap újonca
2010. ápr: hónap diákja
| Tárgy: Re: Nílusi krokodil háló Pént. Júl. 16, 2010 12:44 pm | |
| *Liz csak nevet, ahogy a fiú egyre mérgesebb lesz.* -na azért a lefejezéshez nekem is lesz egy-két szavam. *Mosolyodik el, majd az órájára pillant.* -Jajj ne haragudj de itt ér véget a táncórád .. mennem kell. Szia! *Majd elsiet a szobából.* | |
| | | David Branson Diák
| Tárgy: Re: Nílusi krokodil háló Pént. Júl. 16, 2010 12:41 pm | |
| ~Még hogy nem tervezi az esküvőmet~ - Elég szegényes érv meg kell hagyni...de ha Pierr is kitalálja hogy őrizzük a hagyománt és szúrjunk ki Davvel című programot esküszöm lefejezem*dühössen mondja a szavakat* - talán nem égek...akkorát...*továbbra is a földet bámuja* | |
| | | Lizbeth Westlive Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1273 Kaszt : Üzenőláda : Bármikor, bárkivel szívesen játszom, csak tessék jelentkezni ^^
2010. márc: hónap újonca
2010. ápr: hónap diákja
| Tárgy: Re: Nílusi krokodil háló Pént. Júl. 16, 2010 12:38 pm | |
| *Elmosolyodik a fiún.* -Akkor is nézd a jó oldalát ... ennek tényleg nincs jóoldala *Kénytelen volt bevallani, tényleg nincs jó oldala.* -Majd hozz magadról képet, hogy legyen min nevetni. *mondja, bár ez a fiút látszólag nem vígasztalja meg.* -Megvan kitaláltam a jó oldalt. ... Majd a te esküvődön és a miénken is ennél már csak jobb szerkod lehet .*Mosolyodik el.* -Kicsit béna vagy .. de túl lehet élni ... és nem fogsz beégni ... remélem *Mondja a végén kicsit elbizonytalanodva.* | |
| | | David Branson Diák
| Tárgy: Re: Nílusi krokodil háló Pént. Júl. 16, 2010 12:34 pm | |
| * David gyorsan cáfolja Liz mondatát* - Kérlek Charli krémszínű öltönyben lesz ami új és nem amit az ük-ük-ük-ük nagyapától örökölt...akkor csomóan bordó ingben lesznek de én nem lehetek abba mert valakinek őriznie kell a hagyományokat...na most mondj jó oldalt...* nagyot sóhajt* - Reménykedj,hogy ne égjek mert különben nem kapsz ódát!*elvigyorodik...* - Hogy lehet valaki olyan kétballábas mint én?* teszi fel a kérdést magának* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Nílusi krokodil háló | |
| |
| | | | Nílusi krokodil háló | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |