Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 30 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 30 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Nellondi temető | |
|
+77Illa Do Artemis Taylor Isabella Newton Loriel Eruthalion Kockadobás Alex Kerphina Tessa Leone Deyan Serenity Merilien Marsillea Melusine Sorentyl Flame Torchwood Elijah West Price Raven Blackmoon Diana Lunitech Játékmester Blagoy Ivo Lazar Jessica Westlive Cat R. Morgan Caleb Dawson Nessie di Alsiera Sarah Lairs Cassandra Waylan Rory L. Milborrow-Quenell Penelope Waylan Miley Hortingberg Eira Eilertsen Mila Zelenkova Lismine Lockwood Loretta Sabilo Lynette Stelly Galen Blaide Liziuzayani Nkhotakota Amelia Ellwood Regina Ruosin Tom Smart Denise O'Ross Eris T. Fillion Katherine Mary Black Marisela Modesta de Nuria Lizbeth Westlive Sylvia Grozda Rosetta Waylan Ariadné Tanith Hua Xiangfeng Phionnalla Cairistìo Marta Albena Todorka Samantha Troops Jasna Novarro Xavier Raanan Krasimir Waylan Pierre Bontavier Shawn Griffin Allan Redrick Diane Charmey Cirelin de Sovalon Patrisha Blake Zeph Owen Jack Ferton Mardhug Grihol Leona Arts Sabine Cornwell Mina Faustina Ivanka Iskra Wilson Heikigou Kouriryuu Játékmester Nellond Jack Darkfield Laura Wylee Andrew Worthington Hallbjörn B. Laxness Rose Emily Scott Angelina Mary Black Concordia Xanto Kalandmester Alessy de Vontier Crissy de Vontier Timothy Waylan Kaen el Jericho 81 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Kaen el Jericho Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 12654 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Nellondi temető Szer. Aug. 05, 2009 4:06 pm | |
| First topic message reminder :
Nellond külső kerületén fekszik a Temető. Hatalmas vasrácsos kapui már messziről észre vehetőek. Általában nyugodt és csendes a környék. Ha az ember betéved ide, biztosan halálos csend fogadja. A temetőben van néhány fa, az arra járók egy szépen karbantartott járdán tehetik meg útjukat. A temető északi végében egy kisebb épület is észre vehető. Talán a temető őr háza. A sírok között is sokféle van, akadnak melyek rendezettebbek, újabbak, de ahogy az ember halad tovább a hátsó sorokba talál elhagyatott már-már kusza bokrokkal benőtt fejfákat is, melyekről már a hajdani nevek sem olvashatóak le. A járda mentén elég sok pad sorakozik, ahova az ember leülhet pihenni vagy csak elmélkedni, nappal a béke és nyugalom helye. Éjszakánként viszont különös rideg hely, ki tudja a hideg szellő mellett még mi fordul meg a jéghideg sírtömbök között, s kérdés hogy az ember csupán az éjszaki szél sikolyát hallja e?
| |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Liziuzayani Nkhotakota
Főkarakter : Hua Xiangfeng Hozzászólások száma : 134 Kaszt : Üzenőláda : Hua Xiangfeng multija:)
| Tárgy: Re: Nellondi temető Csüt. Aug. 25, 2011 1:14 pm | |
| *Kicsit bosszankodik, hogy nem érte el a kívánt hatást, de mindegy. Mikor ráköszönnek, hátraveti a csuklyáját, így már látszik az arca. Na ő aztán nem egy kis gyenge valaki.*-Szia. Lizi vagyok. Te meg valami apáca, nem?*Kérdezi megvetően. Nem tartja nagyra az apácákat meg a papokat, mert betolják a képüket a hazájába, és megpróbálnak mindenkit áttéríteni.*-Mit keresel itt?*Veti oda továbbra is ellenségesen. Majd észreveszi, hogy a kezében tartott szívre szegezi a szemét.*-Tetszik?*Húzódik gonosz vigyorra a szája.*-Most szedtem ki egy hullából, kelleni fog.*Azzal odatartja Amalia orra elé a testrészt. Persze azt nem tudhatja a szökött apáca, hogy ez csak egy nagyon ügyes illúzió, amit nemrég végzett el neki valaki. Azért ijesztgetésre jó lesz.*-Ez meg ki?*Bök pálcájával a síron található névre. Nem túl kíváncsi rá, de nem baj. Ki tudja, meddig próbálja még sokkolni a lányt.* | |
| | | Amelia Ellwood Nellondi polgár
Főkarakter : foldibianka15@hotmail.com Hozzászólások száma : 48 Kaszt :
| Tárgy: Re: Nellondi temető Csüt. Aug. 25, 2011 12:58 pm | |
| *Még pár percig áll némán a sír előtt, de elborzasztja az a tudat, hogy az ég világon semmit nem érez. Azt hitte ha eljön ide és közben arra gondol, hogy ő volt aki a világra hozta talán majd megtalálja a lelki megnyugvást, de nem. Semmi nem lesz jobb. Inkább most nem is akar tovább erre koncentrálni. Az eddig lehajtott fejét felemeli és szétnéz a temetőben. Azt hitte egyedül van, de tévedett. Egészen közel hozzá megáll egy néger lány. Írországban is volt egy lány aki Afrikából származott, de nem volt elég engedelmes úgyhogy szegényt folyton verték. Aztán átszállították egy másik helyre. Azóta nem tudni mi lett vele. Ahogy nézi, egyfolytában a másik lány sikoltozásai jutnak eszébe és a vértócsa amit maga után hagyott,miután bántalmazták. Amelia tekintete szörnyűködővé válik. Aztán megrázza a fejét és megpróbálja egy időre elfelejteni ezeket a gondolatokat.*-Szia.*Majd a kezében tartott szív formájú dologra szegezi a tekintét.* | |
| | | Liziuzayani Nkhotakota
Főkarakter : Hua Xiangfeng Hozzászólások száma : 134 Kaszt : Üzenőláda : Hua Xiangfeng multija:)
| Tárgy: Re: Nellondi temető Csüt. Aug. 25, 2011 12:49 pm | |
| *Ahogy Amalia ott álldogál, hirtelen egy sötét, köpenyes alak ugrik elé. Csuklyája az arcába van húzva, ezért nem látni, hogy kicsoda. Csak a szeme csillogása látszik, bár azért elég félelmetes látvány lehet a zárdából szökött apácának. Nem is szól semmit addig, amíg meg nem tudja, hogy a lány mit szól a felbukkanásához. Ellenben óvatosan megszemléli a sírt. A nő neve nem mond neki semmit.*~Mi ez itt, egy hittérítő?*Gondolja. Annál jobb lesz megijeszteni. Egyébként, ha Amalia jobban megfigyeli, akkor a kezében láthat egy érdekes dolgot. Ami emberi szívnek tűnik. Vajon honnan szerezhette a lány, és mire kell neki? Tény, hogy eléggé elborzasztó a látvány.* | |
| | | Amelia Ellwood Nellondi polgár
Főkarakter : foldibianka15@hotmail.com Hozzászólások száma : 48 Kaszt :
| Tárgy: Re: Nellondi temető Csüt. Aug. 25, 2011 12:36 pm | |
| *Keservesen teltek az utóbbi napjai Ameliának. Miután kiszabadult az Ír zárda foságából megszállottan elkezdte felkutatni a szüleit, akik bár cserben hagyták a szűzi lányt, mégis úgy érezte muszáj valamiféle kapcsolatot kialakítania velük. Vagyha nem is kapcsolatot, csak legalább annyit, hogy tudja kik is ők valójában. Mert a vérségi kötelél valamiféle módom mégis csak összekapcsolja őket. Nem öltözött fel ezen a napon sem másként mint ahogyan szokott. A meleg idő ellenére egy hosszú lepel fedi el teste egészét. Fején is kendő található, mint ahogy azt már megszokhatták a körülötte lévő emberek. Amelia minden erkölcsi szabályt felrúgott annak érdekében, hogy megismerhesse a szüleit. Pedig korábban sosem vetemedett volna ilyen dolgokra.*~Talán ott kellett volna maradnom abban az átkozott zárdában.*Már a gondolatai sem a régiek. Trágár szavakat használ. Az utóbbi pár napban már muszáj volt fenyítést alkalmaznia. Ostorral ütötte a hátát amíg össze nem esett. Bár sikerült kiderítenie ki volt az édesanyja, de mind hiába. Mert ő már halott. Azért van ma itt a Nelloni temető sírkői között. Csak fejkendője emelkedik ki a márvány fejkövek közül. Aztán megáll egy elhagyatott sírnál. Már a gyom is elszáradt rajta. Merengve nézi az aprócska fa keresztet amin ez a név áll. Natalia Cruse.* | |
| | | Regina Ruosin
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1329 Kaszt : Üzenőláda : Bárkivel szívesen játszok! És bárkinek segítek.^^
| Tárgy: Re: Nellondi temető Pént. Júl. 01, 2011 5:58 pm | |
| *Hallgatja.*-A déd nagymamád? Nekem nem tudom hova van eltemetve. Az is meglehet, hogy még él. Nem tudok róla, róluk semmit.*Meséli.*-A szellemek annyira nem érdekelnek.*Mondja. És nem érdekli a tőr, csak felvonja a szemöldökét. A kabátot nem fogadja el.*-Nem köszönöm. Inkább a sajátom.*Majd kotorászni kezd a táskájában és előveszi a barna kabátját és felveszi.*~Még mit nem! Felvegyem az ő kabátját? Mit gondolhat rólam?~*Tanakodik magában.*-És mi lenne ha rám támadnál? Megölnél?-Teszi fel a kérdést Susan, miközben élesen a fiú szemébe néz. Aztán a távolba néz, mintha jönne valami onnét.*
//Fagy//
| |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nellondi temető Pént. Júl. 01, 2011 5:48 pm | |
| *A pofon vágást jó hogy el felejtette Susan, azért biztos meg lenne leckéztetve, és pedig úri ember a fiú. Amilyen illemet tanult.* ~Tanultam egy frászt...~*Belső énje szinte már rosszat sugall, de a megjelenése megnyugtató. A diákképviselőre csak úgy felfigyel felvonja a szemöldökét.* ~Mi engem aki kicsit is feltűnik az órákon nem vesz észre? Pedig én helyes és okos is vagyok..~*Kiakad és belül önmagával veszekszik.* - Hm.. Nekem déd nagymamám van itt eltemetve, de akkor sem szabad. Tiszteletlenség a nevetés. Akár egy ördögi kacaj. Na az meg rossz oment jelent. Mit keresel itt a temetőben?*Kérdezi meg, majd a keze mögül hírtelen előkapja a tőrét mintha valami Démon lenne.* - Azt hitted bántalak? Ne félj, nem vagyok ám olyan rossz lélek..*~Vagy még is, csak te nem tudod..~*Gondolatai sötétek teljesen megbbabonázta ez a hely. Egyetlen egy szellemet nem látni most, csak a ködöt és a hüvösséget. Habár így hideg van kint, a fiúnál még is ott van a kabátja amit át ad Susannak úri ember módjára, csak hogy ne fázzon.* - Egy lány a temetőben az is rossz oment jelent. Nem tanultál semmit az órákon? Mindig vigyázni kell főleg felszereléssel megjelenni. Mi van ha mondjuk én egy démon vagyok és rád támadok?*Kérdezi meg, kicsitkioktató hangon, de már lassan nem bírja. Szürke szemei babónázóak nem veszi le a lányról a tekintetét.*
|
| | | Regina Ruosin
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1329 Kaszt : Üzenőláda : Bárkivel szívesen játszok! És bárkinek segítek.^^
| Tárgy: Re: Nellondi temető Pént. Júl. 01, 2011 5:39 pm | |
| *Susan tovább halad a sírok között. Miközben nézegeti, hogy melyik sírokat gondozzák rendesen. A fiú azonban odalép hozzá, a kézcsókért legszívesebben pofon vágná a fiút, de nem teszi, erőt vesz magán.*-Susan!*Mondja de nem mosolyogva, ahogy szokta.*-Nem nevettem, csak olyan furcsa volt, mert amilyen temetőben eddig voltam, mindig voltak elhunyt rokonaim. Furcsa volt ez nekem.*Mondja a srácnak.*-Órán még nem láttalak.*Beszéli.*-Mondjuk nem szoktam annyira figyelni, hogy ki jön órára.*Azután hátradobja az egyik előrebukó hajtincsét és kíváncsian rátekint a beszélgető társára. Hátha kérdez valamit.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nellondi temető Pént. Júl. 01, 2011 5:25 pm | |
| *Csak, nézegeti a kruptában a dolgokat, amikor a kis ablak résen veszi észre Susant. Másik szakról. Hallott már a lányról, órán is látta pont a ő kedvére kapó most.* ~Nem kell félni tőlem~*Nem érti, miért nem jön ide hozzá majd kilép késsel a kezében mint valami ijesztő báb, amikor a nevetést meghallja.* - Nem szabad megszentségteleníteni más tulajdonát. Hogyha neked nincsen itt senkid, akkor sem nevehted el magad egy olyan helyen ahol békésen nyugszanak a halottak.*Szinte lassú mozgással ugyanolyan hangtempóban mondja egyes helyen megköszörüli a torkát. A kés persze a keze mögött van így Susan nem láthatja. Nem kell tartania lánynak, vagy még is? Habár.. mi értelme lenne ha harcolnának? Megnézi magának az Aiilodonos lányt..*~Szép látvány..~*De még nem mondnaá ki véletlenül sem amit gondol.* - Alexander. Azt hiszem nem találkoztunk csak órákon és szakkörön.*Csókol kezet Susannak, majd szürke szemeivel az övébe néz manipultatívan.*
|
| | | Regina Ruosin
| Tárgy: Re: Nellondi temető Pént. Júl. 01, 2011 5:16 pm | |
| *Susan bolyongott a Nellondban. És a temetőben kötött ki. Csupán egy sárga póló és egy barna szoknya van rajta. Sétál és nézegeti az elhunytak sírjait. Nem nagyon talál ismerős nevet.*~Nincsen nellondi rokonom.~*Neveti el magát gondolatban. Majd elhalad egy nem gondozott sír mellett. Melynek sírkövén már az ember nevét se lehet látni. Susan észreveszi Alexandert. De nem megy oda hozzá. Talán majd később, most egy kicsit szeretné nézegetni a sírokat. Majd később talán odamegy hozzá, de egyelőre nem. Most nem akar.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nellondi temető Pént. Júl. 01, 2011 5:00 pm | |
| *A hűvös és a csend. Ami ide vonzotta ezt a fiút. Lila ingben és sötét farmernadrágban lépked a Nellondi temetőben és nézi a sírokat ahol régi nevek vannak írva. Felénél biztosan nem járt kint senki. A mutató ujját végig húzza az egyik név táblán szinte érzi azt a bizsergést azt a hideget amit egy hallotnál tapasztalhatnak sokan. Alexander kezében ott volt az a bizonyos tőr amit még Brenda kapott Janától elkérte tőle mostanában olyas valamibe üti az orrát, amihez semmi köze. A kripta felé indul ahol szinte sima szellemek járnak hiszen a kopogó szellemek nagyon ritkák. Cigivel a szájával lép be, a sötét lyukba és néz körül. Teljesen megnyugtatja a fiút, és ráadásul még nem is csinált semmit.*
|
| | | Tom Smart
Főkarakter : posta@nibotusz.net Hozzászólások száma : 25 Kaszt : Üzenőláda : üdv
| Tárgy: Re: Nellondi temető Csüt. Jún. 30, 2011 2:57 pm | |
| *Miután Tom megemlíti, hogy miért jött, a nő elindul és a fiú is úgyanígy tesz.* - Jaj igen, a téma. A szüleim megkértek, hogy ha tudok, akkor keressek egy újságírót. A sárkányokról lenne szó. *Mosolyodik el ismét és közben a nőre néz.* - Apám tudósként dolgozik, és az egyre fogyó sárkányfajjal foglalkozik. Erről kellene, a sárkányok védelméről... *Mondja el részletesen a kérését. Mivel ő is nagy "híve" a természetnek, és ezáltal a mágikus lényeknek is, ezért nagyjából érti a témát is. Majd lassan kiérnek a temetőből és elkezd cseperegni az eső. Ez Tomot nem nagyon zavarja, hisz brit fiú, és már kicsit megszokta.*
//fagy// | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nellondi temető Csüt. Jún. 30, 2011 2:17 pm | |
| *Bólint a fiú köszönésére, majd mikor az kijelenti, hogy beszélni akar ismét bólint egyet.* - Nem gond, úgy is indulni készültem. Mondjad csak. *Feleli a fiú szavaira és hallgatja. A bemutatkozásra ismét bólint egyet és tovább hallgatja a fiút.* - Nos, ha engem kerestél akkor tudod is, hogy ki vagyok, de azért illik bemutatkozni. Esther volnék. *Mutatkozik be, majd csak bólint egyet a fiú szavaira.* - Na és miről kéne szólnia? *Kérdez rá a lényegre. Igazából kicsit meglepődött azon, hogy erre kéri a fiú, de szívesen vállalja a munkát. Úgy sem volt semmi ötlete mostanában.* |
| | | Tom Smart
Főkarakter : posta@nibotusz.net Hozzászólások száma : 25 Kaszt : Üzenőláda : üdv
| Tárgy: Re: Nellondi temető Csüt. Jún. 30, 2011 2:05 pm | |
| // OLVAD //
*Tom odasétál a nőhöz, majd mikor az meglátja meglepődik. Aztán a nő köszön, mire a fiú is felel.* - Jó napot! *Köszön a fiú, miközben feláll Esther.* - Lehet, hogy kicsit rosszkor zavarok, de beszélni szeretnék önnel. *Felel a feltett kérdésre a diák.* - De előtte engedje meg, hogy bemutatkozzam. Én Tom vagyok, Tom Smart. Az iskolából jövök. A városban azt mondták, hogy itt van, így ide jöttem. *Mosolyodik el Tom.* - Egy cikket kellene írnia. *Ezért jött pont hozzá. Meg másról nem is hallott, de ez nem csoda, hisz csak néhány hete érkezett a suliba.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nellondi temető Szomb. Jún. 25, 2011 11:06 am | |
| *Nos igen, a Temető. Nem egy szívderítő hely. De ez most nem lényeges. A sírnál gugol, majd mikor odajön hozzá egy fiú, nem kicsit lepődik meg. Személy szerint nem tudja, hogy ki a fiú. Talán még nem is látta. Feláll, majd elmosolyodik* - Szia. *Köszön rá a fiúra. A többit már ráhagyja. Ha idejött hozzá, akkor talán célja is volt vele. Ő meg addig gondolkodik, hogy a fiú honnét ismerheti. Az igaz, hogy újságíró, de ennyire csak nem ismert, hogy még a Nezabaros diákok is felismerik.* - Na és mi járatban erre? *Kérdi a fiútól miközben újra végignéz rajta. Tényleg nem ismerős neki a fiú.*
// Fagy // |
| | | Tom Smart
| Tárgy: Re: Nellondi temető Szomb. Jún. 25, 2011 10:55 am | |
| *Tom sétál a nellondi temető felé. Kicsit ilyesztő a hely. Igazából még nem járt erre, de most mégis úgy döntött, hogy ide téved. Ráadásul beszélni szeretne Estherrel is. Nellondban már megnézte, hogy nincs-e ott, és ide küldték. Talán a nagymamájához jött le, így a sírköveken a neveket kezdi el nézegetni, hátha rátalál a sírjára.* ~Remélem nem ment még el, mert akkor feleslegesen keresem itt.~ *Hát igen, nem szeret feleslegesen járni idegen helyeken. Majd megpillantja a lányt, és odamegy hozzá...* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nellondi temető Szomb. Jún. 25, 2011 10:28 am | |
| *Esther közeledik a nellondi temető felé. És, hogy ő mit keres itt? A nagymamája sírját. Rég látogatta meg őt. Itt volt már az ideje. Egy fekete ruha van rajta, fekete magassarkú, vállán egy fekete ridikül, és kezében egy csokor fehér rózsa. A nagyanyja kedvencei voltak a rózsák. Főleg a fehérek. Minden évben, mikor elvirágoztak a rózsák, hoz a sírra egy csokor fehér rózsát. És, hogy miért pont virágzás után? Mert azután volt mindg a legszomorúbb a nagyanyja, és, hogy többé ne legyen szomorú, a virágzás után, még egy ép csokrot elhoz ide, hogy örüljön. Megkeresi a sírt, legugol oda, a rózsát leteszi pont középre, és a sírt nézi. Visszagondol a régi szép időkre, mikor még élt. Mikor még Esther boldogan játszhatott a kertben, miközben nagyanyja figyelte.* |
| | | Denise O'Ross Tanár
Főkarakter : Camryn Lilleyman Hozzászólások száma : 46 Kaszt :
| Tárgy: Re: Nellondi temető Vas. Ápr. 10, 2011 11:39 am | |
| - A vidámparkban? Hát igazából mindenfélét. Oda megyek, ahol éppen szükség van rám. Hazazavarom a randalírozó kölyköket, eltüntetem a szemetet, figyelek a rendre és hasonlók. Én vagyok a mindenes. *Vonja meg a vállát.* - De elég kiszámíthatatlan munka, soha nem tudom, hogy mikor vagyok éjszakás, és mikor kell ott lennem napközben, egy-két nappal előtte szokott szólni a főnök, hogy mikor lesz a műszakom. *Fintorog az égre, de a kérdésre csak a fejét rázza.* - Nem tudok én sem mindent olyan alaposan... de hidd el, megtörténtek azok, amiket hallottál. *Válaszolja határozottan. A tavalyi tényleg elég zűrös év volt a Nezabar számára, de szerencsére ő ezt az egészen csak hírből tapasztalta... Mindenesetre sajnálja a diákokat, annyi szent.* - Na, de én megyek, mert nem szeretnék elkésni... Velem tartasz, vagy maradsz még? *Kérdezi. Ha Lavanya marad, akkor elköszön tőle, és kijelenti, hogy még mindenképpen találkozhatnának, legalább egy fagyi erejéig, ha pedig vele tart, akkor együtt mennek egy darabon, bizonyára beszélgetnek is, majd a vidámpark felé indul dolgozni.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nellondi temető Vas. Ápr. 10, 2011 11:30 am | |
| -Ertem, semmi baj, akkor majd máskor. *mosolyog a lányra, majd megkérdi.*- Amúgy mi a munkád a vidámparkban, ha szabad megkérdezni. *kíváncsiskodik Lav, hisz most ö is munkát keres.*-Csak azért kérdem, mert most én is munkát keresek épp, bár az apám felajánlott egy állást, de még nem tudom hogy elfogadjam-e, jobb szeretnék magam találni valamit. *majd óvatosan folytatja.*- Hát, hallottam sokféle dolgot amik itt történtek, történnek, de nem nagyon tudom eldönteni hogy higgyek-e neki/nekik vagy sem. Te tudsz esetleg valami konkrétat? *kérdi Denisetöl a fekete hajú lány, hisz elvégre ha itt lakik valaki akkor jó ilyenekröl is értesülni.* |
| Tárgy: Re: Nellondi temető Vas. Ápr. 10, 2011 11:20 am | |
| *Hallgatja Lavanya válaszát, és bólint.* - Nellond tényleg jó hely, de nem túl híres-hírhedt, ezért nem értettem... Még turisták sem nagyon vannak. Bár hogy ez jó-e, vagy rossz, azt nem tudom eldönteni. De most már minden világos... *Bólint.* - Én nem ide jártam a Nezabarba, de nagyon jó híre van, és több diákot is ismerek már a vidámparkból... Biztos jó hely, nem tudom. Bár amik tavaly történtek... *Ráncolja össze a homlokát, majd felsóhajt.* - Na de mindegy. *A kérdésre a fejét rázza.* - Nem, most nem, köszi, de ha gondolod, egy darabig mehetünk együtt. Szívesen elmennék veled, de még dolgoznom kell.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nellondi temető Vas. Ápr. 10, 2011 11:09 am | |
| *Lavanya csendben hallgatja a lányt, majd valóban feldereng benne hogy látta már a vidámparkban valóban. Majd felel kedvesen a lány kérdésére.*-En egyedül élek itt, nem sok mindenkit ismerek, de nagyon szeretek itt lenni. Nellond szélén van egy kis ház amit a szüleim nemrég vettek, ott lakom. Már ideje volt saját lábra állnom egy kicsit, elvégre 18 éves vagyok, és sok testvérem is van, úgyhogy itt volt az ideje. Igaziból az unokatestvérem ajánlotta, aki ide jár a Nezába, és nagyon megtetszett, így itt is maradtam. *mondja, majd a lány felé pillant.*-Nincs kedved fagyizni? *kérdi a lánytól, mert egy kicsit furán érzi magát Lav hogy egy temetöben van, de persze megérti ha a lány még esetleg maradni kíván szülei sírjánál.* |
| Tárgy: Re: Nellondi temető Vas. Ápr. 10, 2011 10:59 am | |
| //Olvad - Lavanya//
- A vidámparkban dolgozok, ott is láthattál. *Vonja meg a vállát, és ismét a szülei sírjára mered. Lesöpör a tetejéről egy szélfútta virágszirmot, majd ismét Lavanya felé fordul.* - Nem tudom. Körülbelül egy hónapja beszéltem vele utoljára, küldött nekem egy nyakláncot. *S valóban, megérinti a nyakában lógó lánc kékes fényű medálját.* - És Te? Kivel élsz itt Nellondban? Meg... hogyhogy pont ezt a falut választottad? Mivelhogy egy hónapja vagy itt. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nellondi temető Csüt. Ápr. 07, 2011 5:40 pm | |
| *Hogy a lányról ítéli e meg. Hát ezt nem lehet igazán eldönteni. Nyitottnak látszik, de közben nem az.... nem mondd el mindent magáról bizonytalan és még sorolhatná az user is. Végig hallgatja az ellenérveket, van amire bólint van amire nem de elég ha egy "ühüm" szót is rávág.* - Na hja.. de azért aranyosak a Békák.*Jegyzi meg majd jön a kérdés, és elgondolkodik.* - Hát olvasással meg, rajzolással és ritka állatok érdekelnek.*Mondja a lány majd vissza is kérdez. Nem mosolyog kis ridegséget tükröz.* - Amúgy meg nem bántom Samuelt mert, nem is ismerem.*Vág vissza.* - És neked? Gondolom a bogarászás...*Egy "cinikus" mosolyt küld felé amúgy meg viccel.*
//Fagyi kehely //
|
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nellondi temető Csüt. Ápr. 07, 2011 4:35 pm | |
| -Ahaaaaam. *Mondja a lány a fekete bárányos dologra. Az viszont igaz, hogy nem szabad Samara viselkedése után megítélni a családot, merthogy a lány a legnagyobb képűbb. No, persze kevesen tudják róla, hogy ez csak álca, de hát ez van. Aztán a lány elkezd okoskodni, ami nagyooon nem tetszik Samarának. Elvégre csak ő teheti ezt meg, vagyis csak ezt hiszi.* -Hát nem, Nyuszi nem terjeszt kórokat. *Igen Nyuszinak hívják a testvére kis állatkáját. Nem terjeszt kórokat? No, de Samara mintha te is ezt mondtad volna a bátyádnak...* -Egyébként is a bolhájuk terjeszti a kórókat. Nyuszikát amúgy se bántsad, meg a Samuelt se! *Mondja a lány és látszik rajta, hogy imádja a testvérét. No, ezt persze nem mutatja ki az említettnek. Sőt egyetlen családtagjának sem mutatja ki az érzéseit.* -Azért nem. A békák is tudnak elég veszélyesek lenni, főleg ha mérgesről van szó.* - Nekem például egy phyllomedusa bicolor nevű van. Az ujjamon elfér, de a mérge halált okoz. *Mondja a lány, hát igen... Kicsit vágja a dolgokat.* -Na, és neked mi a hobbid? *Szegezi a másik lánynak a kérdést.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nellondi temető Csüt. Ápr. 07, 2011 4:07 pm | |
| *Nos úgy csinál mintha érdekelné a család története. Hogy jó e vagy rossz Igazság szerint a megjelenésen múlik.* - Fekete bárányoknak bárkit lehet nézni tehát most egy emberre nem fogok feltétlenül hallgatni. Szeretem a saját szememmel megnézni azokat akikre rosszakat mondanak utána ítélkezem.*Jelenti ki majd el kezd fel alá járkálgatni miközben hallgatja a másikat. Az állatokat meghallva néhánynál érdekes fejet vág, de amit szeret azok a kígyók és mindenféle csúszó mászó még a béka is elmegy.* - Kígyók azok olyan édesek amikor sziszegnek és csiklandoznak amikor körbe tekernek. Békák meg nem csinálnak semmit a légy evésen kívül.*Fejti ki a gondolatait majd meg áll és továbbra is tartja a szemkontaktust Sammel, amikor a bátyját is meséli.*- Patkány? Hogy lehet valakinek patkánya? A patkány az minden téren fertőző, nem éppen házi állatnak van...*Jelenti ki mint valami okoskodó biológus, mert történetesen tud sokat fecsegni a leányzó.* - A rágcsálókat kár, hogy megteremtették helyettük lehetnének pillangók..*Hangosan jegyzi meg nem figyelve, hogy a másik is ott van.*
|
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nellondi temető Csüt. Ápr. 07, 2011 3:49 pm | |
| *Amikor a lány kijelenti, hogy hallott már a családjáról csak vág egy fintort.* -Gondolom csupa rosszat. Mi vagyunk a fekete bárányok, pedig csak jobban meg kell ismerni a családot. Ok, nélkül soha nem bántunk senkit. *Morogja a lány, aztán vállat von. Igazából nem is érdemel több szót ez az egész, ő nem fogja magát azon törni, hogy ne nézzék bunkónak meg szemétnek. A következő kérdésre csak bólint egyet, de persze válaszol is. Noha eléggé cinikus a hangja...* -Igen, saaajnos. Meg az ikertestvérem is, no ne aggódj nem ugyanúgy néz ki mint én. Hála Istennek. Samuelnek hívják és újabban egy patkány is vele van, meg a fél szeme le van kötözve. *Mondja a személyleírást a bátyjáról, aztán amikor az majdnem azt mondja az ő édesdrágaegyetlenpkocskájára, hogy ronda szemöldöke már siklik is a magasba. De végül ugye nem mondja ki a lány, amit gondol...* -Ugye? otthon még van egy csomó, igaz velük csak kísérletezni szoktam. Meg vannak még békáim is. Meg egy kígyót akarok Allan bácsikámtól elcsórni, de hát...*Mondja a lány, miközben a vállait vonogatja. Egyébként kifejezetten edzett lánynak mondható, arról nem is beszélve, hogy a combjára egy tőr van tűzve... Na, igen stílusa is van...* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Nellondi temető | |
| |
| | | | Nellondi temető | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |