Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 19 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 19 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Nellondi temető | |
|
+77Illa Do Artemis Taylor Isabella Newton Loriel Eruthalion Kockadobás Alex Kerphina Tessa Leone Deyan Serenity Merilien Marsillea Melusine Sorentyl Flame Torchwood Elijah West Price Raven Blackmoon Diana Lunitech Játékmester Blagoy Ivo Lazar Jessica Westlive Cat R. Morgan Caleb Dawson Nessie di Alsiera Sarah Lairs Cassandra Waylan Rory L. Milborrow-Quenell Penelope Waylan Miley Hortingberg Eira Eilertsen Mila Zelenkova Lismine Lockwood Loretta Sabilo Lynette Stelly Galen Blaide Liziuzayani Nkhotakota Amelia Ellwood Regina Ruosin Tom Smart Denise O'Ross Eris T. Fillion Katherine Mary Black Marisela Modesta de Nuria Lizbeth Westlive Sylvia Grozda Rosetta Waylan Ariadné Tanith Hua Xiangfeng Phionnalla Cairistìo Marta Albena Todorka Samantha Troops Jasna Novarro Xavier Raanan Krasimir Waylan Pierre Bontavier Shawn Griffin Allan Redrick Diane Charmey Cirelin de Sovalon Patrisha Blake Zeph Owen Jack Ferton Mardhug Grihol Leona Arts Sabine Cornwell Mina Faustina Ivanka Iskra Wilson Heikigou Kouriryuu Játékmester Nellond Jack Darkfield Laura Wylee Andrew Worthington Hallbjörn B. Laxness Rose Emily Scott Angelina Mary Black Concordia Xanto Kalandmester Alessy de Vontier Crissy de Vontier Timothy Waylan Kaen el Jericho 81 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Kaen el Jericho Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 12654 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Nellondi temető Szer. Aug. 05, 2009 4:06 pm | |
| First topic message reminder :
Nellond külső kerületén fekszik a Temető. Hatalmas vasrácsos kapui már messziről észre vehetőek. Általában nyugodt és csendes a környék. Ha az ember betéved ide, biztosan halálos csend fogadja. A temetőben van néhány fa, az arra járók egy szépen karbantartott járdán tehetik meg útjukat. A temető északi végében egy kisebb épület is észre vehető. Talán a temető őr háza. A sírok között is sokféle van, akadnak melyek rendezettebbek, újabbak, de ahogy az ember halad tovább a hátsó sorokba talál elhagyatott már-már kusza bokrokkal benőtt fejfákat is, melyekről már a hajdani nevek sem olvashatóak le. A járda mentén elég sok pad sorakozik, ahova az ember leülhet pihenni vagy csak elmélkedni, nappal a béke és nyugalom helye. Éjszakánként viszont különös rideg hely, ki tudja a hideg szellő mellett még mi fordul meg a jéghideg sírtömbök között, s kérdés hogy az ember csupán az éjszaki szél sikolyát hallja e?
| |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Lismine Lockwood
Főkarakter : nagika20@gmail.com Hozzászólások száma : 349 Kaszt : Üzenőláda : Ha szeretnél játszani csak dobj egy üzit
| Tárgy: Re: Nellondi temető Vas. Dec. 18, 2011 7:00 pm | |
| *Belle csak kijött egy kicsit a friss levegőre,de véletlenszerűen betévedt a temetőbe,ahol már ott pigyergett egy lány az egyik sírnál.Belle elég lassan,de odasétált a lányhoz.Leguggolt mellé,és kezét a vállára tette.*-Szia.Mi a baj? *kérdezte tőle.* | |
| | | Loretta Sabilo Nellondi polgár
Hozzászólások száma : 28 Kaszt : Üzenőláda : Lianne Hope Gilroy nellodi karaktere
| Tárgy: Re: Nellondi temető Vas. Dec. 18, 2011 6:42 pm | |
| *Istenkém. Lorettánk most a temetőben keres nyugalmat, mert összeveszett édesanyjával és most a nagymamája sírját jött meglátogatni. Haja be van göndörítve. Lában lila csizma, farmer nadrág, illetve egy lila kabát is volt a lányon. Kesztyűt is visel, mivel elég fázós. Most ott sír nagymamája hamvai felett és kéri az istent, hogy segítsen. Kéri, hogy élje túl ezt a traumát. Ebben természetesen daimonja Cece//ejtsd:Sziszi// is segítségére van, de van amit még neki sem sikerül elérnie. Cece egyébként egy barna szomáli macska, aki mindig Loretta lába nyomán jár és egyben Lor lelkiismerete is.* | |
| | | Cirelin de Sovalon Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 20319 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Nellondi temető Pént. Dec. 09, 2011 7:59 am | |
| //Srácok. Este 22:00 után Kijárási tilalom van, ilyenkor csak olyan helyszínen lehet játszani, ahol kimondottan ez jelezve van, vagy akkor ha valaki VIP. Ez most egy figyelmeztetés, légyszíves máskor ne legyen ilyen.// | |
| | | Lynette Stelly Diák
Hozzászólások száma : 84 Kaszt :
| Tárgy: Re: Nellondi temető Csüt. Dec. 08, 2011 11:30 pm | |
| -Gyors vagyok...mint egy vámpír....* Ly bár szomorúan ,de egyetért a fiúval* -Rendben és igen, megköszönném ha visszakisérnél, kedves tőled. Bár itt egyedűl saját magamnak vagyok az ellensége. * Ly bár nem fáradt el úgy gondta egy bögre kakaó és egy kis tanulás még elfárasztja.* -Tudod mit kinyitok még néhány könyvet oda fent..bár nem lesznek olyan jó társaság mint te ,de azért hasznosak...* Lyn batyogg a fiu melet nagyon lassan míg elérkeznek a kasztjukhoz és külön-külön nem mennek aludni* - Szép este volt. *Sóhajt Lynett* | |
| | | Galen Blaide
Hozzászólások száma : 22 Kaszt :
| Tárgy: Re: Nellondi temető Csüt. Dec. 08, 2011 11:19 pm | |
| - A felszaladás elég érdekesen hangzik *mosolyog végre ismét felszabadultan.* - Szerintem jobban járunk ha visszamegyünk és bezárkózunk a jó meleg szobánkba, mielőtt teljesen lebetegszünk. Amúgy nincs bajom a téllel, meg az időjárással, a sétákkal főleg, csak nem szeretném ha miattam lenne valami bajod. Viszont ha nem bánod, és mivel egy felé vezet utunk, örülnék ha elkísérhetnélek, nehogy elraboljanak itt útközben. *félig meddig viccel, de azért a komolyság is ott van ám, későre jár, tényleg történhetne akármi, nem a legjobb környéken vannak. Szóval ha engedi Lyn akkor elkíséri, ameddig csak lehetséges, ha nem akkor külön utakon, de visszatér a jó meleg szobába, a lágyan hívogató ágyikójába és miután átélt egy kellemes fürdőt valószínűleg elnyúlva ágyán nyugovóra tér.* | |
| Tárgy: Re: Nellondi temető Csüt. Dec. 08, 2011 11:09 pm | |
| -Akkor játszhatunk Limbós játékot, biztos nyerek, ha nem súrolom a lécet *mondja viccelődve Lyn* -Átfagyni átfagytam, de még nincs kedvem vissza menni aludni, nem vagyok fáradt. Đe lehet felszaladok még 1 pulóverért. Ha gondolod megvárhatsz, vagy menni szeretnél?? | |
| | | Galen Blaide
| Tárgy: Re: Nellondi temető Csüt. Dec. 08, 2011 11:03 pm | |
| - Te lényegesen a mérce alatt vagy, a lécet, még csak nem is súrolod! *Túlozgat csöppet, de el lehet neki nézni, mert aranyosan teszi mindezt. Eközben sétálnak és sétálnak, mígnem elérik a temető kapuját. Galen részéről, minden szándéktól mentes volt, hogy épp ide lyukadjanak ki, ő csak elindult valamerre.* - Mennyire fagytál át? Még jégcsapot nem látok rajtad, de ki tudja mennyire lettél már jégkocka. | |
| Tárgy: Re: Nellondi temető Csüt. Dec. 08, 2011 10:58 pm | |
| -Remélem ez bók akart lenni, akkor is ha kicsit ügyetlen volt ...*mosolygott Lyn, hisz biztosra vette ,hogy annak szánta a srác, mert észrevette a fiun ,hogy zavarba jött a saját ügyetlenségétől és az azt jelenti, hogy tetszeni akart neki* -Igazat mondtál, te is tudsz ügyetlen lenni, így már nekem sem olyan gáz. Egyettértesz ?
| |
| | | Galen Blaide
| Tárgy: Re: Nellondi temető Csüt. Dec. 08, 2011 10:41 pm | |
| *Na, ismét elpirult, de hála a gyér világításnak, alig látszik belőle valami, s mire észrevehető lenne, az egész bőrszín változásból nem marad más, mint az azzal járó zavarát kifejező mosoly, ami próbál természetes lenni, de ez némi erőfeszítésébe kerül. Még nevet is magán, így leplezve mennyire ostobának látja az előbbi viselkedését. Eközben hallgatja miről beszél Lynette, felfogja a lényeget, ám ezzel kb. ugyanannyira van, mint az órájával, eddig fel sem tűnt neki mindez.* - Persze, minden világos, csak... furcsa milyen dolgokon gondolkozol. Mármint van valóság alapja persze, és tényleg van benne valami, de ez egy átlag ember fejében szerintem fix, hogy nem fordul meg, vagy nem törődik vele. Szóval te valami különleges szerzet lehetsz, persze csak jó értelemben. *A mondat végét gyorsan tette hozzá, amolyan magyarázat képpen, mielőtt megsértené a lányzót.* | |
| Tárgy: Re: Nellondi temető Csüt. Dec. 08, 2011 10:32 pm | |
| *Amikor a patkány elfut tőlük, Lynett újra kienged és elkezd mosolyogni a látottakon ahogy figyeli a fiut aki a füléhez emeli a karját az órával, Lyn majd elneveti magát , olyan jókedvűen hogy felzeng tőle az amúgy majdnem csendes temető* -Teee butus, nem így értettem. Hanem , hogy a levegőt figyeld, ott épp ugyan így hallhatod ,hogy elhalad melleted az idő , a döntéseiddel együtt. Azért olyan különleges és ezért figyelek rá ennyire, mert kell hogy gondoljunk arra mi minden megy el melletünk annélkül ,hogy oa nyulnánk érte, vagy épp mennyi olyan dolgot fogunk meg ami megéget, és nem is lenne rá szükségünk, közben megint halad az idő, felcserélve a jót- a rosszal. Éretsz ebből valami? ... | |
| | | Galen Blaide
| Tárgy: Re: Nellondi temető Csüt. Dec. 08, 2011 10:22 pm | |
| *Lyn lelkesedése egy valamivel szélesebb mosolyt vált ki belőle, s kíváncsian emeli füléhez a régi kütyüt. Megtorpanva hallgatja, amit a másodpercek telnek, az aprócska hang, amit ez vált ki tényleg érdekesnek tűnik számára, ezidáig ezzel ennyire nem foglalkozott. Úgy nagyjából tíz-tizenöt másodperccel később leengedi a kezét maga mellé.* - Miket nem figyelsz te! *Nevet félhangosan, miközben tovább indulnának, ám ismét megállásra kényszerül, amikor a patkány kiszalad a levelek alól.* - Nyugi, nem esz meg! Jobban megijedt tőled, mint te tőle! Nézd meg mekkora, hatalmas óriások vagyunk a szemében, megértem miért szalad el ilyen gyorsan, én is így tennék a helyében. | |
| Tárgy: Re: Nellondi temető Csüt. Dec. 08, 2011 10:11 pm | |
| -Jujjjj ,de szép órád van, megmutatod?? Nagyon szeretem az órákat, tudod érzem az időt is ám. Nagyon erős pulzáló lüktetése van. És mindig csodáltam az óra mükdöését. Te érzed? Hallgasd, még a pörgését is hallani. *Lyn elnémúl és megáll ,hogy a levelek se moccanjanak a léptei alatt. Reméli ,hogy néma csend borúl kettöjük közé és a srác is meghallja azt amit ő. Ez egy nagyon különleges dolog tud lenni* -ÁáááááÁÁá ez mi ez??? *Lynett egy hatalmasat ugrik a levegőbe amikor egy kis patkány mászik elő a levelek alól* | |
| | | Galen Blaide
| Tárgy: Re: Nellondi temető Csüt. Dec. 08, 2011 10:02 pm | |
| *Apró sóhaj tör fel mellkasából, amikor Lyn nem érti félre a szimpla bóknak szént megjegyzését, és még sétálni is hajlandó vele.* - Ha fázol lehet jobban járnánk valami melegebb helyet, a megfázás sosem jó dolog. Bár fogalmam sincs mi van ilyenkor mit találnák a környéken, ahol jobb idő uralkodna. *Apjától kapott régi karórájára pillant, felhúzva kabátjának ujját csuklójáról, siker ül megállapítania mennyire elszaladt az idő.* - Hát, mihez képest számítok réginek vagy újak? Igazából nincs olyan hatalmas története az itt töltött napjaimnak, mert nemrég érkeztem, bár azért azóta eltelt némi idő. Szóval bizonyos értelemben régi diáknak számítok. *Ennyit az elmúlt hetekben, hónapokban biztos nem beszélt, mint most, amit ő is furcsáll, hiszen az ellenkező nem mindig némaságot vált ki belőle, főleg ha először fut össze valamelyik képviselőjével, akit mellesleg igazán szépnek vél, ha ennek hangot nem is ad.* | |
| Tárgy: Re: Nellondi temető Csüt. Dec. 08, 2011 9:54 pm | |
| -Öööm, köszönöm, vagy ilyesmi * Kacsint rá Lyn* - Szeretem a nevem. Huhhhhh szerintem te gondolat olvasó vagy, épp kezdtem fázni és gondolkodtam nem -e sétálnál velem, hiszem igazából engem is az unalom hajtott ide, és még nem voltam fáradt, és a temető...mindig különleges. ~Azt hiszem most sem tévedtem ebben~ -Hanyad éves vagy itt? Még nem láttalak...mondjuk elég nagy a suli, de akkor is , csak nem most kezdtél? | |
| | | Galen Blaide
| Tárgy: Re: Nellondi temető Csüt. Dec. 08, 2011 9:44 pm | |
| - Lynette, remek.Szép név... meg ilyesmi *teszi hozzá, mivel nem biztos benne, hogy a lány hogyan értelmezné. Egyszerű bóknak, nyomulásnak vagy talán gúnyolódásnak. Ő manapság már bármit kinéz az a lányokból, de azért reméli az első választási lehetőség lesz a befutó.* - Hogy miért jöttem? Hát, öhm... ha azt mondom fogalmam sincs, elhiszed? Mert tényleg így van. Ezt váltotta ki belőlem az unalom, meg egy fura érzés, hogy most nekem ide kell jönnöm. A beszéd nem az erősségem, a magyarázat egy-egy cselekedetemre meg főleg, szóval bocs. És te? Miért jöttél ide? Nem a legbiztonságosabb és legbarátságosabb helyre jöttél, az éjszaka közepén, ilyen hidegben. Legalább sétálhatnánk, már ha nem egyedül tervezel eltölteni itt egy kis időt. Mert ha igen akkor szólj, és békén hagylak! *Kezeit megadóan felemeli, mert tényleg nem akar semmi rosszat csinálni, tolakodó lenni vagy ilyesmi.** | |
| Tárgy: Re: Nellondi temető Csüt. Dec. 08, 2011 9:31 pm | |
| - Oooo, remek! Akkor elesünk együtt is? Egyébként tetszik a stílusod, jófej vagy, és igen én meg szókimondó Rám vall. És a nevem, Lynett, ha még érdekel Miért vagy itt a temetőben? Nincs már késő ehezz? * Lyn azon gondolkodik mit is csinálhatnának ,hogy ne egyhelybe ácsorogva beszélgessenek, mert ő már nagyon kezdett fázni , hűvös éjszaka volt.* | |
| | | Galen Blaide
| Tárgy: Re: Nellondi temető Csüt. Dec. 08, 2011 9:27 pm | |
| - Az biztos, hogy elég szókimondó vagy, de szerencsére nem a rosszabbik fajtából *mosolyodik el. Azért a "romantikus" résznél kicsit elpirult,de alig észrevehetően, és hamar rátalált az önuralom kifejezéstelen arculatára.* - A bénázás egyébként is általános dolog, velem is előfordul, ne hidd, hogy egyedül vagy. *Próbál nyugtató és valamennyire viccelődő lenni, hátha ezzel elfeledteti a lánnyal a mai nap baleseteit.* | |
| Tárgy: Re: Nellondi temető Csüt. Dec. 08, 2011 9:20 pm | |
| -Örülök a találkozásnak! És nem szó sincs megbántásról. Csak túl sokáig tartottad a kezedbe az enyémet és ez a fény....jáj túl romantikus... ~ Csak én lehet ilyen bolondos ,hogy ilyet mondjak~ *Röhög magában Lyn, de nehogy megbántsa a fiút ezért gyorsan elmondja az igazat.* - Đehogy, ne is figyelj arra amit beszélek , csak...a mai napom túlontúl zűrös volt, és a napi bénaságom ma elérte a tető pontját ezzel a buta sírkővel és a halandzsámmal. Azt a sírkőt én már láttam valahol, álmomban? Talán...és eszembe jutott egy szomorú történet...Ennyi az egész. ~ Jajjj Atyám, remélem nem néz totál hülyének a srác~ | |
| | | Galen Blaide
| Tárgy: Re: Nellondi temető Csüt. Dec. 08, 2011 9:13 pm | |
| - Szia, Galen vagyok - *mosolyog a lányra. Egy pillanatra elfelejtette ugyan, de kicsit megkésve elengedi Lynette kezét és úgy nézi tovább a gyenge fényben.* - Te pedig... *Gondolkodik, gondolkodik, eközben Lyn is elkalandozott arról az érdekes történetről, amit ha meg is osztott volna vele, akkor sem értene belőle egy szót sem. Na, nem azért, mert nem beszéli nyelvet, tökéletesen ért ő minden szót, csupán az ilyen tanulságos, jelen helyzethez roppantul illő szövegekkel vannak problémái. No meg a lányokkal, de az szintén másik sztori, szóval fejét kissé megrázva tér vissza a valóságba épp akkor, mikor Lyn érzelmei kitörnek.* - Micsoda? De miért? Még azt sem mondhatom, hogy olyasmit mondtam volna, amivel megbántottalak. Vagy csak én nem tudok róla? - *Nagyon nem érti mi történt.* | |
| Tárgy: Re: Nellondi temető Csüt. Dec. 08, 2011 9:06 pm | |
| -Oh Szia...Öööö, Szia ki is? *Lyn miután belecsúsztatta a fiu kezébe az övét, és sikeresen felállt, körülnézett miben is eshetett el a baj forrás egy sirkő volt ami persze biztos magától ment oda Lynett elé.* ~Az az a sírkő ahol ...tudtam, nincsenek véletlenek~ * Lyn álmaiban már látta és megszületett egy emlék foszlány egy történetről :egy szörnyeteg szemet vetett egy gyönyörű papnőre. A papnő tudta, hogy a szörnyeteg mit érez iránta,de ő viszont csak szánalmat érzett. Egy nap a szörnyeteg bevallotta az érzéseit a papnőnek, de a papnő visszautasította,illetve adott neki egy esélyt: Ha elhoz neki egy kék rózsát, akkor megígéri, megpróbálja viszont szeretni őt. Ám ezzel lehetetlent bízott a szörnyre ,mivel kék rózsa nem létezett. A szörny őszintén szerette,ezért éveken át kereste a csodás virágot,ám sehol nem találta. Ám ahogy telt az idő, észre sem vette, hogy amíg ő nem öregedett, a papnő már rég meghalt. Mikor megtudta ezt, elment a nő sírjához, és életében először sírni kezdett. És ahová a szörny könnyei hullottak, mindenhol kék rózsák nőttek ki, körbe a papnő sírja körül....a szörny pedig a mellkasához kapott,valami égette belül.* - Utálom az érzéseket!! * Nyögte hangosan Lynett* | |
| | | Galen Blaide
| Tárgy: Re: Nellondi temető Csüt. Dec. 08, 2011 8:59 pm | |
| *Ő ugyan nem volt a baleset okozója, de pár méternyi távolságból igazán jó szemtanúja volt, és persze a pillanatnyi meglepettség után azonnal odasietett segíteni.* - Jól vagy? - *guggol le Lynette mellé, majd ha megkapta a remélhetőleg pozitív választ, akkor felegyenesedik és felsegíti a lányt is.* - Jobban is vigyázhatnál, nem igazán lenne jó ha itt történne veled valami. | |
| Tárgy: Re: Nellondi temető Csüt. Dec. 08, 2011 8:52 pm | |
| *Lynett elkezdett csatangolni a temető környékén és ,hogy félelmét elnyomja közben nagyon megemelt hangerővel énekelte az egyik illreacionális dalt ami ide -ebbe a környezetbe illhet.* - Oh, happy day...* Lyn elmosolygott magába és vidáman szórakozott magán míg nem egyszer belebotlott valamibe, vagy valakibe? Elesett és a hasára gurulva elkezdett lecsúszni a kicsi bukkanoról* | |
| | | Galen Blaide
| Tárgy: Re: Nellondi temető Csüt. Dec. 08, 2011 8:47 pm | |
| *Ha bárki megkérdezné tőle, mi szél hozta ide ilyenkor, valószínűleg értetlenül pislogna rá hatalmas szemeivel, de választ képtelen lenne kicsikarni belőle az illető. Valamiért most teljes csendre vágyott, és ebben akár a zárt temető sem akadályozhatta volna meg. Összébb húzza magán vastagnak aligha nevezhető kabátját, és letérve a szépek kialakított útról lépdel a sírok közt. | |
| | | Liziuzayani Nkhotakota
Főkarakter : Hua Xiangfeng Hozzászólások száma : 134 Kaszt : Üzenőláda : Hua Xiangfeng multija:)
| Tárgy: Re: Nellondi temető Csüt. Aug. 25, 2011 1:55 pm | |
| *Nem is a ruhát szánta ijesztőnek, hanem a hirtelen felbukkanást. De már mindegy, nem jött be. Letudta. Hallgatja a lány, és gúnyos hangon megjegyzi.*-Nem érdekel. Felőlem apáca is lehetnél, akkor sem szeretem a vallási őrülteket, mint amilyenek ti vagytok. Eljöttök hozzánk, és megpróbáltok minket átnevelni, hogy vessük el a saját vallásunkat, és vegyük át a tiéteket. Ez nagyon nem szép dolog.*Nyom meg miden egyes szót az utolsó mondatban.*-Szóval senki sem tudhatja meg. Hát jó. És mi van, ha szétkürtölöm?*Néz kihívóan a lányra.*-Az anyád? Szép kis anya.*Jelenti ki megvetően.*-Én is elszöktem, csak nem titkolom.*Vigyorog. Figyeli a sebet, de nem érdekli, nem érez sajnálatot.*-Szedjem ki a szívedet? Rendben van, ha akarod. Csak nem itt. Most korán van, bárki megláthat. Majd egyszer este.*Vigyorog még gonoszabban.*-Akkor vagyok itt amikor akarok.*Veti oda a következő kérdésre.*
//Fagy// | |
| | | Amelia Ellwood Nellondi polgár
Főkarakter : foldibianka15@hotmail.com Hozzászólások száma : 48 Kaszt :
| Tárgy: Re: Nellondi temető Csüt. Aug. 25, 2011 1:24 pm | |
| *A lány ruhája nem túlzottan ilyeszti meg Ameliát. A zárdában volt dolga ehhez hasonlóhoz. Mikor éjjel kikellett mennie a mosdóba az udvarra, mivel a hely ahol élt nem éppen e technikai vívmányairól volt híres. Na akkor a zárda papja sötét köpenyében alva járt. És nem lehetett tudni hol bukkan fel. Ami azt illeti ha nem azon a helyen nőtt volna fel lehet, hogy nem is lenne vallásos. Igazából soha nem szeretett senki után sem áhítozni. Amelia mindenkit egyenlően kezel és senkit nem tart felsőbb rendű lénynek. Viselkedésén azonban ez nem látszik meg. Mivel szó szerint bele verték a mások iránti alázatot.*-A nevem Amelia. Írországból jöttem egy zárdából. Vagyis nem jöttem hanem inkább elmenekültem, de psszt... ezt senki nem tudhatja meg.* Látja a sötét bőrű lányon, hogy nem tartja szimpatikusnak személyét.*-Amúgy nem vagyok apáca. Az lehettem volna, de én nem akartam. Ezért is menekültem el.*Beszél halkan és lényegre törően.*-Ő volt az anyám aki elhagyott és odadobott azoknak az embereknek akik ezt tették velem. Majd felhúzza karján a leplet. Egy mély seb található rajta. Aztán tovbbra is a szívet figyeli.*-Talán jobb lenne ha az én szívemmel is ezt tennéd. Nem ér már semmit. Megsebbzett izomtömeg az egész.*Mondja elkeseredetten.*-És te miért vagy ilyen fényes nappal itt? | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Nellondi temető | |
| |
| | | | Nellondi temető | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |