Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Nellondi temető - Page 21 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Nellondi temető - Page 21 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Nellondi temető - Page 21 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Nellondi temető - Page 21 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Nellondi temető - Page 21 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Nellondi temető - Page 21 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Nellondi temető - Page 21 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Nellondi temető - Page 21 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Nellondi temető - Page 21 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Nellondi temető - Page 21 I_vote_lcapNellondi temető - Page 21 I_voting_barNellondi temető - Page 21 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Nellondi temető - Page 21 I_vote_lcapNellondi temető - Page 21 I_voting_barNellondi temető - Page 21 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 19 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 19 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Nellondi temető

Go down 
+77
Illa Do
Artemis Taylor
Isabella Newton
Loriel Eruthalion
Kockadobás
Alex Kerphina
Tessa Leone
Deyan Serenity
Merilien Marsillea
Melusine Sorentyl
Flame Torchwood
Elijah West Price
Raven Blackmoon
Diana Lunitech
Játékmester
Blagoy Ivo Lazar
Jessica Westlive
Cat R. Morgan
Caleb Dawson
Nessie di Alsiera
Sarah Lairs
Cassandra Waylan
Rory L. Milborrow-Quenell
Penelope Waylan
Miley Hortingberg
Eira Eilertsen
Mila Zelenkova
Lismine Lockwood
Loretta Sabilo
Lynette Stelly
Galen Blaide
Liziuzayani Nkhotakota
Amelia Ellwood
Regina Ruosin
Tom Smart
Denise O'Ross
Eris T. Fillion
Katherine Mary Black
Marisela Modesta de Nuria
Lizbeth Westlive
Sylvia Grozda
Rosetta Waylan
Ariadné Tanith
Hua Xiangfeng
Phionnalla Cairistìo
Marta Albena Todorka
Samantha Troops
Jasna Novarro
Xavier Raanan
Krasimir Waylan
Pierre Bontavier
Shawn Griffin
Allan Redrick
Diane Charmey
Cirelin de Sovalon
Patrisha Blake
Zeph Owen
Jack Ferton
Mardhug Grihol
Leona Arts
Sabine Cornwell
Mina Faustina
Ivanka Iskra Wilson
Heikigou Kouriryuu
Játékmester Nellond
Jack Darkfield
Laura Wylee
Andrew Worthington
Hallbjörn B. Laxness
Rose Emily Scott
Angelina Mary Black
Concordia Xanto
Kalandmester
Alessy de Vontier
Crissy de Vontier
Timothy Waylan
Kaen el Jericho
81 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 25 ... 29  Next
SzerzőÜzenet
Kaen el Jericho
Alapító
Alapító
Kaen el Jericho

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 12654
Kaszt : Nellondi temető - Page 21 Nekromanta
Üzenőláda : Nellondi temető - Page 21 Tek4e285117af53d6454199

Nellondi temető - Page 21 Empty
TémanyitásTárgy: Nellondi temető   Nellondi temető - Page 21 Icon_minitimeSzer. Aug. 05, 2009 4:06 pm

First topic message reminder :

Nellondi temető - Page 21 Nellondi_temeto

Nellond külső kerületén fekszik a Temető. Hatalmas vasrácsos kapui már messziről észre vehetőek. Általában nyugodt és csendes a környék. Ha az ember betéved ide, biztosan halálos csend fogadja. A temetőben van néhány fa, az arra járók egy szépen karbantartott járdán tehetik meg útjukat. A temető északi végében egy kisebb épület is észre vehető. Talán a temető őr háza. A sírok között is sokféle van, akadnak melyek rendezettebbek, újabbak, de ahogy az ember halad tovább a hátsó sorokba talál elhagyatott már-már kusza bokrokkal benőtt fejfákat is, melyekről már a hajdani nevek sem olvashatóak le. A járda mentén elég sok pad sorakozik, ahova az ember leülhet pihenni vagy csak elmélkedni, nappal a béke és nyugalom helye. Éjszakánként viszont különös rideg hely, ki tudja a hideg szellő mellett még mi fordul meg a jéghideg sírtömbök között, s kérdés hogy az ember csupán az éjszaki szél sikolyát hallja e?
Vissza az elejére Go down
http://www.nezabar.hu

SzerzőÜzenet
Shawn Griffin

Shawn Griffin

Főkarakter : szabi@sniper.hu
Hozzászólások száma : 999
Kaszt : Nellondi temető - Page 21 Auror_elementalista
Üzenőláda : Követő: B*zi házivámpír

TémanyitásTárgy: Re: Nellondi temető   Nellondi temető - Page 21 Icon_minitimeSzomb. Feb. 27, 2010 5:07 pm

// Igazat megvallva én is épp hsz-t írtam, hogy jöjjek. Sajnos nincs nellondi karim ezért sulissal akartam jönni. És amíg gondolkodtam, hogy miért jöjjön ide tényleg kicsúsztam az időből. 3 játékos sem meggyöző? *Csillogó szemek * //
Allan Redrick
Nellondi polgár
Allan Redrick

Hozzászólások száma : 106
Kaszt : Nellondi temető - Page 21 Mentalista
Üzenőláda : Nellondi temető - Page 21 6442430

TémanyitásTárgy: Re: Nellondi temető   Nellondi temető - Page 21 Icon_minitimeSzomb. Feb. 27, 2010 5:04 pm

//Sajnálom. Mert én szívesen jöttem. Gondolom hogy mennyire szarul eshet nektek. Sad Érthető Cir. Azért köszönöm a lehetőséget, hogy lehetett volna jönni. Én tényleg szívesen bármikor, ha éppen nincs más dolgom.//
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító
Cirelin de Sovalon

Hozzászólások száma : 20319
Kaszt : Nellondi temető - Page 21 Illuzionista
Üzenőláda : Nellondi temető - Page 21 Tek506f0370868af7782228

TémanyitásTárgy: Re: Nellondi temető   Nellondi temető - Page 21 Icon_minitimeSzomb. Feb. 27, 2010 5:03 pm

//Sorry Jana, de a program lényegében 6-kor kezdődött, órára fura módon mindenki képes előbb érkezni, progikra meg 5-10 perces késésekkel esnek be az emberek, sosem időben. Egy emberért meg nem igazán fogok mesélni, max. kukázom az ötletemet, mert Kaen mint a párom eleve jön ugye, tehát ez egy ember a mesén. Táp. Majd máskor átgondolom, hogy van-e értelme progit tartani, miután rajtunk kívül 13-an be vannak lépve, és ebből egyet érdekelt a mese.//
Diane Charmey
Nellondi polgár
Diane Charmey

Hozzászólások száma : 28

TémanyitásTárgy: Re: Nellondi temető   Nellondi temető - Page 21 Icon_minitimeSzomb. Feb. 27, 2010 5:01 pm

//Na ezért hanyagolom mostanság a nezát, mert minek törjem magam, ha más még arra sem méltat, hogy egyátalán elvegye azt amiért dolgoztunk. Akkor evvan, van jobb dolgunk.//
Allan Redrick
Nellondi polgár
Allan Redrick

Hozzászólások száma : 106
Üzenőláda : Nellondi temető - Page 21 6442430

TémanyitásTárgy: Re: Nellondi temető   Nellondi temető - Page 21 Icon_minitimeSzomb. Feb. 27, 2010 5:01 pm

És igen... a Redrick család második embere szintén a temetőben téblábol. Hóna alatt a sétapálca, aminek egy ezüst kobra van a tetején. Nem tudják sokan, de az a pálca bezony egy pengét rejt magában. Ám most nem azzal foglalkozik. Valami üvegcsét rázogat elmélyülten, és közben morog maga elé.*
- Nem igaz... miért nem áll már össze... minden komponens a helyén... Szissz is adta a dolgot.. és a többiek is... Lehet Kyle porát nem kellett volna belekevernem? Fene enné meg... * Morgolódik, miközben ballag szépen a kitaposott ösvényen a sírok között. Hosszú fekete kabát, amit mindig hordani szokott, egy fekete bőrnadrág, egy csizma. A haja kiengedve, most sem cvikker, sem szemüveg nincs rajta. Megáll, és az első adandó fényforrás felé fordul, és úgy is megnézi az üveget, majd elégedetten bólint. * - Na... csak kezd sűrűsödni... * A sóhaj meglehetősen megkönnyebbült. Forgatja még az ujjai között a fiolát, majd aztán zsebre süllyeszti, és a pálca ismét a kézbe kerül. Varázspálcája is valahol a kabát alatt.
Kalandmester

Kalandmester

Hozzászólások száma : 9349
Kaszt : Nellondi temető - Page 21 Nincskaszt

TémanyitásTárgy: Re: Nellondi temető   Nellondi temető - Page 21 Icon_minitimeSzomb. Feb. 27, 2010 5:00 pm

//Hát köszönöm a részvételt...riasztó ez a tömeg, úgyhogy ennyit a meséről.//
Diane Charmey
Nellondi polgár
Diane Charmey

Hozzászólások száma : 28

TémanyitásTárgy: Re: Nellondi temető   Nellondi temető - Page 21 Icon_minitimeSzomb. Feb. 27, 2010 4:56 pm

*A cserfes tolvajlány sétálgat a temető környékén. Nem mintha bárkit is gyászolna, hanem kissé gátlástalan. Az a módszere, hogy véletlenszerűen összeismerkedik tehetős özvegy urakkal, akiket vigasztalgat, aztán meglép a családi ezüsttel. Most is ilyen célból van itt. Nézelődik, hogy hátha akad ma is valaki horogra. Feketében van, mintha ő is gyászolna, de igen csábos, combközépig felhasított szoknya, áttesztő selyemblúz.*
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító
Cirelin de Sovalon

Hozzászólások száma : 20319
Kaszt : Nellondi temető - Page 21 Illuzionista
Üzenőláda : Nellondi temető - Page 21 Tek506f0370868af7782228

TémanyitásTárgy: Re: Nellondi temető   Nellondi temető - Page 21 Icon_minitimeSzomb. Feb. 27, 2010 11:14 am

//A mai nellondi program 17:00 helyett 18:00-kor kezdődik, mert csak akkor fogok kb. hazaérni!//
Zeph Owen
Nellondi polgár
Zeph Owen

Főkarakter : michiyo913@hotmail.com
Hozzászólások száma : 73

TémanyitásTárgy: Re: Nellondi temető   Nellondi temető - Page 21 Icon_minitimeVas. Dec. 27, 2009 3:58 pm

*Zeph elgondolkozik egy pillanatra.*
Általában asztrál-mentál mágia tanítást szoktam elfogadni, de szinte ugyanolyan sokszor tanítottam elemi harcit is. Ezek a kedvenceim, de bármit taníthatok... *Itt megakad, és egy halk kuncogással javítja magát.* Azaz nem bármit, de sok dolgot. *Magyarázza, és lépteivel igazodik a nő lépteihez. A felkérés elfogadására csak bólint, és a földet nézi. Néha vet egy-egy pillantást Patrishára. Mivel Zeph lakása a kikötő mellett nem sokkal helyezkedik el, kénytelen külső negyedet mondani, holott tudja, hogy ez nem nagy érdem. Sokszor járt a palotanegyedben, tanított gazdag családoknál, de ő már csak ilyen. Amikor a nő Sátánt kezdi simogatni, Zephnek a megszokottnál is szélesebb mosoly ül ki az arcára, holott ez nem gyakori.*
Simán bevennék, hogy daimon. *Vigyorog.* Ha meg nem, akkor ellesz itt kint szegény. *Megsimogatja a kutya buksiját. Lassan elérkeztek a fogadóhoz.*
A hangnemedből ítélve te nem lehetsz oda a tanár karrierért... *Mosolyog. Igazából ő is csak azért csinálja, hogy ne haljon éhen, és ne veszítse el a bácsikájától kapott lakást.* Mit dolgozol? *Kérdezi érdeklődve.*
Patrisha Blake
Nellondi polgár
Patrisha Blake

Főkarakter : perlita6@freemail.hu
Hozzászólások száma : 19
Üzenőláda :
<3 Nezabar <3

Nellondi temető - Page 21 Tek4e5d5746c66f21900088

Kék é
s Narancssárga <3

TémanyitásTárgy: Re: Nellondi temető   Nellondi temető - Page 21 Icon_minitimeVas. Dec. 27, 2009 3:30 pm

*A nő sétál csendesen, miközben hallgatja Zeph szavait. * - Magántanárkodsz? Mit tanítassz? *Kérdezi, miközben kicsit elmsolyodva nézi a férfit. Mivel daimon társ híján magában kell beszélnie, néhány gondolatfoszlány megfogalmazódik benne. * ~ Egész normálisnak tűnik ez a férfi... Na de külső negyed?... Mindegy, úgy se látom valószínüleg már töbvbé. Nagy ez a város... Mostmár.~
- Természetesen elfogadom a meghívást. Már csak két utcára van. * Mondja, egy kedves biccentéssel, nem veszi randira hívsnak, vagy ilyesminek, de hogyha annak venné, akkor sem utasítaná vissza. Felnőttek mind a ketten, mi baj abban, hogyha a Fogadóban iszogatnak? Semmi. * - Valóban, furcsa ez az éjszaka. Még nem kéne így csillognia a holdnak. És örülök, hogy egyet értessz .*Mondja, és jól elraktározza elmélyében a férfi nevetését. Ki tudja, hogy emnnyire nevetgélős fajta, lehet most hallotta utoljára. A kezéről lecsúsztatja egyik kesztyűjét, a jobb kezéről, és a kutya felé tartja, hogy finoman megsimogassa, még út közben. * - Nem vagyok benne biztos, hogy Sátán bejöhet a fogadóba... Bár, hogyha azt mondjuk, hogy a aimonod, akkor nem zárhatják ki. *Gondolkozik hangosan, miközben Sátánt simogatja, ha az állat engedi. És lassan már ott is vannak a fogadóban.*
Zeph Owen
Nellondi polgár
Zeph Owen

TémanyitásTárgy: Re: Nellondi temető   Nellondi temető - Page 21 Icon_minitimeVas. Dec. 27, 2009 3:05 pm

*Zeph halk morgásszerű kuncogása hallatszik.* Akkor nyilván Patrishának foglak hívni. *Mondja egy halvány mosollyal.* Nekem jó, elkísérhetlek. *Egyezik bele a Fogadóba való menetelbe. A nő egy pillanatra a Holdra pillant, és Zeph követné a pillantását, de leragad Patrisha gyönyörű alakjánál. A nő bőre kívánatosan csillan a holdfényben. Ez a mély csodálat egy apró pillanatig tart, amikor a véla visszafordul, a férfi már rég a földet pásztázza.*
Én néha magán tanárkodom, de csak ha szükségem van a pénzre és jó ajánlatot kapok. Egyébként én is itt lakom Nellondban, a külső negyedben, szóval nem messze. *Teszi hozzá mellékesen, és a kutyájára pillant.* Öm... meghívhatlak egy italra a fogadóban? *Kérdezi eleinte csöppnyi zavarral, majd halk, mély kuncogással. ~Ez most tökre úgy hangzott, mintha randira hívnám, vagy valami.~ Morog magában. ~De most mit mondhatnék?~*
Az éjszaka gyönyörű... *Pillant fel a holdra, közben néha-néha a gyönyörű véla felé fordítja a fejét. Kacag egy kicsit - ismétlem, nagyon kicsit - és újra a földet nézi.* Néha én is így érzem.
Patrisha Blake
Nellondi polgár
Patrisha Blake

Üzenőláda :
<3 Nezabar <3

Kék é
s Narancssárga <3

TémanyitásTárgy: Re: Nellondi temető   Nellondi temető - Page 21 Icon_minitimeVas. Dec. 27, 2009 2:51 pm

*Sátán ugrabugrálására csak mosolyog, majd a férfi szavaira is inkább csak mosollyal felel . Furcsa, hogy ilyesmiket hoz ki a férfiből, mármint ilyen mondatokat, de azért igen csak furcsa a morgó hangján. * - Patrisha. Azt szeretem jobban. De hívhatsz ahogy akarsz. Csak szólj, mire hallgassak. *Mondja, miközben szépen lépked, a magas hóban is ügyesen, lépdelve. Ahogy közeledneka kijárathoz és a kutya visszaér, azonnal, megtorpan, és körbetekint. * - Ó, értem, akkor szerintem... Elkisérne a Fogadó felé? Igen, itt lakom, a palota negyedben, a fél-testvéremmel. Tanárnő volt a Nezabarban, de más pályára vágyik. Meg is értem. *Mondja a nő, megcsóválva a fejét, ugyanis ő soha enm lenne tanár. Izgalmas lehet egy rakat gyereknek parancsolgatni, de nem valami izgi... * - Ó... *Lepődik meg, amikor a kutya közéjük furaodik, és a fehér szőre csillog a holdfényben. Lassan felemeli a pillantásait a Holdra, és elbüvőlve hunyja le egy pillanatra a szemét. Lehunyva a szemét, a bőre csak úgy csillog a sápadt hold fényében, és a haja, csinos ruhája, és alakja is. Némán felsóhajt, s kinyitva a szemét tovább sétál, Zephel. * - Furcsa a hold fénye. Este úgy érzem, mintha az energiái átjárnának.. Mintha számomra az éjszaka a nappal, és a nappal az éj, a hold ad erőt, nem a nap fénye, mint a többi embernek. Nem, nem vagyok se vámpír, se vérfarkas. *Toldja hozzá, egy kis félmosollyal, miközben sétál tovább az utcákon.*
Zeph Owen
Nellondi polgár
Zeph Owen

TémanyitásTárgy: Re: Nellondi temető   Nellondi temető - Page 21 Icon_minitimeVas. Dec. 27, 2009 2:24 pm

*A két fiatal elindul. Sátán közben össze-vissza rohangál, mint aki nem éppen volna magánál. Zeph se az a nagyereidepuszipusziszeretlek fajta, szóval nincs veszély.* Hát igen, elég sok szeretetet igényelnek. De nekem van időm rá, és szeretetem is. *Elmosolyodik. Ez a mély, férfias hangjához csöppet sem illő mondat volt. Amikor a nő bemutatkozik, Zeph megint elmosolyodik.* Melyiket szereted jobban? *Kérdez vissza halvány mosolyával. Ahogy lépkednek a magas hóban, egyre közelebb jutnak a kijárathoz, amit Sátán is érez. Nem tudja, merre kéne menni, ezért visszajön a gazdájához.* Én csak épp végigmenni akartam a temetőn, utána semmi tervem nem volt. Csak sétálgatok. *Magyarázza. Időközben a hold fénye teljesen felerősödött, mintha csak telihold volna, pedig még pár nap van addig. A férfi felpillant. ~Furcsa...~ Húzza föl a szemöldökét.*
Te itt laksz Nellondban? *Kérdezi érdeklődve. Sátán a két személy közé furakodik, és nagy szemeivel pillant egyikről a másikra. Majdnem az emberek könyökéig ér, szóval ő sem kis állat. A sötétben hófehér szőre csak úgy világít, szinte pontosan visszaveri a Hold fényét.*
Zeph Owen
Nellondi polgár
Zeph Owen

TémanyitásTárgy: Re: Nellondi temető   Nellondi temető - Page 21 Icon_minitimeSzomb. Dec. 26, 2009 4:37 pm

//Fagy//
Patrisha Blake
Nellondi polgár
Patrisha Blake

Üzenőláda :
<3 Nezabar <3

Kék é
s Narancssárga <3

TémanyitásTárgy: Re: Nellondi temető   Nellondi temető - Page 21 Icon_minitimeSzomb. Dec. 26, 2009 4:31 pm

* Mikor a nő mellé lép a férfi, akkor nem húzódik el láthatólag, de kicsit talán kihúzza magát, és elhatárolódika férfi mellől. Nem egy gyors kebelbarátszerző, nem paranoiás, de nem szokta meg annyira a mindennapi életet. Nem sokat jár utcai emberek között. A kérdésre lassan felel, elgondolkozva nézve a Zephre. * - Igen, tegezhet. Vagy is... Tegezhetsz. *Elmsoolyodik, és mikor a kutya meglódul, akkor utána indul, halk, finom léptekkel. Lassan sétál a temetőn keresztül, a kijárat felé. Tekintete a Hold felé jár, inkább, mint a sötét utcák felé, csak akkor rezdül meg a tekintete, amikor a férfi beszél, vagy kérdez.*
- Ó, nekem nem lenne időm elátni egy állatot, nem lenne időm szeretni őt, amennyire elvárja. *Mondja őszintén, hiszen ez nem egy nagy dolog, amit nem lehetne megosztani mással, még ha a másik ismeretlen is. Majd a pupillái kitágulnaka meglepettségtől.*- Jaj, elnézést! Én nem is mutatkoztam be... Patrisha vagyok. Illetve Una. Ahogy tetszik. Ahogy jobban a szádra áll. Merre menjünk? Maga... Te merre mennél? *Kérdezi, óvatosan, még próbál átállni a tegezősédre, de eléggé lassan megy. Majd csak sikerül.*
Zeph Owen
Nellondi polgár
Zeph Owen

TémanyitásTárgy: Re: Nellondi temető   Nellondi temető - Page 21 Icon_minitimeSzomb. Dec. 26, 2009 4:04 pm

*Zeph az égre pillant, és egy magabiztos lépéssel a nő mellé kerül.* Természetesen kísérhetlek... kísérhetem. *Javítja magát, és elhúzza a száját.* Tegezhetlek? *Kérdezi egy halvány mosollyal. Sosem ment neki a magázódós jófiú szerep, ezzel tisztában is van. Sátán abbahagyja Una szagolgatását, és pár lépésnyit előrerohan.* Egyébként én csak erre jártam valahogy... sétáltam. Semmi különös. *Mondja, és közben erősen bámulja a földet takaró szürkének tűnő havat. A nap végleg eltűnt, a helyét az erős fényű kövér Hold vette át.*
Hát igen, sok embernek van daimonja vagy háziállata... én is csodálkozom rajta. *A kutyájára pillant. Ő csak háziállat, de az évek során úgy összekovácsolódtak, hogy lassan daimonnak is elmenne, természetesen ez hülyeség.*
Önnek / Neked miért nincs háziállatod? *Kérdezi. Arcán csak egy észrevehetetlen, halvány mosoly bujkál.*
Patrisha Blake
Nellondi polgár
Patrisha Blake

Üzenőláda :
<3 Nezabar <3

Kék é
s Narancssárga <3

TémanyitásTárgy: Re: Nellondi temető   Nellondi temető - Page 21 Icon_minitimeSzomb. Dec. 26, 2009 3:48 pm

* A nő kicsit megdönti a fejét, a kutyára nézve, majd halványan elmsolyodik.* - Valóban, Sátán bizonyára mindig magával van. És először magának kéne felelnie. Csak egy régi ismerős sírjához látogattam el, akivel rég nem találkoztam. Örvendek, Zeph és Sátán. Nincs kedve velem tartani? Nem sokára az utcák járhatatlanok lesznek a sötét alakoktól. Már feljött a hold... És őszintén szólva, nem vagyok benne biztos, hogy én képes vagyok ezeken az utcákon megvédeni magam. *A kezéhez közelítő szaglászgató állat nem zavarja, a kezén kesztyű van, egy finom, vékony irha kesztyű. Lassan odatartja a kezét, és félig felvont tekintettel figyeli, hogy a kutya mit is tesz. Ha midnen igaz, nem fogja leharapnia fél karját.*
- Ebben a városban mindenkinek van állata? Daimon, vagy csak háziállat, csupán nekem nincsenek társaim?... *Kérdezi, meglepődötten, majd felelmeli a tkeintetét a kutyáról, a férfire, még az előző kérdésére várva a választ.*
Zeph Owen
Nellondi polgár
Zeph Owen

TémanyitásTárgy: Re: Nellondi temető   Nellondi temető - Page 21 Icon_minitimeSzomb. Dec. 26, 2009 3:28 pm

*Sátán újra előrerohan, pajkos ugrásokkal küzd meg a jéghideg hó ellen. Zeph mögötte bandukol, néha a kutyát, néha a földet bámulja, szóval nem igen látja meg a nőt. Ahogy az feláll, egy kisebb ütközés történik a két fél között. Sátán felhúzza a felső ajkát, de több pillantásra már nem méltatja a varjút. Amikor a nő bocsánatot kér, Zeph csak bólint egy halvány mosollyal, és indulna tovább, amikor egy kérdés érkezik felé.*
Egyedül? *Kérdez vissza, és jelentőségteljes pillantást vet Unára.* Sosem vagyok egyedül. *Mosolyodik el.* És Ön? Nem látok nagyon embereket errefelé ilyenkor. *Mondja, és a sírra pillant, ahol az előbb Una térdelt. Csak egy futó pillantás, semmi lényeges. Sátán közben tesz egy kósza lépést a véla felé, előrehajtja a fejét, és megszimatolja*
Egyébként Zeph Owen vagyok, ő Sátán. *Biccent az agárra. Zeph egy pillanatra az égre néz, ami most kezdett el sötétedni. A gyenge, téli napfény már leszállt, csak percek kérdése, míg sötétségbe borul a temető és a város.*
Patrisha Blake
Nellondi polgár
Patrisha Blake

Üzenőláda :
<3 Nezabar <3

Kék é
s Narancssárga <3

TémanyitásTárgy: Re: Nellondi temető   Nellondi temető - Page 21 Icon_minitimeSzomb. Dec. 26, 2009 3:09 pm

*Egy nő jelenik meg, a temetőben, nyomában Luridaeval, a daimonjával. Nyugodt, kecses léptei vannak, épp úgy, mint egy macskafélének, s egy hosszú, elegáns kabátot visel. Minden rajta finom varrású, a legújabb párizsi divatok szerinti, de nem a trendi csicsás színek pártján áll. Egy bézs színű kabátot visel, és egy bronzos színben játszó nadrágot. Tekintete szikrázó, és éppena dühtől, ahogy megáll egy sír előtt, és lassan letérdel. Nem veszi észre a szintén temetőben járó férfit, csak a sírt nézi, lassan elhalványuló tekintettel. Körülbelül 10 percig térdel ott, majd feláll, és éppen menne ki, amikor beleütközik a párosba.Illetve egy sötét, éjfekete varjú mered a kutya felé, hangosan vijjogva, ellenségesen, de nem támad, csak károg.* - Varjú! Tünés... *Szól a nő, nyugodt, de egy cseppnyit üres tekitnettel most, még így is aranyként omlik az aurájára a vélavére. Tekintetével végigméri a férfit, és a kutyát, majd lassan biccent nekik.*
- Elnézést. További szép estét. *Mondja, elfordulva a férfitől, és otthagyná, de két lépés után visszafordul.* - Ó, elnézést de... Mit is keres itt karácsony másodnapján egyedül?
Zeph Owen
Nellondi polgár
Zeph Owen

TémanyitásTárgy: Re: Nellondi temető   Nellondi temető - Page 21 Icon_minitimeSzomb. Dec. 26, 2009 2:42 pm

*Egy szélsebesen rohanó kutya szeli át a temetőt. Lassan mögötte bandukolva a gazdája is feltűnik a hó fehérségében. Egy sötét kabátot és egy hosszú farmert hord a férfi. Zöldes tekintetével végig a kutyáját figyeli, akit csak erős koncentrálással lehet kivenni a nagy fehérségből. Mindent hó borít. A díszes sírok most fehér takaróba burkolóztak, semmi színes virág nem virít rajtuk. Zeph füttyent egy hatalmasat, ami a csípős, hideg csöndet egy pillanat alatt kettészeli. Sátán lassít, és visszaüget a gazdájához. Pofáján pajkos lihegés látszik, egyesekkel ellentétben neki tetszik a hó.
Mindig rád kell, hogy szóljak? *Kérdezi tőle a férfi, de csöppet sem fenyegetően. Inkább csak egy egyszerű kérdés volt, semmi érzelem nincs benne.*
Mina Faustina
Nellondi polgár
Mina Faustina

Hozzászólások száma : 54

TémanyitásTárgy: Re: Nellondi temető   Nellondi temető - Page 21 Icon_minitimeVas. Nov. 15, 2009 10:54 am

*Figyelmesen hallgatja a férfit, ám a gúnyos hangnemnél felszalad egyik szemöldöke. Majd arcára imét nyugalom ül ki. Mikor a férfi egy friss sírra mutat kicsit közelebb lép hozzá. *Sajnálom.*Teszi hozzá, majd elolvassa a feliratotés saját virágai közül egy szálat rátesz.* Remélem nem gond.*Motyogja egész halka persze félig a férfit nézve. Goyrs léptekkel megjárja a maga utját és visszatér az előbbi helyre. Megjelenik egy újabb alak nem lehet nála sokkal fiatalabb, talán 2-3 év mindössze, ám az együttérzés szót egyáltalán nem ismeri.* Én nem nevezném jó napnak te kis kölyök. Nyugodj meg Mina! Igazad van Heath...Sajnálom.*Utolsó szavait már a két idegen felé intézi bár a fiatal srácra elég kimérten néz.* Ha már a mennyasszonya nevével tisztában vagyok megtudhatnám az önét?* Fordul ismét az imént megismert férfi felé, persze egyértelmű, hogy kivel is társalog inkább, hisz a másik alak elsétált egy kicsit messzebb. Majd észreveszi a férfi tekintetét amint daimonja felé sandít.* Csak oda küldtem a daimonomat a magáéhoz persze ha nem gond. Nyugodjon meg, Heath nem fogja bántani a magáét.* Hangja megnyugtató, majd a srác felé kiállt.* Na és te mi járatban vagy erre kölyök?* Kérdezi meg gúnyosan.*
Mardhug Grihol
Nellondi polgár
Mardhug Grihol

Főkarakter : sepp_dierk@windowslive.com
Hozzászólások száma : 84
Kaszt : Nellondi temető - Page 21 Auror

TémanyitásTárgy: Re: Nellondi temető   Nellondi temető - Page 21 Icon_minitimeVas. Nov. 15, 2009 10:37 am

*Időközben zokogása lehalkul, ám úgy tűnik az eddigi hangoskodása is elegendő volt ahhoz, hogy felkeltse magára a figyelmet. Egy fekete csuklya árnyékába bújt nő szólítja meg. A férfi együttérzés szikrályát veszi ki a nő szavaiból. Így ő is megpróbál kissé visszafogottabb lenni. Lassan megszólal.*
- Testileg majdnem tökéletesen. Lelkileg sehogy * hangja gúnyosan cseng. A férfi némán megrázza a fejét.* Elnézést. *szabadkozik.* Igen, remélem jól vagyok. *hangja őszintén cseng. A nő ezután feltesz neki mégegy kérdést. A férfi csak rámutat a friss sírkőre, melyen a következő felirat olvasható. "Anna Granger (1984-2004)"*
- A menyasszonyom volt. *jegyzi meg halkan, miközben ismét megjelenik egy-két könycsepp a szeme sarkában. Nem sokkal késöbb egy fiatal férfi sétál oda hozzájuk.*
- Már hogy lenne ez a nap jó? *kérdi gúnyos hangján ismét. A szeretteinket gyászoljuk. Nem igaz hogy magába egy csappnyi tapintat sem szorult. *mondja kissé csalódottan, majd daimonja felé tekint. Epi melett ott áll egy másik daimon is. A férfi kérdőn tekint a nőre.*
Jack Ferton
Nellondi polgár
Jack Ferton

Hozzászólások száma : 6
Üzenőláda : Ha játszani akartok keressétek Zac Terent:D

TémanyitásTárgy: Re: Nellondi temető   Nellondi temető - Page 21 Icon_minitimeVas. Nov. 15, 2009 10:25 am

*Egy srác lépked a temető felé. Lát két daimon és két embert a temető kapujánál. Oda sétál és így szól*- Jó napot-* Mondja és csak nézi a lányt meg a fiút.~ Ezeknek meg most mi a bajuk? Ja biztos a temető hangulata. Jó nekem hogy senki nincs itt eltemetve.~* Gondolja magában és besétálgat a temetőbe. Nézelődik egy egy részre oda is lép hogy elolvassa hogy ki van eltemettve.*~ Bárcsak lenne valami jó dolog~* Majd egy helyen megáll és csak vár.*
Mina Faustina
Nellondi polgár
Mina Faustina

Hozzászólások száma : 54

TémanyitásTárgy: Re: Nellondi temető   Nellondi temető - Page 21 Icon_minitimeVas. Nov. 15, 2009 10:16 am

* Fekete csuklyába burkolózva közelít egy alak a Temető kapuja felé. Kezében egy pár szál Írisz mely kedvenc virága és öccse is ezt a fajtát szerette. Daimonja tisztes távolságból követi társát, majd hirtelen megáll és fülel.*~ Társaság is jár ehhez a haláli helyhez....Kérlek Heath! Néha már nálam is roszabb vagy. Nem tagadom... Ha megkérhetlek viselkednél normálisan? Legalább itt! Talán....És még én vagyok a gyenge... Inkább eredj oda a másik daimonhoz és hagyj engem most békén! Ahogy akarod Minfa....~* Daimonjának utolsó szavára arca bú lesz és tekintete egyetlen apró sírkő felé vándorol. Egy valaki hívta egyedül Minfának...Gyorsan megrázza fejét és halk léptekkel a férfi mellé sétál. Hallja a zokogást mire önkéntelenül is legördül néhány könnycsepp az arcán.*~ Mi történik? Miért vagyok ilyen...ilyen...Nem! Biztos csak a hely.~* Próbál leket önteni magába és megszólítja a férfit.*Elnézést, jól van?* Hangjában együttérzés csendül, majd ismét megszólal.* Ha nem veszi tolakodásnak, megkérdezhetem, hogy ki miatt sír?
Mardhug Grihol
Nellondi polgár
Mardhug Grihol

Főkarakter : sepp_dierk@windowslive.com
Hozzászólások száma : 84
Kaszt : Nellondi temető - Page 21 Auror

TémanyitásTárgy: Re: Nellondi temető   Nellondi temető - Page 21 Icon_minitimeVas. Nov. 15, 2009 10:03 am

*A fekete hajú férfi megtörten áll a Nellondi temetőben. Arcán könycseppek záporoznak végig. Tegnap szállították át volt menyasszonyai földi maradványait a helyi temetőbe. Még mindig fáj neki Anna hiánya. Pedig már jópár éve annak hogy meghalt. A férfi összegombolja fekete ingjének felső gombját. Most elfelejtette felvonni a hőburkot maga így az őszí csípős hideg időnként kirázza. Daimonja tudja, hogy most nem zavarhatja társát ezért egy távoli fa tövében ül és csendben vigyáz a gazdájára. A férfi időközben halkan felzokog, és előszőr halkan, majd szinte kiabálva kérdezgeti az alábbi szavakat.*
- Mért? Mért kellet itthagynod? *választ persze nem vár, hiszen tudja, hogy szinte lehetetlenség az hogy egy halott válaszoljon neki.*
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Nellondi temető   Nellondi temető - Page 21 Icon_minitime

Nellondi temető
Vissza az elejére 
21 / 29 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 25 ... 29  Next
 Similar topics
-
» Nellondi karakterek

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum :: Nellond :: Külső negyed-
Ugrás: