Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 24 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 24 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Nellondi temető | |
|
+77Illa Do Artemis Taylor Isabella Newton Loriel Eruthalion Kockadobás Alex Kerphina Tessa Leone Deyan Serenity Merilien Marsillea Melusine Sorentyl Flame Torchwood Elijah West Price Raven Blackmoon Diana Lunitech Játékmester Blagoy Ivo Lazar Jessica Westlive Cat R. Morgan Caleb Dawson Nessie di Alsiera Sarah Lairs Cassandra Waylan Rory L. Milborrow-Quenell Penelope Waylan Miley Hortingberg Eira Eilertsen Mila Zelenkova Lismine Lockwood Loretta Sabilo Lynette Stelly Galen Blaide Liziuzayani Nkhotakota Amelia Ellwood Regina Ruosin Tom Smart Denise O'Ross Eris T. Fillion Katherine Mary Black Marisela Modesta de Nuria Lizbeth Westlive Sylvia Grozda Rosetta Waylan Ariadné Tanith Hua Xiangfeng Phionnalla Cairistìo Marta Albena Todorka Samantha Troops Jasna Novarro Xavier Raanan Krasimir Waylan Pierre Bontavier Shawn Griffin Allan Redrick Diane Charmey Cirelin de Sovalon Patrisha Blake Zeph Owen Jack Ferton Mardhug Grihol Leona Arts Sabine Cornwell Mina Faustina Ivanka Iskra Wilson Heikigou Kouriryuu Játékmester Nellond Jack Darkfield Laura Wylee Andrew Worthington Hallbjörn B. Laxness Rose Emily Scott Angelina Mary Black Concordia Xanto Kalandmester Alessy de Vontier Crissy de Vontier Timothy Waylan Kaen el Jericho 81 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Kaen el Jericho Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 12654 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Nellondi temető Szer. Aug. 05, 2009 4:06 pm | |
| First topic message reminder :
Nellond külső kerületén fekszik a Temető. Hatalmas vasrácsos kapui már messziről észre vehetőek. Általában nyugodt és csendes a környék. Ha az ember betéved ide, biztosan halálos csend fogadja. A temetőben van néhány fa, az arra járók egy szépen karbantartott járdán tehetik meg útjukat. A temető északi végében egy kisebb épület is észre vehető. Talán a temető őr háza. A sírok között is sokféle van, akadnak melyek rendezettebbek, újabbak, de ahogy az ember halad tovább a hátsó sorokba talál elhagyatott már-már kusza bokrokkal benőtt fejfákat is, melyekről már a hajdani nevek sem olvashatóak le. A járda mentén elég sok pad sorakozik, ahova az ember leülhet pihenni vagy csak elmélkedni, nappal a béke és nyugalom helye. Éjszakánként viszont különös rideg hely, ki tudja a hideg szellő mellett még mi fordul meg a jéghideg sírtömbök között, s kérdés hogy az ember csupán az éjszaki szél sikolyát hallja e?
| |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nellondi temető Szomb. Nov. 07, 2009 8:48 pm | |
| * Sírgyalásáz meg miegymás... hát persze.* - Leona... Sírgyalázás? Lehet... de nézd a jobbik oldalát... egy döglött állatnak újra életet adok... na. * Közli, majd mivel a lány nem akar neki segíteni, akkor felpillant.* - Akkor legalább az ásómat kérném vissza.* Jegyzi, majd mivel egyedül kénytelen ásni, ezért egy másik segítséget is hív. Lagmart. A hiéna azonnal kaparni kezd, így aztán nem is sokára előkerül egy cipősdoboz.* - Remek... itt is van.* Mondja a lány elégedetten, majd felemeli a tetejét...* - Háááát... nem a legjobb... de megteszi... remek...* Mondja tényleg elégedett hangon, majd feláll, és kihúzza magát. Keze sáros a földtől, akár az ásó is. Előveszi a szatyrot, amit magával hozott, majd beleteszi a dobozt.* - Szerintem elég jó történet... Amúgy meg nem értelek... mindíg azért siránkozol, hogy nem vonlak be egy jó dologba sem... erre most hogy téged hívlak Chris helyett, aki jelzem szívesen jött volna, nem tetszik a dolog. De Leona... egy dolgot... ÉN naxeldires vagyok... és Nekromanta... szerintem ez mindent megmagyaráz nem?* Kérdi majd ő is megindul kifelé. A lány láthatólag nagyon nem élvezte a dolgot. Jana viszont igen.* |
| | | Leona Arts Diák
Főkarakter : hanka940326@citromail.hu Hozzászólások száma : 1342 Kaszt : Üzenőláda : Pierre love Angel
Leona love Rayko
Pierre nem love Leona
Leona nem love Pierre
Pierre and Leona best friend forever ever
| Tárgy: Re: Nellondi temető Szomb. Nov. 07, 2009 8:42 pm | |
| *Leona tehetetlenül nézi, hogy Jana ásni kezd. Nem tud mit tenni ellene. de részt venni sem nagyon. Ez nála gyalázás. Ő nem rombol szét egy sírt. inkább felidézi, amit a könyvről hallott. Már az író sem nyerte el a szimpátiáját. De a művei meg pláne nem. Inkább olvasna nyálat, mint ilyeneket.* - Áss egyedül jó?... én nem gyalázom meg ezt a szerencsétlen állatot. *Amikor a macska felszínre kerül, el is fordítja a tekintetét. Nem neki való ez a dolog. Inkább beszélni kezd a lányhoz, tekintetét szigorúan egy kőre irányítva.* - Nem, még nem találkoztam szellemekkel.. de zombikkal, vagy élőholtakkal, vagy mikkel, már igen és nem igazán tetszett.. de nem is az a nagyobb baj.. hanem az, hogy meggyalázunk egy sírt.. Én nem állítalak meg, de tudd, hogy rossz dolog amit művelsz... Mehetnénk már?! *idegesen pillant a kijáratra. ha elindulnak, szintefutva közelíti meg. És meg sem áll a kúriáig. Ilyen kalandot, nem akar túl sokat.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nellondi temető Szomb. Nov. 07, 2009 8:34 pm | |
| *Jana tényleg nem bírja tovább... Az oldala már nagyon fáj az elfojtott röhögéstől. Lagmar ugyan ezzel a hangulattal sétál a gazdája mellett. A lány egyszer csak megszólal a zombikra visszatérve. - Ami azt illeti... fogalmam nincs vannak e zombik... bár... amit Johannsonról hallottam... Nincsennek. Ellenben... *Jana félrbeszakítja a mondatát, és oda pillant a lányra, ahogy az rémültem mellé ugrik.* - Nyugi már Leona... miért rettegsz így? Találkoztál már szellemmel? Hmpf... na... Ami azt illeti... hallottál már a Stephan King Kisállat temető című történetéről? Hogy feltámadnak az állatok, ha kővel kereszttel jelölik meg a sírt? * Mutat kicsit távolabb egy sírra, ami szintén így van jelölve. Jana kicsit megborzong. De nagyon is élvezi a dolgot.* - Hogy Chris tudja e? Hát... ő vetette fel az ötletet... én meg elvállaltam a macska beszerzését... * Jelenti könnyedén, majd megáll egy "Cirmi" feliratú sír mellett. - Ez kell nekünk... segítessz?* Kérdi, majd elővesz egy másik ugyan olyan kis ásót, és nekiáll ásni.* |
| | | Leona Arts Diák
Főkarakter : hanka940326@citromail.hu Hozzászólások száma : 1342 Kaszt : Üzenőláda : Pierre love Angel
Leona love Rayko
Pierre nem love Leona
Leona nem love Pierre
| Tárgy: Re: Nellondi temető Szomb. Nov. 07, 2009 8:26 pm | |
| *Leona elsápad agondolatra, hogy felébreszti a zombikat. Összehúzott szemöldökkel kémlel körül és majdnem szívrohamot kap, amikor egy egérke kiront egy sírkő mögül. Leona sikkantva ugrik Jana mellé. Aztán mérgesen figyeli, az arcán látható gonosz mosolyt.* - Remélem, hogy csak vicceltél... nincs kedvem harcolni. *És tényleg nincs. Zsebre dugott kézzel megy barátnője mögött. Nézi a sietős lépteit. Megáll egy fűzfa alatt. Egyrészt, mert megdermed a rajta végigsimító ágtól, másrészt mert megtudja mire kell a lánynak a macska. határozottan ránéz. Tekintete majdnem átdöfi.* - te teljesen megőrültél?! egy zombi macska?! úgy kivágnak titeket, meg a macskátokat.. és mi van, hogyha megfertőz másokat.. vagy mit tudom én. Chris tud egyáltalán erről? Ha igen, akkor esküszöm, hogy titeket egymásnak teremtettek... *Tovább zsörtölődne, de ekkor meglátja a kisállat temetőt. Mérgesen megy tovább. Valószínűleg, meg kell tennie... aztán Rayko kúrálhatja a lelki sérüléseit, mert megzavart egy halottat...* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nellondi temető Szomb. Nov. 07, 2009 8:16 pm | |
| * Leona replikázik a méreteit illetően. Majd inkább megdermed, és ismét elünti a félelem. Meg a bűntudat, meg miegymás. Jana csak barátnője félelmein vigyorogva sétál végig a temető hátsó traktusai felé. Közben eszébe jut valami, és a következő mondatra, hogy vesz két macskát is, megáll, hátra fordul, és haláli nyugodt arccal néz a lányra. Felemeli a jubb mutatóujját az ajkaihoz, majd megszólal.* - Psszt... felkelted a zombikat.* Azzal vissza fordul, így Leona már nem igen láthatja azt a mocsokmód kegyetlen mosolyt, amellyel jelezné, hogy NAGYON jól szórakozik. Máskor is Leonával fog jönni. Majd mikor a lány Lagmarra hivatkozik, a Hiéna és Jana egyszerre kacagnak fel.* - Óhhh dehogynem. Amúgy... meg arra kell nekem a macska, hogy Chrissel felélesszük. Zombicicát akarunk csinálni... az olyan vicces...* Mondja majd a fa alól is tovább sétál... de a helyzet nem lesz sokkal jobb, mert itt már fűzfák uralják a terepet. Ágaik lelógnak, így aztán jópárszor végigsimítja a két lány testét, arcát... mindenét.* - Na... siessünk, mert lassan már 10 óra.* |
| | | Leona Arts Diák
Leona love Rayko
Pierre nem love Leona
Leona nem love Pierre
| Tárgy: Re: Nellondi temető Szomb. Nov. 07, 2009 8:08 pm | |
| - Persze, hogy kisebb vagyok, mint egy medve... talán még egy átlagot sem ütök meg, olyan kicsi vagyok... de mindegy. Erről jut eszembe.. hogy van a karod? *Kíváncsian pillant barátnőjére. Ekkor kézbe kap egy ásót. Teljesen ledöbben. Mivel nála is marad, erősen fellángol benne a gyanú, hogy Janánál esetleg van még egy. Sejtése beigazolódik. Meghűl benne a vér, a lány kijelentésétől.* - Te, Jana! Minek neked hulla macska, veszek neked élőt! kettőt is... nem áshatunk ki egy sírt, értsd meg.. azt valaki azért csinálta, hogy... szellemek? *Elkerekedett szemmel néz körbe. Magához szorítja az ásót. Inkább az orra elé néz, nehogy elessen valamiben. nem szívesen kerülne a földre egy temetőben.. .valószínűleg érthetően. idegesen leseper arcáról egy odalibbenő pókhálót. Egy fához érnek. Reméli, hogy tovább mennek, mert a levelek sejtelmesen suhognak.* - És minek neked egy macska? Lagmar nem lenne vele kibékülve.... | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nellondi temető Szomb. Nov. 07, 2009 7:50 pm | |
| * Mikor Leona előkapja a pálcát, Jana megáll egy pillanatra. felhúzza jobb szemöldökét, majd kiszakad belőle a kacagás* - Leonám... Te kisebb vagy mint egy medve... ezt ne felejtsd el.* Mondja vidáman. Bántani ő sem bántaná a barátnőjét... De az biztos, hogy megvédené magát. Bár... nagy kárt úgy sem tenne a lányba. Mikor az elveszi tőle az ásót, csak bólint egyet.* - Remek... Úgy is kell majd a segítséged, hogy gyorsabban végezzünk. Nem akarok Johannsonba futni. Az a csávó aztán bizarr... meg a barátnője... Barbara... Váhhh... attól a nőtől a hideg is kiráz...* mondja halkan, majd megy tovább a temető kicsit már hanyagabb része felé. Na ha valahol van szellem, akkor az ez a rész lesz.* - Kell nekem egy macska. * Jelenti ki Jana egyszerűen. Nem bánja, hogy az ásó a másik lánynál van... elvégre... van nála még egy... nem egy gyalogságival jött el. |
| | | Leona Arts Diák
Leona love Rayko
Pierre nem love Leona
Leona nem love Pierre
| Tárgy: Re: Nellondi temető Szomb. Nov. 07, 2009 7:42 pm | |
| *Leona hallgatja Janát nem bánja, hogy kinevetik, mert nem szégyelli, hogy fél valamitől. Nem robot ő. Nem is bánja, hogy nem naxis. Az a szak túlságosan ijesztő neki. Elsápad és hátrál egy lépst, amikor az ásó elő kerül. Szívéhez kapja a kezét, majd előrántja pálcáját.* - Ha meg mersz gyalázni egy sírt..... *nem fejezi be a mondatot, mert nem tudja, hogy mit tenne. De egy ember, végső nyughelyét nem szedjük szét! Ránéz a pálcájára, majd elrakja. Nem bántaná barátnőjét, de ne gyalázgasson sírokat... * - Mondd el mit akarsz itt! *Kezét tördelve körbe néz. Szerencsére nem lát mozgást, de sejti, hogy valakié a temető.. és hogyha rajta kapják őket, akkor lesz ne mulass! Felpillant az égre. most valahogy nem tudja élvezni a csillagok látványát. Inkább a lány köpenyes alakját szemléli. Ha kell, kiszedi a kezéből azt az ásót.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nellondi temető Szomb. Nov. 07, 2009 7:34 pm | |
| * Mikor Jana meglátja barátnője rémült kinézetét nem tudja megállni, hogy ne kezdjen el kacagni. Ennyire rémültnek nem is látta még Leonát.* - Jajj Leona... Drágám... Nem lennél jó Naxis... nagyon nem. Nekünk egy temetőnk van... tudod? És akkor már...* Mondja majd itt lejjebb halkítja a hangját, de azért folytatja. Arcára gonosz mosoly szalad.* - Azt el sem mondom, hogy mire képesek a kísértetek... mint pl... Krastio, vagy Varvara. Chrisnek egyszer... az egyik karját törte el valamelyik, mikor egy sírkőhöz csapta.* Mondja ugyan azzal a gonosz kifejezéssel tovább is sétál. Közben elkezd kibontogatni egy gyalogsági ásót a táskájából. * - Háááát... azt majd meglátod... * Mondja vigyorogva, mire Lagmar is felvihog. Ő már előre el tudja képzelni milyen lesz a lány kifejezése, ha megtudja.* |
| | | Leona Arts Diák
Leona love Rayko
Pierre nem love Leona
Leona nem love Pierre
| Tárgy: Re: Nellondi temető Szomb. Nov. 07, 2009 7:22 pm | |
| *Leonának nem nagyon akaródzik a temetőbe menni. Jana ráncigálja arrafelé. Nem igazán tetszik neki az ötlet. Hideg van, sötét van és félelmetes minden. Így a lány néha benyögi hogy* - Jana... nem akarok... nem kéne... szellemek *De mihelyst lenyuszizzák, összeszorítja ajkait és elszántan belép a kapun. Úgyis vigyáznia kell barátnőjére.. Így legalább vele lehet, ha történik valami.. mondjuk megátkozzák, vagy örök kárhozatra kényszerítik, vagy megszállják. Amikor a keze rabságba esik, elszorul a torka. Ijedten néz körbe. Mindenhol sír van és föld.* - Jana... legalább maradjunk csöndben... és áruld el, hogy miért jöttünk pont ide? *Talán kicsit hisztis a hangja, de meg lehet érteni. Önszántából, nem menne ugyanis temetőbe. Sötétlila ruha van rajta, fekete vászonkabáttal, bakanccsal és fekete harisnyával. Haja be van fonva és össze van fogva. Amint belép, füle mögé simítja a kilógó tincseket. Mielőtt teljesen belépne a kapun, lehunyja szemét és elrebeg egy bocsánat kérést a zaklatásért.* - Mit akarsz itt csinálni? *remegő kezét kiszabadítja majd zsebre dugja. némán lépked barátnője mögött.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nellondi temető Szomb. Nov. 07, 2009 7:08 pm | |
| - Gyere már Leona... ne nyígj már... nincs itt semmi... Nincs semmi szellem, nincs Dzsinn... semmi... na...mozdulj már... légyszi... * Mondja miközben maga után rángatja barátnőjét. Fekete kabátot, kapucnis fekete pulóver van rajta, amit Christől csórt.Valamint az acélbetétese, az egykezes japánkardja, és a szimatszatyor, pálca, és Lagmar.* - Ne állj már meg... mondom... gyere már... Vagy... nyuszi vagy? Mond azt, ha nyúl vagy, és akkor megyek egyedül.*Mondja vigyorogva Leonának a lány, majd belép a temető kapuján. Elvigyorodik, miközben felötlik benne egy kedvenc versénekidézete. Most kivételesen nem a Holló, hanem Lee Annácska című vers, a Nagymestertől. Poe-tól. - "Mert ha kel a hold, nekem álmokat hord, Annácska küldi felém; s csillag ha ragyog, már véle vagyok. Annácska szemét lesem én; s így az éj idején veled éldelek én, jegyesem, szívem élete, szép kicsikém, melletted a sír fenekén, tengerpart bús mezején." * Mondja halkan, vissza vissza nézve Leonára. Majd megfogja a kezét, hogy ne tudjon semerre elmenni. |
| | | Heikigou Kouriryuu Nellondi polgár
Főkarakter : parsche.istvan@gmail.com Hozzászólások száma : 84 Kaszt :
| Tárgy: Re: Nellondi temető Csüt. Nov. 05, 2009 10:44 am | |
| *Az érkező nő véla. Ezt már messziről is észreveszi. Kisugárzása és szépsége alegerősbb lelkeket is elbizonytalanítja. És a férfi ismeri is. Találkozott már vele. Bár az illetán kívül más emlék nem maradt meg benne. És ekkor döntés születik. Az arca elé teszi maszkját, amit általában a derekán hord. A maszk mugli találmány, arra szolgál, hogy megszűrje a levegőt. Az általa vagy mások által hazsnált mérgező, kábító gázok ne hathassanak a használójára. Halk pukkanás keretében kiteleportálja magát a gödörből és a kerítés mellett a temető körüli növényzet takarásában találja magát. Mikor a nő hátat fordít neki érzi, hogy eljött az ő ideje. Cipőjén felizzik halvány fénnyel a lopakodás rúnája majd hangtalanul átugrik a kerítésen és a bozótosban bújik meg.* | |
| | | Sabine Cornwell Nellondi polgár
Hozzászólások száma : 34 Kaszt :
| Tárgy: Re: Nellondi temető Csüt. Nov. 05, 2009 10:33 am | |
| [Temető elött]
* Egy hölgy sétálgat az utcán céltalanul még mindig a várost szeretné jobban megismerni. Egy kapura lesz figyelmes, mely elött meg áll. Nézelödik vagyis felméri a terepet hogy ez hova is vezet. Gyorsan rájön és elgondolkozik.*~ vajon itt mennyie hat a véla vérem? Egy szellemel szembe csak nem tudom kamatoztatni. A sír ásó meg nem érdekel. Szóval jobb szerintem ezt a helyet nem fedezem fel. Amugy is kijönne erre csak az akinek meg halt valakije és nekem nem. Aki meg még is erre téved az elég bolond ha be megy. Most már tudom merre találom de nem hiszem hogy szükség lenne arra hogy be is menjek. Nekem valami virág árus kellen ahol kapok fekete rózsát. nem hiszem hogy a temetőben van ilyen. ha meg valami csoda folytán lenne az egyik sírnál azt még sem lophatom el. Nem az én műfajom. A válsz egyszerü más tovább megyek.~* Vonja meg a vállát hiszen eldöntötte hogy tovább megy. Meg is fordul és tovább megy az utcán valami vírág árust keresve.* | |
| Tárgy: Re: Nellondi temető Csüt. Nov. 05, 2009 10:21 am | |
| *Sötét ruhás alak oson a temető sötétjében. Bár nappal van az eget vastag és fekete felhőtömbök sötétítik el. Ez csak tovább növeli nyomasztó hatását a helynek. Az alak szemmel követhetetlen sebességge vált helyet, majd elrejtőzik, oda ahonnét jól látja a bejáratot. Egy kisáott sírgödör pont alklmasnak mutatkozott a célra. Abban meg tudott bújni. Innét figyeli a kaput. Testhezálló, de mégis könnyed és gyors mozgást lehetővé tevő ruhát visel. Arcát elrejtette, fején erre a célra készített álarcot visel, melyből csak a szemei látszanak ki. És a szokványostól eltérően neki még egy fém holokrésze is van, aminek pl. fejeléseknél veheti hasznát. Ez is matt feketére van szinezve. Nem véletlen rejtőzött el itt. Az utcán látott embereket mozogni, abból az egyik biztosan erre felé tart.* | |
| Tárgy: Re: Nellondi temető Szer. Okt. 28, 2009 3:47 pm | |
| *A férfi jó fél órával később sem jelenik meg ott, ahol Hiei bújkált. Megunja a várakozást és visszalopakodik, foylamatosan az árnyékok közt maradva a temető bejáratához. Mikor nem lát semmi mozgást beljebb oson. Tesz egy gyors körsétát a célhely körül, majd mikor semmi gynaúsat nem lát és másik embernek sincsen nyoma, akkor nekilát a feladatának. Egy csontot kell elhozznia a temetőből. Éppen ezért nekiáll a régi sír feltúrásának. A nyughely olyan régi, hogy már a név is lekopott a fejfájáról. A férfi elővesz egy ásót és sietős mozdulatokkal ásni kezd. Régen végzett már iylen fajta munkát, így egy kicsit megviseli a dolog, de aztán pár méternyi ásás után sikeresen koppan az ásója. Megtalálta a koporsót. Annak anyaga már erősen korhadt, gyenge minőségű fából készítették, és talána gyökerek is tovább roncsolták. Az ásó hegyével könnyedén be tudja törni a tetjét. Ezután pedig kitágítja a lyukat. Kesztyűjén felizzott az egyik rúna, halvány derengés fogta körül a kezét. Aztán belenyúlt. Kutakodott egy darabig, majd kiemelt egy csontot. Ezt gyorsan ruhája mélyére rejtette majd nekiállt, hogy eltüntesse gaztette nyomait. Először is pálcája segítségével megjavította a deszkát, hogy az elbírja a földet, majd amit kiásott azt visszatemette. Azután a növényeket szépen úgy helyezte el, hogy teljesen fedjék a behatolás helyét. Mikor végzett, felállt és elégedetten szemlélte a művét. Aztán sebes léptekkel az árnyékok közt haladva eltűnt az utcán.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nellondi temető Szer. Okt. 28, 2009 3:05 pm | |
| *Úgytűnik hogy a másik elég hamar elmegy legalábbis ahogy a jel mutatja*-Pedig a nyugalmat kerested nemde?. Viszlát*apró fura mosoly lehet kicsit fanyar is valószínüleg rosszkor jött de nem nagyon érdekli még egy jó fél óráig itt van majd lassú sétával elindul a temető másik véglete felé ahonnan valószínüleg a hivatali negyed felé veszi az útját. Elvégre még koránt sincs vége a napnak* |
| Tárgy: Re: Nellondi temető Szer. Okt. 28, 2009 2:52 pm | |
| - Értem. Mindenesetre én megyek, eléggé nyomaszt engem ez a hely. Örülök a bezsélgetésnek. *A férfi pedig elindul a temető kapuja felé, ki is megy rajta, majd mikor már biztos benne, hogy a másik nem látja, elrejtőzik a bozótosban. Itt várja meg míg a másik elhagyja a temetőt. Csak utánna fog előbújni, hogy lintézze a dolgát, amiért idejött és amiben megzavarták.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nellondi temető Szer. Okt. 28, 2009 2:44 pm | |
| *LEhet hogy a férfin nem látszik viszont figyel észre vesz valami változást, de nem tudja mi, talán valami védő mehanizmus a másikon de nem is nagyon érdekli. Álltalába nem szokott cél nélkül harcolni, a harc pedig életre halálra szokott zajlani. A férfit nem is ismeri nincs is vele baja miért akarná megölni? Max ha keresztezni akarja de eddig nem úgy tűnt fel. Ehelyett a másik inkább kérdez méghozzá a városurakról. A férfi csak lassan felnevet majd megcsóválja a fejét* -Nem leszek senki szolgája, maximum önmagam ura vagyok, mondjuk úgy hogy nem nagyon érdekelnek ameddig hagynak itt élni. A többi meg kit izgat nem?*rántja meg a vállát, ő nem amolyan fajta aki jelentkezne valakihez mindig is egyedül volt most is úgy marad* |
| Tárgy: Re: Nellondi temető Szer. Okt. 28, 2009 2:33 pm | |
| *Mivel a férfi alig hallhatóan mondja ki, hogy mégis mi a kötődése a halálhoz, ezért nem is méltatja szóra a dolgot. Mintha ki sem mondta volna. Nincsen kedve most harcolni, ha a másik mégis rájön, hogy túl sok az infó. Inkább hátat fordít neki. De közben alig látható szürke derengés fut végig a ruháján, miközben aktivál egy rúnát. Egy mindent látó szemet idéz meg, ami szinte észrevétlenül ölt alakot 2D-ben a ruháján.* - Mi a véleménye a városurakról? És ha már itt tartunk, akkor maga kihez tartozik? Csk hogy tudjam hányadán állunk. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nellondi temető Szer. Okt. 28, 2009 2:26 pm | |
| *Félmosollyal bólint miközbe oldalra dönti a fejét és lehajol az egyik sírkő mellé csak végig simítja rajta a tenyerét majd a másikra néz*-Talán az ilyen helyeken a legkönnyebb megtalálni... itt már béke van*fejezi be miközbe lehunyja a szemét, kicsit már várta a kérdést. Bár nem pont ilyen formába de végülis megkapta*-Való igaz... tudod.....*kezd bele hiszen a múltkor megállapodtak hogy tegeződhetnek*-A családom generációk óta kötődik hozzá, ők a halált nekromancia útján akarják megérteni... kötődnek hozzá.. Én más úton járok. Míg ők a halál értelmével foglalkoznak én elveszem az életet*mondja kicsit síribb hangon , bár ha Aurorral találkozott volna lehet hogy most bajban lenne. De nem hinné hogy a másik az* -CSupán körbe néztem erre ha már erre volt dolgom*fejezi be* |
| Tárgy: Re: Nellondi temető Szer. Okt. 28, 2009 2:18 pm | |
| *A férfit meglepi, hogy itt talál valakit. De hát a világ kicsi. És a férfivel már korábban is találkozott. És pont itt.* - Talán a lelki békémet keresem... És maga? Ilyen helyre általában azok járnak, akik kötődnek a halálhoz. Rövid időn belül kétszer is itt találom. Magát mi köti a hlálhoz? *A férfi őszinte kiváncsisággal fordul feléje. Nem akarja addig elvégezni, azt amiért idejött, amíg a másik is láthatja. Nem fél a lebukástól. Csupán nem szereti a nézőközönséget.* - Nos? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nellondi temető Szer. Okt. 28, 2009 2:13 pm | |
| *Érdekes egybe esés hogy éppen ő is most jelenik meg. A férfi dolga vezetett csupán ide, bár nem fogja senki orrára kötni hogy mi is volt az. A kapuból észre veszi a fickót kai elég különös hozzá hogy felkeltse az olyan emberek figyelmét akik éppen a furcsaságokat keresik a világba. Egy darabig csak lassan megy amerre ő persze mögötte, ám nem lopakodva így a másik meg is hallhatja. Kíváncsi hogy a másik mit akarhat itt, láthatólag keres valamit. Valami elhagyatottat bár hogy pontosan miért is azt a férfi még nem tudja. LEhet nem is fogja megtudni, viszont amikor lassan közelebb ér hozzá köszön neki* -Üdvözlet újra*mondja komoly hangon a félmosoly amit közbe ereszt hamar el is tűni*-Fura hogy megint itt bukkanunk fel egyszerre*mondja persze szavaiba nincs fenyegető csupán kis csodálkozás* |
| Tárgy: Re: Nellondi temető Szer. Okt. 28, 2009 2:06 pm | |
| *Egy fekete ruhás alak mozog a temető árnyai között. Nincsen éppen jó kedvében. Olyan dolgot kell megtennie, amihez nem füllik a foga. De ha el akarja érni célját, akkor muszály ezt megtennie. A sírok között lépdel. Nem visel kabátot, csupán gyors mozgásra alkalmas testhez álló ruházatot.lábbelije is a hangtalan lopakodásra alkalmas vékony talpú szandál szerűség. A sírokat fürkészi. A legelhanyagoltabb sírt keresi, amit jól láthatóan nem gondoz senki sem, már jó hosszú ideje. Akit elfelejtettek. A még emlékekben élőnek sírját soha nem szentségtelenítené meg. Hosszadalmas keresgélés után megáll az egyik előtt, melyet a gaz mohón befalt. Jól láthatóan évek, ha nem évtizedek óta nem járt ennél a sírnál senki sem. Sőt már talán évtizedek óta sem. Ugyanis már a lágyszárú növények között megjelent pár fás szárú növény is. Mely utat keres a fénybe és tápanyagot ehhez a földben.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nellondi temető Hétf. Okt. 26, 2009 2:09 pm | |
| * A lány csak bólint Mort okfejtésére.* - Nos... jólvan... igazad van. Értem a dolgot... * Bólint mosolyogva, majd követi a srácot. Igen... a kérdés, hogy jött e ügyfél... vagy ha nem jött, hát hoztak e... ha meg nem hoztak, hát akkor legalább......pihennek egy jót.....egy nagyon jót... Igen. Így aztán Barbara egyértelműen megy főnöke után. Aztán ha visszaértek az irodába, attól függően, hogy van e ügyfél, kiakasztják a "rögtön jövök" táblát.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nellondi temető Hétf. Okt. 26, 2009 1:59 pm | |
| *Marina elmegy, mire csak néz utána... de hagyja, hadd menjen, nem szól utána, jól tudja, hogy kislánya hazatalál, vagy ha nem, akkor hát hazakalauzoltatja magát. Talpraesett hölgyemény. Pont mint az anyja volt... no meg persze Mort se egy tutyimutyi alak, de akkor is. Természetes, hogy a halott felesége jut egyből az eszébe, legalábbis mondhatjuk, hogy természetes.* - Nem fogja kijátszani. *Mondja hideg határozott hangon, majd elfordul, és ezzel a lendülettel ismét cigarettára gyújt.* - Vagy ha igen, hát azzal is szűkül a kör. Azokat a varázslatokat, amiket tervezek, elviekben csak én tudnám feltörni... illetve valami elég erős mágus. És olyanból máris kevesebb van. *Fújja ki a füstöt, és elindul kifelé. A körséta véget ért, hát elindul vissza az irodába, ki tudja, nem-e jön kuncsaft. Ha meg nem jön, hát akkor... az meg attól függ, hogy Barbi jön-e vele, vagy sem.* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Nellondi temető | |
| |
| | | | Nellondi temető | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |