Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Udvar - Page 40 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Udvar - Page 40 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Udvar - Page 40 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Udvar - Page 40 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Udvar - Page 40 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Udvar - Page 40 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Udvar - Page 40 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Udvar - Page 40 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Udvar - Page 40 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Udvar - Page 40 I_vote_lcapUdvar - Page 40 I_voting_barUdvar - Page 40 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Udvar - Page 40 I_vote_lcapUdvar - Page 40 I_voting_barUdvar - Page 40 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Udvar

Go down 
+129
Cyrdana Cailleach
Airie von Nandori
David Robert Beawer
Sarah Wood
Emily Kyra Beawer
Vilen S. Vyacheslav
Lillian Nariah
Lilith Draver
Kaen el Jericho
Shawn Griffin
Athreana Andraste
Sezanne Celentano
Jasmine Fahdlan
Fleur Isabelle Trender
Cirelin de Sovalon
Yosif Zhivko
Belnis Undomiel
Irina Yuliana
Lily B. Well
Leonard Wernick
Elanor Wasilkow
Cirdan Arahael
Celestine Quann-Roseberg
Sigurd Ragnar
Concordia Xanto
Lucas Vladislav
Katherine Mary Black
Dernóczi Norbert
Meriel Ravenwood
Danail Andrei
Electra Briell - archiv
Daniel Dragos
Elenia Kyriake
Meriel Candisson
Rose Emily Scott
Karina Dovonyenko grófné
Spirit Oldevent
Dana Leathermoon
Gwen Janessa Kingstone
Mira Rose
Aali White
Selena Angel
Hallbjörn B. Laxness
Maria Love
Caroline Johansson
Neytiri Menachem
Joseph Kelentin
Jane Scott
Behrooz Jahrom
Senna Marsine - archiv
Mira Todorka
Samantha Troops
Rebeca Carlenis
Petra Alexis Yordan
Nagy Klaudia
Christofer Reinhold
Yasmine S. Moore
Adanna Kinsley
Rositsa A. Roseberg -arch
Neram Arthas
Jessica Dream
Emil Jahzeel
Estera Linnet
Bonnie Bass - archiv
Narina Nervosa
Ramona Dragon
Nadin Senoil
Drékulusz Kluszenov
Corinne Franziska Weis
Zac Leaving
Liliya Darina
Larissa Ravenwood
Marisela Modesta de Nuria
Samuel J. Colwell
Robin Star
Hersilia Luz
Angels Merticall
Jerry Thompson
Elisaveta Mira
Cyrus Seymour
Olívia Springfield - Alli
Andrey Bogdan
Rosetta Waylan
Ragnar Mortis
Victoria Dewey
Pierre Bontavier
Leona Arts
Dragan Iliya Sztroganov
Atum Malah
Shiwo Altolos
Steven Grivalt
Toomas Vladislav
Jack Darkfield
Sepp Dierk
Teodor Angel
Violette Offilya Ramirez
Kalandmester
Kyo Nobory
Nikorina Grozda
Weis Ábrahám
Torina Foster
Chiyori Kiryuu - archiv
Ciara Lovegood
Ginette Morient
Brandy Marsden
Lola Lois Burn
Asha Raven Southwood
Szurdok ősi szelleme
Cornelia Donata
Effie Ginger Delaney
Játékmester Belsirion
Driana Stardew
Hunyadvári Szevér
Rayko S Dragomir - archiv
Elizabet Kingston
Lionel Estrax - arhiv
Patrick Baker
Aaron Drawer - Allidon
Jasna Novarro
Anna Svetlana
Candace Flora Crystalmoon
Maximilian Smith
Ginevry Enton
Berker Mikolaj
Anne Holiday
Martin Silent
Lana Laine
Samantha Cooper
Anaze White
133 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40
SzerzőÜzenet
Anaze White
Diák
Anaze White

Főkarakter : koka.gergely@invitel.hu
Hozzászólások száma : 3016
Kaszt : Udvar - Page 40 Elemista
Üzenőláda : Udvar - Page 40 DTO6
Katt :>

Udvar - Page 40 Empty
TémanyitásTárgy: Udvar   Udvar - Page 40 Icon_minitimePént. Szept. 18, 2009 12:52 pm

First topic message reminder :

A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek. Az udvaron több pad illetve lugas és kis ház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kis házak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre...
Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.

[Only admins are allowed to see this image]
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Sarah Wood
Diák
Sarah Wood

Hozzászólások száma : 258
Kaszt : Udvar - Page 40 Jos

Udvar - Page 40 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 40 Icon_minitimeHétf. Május 31, 2010 9:54 am

*Sarah kipihenten baktatott az udvaron, arca is nyugalmat sugárzott, kék szemei megnyugtatóan csillogtak, hajának pedig különös vörös fénye volt.A nap kissé borús volt, de ez őt mit sem zavarta, friss levegőt akart szívni még ha kicsit jobban is felkellett öltöznie sétájához.Fekete csőnadrágot vislet fehér toppal és egy sötét pólót szorongatott a kezében görcsösen, mintha attól félne, hogy valaki megpróbálja elvenni tőle.Kivételesen eddig még a kedve is felhőtlen volt, örűlt, hogy a mai napon több dologra lesz ideje, szerencsére sohasem lehet midnenki állandóan elfoglalt.
~Ma legalább jó sok időm fog jutni a barátaimra, na meg az új emberek megsimerésére.~*Gondolatán nagyot mosolygott, majd elkezdett gyönyörködni a tájban.*
Lilith Draver
Diák
Lilith Draver

Hozzászólások száma : 21
Kaszt : Udvar - Page 40 Mentalista

Udvar - Page 40 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 40 Icon_minitimeHétf. Május 31, 2010 10:04 am

*Ezen a mai, kellemes napon nem csak Sarah sétál az udvaron, hanem egy másik Allidonos leányzó is, Lilith személyében. A leányzó most egy fekete nadrágot visel, lábain hófehér sportcipővel és felül pedig egy szürke szín kapucnis pulcsival, mely elől cipzáros és most természetesen nincs összehúzva, tehát láthatóvá válik bárki számára, hogy bizony alatta egy hófehér top díszeleg, V kivágással. Haja most egyenesen omlik végig vállain és hátán, igen csak szépen fésülve, tehát egy picit se mondható kócosnak. Ahogy viszont kiér a friss levegőre, rögtön beszívja azt, majd egy pillanatra lehunyja szemeit.* ~ Szeretem a jó időt. ~ *gondolja, majd ajka lassan mosolyra húzódik és meg is indul előre, céltalanul még egyenlőre. Viszont amikor szemei kiszúrnak egy vörös hajú lányt, már tudja, hogy ismét ismerkedni fog, tehát meg is indul felé, majd amikor mellé ér, fejét felé fordítja.* - Hali. Gondoltam megzavarom csendes magányodat. *mosolyodik el és hogy ha a lány megáll, esetleg felfigyel rá és nem óhajtja itt hagyni Lilithet, akkor be is mutatkozik neki. * - Amúgy Lilith Draver vagyok, Allidonos. És te? *kérdi kíváncsi szemekkel, miközben jobb kezét is felé nyújtja. Ő nála ez tartozik a bemutatkozáshoz, az majd kiderül, hogy Sarah hogy gondolja, mert már találkozott olyannal, aki furcsán nézett rá e miatt.*
Sarah Wood
Diák
Sarah Wood

Udvar - Page 40 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 40 Icon_minitimeHétf. Május 31, 2010 10:17 am

*Sarah kedvesen pillant fel az eddig még számára ismeretlen lányra, észreveszi a felé nyujtott kezet és barátságosan megfogja azt, majd ő is megszólal.*
-Szia, én Sarah Wood vagyok, és úgyszintén Allidonos-*Kacsint egyet Lilith-re, aztán folytatni kezdi a beszédet.*
-Még nem igazán láttalak,új vagy itt?-
*Sarah-nak ma tényleg jó napja van, alig lép ki az udvarra és máris ismerkedhet.Az utóbbi időben azt vette észre, hogy nagyonis társaság függő lett,imád barátkozni, sőt szomorú ha nem teheti.Lehet, hogy ez butaság de ő mégis így van vele.
A nap kicsit erősebben kezdett el sütni,így a lány elhatározta, hogy akár le is ülhetne a puha és selymes fűre, mély tekintetét ismét Lilith-re emelte és reménykedve hozzászólt.*
-Nem lenne kedved csatlakozni hozzám?Tudod jó ha az embrnek van társosga, főleg ha ilyen szimpatikus mint te.-*Megint rákacsint, közben pedig lehuppan a fűbe, és maga mellett hivogatóan megveregeti a földet.*
~Remélem nem fog túl közvetlennek tartani a viselkedésem miatt, de ma ilyen vagyok.~
Lilith Draver
Diák
Lilith Draver

Udvar - Page 40 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 40 Icon_minitimeHétf. Május 31, 2010 10:38 am

*A kézfogás nem lesz elutasítva és ahogy látja, a leányzó is mosolyog, úgy hogy most nem egy negatív emberrel futott össze. Elkönyveli magának, hogy eddig ez a nap egész jól alakult.* - Akkor hát örvendek Sarah. *biccent felé, bár a kacsintás kissé meglepi, nem ad erre utaló jelet, inkább csak továbbra is fent tartja a kedves mosolyát a lány felé.* - Szóval szaktársak vagyunk, az jó. *dönti picit oldalra buksiját, majd ezután meghallja a kérdést és egy pár másodpercig elgondolkodik.* - Hát, nem vagyok olyan régóta itt, de túl új se. Pár hete jöttem. *magyarázza és amikor a lány leül a fűbe, majd megkéri, hogy csatlakozzon, Lilith le is ül mellé, azaz térdel és kissé oldalra is dől, kezével támasztva meg magát.* - Szimpatikus? De még is miért lettem számodra már is ennyire szimpi? *kérdi őszínte kíváncsisággal fürkészve a másik arcát. Tényleg elég közvetlen Sarah, ami nem rossz, csupán csak meglepő még egy cseppet, legalábbis Airie után. * - Amúgy te mióta vagy itt? Valamiért úgy sejtem, hogy régebb óta, mint én. *kis szünetet tart, mielőtt még egy újabb kérdéssel bombázná a lányt, hogy az tudjon neki válaszolni.* - És hogy tetszik neked a suli? *még nem igazán talált közös témát, így megmarad az alap kérdéseknél, de idővel biztosan majd sokkal több dologról fognak tudni értekezni egymással.*
Sarah Wood
Diák
Sarah Wood

Udvar - Page 40 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 40 Icon_minitimeHétf. Május 31, 2010 10:54 am

*A lány örömmel látja, hogy nem ijesztette el Lilith-et, és még csatlakozik is hozzá.Figyelmesen végighallgatja a lány kérdésit, amjd aprénként mindre elkezd felelgetni.*
-Hát ami igaz az igaz, kicsit régebb óta vagyok itt mint te, olyan két hónapja ha jól sejtem,Itt iszonyatásan hamar repül az idő.Jó a társaság, kedvesek és barátságosak az emberek, de gondolom ezt te is észre vetted.*-Kiváncsian kémelli az új ismerős tekintetét, majd folytatja a válaszolgatást.*
Hogy miért tűnsz szimpatikusnak?!Hm...talén a kisugárzásod miatt, meghát nem tűnsz egy beképzelt kis libának aki cska magára gondol és elvan szállva magától.Nekem nagyon fontos az első benyomás, és nálad ez nagyon jó volt.-
*Ismét széles mosolyt ereszt el a lány felé, úgy gondoljamostmár ő is kérdezősködik egy kicsit.*
-És neked tetszik a suli?Kedvenc óra, esetleg tanár?-
*Letép egy f
szálalz azzal kezd el játszadozni amíg a váalszra vár, közben felveszi a pulcsiját mivel kicsit elkezd fázni.*

//Ez volt sajna az uti hsz-em, ha lesz időd ma még folytatjuk, és bocs hogy csak ennyi időm volt.//
Lilith Draver
Diák
Lilith Draver

Udvar - Page 40 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 40 Icon_minitimeHétf. Május 31, 2010 11:06 am

*Valóban van nem egy kérdése a lányhoz, így hát fel is teszi őket, szépen sorjában, hogy Sarah nyugodtan válaszolgathasson neki, de úgy tűnik, hogy ezt addig nem teszi meg, amíg minden kérdést nem hallott.* - Igen, azt észrevettem, hogy gyorsan megy itt az idő és az emberek is jó fejek, legalábbis akiket eddig láttam. *mosolyodik el halványan, hiszen tényleg nem tudna még többet mondani, így inkább csak helyesel. Alig ismer valakit, de akiket eddig sikerült megismernie, azokat kedveli.* - Valóban nem vagyok az, bár azt se mondom, hogy mindig túl barátkozós vagyok. Mivel még csak három embert ismerek a suliban rajtad kívül, így viszont úgy gondoltam, hogy megpróbálkozok egy kis barátkozással. *mondja el őszíntén a dolgot, hiszen nem azért ment oda a vörös leányzóhoz, mert az első ránézésre annyira szimpatikus volt neki, de persze ki tudja, hogy milyen jól is fognak kijönni egymással.* - A suli egyébként nagyon tetszik, bár még mindig hajlamos vagyok eltévedni benne. *kuncog itt egy picit, majd jön a fogós kérdés.* - Hát, kedvenc tanár és óra még nincs. Igazából eddig úgy összességében tetszik minden. *na persze az is tény, hogy nem vett részt minden órán, de majd bepótolja a lemaradásait.* - Hmm, csak nem fázol? *kérdi miközben látja, hogy Sarah bizony pulcsit szeretne húzni. Lilithnek kissé melege van, így tényleg meglepő neki most ez.* - Amúgy mivel szoktad tölteni a napjaid nagy részét? *kíváncsiskodik még egy picit, de szemeit nem veszi le Sarahról.*

//Rendben és akkor most FAGY//
Vendég
Vendég

Udvar - Page 40 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 40 Icon_minitimeKedd Jún. 01, 2010 2:48 pm

// 34.oldal teteje, Nagy Klaudia hszében, Zöldség. (már ki állt az ujjam a görgetéstől^^)

Okkés, jobbulást az ujjadnak. ^^ - Cir //
Vendég
Vendég

Udvar - Page 40 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 40 Icon_minitimeSzer. Jún. 02, 2010 12:30 pm

*Egy magas lány jelenik meg az udvaron. Csomagjai nincsenek. Jobban mondva már fenn vannak a várószobákban. Fekete haja félig a szemébe lóg. Körülbelül úgy megy végig az udvaron mint valamilyen katonai tábornok. A lányon egyébként egy szürke katona mintás nadrág és egy ugyanilyen felső van rajta. Lábán pedig egy bakancs a fején pedig kepi van. Haja szépen alá van igazgatva. A lány kezében pedig egy forgótáras pisztoly van. Arcán kissé furcsa mosoly látható, ahogy a fegyver tárát forgatgatja. A lány csak füttyent egyet, mire a háta mögött lihegve fut oda hozzá egy husky.*-Lábhoz!*mondja neki a lány, miközben lepillant rá. Arlena végül csak fogja magát majd leül az egyik padra.*-Darren ül!*szól oda a kutyának szigorúan. A lány kék szemeivel csak újra a fegyverre néz.*-Egy. Kettő. Három.*mondja miközben a kutya fejéhez tartja, majd csak meghúzza a ravaszt. A kutya nem esik holtan össze. Úgy látszik a golyó nem találta el.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 40 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 40 Icon_minitimeSzer. Jún. 02, 2010 12:37 pm

Az Udvar kapujának egyik támasztékánál nem más támaszkodik karba font kezekkel, mint Jana. Kivételesen nem szoknyát visel... talán a kedve is javult valamennyit...talán. Zöld katonai gyakorló, egy fekete pulóver, oldalán az Árnyszirom, haja kibontva, a szélben kócolódik. Nézi némán, ahogy a lány becélozza a kutyát, és meghúzza a ravaszt.*
- Nem értettem sose az embereket. Miért kell szerencsétlen állatokon ki kísérletezni a saját hülyeségüket... nem lenne egyszerübb saját fejhez tartani a csövet? Kevesebb energiát igényel. És...az az igazi merészség...
* Mondja komolyan, miközben megindul a lány felé. Lábán fekete acélbetétes bakancs, oldalán Lagmar, a méretes hiéna.* - Úgy látom új hús vagy itt. * Mondja komolyan. A lány öltözködéséből arra következtet, hogy ő is a hasonló szlenghez szokott, mint Janácska.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 40 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 40 Icon_minitimeSzer. Jún. 02, 2010 12:54 pm

*Arlena csak felkacag, amikor a kutyát nem éri semmi baj. Végül csak megsimogatja annak a fejét. A kutya feláll és a gazdájának támaszkodik. A lány csak szigorúan néz a kutyára.*-Nem Darren, ülj le!*mondja a kutyának. Amikor meghallja Jana hangját csak pillant a lányra. Végignéz rajta, majd csak biccent.*-Üdv! Új hús? Lehet így is fogalmazni...*válaszolja. Kék szemeit a lányra szegezi.*-A-aˇ, nem csak rajta szoktam!*mondja a lány miközben újra megpörgeti a fegyvert.*-Egyébként Arlena Ransford! Ő meg itt Darren!*mondja a lány, miközben magához hívja a kutyát. A lány arcán kissé félőrült mosoly jelenik meg miközben a halántékához emeli a fegyvert.*-És amúgy te valami prefektus..áh az nem lehetsz nincs rajtad kitűző!*mondja a lány miközben meghúzza a ravaszt. A fegyverből újra nem jön ki a golyó.*-Szerencsém volt!*jegyzi meg egy féloldalas mosollyal az arcán.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 40 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 40 Icon_minitimeSzer. Jún. 02, 2010 3:15 pm

- Nem Már nem vagyok prefektus.
* Mondja a lány komoly képpel. Nem mosolyodik el, mint ahogy régen tette volna. Most csak komolyan néz a lányra, ahogy sétál felé, majd aztán megáll tőle, egy méterre.*
- És amúgy is... egy golyóval csak egy az öt ellen az esélye, hogy talál. Sokkal viccesebb a három a három ellen. Esetleg a négy kettes arány...* Mondja Jana halk, szinte monoton hangon.* - De még akkor is elképzelhető, hogy "szerencséd" lesz, és beragad a tár... A pisztoly egy megbízhatatlan fegyver. A Kard... az az igazi.* Jobbját a markolatra csúsztatja, és egy piszkosul gyors, szemmel követhetetlen mozdulattal rántja ki. Csak egy szisszenés, és egy villanás. Jana kezében ott a csodálatos fegyver. - Egy kard... sosem ragad be...sosem mond csődöt. Akkor vág, amikor kell. Mindíg. * Mondja majd feldobja a pengét magasra. Az pörög egy darabig.* - És sosem tudhatod hogyan érkezik a kezedbe. Márpedig...egy ilyen fegyver...nem fog megállni. Nem fog beragadni. * A lány fordul egyet, majd ballal kapja el a katana lezúgó markolatát. Pördít rajta, és jobbal fog rá, majd vissza csapja a hüvelybe, ám most sem hagyja ki azt a mozdulatot, amivel végig vezeti a hüvely száján a penge lapját. Ősi tradicionális mozdulat. A Bushido megkövetelt "tisztelgése" a kard előtt. Majd amint ez megvan, bemutatkozik.
- Báthory Marijana vagyok. Ő pedig Lagmar. * Mutat a hiénára.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 40 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 40 Icon_minitimeSzer. Jún. 02, 2010 3:27 pm

* Csak nézi Janát, amikor az megszólal akkor csak mosolyogva megrázza a fejét. Mosolya kissé talán tébolyodott.*-De az már nem lenne orosz rulett, meg különben is ez csak amolyan családi hobbi. Kard? Hát nem tudom apám angol anyám orosz nem nagyon volt alkamam kardozni. De szép fegyver!*mondja a lány miközben biccent egyet. Keze a kutyájára siklik a lány csak megsimagtja. Darren csak lelkesen elkezdi csóválni a farkát.*-Hiéna, nos hasznos dolog. Főleg háború után eltakarítja a mocskot!*mondja a lány őrült félmosollyal az arcán.*-Mármint ne értsd félre...*válaszolja a lány egy fél mosollyal. Fejéről lekapja a sapkát, majd csak megigazítja a haját.*-Hol van már az a Prefektus..Azt mondták valami Watson lejön értem...Szép mondhatom. Késik!*mondja a lány kissé elgondolkodva.*-Te amúgy valami Japán vagy? Bocsáss meg a neved alapján mgyar vagy esetleg még erdélyinek tudlak elképzelni!*mondja a lány miközben kék pillantását végig futattja a lányon.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 40 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 40 Icon_minitimeSzer. Jún. 02, 2010 3:35 pm

- Magyar. Tősgyökeres. Apám Báthory...volt, Anyám Barkóczy. A legnagyobb, és legrégebbi famíliák a Magyar Történelemben. Nem japán. Pusztán... életformám követi a Bushidót. És persze... így aztán életem velejárója a kard is.
* Mondja a lány magyarázatképpen, majd a hiénás dologra Lagmar szólal meg. A hangja cseppet sem "jófej".* - Eltakarítja a mocskot mi? No akkor tisztázzunk egy dolgot kicsilány. Én egy daimón vagyok, nem valami...istenverte porszívó...esetleg takarítónő. Ha tudni akarod, akkor a hiénáknak van az emlősök között a legnagyobb harapásuk... véletlenül... Jópofa a plüssállatod... de hidd el harcban esélye nem lenne... egy magamfajtával szemben... * Vág vissza a daimón, ráadásuk kifejezetten szemtelen, és pofátlan hangon. Jana azonban nem csitítja. Őt nem érdekli, hogy mennyit szájal Lagmar. Pláne nem érdekli, hogy másnak mennyit. Ha vele szemtelen, bele rúg és kész. De másnak ezt nem hagyja. Jana Susan nevét hallva biccent egyet.*
- Susan? Nos... nem tudom...biztos jó okkal késik... nem szokása megváratni senkit. * Mondja majd előkotorja a cigitárcáját. A zsebéből a dohány illatát, és a tárca kattanását megérezve/meghallva a minisárkány is előmászik, hogy teljesítse rá testélt kötelességét, és meggyújtsa a cigarettát. Jana a lány felé nyújtja. De az észreveheti, hogy Janácska elég erőset szív.
Vendég
Vendég

Udvar - Page 40 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 40 Icon_minitimeSzer. Jún. 02, 2010 3:57 pm

*Idegesen lépked le az udvarra.*~Miért nem jött az előcsarnokba?~*teszi fel a kérdést, majd csak leér az udvarra. A lányon egy fekete nadrág és egy mélyen kivágott topp van. Lábán egy fekete dorgó. Amikor megpillantja az udvaron állokat egy kicsit megakad a lány.*~Francba~*mondja magában, majd kissé bizonytalan léptekkel indul meg a társaság felé. Hogy miért késett egyéb gondjai támadtak. Amikor odaér csak felsóhajt próbál nem Janára nézni.*-Öhm sziasztok!*mondja a lány, majd Lenára pillant.*-Szóval te vagy Arlena...Gyere velem..*mondja a lány, majd csak ránéz Janára, de csak egy pillanatig. Végül kinyög valamit a lány.*-Hogy vagy?*kérdezi meg miközben elkapja a tekintetét.*-Ja amúgy Susan Watson vagyok és majd én foglak felkisérni a Várókba!*mondja a lány halkan.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 40 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 40 Icon_minitimeSzer. Jún. 02, 2010 3:57 pm

-Csak nem a Báthory Erzsébet leszármazottja vagy? Az a nő igen komoly volt. Én is kipróbálnám a vérfürdőt!*mondja a lány, miközben a fegyverrel játszadozik. Lagmar szavaira csak felkacag. Látszik rajta, hogy bolond a lány. Vagy betépett fene tudja.*-Nyugi...Tudtommal dögevők vagytok...De különben is én szeretem a hullákat! Lidércek, démonhercegek és minden ami a Rúnamágiához tartozik.*mondja a lány, majd csak sóhajt egyet.*-Szóval Susan..hm...*mondja a lány, majd amikor megjelenik az említett akkor kapásból szegezi fel a fegyvert.*-Üdv! Az úri hölgy több mint tizenötpercet késett...Igen Susan kedves ismerősétől már megtudtam a nevét! Szőke...Ki hitte volna...*mondja a lány, kemény hideg hangon. Csak fogja a sapkát, majd újra a fejére rakja. A lány úgy áll mint egy tábornok. Hangja is olyan. A kutya csak leül mellé.*-És, ha most egy..Mindegy késett és ez a lényeg...*mondja a lány miközben egy gyors mozdulattal a lány arcára szegezi a fegyvert. A lány egynelőre nem húzza meg a ravszt. Legalábbis úgy tűnik.*
Vendég
Vendég

Udvar - Page 40 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 40 Icon_minitimeSzer. Jún. 02, 2010 4:09 pm

* Kicsit felvonja a szemöldökét, amikor arról esik a szó, hogy Erzsébet rokona e, csak féloldalasan elmosolyodik.*
- Bizony. Hetedik generációval nagynevű ősöm után én vagyok az egyetlen leány gyermek. És nem mellékesen az ábrázolások szerint, amik a családi krónikában vannak, erősen hasonlított rám... csak neki térdig érő vörös haja volt... mint láthatod... nekem meg csak hátközépig érő, és fekete.
*A hiéna csak fújtat egyet, mind a vérfürdőre, mind a dögevő kijelentésre. De nem szólal meg. Ellenben nem tetszik neki a dolog. Mikor megjelenik Susan, és rájuk köszön, Jana felvonja a szemöldökét.*
- Szia Susan. * Ám ez után kicsit gyorsulnak az események. Az még rendben lenne hogy a lány beszól a prefektusnak... illetve... már ez sem lenne olyan nagyon rendben. Ám az hogy fegyvert szegez rá... ráadásul töltöttet, már Janának is sok. Egy piszok gyors mozdulattal kapja el a lány csuklóját, és teker rajta egyet szakavatott mozdulattal. Tiszta lefegyverző mozdulat. Közben a lábával kisöpri a lányét, aki így nagy valószínűséggel a földön csattan, miközben Jana a kitekert kezét fogja a baljával, míg jobbal a pisztoly veszi ki belőle.*
- A szüleid nem tanítottak meg arra, hogy MÁSRA ne fogj fegyvert? * Még egyet húz a lány csuklóján. Ami így elég erősen megfeszül, minden bizonnyal fájdalom is fut a lány agyába nem kis mennyiségben. Majd elengedi, és a pisztoly forgótárát kipattintja, és kiszedi belőle a töltényt.* - Vedd úgy, hogy ez volt az utolsó figyelmeztetés... még egy ilyen, és hat tölténnyel fogsz orosz rulettet játszani. EZ nem az az iskola, ahol ezt megteheted... Értve vagyok? * Kérdi nagyon hűvösen, lepillantva a lányra. Majd Susanre néz, aki nagy valószínűséggel, (Jana ismerete szerint legalábbis.) halál sápadt.

-------

[Only admins are allowed to see this link]
Ajánlott tartalom

Udvar - Page 40 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 40 Icon_minitime

Udvar
Vissza az elejére 
40 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40
 Similar topics
-
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar
» Udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: