Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 23 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 23 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+129Cyrdana Cailleach Airie von Nandori David Robert Beawer Sarah Wood Emily Kyra Beawer Vilen S. Vyacheslav Lillian Nariah Lilith Draver Kaen el Jericho Shawn Griffin Athreana Andraste Sezanne Celentano Jasmine Fahdlan Fleur Isabelle Trender Cirelin de Sovalon Yosif Zhivko Belnis Undomiel Irina Yuliana Lily B. Well Leonard Wernick Elanor Wasilkow Cirdan Arahael Celestine Quann-Roseberg Sigurd Ragnar Concordia Xanto Lucas Vladislav Katherine Mary Black Dernóczi Norbert Meriel Ravenwood Danail Andrei Electra Briell - archiv Daniel Dragos Elenia Kyriake Meriel Candisson Rose Emily Scott Karina Dovonyenko grófné Spirit Oldevent Dana Leathermoon Gwen Janessa Kingstone Mira Rose Aali White Selena Angel Hallbjörn B. Laxness Maria Love Caroline Johansson Neytiri Menachem Joseph Kelentin Jane Scott Behrooz Jahrom Senna Marsine - archiv Mira Todorka Samantha Troops Rebeca Carlenis Petra Alexis Yordan Nagy Klaudia Christofer Reinhold Yasmine S. Moore Adanna Kinsley Rositsa A. Roseberg -arch Neram Arthas Jessica Dream Emil Jahzeel Estera Linnet Bonnie Bass - archiv Narina Nervosa Ramona Dragon Nadin Senoil Drékulusz Kluszenov Corinne Franziska Weis Zac Leaving Liliya Darina Larissa Ravenwood Marisela Modesta de Nuria Samuel J. Colwell Robin Star Hersilia Luz Angels Merticall Jerry Thompson Elisaveta Mira Cyrus Seymour Olívia Springfield - Alli Andrey Bogdan Rosetta Waylan Ragnar Mortis Victoria Dewey Pierre Bontavier Leona Arts Dragan Iliya Sztroganov Atum Malah Shiwo Altolos Steven Grivalt Toomas Vladislav Jack Darkfield Sepp Dierk Teodor Angel Violette Offilya Ramirez Kalandmester Kyo Nobory Nikorina Grozda Weis Ábrahám Torina Foster Chiyori Kiryuu - archiv Ciara Lovegood Ginette Morient Brandy Marsden Lola Lois Burn Asha Raven Southwood Szurdok ősi szelleme Cornelia Donata Effie Ginger Delaney Játékmester Belsirion Driana Stardew Hunyadvári Szevér Rayko S Dragomir - archiv Elizabet Kingston Lionel Estrax - arhiv Patrick Baker Aaron Drawer - Allidon Jasna Novarro Anna Svetlana Candace Flora Crystalmoon Maximilian Smith Ginevry Enton Berker Mikolaj Anne Holiday Martin Silent Lana Laine Samantha Cooper Anaze White 133 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Anaze White Diák
Főkarakter : koka.gergely@invitel.hu Hozzászólások száma : 3016 Kaszt : Üzenőláda :
Katt :>
| Tárgy: Udvar Pént. Szept. 18, 2009 12:52 pm | |
| First topic message reminder :A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek. Az udvaron több pad illetve lugas és kis ház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kis házak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre... Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.[Only admins are allowed to see this image] | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Christofer Reinhold Diák
Főkarakter : christoferreinhold@freemail.hu Hozzászólások száma : 352 Kaszt : Üzenőláda : Ha valaki szivesen jönne játszani, az írjon privát üzenetet vagy pedig vegyen fel MSNre és ott keressen.
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jan. 03, 2010 3:07 pm | |
| -Úgy, hogy mindig tudnak olyat mutatni, amit én még sosem láttam. Vagy hogy is mondjam...*Itt elgondolkozik egy időre, majd csak aztán szólal meg ismét* -Nem tudom megfogalmazni*Mondja végül a lánynak. Ő is érzi a szelet, így úgy dönt, jobb ha elindul befelé, mert kezd még hidegebb lenni*-Ha nem bánod, én most inkább bemegyek a kúriába. Velem tartassz?*Kérdezi, bár ezt úgy érti, hogy ő a második emeleten elbúcsúzik a lánytól. A lánnyal, vagy anélkül, de elindul a kúriába* | |
| | | Nagy Klaudia Diák
Főkarakter : kazincimarta@nadlanu.com Hozzászólások száma : 469 Kaszt : Üzenőláda : Játékot, játékot és mágtöbb játkot! csak szólj és megyek!
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Jan. 03, 2010 3:17 pm | |
| -Áháá. *Bólogat. * -Én is megyek. *Mondja, majd megindul befelé a Kúriába. Fent a szobában pedig lefekszik aludni. * | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jan. 07, 2010 7:02 pm | |
| *Deyan érkezik ki az udvarra. Szerencsére a minap már megtalálta Vio-t, és beszélgettek is egy jót, csak az a gond, hogy már megint hiányzik neki. Dehát így megy ez, ha az ember szerelmes... Amint elválik az ember szíve választottjától, máris hiányzik neki. De most már legalább nincsen olyan túl rossz hangulatban, egészen beszédképes most már. Most kicsit unatkozik, úgyhogy úgy döntött, tesz egy túrát a kastély körül. Éppen az udvaron tartózkodik. Van rajta egy jó vastag síkabát, plusz egy meleg pulcsi és nadrág, meg egy bakancs, úgyhogy teljes mértékben védve érzi magát a hideg ellen. Csak élvezi a hóesést, mert szerinte az olyan szép tud lenni, ha nem fúj nagyon a szél és nem csapja az arcába a havat. Próbál társat keresni, de az se gond, ha nem tartózkodik odakint senki, tökéletesen elvan ő egyedül is.* |
| | | Emil Jahzeel
Főkarakter : evan-darian@hotmail.com Hozzászólások száma : 339 Kaszt : Üzenőláda : Az élet egy nagy játék, és én imádok játszani.
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jan. 07, 2010 7:17 pm | |
| *És igen. Hamarosan társa is bukkanhat Deyan, hisz feltűnik az udvaron egy Emil, aki csak szimplán a fölös energiáit igyekszik levezetni. A szünet nagyon feltöltötte az amúgy is nyughatatlan és temperamntumos fiút, úgyhogy most tényleg van mit levezetni. Igazából csak egy dinamikus sétát tervezett, hisz nem lehet mindig csak a háremnyi számú nőjéve... mindegy végülis, este úgyis összefut legalább eggyel. Persze ha már hárem és nők, akkor Emil kis "háremjének" a vezetője, a koszorúja, a fő leányzója az Estera, de nem szabad megfeledkezni arról, hogy mellette körbeudvarol megannyi csinos kis fruskát is. Ahogy ugye lépdel a hóban és vidáman fütyörészget, egyszercsak a semmiből ott van előtte egy fiú. Látta már, sőt azt is sejti, hogy szaktársa. Kicsit csalódott, hogy nem egy formás kis sasocska, de ha már itt van, miért ne csatlakozhatna Deyanhoz, hisz szaktársak, sőt a fiú biztosan rengeteget tud az iskolában tanuló lányokról.* -'Estét! *Köszön rá Deyanra. Most azt ne várja senki, hogy itt nevet is elő fog szedni az agyából, mert úgysem. Szimplán csak ráköszönt.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jan. 07, 2010 7:31 pm | |
| *Egy darab Emil nevű fiút pillant meg Deyan valahol a közelben. Nem igazán ismeri még a srácot, annak ellenére, hogy már párszor találkoztak. A rossz szokásairól minden esetre nagyon is tud. Épp ezért aggódott Vio miatt, mert nem akarja, hogy egy ilyen fiú elcsavarja a fejét a lánynak. Szerencsére azonban ilyen nem történt a legutóbbi beszélgetésük szerint, úgyhogy jókedvűen köszön vissza a fiúnak.* -Szia, Emil. Boldog új évet. Mi újság mostanában veled? Együtt vagy még Estivel? *kérdi kíváncsian a srácot. Tudja, hogy ő az a lány, akivel a legszívesebben jár, és komolynak is mondható köztük a dolog, de azért Estit mégis csak félti. Elég helyes és rendes lánynak ismeri, szerinte nem érdemelné meg, hogy egy fiú egyszerűen dobná csak úgy. Épp ezért kissé félti a lányt Emiltől, szeret utána járni, hogy mi újság van náluk.* |
| | | Emil Jahzeel
Főkarakter : evan-darian@hotmail.com Hozzászólások száma : 339 Kaszt : Üzenőláda : Az élet egy nagy játék, és én imádok játszani.
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jan. 07, 2010 7:35 pm | |
| -Papíron biztos... ~de ne várjon száz százalékos hűséget...~ *Mondja Emil meglehetősen flegmán. ÍFontos neki Estera, de sosem bírta ki egy lány mellett és nem akarja beskatulyázni magát. Habár Estera igen szenvedélyes kis pipi, úgyhogy meglehet, hogy neki megvan a tehetsége ahhoz, hogy Emilt maga mellett tartsa.* -Neked is legyen boldog új év! *Mondja Emil is persze, mert casanováskodása ellenére nem olyan rossz ember ő, sőt igazán megbízható és normális, csak épp szereti a kalandokat (minden értelemben).* -Figyelj? És te vagy most kivel? *Érdeklődik Emil tök úgy, mintha nagy haverok lennének Deyannal. Igazából nagyon közvetlen fiatalember, talán épp ezért megy neki olyan könnyen, hogy levegye a lábáról a csajokat.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jan. 07, 2010 7:41 pm | |
| *Emil nem ad neki egyértelmű választ, ő meg nem akarja forszírozni a dolgot, még a végén félre értené a helyzetet.* -Aha, értem... *mondja nemes egyszerűséggel, aztán elmosolyodik Emil jókívánságán.* -Áh, köszi... Én Violette Offylia Ramirezzel járok most, és remélem még jó ideig. Úgyhogy leszel szíves, és messzire elkerülöd. *mondja kicsit udvariatlanul. Azt viszont nagyon a szívére venné, ha a fiú karjai között kötne ki Vio, úgyhogy kénytelen a fiúval kemény kézzel bánni. Nem szeret ő senkivel sem rosszban lenni, de aki egyszer komolyan megsérti, az jobb, ha vigyáz a későbbiekben magára.* |
| | | Emil Jahzeel
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jan. 07, 2010 7:46 pm | |
| *Na jó, ez most kissé szíven üti Emilt. Tök barátságosan fordult most Deyanhoz, viszont igen rideg választ kapiott. Szimplán csak érdeklődött, mert oké, hogy nagy nőcsábász, de ez nem azt jelenti, hogy mindenkit megkaparint. Egyébként csak azokat a lányokat lehet elcsábítani, aki hagyja magát, akinek nem elég fontos a pasija ahhoz, hogy megtartsa maga mellett. Amúgy nem is ismeri az említett hölgyet, úgyhogy teljesen mindegy.* -Én akarom nem elvenni tiéd barátnő. Van elég másik... *Mondja a fiú, bár igen nagy kihívás lenne megszerezni Deyanpajtás nőjét... és Emil szereti a kihívásokat. Na mindegy, tekintve, hogy ugye nem ismeri a leányzót, nem sok esélye van elhódítani. Talán majd egyszer.* -Annyi jó nő van itt Nezabarban. Én csak ámulok néha és ácsingózok utánuk. *Mondja ugyanolyan kacér vidámsággal Emil, mint ahogy korábban beszélt. Hamar túllendült Deyan dúrva modorán.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jan. 07, 2010 8:16 pm | |
| *Nos, mivel Emil nagy nőcsábász hírében áll, nyugodtabb úgy, ha keményebb hangnemben figyelmezteti, mintha csak simán megejnyebejnyézi a srácot, hogy ilyet ne csináljon.* -Rendben, épp ezért figyelmeztettelek, mert különben megmutatom neked a harcias oldalamat is. *mondja most már a fiúra kacsintva.* -Ácsingózni, azt lehet. Csak válogasd meg, hogy kire veted ki a hálódat. Egyébként szerintem is sok szép és kedves lány van itt Vio-n kívül. |
| | | Emil Jahzeel
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Jan. 07, 2010 8:20 pm | |
| ~Akkor ez a Vio bizonyára se nem szép és se nem kedves... nem is kell...~ *Mondja magában Emil, merthogy ez szűrte le Deyan szavaiból, viszont a korábbi harcias kijelentésén nem tud átugrani és kitör belőle egy kis hangos vigyor.* -Én nem félek tőled. Én vagyok többre képes, mint azt te gondolod. *Mondja a szlovén fiú nagy derüvel, mert bár tudja, hogy Deyan simán legyőzné (vagyis valószínüleg), de ő maga sem egy elveszett emberke és őt ne fenygessék már.* -Na jó, én megyek most kicsit el, mert találkám van. *Füllenti a fiú, de végülis úgyis fog találkozni valamelyik csajával. Igazából megunta Deyan társaságát. Sajnos a fiú túl merev és egyáltalán nem gondolkodik szabadon és rugalmason. Szóval szöges ellentéte Emilnek. A szőke srác most kezetnyújt Deyannak és valószínüleg megrázza azt búcsúképpen, majd visszasiet a kúriába.* | |
| | | Petra Alexis Yordan Diák
Hozzászólások száma : 44 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Jan. 12, 2010 3:31 pm | |
| ~Kicsit hideg van...~ *Jegyzi meg, az udvaron sétálgatva. Bár elég jól fel van öltözve... Fekete nadrág, csizma, kék póló és egy fekete vászonkabát van rajta, ami be van gombolva. Sétálás közben, nézelődik. Nem lenne rossz most egy kis társaság neki. Igaz, hogy Lyna is itt van de ő más...* ~Igen, kicsit... ~ *A daimon is egyetért, bár ő épp a helyet kémleli hátha van valaki kinn. Petra közben úgy dönt, helyet foglal. Már lejárta egy kicsit a lábait, mivel nem most jött ki. Még egy kicsit vár, hátha valaki felbukkan.* | |
| | | Shiwo Altolos Diák
Főkarakter : branermeister94@freemail.hu Hozzászólások száma : 584 Kaszt : Üzenőláda : Nosztalgiázás a régi szép idők kedvéért. Ha ezt látod, akkor tudd, a Holtak Őrei még mindig "élnek".
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Jan. 12, 2010 3:39 pm | |
| *Shiwo érkezik az udvarba szokásos fekete öltözékében, oldalán kardjával. A hideg miatt csuklya van az arcán, felismerni se lehet, úgy elrejti magát. Lassan lépdel, nagyon lassan és kimérten. ~Hümm... ez a hűvös levegő... Istenem, mikor jön már a nyár... *Gondolkozik, majd meglát a távolban egy alakot. Lépteit nem vesz sietősebbre, hamarosan úgy is beéri. Felismeri a lányt, főleg a daimonjáról. A lány leüld egy padra, Shiwo pedig odabotorkál. -Üdv kishölgy. *Köszön neki, majd lassan leveszi magáról a csuklyát. -Nos, hogysmint? Mit keresel itt kint a hidegben? *Kérdi, majd ő is helyet foglal a lány mellett. | |
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Jan. 12, 2010 3:50 pm | |
| *Nem sokkal később, Lyna meglát valakit. Persze, mindig a daimon az aki előbb veszi észre, mivel Petra kicsit figyelmetlen. Akkor kapcsol, mikor valaki ráköszön. Először nem ismeri meg, csak mikor leveszi a csuklyát. Mosolyogva, tele életerővel int.* -Sziaaa! *Mivel Shiwo leül így oldalra fordítja a fejét és vállat von. Kérdésre válaszol.* -Minden oké, vagyogatok köszi. És veled? *Közben elgondolkodik majd szétnéz.* Csak kijöttem levegőzni, miközben reméltem lesz egy kis társaságom is. Te, mi járatban? *Érdeklődik, miközben nagy zöld szemeivel a fiúéba pillant. Így mosolyog tovább és várja a válaszokat.* | |
| | | Shiwo Altolos Diák
Főkarakter : branermeister94@freemail.hu Hozzászólások száma : 584 Kaszt : Üzenőláda : Nosztalgiázás a régi szép idők kedvéért. Ha ezt látod, akkor tudd, a Holtak Őrei még mindig "élnek".
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Jan. 12, 2010 3:58 pm | |
| *Shiwo magán érezte a daimon pillantásait, tehát tudta, hogy az már észrevette. Amikor a lány felteszi a kérdését, hogy ő mi járatban, csak megvonja a vállát. -Én? Csak kijöttem. Csak sétálni szerettem volna. Társaságot nem reméltem, de úgy látom mégis van. *Mosolyog, majd kiropogtatja a hátát. -Ájje. Ez fájt... *Panaszkodik némileg, majd odafordul a lányhoz. -És mit gondolsz a szakról? Tetszik? Mert ugyanis elsőben és másodikban nem láttalak itt. *Kérdi Shiwo, mert tényleg nem látta a lányt az előző két évben. Vagy csak ő volt figyelmetlen? Na mindegy, legalább megtudja, hogy mit gondol más a Naxeldirről. Ha megtudja. | |
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Jan. 12, 2010 4:16 pm | |
| *Kicsit elgondolkodik, majd bólint egyet. Vidáman hallgatja a fiút, és közben Lynára pillant, aki éppen most ült le. * -Értem. *Közben fintorog egyet. Nem szereti, mikor valaki ropogtat valamit...* Aúú... *Ez neki is fájt. Egy pillanat után, már ismét mosolyog. Nála ez így van... Közben kap még egy kérdést, elgondolkodik.* -Nekem tetszik. Még nem jöttem rá, mért is kerültem ide, de jó itt. Nem nem, idén jöttem... Magántanuló voltam, eddig. *Jegyzi meg bólogatva, és elkezdi lóbázni a lábait. Igaz hogy leérnek, de akkor is.* -Te szereted? *Pillant rá kedvesen, és várja a választ. Már nem jut eszébe, így hirtelen.* | |
| | | Shiwo Altolos Diák
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Jan. 12, 2010 4:23 pm | |
| -Már hogyne szeretném a saját szakomat? *Mondja Shiwo, amolyan félig kérdezősen. -Én mindig hűséges voltam, vagyok és leszek a Naxeldir szakhoz, a Denevérekhez, de legfőképpen Kaen el Jericho mesterhez. Ha bármit mond a Mester, azt én megteszem. Légyen az gyilkosság vagy ármány, álszerelem, vagy álutálat. A parancs az parancs. Tehát magántanuló voltál? És milyen volt? *Kérdi, ugyanis tényleg kíváncsi rá. Ő sosem értette, hogy mi a jó az otthon tanulásban, bár igaz alapképességeit, mely közé a kardforgatás és az írás, olvasás is beletartozik, otthon szerezte meg kemény munkával. Kérdőn néz a lányra, majd a hideg miatt újra felhúzza csiuklyáját. -Bocsi de eléggé fázik a fejem. | |
| Tárgy: Re: Udvar Kedd Jan. 12, 2010 4:34 pm | |
| *Meghallgatja Shiwo mit mondd. Közben bólint egyet.* -Értem értem... *Ehhez nem szeretne többet hozzáfűzni. A kérdésre pedig ismét válaszol. Mosolyog közbe.* -Igen, magántanuló. Hát, unalmas. Nem szerettem egyedül tanulni... Itt jobb. *Mondja, és elgondolkodik. Megrázza a fejét.* Nem gond. *Ő is kezd kicsit fázni, szóval fel is áll. Meg még kell egy baglyot is hazaküldenie.* -Bocsi, de megyek. Még van pár dolgom fent. Remélem nem baj, és gondolom még beszélünk. Örültem, szia! *Köszön el, és Lynával együtt elsétál. Nem lassan, hanem kicsit gyorsabb tempóban.* | |
| | | Shiwo Altolos Diák
| | | | Driana Stardew
Hozzászólások száma : 709 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Jan. 16, 2010 3:50 pm | |
| *A szőkeség érkezik meg a szüreti bálra. Nem tudta eldönteni, hogy hogyan is öltözzön fel, ezért nincs túlságosan kicsípve, de legalább nem egyensruhát visel, hanem egy elegáns egyberuhát, virágmintákkal. A pálca persze ott figyel az oldalán, hiszen ezekben az iskolai rendezvényeknél fene sem tudja, hogy mire is lehet számítani. Mivel még sehol senki, leül az egyik padra, és várakozik.* | |
| | | Rebeca Carlenis
Hozzászólások száma : 115 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Jan. 16, 2010 3:52 pm | |
| *Aprókat szökkenve ugrál le a lépcsőn, majd löki ki az ajtót és lépdel ki az udvarra. Szüreti bál lesz valami másik világban, biztosan jó móka lesz, ezért is jött el. A fejébe egy virágos kalapot kötött, ami bár nem illik az itteni télhez, de az ottanihoz majd biztosan passzolni fog. Egyébként hosszú szövetkabát van rajta, vélhetően valami bűbájjal kezelt fajta, ha nem fázik benne. Alatta pedig egy térdig érő nyári szoknya, és egy pántos halvány kék top, virágmintával, amint azért még egy pulóver is takar. Lelkesen lépdel oda Drianához.* -Szia, ugye milyen jó lesz egy kis meleg ebben a zord hidegben? Rebeca vagyok, amúgy. *Mutatkozik be, és nyújt kezet a lánynak mosollyal az arcán.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Jan. 16, 2010 3:53 pm | |
| *Francesca, az allidonos, fekete hajzuhataggal megáldott leányzó érkezik . Haját csuklya takarja, ruházatát éjfekete talárja. A talár alatt egy fekete bársonyszoknya és egy fekete pulóber található. Picit fázik de nem vészes. Pálcája, mint mindig most is ott lapul a talárja zsebében. A már jelenlévőkkel nem törődik, fogalma sincs kik lehetnek azok. * |
| | | Samantha Troops Diák
Hozzászólások száma : 709 Kaszt : Üzenőláda : Különleges varázslat:
Major resorptio -
Nagyobb életelszívás
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Jan. 16, 2010 3:58 pm | |
| *Halk klaffogó léptekkel érkezik meg Sam, egy narancs egyberuhában. A szoknya térde alatt ér véget. Egy vastagabb nagy kendőt tart össze magán, hogy ne fázzon. Mosolyog, mint mindig, lábán magassarkú, pálcája oldalán, szemei csillognak. Már egy ketten összegyűltek, így mosolyogva lép oda hozzájuk, és köszön*-Sziasztok!*majd csak vár, mi hogy fog történni. Most egyenlőre csak figyel. A többieket nem ismeri, csak látásból óráról.*
A hozzászólást Samantha Troops összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 16, 2010 3:59 pm-kor. | |
| | | Mira Todorka
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 620 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Jan. 16, 2010 3:58 pm | |
| *Mira érkezett meg a Szüreti Bálra. Jó melegen öltözött fel, hiszen itt kint az udvaron hideg van. Egy kicsit fázik, de reméli, hogy ez a bál elfeledteti vele a fázást. A többieknek köszön és leül az egyik padra.* | |
| | | Elisaveta Mira Diák
Főkarakter : michiyo913@hotmail.com Hozzászólások száma : 1948 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Jan. 16, 2010 4:00 pm | |
| *Egy vörös csuklyás alak érkezik a helyszínre, kezében egy macskát szorongatva. Sötétbordó talárja alatt lovascucc van, de ez nem látszik. A lovardából jön, ami talán érződik is rajta. A sötét árnyék alatt elmosolyodik, és leveti a kapucnit.* Sziasztok. *Köszön mosolyogva, és bólint. Lerakja árnyékot, és szétnéz az összegyűltek között. Legtöbbjüket csak órákról ismeri, nincs itt olyan nagy barátja, szóval vagy ismerkedik, vagy egyedül marad. Megáll az udvaron, és mosolyogva vár.* | |
| | | Senna Marsine - archiv Tanár
Hozzászólások száma : 438 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Jan. 16, 2010 4:01 pm | |
| *Az Udvar közepén egy hatalmas fényvillanást követően megjelenik egy rozzant, bárkához hasonlítható hajó. Benne Senna Marsine, az allidonos szakvezető-helyettes. Biccent a diákoknak, majd tenyerét a torkára helyezi, és így erősíti fel a hangját, hangvarázslattal.* - Kellemes délutánt a diákságnak! Készen állnak az útra? *Várakozóan tekint a jelenlévőkre, majd int nekik, és az egyszintes kis tutajszerű valami elejébe sétál, ahol valamiféle kormány van.* - Beszállás! *Kiáltja el magát, és ha mindenki bent van, már indulhatnak is. Lehunyja szemeit, és bal kezével köpenyét fogja, míg a jobbal a kormányt. Elmormol valamiféle igézetet, és pár percig egy viharos tengeren találhatják magukat. Néhány ember kap az arcára némi vizet, és akikkel ez történik, történelmi eseményeket látnak maguk előtt, de nem sokáig. Egy pillanattal később egy őszi tájon találják magukat, de kora őszi táj ez, hiszen kellemes idő van. Hangos puffanással érnek földet, és a bárka tulajdonképpen teljesen széttörik. Senna szemöldöke a magasba szalad, majd megvonja a vállát.* - A visszafele út kicsit hosszabb lesz. De nézzük pozitívan a dolgot: egyszerűen kisétálhatnak a bárkából, tekintve, hogy már nem létezik.
//Mindenki írhat még ide, de akár a Witherell témába is, az Otthon, Külföld témakörben.// | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |