Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 30 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 30 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+129Cyrdana Cailleach Airie von Nandori David Robert Beawer Sarah Wood Emily Kyra Beawer Vilen S. Vyacheslav Lillian Nariah Lilith Draver Kaen el Jericho Shawn Griffin Athreana Andraste Sezanne Celentano Jasmine Fahdlan Fleur Isabelle Trender Cirelin de Sovalon Yosif Zhivko Belnis Undomiel Irina Yuliana Lily B. Well Leonard Wernick Elanor Wasilkow Cirdan Arahael Celestine Quann-Roseberg Sigurd Ragnar Concordia Xanto Lucas Vladislav Katherine Mary Black Dernóczi Norbert Meriel Ravenwood Danail Andrei Electra Briell - archiv Daniel Dragos Elenia Kyriake Meriel Candisson Rose Emily Scott Karina Dovonyenko grófné Spirit Oldevent Dana Leathermoon Gwen Janessa Kingstone Mira Rose Aali White Selena Angel Hallbjörn B. Laxness Maria Love Caroline Johansson Neytiri Menachem Joseph Kelentin Jane Scott Behrooz Jahrom Senna Marsine - archiv Mira Todorka Samantha Troops Rebeca Carlenis Petra Alexis Yordan Nagy Klaudia Christofer Reinhold Yasmine S. Moore Adanna Kinsley Rositsa A. Roseberg -arch Neram Arthas Jessica Dream Emil Jahzeel Estera Linnet Bonnie Bass - archiv Narina Nervosa Ramona Dragon Nadin Senoil Drékulusz Kluszenov Corinne Franziska Weis Zac Leaving Liliya Darina Larissa Ravenwood Marisela Modesta de Nuria Samuel J. Colwell Robin Star Hersilia Luz Angels Merticall Jerry Thompson Elisaveta Mira Cyrus Seymour Olívia Springfield - Alli Andrey Bogdan Rosetta Waylan Ragnar Mortis Victoria Dewey Pierre Bontavier Leona Arts Dragan Iliya Sztroganov Atum Malah Shiwo Altolos Steven Grivalt Toomas Vladislav Jack Darkfield Sepp Dierk Teodor Angel Violette Offilya Ramirez Kalandmester Kyo Nobory Nikorina Grozda Weis Ábrahám Torina Foster Chiyori Kiryuu - archiv Ciara Lovegood Ginette Morient Brandy Marsden Lola Lois Burn Asha Raven Southwood Szurdok ősi szelleme Cornelia Donata Effie Ginger Delaney Játékmester Belsirion Driana Stardew Hunyadvári Szevér Rayko S Dragomir - archiv Elizabet Kingston Lionel Estrax - arhiv Patrick Baker Aaron Drawer - Allidon Jasna Novarro Anna Svetlana Candace Flora Crystalmoon Maximilian Smith Ginevry Enton Berker Mikolaj Anne Holiday Martin Silent Lana Laine Samantha Cooper Anaze White 133 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Anaze White Diák
Főkarakter : koka.gergely@invitel.hu Hozzászólások száma : 3016 Kaszt : Üzenőláda :
Katt :>
| Tárgy: Udvar Pént. Szept. 18, 2009 12:52 pm | |
| First topic message reminder :A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek. Az udvaron több pad illetve lugas és kis ház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kis házak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre... Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.[Only admins are allowed to see this image] | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Olívia Springfield - Alli Diák
Hozzászólások száma : 100 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Okt. 31, 2009 8:30 am | |
| *Remek ötlet volt botot dobnia, hiszen ezzel el kicsit elvonta a kutya figyelmét, és mivel a bot jó messzire szállt, így nem is jön vissza egy hamar a kutyus sem. Mivel nem akarja, hogy Nina megfázzon, így természetesen a kabátot is visszautasítja.* -Köszi, de nehogy levedd a kabátod. Én már nem is fázik. Csak egy kicsit mozogni. De amúgy ha sétálni jöttél, akkor sétáljunk. *Mondja mosolyogva, majd el is indul. Így legalább nem kell egy helybe ugrálnia mint egy idiótának ahhoz, hogy mozogjon. Egy fél percig szótlanul megy, mert elgondolkozik azon, amit az előbb Nina mondott.* -Azt mondod, hogy itt várhatok a hercegemre? Miért? Te azért mégis csak jobban ismered a sulit mint én. *Legalábbis reménykedik ebben, hiszen a lány régebb óta van itt, talán tud valamit az itt élő fiúkról. Mostanában ez nyertes téma a lánynál, de persze ő szinte bármiről el tud beszélgetni a másik féllel, csak olyan ember kell hozzá, akivel szívesen beszélget.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Okt. 31, 2009 8:39 am | |
| * Szerensére az apróságot sokkal jobban érdekelte egy eldobott dob, mint Nina, így hamarjában magukra is maradtak.* - Rendben....-*húzta vissza a cipzárt magán, ha nem hát nem, nem fogja erőltetni, bár maga tényleg rétegesen volt öltözve. A sétára bólint és elindul a lány oldalán. Sokkal kényelsebb így beszélgetni mintha folyamatosan ugrálna, s talán így kevésbé is fázik. A kérdésnél elmosolyodik.* - Éppen azt mondtam hogy szerintem sosem jön el a napja. Lévén hogy külön emeletekre vagyunk osztva, egy fiú igen feltűnő lenne a lányszárnyon, De ha ügyes....-*kacsintott a lányra, neki sincs több tapasztalata a fiúk terén, csak egyet kettőt ismer.* - Szerintem nem ismerem jobban, bár nem tudom te mennyire illeszkedtél be kik a barátaid. Fiúk terén sajnos nem tudok szaftos infókkal szolgálni...valahogy kerülnek engem vagy észrevétlenül én is őket.-*persze Nina is álmodozik egy romantikus kis románcról, egy szépfiúról, de tudása szerint sokan kapcsolatban élnek itt, pláne azok akik bejönnének neki.* - Csak nem van egy lovag a láthatáron?-*kérdezi vissza, szereti eme témát, mégha konkrétan ő nem is tudna miről beszélni.* |
| | | Olívia Springfield - Alli Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Okt. 31, 2009 8:52 am | |
| *Hát ez pech. Mármint hogy Nina sem tud semmit mondani neki, de hát ez van, valahogy majd csak túléli a dolgot. Tovább sétálnak, miért is álltak volna meg? Oli néha azért persze Buci felé is néz, mert nem akarja elhagyni kutyusát. A kis bestia ott ólálkodik mögöttük, de jó 20-25 méterre van, szóval semmi gond nincsen.* -Hát a fiúk engem is kerülnek, vagy én őket, bár azt nem hiszem. És lovag, az nincsen a láthatáron. Vagy van titkos imádóm, ezt nem tudom, de ha van is, akkor nagyon jól titkolja, mert még annyit sem vettem észre, hogy valaki egyáltalán figyelne engem. Vagy legalább egy kicsit megnézne. Szóval érted mire gondolok. *Mondja a lánynak, akivel úgy tűnik egy cipőben járnak. Na de ezt már sokszor elmondta, nem nagyon szereti magát ismételgetni, persze Ninával még nem beszéltek semmi ilyesmiről, így ez nem lehet gond.* -Tudod, múltkor beszélgettem egy másik szaktárssal és ő elmondta, hogy kik az álom pasik ebben a suliban. Csak az a gond, hogy én egyikőjüket sem ismerem. Vagy is nem is az a baj, az a gond, hogy ők sem ismernek engem. *Mondja a lánynak, miközben megint egy pillantást vet a kutyusára.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Okt. 31, 2009 9:04 am | |
| * Ahogy sétáltak az udvar kanyargós kis ösvényein a fiúkról társalogtak, noha kiderült, hogy egyiküknek sincs még párja. ami késik nem múlik, bíztatta magát sokszor, leginkább olyankor mikor szerelmeseket látott összebújni a padon, vagy szikrázó pillantásokat vélt felfedezni két diáktársa között.* - Nah igen titkos imádók...bár ne titkolnák annyira...-*kuncogott a lány, bár maga sejti hogy még ilyenről sincs szó egyikük esetében sem. De álmodozni jó és kell is. Kell mi reményt adjon a mindennapokban az élet minden területén.* - Értem...azt hiszem egyszer kerültem ilyen helyzetbe de nem lett belőle semmi. Kedves fiú...de nagyon régóta nem találkoztam vele.-*gondolt itt egy pettyet Raykora, talán az ő hibája nem talán, így alakult. Azóta lehet van már valakije, nem tudhatja. Az álompasik felkeltették érdeklődését.* - Igen? És kik azok? Bár gondolom tucatnyian ostromolják őket így apad az esély...-*vélekedett hangosan, bár igazából az álompasikról sok jó tapasztalata sincsen.* |
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Okt. 31, 2009 9:10 am | |
| *Sejtette hogy meg fogja kapni ezt a kérdést. Meg is kapta, éppen ezért már gyűjtötte is a neveket a fejében. Nehéz volt összeszedni mindenkit, nem is sikerült neki. Na meg persze nem ismeri őket, így nem annyira könnyű.* -No akkor van valami Jack, Chris, Aaron, Rayko, mondjuk őt ismerem valamennyire, egyszer már találkoztam vele. Így hirtelen ennyi jut eszembe, Anaze, nem tudom ki van még. Közülök egyet ismerek, de hát hogy is mondjam, nem rajongott értem amikor találkoztunk. Meg azóta se keresett meg, szóval nem tehettem rá túl mély benyomást. *Mondja a lány, és várja, hogy elmondja Nina, hogy kiket ismer, mit gondol ezekről a srácokról, meg minden ilyesmit. Már egyáltalán nem fázik, ami a kedvét is javítja, mert hát ki szereti azt, hogyha megfagy.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Okt. 31, 2009 9:21 am | |
| * Kicsit izgul is hogy kiket fog említeni a lány, hisz nem mindenkinek egyformák az ízléseik fiúk terén, bár nem is hiszi hogy neki valami elfacsarodott lenne, d azért mégis izgul. Amint meghallja az első neveket, lágy mosollyal bólogatva ad igazat.* - Christ ismerem, egy párszor beszélgettünk....tényleg jóképű fiú...nagyon is.-*bökte játékosan oldalba a lányt egy huncut mosollyal ajkán.* - Ha jól sejtem barátnője is van...Jack Chris egyik jó barátja ha jól tudom, ő is állja az álompasi címszót...Aaront nem ismerem.-*rázta meg szőke tincseit, hiába kutatott agyában nem rémlett neki a név.* - Rayko...nos őt ismerem...elég jól.-*mosolyodott el kicsit titokzatosan, jó képű volt akkor is nem is sejtette hogy a fiú így"feltör".* - Ne búsulj akad itt még annyi fazon hogy ihajj....-*feleli kedvesen.* - Talán az is lehet hogy rossz helyen tapogatózunk nem?-*kérdezi megvonva vállát, bár be kell vallani nem törte eddig sem kezét lábát hogy felhívja magára egy fiú figyelmét.* |
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Okt. 31, 2009 9:29 am | |
| *Végighallgatja a lányt, hiszen érdekli őt az "elemzés". Persze neki is van hozzáfűznivalója, miért is ne lenne? Mindenre tud valamit mondani, erről talán híres is lehetne.* -Igen, én is láttam már őket órán, és tényleg tuti pasik. Nem is tudom hogy ki az abszolutt favorit nálam. Nehéz lenne választani. *Nem akarja tovább ragozni a dolgot, mert sajnos mennie kell.* -Sajnálom Nina, de mennem kell. Jössz velem vissza, vagy maradsz még? *kérdezi meg a lányt, majd fütyül egyet, hiszen szeretné ha Buci is tudja hogy mennek. Oli meg is fordul, Nina is megáll vele. A lány még nem tudja, hogy mi is lesz, hogy jön-e vele vissza barátnője, vagy sem. Ha nem, akkor egy puszit nyom az arcára, majd elbúcsúzik tőle.* -Szia Nina! *Ha viszont igen, akkor egyszerűen elindulnak vissza a kúriába.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Okt. 31, 2009 9:34 am | |
| * Igen, valóban nehéz a választás, de ő azért tudja hogy az említett nevek közül kettő is kimagaslik a többi közül. Legalább is számára.* - Nos ha egy tündér beszállna hozzám este az ablakomon és megkérdezné hogy az említett fiúk közül melyiket óhajtanám magaménak én azért tudnám a választ.-*kacsintott a lányra, bizonyára ő is így van vele, de maradjon ez a saját titkuk. Vagy egy következő beszélgetésre mivel Olinak mennie kell.* - Sajnálom, hogy menned kell, szívesen elemezgettem volna még tovább. De én azt hiszem sétálgatok még egy kicsit tovább...-*feleli mosolyogva, megáll, megvárja míg buci visszalohol gazdijához majd puszi nyuszi is int nekik a legközelebbi viszontlátásig.* - Sziasztok! -* feleli s maga lassú léptekkel tovább szeli a kúria hatalmas udvarát. Kezét kabátja zsebébe dugja s gondolataiba mélyedve tart tovább útján.* |
| | | Martin Silent Diák
Főkarakter : sallai.martinez@hotmail.com Hozzászólások száma : 284 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Nov. 05, 2009 5:23 pm | |
| *Metallic kisétál lassan az udvarra..~Éj van.. sötét éj..de a hold mindíg játszik fényeivel,és boldoggá tesz..~*Lassacskán észrevesz egy üres padot,majd odasiet,és leül.Nagyon boldog,de ő sem tudja,hogy miért..az agyában kavarognak a gondolatok,majd megszólal.. -Milyen kaland vár ma rám,e éjszakán?~Hihetetlen...csak a hold meg ő... | |
| | | Cyrus Seymour Diák
Főkarakter : caldor@citromail.hu Hozzászólások száma : 416 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Nov. 05, 2009 5:27 pm | |
| *A mai nap ismét egy új diák érkezik meg a Nezabarba. Egy fekete nadrág, szürke pulóver és egy szintén fekete színű kabátot visel, kezében pálcája, melynek segítségével egy igen nagy méretű bőröndöt lebegtet maga mellett. Nem fog ő feleslegesen cipekedni, azért tanul varázsolni, hogy megkönnyítse az életét. Amikor megérkezik az épület elé, kezével végigsimít a haján, majd körbenéz. * ~ Igazán jöhetne már valaki, elvégre az a dolguk, hogy figyeljenek a diákokra. ~ *gondolja, majd zsebébe nyúl és elővesz belőle egy régi típusú órát, mely egy igen hosszú láncon függ. Megnézi az időt, hát igen, jó időben érkezett, viszont még sincs itt senki… Meginduljon? Nem tudja, hogy sok értelme lenne-e, így inkább elhatározza, hogy vár még pár percet, de utána ha kell, maga fedezi fel a kúriát és ha kell, akkor majd szépen bekopog valahova, nem érdekelve, hogy esetleg zavar és megtudakolja, hogy mi merre is van és hogy hova is pakolhatna le. *
A hozzászólást Cyrus Seymour összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Nov. 05, 2009 5:30 pm-kor. | |
| | | Anne Holiday Diák
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 243 Kaszt : Üzenőláda : Ami Anne gondolkodásmódjának leginkább jellemző idézete:
"Aki nem tudja elviselni a rossz tulajdonságaimat, az nem érdemli meg a jókat sem."
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Nov. 05, 2009 5:29 pm | |
| *Emira kilép a kapunk nem tud aludni...hiába gondolkozik miért nem jön rá....gyönyörű ez az éjszaka...a teli hold fénye sűt le a földre....* ~ki ül ott egymagában?ő sem tud aludni?~*Emira odasétál a padhoz ahol egy fiú ül...*-Szia.Gyönyörű a hold.Te sem tudsz aludni? | |
| | | Martin Silent Diák
Főkarakter : sallai.martinez@hotmail.com Hozzászólások száma : 284 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Nov. 05, 2009 5:35 pm | |
| *Meglát egy szép lányt,és hallja a kérdését. -Én sem tudok aludni... *Mire ezt kimondta,máris visszament a lány az épületbe,majd Metallic-nak is megjött az álma,és felment a kék cápa hálóba...majd mély álomba merült. | |
| | | Elisaveta Mira Diák
Főkarakter : michiyo913@hotmail.com Hozzászólások száma : 1948 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Nov. 05, 2009 5:39 pm | |
| *Eli rohan versenyautókat megszégyenítő módon az udvar felé. Meglátja a várakozó fiút, és még gyorsabb tempóra vált. Egy méterre a fiútól lelassít és megáll.* Bocsánat a késésért. *Mosolyog a másikra.* Nyílván Cyrus Seymour lehetsz, és Elisaveta Mira vagyok, szintén a Naxeldir szakról. *Mosolyog szélesen, de még mindig erősen liheg.* Huhh. Remélem, nem vártál túl sokat. Még egyszer bocsi. Milyen volt az utad? *Néz a fiúra kedvesen. ~Az első kezdőm, és elkések, remek.~ Jut eszébe a lánynak. ~Ch...~ Egy vörös talárban van, alóla csak néha látszik ki a sötét farmerja.* | |
| | | Cyrus Seymour Diák
Főkarakter : caldor@citromail.hu Hozzászólások száma : 416 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Nov. 05, 2009 5:47 pm | |
| *Ahogy figyeli a kaput, meglát egy igen csak gyorsan siető lányt és csodák csodájára meg is érkezik az, akit elé küldtek. Enyhén felvonja szemöldökét, végignéz jól láthatóan az előtte álló lányon, majd a bocsánatkérésnél elhúzza a száját. * - Máskor légy pontosabb, mivel elég nagy udvariatlanság késni… bár ezek szerint te ezt nem tudtad… *mondja, majd amikor a nevét hallja, alig láthatóan bólint. * - Egyébként pedig szép estét… úgy tűnik, hogy köszönni se tanítottak meg, na de mindegy, inkább induljunk, le akarok pakolni. *mondja, majd megkerüli szépen a lányt és pálcájával irányítja is bőröndöt is. Közben egyszer visszapillant Elisavetára, majd vállat von. * - Eltelt… *feleli röviden az útra, majd már lépked is be a bejárati csarnokba. Lehet, hogy nem a legkedvesebb srác, de ő már csak ilyen és akinek ez nem tetszik, az így járt. Soha se érdekelték mások és eddig is remekül megvolt, így hát most se fog megváltozni csak azért, mert ide került. *
| |
| | | Elisaveta Mira Diák
Főkarakter : michiyo913@hotmail.com Hozzászólások száma : 1948 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Nov. 05, 2009 5:56 pm | |
| *Eli kissé elpirul, amikor a fiú rávezeti az illetlenségeire.* Öm... Szép estét neked is, bocs. *Hadarja.* Mondom, hogy sajnálom a késést, csak betegeskedik a lovam. De mindegy is. *A fiú után indul, gyorsan beéri és mellette halad tovább. Egyre kíméletesebben veszi a levegőt, végül már teljesen egyenletesen. Látja, hogy a fiú nem éppen a legpuhább alak, de nem veszi el a kedvét.* Szóval... a fiúk várószobája a második szinten van, jelenleg itt kell várnod, amíg be nem osztunk egy rendes hálóba. Minden háló kicsit más, de biztos mindegyik jó, gondolom. *Magyarázza a lány, közben kissé előrébb halad, hogy tudjon irányítani, mivel most ez a dolga.* Ha van erőd, lerakod a cuccaid és körbevezetlek, vagy ha nem kérsz magad mellé egy kis idegesítő vakarcsot, mehetsz egyedül is, nekem végül is mindegy. *Mosolyog szélesen, mint ahogy ő azt mindig is szokta.* | |
| | | Jerry Thompson Diák
Hozzászólások száma : 51 Kaszt : Üzenőláda : Játékra vevő vagyok írj rám
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Nov. 06, 2009 12:17 pm | |
| *Elégedett mosollyal lépked az udvaron. A Naxeldirbe került ami az egyik legjobb ház szerinte bár kíváncsi hogy milyenek ott az emberek. Sok rémhír terjeng róla hogy onnan ilyen meg ilyen emberek kerülnek ki de nem szabad bennük hinni. A táska néha koppan a földön ha nem figyel oda mert elmélyülten gondolkozik. De inkább megáll egy helyben. Az nem tanácsos ha csak úgy el kezd mászkálni föl alá mert totálisan eltévedne. Jobb stratégia ha inkább vár hogy valaki elmondja mi merre. Hatalmas egy hely ez nem árt elvégre óvatosnak lenni. A főhadiszállás biztosan nagyon vagány lesz. Elvégre erről a házról sok mindent mondanak és ő ezek miatt is várja nagyon hogy megismerjen ott mindent és mindenkit. Ruházata pedig egyszerű talár nem szeret kiöltözni. De ezt is azért vette föl mert nincs tisztában az órarenddel lehet azonnal be kel ugornia egyre. Zsebébe túr és egy óraszerűséget vesz elő. Az alapján pedig rögtön megállapította az időt. Még eggyik másik helyen bizonyára van tanítás, de nem fogja megkísérletezni hogy bebukdácsol pár osztályterembe hátha ott kel lennie.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Nov. 06, 2009 12:26 pm | |
| *Mivel egy új diák érkezett, így már Raina is útnak ered a hosszú folyosókon, kezében egy papírral. Most egy fekete nadrágot visel, fekete pulcsit, hosszú, szintén fekete színű bőrdzsekit és lábain pedig bakancs található. Hosszú, derékig érő haja most szépen fésülve omlik vállaira és hátára, majd ahogy kiér az udvarra, néha belekap a szél. Ez nem zavarja, inkább csak gyorsan, út közben felteszi magára a diákképviselős jelvényét – na ilyen se volt még neki – majd már ott is terem Jerry előtt. * - Szia, remélem, hogy nem vártál túl sokat, igyekeztem pontos lenni. *egy apró mosoly, majd a fiú cuccára néz és már elő is kapja a pálcáját, majd halkan elmotyog egy varázsigét és pár mozdulat után már lebeg is a fiú táskája. * - Üdvözöllek itt, a Nezabarban. Én Raina Gergana vagyok és ha minden igaz, akkor te Jerry Thompson vagy. Azért jöttem, hogy segítsek neked eligazodni itt és hogy adjak egy szobát, ahol nyugovóra térhetsz. *kezd bele, majd átnyújt egy papírt is a fiúnak, azaz többet, csak össze van tűzve. * - Ott található az órarended és még pár oldalnyi házirend. A lényeg az, hogy este 10 után csak a főhadiszálláson, a szobádban, a központi termeknél és esetleg még a Nellondi teázóban tartózkodhatsz. Ha bármi kérdésed van, akkor mindenképpen szólj, mert már elég régóta nem osztottam be senkit, na de kérlek kövess. *lehet, hogy egy kicsit sokat beszél, de inkább elmondd mindent, mint sem elfelejtsen valamit. * - Most a várószobákba fogsz kerülni, ami a második emeleten van. Pár nap múlva majd vagy én vagy egy másik prefektus, esetleg diákképviselő fel fog keresni, hogy egy másik, már végleges szobába kísérjen. Addig tart sajna az adminisztráció, tehát ne pakolj ki nagyon. *ez csak egy tanács, de érdemes minden esetre megfogadni. A táskát maga előtt lebegteti, majd hátrapillant a srácra és utána elindul. Remélhetőleg Jerry követi és ha kérdése van, akkor majd fel is teszi neki. *
|
| | | Jerry Thompson Diák
Hozzászólások száma : 51 Kaszt : Üzenőláda : Játékra vevő vagyok írj rám
| Tárgy: Re: Udvar Pént. Nov. 06, 2009 12:44 pm | |
| *Alig állt meg de ár felé közelít valaki. Ezt nem úgy kel venne hogy nem örül hanem úgy hogy nagyon is mivel valaki máris érkezett aki tud neki segíteni csöppnyit hogy tudja hogy hová kel bemenni éjszakára és akkor be lehet barangolni a egész iskolát. Tele lehet érdekes dolgokkal legalábbis azt állítják az itt végzet diákok, itt végzet diákok hülyeségeket beszél az itt tanuló diákok. Hét éve lesz itt hét kemény évet fog itt eltölteni de bizonyára megéri majd. De ne terelődjön el nagyon a fejében minden az még messze lesz nagyon.* -Szia. Egyáltalán nem, most érkeztem azt hittem többet kel várnom.*Elmosolyodik és csöndben marad amíg ő elmagyarázza amit kel. Türelmesen végig várja hogy aztán majd egyben mondhasson vélemény ezekről az információkról. A kései kijárásra számított nincs az az iskola ahol éjfélkor is szabadon mászkálhatnának a diákok átveszi a papírokat és fél szemel bele is pillantgat már.* -Értem akkor majd jól átfutom. Hmm rendben akkor szerintem indulhatunk a várószobába.*Mondja és elindul a lány után a várószobák felé mivel ezek alapján minden tiszta neki nem olyan bonyolult ez.* | |
| | | Angels Merticall Diák
Főkarakter : danikoczor@citromail.hu Hozzászólások száma : 12 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Nov. 07, 2009 12:59 pm | |
| *Angels megérkezett. Sejtelmesen körülnéz majd ezt mondja* -Sziasztok. Várom a továbbiakat. | |
| | | Chiyori Kiryuu - archiv Diák
Főkarakter : eszticicc@citromail.hu Hozzászólások száma : 626 Kaszt : Üzenőláda : Aki szeretne játszani az nyugodtan írjon üzit vagy msn-en! ^^
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Nov. 07, 2009 1:16 pm | |
| *Egy japán lányka érkezik az udvar felé fekete farmernadrágban és lila, kötött pulcsiban. Lábán dorkót visel, pulcsján pedig ott a két kitűző, miszerint Eramires diák és prefektus. Nyakában most is ott lóg az ezüst viharmadár, ami a szakjának az állata. Hosszú, több színű hajú kibontva van most is, mint mindig. Mosolyogva halad át az előcsarnokon, hogy kimenjen az udvarra, hisz új diák érkezett. Amikor kiér és meglátja a fiút, odasétál hozzá és köszönti.* -Szia. Minden bizonnyal te vagy az új srác, ahogy a csomagjaidat elnézem. Az én nevem Chiyori Kiryuu, Eramires diák és prefektus. Üdvözöllek a Nezabarban. *mondja kedvesen, majd kicsit oldalra dönti a fejét és úgy kérdi a sráctól.* -Milyen volt az utad? Remélem nem túl fárasztó, bár mindjárt beosztalak egy szobába és akkor kipihenheted magad. *mondja a lány, de azért mostmár hagyja szóhoz jutni a fiút is.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Nov. 07, 2009 1:47 pm | |
| *A lány láttán Angels kérdőn felvonja a szemöldökét, vonásai ellágyulnak, vesz egy nagy levegőt, majd válaszol.* -Hát igen elég fárasztó volt, de most hogy itt lehetek végre már nem érzem magam annyira fáradtnak. | |
| | | Chiyori Kiryuu - archiv Diák
Főkarakter : eszticicc@citromail.hu Hozzászólások száma : 626 Kaszt : Üzenőláda : Aki szeretne játszani az nyugodtan írjon üzit vagy msn-en! ^^
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Nov. 07, 2009 2:01 pm | |
| *A lány végighallgatja, amit a srác elmesél neki, bár sajnos a nevét még nem tudta meg, mivel a fiú elfelejtett bemutatkozni. Na de sebaj, majd ő kideríti.* -Akkor hamarosan lepakolhatsz és megpihenhetsz kicsit. Viszont mielőtt tovább mennénk, elárulod a neved? Csak hogy könnyebb legyen kommunikálni. *mosolyog a srácra, hisz tényleg nem szeret név nélkül beszélgetni. Ha a srác elárulja, akkor már a név tudatában indulnak tovább, ha nem, akkor kicsit furcsa lesz a helyzet, de természetesen Chiyori beosztja az új fiút a várószobába.* -Na akkor induljunk is meg, hogy mielőbb lepakolhass. *mondja a fiúnak, majd pálcájával a srác bőröndjére mutat és lebegtetni kezdi.* -Ezt majd viszem én. Gyere. *mondja kedvesen, majd megindul be a kúriáb, persze figyelve rá, hogy a srác is kövesse. Mivel nem akar néma csendben gyalogolni így beszélni kezd a fiúhoz.* -És messziről érkeztél? *kérdi egyenlőre röviden, még lesz ideje menet közben pár infót mondania a suliról.* | |
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Nov. 07, 2009 2:12 pm | |
| *Angels némileg zavarba jön, de erőt vesz magán.* -Ne haragudj, csak.........szóval a nevem Angels.Angels Merticall.A pontos lakhelyemet nem tudom elmondani, mert a szüleimmel folyton kötözködünk.Most egy kis falucskába költöztünk be, Nagyesztergárra.Tudod én a Merticall- dinasztiából származom.Nem tudom hallottál-e már a Sötét Lovagról vagy mászóval a Fekete Lovasról.Évszázadok óta harcban állt vele a családom. Sikerült azonban legyőzniük pár évtizede, de -ezt kérlek senkinek ne árul el- még mindig rettegek attól hogy visszatér.Ezért jöttem ebbe az iskolába, hogy megtanuljak mindent a mágiáról. *Belenéz a lány két szemébe, mélyen s azon gondolkodik, vajon a lány észreveszi rejtett félelmét?* | |
| | | Leona Arts Diák
Főkarakter : hanka940326@citromail.hu Hozzászólások száma : 1342 Kaszt : Üzenőláda : Pierre love Angel
Leona love Rayko
Pierre nem love Leona
Leona nem love Pierre
Pierre and Leona best friend forever ever
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Nov. 14, 2009 2:38 pm | |
| *Leona érkezik az udvarra. A Raykoval eltöltött időn jár az esze. Végre tudtak beszélgetni egy kicsit. Mosolyogva sétál. Hőburkot vont maga köré, mert még mindig csak a bordó ruháját viseli. Körbe néz, de nem lát senkit. Csöndesen leül az egyik padra és vár. Előbb utóbb, mindig jön valaki. Körbe néz, amíg vár. Már javában ősz van, majdnem tél. Eléggé fúj a szél és kopaszodnak a fák. Lábával dobol a talajon és nézelődik. * | |
| | | Hersilia Luz Diák
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 68 Kaszt : Üzenőláda : Írj egy levelet és akár még írhatunk is a kiválasztott helyen.
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Nov. 14, 2009 2:57 pm | |
| *Pont arra ment Hersilia radírral ceruzával és papírral hogy lerajzolja a szép őszi tájat.Amikor meg látott egy lányt szép lassan oda ment hozzá majd egy szép mosollyal köszönt.*-Szia Hersilia Lux vagyok még nem láttalak erre vagy új vagy vagy még nem találkoztunk.- | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |