Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 26 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 26 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+129Cyrdana Cailleach Airie von Nandori David Robert Beawer Sarah Wood Emily Kyra Beawer Vilen S. Vyacheslav Lillian Nariah Lilith Draver Kaen el Jericho Shawn Griffin Athreana Andraste Sezanne Celentano Jasmine Fahdlan Fleur Isabelle Trender Cirelin de Sovalon Yosif Zhivko Belnis Undomiel Irina Yuliana Lily B. Well Leonard Wernick Elanor Wasilkow Cirdan Arahael Celestine Quann-Roseberg Sigurd Ragnar Concordia Xanto Lucas Vladislav Katherine Mary Black Dernóczi Norbert Meriel Ravenwood Danail Andrei Electra Briell - archiv Daniel Dragos Elenia Kyriake Meriel Candisson Rose Emily Scott Karina Dovonyenko grófné Spirit Oldevent Dana Leathermoon Gwen Janessa Kingstone Mira Rose Aali White Selena Angel Hallbjörn B. Laxness Maria Love Caroline Johansson Neytiri Menachem Joseph Kelentin Jane Scott Behrooz Jahrom Senna Marsine - archiv Mira Todorka Samantha Troops Rebeca Carlenis Petra Alexis Yordan Nagy Klaudia Christofer Reinhold Yasmine S. Moore Adanna Kinsley Rositsa A. Roseberg -arch Neram Arthas Jessica Dream Emil Jahzeel Estera Linnet Bonnie Bass - archiv Narina Nervosa Ramona Dragon Nadin Senoil Drékulusz Kluszenov Corinne Franziska Weis Zac Leaving Liliya Darina Larissa Ravenwood Marisela Modesta de Nuria Samuel J. Colwell Robin Star Hersilia Luz Angels Merticall Jerry Thompson Elisaveta Mira Cyrus Seymour Olívia Springfield - Alli Andrey Bogdan Rosetta Waylan Ragnar Mortis Victoria Dewey Pierre Bontavier Leona Arts Dragan Iliya Sztroganov Atum Malah Shiwo Altolos Steven Grivalt Toomas Vladislav Jack Darkfield Sepp Dierk Teodor Angel Violette Offilya Ramirez Kalandmester Kyo Nobory Nikorina Grozda Weis Ábrahám Torina Foster Chiyori Kiryuu - archiv Ciara Lovegood Ginette Morient Brandy Marsden Lola Lois Burn Asha Raven Southwood Szurdok ősi szelleme Cornelia Donata Effie Ginger Delaney Játékmester Belsirion Driana Stardew Hunyadvári Szevér Rayko S Dragomir - archiv Elizabet Kingston Lionel Estrax - arhiv Patrick Baker Aaron Drawer - Allidon Jasna Novarro Anna Svetlana Candace Flora Crystalmoon Maximilian Smith Ginevry Enton Berker Mikolaj Anne Holiday Martin Silent Lana Laine Samantha Cooper Anaze White 133 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Anaze White Diák
Főkarakter : koka.gergely@invitel.hu Hozzászólások száma : 3016 Kaszt : Üzenőláda :
Katt :>
| Tárgy: Udvar Pént. Szept. 18, 2009 12:52 pm | |
| First topic message reminder :A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek. Az udvaron több pad illetve lugas és kis ház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kis házak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre... Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.[Only admins are allowed to see this image] | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Leona Arts Diák
Főkarakter : hanka940326@citromail.hu Hozzászólások száma : 1342 Kaszt : Üzenőláda : Pierre love Angel
Leona love Rayko
Pierre nem love Leona
Leona nem love Pierre
Pierre and Leona best friend forever ever
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Nov. 14, 2009 3:15 pm | |
| *Amikor Leona a padon ücsörög, egy lány megy felé. Rámosolyog amikor mellé ér. Látja, hogy rajzolni szeretne. Arrébb csúszik, hogy legyen helye.* - Szia! én leona vagyok. Nem vagyok új. Még nem találkoztunk. *Mosolyogva várja, hogy a lány leüljön mellé. * - Mit fogsz rajzolni? *Neki is kéne éppenséggel rajzolnia, de mostanában valahogy nem volt olyan hangulatban. Inkább fuvolázott. Mióta talált néhány kottát, azóta nagyon sokszor előveszi a hangszert. Nagyon tetszik neki, szinte minden nap gyakorol. persze néhány embert megőrjít vele, de hát a legjobbak is így kezdték.* | |
| | | Hersilia Luz Diák
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 68 Kaszt : Üzenőláda : Írj egy levelet és akár még írhatunk is a kiválasztott helyen.
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Nov. 14, 2009 3:26 pm | |
| *Leült mellé.*-Az őszi tájat rajzolom majd le mindig ki szoktam menni a szabadba és rajzolok van egy nagy csomó rajzom majd meg mutassam őket?Imádok rajzolni és te szeretsz rajzolni?De szoktam zongorázni azt is nagyon szeretek.Na és te mit csinálsz idekint?- | |
| | | Leona Arts Diák
Főkarakter : hanka940326@citromail.hu Hozzászólások száma : 1342 Kaszt : Üzenőláda : Pierre love Angel
Leona love Rayko
Pierre nem love Leona
Leona nem love Pierre
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Nov. 14, 2009 3:33 pm | |
| - Hát ez nagyszerű! Persze, én is szoktam rajzolni. Bár én nem annyira a tájat, inkább az embereket szeretem lerajzolni. És szeretném, hogyha megmutatnád a rajzaidat. Mindig szívesen figyelem, hogy mit rajzolnak mások. Zongorázni? Hű azt mindig is szerettem volna megtanulni, csak valahogy nem jutottam el odáig. Inkább fuvolázok. Az is nagyon szép. *Csendesen kinyújtja a lábát és megfogja lábujját. Eléggé elgémberedett az üléstől. Feláll és sétálgat egy kicsit. * -Hát igazából, a barátommal voltam idekint, csak ő elment. Nekem meg nem volt még kedvem bemenni. Van kedved sétálni valamerre egy kicsit, vagy inkább rajzolgatnál? | |
| | | Robin Star Diák
Főkarakter : kitti095@hotmail.com Hozzászólások száma : 74 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Nov. 14, 2009 3:42 pm | |
| *Robin lassan lesétál az udvarra, mert ő is sok ideje úgy gondolta, hogy beszáll valamibe és elmegy Romániába a többiekkel. A ruhája szokásos: hosszú farmernadrág, egy sima póló és egy pulcsi. Ahogy leér, meglát két lányt. Egyiket sem ismeri, ezért nem megy oda, inkább leül egy kicsit távolabbi padra. Leteszi a táskáját és előbújik belőle Ronnie, aki rögtön Robin ölében landol.* ~Remélem jön valaki, akit ismerek.~ *Gondolja és körbenéz. Elővesz egy könyvet a táskájából és olvassa egy ideig, majd elteszi és újra ül egy darabig. Nézi a természetet. Most szép nyugodt. Bár még nincs olyan sötét, Robin előveszi a pálcáját és halkan mondja.* -Lumos. *Megjelenik egy fénygömb a pálca végén és azzal szórakozik.* | |
| | | Hersilia Luz Diák
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 68 Kaszt : Üzenőláda : Írj egy levelet és akár még írhatunk is a kiválasztott helyen.
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Nov. 14, 2009 3:46 pm | |
| -Oké majd a séta után meg mutatom a rajzokat jó lesz úgy?És ha kell akkor majd meg taníthatlak zongorázni?Tényleg van valamilyen gyűjteményed?Mert nekem van virágokat gyűjtök majd ki préselem és így gyűjtöm őket és imádom az őszt na és te szeretted a őszt?Meg szeretek korizni na és te?- | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Nov. 14, 2009 3:48 pm | |
| *Ezt a kis kirándulást természetesen a mindig kalandra vágyó Belsirionos diák se hagyja ki, így most ő is megjelenik. Egy tepermintás nadrágot és hozzá sötétbarna színű pulcsit visel, mely fölött még egy fekete kabát is megtalálható, nehogy fázzon, ki tudja, hogy milyen idő lesz ott. Lábain sima, fekete sportcipő van, nem szokása a divatos öltözködés, na meg nem is engedheti meg magának. Kezeit zsebei mélyére sűllyeszti és úgy sétál ki a kúriából. Az udvaron lassan megindul, megpillantja Leonát egy ismeretlen lánnyal, így int nekik, majd ekkor tűnik el fel neki szaktársa is. Arcára egy apró mosoly kúszik, majd már meg is indul felé, most már nem foglalkozva az allidonosokkal. * - Szép jó napot Robin, mi újság? Csak nem te is jössz kirándulni? *kérdi tőle mosolyogva, de nem ül le mellé, hiszen izgatott és már nagyon menne. Kicsit meg is igazítja jelvényeit, hogy azért azok látszódjanak, ha már egyszer kiérdemelte őket, utána pedig körbenéz. * - Kíváncsi vagyok, hogy hányan leszünk, na meg arra a tanárra is. ~ mondjuk Nilnél nem lehet rosszabb ~ *gondolja még hozzá a mondat végét, majd a barna szempár ismét a környéket kutatja, további ismerősök után. *
|
| | | Leona Arts Diák
Leona love Rayko
Pierre nem love Leona
Leona nem love Pierre
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Nov. 14, 2009 3:54 pm | |
| *Leona mosolyogva figyelte, ahogy Hersilia elindul vele sétálni. Örömmel várta, hogy láthassa a rajzokat. Zongorázni, nem minden vágya volt megtanulni, de ha lesz kedve, biztosan felkeresi a lányt. Háta mögött összekulcsolt kézzel indul el az udvaron. * - Persze, alig várom. köszönöm, lehet hogy szavadon foglak. *A kérdésre eszébe jut Rayko. Mosolyogva válaszol.* - Nekem igazából nincs. Csak egy virágom van, de én nem lepréselem, hanem cserépben tartom. nekem viszont mennem kell. Örülök hogy találkoztunk. *Leona elköszön, majd csatlakozik a várakozó diákokhoz, akik a kirándulásra jönnek. ő is menni szeretne ugyanis* | |
| | | Samuel J. Colwell
Főkarakter : Jack Darkfield Hozzászólások száma : 737 Kaszt : Üzenőláda : One Day
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Nov. 14, 2009 3:55 pm | |
| *A Tölgyes felől egy fekete orr, majd a hozzá tartozó fekete fej, és az ordas színezetű test is feltűnik, a maga négy lábával, hosszú, kissé lompos farkával, és vastag bundázatával. Hevesen szimatolva futja körbe a helyszínt, miközben nem marad le, és nem is fut túl messzire. Nyolc méteren belül marad mindvégig. A kutya mögött nem sokkal egy sötétbarna kabátot viselő, fekete hosszúujjúban levő, fekete farmedrág, fekete tornacipőt viselő fiú érkezik. Oldalán vörös póráz vn átvetve, felkötve, ebből is érezhető, hogy nem akárkivel van együtt, és a kutya sincs egyedül. A kutya nyakában nyakörv, és kendő feszül, előbbin biléta is van, ha esetleg valaki beléjük akarna kötni, vagy a kutya az eltévedés mellett döntene. A fiú könnyed léptekkel sétál egyre előbbre és előbbre, az udvaron levő társaság felé.* | |
| | | Elisaveta Mira Diák
Főkarakter : michiyo913@hotmail.com Hozzászólások száma : 1948 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Nov. 14, 2009 3:56 pm | |
| *Eli érkezik egy farmernadrágban, mely alját egy-egy lábszárvédő takar. A lány fölső testét egy egyszerű fekete bő póló takarja. A hajában egyetlenegy csatt van, felül, középen, mely az arcába lógó tincseket vonja hátra. Ahogy megérkezik, körülnéz, látja, hogy nincs egyedül. Bólint egyet köszönésképpen, megáll, és vár, közben nézegeti az egyre több diákot.* | |
| | | Robin Star Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Nov. 14, 2009 3:58 pm | |
| *Robin felnéz a szaktársára.* -Szia. Semmi. Igen. *Tömör válaszokkal válaszol.* -Nox. *Eloltja a pálcáját és berakja a táskájába. Felveszi a táskát és Ronniet, majd feláll.* -És... veled mi újság? Gondolom, te is a kirándulásra jöttél. *Mosolyog a fiúra és közben becipzározza a pulcsiját.* | |
| | | Marisela Modesta de Nuria
Főkarakter : Cirelin de Sovalon Hozzászólások száma : 111 Kaszt : Üzenőláda :
Az én színem a darkolivegreen.
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Nov. 14, 2009 4:00 pm | |
| *A tőle megszokott sötét szerelésben érkezik, elsősorban azért, mert a hideg időben ezt célszerűbb használni, kevésbé látszik rajta a kosz. A fekete farmer, és lovaglócsizma párosítás felett most egy sötét királykék garbó van, rajta pedig egy fekete vászonkabát, ami majdnem térdig ér. Sál is akad persze a nyakában, és most a bőr kesztyűt is felhúzta, a hideg idő miatt nem árt, főleg, hogy ki tudja milyen idő lett ott, ahova mennek. Kíváncsi a mai kirándulásra, azért is jött el. Egyelőre csak biccent a már itt lévőknek, majd nekidől az egyik fának, és várakozik.* | |
| | | Larissa Ravenwood
Hozzászólások száma : 73 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Nov. 14, 2009 4:01 pm | |
| *Larissa érkezik meg az udvarra, hogy részt vegyen a kiránduláson. Eddig csak Angliában járt Bulgárián kívül, így természetes, hogy kiváncsi egy olyan országra, mint Románia. Mivel senkit nem lát a testvérei közül, leül az egyik padra, hogy megérkezzen a túravezetőjük.* | |
| | | Rayko S Dragomir - archiv Diák
Főkarakter : parsche.istvan@gmail.com Hozzászólások száma : 1321 Kaszt : Üzenőláda : Sic Gorgiamus Allus Subjectatus Nunc
Vígan ülünk tort azok felett, akik a vesztünkre törnek
Tárgyak:
1 pár sárkánybőr kesztyű - Természetmágia óra
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Nov. 14, 2009 4:05 pm | |
| *RAyko érkezik az udvarra. Fáradt, mert mostanság nem aludt túl jól és nyűgös is kissé, mert délután sem tudott. A nap legszebb pontja Leonával töltött időszak volt, akinek sikerült elterelni a a figyelmét az elmúlt négy nap eseményeiről. Fekete köpenyt visel. Csukylája az arcába húzva, gallérja felhajtva. Csak a szeme világít az így kialakított sötétben. Szemei melyek zöldek és fényesek.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Nov. 14, 2009 4:05 pm | |
| *A férfi szokásos gyors tempójában érkezik majd áll meg az egybegyűlt diákok előtt. FEkete talárt visel hasonló nadrággal és cipővel, haja gondozottan omlik a vállára. Pillantása kicsit lehet hogy hidegnek tűnhet de akik ismerik a férfit tudják hogy ez nála teljesen mindennapos. Ha más lenne nem is lenne ő. Egy pillanatnyi reakció idő és hűvösen biccent a diákság felé* -Üdvözlöm a társaságot, remélem hogy a mai kis kiruccanás emlékezetes lesz mindenki számára. Gondolom a helyirányt ismerik. *mondja miközbe egy kissebb botot húz elő amit pár pálca suhintással meg is növeszt majd a többiek felé mutat vele* -Fogják meg, aztán a többit majd a helyszínen*mondja komor hangon feléjük és ha ezzel megvannak valószínüleg a következő helyszín románia*
\\Ide még mindenki irjon egy hszt kövi helyszín ROmánia lesz. Utánam\\ |
| | | Samuel J. Colwell
Főkarakter : Jack Darkfield Hozzászólások száma : 737 Kaszt : Üzenőláda : One Day
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Nov. 14, 2009 4:08 pm | |
| *A kutya talán az, aki előbb veszi észre a helyi ismerettséget, mint a fiú, így megáll, és füleit előreszegezve, hegyezve, hevesen szimatolva a levegőben várja be gazdáját, majd megindul, immáron lassabb léptekkel Larissa felé. Az eddig kellemes élethelyzetek miatt a fiú kissé megköszörüli a torkát, és megigazítja a sálat, amit a nyaka köré tekert, azt a szép, fekete-fehér, kissé rojtos sálat, majd megszólítja a lányt, amikor közelebb ér hozzá.* -Szépestét. Jól megy sorod? *érdeklődik, aztán meg is érkezik az a bizonyos tanárúr, akivel már egyszer volt is efféle túrán, így most is felkészül, hogy nem éppen biztos, hogy kellemes, könyned túrán fognak résztvenni. Félig Larissára, félig a tanárra figyelve lépeget a bothoz közelebb, majd egy halk sóhajjal, de megfogja a zsupszkulcsot.* -Magának is szép estét. Valahogy sejtem, hogy emléklezetes lesz. *halvány, fintor-szerű félmosoly, mielőtt még teljesen eltűnnek innen.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Nov. 14, 2009 4:08 pm | |
| *Meg kell hagyni, a lány válaszai valóban nagyon tömörek, na de sebaj, Marcus érti belőle a lényeget. * - Én megvagyok és bizony, arra jöttem. Tudod, mindig imádtam utazgatni és mióta ide kerültem, a Nezabarban ez valóra is vált. Így hát nem hagyom ki az ilyen alkalmakat, ahol új helyeket ismerhetek meg. *meséli a lánynak mosolyogva, majd körbenéz és mint látja, egyre többen vannak, most már csak a tanár hiányzik. Pár perc és a sok diák után végül Brian Adamente is megérkezik. Kicsit furcsa férfi, igen ridegnek tűnik, de ez sose baj. Marcus már megtanulta, hogy aki kedvesnek mutatkozik, az se mindenképpen az. * - Jó napot! *köszönti a férfit, majd figyelmesen végighallgatja a szavait, majd Robinra pillant, jelzésképpen, hogy valószínűleg indulhatnak. Így hát pár lépést tesz a tanár felé, megfogja a botot és ha minden igaz, akkor nemsokára érzi is azt a furcsa, nem túl kellemes érzést, amit zsupszkulccsal való utazáskor szokott és pár másodperc múlva már más tájakat lát. *
|
| | | Robin Star Diák
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Nov. 14, 2009 4:09 pm | |
| *Robin Ronnieval együtt odasétálnak a tanárhoz.* -Jó napot kívánok. *Köszön, majd lassan megfogja a pálcát. Először kicsit fura érzés fogja el majd..* | |
| | | Rayko S Dragomir - archiv Diák
Főkarakter : parsche.istvan@gmail.com Hozzászólások száma : 1321 Kaszt : Üzenőláda : Sic Gorgiamus Allus Subjectatus Nunc
Vígan ülünk tort azok felett, akik a vesztünkre törnek
Tárgyak:
1 pár sárkánybőr kesztyű - Természetmágia óra
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Nov. 14, 2009 4:10 pm | |
| *Megjelenik a férfi is, aki vezetőjüknek jelentkezett. Őszintén reméli, hogy a tanár nem csatalkozik azon tanerők sorába akik a kirándulás kezdete után rögtön lefalcolnak és otthagyják őket egy jó nagy adag problémával. Izgalmas dolgok az ilyenek, de nyugodtabb, amikor tudja, hogy a tanerő rendelkezésükre áll. A fiú maga felé fordítja tenyerét és arcába locsol egy kevéske vizet, kimossa a szemeit is. Próbál magába életet lehelni. A tanár kezében előtűnik egy hosszú bot. A zsupszkulcs. Rayko gondolkodás nélkül lép oda, ebben megmaradt régi önmaga. előbb cselekszünk aztán ha túléltünk ráérünk értékelni. Ha meg meghalunk...Akkor meg az örökkévalóságig értékelheti a hibáját.* | |
| | | Elisaveta Mira Diák
Főkarakter : michiyo913@hotmail.com Hozzászólások száma : 1948 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Nov. 14, 2009 4:10 pm | |
| *Megérkezik a tanár, Eli felfigyel. ~Furcsa egy pasas... biztos érdekes lesz~ vigyorodik el, és körülnéz. Már egész sokan gyűltek itt össze, a lány gondolta is, hogy ez lesz. Ő még csak Japánban és Bulgáriában járt életében, szóval igen kíváncsi a mai napra. Románia... felkeltette az érdeklődését a helyszín, mivel szinte semmit nem tud róla. Úgy gondolja, sokat fog tanulni ebből a kis kirándulásból, ezért mosolyogva, készségesen megfogja a hosszú botot.* | |
| | | Leona Arts Diák
Leona love Rayko
Pierre nem love Leona
Leona nem love Pierre
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Nov. 14, 2009 4:11 pm | |
| *Leona figyelte a gyülekező diákokat. Nem sokat ismert közülük. Valószínűleg egyedül lesz majd. Figyelte a közeledő férfit. Nem a jó kedélyűek közül való.. A lány látta, ahogy megnöveszt egy botot, amivel majd továbbmennek. Csendesen odalépked és ujjait ráfonja a husángra. Reméli, hogy jó kis kalandjuk lesz. Sóhajt egyet, majd várja a rántást a köldöke táján.* | |
| | | Marisela Modesta de Nuria
Főkarakter : Cirelin de Sovalon Hozzászólások száma : 111 Kaszt : Üzenőláda :
Az én színem a darkolivegreen.
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Nov. 14, 2009 4:13 pm | |
| *És meg is érkezik a tanár. Ellöki magát a fától, majd a férfire figyel.* ~Románia, hideg, sárkányok, vámpírok, vérfarkasok. Vajon ebből most hánnyal találokzunk?~ *Gondolkozik, majd közelebb sétál a méretnövekedett bothoz.* -Szép jó estét! *Köszön kimérten. Hoppanálás, sosem kedvelte. Inkább utaz több időt különhintóval, repülő lovak segédletével, minthogy ezt a kényelmetlen érzés érezze a gyomrában, de most nincs választási lehetőség. Meg is fogja hát a botot, és irány Románia, ahol mai kalandjuk vélhetően már készülőben van.* | |
| | | Larissa Ravenwood
Hozzászólások száma : 73 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Szomb. Nov. 14, 2009 4:21 pm | |
| *A tanár megérkezik, őt Larissa különösképpen kedveli, mert talán a legjobban hasonlít az előző iskolájában tanító professzorokra. Neki nem kedvesség, hanem szigor a megszokott.* Jó estét tanár úr. *Bólint a férfi felé, aztán kinyúl, hogy megragadja a sétapálcát, ám mielőtt megtenné, Zakariás kerül a látóterébe. Egy pillanatra visszaretten, mert eléggé kínos volt a szituáció, amiben elváltak a múlt alkalommal, de aztán elernyed. Egy óvatos mosolyra is futja tőle.* Öhm... helló. Köszönöm, egész jól, de még mindig is fura nekem ez a nagy társaság. És veled mi a helyzet? Másokkal nincsenek olyan harcaid, mint velem? *villan meg a tekintete, szoktatlan módon egész derűs, aztán az éppen mellette ellépő Mariselának finoman megérinti a karját* Marisela vagy ugye az allidonról? *kérdez rá komoly ünnepélyességgel a hangjában.* A lány hálókban valami olyasmi terjeng, hogy egy allidonos bárd lány aki mellesleg aurornak tanul, igen komolyan kiállt tegnap az egyik tanár ellen, méghozzá szerencsétlen áldozatok védelmében. Én csak rólad tudom, hogy auror vagy a bárdoknál, szóval... *megköszörüli a torkát.* Gratulálok. Én sem szívlelem a vérontást, de a tanárokkal nem tudnék szembeszállni. Csodállak. *nyögi ki igen kelletlenül. Aztán megfogja a pálcát.* | |
| | | Andrey Bogdan Diák
Főkarakter : tomkobobo@hotmail.com Hozzászólások száma : 1244 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Nov. 15, 2009 11:12 am | |
| //Befejezzük, remélhetőleg //
*Andrey mosolyogva hallgatja a lány szavait. Elmeséli, hogy családja itt van, és a fiúnak csak fülig ér a szája.*-Na, hát akkor ez nagyon jó, csúcs szuper, hiszen akkor itt van a családod. akkor hamarosan találkozol velük. Bár csak az én szüleim is ideköltöznének. Állítólag, vagyis egy levél szerint, született egy kishúgom. Úgyhogy ideje lesz majd hazamennem meglátogatni a családom.*A fiú a lány tekintetét keresi, egy kicsit el is vörösödik, mert kérdezni akar valamit..*-Nem lenne kedved eljönni velem? Bemutatnálak a családomnak..*mondja a fiú. hát ez érdekesen hangozhat. Nagyon érdekesen, hiszen, mi oka lenne rá..* | |
| | | Rosetta Waylan
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 6579 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Nov. 15, 2009 11:29 am | |
| * A koboldlányka igazán mosolyogva hallgatja a fiú szavait, tudja ő, hogy milyen szerencsés, hogy a családja miatta, meg persze mondjuk a bátyja miatt ide költözött Nellondba, a közelébe. Mikor meghallja, hogy a fiúnak szletett egy kishuga a lány szeme felcsillan, és megfogja a fiú kezét, pusztán örömmel, mind a kettőt, és majdnemhogy ugrálni kezd. * - Jaj ez olyan jó, Andrey! És akkor még fiatalka, ugye? Hogy hívják? Danával biztos kijönnének később, bár Dana már 4 is elmúlt. De az mindegy. *Mondja a lány mosolyogva, vidáman, majd mikor a lány elvörösödik, kissé felhúzza a szemöldökét, nem érti a vörösségét. Miután hallja a dolgokat, azután se érti.* - Persze, nagyon szívesen! De... A szüleid is megengedik? Örülnének nekem? És mennyi időre, mikor? Egy hétvégén? *Kérdezi a lány, ömlenek benne a szavak, neki nem új a barátokhoz utazgatás, mivel már Zoénál is volt, Nikorina is elhívta, Jack is elhívta, szóval ő olyan barátjáró. Csupán koboldságát kell lepleznie, osonnia szépen, hogy en tünjön fel. De hogyha Andreyékhez megy, akkor ez sem lehet gond.* | |
| | | Andrey Bogdan Diák
Főkarakter : tomkobobo@hotmail.com Hozzászólások száma : 1244 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Nov. 15, 2009 11:45 am | |
| *A fiú elmosolyodik, és újra eredeti színét veszi fel.*-hát, én a téli szünetben gondoltam. És mondjuk 3-4 napra.*mondja a fiú, majd ő is kicsit ugrabugrál, mert örül, hogy Rosetta eljön.*-Persze, biztos megengedik. A kishúgom pedig már egy éves lesz. vagy kettő. Úgyhogy biztos kijönnének Danával.*mondja mosolyogva.*-De majd akkor megbeszéljük, hogy legyen.*mondja mosolyogva.*-Jaj, voltál már Nellondban a várossá alakulása óta? Állítólag nagyon jó lett.*mondja a fiú, kicsit elterelve a témát. Reméli, nem zavarja a lányt.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |