Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 21 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 21 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Udvar | |
|
+129Cyrdana Cailleach Airie von Nandori David Robert Beawer Sarah Wood Emily Kyra Beawer Vilen S. Vyacheslav Lillian Nariah Lilith Draver Kaen el Jericho Shawn Griffin Athreana Andraste Sezanne Celentano Jasmine Fahdlan Fleur Isabelle Trender Cirelin de Sovalon Yosif Zhivko Belnis Undomiel Irina Yuliana Lily B. Well Leonard Wernick Elanor Wasilkow Cirdan Arahael Celestine Quann-Roseberg Sigurd Ragnar Concordia Xanto Lucas Vladislav Katherine Mary Black Dernóczi Norbert Meriel Ravenwood Danail Andrei Electra Briell - archiv Daniel Dragos Elenia Kyriake Meriel Candisson Rose Emily Scott Karina Dovonyenko grófné Spirit Oldevent Dana Leathermoon Gwen Janessa Kingstone Mira Rose Aali White Selena Angel Hallbjörn B. Laxness Maria Love Caroline Johansson Neytiri Menachem Joseph Kelentin Jane Scott Behrooz Jahrom Senna Marsine - archiv Mira Todorka Samantha Troops Rebeca Carlenis Petra Alexis Yordan Nagy Klaudia Christofer Reinhold Yasmine S. Moore Adanna Kinsley Rositsa A. Roseberg -arch Neram Arthas Jessica Dream Emil Jahzeel Estera Linnet Bonnie Bass - archiv Narina Nervosa Ramona Dragon Nadin Senoil Drékulusz Kluszenov Corinne Franziska Weis Zac Leaving Liliya Darina Larissa Ravenwood Marisela Modesta de Nuria Samuel J. Colwell Robin Star Hersilia Luz Angels Merticall Jerry Thompson Elisaveta Mira Cyrus Seymour Olívia Springfield - Alli Andrey Bogdan Rosetta Waylan Ragnar Mortis Victoria Dewey Pierre Bontavier Leona Arts Dragan Iliya Sztroganov Atum Malah Shiwo Altolos Steven Grivalt Toomas Vladislav Jack Darkfield Sepp Dierk Teodor Angel Violette Offilya Ramirez Kalandmester Kyo Nobory Nikorina Grozda Weis Ábrahám Torina Foster Chiyori Kiryuu - archiv Ciara Lovegood Ginette Morient Brandy Marsden Lola Lois Burn Asha Raven Southwood Szurdok ősi szelleme Cornelia Donata Effie Ginger Delaney Játékmester Belsirion Driana Stardew Hunyadvári Szevér Rayko S Dragomir - archiv Elizabet Kingston Lionel Estrax - arhiv Patrick Baker Aaron Drawer - Allidon Jasna Novarro Anna Svetlana Candace Flora Crystalmoon Maximilian Smith Ginevry Enton Berker Mikolaj Anne Holiday Martin Silent Lana Laine Samantha Cooper Anaze White 133 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Anaze White Diák
Főkarakter : koka.gergely@invitel.hu Hozzászólások száma : 3016 Kaszt : Üzenőláda :
Katt :>
| Tárgy: Udvar Pént. Szept. 18, 2009 12:52 pm | |
| First topic message reminder :A Kúriából kilépve egy kővel borított udvaron találjuk magunkat, mely terület elég nagy, egy része kővel borított, mely az utakat jelöli ki az arra járók számára. Rengeteg különféle fajú és korú fa található, melyek azonban sosem virágoznak, ezzel valamiféle szomorúságot kölcsönözve a helynek. Az udvaron több pad illetve lugas és kis ház is a diákok rendelkezésére áll, melyeket gondok tart karban, illetve gondoz. A kis házak amolyan menedék féleként szolgálnak, hol a hideg téli szél, hol a forró nyári nap, vagy az eső ellen. Az udvar közepén egy hatalmas szökőkút is van a Kúria bejáratával pont szembe, melyet azonban gondos kezek még nem hoztak helyre... Az udvar szélén egy sebes sodrású, bővizű patak folyik végig, mely a Kékfátyol-vízesés jéghideg vizét hozza és eltűnik a Tölgyes mellett a diákok szemei elől.[Only admins are allowed to see this image] | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Rosetta Waylan
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 6579 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Nov. 15, 2009 12:50 pm | |
| *A lány mikor megallja, hogy a fiú a téli szünetben hívná el, kicsit elgondolkozik, és egy aprócskát le is görbül az ajka.* - Az hiszem a téli szünetben négy napra nem hagyhatom el az iskolát... Én... Megígértem Arnuilnak, hogy itt leszek, és hogyha bármi baj történik, akkor írok neki levelet... Sajnálom Andrey. De szívesen mennék egy hétvégén, a tanitás utáni utolsó hétvégén, két napra, vagy három, aztán muszáj visszajönnöm. Andrey, nem lenne úgy jó? *Kérdezi, reménykedve, csillogó szemekkel, kissé könyörgőm, majd egy cseppet megilletődve válaszol a kérdésre.* - Igazából nem, de anyu már írt leveleket, hogy hova is költöznek, meg ilyesmi. Jó, hogy mostmár nem csak a boltokhoz mehetünk, hanem Nellondban bárhová. De mond, a hugodnak mi a neve? *Kérdez vissza, mert erre elfelejtett válaszolni a fiú.* | |
| | | Andrey Bogdan Diák
Főkarakter : tomkobobo@hotmail.com Hozzászólások száma : 1244 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Nov. 15, 2009 1:02 pm | |
| | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Nov. 15, 2009 5:34 pm | |
| * Egy kék hajú leányzó áll meg az udvaron semmi ötlete nincs hogy merre is menjen így hát nem is megy sehova. Meg áll és megcsinálja a hőburok varázslatot mert hát nincs valami jó idő és megfázni nem szeretne. azért is nem tudja hogy hova is menjen hiszen eddig ahova ment ott csak baj történt és hát senkit nem szeretne bajba sodorni bár biztos nincs köze a lányhoz vagy hát kitudja az is lehet valaki megátkozta bár neki nincs ellensége szóval kinek lenne érdeke? ezt nem lehet tudni végül is hiszen nem gondolat olvasó vagy hasonló. íg hát leül a bejárathoz és vár azt nem tudja hogy mire lehet csak kicsit kiszeretné szellőztetni a fejét. Azt viszont reméli hogy senki nem fog rajta át esni mikor kifele jön így arrébb is ül ne hogy valakit fel buktasson bár nem az ő hibája lenne hiszen miért nem néz a lába elé az aki kijön.* |
| | | Pierre Bontavier Diák
Főkarakter : nezapierre@hotmail.com Hozzászólások száma : 3068 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Nov. 15, 2009 5:44 pm | |
| * Pierre bukkan fen az udvaron. Ma egy hosszú fekete kabátba kesztyűbe és sálba bóklászott a folyosón. Kutyusai ezúttal nem tartottak vele. Szegény kis Tappancs nem volt túl jól és elaludt. A másik kutyus ott maradt vigyázni rá. Így hát magányosan indult sétálni a fiú. Hiányzott neki a kutyusai vidám csaholása. Nagyon magányosnak érezte magát így aztán az udvar felé indult, hátha talál valakit akivel beszélgethet. Kilépve szomorúan tapasztalta hogy nincs senki az udvaron. Eltekintve Zarától aki az ajtóban ült. De őt nem vette észre Pierre és szomorúan lépdelt kifele az ajtón. Közben érezte, hogy valakit megrúg, de mire észbe kap már a lányka lábainál hasalt. - Szia. Ne haragudj. * Mondja neki mosolyogva, de egyenlőre nem áll fel csak figyeli mit válaszol a lányka. Remélte, hogy nem rugdosta nagyon meg. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Nov. 15, 2009 5:52 pm | |
| * A lány csak ül és teli az idő persze nem sok telt el de a percek bizony hosszúak ha nincs mit csinálni. Hirtelen valaki még bele is rúg.* ~ na ez szép még meg is rugdosnak.~* Morog magában egy kicsit majd tekintete az illetőre vándorol aki nem más mint Pierre.* - szia nem haragszom* Mosolyodik le a lány hiszen a fiút nagyon szereti. Meg hát nem is az a haragudós fajta talán néha ez okozza a tesztjét.* - Mi a helyzet veled mostanában? ja amugy meg hova indultál ilyen szomorúan?* Kérdezi meg mert ahogy jobban megnézi a fiút úgy tűnik mintha igen csak szomorú lenne és nem szereti mikor valaki szomorú főleg nem egy közeli barát.* - mesélj csak én hallgatlak* Mondja a lány és igazán reméli hogy nem valami nagy baj van.* |
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Nov. 15, 2009 6:01 pm | |
| * Pierre felpattan és leporolja a fekete poros kabátját kesztyűjét majd lecsüccsen a lányka mellé az ajtóba. remélhetőleg nem sokan akarnak kijönni, ha igen akkor meg lesznek rugdosva meg néhányan fejre esnek, de hát így jártak. Legközelebb majd jobban körülnéznek. A lányka úgy veszi észre, hogy szomorú a fiú, de ezúttal téved. Elmosolyodik, hogy bebizonyítsa nem okoz neki gondot. Jól látszik, hogy tényleg nem gond neki a mosoly. - Örülök, hogy nem haragszol. Mi lenne velem, ha meg haragudnál? * Mondja egy kis mosollyal majd mivel a köszöntés félre sikerült most adja meg a lánykának a baráti puszit ami egyben egy kis engesztelés is a rugdosásért. - Nem vagyok én szomorú...csak magányos....voltam. De most már jó, hogy itt vagy. Furcsa volt egyedül menni sétálni kicsi kutyus beteg, Dínó meg vigyáz rá. * Magyarázza a lánykának. Egy kicsi szünetet tart. A földet bámulja és elgondolkodik. Majd eszébe jut a mellette ücsörgő lányka. felkapja fejét és a szemébe néz. - No és veled mi a helyzet? Hogy vagy? * Kérdezi kíváncsian és csendesen hallgat. Most már nem hagyja szemét, hogy eltévedjen és csak a lánykát figyeli. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Nov. 15, 2009 6:17 pm | |
| * A fiú leül mellé ez csak jó lehet a kérdésre elmosolyodik.* - Hát kitudja.* jegyzi meg kedvesen mert ő azt bizony nem tudhatja. kap egy puszit is melyet viszonoz..* - Miért vagy magányos? nincs barátnőd?* teszi fel a kérdést mert ez még náluk valahogy soha nem került szoba azt tudja hogy Angelel valami alakulóban van de azt nem tudja hol is tartanak igazán.* - Jaj beteg a kutyus ez nem nem a legjobb* Jegyzi meg a lány és ekkor az öléből elővesz egy fehér kis cicát.* - Nézd csak ő az én társam. Hógolyónak hívják és Lilitől kaptam.* Újságolja a lány a híreket a fiúnak.* - Még nagyon kicsit és vigyázni kell rá* jegyzi meg kedvesen. A cica nem volt látható hiszen a lány szürke talárja eltakarta a kíváncsi szeme előtt.* - velem nem sok minden történik jó pont a mai nap az kivétel mert hoyg össze találkoztam pár ismerőssel. sajna olyan is akivel nem szeretem volna.* Céloz itt Milára de hát nem tudja elkerülni meg hát ő végül is nem is tett semmi rosszat a lány ellen, de ez egy elég bonyolult dolog amiről nem szeretne beszélni még a fiúnak sem.* |
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Nov. 15, 2009 6:31 pm | |
| * Pierre elmosolyodik a lányka kérdésén. valahogy soha nem beszélgettek erről. Érdekes az biztos viszont hirtelen meglepte a lány kérdése. Nem igazán erre számított, de hát mért ne beszélhetne róla egy barátnak. - De van barátnőm. Angel. * Jelenti ki egyszerűen. Aztán tovább halad a beszélgetésben. Nem mond semmit a lánnyal való kapcsolatukról elvégre nem ez volt a kérdés. - Hát igen, de majd rendbe jön. * Mondja a lánykának, majd az elő bukkanó csöppnyi kiscicára néz. Elmosolyodik amikor a parányi teremtés a lányka kezében bújkál. Kicsit megsimizi a cicus buksiát, de nem kínozza tovább. nem akarta megijeszteni a csöppnyi kis állatkát. Olyan bájos volt. Igazán illet a gazdijához is. - nahát. Nagyon édes kiscica. Hát óvjad is csak, mert nem lenne, jó, ha valami baj éri. * Mondja lánykának mosolyogva, és figyeli a kis gombócot a tenyerében. - Megesik, hogy nem mindenkivel akarsz összefutni. * Mondja a lánynak, de nem faggatja, ha szeretne róla beszélni akkor majd mesél, ha meg nem semmi értelme, hogy ezzel kergesse. | |
| | | Liliya Darina Diák
Főkarakter : cokinyuszi@hotmail.com Hozzászólások száma : 185 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Nov. 15, 2009 6:49 pm | |
| *Lili nagyon unatkozott a szobájában ezért úgy gondolta sétál egyet az udvarba. Ma egy farmer, egy kötött felső és egy fekete csizma van rajta. Ahogy nézelődik 2 alakot vesz észre a sötétben, lassan megismeri őket. Gyorsan feléjük veszi az utat*-Sziasztok, hogy vagytok?*köszönrá két barátjára* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Nov. 15, 2009 6:57 pm | |
| * Lehet hogy a kérdés váratlan de hát ezt is megszokták beszélni a barátok elvileg és simán vannak olyan viszonyba hogy ezt meg is tehessék persze ha ez a fiúnak kényelmetlen akkor nem kell róla beszélni van ezer másik téma is. Végül is kap egy egyszerű válasz és neki ez elég is nem szeretné faggatni a fiút hiszen nem sok értelmét látja na meg nem is az ő dolga.* - Igen nagyon aranyos és óvom is nem is nagyon szoktam kihozni a szobából csak ma mert azért kell neki a friss levegő és nem árt ha szokja az embereket is bár nem is tudom lehet hogy elengedem mert nem biztos hogy neki ha velem van. Tudod nem igazán ismerem én a macskákat így lehet hogy elajándékozom. nem szeretném ha megsérülne vagy valami hasonló.* Jegyzi meg a lány igen csak hosszan de még nem tudja hogy mi legyen a sorsa ezt még nem találta ki egészen. Közben Lili is megérkezik a diákokhoz.* - szija köszi meg vagyok és te? Veled mi a helyzet?* Kérdezi meg kedvesen úgy látszik a helyzet szót előszeretettel használja a mi nap de nem baj most ez esik a szájára.* |
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Nov. 15, 2009 7:11 pm | |
| * Zara nem faggatja. beéri ennyivel aminek kicsit örül Pierre. Bár nincs mit titkolnia egy barátnő elől és köztük van olyan barátság, hogy ne kelljen titkolóznia előle. A lányka beszél a cicusról amit élvezettel hallgatott. - szerintem nagyon hozzád illik a cicuska. És nem árt meg egy kis társaság neked. Ha gond van a cicuskával akkor szólj. Van egy kis gyakorlatom, neveltem néhány cicát cumisüvegből van némi gyakorlatom. Csak szólj, ha gond van. * Mondja neki mosolyogva aztán észre veszi a közeledő lánykát. - Szia Lili. én is jól vagyok. Na és Te? * Kérdezett majd arrébb csúszott, hogy ő is leülhessen melléjük. | |
| | | Liliya Darina Diák
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Nov. 15, 2009 7:16 pm | |
| *A barna hajú leányzó csak mosolyog majd leül Pierre mellé*-Velem nincs semmi érdekes! Unatkozom egy kicsit, meg gondoltam szívok egy kis friss levegőt.*mondja majd az eget nézi*-Milyen szép az ég! NEm? Otthon nagyon sokat néztem, a jó meleg sivatagi homokban. Igaz nálunk több a csillag.*vélekedik, majd egy fényképet vesz elő zsebéből.*-Nézzétek ő az unokahugom! Alice*nyújtaja oda a képet, amin egy kisbaba van az anyukájával*-Ja igen ő a nővérem, majd nem elfelejtettem! De butus vagyok!*mosolyodik el saját magán* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Nov. 15, 2009 7:24 pm | |
| * A fiú fel ajánlja a segítséget melyen a lány elmosolyodik.* - Miért gondolod hogy hozzám illik?* Kérdezi meg kiváncsian a fiútól mert ezt nem érti már mint hogy mi juttatta erre a következtetésre. Ezt persze már a lány is hallhatja aki közben leül a fiú mellé.* - Van egy kérdésem ti dohányoztatok már? Már mint kipróbáltátok vagy sem? Én még nem. Otthon Sofi néném folyamatosan bagózott de valahogy nem éreztem késztetést hogy meg is tegyem.* Mondja egyszerűen a két társának. Egy kép is előkerül melyet a lány is megnéz. Egyelőre nem érti hogy miért is lett ez a kép megmutatva de majd biztos kiderül idővel így nem kérdez rá.* - szép mennyi idős?* Tesz fel egy kérdést és vár hogy választ is kapjon.* |
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Nov. 15, 2009 7:34 pm | |
| * Pierre Zara felé fordul egy kicsit elgondolkodik majd válaszol a kérdésére. - Nem tudom. De szerintem elszórakoztatna téged. és olyan kis aranyos, mint Te. * Mosolyog a lányra aztán megsimizi az állatka aranyos kis buksiát. Lili egy képet vesz elő amit elvesz tőle és megnézeget. - Nahát milyen aranyos kislány. * Mondja majd hallgatja mit válaszol Zara kérdésére mivel neki is felkeltette az érdeklődését. Viszont nem értette se azt, hogy hogy kerül szóba a dohányzás se azt, hogy hogy került elő a fénykép. - Nem én még nem dohányoztam. A családban senki sem dohányozott, és amikor az utcán a füstöt kellett szagolnom az ájulás kerülgetett. * Mondja aztán az égre emeli a tekintetét. Amikor a csillagokat nézi mindig úgy érzi, hogy otthon van. Erős honvágy tört rá. Rég esett meg ez vele, de most minden bizonnyal kigördült volna a könnye, ha nem lenne társaságba. Így viszont minden erejével a beszélgetésre koncentrál figyelmét elterelve. | |
| | | Liliya Darina Diák
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Nov. 15, 2009 7:39 pm | |
| *Lili vissza veszi a képet és közben válaszol, zara kérdésére*-Hát én már probáltam, de nekem nem nagyon jött be. Amugy 3 hónapos*válaszol Pierre kérdésére, majd hírtelen elkezd az órája pittyegni. Majd hírtelen a fejéhez kap.*-Jaj már ennyi az idő? Ne haragudjatok, de mennem kell, egy fontos levelet várok.Örülök, hogy találkoztunk. Sziasztok!*majd feláll és sietve távozik* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Nov. 15, 2009 7:48 pm | |
| * A bókra melyet a fiútól kapott elmosolyodik.* - Aranyos vagy hogy ezt módod* Jegyzi meg kedvesen hét hogy került szóba a dohányzás azt ő sem tudja már mint hogy merült fel a fejében csak eszébe jutott. A lány is kezd álmos lenni most hogy Lili meg említette az időt hiszen ma elég sokat volt társaságban és az egy idő után fárasztó ám.* - Szia Lili* Köszön el a lánytól majd a fiú felé fordul.* - Pierrém szerintem én is megyek a szobámba mert kezdek fáradni és hát tudod hógolyót is le kell fektetni meg még vacsizni sem ártana neki.* Mosolyodik le kedvesen és reméli hogy nem gond ha most itt hagyja de van még dolga bőven amit meg kell csinálni lefekvés előtt. egy puszit nyom az arcára a fiúnak és fel kell.* - Szia szép álmokat* Mondja kedvesen és szépen be is megy a kúriába egészen a harmadik emeletig ahol szobájában fog be menni és bent is marad vagyis nem tervez kimászkálást de hát kitudja hogy alakul az este.* |
| Tárgy: Re: Udvar Vas. Nov. 15, 2009 8:14 pm | |
| * Hát a lányok sajnos elálmosodtak és mindannyian indulni készültek. - Szia Lili. * Köszön a távozó lányka után aztán figyel Zarára. A lányka is búcsúzott. - Jól van Zarám menjél pihengess. És vigyázz a kiscicádra. * Mondja neki mosolyogva aztán ő is feláll. - Nekem is mennem kell ápolgatni a kutyust. * Mondja aztán elkíséri egy darabig a lánykát majd saját hálójába megy. - Szép álmokat. * Köszön el majd puszit nyom az arcára. | |
| | | Zac Leaving
Főkarakter : torta11@freemail.hu Hozzászólások száma : 521 Kaszt : Üzenőláda : Bárkivel játszom csak írjon.( Üzi vagy MSN)
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Nov. 19, 2009 2:27 pm | |
| * Egy barna hajú és kabátos fiú jelenik meg az udvaron. Nincs sok kedve hogy ki jöjjön de ki kell jönni levegőzni. Sétálgat a hidegen fújó szélben és gondolkozik hogy mi történt a családjával vagyis hogy hogyan vannak*~ Hogy lehet a családom azt monda apa hogy majd ír de mióta eljöttem nem írt még. Lehet hogy valami baj van~* Gondolja aggódva a srác és reméli hogy nem lestt semmi bajuk.*~ De jó lenne ha valaki kijönne az udvarra de nem nagy a valószínűsége mert hideg van.~* Majd mikor sétálgat előveszi a füzetét és rajzol egy házat... Pont azt amiben lakott. Csak rajzolgat csak rajzolgat. Amikor kész van akkor elővesz egy borétékot. Össze hajtja a rajzot és beletiszi. Majd eltszi a borétékot. Leül egy padra és elalszok.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Nov. 19, 2009 2:42 pm | |
| *Egy aranyos kis kobold, Szandra is érkezik az udvarra, vidáman ugrándozva. Ki akarja használni a lehetőséget, hogy ilyen jó idő van, mostanában nem igen volt ilyenre példa. Egy kis könnyű pulcsi és szoknyácska van rajta, illetve a szokásos fülbevalója és nyaklánca. A haját most hátra engedte, így kicsit lobogtatja a szél, ahogy ugrándozik. Az udvaron egy eddig még ismeretlen fiút pillant meg. Még nem ismeri, úgyhogy odamegy hozzá, és bemutatkozik.* -Szia. Alexandra Voltano vagyok, de csak simán Szandra. Csatlakozhatom hozzád? Eléggé unatkozom, azt viszont nem szeretek. Tényleg, te mész majd a kegyenceket keresni? Úgy hallottam, nyáron megint megyünk. Sajnos a múltkor nem voltam, mert nem voltam itt az iskolában, de most nem akarom kihagyni. Biztos jó kaland lehet. *mondja egy hatalmas mosollyal az arcán. Nos igen, Szandrának mindig szómenése van, ha idegent lát, de talán ez megbocsátható neki.* |
| | | Anne Holiday Diák
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 243 Kaszt : Üzenőláda : Ami Anne gondolkodásmódjának leginkább jellemző idézete:
"Aki nem tudja elviselni a rossz tulajdonságaimat, az nem érdemli meg a jókat sem."
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Nov. 19, 2009 2:50 pm | |
| *Emira odaér az udvarhoz, meglát a padon ülve egy ismerőst és egy ismeretlent,kicsit unatkozik, ezért reméli nem fog zavarni, és odamegy hozzájuk...pulcsiban van lehet, hogy tegnap megfázott egy kicsit...megszokott farmerjában van, és tornacipőben...haját kibontja, hisz megint zavarják rakoncátlan tincsei, akik sosem unatkoznak, egész nap csak a szél szórakoztatja őket.* -Sziasztok.Csatlakozhatok hozzátok?*mosolyog, és reménykedik,majd meglátja a lányon a Belsirioni jelvényt...*~szaktársam. de még nem láttam...~ -Emira vagyok. | |
| | | Zac Leaving
Főkarakter : torta11@freemail.hu Hozzászólások száma : 521 Kaszt : Üzenőláda : Bárkivel játszom csak írjon.( Üzi vagy MSN)
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Nov. 19, 2009 3:05 pm | |
| - Persze csatlakoz. Igen szeretnék. De vigyázz magadra ha mész mert eléggé erősek és nem egy embert öltekmár meg.* Majd egy ismerős tünik fel Emira*-szia-* Mondja.*- Szandra te honnan jöttél vagyis melyik országból és te Emira?-* Kérdezi a két lánytól és felmászik az egyik fára és gí szól*-Vestigium nihil-* Haladszik és a fiút nem lehet hallani*-Refugium parietis-* Mondja és már nem látni. MAjd leügrik a fárol és oda megy a Emirához és megfogja a vállát. Majd ezt csinálja a másik lánnyal. Amikor megteszi akkor láthatóvá válik és így szól*- Na lányok viszlát-* Mondja és csak ennyit hallanak*-Refugium parietis-* Majd ezt *-Vestigium nihil!-* és ezt *-Transportus veno-* Majd at egyik fán kötki de a lányok nem látja. Előveszi a füzetét és rajzolgat. Vagyis a két lányt. Külön-külön. Majd borétékba teszi és így szól*-Transportus-* Mind a két lánynak a kezébe kerül. Majd lemászik és akkor elmúlik a hangtalangság és a láthatatlanság.*- Jó kis bemutató volt lányok?-* Kérdezi a fiú a két lánytól akik reméli hogy nem haragudnak meg a rajzért.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Nov. 19, 2009 3:15 pm | |
| *Zac figyelmeztetése nem tudja kedvét szegni. Ő szereti a veszélyeket, akármilyen kis gyengének is látszik. Nem véletlenül került ő a Belsirionra...* -Nyugi, tudok magamra vigyázni. Ahhoz még lesz egy-két szavam, hogy megölnek-e. Meg ha meg is ölnek, teszek róla, hogy minél több kegyencet vigyek magammal. *magyarázza a srácnak, aztán Emira is érkezik.* -Szia. Alexandra Voltano vagyok, de csak simán Szandra. *hadarja el a szokásos bemutatkozását, aztán Zac bemutatóját figyeli.* -Ejha, gratulálok. Nagyon ügyes vagy, nekem tetszett. *mondja, és közben megtapsolja Zacet.* -És a rajz is nagyon jó, az még külön tetszik. *mondja, és gyönyörködve szemügyre veszi a saját képmását.* |
| | | Anne Holiday Diák
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 243 Kaszt : Üzenőláda : Ami Anne gondolkodásmódjának leginkább jellemző idézete:
"Aki nem tudja elviselni a rossz tulajdonságaimat, az nem érdemli meg a jókat sem."
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Nov. 19, 2009 3:26 pm | |
| *Emira örül újdonsült ismerősének, majd Zac bemutatójára figyel*~vannak ismerős igék...pl. 2 amit a tegnapi órán tanultunk~ -Szép volt...*majd a kezébe egy rajz kerül* *még senkitől nem kaptam rajzot, főleg nem olyat amin én vagyok* -Köszi, a rajzot*majd mosolyog* -De sajnos nekem is mennem kell, majd még beszélhetünk Szandra*mosolyog a lányra, és lassú lépekkel elindul a kapu felé, onnantól, pedig a szobáját veszi irányba * | |
| | | Zac Leaving
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Nov. 19, 2009 5:34 pm | |
| * Zac nagyon örül a köszönetnek.*- Szia Emira-* mondja és így szól Szandrához*- Megyünk az konyha és az étkezőbe vagyis a társalgó részlegre?-* Kérdezi a srác a lánytól és elgondolkozik hogy mit fog csinálni mert ő biztos hogy nem marad a hidegben. Majd el is indul mert megmondta hogy nem marad kint.*~ Lécci gyere, Lécci gyere el teccel nekem~* Gondolja a srác.* | |
| | | Elisaveta Mira Diák
Főkarakter : michiyo913@hotmail.com Hozzászólások száma : 1948 Kaszt :
| Tárgy: Re: Udvar Csüt. Nov. 19, 2009 6:37 pm | |
| *Eli érkezik fekete talárban, hátul gondosan összefogott hajjal. Most igazi prefektusnak néz ki, aki tudja, mi az illem. Egy új diákért jön, hogy üdvözölje, és beossza várószobába. Gyors léptekkel érkezik, holott tudja, hogy még egyáltalán nincs késésben. Amikor kiér az udvarra, szélesen elmosolyodik, és úgy várja az új naxist. Lábai mellett egy egyszerű, hosszú szőrű cica botladozik. A lány most leguggol hozzá, megsimogatja, és addig kényezteti, amíg a diák meg nem érkezik. ~Mi történt volna veled, ha nem talállak meg....?~* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Udvar | |
| |
| | | | Udvar | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |